|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
lo nie wiem
|
#2852 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Zuu, a jestem, jestem
co mi szkodziło dołączyć ![]() Ska, będzie mieszkanie przed ślubem, tylko ja muszę znaleźć pracę, poza tym TŻ mówił, że chciałby zamieszkać co najmniej pół roku przed ślubem.
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Miko-to szybko macie te plany mieszkaniowe
my jestesmy razem prawie 2 lata i nic. Co prawda TŻ mówi, że by chciał,ale wtedy gdy on będzie miał lepszą pracę a ja jakąkolwiek po jego urlopie planuje czegoś szukać
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
już po pół roku o tym rozmawialiśmy..
|
#2856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stąd też podziwiam Cię ![]() ale ja nie widzę różnicy w smaku a Ty? Jakie danie? ![]() Cytat:
z resztą piszesz że Twoja połowa woli Ciebie naturalną przyznam się co jakiś czas chwycę prostownicę ale ostatnio miałam prostowane u fryzjera i to było 14 kwietnia, pamiętam bo na wesele jechałam w liceum miałam taki okres w życiu że co mycie prostowałam ale to było złe bo włosy zaczęły mi garściami wypadać ![]() Cytat:
Kawa ja też się nie mogę doczekać z jednej strony to strasznie długo, z drugiej ten czas szybko zleci i ani się obejrzymy a będziemy ślubować w przyszłym roku chcemy sobie salę zaklepać żeby mieć duży wybór. Czaimy się na jedną a tam z wyprzedzeniem na dwa lata właśnie trzeba się decydować stąd też będziemy razem się szykować na ten wielki dzień Aaa Laski idę jednak na podyplomowe. na Uniwersytet Ekonomiczny Przemyślałam sprawę wnikliwie i wolę mieć konkret w rok niż uczynie się ogólnych definicji przez 4 lata, nie kończąc tego nawet ze specjalizacją Wymagają dwóch zdjęć legitymacyjnych, nie mam żadnych, a dyplomowe są koszmarne Moja uczelnia była taka fajna że nie przyjmowała zdjęć na dyplom od studentów tylko zatrudnili jakiegoś frajera, który nawet mi tego zdjęcia nie wyretuszował I jeszcze łaskę mi robił że cokolwiek je obrobi "Mam tylu absolwentów do sfotografowania że mogę jedynie zaznaczyć przy Pani retusz, ale nie obiecuję że coś zrobię z tym zdjęciem". No i nie zrobił i jeszcze za to płaciliśmy. Niezła pamiątka na całe życie. tak więc muszę iść zrobić jakiś śliczne a zarazem inteligentnie prezentujące moją osobę My mamy 6,5 roku za moment, zaręczyny od lutego i nie zapowiada się żebyśmy przed ślubem zamieszkali razem. Wolimy odkładać na wesele niż płacić rachunki rodzice od Nas pieniędzy nie chcą więc dzielnie składujemy no ewentualnie zamieszkamy z rok przed ożenkiem co by dogadać się w kwestiach życia codziennego
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, no to piona za UE i 2015 rok
Szybko bierzecie się za szukanie sali. My niby mamy jedną upatrzoną, ale jest cholernie drogo, a i wymagają chyba co najmniej 50 osób na wesele, a my tyle raczej nie będziemy mieć
|
|
|
|
#2858 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
My jesteśmy na etapie szukania teraz, dzisiaj będę wydzwaniać i jakieś spotkania już umawiać tylko wobec faktu, że chcemy od września, to trzeba będzie jakąś kaucję zapłacić, potem czynsz, zanim Narzeczony dostanie 1 pensję i to na mnie spada póki co finansowa odpowiedzialność, boję się, że nie uzbieram tego siana
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Polka Ogarniaczka
|
optymistyczna wersja zakłada 2013 rok, ale liczymy się z faktem, że jego rodzice nam załamanego grosza nie podarują
więc nawet przy pensji K. nie damy rady uzbierać z moimi rodzicami na uroczystość. Więc planujemy 2014, ale to w zależności od tego, czy będziemy jeszcze wtedy w Polsce czy już w Szwecji, tam byśmy chcieli zarobić na spokojnie i przyjechać do Kielc, by wyprawić ceremonię ![]() pomerdane to, ale cóż, życie
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę już mieć to wybrane by największy problem odpadł jedna wizażanka teraz załatwiała salę na 2014 na lato to mówiła że czerwiec 2014 już był zajęty więc zaczynam panikować
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My chcemy wszystko sami sfinansować.
|
|
|
|
|
#2863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ten dziwny posilek (opisalam juz, ale skopiuje Ci) : bylam glodna wiec w garnku usmazylam sobie cebule i czosnek , na paletnie dalam troche masla, polozylam kromke chleba i wylalam na to surowe jajko i na to ta podsmazona cebula i czosnek a na koniec plesterek sera wszystko brzmi normalnie tylko, ze jak juz mialam to na talerzu to rozciapralam na tym dzem wisniowy, bylo pyyyycha ![]() i uprzedzam pytanie: nie, nie jestem w ciazy
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to TŻ ma juz pracę? gdzie?właśnie byłam na rynku i sprzedałam przez tablica.pl sukienkę
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Lady kurcze już odpowiedziałaś na moje pytanie
ale nie ukrywam że to dziwne smaki jak na kobietę niebrzemienną
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Haha kolejny stres związanymi ze studiami
Pod koniec lipca ( po wynikach rekrutacji) mamy dostarczyć dokumenty, a wśród nich dyplom ukończenia studiów, który dostaniemy... we wrześniu Mamy tylko zaświadczenie o ukończeniu studiów na którym jest napisana ocena z dyplomu, ocena z pracy, średnia ze studiów itp. Mam nadzieję, że to wystarczy ![]() Dzisiaj przyjeżdża do mnie TŻ-będzie seans filmowy
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Aga musi im to wystarczyć, przecież nie masz innego wyjścia
dasz im to i ładnie wytłumaczysz o co chodzi, a resztę dostarczysz we wrześniu ![]() ahhh wieczór filmowy pierwszy raz w życiu, oboje może też jakiś filmik.. wino już się chłodzi..
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swój dyplom oddałam jakoś w październiku
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Już się dowiedziałam od znajomych z roku, że ta karteczka wystarczy
![]() A lasagne uwielbiam Muszę też kiedyś zrobić. Niedawno robiłam spaghetti bolognese, ale nie z tym cienkim makaronem, tylko z rurkami i chyba nawet wyszło lepiej niż z tym cienkim Wujek powiedział, że lepiej się je, jak nie trzeba tak nawijać
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lubię z rurkami (penne)
![]() na majówce kolega zrobił spaghetii bolonese, które smakowało jak ryba po grecku bez ryby lasagne nie umiem robić
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam spaghetti z typowym makaronem, zawsze gotuję rurki, kokardki, kolanka
ja mam talent do jedzenia całą sobą, więc makaronem spaghetti zawsze upaćkam się. |
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, aż mi sie zachciało tego spaghetti
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
to dobry znak, że ślinianki i wyobraźnia dobrze funkcjonują
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- ale jestem śpiąca
|
#2875 |
|
Zadomowienie
|
Ale się rozpędziłyście z tym pisaniem
![]() Wczorajsze zakupy udane, kupiłam 2 sukienki, na wesele i porawiny i jestem happy, do tego dokupiłam buty, torebkę i bransoletkę i mój portfel jest puściutki, ale co tam ![]() Ja niestety bez prostownicy nie mogę się obejść. Prostuję codziennie, bo bez tego wyglądam jak by we mnie piorun strzelił . Od 5 lat się tak męczę, ale włosy mam w dobrym stanie, nie rozdwajają się, nie wypadają, podcinam co 2-3 miesiące i fryzjerka nie może się nadziwić, że nic im nie jest Ja na swoim zdjęciu do dyplomu wyglądam jak Gumiś Matko... my jesteśmy ze sobą ponad 5 lat, a tu ani pierścionka, ani mieszkania wspólnego, zaczynam mieć kompleksy . Bardzo byśmy chcieli razem zamieszkać, ale póki nie mam pracy to to kompletnie nierealne niestety. Pierścionka myślę, że się w najbliższym czasie do czekam. Wesele chcemy sfinansować sami, nawet nie ma innej opcji. Już mamy uzbieraną całość, więc nie jest źle ![]() Lady sorki ale niedobrze mi się zrobiło po Twoim opisie jedzenia a przeterminowane płatki rządzą . Ja z moimi współlokatorkami na studiach jadłyśmy spleśniały chleb, jak nam brakowało jedzenia. Tzn to co było widocznie zielone odrywałyśmy, ale głód był od nas silniejszy
|
|
|
|
#2876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wcale lepsza z tym chlebem nie bylas ale jestem w stanie zrozumiec glod i chec przetrwania ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630829 prosze tu wyrazic swoja opinie
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-07-18 o 16:43 |
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNYYYYYY!!!!!!!!!! !
jestem boska!! wygrałam w 3 tygodniu Nivea ciekawa jestem kto wygra SPA
|
#2878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() swoją drogą, robiliśmy właśnie z TŻem lasagne.. siedzi w piekarniku, oczywiście jak się tknęłam to się na mnie wydarł... odepchnął mnie, chciałam zwiać ale usiadłam tyłem do niego i się nie odzywałam. Rozryczałam się, no jak on może na mnie krzyczeć, kurde!!!!! Potem stwierdził irytującym głosem "to co koniec gotowania" to wstałam bez słowa i zaczęłam robić, coś podgadywał potem jak gdyby nigdy nic.. Jak włożyliśmy do piekarnika to usiadłam z powrotem w ciszy, coś pogadał o makaronie, stwierdził "aha" i poszedł.. Coś burknął, To mu odpowiedziałam że nie toleruje krzyków na mnie, a on: no jak nie słuchasz to tak jest. Ja się pytam, co ku***?!?!?!??!?!? O głupie gotowanie będzie się na mnie darł?!?! Ja pierdziele, teraz siedze sama w tej kuchni. Już widzę romantyczny obiad przy winie.. taa... ja uryczana i brzydka nie mam ochoty na nic. Dziękuję. Do widzenia.
|
#2880 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do ostatniego pytania to nie wiem... ja próbowałam juz tylu rzeczy, ze nie wiem co w koncu poskutkowało, czy moze nbie poskutkowało nic a chłop tak sam z siebie w koncu doszedł do wniosku ze to TEN moment...Cytat:
Cytat:
![]() co do uczelni gratuluje decyzji i samozaparcia za cholere by mnie wołami juz na uczelnie nie zaciągnęli Cytat:
Cytat:
a ja jestem na takim lajcie... my za rok bedziemy załatwiac, ale miesiac nam zwisa... w kwietniu nie bo TZ ma imieniny, w maju ma urodziny, w czerwcu ja mam urodziny, w lipcu imieniny, moze byc sierpien, wrzesien, albo poczatek października![]() ![]() do tego na razie doszlismy a ogólnie tylko tyle żeby był jakiś ciepły miesiac, sale sie w okolicy albo w samym krk znajdzie, bo to tylko na ok 50 os wiec chyba nie ma co siac paniki Cytat:
weź pokaz jakie i gdzie kupiłaś![]() i nie opowiadaj ześ spłukana jak masz pod materacem taką kase że na wesele starczy ![]() Cytat:
![]() ![]() napisałam dzisiaj pierwszy raz w życiu skargę na urzednika państwowego w sensie na listonosza... bo zamowiłam z allegro priorytet i wysłali mi 5 lipca... a jest 18, ten baran mi nie zostawił awizo, tylko przyniósł wczoraj powtórne a ja czekam i czekam i czekam... grrr i co jeszcze... w weekend jade z Narzutem na zakupy ciuchowe tzn juz mu zapowiedziałam, bo dostał dużą wypłate to mnie moze obkupic a on sie musi psychicznie nastawic pare dni wczesniej, chociaz moim atutem jest to ze to on potrzebuje spodenek na lato i to conajmniej 2-3 par, a ja tak [przy okazji tylko jakąś jedną małą sukienczynę wyhaczęnooo i moja najlepsza przyjaciółka bedzie miała malutkie bobo
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

jesteś niemożliwa

po jego urlopie planuje czegoś szukać
zjadlam o 3 lata przeterminowane platki owsiane (nie popatrzylam sie na date waznosci i zrobilam owsianke)
a Ty? 
z jednej strony to strasznie długo, z drugiej ten czas szybko zleci i ani się obejrzymy a będziemy ślubować