![]() |
#121 | |
BAN stały
|
Dot.: Niewierny facet...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro każde żyje sobie to nalegaj na osobiste poznanie się z matką dziecka i dowiedz się prawdy.jeśli jest tak,jak mówisz to możesz próbować.oczywiście jeśli jestes gotowa na związek faceta z dzieckiem i wyimaginowanym związkiem,a ty gdzieś daleko jako ta trzecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Pomyśl co robicie tej kobiecie i dziecku! Chciałabyś żeby Twój przyszły chłopak Cię zdradzał ? to podłe ! Jeśli wiesz o tym,że już ktoś jest w jego życiu ,a robisz co robisz,to można powiedzieć że jesteś zerem jak on
![]()
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorka pięknie sie nie zachowała w tym przypadku, ale nazywanie jej szmata to juz naprawde obrazanie i to konkretne. Nie ma co chwalic jej zachowania, bo nie ma czego, ale tez nie wiemy jaka jest osobą. I Andziu, nie obraz sie, ale piszesz czasami własnie w taki "moherowy" sposob, typu" jestem lepsza od innych, idealna, moj związek jest cudowny, nie mogę czytac tych nizin społecznych", tak to czasami mozna odebrac... tym bardziej, ze autorka w sumie nic Ci nie zrobiła, choc powtarzam,paskudnie sie zachowała. No ale oczywiscie masz prawo pisac jak Ci odpowiada... przynajmniej poki moderator nie zainterweniuje ![]() ok dzięki poprawiłam, czasami piszę za szybko i nie sprawdze, co stworzyłam ![]() Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2012-07-17 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
no niestety prawda ![]()
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomi poszli na pierwszym spotkaniu do łóżka i są ze sobą ponad 3 lata. Może wtedy zamierzał? Może oboje traktowali seks jak zabawę i zaliczyli wpadkę? Dlaczego od razu zakładasz, że "zrobił dziecko" (dziecko się robi w dwójkę) i odszedł? Generalnie nie będę oceniać autorki, nie obchodzi mnie z kim chodzi do łóżka i po co. Jest wolna. Jeśli to prawda, że facet nie jest z matką swojego dziecka, też ma prawo chodzić i dup***ć kogo chce, jakkolwiek to o nim świadczy. Jeśli natomiast okłamał autorkę i z matką dziecka jest, to jest zwykłą świnią, a to on powinien być wierny choćby mu autorka na kolanach siadała. Dla mnie to nie jest materiał na partnera i w sumie tyle mam do powiedzenia w tej sprawie. Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2012-07-17 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Facet to facet, w znacznej części przypadków ulegnie (tak to nazwijmy) dziewczynie nowo poznanej, na raz. JEDNAK, kompletnie nie zwracając uwagi na to, że upolowany gość ma żonę i dziecko, co niemniej jednak jest bardzo ważną informacją, jest do przeżycia po pijanemu. JEDNAK PO RAZ DRUGI, pytanie, czy pchać się w ten związek, i bojąc się zranienia, kompletnie nie myśląc o tym, co Ty dziewczyno zrobiłaś jego żonie (jej nie zraniłaś, no skąd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
.
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
No to skoro traktowali seks jak zabawę i "wpadli" to znaczy, że są nieodpowiedzialni. A skoro tak się człowiek zachowuje to niech się za to nie bierze, tylko poczeka aż do tego dojrzeje. Bo ma z inną dziecko i zaraz znów nieodpowiedzialnie idzie po pijanemu z inną do łóżka no to chyba też za bardzo w porządku nie jest.
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani ![]() ![]() Edytowane przez Gumisiowa8391 Czas edycji: 2012-07-17 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, to jest moje przypuszczenie, ani ja ani Ty nie wiemy dlaczego mają dziecko. ![]() Napisałam, że nie jest materiałem na partnera dla mnie, autorce może odpowiada, jej broszka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Ale czy ja mówię, że napisałaś, że jest odpowiedzialny? Nie, zacytowałam, Twoje słowa, że traktowali seks jak zabawę i sama oceniłam, że to nie odpowiedzialne. I nie ważne, dlaczego mają dziecko, tylko to, że w ogóle je mają. Raz zrobił błąd i nie wyciągnął konsekwencji jak widac i idzie z kolejną do łóżka.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35340278]Andziu, tampon Cie gniecie czy co?
Sorry, ale to co Ty na Wizazu odstawiasz wola o pomste do nieba. Nie umiesz wyrazic swoich mysli bez wyzwisk? Nie wstyd Ci? W domu Cie wyzywaja? Czy moze facet Cie tak wyzywa? Moze zamiast niesc kaganek oswiaty innym zastanow sie nad soba.[/QUOTE] akurat się zgodzę, co trafiam ostatnio na post Andzi, to lecą wyzwiska (tak, mowienie komuś ze jest pusty to też wyzwisko), dziwię się, że tak mało ma ostrzeżeń.. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- zgadzam się, moj jeden zwiazek też zaczął się od seksu i trwał 4 lata i jakoś nie zauważyłam braku szacunku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
zostaw go nie jest ciebie w ogole wart
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boże co za powalający tok myślenia ![]() ![]() Poza tym nie rozumiem dlaczego jeszcze dla autorki wątku nie został przygotowany stos całopalny. Zajadłość taka bije z większości postów, że aż strach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
Lepiej żeby dała na pierwszej niż po pół roku kretyńskich podchodów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Zbesztajcie i mnie, bo zgadzam się z wypowiedzią andzi
![]() Może powiedziana w sposób niekulturalny, ale za to dobitna i w pełni wyrażająca jej zdanie (i przy okazji moje) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
A Ty przepraszam przyszłaś ocenia posty czy napisac swój na podany w wątku temat? A i przepraszam, co jest bzdurą w ty, że napisałam jak postępuje ten facet??
![]() |
#142 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od razu uprzedzam ataki i powiem, że nigdy nikogo nie zdradziłam. ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
czyli co, poważne traktowanie dziewczyny przez jej TŻta zwiększa się proporcjonalnie z każdym miesiącem odmawiania przez nią seksu? Bez jaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
Śmiech na sali...ON nie jest jej wart?? A ona to co? Idzie z pierwszym lepszym w dodatku żonatym i dzieciatym facetem do lóżka i to ON nie jest jej wart? Oboje są siebie warci - czyli tak naprawdę nie są warci nic. Zero jakiejkolwiek moralności i szacunku do siebie oraz innych.
Bananalama i andzia1989r - BRAWO! ![]() Popieram w pełni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() po drugie: ja nie szanuję dziewczyn, które dają du.py na pierwszej randce. Po trzecie: w jakiś sposób czuję się lepsza od tych dziewczyn, bo ja nikomu nie dałam ani nie dam du.py na pierwszej randce - szanuję siebie i swoje ciało przede wszystkim. Po czwarte: nie musisz mi wierzyć. Znam facetów, którzy o dziewczynach, które dały du.py na początku znajomości, mówią "łatwa" "dała dupy" "nie traktuję jej poważnie" i ich po prostu nie szanują. Rozumiesz? ![]() Po piąte: od tego jak poważnie będzie dziewczyna traktowana zależy to JAK FACET PATRZY NA ZNAJOMOŚĆ przede wszystkim. W dalszej kolejności: jaką ma opinię i czy jest ona prawdziwa (wybacz, ale nikt poważnie nie traktuje dziewuchy, która daje du.py wszystkim dookoła, poważnie=chce z nią stworzyć trwały i długi związek, mieć rodzinę itp), jaki ona ma charakter itd. p.s. czemu wy wszystkie od razu nazywacie swoich chłopaków "tż"? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
jestę wieszczę
|
[1=222e8077b5061f816ebed39 90ec25f01fe1de4d2_5ee6ac1 5ae2ad;35358610]Śmiech na sali...ON nie jest jej wart?? A ona to co? Idzie z pierwszym lepszym w dodatku żonatym i dzieciatym facetem do lóżka i to ON nie jest jej wart? Oboje są siebie warci - czyli tak naprawdę nie są warci nic. Zero jakiejkolwiek moralności i szacunku do siebie oraz innych.
Bananalama i andzia1989r - BRAWO! ![]() Popieram w pełni[/QUOTE] Hej ![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę panienek, które odbijają facetów. Takie trzeba tępić jak szczury! A facet nie wiele lepszy. Pasujecie do siebie idealnie, naprawdę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 222e8077b5061f816ebed3990ec25f01fe1de4d2_5ee6ac15ae2ad Czas edycji: 2012-07-17 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.