Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 23:19   #1381
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
nena wyjełas mi to z ust my taki mamy 7-strefowy cos tam z tymi keszeniami i z wkładką kokosowa kupowaliśmy na allegro i jest strona letnia i zimowa
ja też mam w swoim panieńskim jeszcze łóżku taki materac, jest b. wygodny, ale trzeba uważać żeby nie siadać na skraju łóżka, tzw. zawieszać dupsko TŻt to ma w zwyczaju i obydwa boki łóżka sa tak zniekształcone
Teraz jak skończymy kuchnię i weźmiemy się za sypialnię, to TŻt chcce kupić materac lateksowy lub termoelastyczny, zobaczymy na który będziemy sobie mogli pozwolić bo troche kosztują. Znajomy ma taki i jest boski dopasowuje się do kształtu ciała i ma właściwości rehabilitacyjne. Więc jeśli szukacie czegoś porządnego i na dłuższy dystans to na pewno warto je brać pod uwagę

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Audrey - to mialas fory!! ze mnie w takim razie chcialy ostro zedrzec, bo za welon, ktory mi sie podobal powiedzialy 300 zl dobrze ze sie na niego nie zdecydowalam, ja dostalam tylko ramiaczko gratis i podwiazke, ktorej oczywiscie zapomnialam zalozyc
I tez widac mi bylo jak suknia odstaje z tylu i tak samo przykrywalam pasem, na szczescie wiazany gorset uratowal sytuacje
A dorabialas ramiaczka tak jak planowalas?
Nie tyle fory miałam, co mam wrażenie ten model powstał bo moich narzekaniach na Briannę Te poprawki które miały mi wprowadzić w niej czyli: zmienić matriał falban na sztywniejszy, zrobić dekold w serduszko, tren, pas w środku talii itp zobaczyłam w modelu który mamy obydwie
Dodatkowo z mykiem z gorsetem w środku poszłam ze zdjęciem od Neny z jej Very i pani w salonie była bardzo nim zainteresowana, teraz była tam moja koleżanka i opowiadała jej o tym rozwiązaniu, że tak mają zagraniczne domy mody i że się naszukały tego rozwiązania itp. i że jak mówiłaś doliczają sobie za to 100 zl. No przecież mi nie doliczą jak wiedzą że mają to ode mnie
Dzisiaj się śmiały nawet że model powinien nazywać się od mojego imienia, bo gdyby nie moje narzekanie to ten model by nie powstał
Tak mam ramiączka, z takiego materiału jak falbany i marszczena na gorsecie, zapinane na haftki. Przeszyły mi większe guziki bo te były lichawe i bałam się że coś im się stanie, mam zaczepkę też z przodu dopasowaną do długości w bosych stopach, a welon mam zwykły cięty tak jak tamten z allegro tylko w kolorze śmietankowym.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35358799]skoro bma przesuniętą kość to jej nie nastawił ani nie zoperował? nie znam się ale przy przemieszczeniu kości nastawia się ją przecież na miejsce
A z tatą kolegi nieciekawie

[/QUOTE]
Ona była wysunięta. Widocznie nie było konieczności jej nastawiania iitp, bo po 2 tyg w gipsie i 2 w szynie kość wróciła już niemal cała na swoje miejsce. pozwolił lekarz zdjąć szyne na dzień wesela i stawiać maleńkie kroczki, bo pojawiła się już tkanka łączna, ale jest świeża więc nie ma co szaleć.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Skoro tak Wam sie spodobała moja oszczędna koleżanka, to opowiem co u niej słychać. polazła dziś na poszukiwania rękawiczek i szala do sukni i wrócila z nową sukienką, rękawiczkami i szalem. Ma teraz dwie sukienki, jedna na ubranie przed północą (ta z lumpa za 40 zł ) i druga na ubranie po połnocy. Tą drugą kupiła w komisie sukien za 260 zł, to jakaś używana i trochę podniszczona suknia, ma poprute z tyłu przy gorsecie, oberwane coś i generalnie jest mocno zniszczona, nikt jej juz nie chciał. No więc kupiła ją, od razu rękawiczki i szal. Bardzo się zdziwiłam, że wydała "tyle kasy" na drugą suknię, ale powiedziała, że rodzice dali jej 300 zł na suknię i skoro na I wydała jedynie 40, to mogła zaszaleć i kupić drugą, żeby się przebrać po oczepinach.
Poprosiłam, by cyknęła fotkę, bo chcę pokazać koleżankom z forum ślubnego, może ktoś się zainspiruje powiedziała, że nie ma sprawy, mogę sobie pokazywać do woli i wysłała mi ją. Także za jej błogosławieństwem dzielę się z Wami. Ma jeszcze zrobić sobie fotkę w tej pierwszej z lumpa, ale najpierw musi ją przerobić, bo to jest rozmiar 40, a ona nosi 36.

od razu zaznaczam, że to nie jet tak, że jej nie stać na kupno sukienki, ona pracuje, jej rodzice pracują, ale oni wszyscy są przesadnie oszczędni i na weselu chcą zrobić interes, co podkreślają. Jej ojciec jak się dowiedzial, że za miejsce na sali mają płacić 100 zł, to powiedział - czemu do cholery tak drogo???
bardzo podoba mi się celofan.. tfu! szal
jest szauu!

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
pisałam juz ze mam keicke z rekawem i suwak nie chce sie spasowac poza tym wewnetrzyn gorset (mam juz wszysty bo o takim rozwiazaniu myslalysmy na poczatku, ze gorset w srodku tdo tego suqwak i guziczki) nie modeluje mi sylwetki tak dobrze bo coz ze sobie gorset sciagne jak wierzchnia warstwa bedzie za duza bo material sie w trakcie wesela na bank rozciagnie, wgole mam dosyc moje kiecki i mi sie juz nei podoba i oglnie ma w☠☠☠☠a
calm down My Darling
bedzie dobrze, wdech.... wydech.... wdech... wydech.... to przez ten cholerny stres!

cóż za efektywny dzień!
- zamówiłam chleb
- zrobiłam pięknie koło domu- jutr foto
- ustaliłśmy ubiór kościoła- będą białe goździki bądź eustomy, zależy czy goździki będą ładne w wazonach wysokich, a przy nich będą świece
- zapłaciłam organiście- 50 zł - a zagra raptem raz na wyjście
- zapłaciłam kościelnemu 50zł- to i tak za dużo jak na wejście i zapalenie paschału
- a na wieczór pojechaliśmy z TŻtem do IKEI kupić do niego do pokoju w którym jeszcze mieszka narzuty na wypoczynek i stolik bo będą tam teraz jego siostrzeńcy mieszkać. A ja przy okazji kupiłam śliczny dywan za 80 zł i 3 doniczki za 2zł każda na sukulenty które dostałam od teściowej i szwagierki z okazji imienin zaraz to pewnie uschnie z moimi zdolnościami ale dobra!

Pozostało Nam dokupić sobie dodatki ubraniowe, kupić winko i zrobić plany stołów. No i zamówić storczyki dla Mam i jakiś trunek dla Taty tak kurtuazyjnie bo i tak dostaną fotoksiążki po weselu.
W tym momencie naparza tak żabami, że jak jutro chłopcy przyjadą rozkładać podest to się utopią w błocie no ale nie ma innego wyjścia...
jutro już środa i..... 3 DNI DO NASZEGO ŚLUBU!
Stary 2012-07-17, 23:28   #1382
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
ja też mam w swoim panieńskim jeszcze łóżku taki materac, jest b. wygodny, ale trzeba uważać żeby nie siadać na skraju łóżka, tzw. zawieszać dupsko TŻt to ma w zwyczaju i obydwa boki łóżka sa tak zniekształcone
Teraz jak skończymy kuchnię i weźmiemy się za sypialnię, to TŻt chcce kupić materac lateksowy lub termoelastyczny, zobaczymy na który będziemy sobie mogli pozwolić bo troche kosztują. Znajomy ma taki i jest boski dopasowuje się do kształtu ciała i ma właściwości rehabilitacyjne. Więc jeśli szukacie czegoś porządnego i na dłuższy dystans to na pewno warto je brać pod uwagę

Nie tyle fory miałam, co mam wrażenie ten model powstał bo moich narzekaniach na Briannę Te poprawki które miały mi wprowadzić w niej czyli: zmienić matriał falban na sztywniejszy, zrobić dekold w serduszko, tren, pas w środku talii itp zobaczyłam w modelu który mamy obydwie
Dodatkowo z mykiem z gorsetem w środku poszłam ze zdjęciem od Neny z jej Very i pani w salonie była bardzo nim zainteresowana, teraz była tam moja koleżanka i opowiadała jej o tym rozwiązaniu, że tak mają zagraniczne domy mody i że się naszukały tego rozwiązania itp. i że jak mówiłaś doliczają sobie za to 100 zl. No przecież mi nie doliczą jak wiedzą że mają to ode mnie
Dzisiaj się śmiały nawet że model powinien nazywać się od mojego imienia, bo gdyby nie moje narzekanie to ten model by nie powstał
Tak mam ramiączka, z takiego materiału jak falbany i marszczena na gorsecie, zapinane na haftki. Przeszyły mi większe guziki bo te były lichawe i bałam się że coś im się stanie, mam zaczepkę też z przodu dopasowaną do długości w bosych stopach, a welon mam zwykły cięty tak jak tamten z allegro tylko w kolorze śmietankowym.

Ona była wysunięta. Widocznie nie było konieczności jej nastawiania iitp, bo po 2 tyg w gipsie i 2 w szynie kość wróciła już niemal cała na swoje miejsce. pozwolił lekarz zdjąć szyne na dzień wesela i stawiać maleńkie kroczki, bo pojawiła się już tkanka łączna, ale jest świeża więc nie ma co szaleć.

bardzo podoba mi się celofan.. tfu! szal
jest szauu!

calm down My Darling
bedzie dobrze, wdech.... wydech.... wdech... wydech.... to przez ten cholerny stres!

cóż za efektywny dzień!
- zamówiłam chleb
- zrobiłam pięknie koło domu- jutr foto
- ustaliłśmy ubiór kościoła- będą białe goździki bądź eustomy, zależy czy goździki będą ładne w wazonach wysokich, a przy nich będą świece
- zapłaciłam organiście- 50 zł - a zagra raptem raz na wyjście
- zapłaciłam kościelnemu 50zł- to i tak za dużo jak na wejście i zapalenie paschału
- a na wieczór pojechaliśmy z TŻtem do IKEI kupić do niego do pokoju w którym jeszcze mieszka narzuty na wypoczynek i stolik bo będą tam teraz jego siostrzeńcy mieszkać. A ja przy okazji kupiłam śliczny dywan za 80 zł i 3 doniczki za 2zł każda na sukulenty które dostałam od teściowej i szwagierki z okazji imienin zaraz to pewnie uschnie z moimi zdolnościami ale dobra!

Pozostało Nam dokupić sobie dodatki ubraniowe, kupić winko i zrobić plany stołów. No i zamówić storczyki dla Mam i jakiś trunek dla Taty tak kurtuazyjnie bo i tak dostaną fotoksiążki po weselu.
W tym momencie naparza tak żabami, że jak jutro chłopcy przyjadą rozkładać podest to się utopią w błocie no ale nie ma innego wyjścia...
jutro już środa i..... 3 DNI DO NASZEGO ŚLUBU!
bede najbrzydsza panna młoda ever naprawde jest mi zle
co do sykulentow pieknie w pukietach slybnych wygladaja

my jeszcze musimy kupic wino dokupic wodke na bramki i napoje

standardowo mam biegunke

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2012-07-17 o 23:30
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:34   #1383
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
bede najbrzydsza panna młoda ever naprawde jest mi zle
co do sykulentow pieknie w pukietach slybnych wygladaja

my jeszcze musimy kupic wino dokupic wodke na bramki i napoje

standardowo mam biegunke
weeez ja do tej pory mam po weselu i nie wiem czemu

ale może stoperan mnie poratuje
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:37   #1384
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
weeez ja do tej pory mam po weselu i nie wiem czemu

ale może stoperan mnie poratuje
jak chcesz wysle Ci kurierem mam duzy zapas

a dzis zrobilo mi sie bardzo milo drukowalam naklejki na lizaki i Pani z drukarni (w tkorej drukowalam zaproszenia) dała mi je w prezencie slubnym kurde tak mi sie milo zrobilo naprawde

Stary 2012-07-17, 23:42   #1385
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś koleżanka w pracy poleciła mi jakieś paski wybielające na zeby, ona ciągle lata do dentysty i albo wybiela u dentysty, albo własnie chodzi z takimi paskami. Na wizażu znalazłam wątek o tych paskach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251062&page=24
niby fajne efekty. Koleżanka z pracy mówi, że bardzo podobne do efektów, jakie są u dentysty po wybielaniu, ona strasznie bialuśkie zęby! Ja nie jestem przekonana do wybielania, moja ortodontka, która jest periodontologiem mówiła mi zawsze, że to szkodzi zębinie i biotypowi przyzębia, ale może jakby tak zastosować przed samym ślubem i tylko raz w życiu... hmm czy któraś z was stosowała te paski firmy crest?
ja używam pasków wybielających blend-a-med. tylko, że nie zakładam ich codziennie (ze względu na ból dziąseł ;p). założyłam paski kilka razy i widzę już delikatną różnicę. konsultowałam to z moją dentystką i ona powiedziała, że jak najbardziej moje zęby nadają się do wybielania paskami.
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
No to jesteśmy prawie sąsiadkami
DZIĘKI WIELKIE muszę tę stronkę Tżtowi pokazać, trzeba będzie ogarnąć temat alkoholu
nie ma za co cieszę się, że pomogłam
Cytat:
Skoro tak Wam sie spodobała moja oszczędna koleżanka, to opowiem co u niej słychać. polazła dziś na poszukiwania rękawiczek i szala do sukni i wrócila z nową sukienką, rękawiczkami i szalem. Ma teraz dwie sukienki, jedna na ubranie przed północą (ta z lumpa za 40 zł ) i druga na ubranie po połnocy. Tą drugą kupiła w komisie sukien za 260 zł, to jakaś używana i trochę podniszczona suknia, ma poprute z tyłu przy gorsecie, oberwane coś i generalnie jest mocno zniszczona, nikt jej juz nie chciał. No więc kupiła ją, od razu rękawiczki i szal. Bardzo się zdziwiłam, że wydała "tyle kasy" na drugą suknię, ale powiedziała, że rodzice dali jej 300 zł na suknię i skoro na I wydała jedynie 40, to mogła zaszaleć i kupić drugą, żeby się przebrać po oczepinach.
Poprosiłam, by cyknęła fotkę, bo chcę pokazać koleżankom z forum ślubnego, może ktoś się zainspiruje powiedziała, że nie ma sprawy, mogę sobie pokazywać do woli i wysłała mi ją. Także za jej błogosławieństwem dzielę się z Wami. Ma jeszcze zrobić sobie fotkę w tej pierwszej z lumpa, ale najpierw musi ją przerobić, bo to jest rozmiar 40, a ona nosi 36.

od razu zaznaczam, że to nie jet tak, że jej nie stać na kupno sukienki, ona pracuje, jej rodzice pracują, ale oni wszyscy są przesadnie oszczędni i na weselu chcą zrobić interes, co podkreślają. Jej ojciec jak się dowiedzial, że za miejsce na sali mają płacić 100 zł, to powiedział - czemu do cholery tak drogo???
szał ciał!!
Cytat:
no dokładnie, to samo jej powiedziałam, ale ona mówi, że allegro to ona nie ufa.
Ale to normalka. Ona zrobiła kiedyś "interes życia", jak poszliśmy z naszymi TŻtami na dyskotekę andrzejkową. Osoby przebrane miały darmowy wstęp, natomiast nieprzebrane - płaciły 10 zl za wejście. Wypożyczyła więc kostium diabła za 50 zł, żeby zaoszczędzić na swoim wejściu
poprawiłaś mi humor laska jest świetna! od razu ją polubiłam

audrey - za załatwione sprawy!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:51   #1386
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
dlaczego miałby ktoś nie brać jak się należy i już
Oto jest pytanie

Cytat:
mamy z TŻ dylemat kasowy jechac w podróż czy kupować jak najwiecej do mieszkania.... chyba lepiej zainwestować w mieszkanie no nie? ale z drugiej strony tak dawno nie byliśmy na wakacjac
My jesteśmy na etapie decydowania, który hotel wybrać, więc temat jest mi bardzo bliski Ogólnie jestem oszczędna i nie uśmiecha mi się wydawać kilka tysięcy na 7 dni, ALE ! uważam, że ten jeden raz w życiu można wydać więcej kasy na niezapomniane wakacje. Oczywiście z głową i bez przesady. Na kompletowanie sprzętów do domku macie czas - całe życie a wspomnienia z podróży poślubnej będą niezapomniane

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 00:17   #1387
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
No to faktycznie wczas A koniczynka oby Wam szczęście przynosiła przez całe życie

A ja bym się musiała za teksty wziąć, ale strasznie mi się nie chce

Jutro rano jadę znów do lekarza medycyny pracy... proszę trzymajcie kciuki
Mocne
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
44 strony..co ciekawego przegapiłam moje krewety??:brzydal:
witaj koooocurku, relacje sobie przeczytaj i mów tu szybko, co u Ciebie?

Cytat:
Skoro tak Wam sie spodobała moja oszczędna koleżanka
chociaż...no...gorset w serduszko, nie ma się co czepiać
Strach się bać, co będzie jak buty pójdzie kupować... A myślała już o bukiecie? Sztuczne kwiaty wyjdą chyba najtaniej
Cytat:
pisałam juz ze mam keicke z rekawem i suwak nie chce sie spasowac poza tym wewnetrzyn gorset (mam juz wszysty bo o takim rozwiazaniu myslalysmy na poczatku, ze gorset w srodku tdo tego suqwak i guziczki) nie modeluje mi sylwetki tak dobrze bo coz ze sobie gorset sciagne jak wierzchnia warstwa bedzie za duza bo material sie w trakcie wesela na bank rozciagnie, wgole mam dosyc moje kiecki i mi sie juz nei podoba i oglnie ma w☠☠☠☠a
Laska weź stoperan i pohamuj galopujący pesymizm. Kieckę masz świetną, wyglądasz w niej za☠☠☠iście, będziesz śliczną pin up PM, a my Cię będziemy wspierać do samego ślubu i jeeeeeeszcze dłużej!!

Tż mnie wnerwił z leksza dziś, bo uprawia totalną spychologię i to by było do zaakceptowania (też tak mam), gdyby nie chodziło o tak ważne sprawy jak np. szukanie mieszkania czy kupowanie garnituru Plus jest taki, że przegadaliśmy sprawę, co będzie to się okaże
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 00:21   #1388
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

wrzucam moje dzisiejsze robotki reczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP1595.jpg (37,2 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1596.jpg (38,8 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1597.jpg (38,7 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1598.jpg (37,6 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1599.jpg (42,1 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1600.jpg (84,8 KB, 79 załadowań)

Stary 2012-07-18, 00:23   #1389
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Mocne

witaj koooocurku, relacje sobie przeczytaj i mów tu szybko, co u Ciebie?

Strach się bać, co będzie jak buty pójdzie kupować... A myślała już o bukiecie? Sztuczne kwiaty wyjdą chyba najtaniej

Laska weź stoperan i pohamuj galopujący pesymizm. Kieckę masz świetną, wyglądasz w niej za☠☠☠iście, będziesz śliczną pin up PM, a my Cię będziemy wspierać do samego ślubu i jeeeeeeszcze dłużej!!

Tż mnie wnerwił z leksza dziś
, bo uprawia totalną spychologię i to by było do zaakceptowania (też tak mam), gdyby nie chodziło o tak ważne sprawy jak np. szukanie mieszkania czy kupowanie garnituru Plus jest taki, że przegadaliśmy sprawę, co będzie to się okaże
moj mnie dzis zdnererowal rowniez, mamy tanczyc do Tiny Turner "tonight" i co i on chce piosenke skrocic ja mu mowie: ale to co minute chcesz tanczy, to jedt jedyny taniec ktory mi posiwecisz, zatanczymy cos jeszcze: a to sie zobaczy no siur wstretny

Stary 2012-07-18, 00:30   #1390
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
wow kobieto niezła jesteś
Sama te usta robiłaś i wąsy? Masz jakiś wzór, którym chciałabyś się podzielić? Rozkminiam ostatnio zakup aparatów...
Stary 2012-07-18, 00:33   #1391
melod_y
Zakorzenienie

kochane nie mam sily Wam odpisywac...

byliśmy dzisiaj na tańcach szlo nam świetnie duzo pamiętaliśmy z poprzednich lekcji (kilka lat temu ) ale jak widac to zostaje
za tydzien znowu sie wybieramy

uciekam spac

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 00:34   #1392
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

stąd ściągnełam http://www.bridelle.pl/?p=20065 i zaniosłam do drukarni

Stary 2012-07-18, 00:44   #1393
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
stąd ściągnełam http://www.bridelle.pl/?p=20065 i zaniosłam do drukarni
Dzięki
Stary 2012-07-18, 01:09   #1394
Wiktusiaczek
Zadomowienie

10 dni!!!

Zaczęłam się tak stresować, że aż spać nie mogę - chyba mi się zaczęła przedślubna panika!! POMOCY!!

Dziś proszę o kciuki - idę do neurolog po swoje wyniki, a o 16.30 odbiór kiecki...

Kawo - śliczne to wszystko
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 01:14   #1395
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
10 dni!!!

Zaczęłam się tak stresować, że aż spać nie mogę - chyba mi się zaczęła przedślubna panika!! POMOCY!!

Dziś proszę o kciuki - idę do neurolog po swoje wyniki, a o 16.30 odbiór kiecki...

żebyś w końcu wiedziała co Ci dolega i jeszcze raz żeby się okazało, że to tak na prawdę błahostka

Wdech, wydech, jestem oceanem spokoju, wdech, wydech, jestem... i tak aż do zaśnięcia i rano od nowa Zamiast panikować rozkoszuj sie ostatnią dekadą narzeczeństwa

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

Spać czy nie spać? oto jest pytanie Teraz mi się nie chce spać, za to rano, nie próbujcie mnie ruszyć z łóżka A wstać muszę 6:30, więc chyba jednak się pożegnam: słodkich snów
Stary 2012-07-18, 01:18   #1396
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
żebyś w końcu wiedziała co Ci dolega i jeszcze raz żeby się okazało, że to tak na prawdę błahostka

Wdech, wydech, jestem oceanem spokoju, wdech, wydech, jestem... i tak aż do zaśnięcia i rano od nowa Zamiast panikować rozkoszuj sie ostatnią dekadą narzeczeństwa

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

Spać czy nie spać? oto jest pytanie Teraz mi się nie chce spać, za to rano, nie próbujcie mnie ruszyć z łóżka A wstać muszę 6:30, więc chyba jednak się pożegnam: słodkich snów
Dobranoc Cierpliwość I dziękuję

Prognoza na 28 lipca w załączniku - przemilczę to...

I chyba też idę leżeć, oddychać i liczyć baranki, żeby zasnąć - Mamusia kupiła mi specjalne witaminki magnez z melisą i jem dzielnie licząc, że może już zaczną działać (jem dopiero czwarty dzień)...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pogoda.jpg (26,8 KB, 44 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 06:54   #1397
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:

Historie Twojej koleżanki śledzi też mój TŻ wczoraj mu opowiadałam i pokazywałam zdjęcia, dzisiaj tez sie pytał co nowego słychac u niej ale suknienka hmmm... bardzo niepowtarzalna, na pewno nikt nie będzie miał takiej samej

A dzisiaj 18, więc mam miesiąc do ślubu
Stary 2012-07-18, 07:05   #1398
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
a najlepsze jest to, że powiedziałam jej, że ani jedna ani druga mi się w ogóle nie podoba, na co ona powiedziała - jasne, pewnie mi zazdrościsz ....
nie odpowiedziałam, bo nie ma sensu, tylko poprosiłam, żeby mi wysłala na maila fotki, to pokaze kolezankom na forum. Przed chwila nasza wspólna znajoma napisała mi na gg, że karolina (ta kolezanka) powiedziała jej, że zazroszczę jej sukien i że taki interes na nich zrobiła

aaa jeszcze zespół zaklepała. 3 osoby w nim są za 1300 zł! Zapytalam, czy słyszała ich chociaż, bo na moj gust to strasznie tani zespół, więc czy to warto, na co ona - nie będę przepłacała grajkom, żeby ludzie mogli sobie potupać, od tego są dyskoteki
Ja jestem w jednym wielkim regularnym szoku. Po cholerę ona to w ogóle robi. Z jednej strony chce mieć normalne wesele, ale z byle jaką muzyką, w byle czym i byle gdzie. Skoro jej nie zależy na tym jak wygląda i kto jak przygrywa w jej najważniejszym dniu, to powinna w ogóle z tego zrezygnować. Wziąć cichutki ślub w obecności rodziców, świadków...No tak!, ale wtedy przecież nie zarobi
Cytat:

I chyba też idę leżeć, oddychać i liczyć baranki, żeby zasnąć - Mamusia kupiła mi specjalne witaminki magnez z melisą i jem dzielnie licząc, że może już zaczną działać (jem dopiero czwarty dzień)...

Bez stresu, bez! Padać to będzie dopiero ok 22:47 i to przejściowo. Już o 22:51 przewiduję zakończenie opadów.

I odliczanie (przy tym słowie aż mnie brzuch zabolał) 10
...ale odliczanie zaczęło się w złym humorze przez TŻa. Spojrzał w mój kalendarz i mówi:-- Farbowanie, paznokcie, henna. Nie przesadzasz z tym wszystkim? Nie za dużo wydamy na to Twoje upiększanie?

Szoooook! I nie jest śmiesznie jak w przypadku skąpej królowej lumpeksu, tylko przykro. Nie skomentowałam tego, nie odezwałam się ani słowem, nie przytuliłam w nocy. Rano już widziałam małe podchody w stylu- Ale ze mnie matoł" Ale nadal przykro...
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 07:05   #1399
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
10 dni!!!

Trzymam kciuki
Stary 2012-07-18, 07:14   #1400
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
I bukiet ze sztucznych można później sprzedać razem z suknią, że też o tym nie pomyślałam A co do sukni jak chodziłam po salonach to dziewczyny mierzyły podobne suknie i były zachwycone, więc różne są gusta, a tu chociaż dziewczyna zaoszczędziła

Cytat:
Wszystko mega

Cytat:

Jak oglądałam prognozę w telewizji to zapowiadali upały bez deszczu na ten weekend(mamy wtedy plener do teledysku).

Cytat:
mamy z TŻ dylemat kasowy jechac w podróż czy kupować jak najwiecej do mieszkania.... chyba lepiej zainwestować w mieszkanie no nie? ale z drugiej strony tak dawno nie byliśmy na wakacjac
My, mimo masy innych wydatków, jedziemy w podróż. Oszczędzając na wesele nie byliśmy nigdzie od dwóch lat, zagranicą razem to już wcale, bo też kasy nigdy nie było. Później właśnie zaczną się inwestycje w mieszkanie, jak się uda to kredyt, więc szybko nigdzie nie pojedziemy. Ogólnie po weselu chyba w każdym związku jest taki znowu okres jak przy pierwszych dniach zakochania, więc warto z tego korzystać. Moja znajoma nie pojechala, bo inwestowali w dom, a teraz żałują.

Cytat:
my mieliśmy wierszyk o totku i to jako wkładkę ale wraz dostaliśmy z 6 bukietów i jedno wino
Wygraliście coś? My dostaliśmy jeden kupon i trafiliśmy trójkę Pierwszy raz w życiu i ja i TZ mieliśmy coś w lotto, więc przyjeliśmy za dobrą wróźbę przy jednym kuponie Poza tym prosiliśmy o wino i też koło 60 butelek uzbieraliśmy najróżniejszych trunków. Drugi raz też bym prosiła o wino.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:00   #1401
kindziulindzia
Zakorzenienie

hejka

widziałyście nowy tytuł PM 2014

po za tym za załatwione wszystkie sprawy i proszę się nie stresować
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:03   #1402
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dziewczęta z 10 DDŚ !
Zazdroszczę Wam bo pasowałoby mi kilka dni dodatkowych
Chciałam jechać z Mami do krk bo chce sobie kupić jakieś sandałki no to kuźwa jak, jak teściowej i szwagierce mam robić paznokcie, a jedna ma być o 10 a druga pewnie koło 13 . Później pogrzeb, wycieczka do dronki po wino i na koniec spotkanie z foto :/
Cały dzień w zasadzie kilka spraw niewielkich, a rozwalone co kilka godzin i do krk nie pojadę już :/

wrrrrr.
tyle że spałam całą noc a żołądek i brzuch troszke mi przeszły, więc to pewnie było jakieś zatrucie.

Miłego dnia!
Stary 2012-07-18, 08:03   #1403
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
hejka

po za tym za załatwione wszystkie sprawy i proszę się nie stresować
hhahahhah widziałam!!!! <hahaha>
Stary 2012-07-18, 08:03   #1404
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
hejka

Stary 2012-07-18, 08:05   #1405
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

babiszony
Cytat:
a najlepsze jest to, że powiedziałam jej, że ani jedna ani druga mi się w ogóle nie podoba, na co ona powiedziała - jasne, pewnie mi zazdrościsz ....
nie odpowiedziałam, bo nie ma sensu, tylko poprosiłam, żeby mi wysłala na maila fotki, to pokaze kolezankom na forum. Przed chwila nasza wspólna znajoma napisała mi na gg, że karolina (ta kolezanka) powiedziała jej, że zazroszczę jej sukien i że taki interes na nich zrobiła

aaa jeszcze zespół zaklepała. 3 osoby w nim są za 1300 zł! Zapytalam, czy słyszała ich chociaż, bo na moj gust to strasznie tani zespół, więc czy to warto, na co ona - nie będę przepłacała grajkom, żeby ludzie mogli sobie potupać, od tego są dyskoteki
No wiesz! Ty zazdrośnico wstrętna
Cytat:
o matulu mój TŻ prawie padł ludzie za 300 zł to nawet na allegro można normalną suknie kupić albo za 400zł
Dokładnie....
Cytat:
Ty się nie śmiej, tylko pacz, co będzie modne w 2013!!!

no dokładnie, to samo jej powiedziałam, ale ona mówi, że allegro to ona nie ufa.
Ale to normalka. Ona zrobiła kiedyś "interes życia", jak poszliśmy z naszymi TŻtami na dyskotekę andrzejkową. Osoby przebrane miały darmowy wstęp, natomiast nieprzebrane - płaciły 10 zl za wejście. Wypożyczyła więc kostium diabła za 50 zł, żeby zaoszczędzić na swoim wejściu

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

mówiłam jej, że jak tak bardzo chcą oszczędzać to niech zrobią obiad dla rodziców, chrzestnych i tyle, ale ona stwierdziła, że nie bardzo to wchodzi w grę, bo ona chce mieć normalne wesele
No nie mogę

Normaln wesele Where? Bo chyba nie z nią w roli głównej Ma fantazję. Trzeba jej to oddać
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
a ja tu z jakimś Justinem wywalam, zadzieram kiece i lece do lumpa!
Leć, leć kuku. Wyhacz boskie cudeńko za jeszcze bardziej boską kwotę. Proponuję za 30 złotych, żeby kilianowej koleżance gul skoczył No i koniecznie z preznetową kookardką nad doopencją
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:06   #1406
kindziulindzia
Zakorzenienie

zdecydowanie wolę nasz nawet z krewetą na czele
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:09   #1407
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

My dziś jedziemy pozałatwiać dokumenty...Ciekawe ile zabulimy ;/

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:10   #1408
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
hejka

Widziałam. Zwróciłam od razu uwagę na ten tytuł i nie mogłam się powstrzymać przed wejściem tam i poczytaniem. Musicie wiedzieć, że i "uczestniczki" wątku nie są zachwycone tytułem.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:13   #1409
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja was Kocham moje laseczki jeszcze w życiu tylu pozytywnych opinii nie słyszałam

co do tego ze młodziutko wygladamy TŻ ma 23 lata a ja prawie 22 ale nie wyglądamy na tyle
Jesli chcecie cos kupic do mieszkania, to moze na kilka dni gdzies sie wybierzecie? Jak rozmawiałam z koleżankami, które nie wyjechały na kilka dni po slubie, bardzo tego załowały. Stwierdziły, ze nie maja jakis wspomnień. A teraz juz nie maja na to czasu, bo praca, dom, dzieci.
W związku z tym, my rowniez wybieramy sie gdzies (choc tez wolałabym za ta kase kupic rzeczy do mieszkania) aby potem wspominac "miesiac" miodowy

Cytat:
piekne, a te słodkosci to na stołach beda stac, czy na stoliku gdzies z obok?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-07-18 o 08:17
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:15   #1410
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Byłam dziś w salonie ostatecznie wybrać suknie JUHUUUUUUUUUU jestem mega zadowolona teraz tylko muszę znaleźć fajne upięcie bo do tej kiecki tylko taka fryzura by mi pasowała.
Strasznie podobają mi sie zwiewne sukienki, ale w tej cos mi nie pasuje. Moze gdyby nie było tej szelki na szyje, tylko dekolt w serduszko bo odcięcie w pasie jest bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
No to faktycznie wczas A koniczynka oby Wam szczęście przynosiła przez całe życie

A ja bym się musiała za teksty wziąć, ale strasznie mi się nie chce

Jutro rano jadę znów do lekarza medycyny pracy... proszę trzymajcie kciuki
Kciuki sa powodzenia

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości