III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październikowe - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 14:14   #421
martusia26
Rozeznanie

Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Wróciłam z zakupów. Doslownie 15 minut byłam i to jeszcze autem, a teraz na kręgosłup wytrzymać nie mogę tak łupiea jak siedzę to wydaje mi się że mi żebra w brzuch wchodzą. Nic tylko leżeć.
A w ogóle to dopatrzyłam się na USG połówkowym i tym ze szpitala że moje dziecię ma za mały obwód brzuszka o tydzień. Musi być jakieś wychudzone. Biedne moje Zacznę chyba więcej jeść, cóż że zgaga mnie wykończy

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Zbieram się do tego gina, trochę się sresuje.

Podczas zabiegów pielęgnacyjnych mojego bobra z lusterkiem przejrzałam dokładnie moje ciało i co... mam pełno rozstępów, co prawda są bardzo małe ale tworzą taką nieprzyjemną i paskudną siateczkę.
A tyle się nasmarowałam - wyszły w ostatnim tygodniu, od 3 tygodni odstawiłam oliwkę HiPP bo mi ten zapach już zbrzydł. No i efekty są, źle nawilżałam skóre

Ide...
Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
wpadlam tylko prosic o kciuki za dzisiejsza moja wizyte o 18.30 mozna prosic?
strasznie sie dzis zle czuje , chyba ta pogoda na mnie tak dziala.. slabo mi , rece mi sie trzesa i serce napieprza jak szalone
i ja rowniez 3mam kciuki za wizyty dzis - bo z tego co pamietam anusia ma dzisiaj
a nadrobie Was kochane jak wroce , wieczorkiem
Trzymam kciuki, oby wizyty się udały

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Pajacyk 17,99 kosztował więc cena też super szkoda że nie było innych kolorów, przynajmniej w moim pepco, bo na pewno bym jeszcze dokupiła
to w piątek lecę do Pepco

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Konczita bardzo ładne mebelki zazdroszczę kupowania i wybierania u nas niestety ciuchy poszly w stary regał, ponieważ zaczynamy sie budowac i stwierdzilismy ze tutaj nic juz nowego nie bedziemy kupowac .. piekne
To tak jak ja my jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowę, ale mam nadzieję że w tym roku uda się chociaż zalać fundamenty, a w następnym roku będzie stal już pod daszkiem.
chociaż i tak zastanawiam się nad kupnem komody, bo nie wiem gdzie ja te wszystkie rzeczy małej pomieszcze, ale nie lubię zagraconych mieszkań
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Może gin przepisał ze 100% odpłatnością?
Bo mój tylko takie recepty mi przepisuje
ja jeszcze przed ciążą za Luteinę płaciłam grosze, a teraz nie wiem bo TŻ wykupował
martusia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:16   #422
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość

A powiedz mi ile płacisz za takie znieczulenie, bo ostatnio widziałam że jeden gabinet u mnie w mieście oferuje takie znieczulenie, ale nie było podanej ceny. I tak się zastanawiałam, czy jest dużo droższe od zwykłego znieczulenia.

ja płace w krk 40 zl, a moja mama u siebie w miescinie 30 zl

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
to jeszcze pochwale się mebelkami - wzięliśmy dużą komodę i szafę - póki co więcej mebelków u niuni nie będzie bo tam jeszcze komp będzie stał

http://www.alvako.pl/10gracjakomoda156cm-p-675.html
http://www.alvako.pl/5gracjaszafa96cm-p-670.html

ten jasny front wybraliśmy, nie ten brązowy nie umiem zmienić trzeba troszkę zjechać niżej aby sobie kliknąć

wybraliśmy połączenie z jesionem co by jaśniej było do tego kupię jesionowe pułki na ścianę i będzie gites !
ładne mebelki bardzo eleganckie
ale moim zdaniem bardziej pasuja dla dorosłego czlowieka niz malego dzieciaczka ale widomo o gustach sie nie dyskutuje

co do lamp my mamy takie 3 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30117305/
i jest superr

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
wpadlam tylko prosic o kciuki za dzisiejsza moja wizyte o 18.30 mozna prosic?
strasznie sie dzis zle czuje , chyba ta pogoda na mnie tak dziala.. slabo mi , rece mi sie trzesa i serce napieprza jak szalone
i ja rowniez 3mam kciuki za wizyty dzis - bo z tego co pamietam anusia ma dzisiaj
a nadrobie Was kochane jak wroce , wieczorkiem
trzymam

wcinam placki ziemniaczane

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:17   #423
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość

To tak jak ja my jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowę, ale mam nadzieję że w tym roku uda się chociaż zalać fundamenty, a w następnym roku będzie stal już pod daszkiem.
chociaż i tak zastanawiam się nad kupnem komody, bo nie wiem gdzie ja te wszystkie rzeczy małej pomieszcze, ale nie lubię zagraconych mieszkań

ja jeszcze przed ciążą za Luteinę płaciłam grosze, a teraz nie wiem bo TŻ wykupował
My załatwiamy papiery projekty od stycznia a dopiero 2 tygodnie temu architekcdi Złożyli nam wniosek o pozwolenie.. wiec czekamy i zaczynamy dzialac ogolnie sobie wyobrazalam ze na zime to stan surowy bedzie i sie w przyszlym roku wprowadzimy a tu te papiery sie ciagna i ciagna
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:19   #424
angel166
Zakorzenienie

i_k dziękuję kochana
aloy ja od początku używam balsamu z rosmana ale nie wiem czy brak rozstępów to jego zasługa czy mam po prostu farta kolejnego tygodnia
dearlie bardzo ładna ta kurteczka ale faktycznie z praktycznością gorzej
anusia to samo mówi mój męzuś że mamusia zwariowała i będzie stroiła teraz i pewnie nadal siebie, a tatuś to już całkiem na golasa będzie chodził
mój męzul po pracy też zasuwa w domu z remontem. Łazienka już skończona zostaje tylko kopic wieszak na ręczniki, mate na środek i sznurki zamontować. Dziś posprzątałam ją od a do z i poukładałam w szafkach co do zapachu remontu to ja kocham zapach farby tylko szkoda, że te co są teraz nie pachną tak jak te kiedyś

maggie aaaaa zazdroszczę Ci!!! tez chce takie prezenty boskie!
konczita nie mam żadnej ale najbardziej podoba mi się 3

anusia, niegrzeczna za wizyty
tamlin masakra, tez bym się zdenerwowała, bo 14 lat to już duża pannica jest

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:21   #425
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
U mnie były po 14,99. Później jak nie zapomnę wrzucę fotę mojego z reniferem.
o to u mnie może jeszcze tańsze będą

nie zachowuj się jak zła macocha. żartuje oczywiście mnie też by nerwy rozniosły na takie zachowanie.
Stary 2012-07-18, 14:21   #426
Konczita
Zakorzenienie

dziękuję dziewczynki za wszystkie opinie
lampa ma stać w rogu pokoju przy fotelu bujanym do poczytania książek niuni ..
a mebelki może dla dorosłego faktycznie bardziej ale ja chciałam białe mąż ciemne więc kompromis tak uzyskaliśmy jeszcze je troszkę rozweselę kompozycją motyli ale to za jakiś czas jak mąż się do nich przyzwyczai

tamlin no młoda ma wakacje to wiesz myśli że jej wolno u Was nic nie robić
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:21   #427
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Jeszcze 2 dni do pt... Z jednej strony bardzo się cieszę, że się wyjaśni co z moim maleństwem, a z drugiej strasznie denerwuje....
Anesh trzymam mocno kciuki za Maleńką, żeby wszystko było dobrze.
Ach dziewczyny... normalnie mam najwspanialszą siostrę pod słońcem
z all mogę polecić tego sprzedawcę: mirek-76 zamówienie złożone w środę wieczorem a w pt w południe przesyłka już była w domu także tempo ma ekspresowe

Konczi, bardzo ładna ta szafka i komoda i dobrze, że na jasną sie zdecydowaliście, bo o niebo ładniejsza. A z lamp nr 2 mi się podoba

szukam na all piżamy do karmienia w rozmiarze s i szlafroka i jakoś nie mogę nic sensownego u jednego sprzedawcy znaleźć jak macie jakieś namiary, to podeślijcie, pliz....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7189484.jpg (52,1 KB, 43 załadowań)

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2012-07-18 o 14:27
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:22   #428
angel166
Zakorzenienie

ale mi w ogóle dzisiaj nawet w miarę szybko czas zleciał. Posprzątałam sobie łazienkę i jest super, tylko kilka drobiazgów brakuje no i zielona miska mi już nie pasuje na pranie, bo łazienka jest niebiesko-żółta

taką wenę do sprzątania miałam, że aż sobie lodówką umyłam i szyby w kuchni oczywiscie nie ryzykowałam wchodzenia na krzesło, tylko ściągaczką przeleciałam same szyby, ramy zatem pozostają brudne

Jagódka
Stary 2012-07-18, 14:25   #429
Almariel
Zakorzenienie

tamlin tu jest opisane to zanieczulenie :

Cytat:
Co to jest The Wand The Wand to nowoczesne, sterowane komputerowo systemy do bezbolesnego podawania znieczuleń stomatologicznych. System składa się z małego komputera i specjalnej końcówki która z wylądu przypomina długopis.
Jak wygląda znieczulenie za pomocą The Wand?

Samo podawanie znieczulenie odbywa się manualnie – lekarz przykłada końcówkę do dziąsła pacjenta i pod kontrolą mikroprocesora podaje lek znieczulający. Komputer cały czas informuje o kolejnych etapach przenikania leku do tkanek i kontroluje proces aplikacji - tempo podawania i cisnienie.
Dlaczego znieczulenie The Wand jest bezbolesne?

Płyn jest aplikowany z prędkością fizjolgiczną, tzn. taką, która pozwala tkankom na bieżąco wchłaniać dostarczany płyn – nie tworzy się wysokie ciśnienie, dlatego nie ma przykrego odczucia rozpierania dziąsła. Komputer cały czas kontroluje, czy tempo aplikacji jest właściwe.
Co ciekawe, wolne tempo aplikacji nie oznacza wcale, iż podawanie znieczulenia ciągnie się w nieskończoność. Podanie znieczulenia przy pomoc The Wand trwa ok. 3 min. w zależności od miejsca i techniki znieczulania, przy czym natychmiast po zakończeniu aplikacji tkanki są już znieczulone, można przystąpić do zabiegu. Przy tradycyjnych technikach czas oczekiwania na działanie środka znieczulającego od momentu wykonania zastrzyku wynosi ok. 10 – 15 minut.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:26   #430
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Dziś posprzątałam ją od a do z i poukładałam w szafkach
Czy Ty nie miałaś się oszczędzać?
Stary 2012-07-18, 14:29   #431
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi w ogóle dzisiaj nawet w miarę szybko czas zleciał. Posprzątałam sobie łazienkę i jest super, tylko kilka drobiazgów brakuje no i zielona miska mi już nie pasuje na pranie, bo łazienka jest niebiesko-żółta

taką wenę do sprzątania miałam, że aż sobie lodówką umyłam i szyby w kuchni oczywiscie nie ryzykowałam wchodzenia na krzesło, tylko ściągaczką przeleciałam same szyby, ramy zatem pozostają brudne
Angel zaraz będzie lanie za takie sprzątanie! na łazience dzisiejsze prace porządkowe powinnaś zakończyć. A za te okna to już w ogóle Ci się należy!

Zapraszam
Stary 2012-07-18, 14:33   #432
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

tamlin no młoda ma wakacje to wiesz myśli że jej wolno u Was nic nie robić
A w dupie mam co ona myśli, siedzi księżniczka i nawet garów nie umyje.

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
tamlin tu jest opisane to zanieczulenie :
Dziękuje. Matko może to szansa dla mnie abym w końcu poszła do dentysty. Boję się panicznie, dentysty i pająków. A wiem że muszę iść bo mam ułamanego mleczaka. Ale dopóki nie boli to udaję że problemu nie ma.
Stary 2012-07-18, 14:46   #433
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
A w dupie mam co ona myśli, siedzi księżniczka i nawet garów nie umyje.

Dziękuje. Matko może to szansa dla mnie abym w końcu poszła do dentysty. Boję się panicznie, dentysty i pająków. A wiem że muszę iść bo mam ułamanego mleczaka. Ale dopóki nie boli to udaję że problemu nie ma.
Matko do dentysty nuie chodzi i jeszcze mleczaki ma. Jak to zrobiłaś? ja swoje stałe mam już po 3 razy leczone

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
szukam na all piżamy do karmienia w rozmiarze s i szlafroka i jakoś nie mogę nic sensownego u jednego sprzedawcy znaleźć jak macie jakieś namiary, to podeślijcie, pliz....
W poniedziałek szukałam, ale nic sensownego nie znalazłam, tzn. żaden szlafrok mi do gustu nie przypadł i zrezygnowalam. jak znajdziesz coś fajnego daj znać.
Stary 2012-07-18, 14:46   #434
angel166
Zakorzenienie

maggie, martusia no miałam, miałam ale męzul powiedział dziś rano, że ma nadzieję, że skoro wyremontował łazienkę to dzisiaj jak wróci to będzie posprzątane
tak sobie wzięłam to do serca, że się zbytnio rozpędziłamwiem kochane, należy mi się lanie

Jagódka
Stary 2012-07-18, 14:47   #435
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Może gin przepisał ze 100% odpłatnością?
Bo mój tylko takie recepty mi przepisuje
na to wychodzi że na 100 % przepisał ... nie rozumiem co im szkodzi zapisać na ryczałt ? A ja biorę 4 tablety dziennie więc taką paczkę będę miała na tydzień a do tego jeszcze inne leki masakra jakaś . No ale trzeba brać wszystko dla dobra dzidzi
Stary 2012-07-18, 14:49   #436
angel166
Zakorzenienie

maggie śliczna pościel tez chce mieć już łóżeczko w domu, ale od teściów przywieziemy je dopiero po remoncie, czyli początkiem września bylybym tylko wytrzymałą do tej pory w dwupaku, bo nie chce mieszkac z malutką u teściów i czekać, aż mój skończy remont

Jagódka
Stary 2012-07-18, 14:50   #437
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:

no ja na szlafrok też poluję i będzie trzeba chyba miasto oblecieć :/
Stary 2012-07-18, 14:52   #438
bronwyn
Raczkowanie

Dziewczyny,

Wiem że w tym wątku ktoś opublikował listę wyprawkową.
Jeżeli ktoś ma ją pod ręką to plisss- wklejcie. Nie mogę znaleźć a dopiero zabieram sie za kompletowanie, jestem w czarnej d...e po przeprowadzce help
Stary 2012-07-18, 14:55   #439
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
na to wychodzi że na 100 % przepisał ... nie rozumiem co im szkodzi zapisać na ryczałt ? A ja biorę 4 tablety dziennie więc taką paczkę będę miała na tydzień a do tego jeszcze inne leki masakra jakaś . No ale trzeba brać wszystko dla dobra dzidzi
a luteina przypadkiem nie jest ustawowo refundowana tylko do 20tc?
Cytat:
maggie śliczna pościel tez chce mieć już łóżeczko w domu, ale od teściów przywieziemy je dopiero po remoncie, czyli początkiem września bylybym tylko wytrzymałą do tej pory w dwupaku, bo nie chce mieszkac z malutką u teściów i czekać, aż mój skończy remont
Jak tak będziesz sprzątać i się nie oszczędzać to różnie może być, więc zwolnij tempo. Remont i sprzątanie nie zając, nie uciekną. CHoć rozumiem, że bałagan może wkurzać (mi paproszki na dywanie i różne takie strasznie przeszkadzają) ale dobro dziecka najważniejsze i trzeba sprzątać z głową

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2012-07-18 o 15:00
Stary 2012-07-18, 14:59   #440
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bronwyn Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

Jeżeli ktoś ma ją pod ręką to plisss- wklejcie. Nie mogę znaleźć a dopiero zabieram sie za kompletowanie, jestem w czarnej d...e po przeprowadzce help
a nie ma do niej linka na 1 stronie?

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:

Jak tak będziesz sprzątać i się nie oszczędzać to różnie może być, więc zwolnij tempo. Remont i sprzątanie nie zając, nie uciekną. CHoć rozumiem, że bałagan może wkurzać (mi paproszki na dywanie i różne takie strasznie przeszkadza) ale dobro dziecka najważniejsze i trzeba sprzątać z głową
Angel Maggie ma rację, chyba że chcesz u teściów mieszkać
Stary 2012-07-18, 14:59   #441
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bronwyn Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

na pierwszej stronie są linki do wyprawek

Zapraszam
Stary 2012-07-18, 15:01   #442
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

haj mamusie, poczytalm troche i cytuje.

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Witaj w klubie lubiących tego rodzaju cukinie, pamiętam, że pierwszy raz w życiu jadłam taką mając 11 lat. Wcześniej tego nie znałam a dzisiaj nie wyobrażam sobie kotlecików z cukinii. Mój TZ i moja córka wcinają, że aż im się uszy trzęsą
ja tez uwielbiam takie kotleciki. ale obtaczam w sezamie i tez sa pycha.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
U nas w szpitalu też mówią, żeby nie obcinać tylko odłamywać.

Pierogi z borówkami mniam. Ja mam dzisiaj naleśniki z brzoskwiniami.
to ja juz nie wiem co zrobic z tymi paznokciami, napierw zostawic i pozniej jak odrosnac to obcinac dopiero?

ale pycha obiadek.

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Pewnie Emolium albo Oilatum.

A faktycznie Dzidziuś pachnie obłędnie

A persil sensitive śmiało. Jeszcze jak nie do ciuszków. Niektóre dziewczyny używają go od początku do wszystkiego.

Też czytałam o tych niedrapkach. Ale potem te maluchy mają takie buźki podrapane. Dlatego zakładałam.Ale może źle obcinałam panokietki.

dzieki za odpowiedz z tym persilem. to ide zakupic i biore sia za pranie.

co do niedrapek to chyba lepiej uzywac niz ma byc bobas podrapany. ja chyba bede jednak.

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
co do pazurkow to ja obcielam synkowi od razu po powrocie ze szpitalaa,bo w szpitalu nie pozwalali,ale niedraapek nie używalam ii nie podrapal sie jakos bardzo nigdy. Teraz tez nie bede zakladalachyba,że malec bedzie jakis wyjatkowo drapiacy

co do emolientow,to nie widze sensu uzywania ich dla zdrowej skory.
ja chyba kupie Hipp tym razem

a kiedy ta oliwke , wiem ze juz byl walkowany temat. do wody czy na skore?

jak wyglada kapiel i pielegnacja takiego maluszka? kiedy co sie naklada i jakie kremy. bylam ostatnio w sklepie chcialam pokupowac cos ale tyle tego i nie wiedzialam co w koncu mi sie przyda. poradzcie cos.

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
zielona ja robie z zasadą "ile mokrego tyle suchego" szklanka mąki, szklanka mleka, jedno lub dwa jajka i łyżka oleju zawsze wychodzą dobre
wody nie dodaje w ogóle...
ja tez tak robie. wszystkiego po szklance i zawsze mi wychodza. czasami dodaje troche proszku do pieczenia i cukru wanilowego. zapach przy smażeniu-obledny.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:14   #443
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
haj mamusie, poczytalm troche i cytuje.

ja tez uwielbiam takie kotleciki. ale obtaczam w sezamie i tez sa pycha.

to ja juz nie wiem co zrobic z tymi paznokciami, napierw zostawic i pozniej jak odrosnac to obcinac dopiero?

ale pycha obiadek.

dzieki za odpowiedz z tym persilem. to ide zakupic i biore sia za pranie.

co do niedrapek to chyba lepiej uzywac niz ma byc bobas podrapany. ja chyba bede jednak.

a kiedy ta oliwke , wiem ze juz byl walkowany temat. do wody czy na skore?

jak wyglada kapiel i pielegnacja takiego maluszka? kiedy co sie naklada i jakie kremy. bylam ostatnio w sklepie chcialam pokupowac cos ale tyle tego i nie wiedzialam co w koncu mi sie przyda. poradzcie cos.

ja tez tak robie. wszystkiego po szklance i zawsze mi wychodza. czasami dodaje troche proszku do pieczenia i cukru wanilowego. zapach przy smażeniu-obledny.
ja będę wlewała oliwki do wody, a myła chyba płynem Hipp i ewentualnie kupię też mleczko z Hippa do smarowania, ale często smarować nie będę. No i jeszcze coś przeciw odparzeniom. Tamlin polecała krem z Nivea. zasypki chyba wcale nie będę kupować. mam jeszcze sudokrem w razie odparzeń.
Stary 2012-07-18, 15:16   #444
Sojka1990
Zadomowienie

Maggie łóżeczko małej będziecie mieli pod oknem tak jak na zdjęciu??
Stary 2012-07-18, 15:18   #445
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
anesh_ za Was mocno kciuki zaciskam, będzie wszystko ok, zobaczysz
Dziękuję Tobie i wszystkim innym. Ja już tony Zdrowasiek do nieba wysłałam za mojego maluszka. Jakby któraś zachciała to również proszę
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:24   #446
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziękuję Tobie i wszystkim innym. Ja już tony Zdrowasiek do nieba wysłałam za mojego maluszka. Jakby któraś zachciała to również proszę
Musi byc dobrze
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:28   #447
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
No dziewczyna w szpitalu też coś o tym właśnie wspominała więc może i racja.
Stary 2012-07-18, 15:34   #448
katiem
Wtajemniczenie

Ale naskrobałyście od rana
Witam się dzisiaj.

Byłam na zakupach. Kupiłam w końcu gaciorki poporodowe w mothercare.
Jakby kogoś interesowało to mają teraz duże promocje na akcesoria dla mamusiek. Od wkładów po koszule do karmienia.

A teraz idę czytać.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:49   #449
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:

ja ci na prawde polecam. w ogole nie czujesz nic jak ci daje to znieczulenie, a cenowo nie wychodzi drozej niz zwykle strzykawka brrrrrr...
musze sie tylko dowiedziec czy mi da jak jestem w ciazy, czy juz dopiero po porodzie sobie pojde.

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:51   #450
kraven
Zakorzenienie

Paznokcie noworodków są tak miękkie, że wystarczy delikatnie poskubać i same odpadają. Kilka razy to robiłam i naprawdę tak jest.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości