|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
kilianna W Tobie nadzieja byś wybiła jej z głowy te wspaniałe pomysły
|
#782 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
takimi ciekawymi postaciami się otaczasz
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja noga by tam nie staneła
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Na wstępie gratuluję sobotnim pmkom, Kicia mężem trzeba się nacieszyć a nie od razu wizaż
Termin potwierdzenia mamy do 18 lipca i troche gości wzięło to do serca, bo mieliśmy kilka telefonów albo przekazywali przez kogoś z rodziny, czy będą czy nie Weekend intensywny, bo mieliśmy nauki w sobote i niedziele (na szczęście ostatnie) i do tego wesele Nigdy w życiu nie byłam na takim beznadziejnym weselu, orkiestra grała smętnie, nie umieli zabawić gości, a państwo młodzi próbowali sami rozruszać gości i robili za wodzirejów a co do Tż-tów to powinni się dobrze sprawować i jeszcze głupia sytuacja, która w☠☠☠☠iła mnie na maksa Tż prawdopodobnie po weselu już nie wróci do obecnej pracy, ponieważ do tej pory nie otrzymał kilku stów wypłaty za czerwiec, a szef tłumaczy się, że nie dostał jeszcze przelewu od klienta doskonale wie, że mamy dziecko, ja nie pracuję i planujemy wesele i za każdym razem znajduje inną wymówkę |
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam na maila utwory do przesłuchania na ślub w wykonaniu skrzypiec i fletu poprzecznego, ale nie mam jak w pracy odsłuchać, a tak bym już chciała. Za ten duet i wykonanie 3 utworów dziewczyny życzą sobie 200zł.
|
#789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
od 2 lat mieszka w mieście, tak to w domu bez łazienki na wsi ale już wszyscy ze wsi to są - ograniczone wieśniaki żenada na maksa
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jacy zaskoczeni byli ze dzwonie, ze niby to bylo wiadome ze ida.. eh ci ludzie
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie słodkie http://www.skleporganza.pl/sklep/pro...8f768921d0ce24 Szkoda, że tak drogo bo bym zakupiła.
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
A w jaki to piękny dzień ślubuje?
Mam nadzieję, że nie w mój Za taki cyrk jestem w stanie zapłacić
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie to samo pomyslalam ![]() ![]() dobra zmykam dalej do roboty
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie ja znam tylko te dwa i te mogę polecić, ale na parę dni przed może być ciężko... W Racku maluje pani Teplicka- słyszałam dużo pochlebnych komentarzy, ale sama nie sprawdziłam. Chcę się do niej zapisac na wesele w sierpniu.
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
ona to jest wgl chora na głowę. myśli że gwiazdorzy w wokół wszyscy się z niej śmieją, jak wyjeżdża do swojej siostry NA WIEŚ- opowiada że była w Tunezji czy gdzieś tam, każdy kto ma więcej niż 1 dziecko to- PATOLOGIA, każdy jest menelem i żulem a ona- GWIAZDA
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba sobie kupię i rozłożę pod blokiem http://allegro.pl/brama-weselna-i2495695534.html
|
|
|
|
#799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ostatni dzień sierpnia ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
kilianna młodzi się bawili, ale w miedzyczasie chodzili miedzy stołami i zachecali do zabawy gosci
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
o ja pitole
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-07-16 o 14:54 |
|
|
|
#803 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
gratuluję!!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo dobrze, że chce się pochwalić żonką ![]() Cytat:
dla TŻ , że się nie odezwał i nie stanął w Twojej obronie!To co, macie może robić za niańki nieznośnego bachora? Ludziom to się chyba w głowie przewraca... Dobrze, że nie będziecie tam mieszkać. bardzo ładne Cytat:
Cały czas mam jednak nadzieję, że wyjaśnicie sobie tę sprawę. Bo chyba najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa i spokojne wysłuchanie argumentów TŻ. Cytat:
tylko wolę TŻtowi tego argumentu (by zobaczyć film) nie podawać ;pCytat:
A jej materializm jeśli chodzi o wesele - szkoda słów. Widzę, że ona traktuje ślub i wesele jako inwestycję, możliwość zarobku. niech lepiej zacznie grać w STSy albo lotka.... Porządki w szafkach w łazience zrobione Projekty winietek i zawieszek na wódkę też! ![]() Jeszcze muszę pomyśleć nad pudełkiem na koperty... Zapomniałam dodać, że wstępnie mamy już gości usadzonych !!! Bardzo się cieszę, bo tego bałam się najbardziej.... Wczoraj z mamą siadłyśmy i w ciągu 25 min rozkład gości przy stołach był gotowy Przedstawiłam to TŻtowi. Był jak najbardziej "za" (i w szoku, że tak szybko udało się to zrobić, bo myślał, że z tym będzie najwięcej kłopotu ). dokonaliśmy tylko kilku korekt Jeszcze tylko teściowa zaakceptuje "plan usadzenia gości"
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-07-16 o 15:09 |
||||||
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
przeleciałam was tak po łepkach... niestety nie dadzą mi się nacieszyć mężem bo ciągle coś ktoś chce od niego od nas a ja mam tak pokaleczone stopy że nie mogę zbytnio chodzić teraz poszedł do sklepu po coś do piwka bo troche nam zostało i będziemy oglądać sobie jakieś filmy w ramach relaksu ale zanim to nastąpi dokończe relacje (pewnie akurat się wyrobię zanim przyjdę) już mamy wszystko opłacone oprócz fotografa i kamerzysty niestety podróż poślubna do Chorwacji nie wyjdzie... odkładamy to na rocznicę bo nie damy rady kasowo ale co tam
|
#806 | |
|
Rozeznanie
|
A co do kwiaciarni to tam koło torów. Cytat:
Rozumiem Twoją wściekłość, ale spróbuj się uspokoić i porozmawiać z mężem. Nie wiem jaka jest prawda i stosunki męża z byłą. Ale powiem Ci że ja też swego czasu szukałam profilu mojego byłego na różnych portalach i czasem zaglądam na jego profil na fb.... tylko po to żeby się utwierdzić w przekonaniu jaki jest teraz brzydki i jak bardzo go nienawidzę za to co mi zrobił. Wiem, głupie. Ale myślę że nie pomylę się twierdząc że bardzo wiele osób tak robi, w dobie kiedy w internecie wszystko jest tak łatwo dostępne. A co do tego że powiedział że szukał koleżanki ze studiów, może skłamał bo po prostu nie chciał robić Ci przykrości, bo wiedział że będziesz o to zła. Nie chcę go bronić. Po prostu chciałabym żebyście się pogodzili i wszystko wróciło do normy ![]() Byłam dziś znowu u kwiaciarki dopiąć wszystko i za bukiet z kolorowej eustomy i frezji + dekoracja samochodu zapłacę ok 150zł
|
|
|
#807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Relacja z najpiękniejszych chwil Kici i jej już męża Piątek 13.07.2012Od rana byłam zalatana. Pojechaliśmy do pani od noclegów zapłaciliśmy za nie rozdzieliliśmy pokoje. Wracając zrobiliśmy już chyba z trzecie zakupy tego dnia po obiadku przyjechalli pierwsi goście ale z TŻ nawet nie mielismy czasu z nimi posiedzieć. Musieliśmy posprzątać caluśką klatkę u mnie w bloku znacz się od mojego piętra do dołu. Około 16 pojechaliśmy po moją siostrę do Lublina a takie korki były że ledwo zdążyliśmy na 17.30 na spowiedź no ale udało się. potem juz tylko zapłaciliśmy kościelnemu i organistce i biegiem do domu bo trzeba jechać na salę. Najpierw powynosiliśmy alkohol i rzeczy ode mnie potem od TŻta pojechaliśmy po świadkową.... Podjeżdżamy pod salę a ja "zapomnieliśmy kieliszków do wina do bicia i naszej "wódki" no nic to TŻ nas zostawił zebym rozstawiła winietki i pojechał do mnie do domu. tata z właścicielem sali nosili alkohole itp a ja z przyjaciółkami zajełam się winietkami. Pierwszy stół poszedł gładko... drugi z maleńkimi problemami ale szybko doszłam gdzie miałam błąd. Przyszedł ostatni stół no i mamy problem bo usadziłam 32 osoby przy stole 30 osobowym a facet już nie chciał dokładać krzeseł między czasie okazało się że zapomnieliśmy lodów od TŻta koniec końców wszytsko przyniósł i było ok.... wybiła już prawie 21 a tu jeszcze tyle do ogarnięcia mieliśmy przećwiczyć pierwszy taniec ale nei dało rady od 21.30 do 23,10 dekorowaliśmy klatkę ( wysoko przyczepiłam balony w kolorach przewodnich a na poręczach też w tych kolorach kokardy było skromnie ale ponoć bardzo się podobało) około 23.30 jeszcze nawet coś do was zajrzałam o 24 się położyłam i nie spałam do 2.30 nasłuchiwałam czy deszcz w końcu przestał padać Sobota 14.07.2012 Wstałam kilka minut po 6 już lekko poddenerwowana. Wykąpałam się umyłam włoski między czasie sprawdziłam co tma u was i jak tam prognozy pogody moja mama pojechała do fryzjera a ja czekałam na świadkową. Nienawidzę siedziec bezczynnie więc już mnie nerwy nosiły po całym mieszkaniu przed 10 wróciła moja mama i ja i świadkowa pojechałyśmy do fryzjera... mnie czesała coś ok 1.5 godziny i miała i tak problemy bo takie loczki jak ja chciałam nie chciały wygodzić rozwalały się (dlatego też moja fryzura nie zadowala mnie w 100% bo musiałam dużo lakieru użyć) trzymała się jeszcze jak do domu wróciłam oczywiście nie wszystkie pasemka. Wracając od fryzjera jeszcze skończyłam po zapasowe pończochy i przypinki dla rodziców o których ostatecznie zapomniałam od 12 do 13.30 myślałam że zejde tak się denerwowałam nic się nie działo o 13.40 przyjechała makijazystka i zaczeła malować moją świadkową zaraz za nią przyjechali fotografowie... o 14 malowana byłam ja (makijaż był śliczy ale.... ok 20.30 straszliwie mi się zwarzył na nosie czaicie? nie wiem czy to wina mojej skóry czy jak musiałam tyyyle pudru nałożyć i trochę mnie to wkurzyło bo mamie i świadkowej wszystko się trzymało może za bardzo szalałam na parkiecie ) ale ogólnie makijaż był sliczny oczy miałam doklejane kępki i te kolory co chciałam (makijaż to pokazę dopiero jak będe miała foty od fotografa) no i potem się zaczeło ubieranie.... 3 osoby musiały mnie ubierać siostra od góry suknie świadkowa pilnowała zeby nic się o włosy nie zaczepiło a ciotka poprawiała materiały u dołu... zawiązały mnie wyszłam do lustra i w życiu bym się nie spodziewała ze będę tak pięknie wyglądać potem próbowałam założyć kolczyki i nie mogłam trafić w dziurkę ah te paznokcie poszliśmy do salonu trochę fotek i czekamy... słysze gra już orkiestra a więc zaraz zobaczę mojego prawie męża zanim otworzyły się drzwi miałam ochotę sama tam wyjść bo tak idą idą i dojść nie mogą... TŻ przy przypinaniu butonierki z którą też miałam problemy szeptał mi jak cudownie wyglądam potem blogosławieństo nawet nie płakałam... tylko orkiestra staneła na klatce i nie zagrali w porę serdeczna matko potem znowu sesja zdjeciowa wybiła 16.25 no to jedziemy. Ciężko się chodzi w sukni z kołem jak się nigdy takowej nie miało jakoś zeszłam po schodach i do autka i tu się zaczeły problemy bo drzwi się nie otwierały szeroko... no nic wsiadając usłyszałam takie prrrrr... ja patrze a tu mi się z boku ozdoba odczepiła ale myślałam że urwała na szczęście zaczepy wytrzymały... połowę sukni miałam na twarzy TŻ ledwo wsiadł.... siedzenie to mordęga wysiedliśmy pod kościołem i czekamy. Pogoda była ok choć mogło zaświecić słoneczko ale było orzeźwiająco... pod kościółkiem zrobiliśmy tez małą sesję. Przyszła do mnie Chatka dzięki której tez mam kilka fotek chwile pogadalimy i do kościoła. Powiem wam że to było najcudowniejsze 45 minut mojego zycia na prawdę nie liczy się wesele nic tylko ta chwila ten moment kiedy nasze marzenia się spełniają. Chciałam żeby ta chwila trwała i trwała. Ślubu udzielał nam sam proboszcz kazanie było takie dość osobiste choć uśmiercił TZtowi chrzestnego który siedział zaraz obok w ławce tak to jest jak kogoś się do końca nie zna I nadeszła ta chwila. Podaliśmy sobie prawe dłonie i ślubowaliśmy sobie miłość i wierność ![]() no i pojechaliśmy na weselicho.... nie będę całego opisywać tylko potem wam ze jedoznko było pycha (mam trzy pełne lodówki bo sporo zostało) tort meega to jedyna rzecz jaką zjadłam od początku do końca orkiestra troche za długo zwlekała z pierwszym tańcem ale i tak wyszedł moim zdaniem fajnie przytulaniec na zwrotkach wolniejszy na refrenie szybszy a co tam... potem zabawa do białego rana tzn do 4 suknie mi podeptali podziurawili. W którymś momencie TŻ tak mną kręcił że wypadło mi koło z sukni komicznie to za pewne wyglądało. Oczepiny były fajne... wiadomo welon krawat, kareta, była tez kukiełka (TŻta głowa i moje ręce już nie mogę doczekać się filmu) test na zgodność jakie dzieciaczki będziemy mieli no i zbieranie na wózek (zebraliśmy idealnie tyle samo to świadek dorzucił do kapelutka TŻta złotówkę żeby ten miał wiecej ) ogólnie nasłuchałam się tyle przemiłych słów na mój temat ze tak pięknie wyglądam jak laleczka. ze super wesele itp bardzo to miłe było... tylko szkoda sukni bo mam kilka dziurek w tej pierwszej warstwie... pęknięte koło... i rozerwany tiul wszystko do naprawienia ale zawsze to trudniej sprzedać a TŻ caałe wesele prawił mi kompementy i mówił jaki jest szczęśliwy Niedziela 15.07.2012 Jak wiecie nie spałam za długo bo do 9 wstałam umylam włoski bo po powrocie dałam radę tylko prysznic wziąć i siadłam trochę do was bo i tak mąż chrapał w najlepsze rodzice też to cóż... potem się ubrałam umalowałam i pojechaliśmy na poprawiny wytańczyłam się za wszystkie czasy.... tylko jeden koleś zepsuł zabawę bo zrobił takie świństwo mojej koleżance że miałam ochotę go zabić ona zresztą też on twierdzi że źle go zrozumiała jaasne o 20 skończyliśmy zabawę i przez 1.5 h rozwoziliśmy jedzonko ![]() podsumowując ślub był idealny wesele bajeczne i gdybym mogła cofnąć czas to nie zmieniła bym niczego Sala i zespół super co mi się nie podobało - to że zespół caały został na klatce i nie wiedzieli kiedy zagrać Serdeczna matko... a w korytarzu w domu był luz. - właściciel sali poszedł spać przed końcem wesela nas nie informując a powinien przyjść się zapytać czy czegoś nie potrzeba a chcieliśmy śniadanie zamówić - dekoracja w kościele ładna ale za 1000zł można było bardziej się postarać i tyle pamiętam
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-07-17 o 23:43 |
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
Kiciu, Oriflame Rybnik, wszystkiego najlepszego! Samych miłych chwil!
I oczywiście czekam na relację .
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz wracam do męża
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

może to przez to, że mieszkam w małej wsi i tu wielu takich dziwnych ludzi
powinni się dobrze sprawować
Tż prawdopodobnie po weselu już nie wróci do obecnej pracy, ponieważ do tej pory nie otrzymał kilku stów wypłaty za czerwiec, a szef tłumaczy się, że nie dostał jeszcze przelewu od klienta
doskonale wie, że mamy dziecko, ja nie pracuję i planujemy wesele i za każdym razem znajduje inną wymówkę 

Powiedziałam jej, że przecież do kosciola jak się idzie, to się przynosi jakiś bukiet, ewentualnie kartkę z życzeniami i to wszystko, niektórzy dają skromny prezent na pamiątkę, ale nie pieniądze 

Cały czas mam jednak nadzieję, że wyjaśnicie sobie tę sprawę. Bo chyba najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa i spokojne wysłuchanie argumentów TŻ.
zakochałam sie w nim od pierwszej częśći Step Up i to pierwszy o kim potrafię fantazjować
o 20 skończyliśmy zabawę i przez 1.5 h rozwoziliśmy jedzonko