Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 18:56   #871
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Kiciu piękna relacja Piękna z was para

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Byłam dziś znowu u kwiaciarki dopiąć wszystko i za bukiet z kolorowej eustomy i frezji + dekoracja samochodu zapłacę ok 150zł
Super cena Ja mam tyle za sam bukiet

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
jak ja bym chciała mówić już do Tż-ta mężu a tu jeszcze 33 dni
Już niedługo Mogę zadać pytanie osobiste? Jak zaszłaś w ciąże to nie myśleliście, żeby wziąć chociaż cywilny?

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Kolejny punkt planu dnia wykonany Postanowiłam sobie, że do 18.08 codziennie "będę się ruszać" I tak wczoraj jeździłam na rowerze, a dziś, z powodu nieciekawej pogody , zaliczyłam skakankę i hula-hop
Dobrze się tak poruszać. Nawet samopoczucie po tym jest lepsze

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a mój mąż zabrał mnie dzisiaj na obiadek, żebym łaskawie nie musiała po pierwszym dniu powrotu do pracy gotować w domu ( ) i tak mi się dziwnie przyjemnie zrobiło, kiedy kelnerka podawała sok, a Tż do niej powiedział że "sok jest dla żony"
Jak słodko. Ja też już chce...

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Klauduniu, jest juz lepiej dziękuję Ale dalej mam jakieś głupie wątpliwości ale kurcze na 54 dni przed slubem co ja mogę?
Tz się bardzo nieładnie zachowywał i przestraszyłam się że to samo bedzie po ślubie Tera jest lepiej
To przez te ostatnie 54 dni musicie się starać bardziej, żeby wątpliwości zniknęły całkiem. A siostrze TŻ powinien powiedzieć, że jak najbardziej, ale za jakiś czas, bo chce się żoną nacieszyć
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:56   #872
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochane moje dołączam do tych, które się wku...ły na TŻ-ta
co się stało ?

oto hand made moje i mamuśki /kokardy powstały z organzy, którą kupiłyśmy na metry, cała paka róż, listki też osobno z gałązek pourywałam no i są! Piękne kokardy na klatkę!
A kieliszki no to tasiemka naokoło i do tego przypinka dla gości :P
Jakimś cudem kolor przewodni to ecru+pomarańcz i tak już zostało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02019.jpg (60,8 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02020.jpg (113,4 KB, 54 załadowań)

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:57   #873
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
ale ładny ładny! na jesień w sam raz, tylko może te rekawki skrócić rzeczywiście? byłby jeszcze ciekawszy i jakieś ozdobne guziczki
to co sie mowisz ze komunijny
ja sie powaznie pytam bo kogo innego jak nie Was
nie wiem, moze jak tanio pojdzie to kupie a jak nie to bede sie stresować przed weselem. najwyzej jak mi nie spasi to odsprzedam jakims dzieciom z sasiedztwa coby mialy na komunie

MARGIDA - co sie z tymi facetami dzieje...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-07-16 o 18:58
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:58   #874
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Odsłuchałam na szybko utwory i się decyduję na te dziewczyny Nagranie średniej jakości, ale słychać było, że dość ładnie grają.

ja żałuję, że na nic takiego się nie zdecydowałam, a w zasadzie nie zadecydowałam sama, bo mój mąż za długo się nad tym zastanawiał i wyszła

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:59   #875
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

no nie... a co Twoj przeskrobał

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
tak z innej beczki

czy któraś starała się o dofinansowanie z urzedu pracy...a może ktoras pomoże mi wypełnic wniosek o dofinansowanie takie własnie;/
wyślij info na pw - może uda mi się Tobie pomóc
Stary 2012-07-16, 18:59   #876
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

oto hand made moje i mamuśki /kokardy powstały z organzy, którą kupiłyśmy na metry, cała paka róż, listki też osobno z gałązek pourywałam no i są! Piękne kokardy na klatkę!

ulala troche pracy chyba przy tym bylo ale fajnie ze ktos Ci pomagal
bardzo ladne te kokardki na kieliszkach

Stary 2012-07-16, 19:00   #877
kingsof
Raczkowanie

.
Stary 2012-07-16, 19:02   #878
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
no 1.09... tylko wole miec cos na wypadek gdyby bylo zimno... :/
na razie jest to aukcja ale znajac zycie beda ladnie podbijac bo jak juz zaobserwowalam to u tej osoby jakos duzo rzeczy "podbija" ta sama osoba.. wiec ciekawie mzoe byc
zreszta sama nie wiem czy jest ladny
ano troche to podbijanie podejrzane "podłość ludzka nie zna granic"
Wg mnie ten swetrzak naprawde ładny ale jakoś nie wiem czy bedzie pasował do Twojej pięknej sukni My mamy date na 8 września i planuję coś cieńszego nawet jakbym miała zamrznąć
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:03   #879
kingsof
Raczkowanie

h t t p : / / s p a m . p l / ? r e f = 4 f 6 8 0 3 a

usuńcie spacje i zarejestrujcie się na tej stronce to nic nie kosztuje a dzieki temu możecie mi pomóc odebrać pudelko Shiny Box a przy okazji same wziąć udział w zabawie i zbierać punkty nie zlinczujcie mnie, nie narzucam się, tylko Was ładnie proszę

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2012-07-17 o 10:51
kingsof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:03   #880
niusia_87
Zakorzenienie

kilianna - ach Ty masz

Kindziu współczuję sytuacji
Cytat:
Napisane przez ladystar

Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Kupilam bilety do Paryza
zabierz mnie ze sobą

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
Chciałam Wam sie pochwalić jaki mój mąż jest słit byliśmy wczoraj na imprezie plenerowej w naszej rodzinnej miejscowości, więc spotkaliśmy sporo znajomych z naszych dawnych szkół itp i jak się ktoś zatrzymywał żeby zapytać nas co słychać to pierwsze co TŻ robił to pokazywał obrączkę
B.dobrze, że chce się pochwalić żonką
Cytat:
Napisane przez a u d r e y
Hejo.
Mam piękny ciepły jasno brązowy kolorek, błyszczy się cudownie.
II próbna wyszła śliczna, niestety nie mam fot.
No i mam narzeczonego ch******ja.

Dziękuję, idę pazurować.
Miłego dnia.

Hejo
Cytat:
mam i ja ale męża
Dziękuję.
Miłego dnia. ______________
co to się dzieję z tymi TŻ-ami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 555555555.jpg (41,8 KB, 49 załadowań)
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:05   #881
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
co się stało ?
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
no nie... a co Twoj przeskrobał
mój szanowny małżonek, jak pewnie pamiętacie, niedawno zrobił prawko. Jeździ od tygodnia i chce, żebym z nim jeździła po mieście, bo czuje się pewniej z drugim kierowcą
a dzisiaj zrobił mi aferę, że nic, tylko go krytykuję
dla wyjaśnienia dodam, że nie piszczę, nie histeryzuję, tylko mówię coś w rodzaju "zobacz, blokujesz jadących z przeciwka" albo " z tego pasa możesz jechać tylko w prawo"
ale uraziłam jego męską dumę chyba, i mi to wypyszczał
więc rzuciłam mu kluczyki ( bo kazał mi ze sklepu prowadzić auto do domu) i powiedziałam, że mam w to auto

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-07-16, 19:05   #882
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:

Margidko tym naszym chłopom to trza strzepać skórę może co pomoże
Stary 2012-07-16, 19:07   #883
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Margidko tym naszym chłopom to trza strzepać skórę może co pomoże
nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-07-16, 19:09   #884
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
ano troche to podbijanie podejrzane "podłość ludzka nie zna granic"
Wg mnie ten swetrzak naprawde ładny ale jakoś nie wiem czy bedzie pasował do Twojej pięknej sukni My mamy date na 8 września i planuję coś cieńszego nawet jakbym miała zamrznąć
tez tak kombinowałam do momentu jak nie zobaczyłam tej aukcji. tak czy siak jeśli sweter pojdzie za wyzsza cene niz planuje przeznaczyc to bede szuakc zwyklego bolerka...

Stary 2012-07-16, 19:09   #885
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

To przez te ostatnie 54 dni musicie się starać bardziej, żeby wątpliwości zniknęły całkiem. A siostrze TŻ powinien powiedzieć, że jak najbardziej, ale za jakiś czas, bo chce się żoną nacieszyć
tak, tak ja już nawet zaczęłam sie starać: zrobiłam dziś rosołek i racuszki na obiadek < a musicie wiedzieć że dwudaniowe obiadki to się u nas nie zdarzają za często >

Stary 2012-07-16, 19:09   #886
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
a teraz coś dla poprawy humoru i rozerwania w poniedziałkowy dzień.

Otóz mój TŻ ma przyjaciela, który to ma przedziwną kobietę. Kiedyś Wam chyba pisałam o niej, to jest ta laska, która bierze ślub za rok i już wszystko zaplanowała w kilka dni po zaręczynach. Postanowiła też, że zaproszą na wesele mało osób, żeby zaoszczędzić, ale do kościoła dużo zaproszą, żeby dali jej dużo kasy Powiedziałam jej, że przecież do kosciola jak się idzie, to się przynosi jakiś bukiet, ewentualnie kartkę z życzeniami i to wszystko, niektórzy dają skromny prezent na pamiątkę, ale nie pieniądze na co ona, że da zaproszenie do kościola (uwaga jej komentarz - ewentualnie jak będę dawać te zaproszenia to powiem, żeby się na salę nie pchali, bo jeszcze ktoś mi wlezie i narazi na koszty) i napisze w nim "zaproszenie obowiązuje wyłącznie do kościoła", a pod spodem wierszyk o kwiatach, że zamiast kwiatów proszą o pieniądze do koperty.... sama ułożyła, ale mniejsza z tym.
No więc ta właśnie kobieta kupila sobie suknię ślubną w lumpeksie. Nie widzę w tym nic złego, gdybym natrafiła na odpowiednią w lumpie, to i ja bym się pokusiła, ale jej suknia to jest porażka totalna. Wysłala mi jej fotkę na maila, wrzucam Wam, bo pewnie żadna jeszcze nie widziała takiego czegoś.

Zapytała się mnie, co o niej myślę, na co ja odpowiedziałam, że nie bardzo, żeby poszukała czegoś lepszego. A ona do mnie - pfff a gdzie ja znajdę lepszą za 40 zł??? grunt to cena!!! nie będę przepłacała babskom w salonach jak mogę mieć to cudeńko za 40 zł!!!
O matko
Stary 2012-07-16, 19:12   #887
melod_y
Zakorzenienie

MARGIDA
no to zes mu pojechala ladnie... szczerze mowiac faceci czasem potrafia bardziej strzelic focha niz baby...
Mozliwe, a nawet bardzo mozliwe ze go urazilas tym co mowilas w czasie jazdy (jak wiadomo dla jego dobra) no ale wiesz.... oni czasem maja swoj swiat..

szkoda ze odbiera to jako krytyke bo jak wiadomo lepiej jesli ktos doswiadczony cos mu powie, albo da jakies wskazowki niz to zeby cos sie stalo na drodze...

jak wiadomo kursy prawka nic nie daja.. tylko to zeby zdac egzamin. A uczy sie dopiero samemu na drodze popelniajac bledy

Stary 2012-07-16, 19:15   #888
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
ulala troche pracy chyba przy tym bylo ale fajnie ze ktos Ci pomagal
bardzo ladne te kokardki na kieliszkach
kurcze właśnie nie bardzo szybko nam poszło. Same się zdziwiłyśmy:brzy dal:

Stary 2012-07-16, 19:16   #889
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
MARGIDA
no to zes mu pojechala ladnie... szczerze mowiac faceci czasem potrafia bardziej strzelic focha niz baby...
Mozliwe, a nawet bardzo mozliwe ze go urazilas tym co mowilas w czasie jazdy (jak wiadomo dla jego dobra) no ale wiesz.... oni czasem maja swoj swiat..

szkoda ze odbiera to jako krytyke bo jak wiadomo lepiej jesli ktos doswiadczony cos mu powie, albo da jakies wskazowki niz to zeby cos sie stalo na drodze...

jak wiadomo kursy prawka nic nie daja.. tylko to zeby zdac egzamin. A uczy sie dopiero samemu na drodze popelniajac bledy

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-07-16, 19:26   #890
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Audrey za udany panieński

Miciu
piękne obrączkii dobrze że mocno tżta zmobilizowałaś, teraz tylko nie zapomnij go pochwalić bo faceci sa jak psy lubią gdy się ich wychwala
no i piękne kokardy na klatkę

Kicia
żonko cudne zdjęciano i relacja boska

Kindzia mąż bardzo nieładnie się zachował i w dodatku kłamał w żywe oczy ale tak jak pisały tu niektóre może szukał jej tylko po to żeby zobaczyć co u niej słychać

NightButterflyVIP bardzo ładne winietko-motylki i menu też

olajakzam wg. mnie to dużo jak za jeden rodzaj mięsa na obiad ale może u was są inne ceny

kilianna musisz się wziąć za tżta bo przecież jak zamieszkacie z teściami i tym dziciakiem to po miesiącu się rozwiedziecie. A co do tego że dziecko rozniesie przedszkole to wątpie nie wiem jak w innych przedszkolach jest ale u nas jest tak że jeśli rodzice nie reagują na zachowanie dzieciaka to takie dziecko zostaje wywalone z przedszkola

Powiem Ci że ta kiecka koleżanki jest okropna, wolałabym iść z gołą jak w takiej a żądanie włożenia do koperty określonej kwoty jest nie na miejscu, my w zeszłym roku byliśmt na jednym takim weselu i początkowo mieliśmy dać 600zł ale jak młoda mówi że nie wypada dać mniej jak 400zł od os. to daliśmy 300zł za obu i tak zrobiła prawie cała rodzina bo oni zapraszali określonych gości żeby dali dużo. no i było wesele na 100os na sali która mieści 50

słoneczko wszystkiego dobrego z okazji urodzinek niedzielnych

gosza witaj w klubie złych synowych moja teściówka wczoraj dzwoni do mnie i pyta co u nas słychać, jaka pogoda etc. a 2minuty wcześniej teściu dzwonił tak mnie wkurzyła że jej mówię żeby się męża zapytała a ona z tekstem: ale Stasiu wyszedł teraz z psem nosz ☠☠☠☠a mać 10minut nie może poczekać aż wróci

niutO wy jedziecie na urlop a my wracamy

oriflame wstaw nam fotki z wesela

carrie powiedz szwagierce aby przyjechała w innym terminie, jeśli ma trochę oleju w głowie to zrozumie

melody na razie obserwuj aukcję i przed zakończeniem niech Ci snajper strzeli na 3sekundy przed końcem

Klauduśka mój tż już od kilku msc mówi do mnie żona, z resztą gdzie nie idziemy czy do sklepu czy do restauracji to słyszę żonka

Margida och ta męska duma, następnym razem nie mów mu nic załóż sobie słuchawki na uszy

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Zapomniałam Wam powiedzieć że w końcu kupiłam biżuterię na ślub ale nie wiem czy jest ładna jak wrzucę foto to mi doradzicie?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:30   #891
MARGIDA
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35332993]melody na razie obserwuj aukcję i przed zakończeniem niech Ci snajper strzeli na 3sekundy przed końcem

Margida och ta męska duma, następnym razem nie mów mu nic załóż sobie słuchawki na uszy

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Zapomniałam Wam powiedzieć że w końcu kupiłam biżuterię na ślub ale nie wiem czy jest ładna jak wrzucę foto to mi doradzicie?[/QUOTE]
za pomysł ze snajperem

ja sobie zorganizuję takie słuchawki

i pokazuj

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-07-16, 19:30   #892
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35332993]

carrie powiedz szwagierce aby przyjechała w innym terminie, jeśli ma trochę oleju w głowie to zrozumie

Zapomniałam Wam powiedzieć że w końcu kupiłam biżuterię na ślub ale nie wiem czy jest ładna jak wrzucę foto to mi doradzicie?[/QUOTE]

Where is fotka biżu ja się pytam?
Stary 2012-07-16, 19:33   #893
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Powiem Ci że ta kiecka koleżanki jest okropna, wolałabym iść z gołą jak w takiej a żądanie włożenia do koperty określonej kwoty jest nie na miejscu, my w zeszłym roku byliśmt na jednym takim weselu i początkowo mieliśmy dać 600zł ale jak młoda mówi że nie wypada dać mniej jak 400zł od os. to daliśmy 300zł za obu i tak zrobiła prawie cała rodzina bo oni zapraszali określonych gości żeby dali dużo. no i było wesele na 100os na sali która mieści 50

Ja nie wiem, czy niektórzy chcą zrobić biznes na weselu Jak chcą zbijać kasę, to niech firmę zakładają, cwaniaczki

Dawaj fotku biżu
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:33   #894
melod_y
Zakorzenienie

zieloneziele- wrzucaj smialo

Stary 2012-07-16, 19:37   #895
MiciaKicia
Zakorzenienie

dajesz

Stary 2012-07-16, 19:41   #896
niusia_87
Zakorzenienie

Przepłaciła https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1342433206
Nie ubrałabym tego "cudeńka" nawet gdyby mi zapłacili grubą kasę
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:49   #897
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
hahaha umarlam
zaje***biscie to podsumowałaś

Stary 2012-07-16, 19:56   #898
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Idealnie podsumowane!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:57   #899
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

wrzucam ale zdj są tragiczne
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:57   #900
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
h t t p : / / s h i n y b o x . p l / ? r e f = 4 f 6 8 0 3 a

usuńcie spacje i zarejestrujcie się na tej stronce to nic nie kosztuje a dzieki temu możecie mi pomóc odebrać pudelko Shiny Box a przy okazji same wziąć udział w zabawie i zbierać punkty nie zlinczujcie mnie, nie narzucam się, tylko Was ładnie proszę
Ja się też w to bawiłam ale zaliczyli mi tylko 2 osoby więc się na to wylałam.

ehh co jest z tymi facetami ?? a może to ja przesadzam ??

Wróciłam po 4 h wykładów na prawko a że mam w piątek teorie to od jutra chcę zacząć naukę i mówię, że musimy się zamienić JUTRO laptopami ( bo on ma mój a ja siedzie na jego aby miał głos bo jego ledwo już dyszy i nie czyta płyt). A on wychodzi z gry i daje mi teraz na to mówie, że nie chce a on dalej swoje no to powiedziałam 5 razy nie a on dalej więc się wkurzyłam i mówie spadaj na co on, że jak tak mogę do niego mówić od razu go przeprosiłam i pytam dlaczego mi wciska lapka skoro chcę go jutro a nie dziś a on zamiast mi odp. to swoje, że to ja jestem ta zła itd.. położył się na łóżku i ma mnie w kurcze czy ja na prawdę jestem taka zła ?? dzwonie do niego w drodze do domu, żeby mi odgrzał obiad wchodzę a on dopiero wyjmuje wszystko z lodówki nic nie powiedziałam ale jak mi na siłe wpychał lapka to już nie wytrzymałam :/

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości