|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Raróg
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Oj brali, nagminnie i wszędzie, nieraz widziałam, i to nie 2-3, ale z połowę wyłożonych potrafili sobie zabrać, także wcale się Tesco nie dziwię.
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Buu ale zalamka z ta odzywka, mam stara wesje juz drugie opakowanie i bardzo mi sluzy no ale bez jojoby i aloesu to juz moze nie byc to samo, co za dupki
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mówisz, że są płatne od niedawna, to może zmienili dobrze wiedzieć, nie pójdę już z kwotą wyliczoną co do grosza
|
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dziś dla eksperymentu nową wersję
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
ma zielone pojęcie
|
No i co z tego, że inni się przyzwyczaili?
Moim zdaniem Tesco zrobiło klientów w bambuko, i tyle.Cytat:
|
|
#2766 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2767 | ||
|
Konto usunięte
|
[/COLOR]
Cytat:
Cytat:
![]() W "normalnym" sklepie? Naprawdę? Jak ja mało wiem o życiu
Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2012-07-16 o 23:47 |
||
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pani sprzątająca u naszych sąsiadów napisała i hit jest
|
|
#2769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Plotki . Wątki "specjalistyczne", które czytam, to jeden wielki off top . W okresie około dwóch lat straszliwie zmieniło się to nasze forum .
Cytat:
Cytat:
To nie alkohole . To emolienty . |
||
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- A to już nie jest wina firmy Tesco tylko konkretnego sklepu.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzeniona
|
Niestety moim zdaniem ludzie nie szanują tego, co jest za darmo. Sama widziałam, jak ludzie garściami brali te torby sama nie wiem po co... Myślę, że gdyby ludzie korzystali z nich jak należy, to dalej byłyby darmowe.
|
|
|
|
#2772 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale zgadzam się - to wkurza, że tyle ludzi nie potrafiło wziąć kilku siateczek faktycznie na spakowanie zakupów. Bo skoro dają darmo...
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() nie będę mówić po nicku, ale jest taka jedna wizażanka, która wiecznie ubliża innym. Nie jest to ubliżanie "ukryte"- w wielu postach( bo i często ją na wątkach spotykam) pisze takie posty, że aż mi się słabo robi. Dosłownie pisze o dziewczynach zakładających wątek :" szmata. kurva" itp. Nie żartuje! Zgłaszałam ją niejednokrotnie, a ona nawet ostrzeżenia nie dostała! wczorajszy jej tekst :"Więc dla mnie jest podłą, niemoralną szmatą." ![]() Ok, rozumiem, że czasem wątki na Wizażu sa tak absurdalne, że aż się chce ich autorom po głowie natrzaskać, ale bez przesady! Ta dziewczyna, nie pomaga rozwiązać problemu, tylko ZAWSZE obraża ich autora, nie przebierając w słowach. ![]() Ja już dawno bym jej konto zablokowała. Na stałe. Ja się w takiej sytuacji pytam:" gdzie jest Moderator"??!!
Przejechane na rowerze w 2019: 2 762 km ![]() Edytowane przez khloe Czas edycji: 2012-07-17 o 09:43 |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
To alkohole pełniące funkcje emolientów.
Cytat:
Niestety, zasady tego forum są trochę inne- żeby dostać bana, musiałaby naprodukować kilka podobnych postów w zbliżonym czasie. Teraz się uspokoi, a później znowu to samo. Niektórych nic to nie nauczy. Gdyby to ode mnie zależało, osoby rzucające takimi chamskimi tekstami i jeszcze szukające poparcia u innych, byłyby niemile widziane na Wizażu a ich kolejne konta systematycznie banowane.A co do słabej moderacji na Plotkowym (i nie tylko): też zauważyłam ten problem, ale z tym trzeba bezpośrednio do Złośliwca, jak dostanie dużo PW w tej sprawie od użytkowniczek, to może będzie szansa na zmianę. Dobrym pomysłem byłoby założenie wątku na Technicznym, jeżeli prośba o zmiany byłaby poparta przez sporo osób, myślę, że mogłoby się udać Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-17 o 10:05 |
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Już jestem mądrzejsza ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Łoo! to widzę jakoś się uchował ten nasz sklep ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() Ciekawa jestem, czy myślimy o tej samej osobie ![]() Chciałabym być modem A jak się zgłasza ZP to to do Złosia idzie czy do moderatorów? |
|
|
|
|
#2776 | ||
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
czyli trzeba by założyć wątek n technicznym z prośbą, o szybsze banowanie, a nie czekanie nie wiadomo na co bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam ![]() tego też zrozumieć nie mogę- był swego czasu taki jeden niewinny_jestem.. jego posty pozostawiały wiele do życzenia, ale nie był tak wulgarny jak ta użytkowniczka. i co? i dostał Bana stałego po tygodniu już ![]() i gdzie tu sprawiedliwość ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
na pewno o tej samej- końcówka nicku 1989
|
|
#2777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) żadnych zmian nie przyniesie. Jeżeli przeszkadza Wam (piszę do wszystkich) np. zbyt wolne reagowanie na ZP na Intymnym, to można zaproponować powołanie nowej osoby, która ma więcej czasu i zwyczajnie bywa częściej. Co z tego, że Złośliwiec dostanie 100ZP, jeżeli ma sporo innych obowiązków i zajrzy dopiero, gdy będzie miał możliwość? Forum tworzą tak naprawdę użytkownicy, nie każdy pomysł "przeszedł", ale warto próbować
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-17 o 10:27 |
|||
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za długo już nie siedzę na Intymnym, nie mam nerwów i zapomniałam o koleżance Dziękuję za doinformowanie Myślę, że zadowalamy się narzekaniem bo to też jest ten strach, czy inni użytkownicy mają takie samo zdanie, czy "za nami pójdą". No i czy prośba o dodatkową osobę nie kwestionowałaby w jakiś sposób kompetencji obecnych modów/ administratorów. Przynajmniej ja mam taką rozkminkę
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Raróg
|
Rzuciłam kiedyś dwa zdania w wątku o przeniesieniach na technicznym (ostatnia strona zreszta, wiec daleko nie szukac), ale w zasadzie nikt mi tam ostatnio i tak nie odpowiada ; P
Kandydaturę na moda zawsze można zgłosić, reszta już pozostaje w gestii szefostwa.
|
|
|
#2780 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
wiesz tu nawet nie chodzi o to, żeby tą użytkowniczkę zablokować
![]() chodzi o to, że na intymnym różne dziwne rzeczy się dzieją i nikt nie reaguje rozumiem, że Moderatorzy oprócz wizażu swoje życie mają, ale jak ktoś się decyduje na bycie Modem, to niech swoją pracę wykonuje
|
#2781 |
|
Konto usunięte
|
zgadzam się, zdarza się że wysyłam zawiadomienia postów z wyrazami na ch... i nikt nie reaguje :facepalm:
|
|
|
|
#2782 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() A co do cen w kinach i teatrach(i za bilety i za jedzenie) - rzeczywiście kogoś z tym powaliło. Ale nigdy w życiu nie miałabym pretensji o to do kasjerek.
|
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
I ja się zgadzam z khloe i drabineczką. Kiedyś zgłaszałam post użytkowniczki, która nazwała część wizażanek m.in. ,,lewackimi osłami". Odzewu nie było.
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Posty nowych użytkowników, którzy każdym temacie "polecają wypróbowanie nowego telefonu firmy bla bla" też sobie można zgłaszać na zdrowie ostatnio
|
#2785 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Wiem, brzydko, ale na tego pana nie było innego określenia. Ciekawe, co za obrończyni moralności mnie zgłosiła. Bez przesady...A tu widzę, że ludzie się wyzywają i jest dobrze .
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2787 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Raróg
|
I zaczyna sie robic druga Kafeteria, a przeciez nie tak mialo byc...
|
|
|
#2789 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ------------------------ Strasznie mnie dziwi matka mojej koleżanki, która w każdej rozmowie z moją mamą/ze mną podkreśla, jaka to jej córka jest lepsza ode mnie.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

ale mówisz, że są płatne od niedawna, to może zmienili
dobrze wiedzieć, nie pójdę już z kwotą wyliczoną co do grosza

Kupiłam dziś dla eksperymentu nową wersję
Moim zdaniem Tesco zrobiło klientów w bambuko, i tyle.
I zawsze było: "Ale jak to liczone?", ja na to: "No one są liczone i liczba sprzedanych musi się zgadzać z liczbą brakujących, inaczej będzie trzeba oddać z własnej kieszeni za braki", a klient: "Czyli nie da pani? Boże co za ludzie!" 

milion 15000 razy słysze a świeże to? a słonecznik pani w środku pusty czy pełny a arbuz słodki a ciastka kruche a bułki chrupiące
to widzę jakoś się uchował ten nasz sklep