|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
ja również .. a niestety ex tż wpada do mnie bez zapowiedzi i pyta mnie jak wczoraj : nosku co tam u Ciebie , uśmiechnij się do mnie i robi te maślane oczy itp. nie reagowałam udawałam że tego nie powiedział... odpowiadałam normalnie i powiedziałam że jeśli chce mnie odwiedzić wolałabym aby mnie uprzedził .. walczę ze sobą w każdej minucie sekundzie i wpajam sobie: nie będziecie już razem a jego opiekuńczość wynika nie z tego że mu zależy że chce wrócić wynika z troski i Twoich problemów chce być miły i dać Ci wsparcie. Powtarzam jak mantrę sobie to non stop. Bo taka jest prawda nie doszukuje się w jego zachowaniu gestów mających dać mi cień nadziei. Bo nadzieja umarłą z chwilą w której mnie zdradził.
|
|
|
|
#3002 |
|
po drugiej stronie szafy
|
mogg - dlaczego nie zrobiłaś awantury o wpadanie bez zapowiedzi? Dlaczego pozwalasz na pieszczotliwe odzywanie się do siebie?
|
|
#3003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
WAKACJE TO OSTATNI NASZ KONTAKT PRZYSIEGAM WAM i robie to dla siebie bo ja jestem najważniejsza i moje dziecko.... i chce byc szczesliwa... jeszcze... |
|
|
|
|
#3004 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Wydrukuj sobie swoją wypowiedź albo przepisz na kartkę. Bo jak nie zastosujesz się do tego, to naprawdę ręce mi opadną...
||
|
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
przepisałam i noszę przy sobie cały czas... ja sie podzwignę, mam dla kogo... a na razie ciagle placze... sa wakacje powinnam podskakiwac do gory a ja rycze od wczoraj wieczor... moze i dobrze, lzy oczyszczaja... same płyna...
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
a to jest duża kwota dla niego, od razu Ci to splaci ?? a potem co z mieszkaniem ?
|
#3007 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkanie zostaje jego, ja zabieram tylko swoje meble..jest mi winien ok 20tys..
|
|
|
|
#3008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() będziesz mogla zaszaleć ehe
|
|
#3009 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Za długo to trwało wszystko... to pewnie będzie teraz boleć. Ale to naprawdę lepsze dla Ciebie i dziecka rozwiązanie. Powodzenia!
||
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniej więcej coś w tym stylu dosadnie i stanowczo, zdziwił się ale powiedział ok. |
|
|
|
|
#3011 |
|
po drugiej stronie szafy
|
mogg - i prawidłowo, teraz to egzekwuj. Nie pozwalaj na żadne poufałości.
|
|
#3012 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ania230;35344776]placz jest potrzebny, kiedys nadejdzie taki dzień że przestaniesz plakac, wszystkie PRZESTANIEMY i NIC JUŻ NIE BĘDZIEMY DO NICH CZUĆ[COLOR="Silver"]
trzy lata... jestem nienormalna... mówia rok i po sprawie ale ja sama rozdrapuje rany, rok temu po roku milczenia, teraz ta niby przyjazn... i jestem taka wsciekla na siebie ze to robie... gdybym sie wtedy nie odezwala bylabym juz dwa lata po rozstaniu i w o wiele lepszej formie... ... z drugiej strony nie tylko ja jestem winna... rok temu w sierpniu gdy sie odezwałam po roku milczenia dawał mi nadzieję, spotkania, rozmowy o powrocie seks a był z kims innym zaledwie od miesiaca... to jest przedziwne ja nie chce z nim byc a nie umiem sie uwolnic od mysli co by bylo gdyby byl inny gdyby sie zmienil... a wiem ze sie nie zmieni... chore... |
|
|
|
#3013 |
|
Raczkowanie
|
odłożę sobie i będę miała na wkład na swoje mieszkanie, albo na remont w tym mieszkaniu..nie wiem..na wakacyjne szaleństwo mam już odłożone, ale na razie szans na urlop nie mam..
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Kolega wyciąga mnie na kawę, a ja oczywiście mam miliard myśli, takich głupot dosłownie, że po co, że zaraz coś z tego będzie
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie marudź mu o eks a jak będzie do Ciebie podbijał to możesz mu powiedzieć że nie jesteś jeszcze gotowa na nową relację ale jeśli będzie cierpliwy .. :P
|
|
|
|
|
#3017 |
|
BAN stały
|
ja teeeż chcę na raaandkiiiiii!!
dziś u mnie kryzysu ciąg dalszy. jestem durna i ustawiłam się z nim wczoraj wieczorem na fajka. nic to oczywiście nie dało, żadnych nadziei, żadnych plusów, tylko tyle że się uspokoiłam bo go zobaczyłam. ale dziś tęsknię☠even more, no i ogółem dramat. przeglądam sobie jakiś facetów na fejsie, ale wszyscy są TAK SKRAJNIE BEZNADZIEJNI, że jestem pewna że nie ma już takich ludzi jak on |
|
|
|
#3018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
|
#3019 |
|
BAN stały
|
problem w tym że on był idealny pod względem zainteresowań, wyglądu, wrażliwości.. mądry facet po prostu. a jedyny problem z nim to to, że się☠odkochał. i nic z tym nie mogę zrobić://///
ja nie chcę☠żadnych innych niż on, wiem że teraz się☠nad sobą użalam ale czasem muszę☠ D a moja przyjaciółka już chyba nie chce tego słuchać obczajam z nudów tych typów i wszycy są taaacy nijacy, ja zanim poznałam byłego to miałam swój 19letni ideał faceta, w który on się wstrzelił IDEALNIE. pod każdym względem. wymyśliłam sobie po prostu faceta który stał się☠realny i mnie pokochał. czaicie? nie potrafię tak odpuścić ot.
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
bulbulka
ja również mam obawy czy poznam kogoś kto mnie tak będzie potrafił rozśmieszyć , żartować być uroczym i roztapiać moje serce , nie wiem nikt nie powie że znajdzie się ktoś taki ... odpowiadało mi jego poczucie humoru to jakie miał do mnie podejście ale ... faceci są próżni bo zamiast walczyć naprawiać wolą się wycofywać i odpuścić znaleźć coś nowego ... |
|
|
|
#3021 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
idę☠na siłownię, muszę przestać myśleć |
|
|
|
|
#3022 |
|
Raczkowanie
|
a co ma powiedziec 40 latka, dziewczyny dyc wyscie młode i piękne a ja licze zmarszczki w dziesiatkach... rozwód, dziecko... on był idealny ale po namysle znajde wady na pewno... nie był czuły wcale... miał problemy w łóżku, nie miał czasu, pracoholizm, tendencje do egoizmu, egocentryzmu i mowieniu o swoich sprawach, zero empatii, nie umial podejsc do mojej corki wlasciwie, nie umial mowic o uczuciach i tym co jest problemem... no i patrzcie jaki ideał??? tylko dlaczego tak boli mysl ze go juz nie zobacze a inni wydaja sie nijacy... odpowiedz bo sie uzaleznilam, bo nie wiem jak wyglada zdrowy zwiazek, bo majac 40 lat nie zaznałam prawdziwej milosci... wiec skad mam wiedziec, bo chwycilam sie namiastki i trzymam kurczowo, bo on mnie chciał choc na troche, bo mam niska samoocene, bo nie wierze w siebie ani ze przytrafi mi sie cos dobrego... o, a wy takie młode, zycie przed wami... szkoda czasu...
miałam ochote napisac ze to udawanie mnie meczy ale sie powstrzymałam i wiecie co dawna ja wysłałąby od razu a dzis jestem z siebie dumna i mam plan milczec te dwa tygodnie i potem oprocz tych nieszczesnych wyjazdow a potem to juz na zawsze... jest idiotą skoro mnie nie chce... tyle w temacie... tez wolał czmychnac niz walczyc, ja sie nie ppoddałam nie mam sobie nic do zarzucenia, zawsze mu pomagałam gdy potrzebował mysle ze go yo wkurza ze wolalby zebym byla jedza ale nie bede znikne sobie po cichu... Edytowane przez hittherock Czas edycji: 2012-07-17 o 14:24 |
|
|
|
#3023 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny,
dwa dni temu sie dowiedzialam, ze moj byly ma chyba nowa. mijaja trzy miesiaca od naszego rozstania. z jednej strony czuje ogromny zal i pustke, z drugiej jednak mysl, ze jest ktos inny pomaga mi sie dystansowac do niego. mam nadzieje, ze teraz juz bedzie tylko lepiej. a jeszcze troche ponad tydzien temu do mnie pisal. teraz cisza, najdluzsza od naszego rozstania. swoja energie ulokowal juz gdzies indziej
|
|
|
|
#3024 |
|
Wtajemniczenie
|
cóż, dzisiaj się widzimy.. trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
jestem silna !!! jestem silna !!! dam radę !!!
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3028 |
|
Wtajemniczenie
|
postaram się nie beczeć, zachowywać naturalnie, piguły w pogotowiu a przyciśnięcie zostawię na koniec spotkania, może przynamniej się miło pożegnamy
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogę go widzieć bo wiem że się rozkleje i to bardzo...lepiej nie widzieć
|
#3030 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pewnie też jak się znam, ale sama w domu też się rozklejam :P cóż, nie zmuszę go, jak nie chce ze mną być to nic nie poradzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

D a moja przyjaciółka już chyba nie chce tego słuchać