|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
łóżku taki materac, jest b. wygodny, ale trzeba uważać żeby nie siadać na skraju łóżka, tzw. zawieszać dupsko TŻt to ma w zwyczaju i obydwa boki łóżka sa tak zniekształcone ![]() Teraz jak skończymy kuchnię i weźmiemy się za sypialnię, to TŻt chcce kupić materac lateksowy lub termoelastyczny, zobaczymy na który będziemy sobie mogli pozwolić bo troche kosztują. Znajomy ma taki i jest boski ![]() Cytat:
Te poprawki które miały mi wprowadzić w niej czyli: zmienić matriał falban na sztywniejszy, zrobić dekold w serduszko, tren, pas w środku talii itp zobaczyłam w modelu który mamy obydwie ![]() Dodatkowo z mykiem z gorsetem w środku poszłam ze zdjęciem od Neny z jej Very i pani w salonie była bardzo nim zainteresowana, teraz była tam moja koleżanka i opowiadała jej o tym rozwiązaniu, że tak mają zagraniczne domy mody i że się naszukały tego rozwiązania itp. i że jak mówiłaś doliczają sobie za to 100 zl. No przecież mi nie doliczą jak wiedzą że mają to ode mnie ![]() Dzisiaj się śmiały nawet że model powinien nazywać się od mojego imienia, bo gdyby nie moje narzekanie to ten model by nie powstał Tak mam ramiączka, z takiego materiału jak falbany i marszczena na gorsecie, zapinane na haftki. Przeszyły mi większe guziki bo te były lichawe i bałam się że coś im się stanie, mam zaczepkę też z przodu dopasowaną do długości w bosych stopach, a welon mam zwykły cięty tak jak tamten z allegro tylko w kolorze śmietankowym. [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35358799]skoro bma przesuniętą kość to jej nie nastawił ani nie zoperował? nie znam się ale przy przemieszczeniu kości nastawia się ją przecież na miejsce A z tatą kolegi nieciekawie ![]() [/QUOTE] Ona była wysunięta. Widocznie nie było konieczności jej nastawiania iitp, bo po 2 tyg w gipsie i 2 w szynie kość wróciła już niemal cała na swoje miejsce. pozwolił lekarz zdjąć szyne na dzień wesela i stawiać maleńkie kroczki, bo pojawiła się już tkanka łączna, ale jest świeża więc nie ma co szaleć. Cytat:
![]() jest szauu! Cytat:
bedzie dobrze, wdech.... wydech.... wdech... wydech.... to przez ten cholerny stres! - zamówiłam chleb - zrobiłam pięknie koło domu- jutr foto ![]() - ustaliłśmy ubiór kościoła- będą białe goździki bądź eustomy, zależy czy goździki będą ładne w wazonach wysokich, a przy nich będą świece- zapłaciłam organiście- 50 zł - a zagra raptem raz na wyjście - zapłaciłam kościelnemu 50zł- to i tak za dużo jak na wejście i zapalenie paschału - a na wieczór pojechaliśmy z TŻtem do IKEI kupić do niego do pokoju w którym jeszcze mieszka narzuty na wypoczynek i stolik bo będą tam teraz jego siostrzeńcy mieszkać. A ja przy okazji kupiłam śliczny dywan za 80 zł i 3 doniczki za 2zł każda na sukulenty które dostałam od teściowej i szwagierki z okazji imienin zaraz to pewnie uschnie z moimi zdolnościami ale dobra!Pozostało Nam dokupić sobie dodatki ubraniowe, kupić winko i zrobić plany stołów. No i zamówić storczyki dla Mam i jakiś trunek dla Taty tak kurtuazyjnie bo i tak dostaną fotoksiążki po weselu. W tym momencie naparza tak żabami, że jak jutro chłopcy przyjadą rozkładać podest to się utopią w błocie jutro już środa i..... 3 DNI DO NASZEGO ŚLUBU!
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
naprawde jest mi zleco do sykulentow pieknie w pukietach slybnych wygladaja my jeszcze musimy kupic wino dokupic wodke na bramki i napoje ![]() standardowo mam biegunke
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-07-17 o 23:30 |
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może stoperan mnie poratuje
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a dzis zrobilo mi sie bardzo milo drukowalam naklejki na lizaki i Pani z drukarni (w tkorej drukowalam zaproszenia) dała mi je w prezencie slubnym kurde tak mi sie milo zrobilo naprawde
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() audrey - za załatwione sprawy!
|
||||
|
|
|
#1386 | |
|
Raczkowanie
|
Oto jest pytanie
![]() Cytat:
Ogólnie jestem oszczędna i nie uśmiecha mi się wydawać kilka tysięcy na 7 dni, ALE ! uważam, że ten jeden raz w życiu można wydać więcej kasy na niezapomniane wakacje. Oczywiście z głową i bez przesady. Na kompletowanie sprzętów do domku macie czas - całe życie a wspomnienia z podróży poślubnej będą niezapomniane
|
|
#1387 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witaj koooocurku, relacje sobie przeczytaj i mów tu szybko, co u Ciebie? chociaż...no...gorset w serduszko, nie ma się co czepiaćStrach się bać, co będzie jak buty pójdzie kupować... A myślała już o bukiecie? Sztuczne kwiaty wyjdą chyba najtaniej Cytat:
Tż mnie wnerwił z leksza dziś, bo uprawia totalną spychologię i to by było do zaakceptowania (też tak mam), gdyby nie chodziło o tak ważne sprawy jak np. szukanie mieszkania czy kupowanie garnituru Plus jest taki, że przegadaliśmy sprawę, co będzie to się okaże
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam moje dzisiejsze robotki reczne
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
wow kobieto niezła jesteśSama te usta robiłaś i wąsy? Masz jakiś wzór, którym chciałabyś się podzielić? Rozkminiam ostatnio zakup aparatów...
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
kochane nie mam sily Wam odpisywac...
byliśmy dzisiaj na tańcach szlo nam świetnie duzo pamiętaliśmy z poprzednich lekcji (kilka lat temu ) ale jak widac to zostaje ![]() za tydzien znowu sie wybieramy ![]() uciekam spac
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
stąd ściągnełam http://www.bridelle.pl/?p=20065 i zaniosłam do drukarni
|
|
|
#1393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
10 dni!!!
Zaczęłam się tak stresować, że aż spać nie mogę - chyba mi się zaczęła przedślubna panika!! POMOCY!! ![]() Dziś proszę o kciuki - idę do neurolog po swoje wyniki, a o 16.30 odbiór kiecki... Kawo - śliczne to wszystko |
|
|
|
#1395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żebyś w końcu wiedziała co Ci dolega i jeszcze raz żeby się okazało, że to tak na prawdę błahostkaWdech, wydech, jestem oceanem spokoju, wdech, wydech, jestem... i tak aż do zaśnięcia i rano od nowa Zamiast panikować rozkoszuj sie ostatnią dekadą narzeczeństwa![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Spać czy nie spać? oto jest pytanie Teraz mi się nie chce spać, za to rano, nie próbujcie mnie ruszyć z łóżka A wstać muszę 6:30, więc chyba jednak się pożegnam: słodkich snów
|
|
|
#1396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prognoza na 28 lipca w załączniku - przemilczę to... I chyba też idę leżeć, oddychać i liczyć baranki, żeby zasnąć - Mamusia kupiła mi specjalne witaminki magnez z melisą i jem dzielnie licząc, że może już zaczną działać (jem dopiero czwarty dzień)... |
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj mu opowiadałam i pokazywałam zdjęcia, dzisiaj tez sie pytał co nowego słychac u niej ale suknienka hmmm... bardzo niepowtarzalna, na pewno nikt nie będzie miał takiej samej![]() A dzisiaj 18, więc mam miesiąc do ślubu
|
|
|
#1398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bez stresu, bez! Padać to będzie dopiero ok 22:47 i to przejściowo. Już o 22:51 przewiduję zakończenie opadów. I odliczanie (przy tym słowie aż mnie brzuch zabolał) 10 ...ale odliczanie zaczęło się w złym humorze przez TŻa. Spojrzał w mój kalendarz i mówi:-- Farbowanie, paznokcie, henna. Nie przesadzasz z tym wszystkim? Nie za dużo wydamy na to Twoje upiększanie? Szoooook! I nie jest śmiesznie jak w przypadku skąpej królowej lumpeksu, tylko przykro. Nie skomentowałam tego, nie odezwałam się ani słowem, nie przytuliłam w nocy. Rano już widziałam małe podchody w stylu- Ale ze mnie matoł" Ale nadal przykro... ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#1399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1400 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do sukni jak chodziłam po salonach to dziewczyny mierzyły podobne suknie i były zachwycone, więc różne są gusta, a tu chociaż dziewczyna zaoszczędziła![]() Wszystko mega ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pierwszy raz w życiu i ja i TZ mieliśmy coś w lotto, więc przyjeliśmy za dobrą wróźbę przy jednym kuponie Poza tym prosiliśmy o wino i też koło 60 butelek uzbieraliśmy najróżniejszych trunków. Drugi raz też bym prosiła o wino.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
||||
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
widziałyście nowy tytuł PM 2014 ![]() po za tym za załatwione wszystkie sprawy i proszę się nie stresować
|
#1402 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta z 10 DDŚ
!Zazdroszczę Wam bo pasowałoby mi kilka dni dodatkowych Chciałam jechać z Mami do krk bo chce sobie kupić jakieś sandałki no to kuźwa jak, jak teściowej i szwagierce mam robić paznokcie, a jedna ma być o 10 a druga pewnie koło 13 . Później pogrzeb, wycieczka do dronki po wino i na koniec spotkanie z foto :/ Cały dzień w zasadzie kilka spraw niewielkich, a rozwalone co kilka godzin i do krk nie pojadę już :/ wrrrrr. tyle że spałam całą noc a żołądek i brzuch troszke mi przeszły, więc to pewnie było jakieś zatrucie. Miłego dnia!
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
hhahahhah widziałam!!!! <hahaha>
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1405 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Normaln wesele Where? Bo chyba nie z nią w roli głównej Ma fantazję. Trzeba jej to oddać Cytat:
|
||||
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie wolę nasz nawet z krewetą na czele
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
My dziś jedziemy pozałatwiać dokumenty...Ciekawe ile zabulimy ;/
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam. Zwróciłam od razu uwagę na ten tytuł i nie mogłam się powstrzymać przed wejściem tam i poczytaniem. Musicie wiedzieć, że i "uczestniczki" wątku nie są zachwycone tytułem.
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
W związku z tym, my rowniez wybieramy sie gdzies (choc tez wolałabym za ta kase kupic rzeczy do mieszkania) aby potem wspominac "miesiac" miodowy ![]() piekne, a te słodkosci to na stołach beda stac, czy na stoliku gdzies z obok?
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-07-18 o 08:17 |
|
|
|
|
#1410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo odcięcie w pasie jest bardzo fajne ![]() Cytat:
powodzenia
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

7-strefowy cos tam z tymi keszeniami i z wkładką kokosowa kupowaliśmy na allegro
łóżku taki materac, jest b. wygodny, ale trzeba uważać żeby nie siadać na skraju łóżka, tzw. zawieszać dupsko 

powiedziała, że nie ma sprawy, mogę sobie pokazywać do woli i wysłała mi ją. Także za jej błogosławieństwem dzielę się z Wami. Ma jeszcze zrobić sobie fotkę w tej pierwszej z lumpa, ale najpierw musi ją przerobić, bo to jest rozmiar 40, a ona nosi 36.

naprawde jest mi zle
za załatwione sprawy!

chociaż...no...gorset w serduszko, nie ma się co czepiać

) ale jak widac to zostaje 

Teraz mi się nie chce spać, za to rano, nie próbujcie mnie ruszyć z łóżka