|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cześć mamusie
Myślę o Was, tęsknię i strasznie żałuję, że nie mogę być na bieżąco ![]() Niestety moje dziecko jest mega absorbujące i nie mogę nic przy niej zrobić. Jak śpi ogarniam dom, gotuje itp. Na nic więcej czasu nie zostaje ![]() Mam nadzieję, że uda mi się do Was niedługo wbić i pisać Widziałam nowe mamy - witajcie |
|
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Och mam dobre wiadomości ![]() Mój dzieć spi od rana nie spał aż do 14 jak klapnął heh... W nocy obudził się na jedzenie od niepamiętnych czasów, tak płakał, myślałam że coś mu się śniło jak to ostatnio bywało ale zrobiłam mleko i wszysciutenko wypił czyli był głodny a TZ to juz marudził, że ma po spaniu itp. To co on by powiedział gdyby miał mały wcześniej kolki albo cos??![]() Baha i Princ wymiatacie swoim wyglądem ahhh tylko pozazdrościć Nettka ![]() Dalia fajna nawet ta muzyka, nasz narazie usypia przy karuzeli heh ![]() Princ sukieneczka i buciki śliczne, mała będzie wyglądać jak aniołeczek ![]() W ogóle co do ubioru, idziemy na ten slub w sierpniu i tak się zastanawiam w co małego ubrać?? Chciałabym żeby fajnie wyglądał ( ja będę świadkową) to byśmy fajne zdjęcia mogli sobie porobić... Tylko, że drogie są takie komplety jak oglądałam na all... Co do wagi ja ostatnio się ważyłam i mam 67 kg przy wzroscie 169 :/ lipa gdzie moja 60 ???![]() agnieszka 0605 ja Cię pamiętam z poczekalni i tak ostatnio zastanawiałam się właśnie gdzie się podziewasz )Malutka może zmieni troszkę charakterek i będziesz miała więcej czasu na wizaż ) powodzenia
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
Baha moja mleko ubóstwia
![]() Dzięki za linka Nettka ![]() Dziewczyny, ale mi się sfarciło Kupiłam bolerko białe na chrzest, na tablicy było ogłoszenie, okazało się, że babka mieszka blok obok hehe Za 25zł
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeszcze przed chwilą pisałaś, że bezzebna malutka jest heheh och jak to się wszystko z minuty na minute zmienia
|
|
#2797 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja uwilbiam jak chłopiec jest ubrany jak mały dżentelmen A teraz i wyprzedaże to może coś znajdziesz? ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2798 |
|
Zadomowienie
|
Princ właśnie mi się też taki mały faciol podoba ubrany jak dzentelmen heheh
) Kurcze musze oblukac... Pytalam kolezanki czy nie ma po swoim maluszku jakiegos takiego kompletu, no ma ale za wielkie
|
#2799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że niby tylko foch na mleko ?? Bo do inne posiłki wcina (w sumie troche mniej niż zwykle, ale je) ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Mój Michał też się ostatnio rozbestwił. Mam czas na wizaż, bo szybko gotuję jak strzela pierwszą drzemkę, sprzątam jak wstanie bo ma dobry humor więc mi nie przeszkadza, przy drugim spaniu mam czas dla siebie, czyli wizaż ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
Co ????????????????????? jakim cudem ?????????? tak bezboleśnie ? ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:U Nas jest rozpulchnione i czerwone dziąsło, na dole po prawej stronie ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2800 |
|
Wtajemniczenie
|
Baha no nie tak do końca bezboleśnie, bo kilka nocek mała sie budziła i podpłakiwała kilka razy..Ale dzisiaj już luz, bo zębisko się przebiło
Ale jestem zadowolona jejejejeje I u Was lada moment będzie zębol hehe
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To faktycznie, może u Nas marudzenie w nocy też jest zwiastunem zębola. Tzn na pewno bo dziąsło jest tak czerwone jakby krwiaka miał
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czesc wszystkim nie doczytałam jeszcze Was, widze ze tempo podkręcone a przywyklam juz że myk myk i doczytane![]() co to ja miałam napisac..?lecą u nas te dni okropnie szybko ostatnio, w sumie to dziennie gdzies jezdze, ostatnio nawet sama z malym wczoraj bylam go zapisac na rehab do poradni przyszpitalne i UWAGA szok! dowidziałam sie ze nie dosc ze termin juz na za tydzien to jeszcze obejmnie mnie, znaczy dziecko badanie neurologiczne, psychologiczne i logopedyczne!!! w ramach tego jednego skierowania na rehab.! normalnie nie mogłam uwierzyc ze znajduje sie w polskim szpitalu, jeszcze babki takie miłe tak fajnie podchodziły do dzieciaków, no baaardzo byłam pozytywnie zaskoczonadzis byłam w CH w poszukiwaniu butów na wesele...pzrymierzałam przymierzałam...jak mi sie coś podobalo i było wygodne to rozmiaru nie było;/ za to kupiłam podkład bo musze coś na tą twarz narzucić jutro pojade do innego CH może tam coś wyszukam, a pozatym spodobaly mi sie takie wycieczki z malym.aktualnie mały leży na ziemi, bawi sie smoczkiem który co chwila od niego odskakuje a ten sie cieszy że może go gonić
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Rozeznanie
|
No to mnie rozśmieszyłaś
![]() Zwłaszcza teraz w wyciągniętym dresie i zmęczona strasznie bo mała od rana nie spała i przed chwilą zasnęła to naprawdę czuję się jak lachon, nie ma co . A tak poważnie to do lachona to mi daleko, i nie ma w tym fałszywej skromności tylko poważnie mówię. Nettka ten domek w tle na jednym ze zdjęć na facebooku to Twój? Piękny i jaki ogród kasia_aa - moja mała też była rehabilitowana w szpitalu i też byłam bardzo zadowolona i zaskoczona, bardzo szybko nam wyznaczyli termin i ogólnie miło było . Dowiadywałam się w prywatnej przychodni to koszt jednego spotkania- 30 zł i z tego co wiem to ćwiczą z dziecmi głównie praktykanci.... A mogę zapytać dlaczego ta rehabilitacja? Moja miała wzmożone napięcie mięśniowe.
Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-07-18 o 15:50 |
|
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy to ja na wrześniówkach pisałam ![]() ale za życzenia i powodzenia dziękuję Cytat:
u nas przeważnie już tylko jedna drzemka w dzień ok. 1,5h więc nie jest za wesoło a jak młoda nie śpi to wszędzie włazi, albo nie chce się sama bawić i nie mam jak usiąść. O właśnie broi - więc spadam
|
||
|
|
|
#2805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja wtedy dużo wątków czytałam ale tak wbić wbiłam się w ten mamusie listopad-grudzień a jak ostatnio przeglądałam to tak sporo tych dziewczyn już nie ma czasu na pisanie. Tak samo z nudów czytałam o bliźniakach i wiele innych Tylko, ze sie nie udzielam bo cóż ja tam madrego moge napisać na innych wątkach, tu z wami mi najlepiej
|
|
#2806 |
|
Wtajemniczenie
|
No i mała bez problemu zjadła obiadek dzisiaj. Może naprawdę ona woli świeżo ugotowane? Zobacze, jutro też świeżo ugotuję, a po jutrze dam z lodówki odgrzane.
![]() Lecimy na spacerek. Przy okazji zajdziemy do kancelarii księciunia - zanieść potrzebne dokumenty ![]() Narka |
|
|
|
#2807 | |
|
Zadomowienie
|
Moja już nie długo będzie miała dwie górne jedynki jak się śmieje to przez dziąsła widać ,że jeszcze 2-3 mm i się wyklują. W końcu będzie koniec marudzenia
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- ![]() ![]() klaski:![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Nie ojjjj pięknie tam a jaka piękna okolica
|
|
#2808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak masz jeszcze jakies watpliwosci to pytaj my jechalismy ze slaska nad morze wiec kawal drogi
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Zadomowienie
|
Paulinka dziękuje i przesyła całuuuuuski
![]() ![]()
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki pedzicie... A spacer zaliczylismy, zakupy, klotnie z zulem
Bylismy w zlobku chlopcow, wrescie widzialam wszystko od srodka, panie mile, ladnie, czysciutko, kolorowo. Dzieciaczki widac zadowolone sie bawily- normalnie podbudowana jestem
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to miło mi, że o mnie myślałaś, bo pomyślałam, że mnie z kimś pomyliłaś
Ja w ciąży też czytałam dużo wątków, właśnie z nudów i podobnie jak Ty nie udzielałam się poza mamusiowym. Trochę się pozmieniało i dołączyłam do Was |
|
|
|
#2812 |
|
Zadomowienie
|
pozazdroscić, mój obiadek został wypluty prosto w moją twarz coś mi się humor zawiesił |
|
|
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
Baha język nie jest trudny więc możesz zacząć się uczyć
a Włochy to piękny kraj ja się w nim zakochałam ![]() Oliveira79 to Oni są na rewizycie hehe jak do nich pojechałam to siedziałąm ponad 2 lata mieszkałam u nich jak tam pracowałam a jak będzie kasa to za rok pojedziemy do nich na wakacje ![]() princessskaa gratuluję przespanej nocki...i zazdraszczam u nas ostatnio znów więcej pobudek i nie wiem czemu... no i ząbka gratuluję ![]() witam. przyszedł rowerek złożyłam skręciłąm i stoi hehe ciekawe czy się nie rozleci jak posadzę Filipka... może poczekam aż tż wróci i sprawdzi czy wszystko ok heheFifi dziś został wycałowany,wyściskany,wyk iziany i wynoszony na rękach przez moją babcię i ciocię - pierwszy raz go widziały dostał prezen na chrzciny (babci nie było a prezent dała-jakiś pożądny obiad z kolacją muszę dla nich zrobić bo aż głupio)no i zabawki i ubrana.Jakoś u nas ostatnio nocki kiepskie,duuuuużo pobudek, nie wiem czemu a już było nieźle,w dzięń często marudny i płaczliwy i nei wiem czemu,pogoda fatalna więc siedzimy w domu...może jak przestanie padać to na ten rowerek na podwórko przynajmniej wyjdziemy...
|
#2814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ajjjj... ale moja spacerówka się nie rozkłada bo ja juz nie mam wozka 3w1 myslalam zeby wziasc fotelik z auta, ale cała noc w foteliku to nie widzi mi się wcale (znaczy te 7,5 h
|
|
|
|
|
#2815 | |||
|
Zadomowienie
|
hej
no dzisiaj poszalałyscie 3 strony do nadrobienia ja padam na twarz masakra tak Was czytam i sobie myslę, że to może byc zwiastun nadchodzących zębów, bo ostatnio jej się to zdarza w nocy o różnych porach ewidentnie jej cos dolega, cos boli i to może te wredne zębole sie szykują do wyjscia gratki ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
) współczuję ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
) wyszedł mi wściekly czerwony ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
super
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, wiem, jest na tyle fajny że można się go nauczyć samemu. Jak słucham jak ktoś rozmawia po włosku tj miód na moje uszy Może znasz jakąś książkę do nauki, którą możesz polecić ? |
|
|
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
olka ja tez bym chciała Cie zobaczyc
wyślesz dane na priv? na nk albo fb?
|
#2818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo nie wiem czy cie mam czy nie, ale chyba jednak nie
|
|
#2819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
Oli- i Ty kobieto miałaś zastrzeżenia do swojej figury ?? Kompletnie nie rozumiem dlaczego...
Piękna z Ciebie kobieta, taki mój ulubiony typ urody ![]() Wiecie jak fajnie się czuję jak "poznałam" kilka z Was, tak swojsko . Bo wcześniej to tak jak obcy . Idę kąpać małego gamonia, oby usnęła ładnie ![]() U nas też chyba 9 ząbek wychodzi bo jest okropnie marudna od kilku dni i gryzaki znowu poszły w ruch... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

ważę 70kg

przy wzroscie 169 :/ lipa gdzie moja 60 ???

klask i:

wtedy to ja na wrześniówkach pisałam 

wyślesz dane na priv?