Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 09:28   #1471
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jeszcze odnośnie tytułu PM2014 to tylko to mam do powiedzenia =>

No i mojemu Tż spodobało się określenie kreweta Muszę mu jeszcze pokazać kieckę i pomysły naszej ulubienicy modowej
Nie skomentuję.

Ale powiem Wam jedno: Za rok będą już tym wszystkim , bo one już wypisują do kamerzystów

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:29   #1472
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć

Moja suknia właśnie wisi na karniszu i się prostuje Kocham ją i nie mogę przestać na nią patrzeć
Właśnie do mnie dotarło, że nie wim, gdzie powieszę kieckę, jak ja odbiorę z salonu. Bo ja nie mam karniszy z rurkami, tylko takie szyny przykręcone do sufitu
W łazience wanna, więc opcja z wieszaniem na kabinie prysznicowej tez odpada, a w pokoju strasznie niska szafa
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wczoraj była burza mózgów wygarnęłam mu wszystko i co mi leży na sercu przyjął do wiadomości, kajał się że zrobił to z ciekawości itd no to mu zaznaczyłam że w takim układzie czy by się cieszył jak ja bym też tak robiła i szukała swoich eks i na sam koniec się pogodziliśmy jak to przystało na małżeństwo w ........
Najważniejsze, że pogadaliście Teraz niech się lepiej TŻ ogarnie, bo jak nie to Ci pomogę go
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:30   #1473
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
170 i wazę ok 58kg. Ale mam szerokie biodra (nie pytaj ile), u mnie to rodzinne.

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

akurat gdybym chciała zamówić JA to i tak musiałabym już, bo go nie będzie od października. (w salonach)
to masz piękną figurę
ahaaaaa w ten sposób. A no to faktycznie trzeba juz
Cytat:
Nie skomentuję.

Ale powiem Wam jedno: Za rok będą już tym wszystkim , bo one już wypisują do kamerzystów
yy ..

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:34   #1474
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że nam pokażesz choć jeden
zobaczymy

Cytat:
Jestem pulpetem
i co jeszcze Nie wierzcie jej, to laska jakich mało

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:37   #1475
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
My się możemy z TŻ przyłączyć!
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
i my
już więcej nie piję dziś mam kaca giganta

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Skoro tak Wam sie spodobała moja oszczędna koleżanka, to opowiem co u niej słychać. polazła dziś na poszukiwania rękawiczek i szala do sukni i wrócila z nową sukienką, rękawiczkami i szalem. Ma teraz dwie sukienki, jedna na ubranie przed północą (ta z lumpa za 40 zł ) i druga na ubranie po połnocy. Tą drugą kupiła w komisie sukien za 260 zł, to jakaś używana i trochę podniszczona suknia, ma poprute z tyłu przy gorsecie, oberwane coś i generalnie jest mocno zniszczona, nikt jej juz nie chciał. No więc kupiła ją, od razu rękawiczki i szal. Bardzo się zdziwiłam, że wydała "tyle kasy" na drugą suknię, ale powiedziała, że rodzice dali jej 300 zł na suknię i skoro na I wydała jedynie 40, to mogła zaszaleć i kupić drugą, żeby się przebrać po oczepinach.
Poprosiłam, by cyknęła fotkę, bo chcę pokazać koleżankom z forum ślubnego, może ktoś się zainspiruje powiedziała, że nie ma sprawy, mogę sobie pokazywać do woli i wysłała mi ją. Także za jej błogosławieństwem dzielę się z Wami. Ma jeszcze zrobić sobie fotkę w tej pierwszej z lumpa, ale najpierw musi ją przerobić, bo to jest rozmiar 40, a ona nosi 36.

od razu zaznaczam, że to nie jet tak, że jej nie stać na kupno sukienki, ona pracuje, jej rodzice pracują, ale oni wszyscy są przesadnie oszczędni i na weselu chcą zrobić interes, co podkreślają. Jej ojciec jak się dowiedzial, że za miejsce na sali mają płacić 100 zł, to powiedział - czemu do cholery tak drogo???
ta kiecka nie wygląda tak tragicznie, ale ta etola i rękawiczki masakra

Cytat:
a najlepsze jest to, że powiedziałam jej, że ani jedna ani druga mi się w ogóle nie podoba, na co ona powiedziała - jasne, pewnie mi zazdrościsz ....
nie odpowiedziałam, bo nie ma sensu, tylko poprosiłam, żeby mi wysłala na maila fotki, to pokaze kolezankom na forum. Przed chwila nasza wspólna znajoma napisała mi na gg, że karolina (ta kolezanka) powiedziała jej, że zazroszczę jej sukien i że taki interes na nich zrobiła

aaa jeszcze zespół zaklepała. 3 osoby w nim są za 1300 zł! Zapytalam, czy słyszała ich chociaż, bo na moj gust to strasznie tani zespół, więc czy to warto, na co ona - nie będę przepłacała grajkom, żeby ludzie mogli sobie potupać, od tego są dyskoteki
jaka ☠☠☠nięta laska ja na Twoim miejscu bym jej pokazała nasz wątek i co myślą inni o jej cudeńku

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
o matulu mój TŻ prawie padł ludzie za 300 zł to nawet na allegro można normalną suknie kupić albo za 400zł
ja kupiłam swoją za 300zł z nowymi butami na które mam paragon które kosztowały 150zł

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wrzucam moje dzisiejsze robotki reczne
bosko!!! musisz nam później powiedzieć czy ludzie cykali fotki aparatami

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
10 dni!!!

Zaczęłam się tak stresować, że aż spać nie mogę - chyba mi się zaczęła przedślubna panika!! POMOCY!!

Dziś proszę o kciuki - idę do neurolog po swoje wyniki, a o 16.30 odbiór kiecki...

Kawo - śliczne to wszystko
trzymam za wyniki o odebranie za☠☠☠iaszczej sukni

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Wita się z Wami pani magister

Nie nadrobię Was dziewczyny, za dużo tego

Na 10 idę na próbny makijaż i jestem ciekawa jak wyjdzie Jeśli będzie co pokazać to foty będą na poczcie

80 Dni Do Ślubu

Cytat:
wczoraj była burza mózgów wygarnęłam mu wszystko i co mi leży na sercu przyjął do wiadomości, kajał się że zrobił to z ciekawości itd no to mu zaznaczyłam że w takim układzie czy by się cieszył jak ja bym też tak robiła i szukała swoich eks i na sam koniec się pogodziliśmy jak to przystało na małżeństwo w ........
i to mi się podoba, od razu kac mi się zmniejszył

Cytat:
Jestem pulpetem
Tobie to się należy za takie gadanie
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:38   #1476
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
piękne!!! też bym chciala mieć taki talent.Ale u mnie go brak

Morelko - A jak TŻtowi podobają się suknie mojej koleżanki?

Anulka_p, uświadom TŻ, że PM powinna wyglądać pięknie i wyjątkowo, chyba każda z nas nie zamierza przesadnie oszczędzać na swoim wyglądzie i chce zrobić zarówno piękną fryzurę, jak i ładne paznokcie, makijaż itd.

kindziulindzia, brawa za załatwienie sprawy z TŻ, oby zrozumiał na przyszłość tę lekcję

ona8686 mi też bardzo szkoda jej TŻ, bo to naprawdę dobry, skromny chłopak, tylko te kompleksy, które ma, sprawiają, że nie chce jej się sprzeciwiać, by jej nie utracić i znowu nie zostać samemu. Oczywiście, sukni tych nie widział, bo ona nie chce jemu pokazać, żeby nie mieć pecha.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
jak sie obudziłam musiałam do TŻ zadzwonić a wogóle to przez sen strasznie płakałam.. śniło mi sie, że TŻ mnie zostawił przed samym nałożeniem obrączek !! Bo do innej chciał mi s☠☠☠☠☠☠☠ić ... ;/ mowił, że on już nie chce sie ze mną kochać bo już mu sie nie podoba jak sie kochamy i wogołe już mnie nie kocha i takie tam. masakra... i pamietam, że myślałam Booooże co ja mam teraz zrobić, gdzie ja mam mieszkać, gdzie do lekarza na USG chodzić... tragedia.
o matko, okropny sen, brrrr

Cytat:

A ja jutro po raz pierwszy w życiu będę mieć na sobie suknię ślubną Wstydzę się tych bab :P
też się wstydziłam, ale pamiętaj, żeby porobić dla nas foty

Cytat:
To całe wesele będzie jedną wielką porażką. Tak jak dziewczyny mówiły pokaż jej nasze suknie. Jej facet zamiast oniemieć z zachwytu to padnie na zawał z przerażenia. Aż się boję wyobrażać jak cała ta impreza będzie wyglądać. Szczerze to mam nadzieję, że nikt im prawie nie dopisze i zrobią małe przyjęcie w gronie najbliższych.
pokazywałam jej "normalne" suknie, wysyłałam na gg linki. Ale ona mówi, że to dziwaczne suknie, w ogóle nie warte swojej ceny. Na moją suknię powiedziała, że to przesada wydać 2600 za suknię, bo ona za te pieniądze zamierza opłacić orkiestrę, księdza, organistę, zamowić zaproszenia, dekorację do kościoła, kupić buty, bukiet, dekorację na auto.... właśnie, ciekawe jakie auto weźmie.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:39   #1477
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
zobaczymy

i co jeszcze Nie wierzcie jej, to laska jakich mało
101 cm mam w biodrach

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-18, 09:39   #1478
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Jesuuuu, kopnijcie mnie, bo tak zamulam w pracy, że szoking Aż mi wstyd przed sobą, że sie tak opitalam.

A w ogóle wczoraj byłam odebrać karteczkę, że już moje zapowiedzi zostały wygłoszone no i pytam siostrę jak wygląda sprawa ofiary. Ona mi na to, że to dobrowolnie, bla bla. Miałam naszykowaną 100 w kopercie, więc jej tę kopertę położyłam na jej kajecik. A tu siostrzyczka koperte otwiera i mówi, że za dużo, że tak nie można. Oddaje mi kopertę, mówi, żeby się nie wygłupiać i pomodlić Jeszcze na dowidzenia dostałam garść cukierków
Stary 2012-07-18, 09:40   #1479
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie skomentuję.

widziałam wlasnie. Trochę przesadzają, przecież do 2014 to się wszystko może radykalnie zmienić! Ktoś może zrezygnować, zmienić zawód, wyjechać... no cokolwiek.

A co do tytułu wątku, to początkowo jak na niego spojrzałam, myślalam, że to jakiś troll sobie jaja robi. Te dupencje mnie zmylily
Stary 2012-07-18, 09:44   #1480
Konto usunięte

Cytat:
Jeszcze odnośnie tytułu PM2014 to tylko to mam do powiedzenia =>

No i mojemu Tż spodobało się określenie kreweta Muszę mu jeszcze pokazać kieckę i pomysły naszej ulubienicy modowej
o widzę że nie tylko mojemu spodobała się kreweta mój tż jak zobaczył te kiecki i przeczytał co ona powiedziała to Kiliany to mówi, ☠☠☠☠a co ten chłopak w tej dziewczynie widzi przecież to puste i głupie jak cegła

Cytat:
piękne!!! też bym chciala mieć taki talent.Ale u mnie go brak

Morelko - A jak TŻtowi podobają się suknie mojej koleżanki?

Anulka_p, uświadom TŻ, że PM powinna wyglądać pięknie i wyjątkowo, chyba każda z nas nie zamierza przesadnie oszczędzać na swoim wyglądzie i chce zrobić zarówno piękną fryzurę, jak i ładne paznokcie, makijaż itd.

kindziulindzia, brawa za załatwienie sprawy z TŻ, oby zrozumiał na przyszłość tę lekcję

ona8686 mi też bardzo szkoda jej TŻ, bo to naprawdę dobry, skromny chłopak, tylko te kompleksy, które ma, sprawiają, że nie chce jej się sprzeciwiać, by jej nie utracić i znowu nie zostać samemu. Oczywiście, sukni tych nie widział, bo ona nie chce jemu pokazać, żeby nie mieć pecha.

o matko, okropny sen, brrrr

też się wstydziłam, ale pamiętaj, żeby porobić dla nas foty

pokazywałam jej "normalne" suknie, wysyłałam na gg linki. Ale ona mówi, że to dziwaczne suknie, w ogóle nie warte swojej ceny. Na moją suknię powiedziała, że to przesada wydać 2600 za suknię, bo ona za te pieniądze zamierza opłacić orkiestrę, księdza, organistę, zamowić zaproszenia, dekorację do kościoła, kupić buty, bukiet, dekorację na auto.... właśnie, ciekawe jakie auto weźmie.
pewnie pojedzie maluchem bo wyjdzie najtaniej
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:47   #1481
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35366141]o widzę że nie tylko mojemu spodobała się kreweta mój tż jak zobaczył te kiecki i przeczytał co ona powiedziała to Kiliany to mówi, ☠☠☠☠a co ten chłopak w tej dziewczynie widzi przecież to puste i głupie jak cegła

pewnie pojedzie maluchem bo wyjdzie najtaniej[/QUOTE]
Z buta kochan, z buta... Nie bądź rozrzutna
Stary 2012-07-18, 09:49   #1482
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
no fakt, a już myślałam że sobie zafunduje taki luksus
Stary 2012-07-18, 09:50   #1483
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze niech sobie sama ślubu udzieli, po co księdzu płacić

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-18, 09:56   #1484
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam wlasnie. Trochę przesadzają, przecież do 2014 to się wszystko może radykalnie zmienić! Ktoś może zrezygnować, zmienić zawód, wyjechać... no cokolwiek.
Przecież ten wątek też powstał sporo wcześniej i niejedna dziewczyna na 2 lata przed też już organizowała.

Dziewczyny czy któraś robiła samodzielnie księgę gości?

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:02   #1485
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Przecież ten wątek też powstał sporo wcześniej i niejedna dziewczyna na 2 lata przed też już organizowała.

Dziewczyny czy któraś robiła samodzielnie księgę gości?
wiem, ale chodziło mi o to, że zamawianie teraz kamerzysty może okazać się ryzykowne. Chyba że korzysta się z takiej fest firmy, która wiadomo, że od wielu lat działa i raczej na 99% nie zrezygnuje z dzialaności
Zresztą one same w swoim wątku napisały, że dzwoniły do kamerzysty, a on im powiedział, że do 2014 to się wiele może zmienić i cena może sporo podskoczyć.

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-07-18 o 10:03
Stary 2012-07-18, 10:05   #1486
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

A ja jutro po raz pierwszy w życiu będę mieć na sobie suknię ślubną Wstydzę się tych bab :P
oj tam, oj tam Chociaz pamietam dokladnie jak ja sie stresowalam kiedy pirwszy raz mierzylam suknie. Myslalam ze wszystkie ze mnie spadna, ze bede wygladac okropnie i wogole az mi sie odechciewalo
Ale mysle ze mozna czasem trafic naprawde na fajne babki wiec tego Ci zycze

Co do paniki ze sie nie wcisniesz w zadna suknie- jeszcze sie zdziwisz jak beda musialy Cie spinkami spinac..
ja nosze 38. a w madonnie zamowily mi najmniejszy rozmiar ktory i tak ponoc pojdzie jeszcze di zwezenia. Wiec na prawde nie ma regoly. Zreszta te suknie i tak beda dopasywane wiec bedziesz wygladac idealnie i jak laleczka

Cytat:
Możemy zrobić zakład, że będę mieć rozmiar 40.
tak jak pisalam rozmiary w salonach sa baaardzo czesto zanizone chyba taki chwyt marketingowy --> u nas nosisz mniejszy rozmiar wiecu tutaj kup suknie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:08   #1487
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
10 dni!!!

Zaczęłam się tak stresować, że aż spać nie mogę - chyba mi się zaczęła przedślubna panika!! POMOCY!!

Dziś proszę o kciuki - idę do neurolog po swoje wyniki, a o 16.30 odbiór kiecki...

Kawo - śliczne to wszystko

Cytat:
Dobranoc Cierpliwość I dziękuję

Prognoza na 28 lipca w załączniku - przemilczę to...

I chyba też idę leżeć, oddychać i liczyć baranki, żeby zasnąć - Mamusia kupiła mi specjalne witaminki magnez z melisą i jem dzielnie licząc, że może już zaczną działać (jem dopiero czwarty dzień)...
nie patrz na pogode u mnie dopiero w piątek przed wstawili taka jaka ostatecznie była

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Jesli chcecie cos kupic do mieszkania, to moze na kilka dni gdzies sie wybierzecie? Jak rozmawiałam z koleżankami, które nie wyjechały na kilka dni po slubie, bardzo tego załowały. Stwierdziły, ze nie maja jakis wspomnień. A teraz juz nie maja na to czasu, bo praca, dom, dzieci.
W związku z tym, my rowniez wybieramy sie gdzies (choc tez wolałabym za ta kase kupic rzeczy do mieszkania) aby potem wspominac "miesiac" miodowy

piekne, a te słodkosci to na stołach beda stac, czy na stoliku gdzies z obok?
chyba pojedziemy na tydzień do Karpacza bo na Chorwacje będziemy mieli 4 tys od wydania ale dopiero.... w grudniu bo teraz ta kasa jest jakby "zamrożona" i musimy poczekać

Cytat:

Nie nadrobię Was dziewczyny, za dużo tego

Na 10 idę na próbny makijaż i jestem ciekawa jak wyjdzie Jeśli będzie co pokazać to foty będą na poczcie

80 Dni Do Ślubu

Cytat:
super

Cytat:
101 cm mam w biodrach

jasne jasne.... juz nie wymyślaj Ty 101 cm??

Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:09   #1488
kilianna
Zakorzenienie

Właśnie podpatrzyłam, że w mojej redakcji chcą mi zrobić niespodziankę i zamieścić we wrześniowym numerze życzenia ślubne dla mnie mała rzecz a cieszy

Jamee, przyłączam się do gratulacji
Stary 2012-07-18, 10:14   #1489
sloneczko740
Rozeznanie

hej dziewczyny dzisiaj jadę wysłać zaproszenia
a dzisiaj lub jutro przyjdą nasze meble do sypialni

co do odmawiania gości to u mnie była wymówka: odrazu mogę powiedzieć Ci że nie przyjdę.. pytam dlaczego : bo mam inne plany
ehm.. szkoda gadać.. inni nam jeszcze odmówili dlatego że akurat do sanatorium jadą
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:18   #1490
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Właśnie do mnie dotarło, że nie wim, gdzie powieszę kieckę, jak ja odbiorę z salonu. Bo ja nie mam karniszy z rurkami, tylko takie szyny przykręcone do sufitu
W łazience wanna, więc opcja z wieszaniem na kabinie prysznicowej tez odpada, a w pokoju strasznie niska szafa

Najważniejsze, że pogadaliście Teraz niech się lepiej TŻ ogarnie, bo jak nie to Ci pomogę go
ja zdemontowalam żyrandol i bede wieszac na tym haku co normalnie zyrandol wisi

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:27   #1491
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro tak Wam sie spodobała moja oszczędna koleżanka, to opowiem co u niej słychać. polazła dziś na poszukiwania rękawiczek i szala do sukni i wrócila z nową sukienką, rękawiczkami i szalem. Ma teraz dwie sukienki, jedna na ubranie przed północą (ta z lumpa za 40 zł ) i druga na ubranie po połnocy. Tą drugą kupiła w komisie sukien za 260 zł, to jakaś używana i trochę podniszczona suknia, ma poprute z tyłu przy gorsecie, oberwane coś i generalnie jest mocno zniszczona, nikt jej juz nie chciał. No więc kupiła ją, od razu rękawiczki i szal. Bardzo się zdziwiłam, że wydała "tyle kasy" na drugą suknię, ale powiedziała, że rodzice dali jej 300 zł na suknię i skoro na I wydała jedynie 40, to mogła zaszaleć i kupić drugą, żeby się przebrać po oczepinach.
Poprosiłam, by cyknęła fotkę, bo chcę pokazać koleżankom z forum ślubnego, może ktoś się zainspiruje powiedziała, że nie ma sprawy, mogę sobie pokazywać do woli i wysłała mi ją. Także za jej błogosławieństwem dzielę się z Wami. Ma jeszcze zrobić sobie fotkę w tej pierwszej z lumpa, ale najpierw musi ją przerobić, bo to jest rozmiar 40, a ona nosi 36.

od razu zaznaczam, że to nie jet tak, że jej nie stać na kupno sukienki, ona pracuje, jej rodzice pracują, ale oni wszyscy są przesadnie oszczędni i na weselu chcą zrobić interes, co podkreślają. Jej ojciec jak się dowiedzial, że za miejsce na sali mają płacić 100 zł, to powiedział - czemu do cholery tak drogo???
aż sie wierzyć nie chce

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
ale cuda
Stary 2012-07-18, 10:28   #1492
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
gratulacje
Cytat:
bede najbrzydsza panna młoda ever naprawde jest mi zle
zabraniam tak gadać i myśleć! będziesz śliczną PM-ką
Cytat:
cieszę się, że się dogadaliście

Cytat:

chyba pojedziemy na tydzień do Karpacza bo na Chorwacje będziemy mieli 4 tys od wydania ale dopiero.... w grudniu bo teraz ta kasa jest jakby "zamrożona" i musimy poczekać
daj znać, kiedy będziecie w okolicach
zaproszenie jest wciąż aktualne
może kozicę też ściągniemy
Cytat:
czarna kawa w ciemnym pokoju

a ja też zaczęłam sobie odliczać - ma 10 dni do urlopu

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:30   #1493
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
hejka

widziałyście nowy tytuł PM 2014

po za tym za załatwione wszystkie sprawy i proszę się nie stresować
ooo niee
padłam

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Stary 2012-07-18, 10:31   #1494
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
gratulacje

zabraniam tak gadać i myśleć! będziesz śliczną PM-ką

cieszę się, że się dogadaliście

daj znać, kiedy będziecie w okolicach
zaproszenie jest wciąż aktualne
może kozicę też ściągniemy

czarna kawa w ciemnym pokoju

a ja też zaczęłam sobie odliczać - ma 10 dni do urlopu
nie nie , narzut na jabelkach powiesil zarówke

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:33   #1495
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
jasne jasne.... juz nie wymyślaj Ty 101 cm??

Jak mi nie wierzycie, to macie na poczcie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-18, 10:33   #1496
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
kobieeetko! Co Ty gadasz

a pozwalają w takim odległym czasie suknie mierzyć? Bo u mnie pamiętam jak byłam rok przed pierwszym ślubem pooglądać, pomierzyć (czy nawet mniej niż rok) to mnie wyrzuciła praktycznie z salonu i powiedziała, że to jeszcze za wcześnie, co ja sobie wyobrażam itd... że mam przyjść 3 miesiące przed ...
zawsze mnie śmieszą takie teksty a wręcz odstraszają od niektórych salonów
ja np na suknie czekałam 6 miesięcy, gdybym naprawdę zaczęła 3 miesiące przed to chyba zostało by tylko to co w salonie mają
Stary 2012-07-18, 10:34   #1497
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Rozwieszenie to pikuś. Ja się boję prasowania kiecy. Jak znam swój talent to może się to skończyć odbitym śladem żelazka na dupce

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:35   #1498
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
170 i wazę ok 58kg. Ale mam szerokie biodra (nie pytaj ile), u mnie to rodzinne.
i jesteś pulpet?

Ja mam 168cm i ważę 56, suknie mam w rozmiarze 34, a Ty w 40 celujesz?
Biodra to ja też mam, tylko biustu niewiele
Stary 2012-07-18, 10:38   #1499
kilianna
Zakorzenienie

No niefajnie, ale PMki 2014 śmieją się, że nasza kindzia już o rozwodzie myślała, a to przecież było napisane przez Kindzię ot tak, w chwili złości i założe się, że na serio nie brała tego pod uwagę. Bardzo nieładnie z ich strony.

kasia kuku, założę się, że wybierzesz sobie taką suknię, która naprawdę będzie rewelacyjnie wyglądała na Tobie i jeszcze będziemy się tu ślinić na Twój widok
Stary 2012-07-18, 10:38   #1500
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
101 cm mam w biodrach
na bank dużo dziewczyn Ci zazdrości bioderek. ja przed ciążą miałam 90cm przy 160cm wzrostu ..
Cytat:
Właśnie podpatrzyłam, że w mojej redakcji chcą mi zrobić niespodziankę i zamieścić we wrześniowym numerze życzenia ślubne dla mnie mała rzecz a cieszy
miło z ich strony

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości