|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Kiciu piękna relacja
Piękna z was para![]() Cytat:
Ja mam tyle za sam bukiet![]() Już niedługo Mogę zadać pytanie osobiste? Jak zaszłaś w ciąże to nie myśleliście, żeby wziąć chociaż cywilny?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
co się stało ?
![]() oto hand made moje i mamuśki ![]() /kokardy powstały z organzy, którą kupiłyśmy na metry, cała paka róż, listki też osobno z gałązek pourywałam no i są! Piękne kokardy na klatkę! ![]() ![]() A kieliszki no to tasiemka naokoło i do tego przypinka dla gości :P Jakimś cudem kolor przewodni to ecru+pomarańcz i tak już zostało
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie powaznie pytam bo kogo innego jak nie Was ![]() nie wiem, moze jak tanio pojdzie to kupie a jak nie to bede sie stresować przed weselem. najwyzej jak mi nie spasi to odsprzedam jakims dzieciom z sasiedztwa coby mialy na komunie MARGIDA - co sie z tymi facetami dzieje...
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-07-16 o 18:58 |
|
|
|
|
#874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja żałuję, że na nic takiego się nie zdecydowałam, a w zasadzie nie zadecydowałam sama, bo mój mąż za długo się nad tym zastanawiał i wyszła
|
|
|
#875 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie... a co Twoj przeskrobał
wyślij info na pw - może uda mi się Tobie pomóc
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulala troche pracy chyba przy tym bylo ale fajnie ze ktos Ci pomagal ![]() bardzo ladne te kokardki na kieliszkach
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
.
|
#878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"podłość ludzka nie zna granic" ![]() Wg mnie ten swetrzak naprawde ładny ale jakoś nie wiem czy bedzie pasował do Twojej pięknej sukni My mamy date na 8 września i planuję coś cieńszego nawet jakbym miała zamrznąć
|
|
|
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
|
h t t p : / / s p a m . p l / ? r e f = 4 f 6 8 0 3 a
usuńcie spacje i zarejestrujcie się na tej stronce to nic nie kosztuje a dzieki temu możecie mi pomóc odebrać pudelko Shiny Box a przy okazji same wziąć udział w zabawie i zbierać punkty
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-07-17 o 10:51 |
|
|
|
#880 | |||
|
Zakorzenienie
|
kilianna - ach Ty masz
Kindziu współczuję sytuacji Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat: Napisane przez a u d r e y Hejo. Mam piękny ciepły jasno brązowy kolorek, błyszczy się cudownie. II próbna wyszła śliczna, niestety nie mam fot. No i mam narzeczonego ch******ja. Dziękuję, idę pazurować. Miłego dnia. Hejo Cytat:
|
|||
|
|
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
mój szanowny małżonek, jak pewnie pamiętacie, niedawno zrobił prawko. Jeździ od tygodnia i chce, żebym z nim jeździła po mieście, bo czuje się pewniej z drugim kierowcą
a dzisiaj zrobił mi aferę, że nic, tylko go krytykuję dla wyjaśnienia dodam, że nie piszczę, nie histeryzuję, tylko mówię coś w rodzaju "zobacz, blokujesz jadących z przeciwka" albo " z tego pasa możesz jechać tylko w prawo" ale uraziłam jego męską dumę chyba, i mi to wypyszczał więc rzuciłam mu kluczyki ( bo kazał mi ze sklepu prowadzić auto do domu) i powiedziałam, że mam w
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
> |
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
MARGIDA
no to zes mu pojechala ladnie... szczerze mowiac faceci czasem potrafia bardziej strzelic focha niz baby... Mozliwe, a nawet bardzo mozliwe ze go urazilas tym co mowilas w czasie jazdy (jak wiadomo dla jego dobra) no ale wiesz.... oni czasem maja swoj swiat.. szkoda ze odbiera to jako krytyke bo jak wiadomo lepiej jesli ktos doswiadczony cos mu powie, albo da jakies wskazowki niz to zeby cos sie stalo na drodze... jak wiadomo kursy prawka nic nie daja.. tylko to zeby zdac egzamin. A uczy sie dopiero samemu na drodze popelniajac bledy
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo szybko nam poszło. Same się zdziwiłyśmy :brzy dal:
|
|
|
#889 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#890 |
|
Konto usunięte
|
Audrey
za udany panieńskiMiciu piękne obrączki i dobrze że mocno tżta zmobilizowałaś, teraz tylko nie zapomnij go pochwalić bo faceci sa jak psy lubią gdy się ich wychwala ![]() no i piękne kokardy na klatkę ![]() Kicia żonko cudne zdjęcia no i relacja boskaKindzia mąż bardzo nieładnie się zachował i w dodatku kłamał w żywe oczy ale tak jak pisały tu niektóre może szukał jej tylko po to żeby zobaczyć co u niej słychaćNightButterflyVIP bardzo ładne winietko-motylki i menu też olajakzam wg. mnie to dużo jak za jeden rodzaj mięsa na obiad ale może u was są inne ceny kilianna musisz się wziąć za tżta bo przecież jak zamieszkacie z teściami i tym dziciakiem to po miesiącu się rozwiedziecie. A co do tego że dziecko rozniesie przedszkole to wątpie nie wiem jak w innych przedszkolach jest ale u nas jest tak że jeśli rodzice nie reagują na zachowanie dzieciaka to takie dziecko zostaje wywalone z przedszkola Powiem Ci że ta kiecka koleżanki jest okropna, wolałabym iść z gołą a żądanie włożenia do koperty określonej kwoty jest nie na miejscu, my w zeszłym roku byliśmt na jednym takim weselu i początkowo mieliśmy dać 600zł ale jak młoda mówi że nie wypada dać mniej jak 400zł od os. to daliśmy 300zł za obu i tak zrobiła prawie cała rodzina bo oni zapraszali określonych gości żeby dali dużo. no i było wesele na 100os na sali która mieści 50![]() słoneczko wszystkiego dobrego z okazji urodzinek niedzielnych gosza witaj w klubie złych synowych moja teściówka wczoraj dzwoni do mnie i pyta co u nas słychać, jaka pogoda etc. a 2minuty wcześniej teściu dzwonił tak mnie wkurzyła że jej mówię żeby się męża zapytała a ona z tekstem: ale Stasiu wyszedł teraz z psem![]() niutO wy jedziecie na urlop a my wracamy ![]() oriflame wstaw nam fotki z wesela carrie powiedz szwagierce aby przyjechała w innym terminie, jeśli ma trochę oleju w głowie to zrozumie melody na razie obserwuj aukcję i przed zakończeniem niech Ci snajper strzeli na 3sekundy przed końcem Klauduśka mój tż już od kilku msc mówi do mnie żona, z resztą gdzie nie idziemy czy do sklepu czy do restauracji to słyszę żonka Margida och ta męska duma, następnym razem nie mów mu nic załóż sobie słuchawki na uszy ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Zapomniałam Wam powiedzieć że w końcu kupiłam biżuterię na ślub ale nie wiem czy jest ładna jak wrzucę foto to mi doradzicie?
|
|
|
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35332993]melody na razie obserwuj aukcję i przed zakończeniem niech Ci snajper strzeli na 3sekundy przed końcem
Margida och ta męska duma, następnym razem nie mów mu nic załóż sobie słuchawki na uszy ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Zapomniałam Wam powiedzieć że w końcu kupiłam biżuterię na ślub ale nie wiem czy jest ładna jak wrzucę foto to mi doradzicie? [/QUOTE]za pomysł ze snajperem ![]() ja sobie zorganizuję takie słuchawki i pokazuj
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35332993]
carrie powiedz szwagierce aby przyjechała w innym terminie, jeśli ma trochę oleju w głowie to zrozumie Zapomniałam Wam powiedzieć że w końcu kupiłam biżuterię na ślub ale nie wiem czy jest ładna jak wrzucę foto to mi doradzicie? [/QUOTE]Where is fotka biżu ja się pytam?
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci że ta kiecka koleżanki jest okropna, wolałabym iść z gołą a żądanie włożenia do koperty określonej kwoty jest nie na miejscu, my w zeszłym roku byliśmt na jednym takim weselu i początkowo mieliśmy dać 600zł ale jak młoda mówi że nie wypada dać mniej jak 400zł od os. to daliśmy 300zł za obu i tak zrobiła prawie cała rodzina bo oni zapraszali określonych gości żeby dali dużo. no i było wesele na 100os na sali która mieści 50![]() Zapomniałam Wam powiedzieć że w końcu kupiłam biżuterię na ślub ale nie wiem czy jest ładna jak wrzucę foto to mi doradzicie? [/QUOTE]Ja nie wiem, czy niektórzy chcą zrobić biznes na weselu Jak chcą zbijać kasę, to niech firmę zakładają, cwaniaczki ![]() Dawaj fotku biżu
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
zieloneziele- wrzucaj smialo
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam powiedzieć że w końcu kupiłam biżuterię na ślub ale nie wiem czy jest ładna jak wrzucę foto to mi doradzicie? [/QUOTE]dajesz
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Przepłaciła https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1342433206
Nie ubrałabym tego "cudeńka" nawet gdyby mi zapłacili grubą kasę |
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaje***biscie to podsumowałaś
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#899 |
|
Konto usunięte
|
wrzucam ale zdj są tragiczne
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh co jest z tymi facetami ?? a może to ja przesadzam ?? Wróciłam po 4 h wykładów na prawko a że mam w piątek teorie to od jutra chcę zacząć naukę i mówię, że musimy się zamienić JUTRO laptopami ( bo on ma mój a ja siedzie na jego aby miał głos bo jego ledwo już dyszy i nie czyta płyt). A on wychodzi z gry i daje mi teraz na to mówie, że nie chce a on dalej swoje no to powiedziałam 5 razy nie a on dalej więc się wkurzyłam i mówie spadaj na co on, że jak tak mogę do niego mówić od razu go przeprosiłam i pytam dlaczego mi wciska lapka skoro chcę go jutro a nie dziś a on zamiast mi odp. to swoje, że to ja jestem ta zła itd.. położył się na łóżku i ma mnie w |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Piękna z was para
a tu jeszcze 33 dni
I tak wczoraj jeździłam na rowerze, a dziś, z powodu nieciekawej pogody , zaliczyłam skakankę i hula-hop
) i tak mi się dziwnie przyjemnie zrobiło, kiedy kelnerka podawała sok, a Tż do niej powiedział że "sok jest dla żony"
Tera jest lepiej

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
byłby jeszcze ciekawszy

"podłość ludzka nie zna granic" 

może co pomoże

Powiedziałam jej, że przecież do kosciola jak się idzie, to się przynosi jakiś bukiet, ewentualnie kartkę z życzeniami i to wszystko, niektórzy dają skromny prezent na pamiątkę, ale nie pieniądze