|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Ijaa gratuluję mieszkanka
![]() ![]() ![]() Troszkę ostatnio zalatana byłam, stąd mało czasu na kompa. Od tygodnia jestem u Tż ![]() ![]() Kash stąd mam pytanie do Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ijaa brawa za mieszkanko, fajnie że wszystko zgodnie z planem poszło Tiny brawa za testy, super A co u mnie? wczoraj byliśmy na wycieczce w Wojsławicach, super się spacerowało, oddech od normalności dziś już w domu, ale w miarę na spokojnie auto jest z nami, jednakże jutro jedziemy na poprawki a poza tym 20 dni do urlopu ![]() Miłego tygodnia życzę ![]()
#4833 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do piekarnika to my mieliśmy (mówię mieliśmy bo przy przeprowadzce sprezentowaliśmy go mojemu bratu ![]() chociaż nasz do pieczenia ciast się absolutnie nie nadawał ![]() ![]() ![]() ![]() a propo pieczenia to wczoraj zrobiłam pierwszy raz w życiu tartę, z tego banalnego przepisu: http://ekoj.pl/blyskawiczna-tarta-truskawkowa/ ja robiłam z malinami, zdjęcie wrzucałam na fb ale dodam też tu ![]() jest naprawdę pyszna, polecam! sądzę, że to ciasto nawet ten elektryczny piekarnik by dał radę upiec ![]() tarta.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Kash zaśliniłam ekram
![]() ![]() Cześc. U mnie ok. Czas zaczął strasznie szybko lecieć. Dzisiaj dyżurek, mam nadzieje, że spokojnie będzie. Ja do urlopu jeszcze miesiąc, ale licze teraz ile dyżurów jeszcze - 10. ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2012-07-16 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czemu te weekendy przelatują tak szybko ? Nie lubię tego ![]() Tiny gratulacje dostania sie na studia i powodzenia w mieszkaniu z tż ![]() Kashmirka tego ciasta na spód się nie zagniata? Jak to tak? ![]() ![]() Kraven pomyśl sobie, że jeszcze tylko miesiąc i masz wakacje, a inni ich wcale nie mają ![]() Planujesz pójść na jakieś l4 czy dzielnie do końca walczysz? Nie chcę zapeszać, ale dziś na 90% finalizujemy umowę kupna samochodu ! Hurra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Konto usunięte
|
Kochana gdybym miała większe zaufanie do poczty polskiej to bym Ci upiekła i wysłała paczką ![]() ![]() a czas do urlopu zleci, zobaczysz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
no właśnie nie ![]() ![]() ![]() ![]() super z tym samochodem, 3mam kciuki, jaki to będzie model ostatecznie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno mnie nie było, ale jakoś odzwyczajałam się od pisania na wizażu. Czytać, czytałam, ale nie miałam ochoty pisać. Usiłuję się psychicznie poskładać i tak mi łatwiej. Aktualnie siedzę na zwolnieniu, bo usuwałam sobie pozostałe dwie ósemki. Niestety trzeci dzień z rzędu spędzę w łóżku, bo ciągle mnie boli (nawet na 5 minut ból nie chce przejść), jestem spuchnięta i mam siniaka na pół policzka. Do tego mnie brzuch boli (pewnie od łykania tony tabletek) i ogólnie dość słabo mi jest. I brakuje mi normalnego jedzenia. Poza tym nic się u mnie nie zmienia, pracy mam więcej, bo okres urlopowy i ciągle kogoś trzeba zastępować. Przynajmniej czas mi leci ekspresowo. A teraz do głowy dostaję, bo już nie mam siły do książek, do komputera, do telewizji. Nie wiem kompletnie co mam ze sobą zrobić. Posprzątać też nie mam jak, bo się źle czuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie dziś się okaże, ale na pewno jakiś fiat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
heloł heloł
![]() witam się po objazdowym weekendzie ![]() ![]() Dzisiaj muszę zebrać się do sklepu, później troszkę posprzątać, a po południu mam wyjazd w związku z którym proszę o mocne kciuki ![]() ![]() ![]() Ijaa- gratuluję sfinalizowania umowy odnośnie mieszkania ![]() ![]() Kash- aaale mi smaka narobiłaś!! Muszę chyba kupić formę do tarty i wypróbować ![]() Kraven- nie martw się, czas do urlopu szybko Ci zleci ![]() ![]() Dodaja- trzymam kciuki, żeby udało Wam się fajne autko kupić ![]() ![]() a teraz wypadało by zebrać się w sobie i się wykąpać ![]() ![]()
#4840 |
Zakorzenienie
|
Duszka trzymam kciuki
![]() Nawiązując do Waszych ostatnich rozmów o ślubach. Wczoraj byliśmy u rodziców i jak co niedziela była cała familia i zaczął się mój "ulubiony" temat, czyli nasz ślub. Szczerze go już nienawidzę... Kiedyś marzył mi się duży ślub, weselisko, biała suknia i ja jako księżniczka. Teraz realia życia codziennego mnie tak przytłaczają, że nie wyobrażam sobie wydawać kilkudziesięciu tysięcy na jedną imprezę, dlatego ja jestem za małym przyjęciem. Tż z kolei uparł się na wesele z orkiestrą itd. No i wczoraj uświadomiłam swoją rodzinę jakie jest moje stanowisko- jako pierwsza. Wszyscy chyba byli w szoku, bo zamilkli i nie skomentowali. I nagle mój tż zaczął opowiadać swoją wizję, a oni mu zaczęli wiwatować! Nic tylko zabić! Powiedziałam, że jak chcą weseliska to niech przeleją odpowiednią sumę na moje konto, a salę zacznę wybierać już jutro ![]() Na koniec powiedziałam, że i tak prędzej doczekają się kolejnego wnuka, ale to nawet lepiej bo wózek kosztuje tylko 2 tysiące, a nie kilkadziesiąt tysięcy jak wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dziękuję. ![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
![]() ![]() My tylko robimy za ekipę remontową. ![]() ![]() Gratuluję zdanych testów i decyzji o wspólnym zamieszkaniu. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A gdzie sie wybieracie? ![]() Pewnie pisałaś, ale chyba mi umknęło. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem jak w Poznaniu, ale u mnie jest bardzooooo przyjemnie. O wiele przyjemniej niż podczas ostatnich, trzydziestopięcio stopniowych upałów. ![]() Na termometrze aktualnie 22 stopnie, piękne słońce, przyjemny wiaterek. Jak dla mnie cud, miód i orzeszki. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
A u mnie co?
Może od początku. ![]() Piątek aktywny - wiadomo. Popołudniowa rozmowa przyjemna nie powiem. Właściwie to nazwałabym to raczej pogadanką - godzinną! ![]() ![]() Pozytywnie nie powiem, chociaż nie z wszystkiego (co do mojej osoby oczywiście) jestem zadowolona. Dyrektor z którym rozmawiałam bardzo przyjemny i.. gaduła z niego. Mieszane mam uczucia i coś mi mówi, że chyba nic z tego jednak nie będzie. W przeciwieństwie do A. który twierdzi, że ma bardzoooo pozytywne przeczucie. ![]() Do końca tego tygodnia mam poznać decyzję, czy zostanę zaproszona na jeszcze jedną rozmowę. Weekend zleciał nawet nie wiem kiedy. Odrobinę podziałaliśmy na mieszkaniu - wymiana zamków, wietrzenie (fatalny był zaduch, ale co się dziwić, skoro były upały a nikt tam nie urzędował półtora miesiąca), odkurzanie, sprawdzanie i takie tam. Dzisiaj nic nie robimy, bo zwyczajnie mamy inne plany, ale ogólnie bierzemy się do roboty. Na pierwszy ogień idą okna - właśnie buszuje po necie w poszukiwaniu speców, zrywanie listew, skrobanie ścian, wywalenie wszystkiego z łazienki. Ogólnie - demolka, czyli to co tygryski lubią najbardziej. ![]() Jak się dalej sytuacja potoczy, wszystko zależy od terminów. A. poza tym uskuteczniał kopanie rowów - chociaż nie dosłownie. Przyjaciele są w trakcie budowy domu i w niektórych kwestiach każda para rąk się przydaje. Ja dla odmiany posprzątałam mieszkanko, zakupy duże zarządziłam, zadbałam też o siebie. Wczoraj byliśmy u rodziców A., później na plotach u kumpla, wieczór leniwy, ale bardzo przyjemny. Podsumowując - pozytywny weekend, na prawdę! ![]() ![]() Dzisiaj od rana znów aktywnie. Musiałam się udać do urzędu - w celu złożenia wniosku do wyrobienia nowego dowodu (stary traci ważność), poza tym wizytę w spółdzielni zarządziłam - i nie wszystko załatwiłam, zabiję kiedy tam kogoś, jak bumcyk kucyk! Teraz czas na drugie śniadanie, a za godzinę zbieram się do miasta na kawę z psiapsiółą - jest aktualnie na kilka dni w Polsce ![]() ![]() Na wieczór w planach rower, jeśli tylko pogoda pozwoli. ![]() Miłego popołudnia Dziewuszki. ![]()
![]() |
#4843 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ściskam mocno kciuki ![]() ![]() a wakacje są po to żeby się lenić ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do dziecka to moi rodzice mają naprawdę fajne podejście- ostatnio na rodzinnej imprezie jak moja babcia zaczęła poruszać temat "zalegalizowania" naszego związku- bo przecież mieszkamy razem i jak to tak, to powiedzieli, że oni to by już wnuka chcieli a reszta to już nasza sprawa ![]() Cytat:
![]() ![]() cieszę się, że rozmowa w piątek udana i ściskam dalej kciuki za ciąg dalszy ![]() ![]() aa zapomniałam Wam się pochwalić, że kupiliśmy sobie wczoraj w tesco zestaw do badmintona ![]() ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2012-07-16 o 12:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to kiedy działacie? ![]() Mi tż ciągle marudzi o dzidzi ![]() ![]() U mnie też od rana leje, na chwilę wyjdzie słońce i znowu leje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
hehe na razie się skupimy na wychowywaniu kota ![]() ![]() a Ty Kochana powiedz swojemu Tż jak on taki na dzidzię chętny, że u Ciebie wszystko musi być po kolei ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() On doskonale wie jak u mnie wygląda hierarchia, ale jak widać nic z tego. Ja już nie naciskam, bo to nie o to chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no z tym podejściem do zaręczyn to rozumiem ![]() ![]() ale spoko ja tam nie mam parcia na ciecionek (ale jakbym była tyle lat z M. co Ty ze swoim Tż to pewnie bym już oczekiwała na ten moment ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi czas strasznie szybko leci. Za rok o tej porze pewnie będę szukała poważnej pracy ! Masakra ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
smakowicie wygląda widziałam juz na fb ![]() Cytat:
Danaee zdrówka przy tych ósemkach, Ty to sie nacierpisz biedna Cytat:
![]() dodaja widzę że tak samo "lubisz" temat ślubu jak ja ![]() działa to na mnie jka płachta na byka i agresor mi się włącza na wszystkich tyle że na razie jesteśmy jednomyślni z Tż że nic hucznego i drogiego Chyba nie pisałam, w tym roku padło na Kołobrzeg Dziś dzień z lekka szalony, bo znów wizyta u mechaników, a że się przedłużyła to urlop na żądanie w pracy i mały przemarsz p sklepach, bo wczoraj ostatnie jeansy mi się poprzecierały jak wszystkie to wszystkie na raz, jakby jakieś fatum, a liczyłam, że lato jeszcze prześmigam teraz trochę odpoczywam, potem ćwiczenia, i wieczór zleci ale jeszcze 4 dni i weekend ![]()
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
U mnie własnie przeszła burza z gradem.
![]() Dodaja mam zamiar pracować do końca września czyli do 9 msc jak się uda.
#4851 |
Konto usunięte
|
cześć
![]() witam w ten "piękny" letni poranek ![]() ![]() ![]() to już wolę te upały powyżej 30stopni, przynajmniej czuć że jest lato a nie pogoda jak w listopadzie ![]() to se ponarzekałam, ale chociaż przy takiej aurze poranna ciepła kawa smakuje wyjątkowo dobrze ![]() ![]() miłego dnia mimo wszystko! może u Was jest ładniej niż tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczyny w ten "piękny" letni poranek. Mam wrażenie, że się jeszcze nie obudziłam i śni mi się po prostu jakiś koszmar - siedzę w pracy, za oknem jesień, a ja czuję, że jestem nie przytomna. Koszmar.
Wypiłabym kawę, ale coś wczoraj się źle czułam po kawie więc dzisiaj chcę ją sobie odpuścić. Liczę na to, że po południu się trochę wypogodzi i wyjdzie słońce bo jak nie to zasnę jak tylko dopadnę łóżko. Jedyne co mnie teraz trzyma przy życiu to plany na przyszły weekend, a dokładnie na niedzielę. Taka niedziela przyda się na odstresowanie kolejnych urodzin z 3 z przodu , które czekają mnie za kilka dni - matko jak ten czas leci. A żeby nie było tak całkiem smutno i narzekająco to wielki uśmiech ![]() ![]() ![]()
#4854 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Jak na osobę która nie ma parcia, to dość często o tym piszesz. ![]() Oooo fajnie! Ja nigdy nie byłam, więc fajnie byłoby się wybrać. ![]() Cytat:
![]() Ale wiadomo, jeśli się znakomicie czujesz to nie ma powodów by kiblować w domu. ![]() U mnie też chłodniej, ale bez tragedii. Nie pada, słonko lekko przez chmury się przebija, a na termometrze jest 17 stopni. ![]() Ja tam nie narzekam. ![]() ![]() Wczoraj dzion zleciał nawet nie wiem kiedy. Kawa, ciacho, spacery, duża dawka plotek, trochę miłości z piętnastomiesiecznym Leonem. ![]() Na nowo się zakochałam. ![]() Dzisiaj podobnie. Od rana zakupy, teraz trochę ogarniam, a po południu spodziewam się przemiłych gości - ponownie Psiapsiółka z Leonem. Tym razem postanowiłyśmy zabawić się w fryzjerki, jak za dawnych licealnych czasów (całe liceum nawzajem się tak upiększałyśmy) i w ruch pójdzie balejaż, a właściwie pasemka. ![]() Całych włosów farbować nie chcę, a jednak odrost naturalny mam na pół głowy i warto by odrobinę odświeżyć co nieco kolorek. W połączeniu z tym co mam, słońcem który naturalnie rozjaśnia mi włosy, myślę że wyjdzie całkiem przyjemne połączenie. ![]() Na wieczór jeśli plany nie ulegną zmianie zarządziliśmy spotkanie w większym gronie. Już jutro wracają do siebie, wiec trzeba wykorzystać ten ostatni dzień na maksa. ![]() ![]() Miłego dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leje jak z cebra! Okropnie jest ! ![]() Cytat:
![]() Danusia cieszę się, że ekstrakcja ósemek już za Tobą ![]() ![]() Ijaa jak się zakochałaś w Leosiu to może o swoim trzeba zacząć myśleć? ![]() Kraven super, że pracujesz cały czas ![]() ![]() Cześć dziewczyny, Czy Wasi tż też rano robią tyle rumoru ? Matko święta, drzwi za dupką nie zamknie i słyszę dosłownie wszystko co robi. Zabrano mi pół godziny spania ![]() Rano wstałam, bo wybierałam się do ginekologa. Udało mi się, bo brat tż mnie podwiózł pod sam ośrodek ![]() ![]() Dostałam receptę na plastry i modlę się żeby mi podpasowały ! Muszę też zrobić kilka badań, bo ginekologowi nie podobają się moje bóle miesiączkowe. Ciekawe co z tego wyjdzie. Mam nadzieje, że odciążenie wątroby trochę pomoże. Teraz siedzę i co ? I się nudzę. Niestety, ale moje zlecenia się rypnęły, napisałam, co miałam napisać i jest przestój ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o czym marzysz i śnisz nie wiem, ale o czym piszesz i przekonujesz, że wcale nie już bardziej. ![]() ![]() Myślę, od jakiegoś czasu, ale póki co na myśleniu poprzestaję. Jak to mówią, na wszystko przyjdzie pora. Najpierw praca - to jeden z 'warunków'. Nie wyobrażam sobie zdecydować się na dziecko bez tego. Przyznać się, która mi deszcz podesłała? ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-07-17 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę mieć pracę, ustabilizowaną sytuację, bo inaczej to bym zwariowała. Myśli typu, że nie byłabym w stanie zapewnić sobie i dziecku wszystkiego co najlepsze, wpędziłaby mnie do grobu ![]() Była siostra ze szwagrem na kawce, zrobiłam pranie, pomyłam naczynia i znowu się nudzę! Jutro z rana chyba pójdę do biblioteki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Konto usunięte
|
ja
![]() ![]() Cytat:
u mnie podobnie ![]() ![]() do mnie tak jak mówiłam dzisiaj wpadają rodzice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pyszności narobiłaś ![]() ![]() ![]() Ja chyba jutro zrobię tę "Twoją" tartę, tylko nie wiem czy z malinami. Zobaczę to będzie na targu ![]() Niedługo będzie tż, a potem idziemy na urodziny do mojego chrześniaka. Matko już 8 lat ma! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.