Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 22:33   #2761
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Na pewno? Czytałam, że od niedawna Tesco zdecydowało się wprowadzać płatne, bo kasjerki ze związków zawodowych się skarżyły, że wiecznie siatek brakuje, bo ludzie oprócz tych do załadowania, brali sobie garściami "do domu na wszelki wypadek".
Oj brali, nagminnie i wszędzie, nieraz widziałam, i to nie 2-3, ale z połowę wyłożonych potrafili sobie zabrać, także wcale się Tesco nie dziwię.
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 22:38   #2762
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Buu ale zalamka z ta odzywka, mam stara wesje juz drugie opakowanie i bardzo mi sluzy no ale bez jojoby i aloesu to juz moze nie byc to samo, co za dupki
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 22:49   #2763
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Na pewno? Czytałam, że od niedawna Tesco zdecydowało się wprowadzać płatne, bo kasjerki ze związków zawodowych się skarżyły, że wiecznie siatek brakuje, bo ludzie oprócz tych do załadowania, brali sobie garściami "do domu na wszelki wypadek".
noo... Miesiąc temu jeszcze były ale mówisz, że są płatne od niedawna, to może zmienili dobrze wiedzieć, nie pójdę już z kwotą wyliczoną co do grosza

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 22:54   #2764
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Buu ale zalamka z ta odzywka, mam stara wesje juz drugie opakowanie i bardzo mi sluzy no ale bez jojoby i aloesu to juz moze nie byc to samo, co za dupki
Myślę, że minie bardzo dużo czasu, zanim stara wersja zniknie ze sklepów, więc spokojnie zdążysz narobić zapasów Kupiłam dziś dla eksperymentu nową wersję
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 22:59   #2765
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Dajcie już spokój z tymi siatkami, jakoś się ludzie przyzwyczaili.
No i co z tego, że inni się przyzwyczaili? Moim zdaniem Tesco zrobiło klientów w bambuko, i tyle.

Cytat:
Informacje o tym, że reklamówki będą odpąłtne były na kilka tygodni przed zmianą.
U mnie w Tesco nie było
Stary 2012-07-16, 23:04   #2766
Asji
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
noo... Miesiąc temu jeszcze były ale mówisz, że są płatne od niedawna, to może zmienili
A w moim osiedlowym Tesco płatne są już z pół roku eh.
Asji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 23:43   #2767
201708160922
Konto usunięte

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez yousuck Pokaż wiadomość
Mam wrażenie że czasami po prostu da się wyczuć, gdy wchodzisz do sklepu, że wg sprzedawczyń to 'za wysokie progi dla Ciebie' mnie to w żadnym stopniu nie przeszkadza, bo rzadko potrzebuję czyjejś pomocy, ale lekceważenie klienta jest nie w porządku. Ja kilka lat temu (czasy gimnazjum/lo) też często spotykałam się z protekcjonalnym tonem i przekonaniem, że jak mam te naście lat to można mnie łatwo zrobić w bambuko
Też wyglądam młodo, ale nie przypominam sobie takiej sytuacji, więc mnie to zdziwiło.

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Dziwili mnie klienci, kiedy pracowałam w kinie, którzy nie rozumieli, że wszystko jest liczone i ja nie mogę sobie radośnie rozdawać pudełek do popcornu każdemu albo dawać kubków, żeby sobie nalali przyniesioną przez siebie colę i udawali, że kupili w kinie I zawsze było: "Ale jak to liczone?", ja na to: "No one są liczone i liczba sprzedanych musi się zgadzać z liczbą brakujących, inaczej będzie trzeba oddać z własnej kieszeni za braki", a klient: "Czyli nie da pani? Boże co za ludzie!"

No i jeszcze jedno w temacie klientów - ja zanim zaczęłam pracować w ogóle od dawna wiedziałam, że pani stojąca przy kasie musi się z pieniędzy rozliczyć itp. Więc dziwili mnie ludzie, którzy na moje: "17,50 zł poproszę" mówili: "Ja 15 zł mam, sprzeda pani?" Tak, z rozkoszą będę dokładać z własnej kieszeni. Takie zwyczaje były bardzo częste i ludzie wydawali się zaskoczeni, że wolę im nie sprzedać wcale jeśli nie mają wystarczającej kwoty niż podarować im te 2 zł. Ja nie wiem, jak można myśleć, że ktoś za nas dołoży
A tego to nie wiedziałam. Inna sprawa, że nigdy w zyciu nie prosiłam o dodatkowy kubek

W "normalnym" sklepie? Naprawdę? Jak ja mało wiem o życiu

Edytowane przez 201708160922
Czas edycji: 2012-07-16 o 23:47
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 01:40   #2768
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
co do zakupów w sklepie ja to troche widze inaczej bo stoje po drugiej stronie lady i jacy potrafią być klienci to historia milion 15000 razy słysze a świeże to? a słonecznik pani w środku pusty czy pełny a arbuz słodki a ciastka kruche a bułki chrupiące
reklamówki mamy płatne (10 gr) i nagminne jest pytanie sie a dostane reklamówkę jak już zapłacone są zakupy w sklepie pełno ludzi a ta mi blokuje lade bo nie ma zapakować w co dziś też 4 cebulki i stoi i czeka nie wiem na co ,pyta sie a w co mam sobie to zapakować ja na to nie wiem z czym pani chodzi na zakupy
mamy stałą klientkę ,rano otwieram sklep robie co swoje wyjmuje z chłodni ŚWIEŻE mięso z dostawy z dnia poprzedniego przychodzi dostawa skrzynie z mięsem prawie pod sam sufit pzrychodzi pani Marylka i chce fileta ale nie z tego z lady chłodniczej tylko ze skrzynek(czyli musze pzrerzucić cały towar bo ona chce pół fileta)ja do niej ze to jest świeże z wczorajszej dostawy schłodzone ,nie ona nie chce, nerw mnie chwycił i sie pytam pani kochana jak pani kupi mięso dziś i nie zużyje to jak polezy w lodówce pzrez noc to na drugi dzień wyrzuca pani do kosza bo nieświeże

sorry dziewczyny ze sie tak żale ale naprawde dziwią mnie niektóre zachowania klientów masakrycznie....

hit dzisiejszego dnia a nie wie pani jakie figurki są w kinder joy (dla nieznających sieletnia odmiana kinder niespodzianki) bo wnuki zbierają a nie chcemy dublować figurek
Kochana, książkę pisz!
Pani sprzątająca u naszych sąsiadów napisała i hit jest

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 05:43   #2769
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
W ogóle Plotki to ostatnio jeden wielki bajzel
Nie tylko Plotki . Wątki "specjalistyczne", które czytam, to jeden wielki off top . W okresie około dwóch lat straszliwie zmieniło się to nasze forum .

Cytat:
Napisane przez Laura2112
Generalnie bajzel az milo, nie tylko w tym dziale, no nie wiem, imo jak sie nie chce albo nie ma czasu, to sie rezygnuje z funkcji moda.
Święta racja ! Też zauważyłam, że niektórym zielonym letarg zimowy ździebko się wydłużył.

Cytat:
Bo mam jeszcze jeden kosmetyk z tymi alkoholami w składzie i efekt podobny jak po spirytusie (zresztą jeszcze żaden kosmetyk z tak wysoko postawionym jakimkolwiek alko mi nie służył )

To nie alkohole . To emolienty .

Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 07:37   #2770
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
noo... Miesiąc temu jeszcze były ale mówisz, że są płatne od niedawna, to może zmienili dobrze wiedzieć, nie pójdę już z kwotą wyliczoną co do grosza
Płatne są od 19 kwietnia...

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No i co z tego, że inni się przyzwyczaili? Moim zdaniem Tesco zrobiło klientów w bambuko, i tyle.

U mnie w Tesco nie było
A to już nie jest wina firmy Tesco tylko konkretnego sklepu.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 07:44   #2771
invisible_01
Zakorzeniona

Niestety moim zdaniem ludzie nie szanują tego, co jest za darmo. Sama widziałam, jak ludzie garściami brali te torby sama nie wiem po co... Myślę, że gdyby ludzie korzystali z nich jak należy, to dalej byłyby darmowe.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 07:50   #2772
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57
Konto usunięte

Cytat:
Niestety moim zdaniem ludzie nie szanują tego, co jest za darmo. Sama widziałam, jak ludzie garściami brali te torby sama nie wiem po co... Myślę, że gdyby ludzie korzystali z nich jak należy, to dalej byłyby darmowe.
Są idealne jako worki na śmieci
Ale zgadzam się - to wkurza, że tyle ludzi nie potrafiło wziąć kilku siateczek faktycznie na spakowanie zakupów. Bo skoro dają darmo...
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:31   #2773
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Święta racja ! Też zauważyłam, że niektórym zielonym letarg zimowy ździebko się wydłużył.

niestety zauważyłam też tą sytuację

nie będę mówić po nicku, ale jest taka jedna wizażanka, która wiecznie ubliża innym. Nie jest to ubliżanie "ukryte"- w wielu postach( bo i często ją na wątkach spotykam) pisze takie posty, że aż mi się słabo robi. Dosłownie pisze o dziewczynach zakładających wątek :" szmata. kurva" itp. Nie żartuje! Zgłaszałam ją niejednokrotnie, a ona nawet ostrzeżenia nie dostała!

wczorajszy jej tekst :"Więc dla mnie jest podłą, niemoralną szmatą."

Ok, rozumiem, że czasem wątki na Wizażu sa tak absurdalne, że aż się chce ich autorom po głowie natrzaskać, ale bez przesady!

Ta dziewczyna, nie pomaga rozwiązać problemu, tylko ZAWSZE obraża ich autora, nie przebierając w słowach.

Ja już dawno bym jej konto zablokowała. Na stałe.

Ja się w takiej sytuacji pytam:" gdzie jest Moderator"??!!

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko

Edytowane przez khloe
Czas edycji: 2012-07-17 o 09:43
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:00   #2774
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
To alkohole pełniące funkcje emolientów.
Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość

nie będę mówić po nicku, ale jest taka jedna wizażanka, która wiecznie ubliża innym. Nie jest to ubliżanie "ukryte"- w wielu postach( bo i często ją na wątkach spotykam) pisze takie posty, że aż mi się słabo robi. Dosłownie pisze o dziewczynach zakładających wątek :" szmata. kurva" itp. Nie żartuje! Zgłaszałam ją niejednokrotnie, a ona nawet ostrzeżenia nie dostała!

Ok, rozumiem, że czasem wątki na Wizażu sa tak absurdalne, że aż się chce ich autorom po głowie natrzaskać, ale bez przesady!

Ta dziewczyna, nie pomaga rozwiązać problemu, tylko ZAWSZE obraża ich autora, nie przebierając w słowach.

Doskonale wiem, o kogo chodzi i mam podobne odczucia Niestety, zasady tego forum są trochę inne- żeby dostać bana, musiałaby naprodukować kilka podobnych postów w zbliżonym czasie. Teraz się uspokoi, a później znowu to samo. Niektórych nic to nie nauczy. Gdyby to ode mnie zależało, osoby rzucające takimi chamskimi tekstami i jeszcze szukające poparcia u innych, byłyby niemile widziane na Wizażu a ich kolejne konta systematycznie banowane.

A co do słabej moderacji na Plotkowym (i nie tylko): też zauważyłam ten problem, ale z tym trzeba bezpośrednio do Złośliwca, jak dostanie dużo PW w tej sprawie od użytkowniczek, to może będzie szansa na zmianę.

Dobrym pomysłem byłoby założenie wątku na Technicznym, jeżeli prośba o zmiany byłaby poparta przez sporo osób, myślę, że mogłoby się udać

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2012-07-17 o 10:05
Stary 2012-07-17, 10:09   #2775
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
(...)

Dziękuję
Już jestem mądrzejsza

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Płatne są od 19 kwietnia...
(...)
Łoo! to widzę jakoś się uchował ten nasz sklep

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
To alkohole pełniące funkcje emolientów.

Doskonale wiem, o kogo chodzi i mam podobne odczucia Niestety, zasady tego forum są trochę inne- żeby dostać bana, musiałaby naprodukować kilka podobnych postów w zbliżonym czasie. Teraz się uspokoi, a później znowu to samo. Niektórych nic to nie nauczy. Gdyby to ode mnie zależało, osoby rzucające takimi chamskimi tekstami i jeszcze szukające poparcia u innych, byłyby niemile widziane na Wizażu a ich kolejne konta systematycznie banowane.

A co do słabej moderacji na Plotkowym (i nie tylko): też zauważyłam ten problem, ale z tym trzeba bezpośrednio do Złośliwca, jak dostanie dużo PW w tej sprawie od użytkowniczek, to może będzie szansa na zmianę.

Dobrym pomysłem byłoby założenie wątku na Technicznym, jeżeli prośba o zmiany byłaby poparta przez sporo osób, myślę, że mogłoby się udać

Ciekawa jestem, czy myślimy o tej samej osobie
Chciałabym być modem

A jak się zgłasza ZP to to do Złosia idzie czy do moderatorów?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-17, 10:11   #2776
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:

czyli trzeba by założyć wątek n technicznym z prośbą, o szybsze banowanie, a nie czekanie nie wiadomo na co bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam

tego też zrozumieć nie mogę- był swego czasu taki jeden niewinny_jestem.. jego posty pozostawiały wiele do życzenia, ale nie był tak wulgarny jak ta użytkowniczka. i co? i dostał Bana stałego po tygodniu już

i gdzie tu sprawiedliwość

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Chciałabym być modem

na pewno o tej samej- końcówka nicku 1989

km

mój INSTA
Stary 2012-07-17, 10:26   #2777
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałabym być modem

Dobra, nie bawmy się w domysły, oczywiście chodzi o post https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...29&postcount=8
Cytat:
Do osób zajmujących się danym podforum, w przypadku Intymnego do Lexie i Złośliwca. Całkiem możliwe, że zgłoszenia dostają też inny admini, bo zwykli modzi z innych podforów nie dostają.

Cytat:
czyli trzeba by założyć wątek n technicznym z prośbą, o szybsze banowanie, a nie czekanie nie wiadomo na co bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam

tego też zrozumieć nie mogę- był swego czasu taki jeden niewinny_jestem.. jego posty pozostawiały wiele do życzenia, ale nie był tak wulgarny jak ta użytkowniczka. i co? i dostał Bana stałego po tygodniu już

i gdzie tu sprawiedliwość

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

na pewno o tej samej- końcówka nicku 1989
Chodzi mi o to, że samo narzekanie (ja też narzekam) żadnych zmian nie przyniesie. Jeżeli przeszkadza Wam (piszę do wszystkich) np. zbyt wolne reagowanie na ZP na Intymnym, to można zaproponować powołanie nowej osoby, która ma więcej czasu i zwyczajnie bywa częściej. Co z tego, że Złośliwiec dostanie 100ZP, jeżeli ma sporo innych obowiązków i zajrzy dopiero, gdy będzie miał możliwość? Forum tworzą tak naprawdę użytkownicy, nie każdy pomysł "przeszedł", ale warto próbować

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2012-07-17 o 10:27
Stary 2012-07-17, 10:56   #2778
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Dobra, nie bawmy się w domysły, oczywiście chodzi o post https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...29&postcount=8
Do osób zajmujących się danym podforum, w przypadku Intymnego do Lexie i Złośliwca. Całkiem możliwe, że zgłoszenia dostają też inny admini, bo zwykli modzi z innych podforów nie dostają.

Chodzi mi o to, że samo narzekanie (ja też narzekam) żadnych zmian nie przyniesie. Jeżeli przeszkadza Wam (piszę do wszystkich) np. zbyt wolne reagowanie na ZP na Intymnym, to można zaproponować powołanie nowej osoby, która ma więcej czasu i zwyczajnie bywa częściej. Co z tego, że Złośliwiec dostanie 100ZP, jeżeli ma sporo innych obowiązków i zajrzy dopiero, gdy będzie miał możliwość? Forum tworzą tak naprawdę użytkownicy, nie każdy pomysł "przeszedł", ale warto próbować
O, a w pierwszej chwili myślałam o kim innym
Za długo już nie siedzę na Intymnym, nie mam nerwów i zapomniałam o koleżance

Dziękuję za doinformowanie

Myślę, że zadowalamy się narzekaniem bo to też jest ten strach, czy inni użytkownicy mają takie samo zdanie, czy "za nami pójdą". No i czy prośba o dodatkową osobę nie kwestionowałaby w jakiś sposób kompetencji obecnych modów/ administratorów. Przynajmniej ja mam taką rozkminkę

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-17, 11:52   #2779
Laura2112
Raróg

Rzuciłam kiedyś dwa zdania w wątku o przeniesieniach na technicznym (ostatnia strona zreszta, wiec daleko nie szukac), ale w zasadzie nikt mi tam ostatnio i tak nie odpowiada ; P
Kandydaturę na moda zawsze można zgłosić, reszta już pozostaje w gestii szefostwa.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2012-07-17, 12:28   #2780
khloe
Strzelaj lub emigruj!

wiesz tu nawet nie chodzi o to, żeby tą użytkowniczkę zablokować
chodzi o to, że na intymnym różne dziwne rzeczy się dzieją i nikt nie reaguje

rozumiem, że Moderatorzy oprócz wizażu swoje życie mają, ale jak ktoś się decyduje na bycie Modem, to niech swoją pracę wykonuje

km

mój INSTA
Stary 2012-07-17, 12:39   #2781
201604181004
Konto usunięte

zgadzam się, zdarza się że wysyłam zawiadomienia postów z wyrazami na ch... i nikt nie reaguje :facepalm:
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:38   #2782
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Dziwili mnie klienci, kiedy pracowałam w kinie, którzy nie rozumieli, że wszystko jest liczone i ja nie mogę sobie radośnie rozdawać pudełek do popcornu każdemu albo dawać kubków, żeby sobie nalali przyniesioną przez siebie colę i udawali, że kupili w kinie I zawsze było: "Ale jak to liczone?", ja na to: "No one są liczone i liczba sprzedanych musi się zgadzać z liczbą brakujących, inaczej będzie trzeba oddać z własnej kieszeni za braki", a klient: "Czyli nie da pani? Boże co za ludzie!"

Tak samo zawsze dziwi mnie narzekanie na ceny. Raz byłam w teatrze i co sobie pomyślałam o cenach w bufecie to moje, ale w życiu by mi do głowy nie przyszło mieć o nie pretensje do kogokolwiek - przychodząc do kina czy gdziekolwiek wie się chyba, że cena nie będzie jak w Biedronce. A ludzie non stop krzyczeli: "Powaliło Was z tymi cenami! Boże drogi woda za 5 zł!". Jak dla mnie to bardzo niekulturalne.

No i jeszcze jedno w temacie klientów - ja zanim zaczęłam pracować w ogóle od dawna wiedziałam, że pani stojąca przy kasie musi się z pieniędzy rozliczyć itp. Więc dziwili mnie ludzie, którzy na moje: "17,50 zł poproszę" mówili: "Ja 15 zł mam, sprzeda pani?" Tak, z rozkoszą będę dokładać z własnej kieszeni. Takie zwyczaje były bardzo częste i ludzie wydawali się zaskoczeni, że wolę im nie sprzedać wcale jeśli nie mają wystarczającej kwoty niż podarować im te 2 zł. Ja nie wiem, jak można myśleć, że ktoś za nas dołoży
To ostatnie to zwykłe chamstwo, no tylko w twarz takiego idiotę trzasnąć.

A co do cen w kinach i teatrach(i za bilety i za jedzenie) - rzeczywiście kogoś z tym powaliło. Ale nigdy w życiu nie miałabym pretensji o to do kasjerek.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:45   #2783
Varicella
Rozeznanie

I ja się zgadzam z khloe i drabineczką. Kiedyś zgłaszałam post użytkowniczki, która nazwała część wizażanek m.in. ,,lewackimi osłami". Odzewu nie było.
Stary 2012-07-17, 13:51   #2784
Suvia
Zakorzenienie

Posty nowych użytkowników, którzy każdym temacie "polecają wypróbowanie nowego telefonu firmy bla bla" też sobie można zgłaszać na zdrowie ostatnio

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:52   #2785
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
zgadzam się, zdarza się że wysyłam zawiadomienia postów z wyrazami na ch... i nikt nie reaguje :facepalm:
Ha ha, ja kiedyś nazwałam ch**em jakiegoś totalnego idiotę, byłego albo obecnego faceta jednej z wizażanek(w wątku o najgorszych słowach jakie zdarzyło nam się usłyszeć) i zostałam tymczasowo zablokowana. Wiem, brzydko, ale na tego pana nie było innego określenia. Ciekawe, co za obrończyni moralności mnie zgłosiła. Bez przesady...
A tu widzę, że ludzie się wyzywają i jest dobrze.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:23   #2786
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Ha ha, ja kiedyś nazwałam ch**em jakiegoś totalnego idiotę, byłego albo obecnego faceta jednej z wizażanek(w wątku o najgorszych słowach jakie zdarzyło nam się usłyszeć) i zostałam tymczasowo zablokowana. Wiem, brzydko, ale na tego pana nie było innego określenia. Ciekawe, co za obrończyni moralności mnie zgłosiła. Bez przesady...
A tu widzę, że ludzie się wyzywają i jest dobrze.
Ja raz dostałam ostrzeżenie, bo jedna z wizażanek napisała, że się wk**wiła, a ja na to odpisałam, że się nie dziwię, że się wk**wiła.

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:32   #2787
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:

Fakt, że czasami faktycznie przesadza, ale w wielu przypadkach ma rację, dosadnie i nieraz wulgarnie powie coś, co inni starają się mówić ogródkami .

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:32   #2788
Laura2112
Raróg

I zaczyna sie robic druga Kafeteria, a przeciez nie tak mialo byc...

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2012-07-17, 14:48   #2789
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
tylko nie to

------------------------

Strasznie mnie dziwi matka mojej koleżanki, która w każdej rozmowie z moją mamą/ze mną podkreśla, jaka to jej córka jest lepsza ode mnie.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:01   #2790
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Może nie będzie tak źle
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości