Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 21:47   #181
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
przyjmijcie moje zaproszenia

Oczywiscie przyjete Jejku jeszcze miesiac z ogonkiem i bedziemy mialy mala ksiezniczke na forum Juz sie nie moge doczekac

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dzieki wielkie. Naprawde na tydzien przed wszelkie slowa wsparcia robia roznice)))))))))))))))) ))Szczegolnie dla takiego tchorza jak ja
Ej glowka do gory Pragnienie ukochanych piersi zwyciezy nad strachem A widok pieknego pelnego dekoldu zgasi bol No moze pelnego pancerniaka Bedzie dobrze Zobacz ile nas tutaj jest Wszystkie przezyly i teraz sa zadowolone

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-07-16 o 21:48
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 21:57   #182
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość

A jak się o to postarać, kto to robi lub przepisuje? Pewnie drogie?
Robi lekarz zazwyczaj medycyny estetycznej.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 22:02   #183
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki,
przyjmijcie moje zaproszenia
ja nie dostałam ale za to wyślę do Ciebie
Stary 2012-07-16, 22:34   #184
TUSIA325
Raczkowanie

Hej dziewczyny,
Jestem drugi miesiąc po operacji a nadal boli - uczucie kłócia w piersi i pod pachą. czy to normalne? Sutki też często mnie bolą...już sama nie wiem czy to normalne - może to na zmianę pogody

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Aktualnie szukam stanika 60 pod biustem z dużą miską - E/F... czy któraś z Was znalazła takową? Czy któraś z Was była na wakacjach 3 miesiące po operacji?
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 22:36   #185
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Ja bym pózniej poszła i powiedziała im kilka miłych slow...
Jestem w szoku, ze takie rzeczy sie dzieją... To tylko odstrasza
Ja bym chyba się w sumie z nich śmiała, że na oczy nie widzieli i się jarają jak dzieci
Co nie zmienia faktu, że zachowanie delikatnie mówiąc nie na miejscu...

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Biedna ja, już mnie wątroba boli... Nieeeee , nie bede pić
Też zawsze tak mówię I nigdy nie dotrzymuję słowa

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
ZABCIU na wakacjach bylo mega fantastycznie dwa tygodnie leżenia,picia drineczków. Kochana chłop musial mnie pilnować bo rwanko miałam i to nie mało. Paru gości pytało mnie się czy jestem jakąś modelką a ja oczy w słup i śmiech hhahaha zaraz wrzuce fotki
Jakoś niespecjalnie mnie to dziwi, bo laska z Ciebie, że szkoda gadać

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 23:43   #186
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Jestem drugi miesiąc po operacji a nadal boli - uczucie kłócia w piersi i pod pachą. czy to normalne? Sutki też często mnie bolą...już sama nie wiem czy to normalne - może to na zmianę pogody

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Aktualnie szukam stanika 60 pod biustem z dużą miską - E/F... czy któraś z Was znalazła takową? Czy któraś z Was była na wakacjach 3 miesiące po operacji?
Tusia to Ty jesteś od tego butiku, dobrze pamiętam?? ja myślę, że Ty za bardzo dajesz w kość swoim cycuniom stąd te boleści mogą być, my wszystkie wylegiwałyśmy się po operacji a Ty szalałaś z otwarciem sklepu. ale dwa mc to jest króciutki czas i nic w tym dziwnego że boli, ja swoje pół roku odczuwałam.
staniczki 60F najprościej na allegro kupić, w sklepach prawie nie do dostania.
Stary 2012-07-16, 23:46   #187
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hejka i ja sie witamzmienilam podpis dziewczyny mam problem nigdzie u mnie nie ma koszulek rozpinanychtylko jedna znalazlam jako pizame do tego spodnie mam mya ten octenisept ja tez mam kupic???mykam robic badania
anik mysle o Tobie to juz o 8 buziaki kochana
oliwka dasz rade hheh nie strasz mnie
buzka dla was
Octenisept dobrze mieć tak na wszelki wypadek- z regóły się nie przydaje na początku no ale dobrze miećgo pod ręką (np jak opatrunek się odklei przypadkiem). Można kupić jednorazowe gaziki nasączone octeniseptem, takie malutkie pakowane po jednej szt- kosztują mało i są bardzo wygodne. Potem , jak już szwy zdejmiesz przydadzą się z pewnością- bo rany trzeba przemywać po kąpieli przez pierwsze kilka dni.

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny robilam dzis usg piersi i porownuje je z badaniem usg z przed 2 lat na tamtym starym jest napisane ze piersi mam o budowie gruczolowo-tluszcowej na tej aktualnej ze tylko gruczoloweto moze wynikac ztego ze schudlam ze 3,4 kilo????????????????

i teraz wazniejsze na badaniu usg wyszlo mi ze mam zwłókniały węzeł chłonny w dole pachowym,babka robiaca usg powiedziala ze z piersiami ok tylko ten dol pachowy ze to nic groznego pewnie po jakiejs infekcji moze wirusowej...fakt przeszlam taka,mialam tez maly zabieg w obrebie pach,oraz kiedys cala spuchlam jakas taka choroba wezlow chlonnych po antybiotyku przeszlo...miala ktoras z was cos takiego???zadzwonie dzis do dr oby bylo ok przeczytalam takze jak jak zwłókniały węzeł chłonny jest na tle rakowym to wychodzi to takze w badaniu morfologii ob albo poprzez biopsje mam mala wiedze na ten temat kurcez oby bylo ok mya moze Ty cos bedziesz wiedziec:pr osi:
Już dziewczynki napisały- to pewnie pozostałośc po infekcji. Gdyby było coś nie tak kazaliby Ci iść z wynikiem do lekarza. Jak dodzwonisz się do Pani dr. to powiedz i o tym.
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
dochodze do zywych przed chwila sie umylam i glowe mama mi umyla bo rekoma sie boje troche ruszac staram sie prostowac ale ciezko mi idzie kupie ta masc moze ukoi troche moje cierpienie

kasik ja tez mialam powiekszone wezly pachowe czy jakos tak i to nic takiego

ale siedzenie przy komputerze mnie meczy uciekam dobrej nocki

Mya kochana jak masz gdzies ten filmik to wrzuc proszetrzacham ta reka, gniote, macham a ona dalej jak u pudziana

zdjęcia beda w piatek
Już szukam ten filmik

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-07-16 o 23:49
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 00:06   #188
klaudeczka2010
Zadomowienie

dzięki jeszcze raz kobitki za komentarze i GRAZIU najpiękniejsza byłaś w tym egipcie...to pewne

a ja od wczoraj wczułam się w masowanie piersi,wy tez miałyście tak zalecone???takie jakby uciskanie od dołu w górę i od sutka pod pachę,dosyć mocno,tak mi dr pokazał,a ja myślałam że tylko do zejścia opuchlizny i przestałam,ale jak do 3 miesiąca wyczytałam to lecę z tym koksembo jak tak na nie patrzę to jeszcze mięśnie trzymają i są spięte..to pewne

mam pytanie za 100punktów..jakbym tak chciała wyjść w sobote na parę godzinek w topiku ,w tym z solara to mogłabym..czy przegięcie???cooo???:roll eyes:
Stary 2012-07-17, 00:29   #189
MyaDiva
Zakorzenienie

Olivko - wrzucam tu ten link bo może komuś jeszcze się przyda.
Są tam też ćwiczenia - a raczej gimnastyka usprawniająca która z pewnością pomoże wrócić do żywych każdej cycolince (np ćwiczenia z kijkiem). Są tam też ćwiczenia antyobrzękowe obrębu ręki- specjanie dla amazonek które po wycieciu węzłów mają ogromne problemy z zaleganiem chłonki właśnie w ręce. Te ćwiczonka w połączeniu z masażem limfatycznym Tobie z pewnością przyniosą ulgę Dla pewności wyślij ten link Panu dr- czy nie widzi przeciwskazań. Ja sama też się spytam lekarza czy każdy może tą gimnastykę robić i masażyk w razie potrzeby- i oczywiście Wam napiszę. A Tobie Olivko wysyłam na priv jeszcze nazwę żelu na obrzęki , który można wcierać podczas masażu- też spytaj Pana dr czy możesz się tym ratować

http://amazonki.net/artykuly/czytaj/...cja-w-leczeniu

I jeszcze te kliny do spania i rysunki jak rękę układać podczas snu:
http://www.alkon.pl/sprz/plik/amazonk.htm

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:00   #190
grazia781
Raczkowanie

Hejeczka kobitki
Dziekuje,dziekuje za mile komentarzyki bardzo mi milusio sie zrobiło
Powiem wam tam moj TŻ nie wie co ma kolo siebie. Zrozumialam duzo na tym wyjezdzie,ile jestem warta,że takich jak on jest multum na tym świecie. Wczoraj wrocił do pracy i mam przeczucie ze nadal ma kontakt z tamta dziewczyna moze sie myle. Przed naszym wyjazdem rozmawial z nia przez tel i sie rozlaczyl bo akurat wrocilam do domu za pare minut znowu ma tel i to ona dzwonila i powiedzial jej ze nie moze teraz rozmawiac ze zadzwoni pozniej. Przyznal sie ze to ona. Poznym wieczorem pojechal z naszym sasiadem po kebaby i sasiad powiedzial,ze okolo 10 minut z kims rozmawial wiec wiem ze z nia. Nie wiem zycie pokaze jak nam sie ulozy. Mam uczucie,że wczoraj się z nia widzial bo nawet nie przyjechal na sniadanie do domu nie odbieral tel odemnie. Oddzwonil do mnie po 10 minutach z pytaniem co tam. Wiec w dniu dzisiejszym ja wychodze i nie mam zamiaru sie tutaj w tym domu dusic. Dobrze ze moj mlody wyjechal to mam wolna reke moze jak mnie bedzie stopniowo tracil to cos zrozumie. Milego dzionka wam kochane zycze bo pogoda w Wawie jest do bani
Stary 2012-07-17, 08:05   #191
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczyny, dzis 5 doba i znowu koszmarnie sie czuje a wczoraj było tak fajnie:rolleyes :

ciekawe jak tam anika oby lepiej przechodzila operacje niz ja

myslalam ze szybciej dojde do siebie a tu taka niespodzianka ale dostałam pozwolenie od doktora rozpinac pas na 15 minut i troche lepiej

miłego dnia dziewczynki bo juz dzis pewnie nie wejde

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:29   #192
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Tusia to Ty jesteś od tego butiku, dobrze pamiętam?? ja myślę, że Ty za bardzo dajesz w kość swoim cycuniom stąd te boleści mogą być, my wszystkie wylegiwałyśmy się po operacji a Ty szalałaś z otwarciem sklepu. ale dwa mc to jest króciutki czas i nic w tym dziwnego że boli, ja swoje pół roku odczuwałam.
staniczki 60F najprościej na allegro kupić, w sklepach prawie nie do dostania.
Cześć,
hihi to ja od tego butiku - wszystkie Was serdecznie zapraszam! Do RAGAZZA w Katowicach na ul. Mickiewicza - śliczne włoskie buty - można mnie znaleźć na facebooku - Ragazza Sklep.
Polecam
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:05   #193
korinka
BAN stały

No ładnie..
Wchodzę do poprzedniego wątku a tam pusto. I zastanawiam się co jest grane...ale po chwili wpadłam na to że nowy wątek jest
Kurcze Grazia Ty nadal masz przeboje z TZ. Ja bym zwariowała, jego bym uszkodziła a jej wydrapała chyba oczy.... nie no na serio to nie zazdroszczę Ci sytuacji, co gorsze nie wiadomo co zrobić.
Pozdrawiam Cię ciepło i życzę Ci duuuużo pogody ducha!!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:11   #194
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

U mnie dzis słonecznie

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Cześć,
hihi to ja od tego butiku - wszystkie Was serdecznie zapraszam! Do RAGAZZA w Katowicach na ul. Mickiewicza - śliczne włoskie buty - można mnie znaleźć na facebooku - Ragazza Sklep.
Polecam
Wpadłabym ale mam całą PL do przejechania ale przy okazji jak będę zajrzę

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, dzis 5 doba i znowu koszmarnie sie czuje a wczoraj było tak fajnie:rolleyes :

ciekawe jak tam anika oby lepiej przechodzila operacje niz ja

myslalam ze szybciej dojde do siebie a tu taka niespodzianka ale dostałam pozwolenie od doktora rozpinac pas na 15 minut i troche lepiej

miłego dnia dziewczynki bo juz dzis pewnie nie wejde
Oliwko pamietaj ze bedzie teraz juz od 6 doby coraz lepiej.

Mnie mniej te szwy juz bolą. Ciekawe jak sie to goi...
Stary 2012-07-17, 09:58   #195
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki,
witam się z rana

Żeby nie być nie w porządku i tylko zaglądać w Wasze albumiki, wstawiłam u siebie trochę fotek ... taka zbieranina, którą jeszcze znalazłam na kompie... przestałam już liczyć, ze odzyskam swój stary profil
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:03   #196
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki,
witam się z rana

Żeby nie być nie w porządku i tylko zaglądać w Wasze albumiki, wstawiłam u siebie trochę fotek ... taka zbieranina, którą jeszcze znalazłam na kompie... przestałam już liczyć, ze odzyskam swój stary profil
Ojj ale to napisal Ci coś moderator?
Stary 2012-07-17, 10:11   #197
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Dzien dobry

madziullasz 19.07 - 2
kasikkk87 23.07 - 6
patrycjaw1989 02.08 - 16
Sif 20.08 - 34
Lenkii 06.09 - 52
Alex0912 12.11. - 107

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

anika dzis 1-szy dzien jako cycolina ciekawe jak ona sie czuje.
Stary 2012-07-17, 10:13   #198
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ojj ale to napisal Ci coś moderator?
zero reakcji ... mimo mojego upominania się, więc chyba nie mam na co liczyć
Stary 2012-07-17, 10:21   #199
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
zero reakcji ... mimo mojego upominania się, więc chyba nie mam na co liczyć
Co to sie dzieje z modami
Stary 2012-07-17, 10:27   #200
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to obiecuję się trochę opalić bo świecę bladością,jak tak teraz pooglądałam moje foty,łeee
Przestań! toż to sama szlachetność widać nieskazitelność i delikatność skóry....
Stary 2012-07-17, 10:38   #201
horo_2
Zadomowienie

Żabuś,
właśnie wyszłam z Twojego "niebieskiego" albumu ... mowę mi odjęło ... mega wypasione te Twoje cycusie

A brzusio... ja już tracę nadzieję, ze mój zmaleje do rozmiarów sprzed ciąży

No i włoski... kolorek zachwycający ... i jak szybciutko odrosły

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
Stary 2012-07-17, 10:48   #202
Agatau88
Zakorzenienie

I ja tu nie wchodzę
normalnie same laski, piekne wlosy SZYBKO rosnace, ladne brzuchy
nie odzywam się do Was O!

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

A mialam pytac-ostatnio rozmawialysmy o rozach chanela.
czy ktoras z Was miala stycznosc z nimi?
Chyba przymierzę sie do kupna.
myslalam o kolorku 82 reflex.
Stary 2012-07-17, 10:49   #203
kasikkk87
Zadomowienie

ciekwe jak tam anik sie czuje
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:51   #204
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Zostały mi jeszcze 2 dni!!!!! Jakoś nie mam stresa, bardziej się boję jak to będzie po ale 2 tygodnie po gdy zostanę już sama z dziećmi, młodsza ma niecałe dwa lata. I martwię się też tym stanikiem. Ogólnie ich nie cierpię, ubieram tylko wtedy gdy muszę wychodząc z domu i jest to pierwsza rzecz którą zdejmuję po powrocie!!!!!
madziullasz a ile waży Twoja córcia? Bo generalnie rade powinnaś sobie dać tylko z dźwiganiem problem, nie wiem czy wolno Ci będzie ją nosić, mi lekarz pozwala na max. 3kg - wypytaj o to. A co do stanika to ja go potraktowałam trochę jak opatrunek, musi być i tyle i wogóle się nim nie przejmuję, pozatym on jest inny niż te co do tej pory nosiłam jakieś pushapy a fiszbinami, które często uwierały. A ten jest elastyczny i taki dopasowywujący się do ciała - no ja dostałam naprawdę fajny i wygodny staniczek, uwielbiam go

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

madziullasz 19.07 - 2
kasikkk87 23.07 - 6
patrycjaw1989 02.08 - 16
Sif 20.08 - 34
Lenkii 06.09 - 52
Alex0912 12.11. - 107

anika dzis 1-szy dzien jako cycolina ciekawe jak ona sie czuje.
Alex dopisz tasha2 do wyliczanki będzie jej raźniej z nami
Stary 2012-07-17, 10:54   #205
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
I ja tu nie wchodzę
normalnie same laski, piekne wlosy SZYBKO rosnace, ladne brzuchy
nie odzywam się do Was O!
No no... my wiemy jak wyglądasz... ... więc nie narzekaj

Stary 2012-07-17, 10:57   #206
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Żabuś,

A brzusio... ja już tracę nadzieję, ze mój zmaleje do rozmiarów sprzed ciąży
no jak to? Musi zmaleć inaczej pojedziemy tam i będziemy wpychać
Stary 2012-07-17, 10:58   #207
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
No no... my wiemy jak wyglądasz... ... więc nie narzekaj
Ale Wy po ciazach a wygladacie jak miss modelki i jeszcze lepiej
Stary 2012-07-17, 11:03   #208
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny macie moze nr do dr S a w zasadzie do tego pan z recepcji ktory umawia na wizyty w Gdynii??bo dr zmienila nr a ja potrzebuje jej nowy wiec tam zadzwonie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:04   #209
Agatau88
Zakorzenienie

PONAWIAM PYTANIE O CHANELA...jak znacie napiszcie coś plis
Stary 2012-07-17, 11:09   #210
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
no jak to? Musi zmaleć inaczej pojedziemy tam i będziemy wpychać
trzymam za słowo

Cytat:
Ale Wy po ciazach a wygladacie jak miss modelki i jeszcze lepiej
pomyśl jak Ty będziesz wyglądać skoro teraz taka laska jesteś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości