Niewierny facet... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 08:57   #121
Paulla17
BAN stały

Dot.: Niewierny facet...

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Moja droga. Święta nie jestem. I popełniam błędy.

Jednak mam coś takiego jak kręgosłup moralny i tak samo jak nie wyrywam dzieciom lizaków tak też nie sypiam z zajętymi żonatymi i dzieciatymi.

Więc nie próbuj latać swojej kulawej moralności i braku zasad tłumaczeniem sobie, że nikt święty nie jest.
Nie wiedziałaś że ta to zawsze jest święta i daje tutaj wykłady jak Pani Profesor na studiach.
Paulla17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 09:01   #122
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona87 Pokaż wiadomość
Tak jak napisałam, są ze sobą dla dobra dziecka, ich rodzice na to nalegają. Według mnie to bez sensu, ale tak jest. Ona spotyka się z jakimś gościem. W sumie wydaje mi się, że i tak dziecko czuje, że coś jest nie tak pomiędzy nimi, skoro przychodzi obcy facet do domu, do niej.
to jego wersja,a jak jest naprawdę?
skoro każde żyje sobie to nalegaj na osobiste poznanie się z matką dziecka i dowiedz się prawdy.jeśli jest tak,jak mówisz to możesz próbować.oczywiście jeśli jestes gotowa na związek faceta z dzieckiem i wyimaginowanym związkiem,a ty gdzieś daleko jako ta trzecia
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 09:03   #123
bridget0505
Raczkowanie

Pomyśl co robicie tej kobiecie i dziecku! Chciałabyś żeby Twój przyszły chłopak Cię zdradzał ? to podłe ! Jeśli wiesz o tym,że już ktoś jest w jego życiu ,a robisz co robisz,to można powiedzieć że jesteś zerem jak on
Stary 2012-07-17, 09:11   #124
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez potwor_z_jeziora Pokaż wiadomość
To mi wytłumacz, o nieograniczona cóż takiego wnoszącego do tematu było w Twoim "szmatowaniu" autorki? Twoim zdaniem to denne nie było?

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ----------

Tu nie chodzi o wulgaryzmy. Po prostu lubisz sobie ☠☠☠☠☠☠☠nąć tekstem, nic nie wnoszącym do tematu, a który wyraża Twoje obrzydzenie do poczynań tej czy innej autorki itd.
I czynisz to w taki sposób, że w☠☠☠☠ia
Tak po mohersku
Musze sie zgodzic z potworem.
Autorka pięknie sie nie zachowała w tym przypadku, ale nazywanie jej szmata to juz naprawde obrazanie i to konkretne. Nie ma co chwalic jej zachowania, bo nie ma czego, ale tez nie wiemy jaka jest osobą.

I Andziu, nie obraz sie, ale piszesz czasami własnie w taki "moherowy" sposob, typu" jestem lepsza od innych, idealna, moj związek jest cudowny, nie mogę czytac tych nizin społecznych", tak to czasami mozna odebrac... tym bardziej, ze autorka w sumie nic Ci nie zrobiła, choc powtarzam,paskudnie sie zachowała. No ale oczywiscie masz prawo pisac jak Ci odpowiada... przynajmniej poki moderator nie zainterweniuje
ok dzięki poprawiłam, czasami piszę za szybko i nie sprawdze, co stworzyłam

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2012-07-17 o 09:25
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 09:12   #125
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
bynajmniej poki moderator nie zainterweniuje
przynajmniej

(sorki, nie mogłam się powstrzymać - to 2 różne słowa są)
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 09:13   #126
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Tu nie chodzi o wulgaryzmy. Po prostu lubisz sobie ☠☠☠☠☠☠☠nąć tekstem, nic nie wnoszącym do tematu, a który wyraża Twoje obrzydzenie do poczynań tej czy innej autorki itd.
I czynisz to w taki sposób, że w☠☠☠☠ia
Tak po mohersku

no niestety prawda

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 09:35   #127
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniusia2012 Pokaż wiadomość
Ma. Nie znam żadnego faceta, któremu dziewczyna dałaby dupy na pierwszym spotkaniu i ten by ją SZANOWAŁ.
Ja znam.
Znajomi poszli na pierwszym spotkaniu do łóżka i są ze sobą ponad 3 lata.

Cytat:
Napisane przez Gumisiowa8391 Pokaż wiadomość
Po co robił dziecko innej jak nie zamierzał z nią byc?
Może wtedy zamierzał?
Może oboje traktowali seks jak zabawę i zaliczyli wpadkę?
Dlaczego od razu zakładasz, że "zrobił dziecko" (dziecko się robi w dwójkę) i odszedł?

Generalnie nie będę oceniać autorki, nie obchodzi mnie z kim chodzi do łóżka i po co. Jest wolna.
Jeśli to prawda, że facet nie jest z matką swojego dziecka, też ma prawo chodzić i dup***ć kogo chce, jakkolwiek to o nim świadczy.
Jeśli natomiast okłamał autorkę i z matką dziecka jest, to jest zwykłą świnią, a to on powinien być wierny choćby mu autorka na kolanach siadała.
Dla mnie to nie jest materiał na partnera i w sumie tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.

Edytowane przez karolynka90
Czas edycji: 2012-07-17 o 09:36
karolynka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 09:41   #128
Kleotka
Zadomowienie

Facet to facet, w znacznej części przypadków ulegnie (tak to nazwijmy) dziewczynie nowo poznanej, na raz. JEDNAK, kompletnie nie zwracając uwagi na to, że upolowany gość ma żonę i dziecko, co niemniej jednak jest bardzo ważną informacją, jest do przeżycia po pijanemu. JEDNAK PO RAZ DRUGI, pytanie, czy pchać się w ten związek, i bojąc się zranienia, kompletnie nie myśląc o tym, co Ty dziewczyno zrobiłaś jego żonie (jej nie zraniłaś, no skąd), całe Twoje żale są dla mnie śmieszne, a tytuł "niewierny facet" po prostu zwala z nóg.
Kleotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 09:46   #129
Gumisiowa8391
Raczkowanie

.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość

Może wtedy zamierzał?
Może oboje traktowali seks jak zabawę i zaliczyli wpadkę?
Dlaczego od razu zakładasz, że "zrobił dziecko" (dziecko się robi w dwójkę) i odszedł?

Generalnie nie będę oceniać autorki, nie obchodzi mnie z kim chodzi do łóżka i po co. Jest wolna.
Jeśli to prawda, że facet nie jest z matką swojego dziecka, też ma prawo chodzić i dup***ć kogo chce, jakkolwiek to o nim świadczy.
Jeśli natomiast okłamał autorkę i z matką dziecka jest, to jest zwykłą świnią, a to on powinien być wierny choćby mu autorka na kolanach siadała.
Dla mnie to nie jest materiał na partnera i w sumie tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.

No to skoro traktowali seks jak zabawę i "wpadli" to znaczy, że są nieodpowiedzialni. A skoro tak się człowiek zachowuje to niech się za to nie bierze, tylko poczeka aż do tego dojrzeje. Bo ma z inną dziecko i zaraz znów nieodpowiedzialnie idzie po pijanemu z inną do łóżka no to chyba też za bardzo w porządku nie jest.

Edytowane przez Gumisiowa8391
Czas edycji: 2012-07-17 o 09:45
Gumisiowa8391 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 09:51   #130
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
No to skoro traktowali seks jak zabawę i "wpadli" to znaczy, że są nieodpowiedzialni. A skoro tak się człowiek zachowuje to niech się za to nie bierze, tylko poczeka aż do tego dojrzeje. Bo ma z inną dziecko i zaraz znów nieodpowiedzialnie idzie po pijanemu z inną do łóżka no to chyba też za bardzo w porządku nie jest.
A gdzie ja napisałam, że jest odpowiedzialny?
Poza tym, to jest moje przypuszczenie, ani ja ani Ty nie wiemy dlaczego mają dziecko.
Napisałam, że nie jest materiałem na partnera dla mnie, autorce może odpowiada, jej broszka.
Stary 2012-07-17, 09:56   #131
Gumisiowa8391
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
A gdzie ja napisałam, że jest odpowiedzialny?
Poza tym, to jest moje przypuszczenie, ani ja ani Ty nie wiemy dlaczego mają dziecko.
Napisałam, że nie jest materiałem na partnera dla mnie, autorce może odpowiada, jej broszka.
Ale czy ja mówię, że napisałaś, że jest odpowiedzialny? Nie, zacytowałam, Twoje słowa, że traktowali seks jak zabawę i sama oceniłam, że to nie odpowiedzialne. I nie ważne, dlaczego mają dziecko, tylko to, że w ogóle je mają. Raz zrobił błąd i nie wyciągnął konsekwencji jak widac i idzie z kolejną do łóżka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 10:08   #132
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Ma. Nie znam żadnego faceta, któremu dziewczyna dałaby dupy na pierwszym spotkaniu i ten by ją SZANOWAŁ.
w takim razie jak nazwac mój nastoletni,powazny związek.
TZ jest ze mną z przyzwyczajenia?
nie ma to jak rzucać stereotypami bez poparcia
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 12:00   #133
yoona
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35340278]Andziu, tampon Cie gniecie czy co?

Sorry, ale to co Ty na Wizazu odstawiasz wola o pomste do nieba.

Nie umiesz wyrazic swoich mysli bez wyzwisk? Nie wstyd Ci?
W domu Cie wyzywaja? Czy moze facet Cie tak wyzywa?
Moze zamiast niesc kaganek oswiaty innym zastanow sie nad soba.[/QUOTE]
akurat się zgodzę, co trafiam ostatnio na post Andzi, to lecą wyzwiska (tak, mowienie komuś ze jest pusty to też wyzwisko), dziwię się, że tak mało ma ostrzeżeń..

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
zgadzam się, moj jeden zwiazek też zaczął się od seksu i trwał 4 lata i jakoś nie zauważyłam braku szacunku.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 12:17   #134
uleczkap
Raczkowanie

zostaw go nie jest ciebie w ogole wart
uleczkap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 17:07   #135
bluecream
Raczkowanie

Cytat:
.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Boże co za powalający tok myślenia straszne bzdury wypisujesz i to z jakim zacięciem
Poza tym nie rozumiem dlaczego jeszcze dla autorki wątku nie został przygotowany stos całopalny.
Zajadłość taka bije z większości postów, że aż strach
bluecream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 17:10   #136
aniusia2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
Chodzi o to, że na swoje słowa mam poparcie nie rzucam ich od tak sobie, napisałam wyraźnie, że JA NIE ZNAM nikogo kto by poważnie traktował dziewczynę, która na pierwszej randce daje mu du.py.
aniusia2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 17:24   #137
potwor_z_jeziora
BAN stały

Lepiej żeby dała na pierwszej niż po pół roku kretyńskich podchodów
potwor_z_jeziora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 17:33   #138
magda170325
Wtajemniczenie

Zbesztajcie i mnie, bo zgadzam się z wypowiedzią andzi
Może powiedziana w sposób niekulturalny, ale za to dobitna
i w pełni wyrażająca jej zdanie (i przy okazji moje)
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 17:37   #139
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona87 Pokaż wiadomość
Nie wierzę, że wszystkie jesteście takie święte i nigdy nie popełniacie błędów, naprawdę.
Święte, nieświęte, ale wiedząc o tym, że "pan" jest w związku i ma dziecko, to darowałabym sobie Po co się masz męczyć? Chyba, że jesteś typem zdobywczyni, wtedy to już Twoja brocha i Twoja niepotrzebna rozkimna na ten temat.

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 17:38   #140
Kleotka
Zadomowienie

Cytat:
Lepiej żeby dała na pierwszej niż po pół roku kretyńskich podchodów

Kretyński to jest Twój sposób wypowiadania się. Nikt Cię jeszcze nie zablokował? Ah, jaka szkoda.
Kleotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 17:58   #141
Gumisiowa8391
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bluecream Pokaż wiadomość
Boże co za powalający tok myślenia straszne bzdury wypisujesz i to z jakim zacięciem
Poza tym nie rozumiem dlaczego jeszcze dla autorki wątku nie został przygotowany stos całopalny.
A Ty przepraszam przyszłaś ocenia posty czy napisac swój na podany w wątku temat? A i przepraszam, co jest bzdurą w ty, że napisałam jak postępuje ten facet??

Stary 2012-07-17, 18:35   #142
potwor_z_jeziora
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kleotka Pokaż wiadomość
Kretyński to jest Twój sposób wypowiadania się. Nikt Cię jeszcze nie zablokował? Ah, jaka szkoda.
W bramie mnie dziś zablokowali jak wyjeżdżałem z roboty.
potwor_z_jeziora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 18:54   #143
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluecream Pokaż wiadomość
ta zajadłość też mnie przeraża w sumie jestem nowa na tym podforum, a wątki o zdradzie już mnie znudziły. Wszystkie są kute na jedno kopyto. A tu niektóre dziewczyny walczą jak o niepodległość wyposażone w , epitety i hasła typu: uczciwi ludzie wyginęli razem z dinozaurami.
Od razu uprzedzam ataki i powiem, że nigdy nikogo nie zdradziłam.
Stary 2012-07-17, 19:11   #144
Myya
Raczkowanie

Cytat:
Chodzi o to, że na swoje słowa mam poparcie nie rzucam ich od tak sobie, napisałam wyraźnie, że JA NIE ZNAM nikogo kto by poważnie traktował dziewczynę, która na pierwszej randce daje mu du.py.
czyli co, poważne traktowanie dziewczyny przez jej TŻta zwiększa się proporcjonalnie z każdym miesiącem odmawiania przez nią seksu? Bez jaj.
Myya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 19:47   #145
222e8077b5061f816ebed3990ec25f01fe1de4d2_5ee6ac15ae2ad
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez uleczkap Pokaż wiadomość
zostaw go nie jest ciebie w ogole wart
Śmiech na sali...ON nie jest jej wart?? A ona to co? Idzie z pierwszym lepszym w dodatku żonatym i dzieciatym facetem do lóżka i to ON nie jest jej wart? Oboje są siebie warci - czyli tak naprawdę nie są warci nic. Zero jakiejkolwiek moralności i szacunku do siebie oraz innych.

Bananalama i andzia1989r - BRAWO!
Popieram w pełni
222e8077b5061f816ebed3990ec25f01fe1de4d2_5ee6ac15ae2ad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 20:06   #146
aniusia2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Myya Pokaż wiadomość
czyli co, poważne traktowanie dziewczyny przez jej TŻta zwiększa się proporcjonalnie z każdym miesiącem odmawiania przez nią seksu? Bez jaj.
Po pierwsze: warto nauczyć się czytać ze zrozumieniem
po drugie: ja nie szanuję dziewczyn, które dają du.py na pierwszej randce.
Po trzecie: w jakiś sposób czuję się lepsza od tych dziewczyn, bo ja nikomu nie dałam ani nie dam du.py na pierwszej randce - szanuję siebie i swoje ciało przede wszystkim.
Po czwarte: nie musisz mi wierzyć. Znam facetów, którzy o dziewczynach, które dały du.py na początku znajomości, mówią "łatwa" "dała dupy" "nie traktuję jej poważnie" i ich po prostu nie szanują. Rozumiesz?
Po piąte: od tego jak poważnie będzie dziewczyna traktowana zależy to JAK FACET PATRZY NA ZNAJOMOŚĆ przede wszystkim. W dalszej kolejności: jaką ma opinię i czy jest ona prawdziwa (wybacz, ale nikt poważnie nie traktuje dziewuchy, która daje du.py wszystkim dookoła, poważnie=chce z nią stworzyć trwały i długi związek, mieć rodzinę itp), jaki ona ma charakter itd.

p.s. czemu wy wszystkie od razu nazywacie swoich chłopaków "tż"? chyba nie rozumiecie tego pojęcia. Każdy nowo poznany facet to już "tż" dla was?
Stary 2012-07-17, 20:12   #147
Bananalama
jestę wieszczę

[1=222e8077b5061f816ebed39 90ec25f01fe1de4d2_5ee6ac1 5ae2ad;35358610]Śmiech na sali...ON nie jest jej wart?? A ona to co? Idzie z pierwszym lepszym w dodatku żonatym i dzieciatym facetem do lóżka i to ON nie jest jej wart? Oboje są siebie warci - czyli tak naprawdę nie są warci nic. Zero jakiejkolwiek moralności i szacunku do siebie oraz innych.

Bananalama i andzia1989r - BRAWO!
Popieram w pełni[/QUOTE]

Hej miło mi, ale ja się w tym wątku nie wypowiadałam . Skąd mnie tu wzięłaś?

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 20:13   #148
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś tyle samo warta co i ten facet - jedno wielkie zero
Nienawidzę panienek, które odbijają facetów. Takie trzeba tępić jak szczury! A facet nie wiele lepszy. Pasujecie do siebie idealnie, naprawdę.

FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 20:14   #149
aniusia2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FioletowyAnanas Pokaż wiadomość
Nienawidzę panienek, które odbijają facetów. Takie trzeba tępić jak szczury! A facet nie wiele lepszy. Pasujecie do siebie idealnie, naprawdę.
Zacytowałaś mój post i pomyślałam
kur.va co ja zrobiłam ? o co chodzi

ale spoooko, wiem, ze to pomyłka
Stary 2012-07-17, 20:21   #150
222e8077b5061f816ebed3990ec25f01fe1de4d2_5ee6ac15ae2ad
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Hej miło mi, ale ja się w tym wątku nie wypowiadałam . Skąd mnie tu wzięłaś?
Haha, bo miałam jednocześnie otwarty też inny wątek na wizażu Przepraszam, akurat chodziło mi o Twój post z innego tematu Oczywiście chodziło mi o Twój wiersz w wątku "zdradziłam? "

Edytowane przez 222e8077b5061f816ebed3990ec25f01fe1de4d2_5ee6ac15ae2ad
Czas edycji: 2012-07-17 o 20:23
222e8077b5061f816ebed3990ec25f01fe1de4d2_5ee6ac15ae2ad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości