|
|
#2821 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
ale, kochana, te fotki są sprzed dwoch lat, wiec póki co chciałabym wygladac tak jak wtedy, chociaż wtedy oczywiście chcialam byc "mniejsza" i potem (dokladnie bezposrednio przed ostatnia ciążą) rzeczywiście mialam jeszcze "szczuplejszy" okres niektórzy moga to zakwalifikować pod zaczątki czy skłonność do anoreksji, jednak ja twierdzę, ze mi to nie grozi, bo za bardzo lubie jeść
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bodzio spi od 19:00, zabawki posprzatane, kuchnia ogarnieta, kolacja zjedzona... teraz herbatka i chwila blogiego lenistwa, mmm...
a potem tona prasowania ![]() tz przyniosl mi dzis kwiaty, tak bez okazji daaawno tego nie robil ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
) to na jakiekolwiek jedzienie, nie trafisz za nim![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2824 |
|
Rozeznanie
|
Nettka
![]() Gratulujemy nowych ząbków ![]() Haa mam fejsa!okazało sie nawet,ze mam konto kiedyś tz mi założył właśnie wstawiłam nawet zdjęcie dane podaję w klubie.
|
|
|
|
#2825 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Zadomowienie
|
Czesc mamuski wieczorowa pora
princ za zebola,oby nastepne wyszly rownie szybkomoja mala zaczela dzis pelzac pelna para,ale mielismy ubaw,najpierw przewrocila sie z plecow na brzuch,podparla rekami i najpierw zgina jedno kolanko i pada,za chwile prostuje i zgina drugie,nagimastykowala sie ze hej,ale jak to slodko wygladalo,a ona jaka zadowolona jak w koncu dopelzla do zabawki olka pewnie ze fajnie tak wiedziec z kim sie pisze,i zobaczyc go apropo musze nettke obczaic
|
#2828 |
|
Rozeznanie
|
mój tego nie robi od mniej więcej 4 lat ![]() ale szczerze mówiąc to ja jakaś mało romantyczna jestem, jeszcze takie polne kwiatki to mnie cieszą ale z kwiaciarni to jakoś tak sobie myślę że za te pieniążki to bym wolała cos innego i każdy grosik zbieramy. saaraa_ mogę prosić dane na pw? Bo ja nie klubowa A zapomniałam Wam się jeszcze pochwalić jaki numer dzis w nocy odwaliłam. Wstałam do wc, patrze na zegarek w kuchence - 6, ja jakaś wyspana no to myślę sobie nie będę się już kładła tylko wezmę sie za prasowanie dopóki mała śpi. Prasuję sobie i tak się zastanawiam, jakoś tak ciemno... Patrzę na komórkę- 3 w nocy . Jak się okazało nie było wieczorem prądu jak ja już spałam i tż ustawił pierwszą lepszą godzinę
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
olka buahaha, dobre, az mi przypomnialas, ze tez musze sie zabrac za zelazko
![]() my tez na dorobku, ale i drobne przyjemnosci warto sobie czasem sprawiac, tym bardziej ze o polne kwiaty w centrum miasta tridno ![]() wariateczko gratki dla Beatki
|
|
|
|
#2830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko mi wizaż szwankował? |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zadomowienie
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
olka nie tylko Tobie,mi caly czas cos muli,zacina,nie otwiera stron,myslalam ze to netu wina ale inne strony dzialaja ok,tylko wizaz szwankuje ehh
uciekam,dobrych nocek mamuski
|
#2833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja ciebie ![]() Paulinka już prawie od godzinki kima Przed 20 byliśmy na spacerku w końcu przestało padać i zaświeciło słoneczko
|
|
#2834 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no słodko to wygląda, te nowe umiejętności a maluchy się tak cieszą a my chyba jeszcze bardziej hehehMi też jakoś lepiej jak wiem jak wyglądacie itp Czekam na dane od Olki bo nie wiem wkońcu jak się nazywa ![]()
|
|
#2835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Mała przespała całą nocke, do 6 Położyłam ją niedawno do łóżeczka bez pamka, na podkład, a ona kupencje strzeliła...Oczywiście na prześcieradło ![]() Dzisiaj na 13 tż zawozi mnie na uzupełnienie rzęs - będę się upiększać się ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja
U nas noc dziś koszmarna, chyba najgorsza ze wszystkich do tej pory. Nie wiem ile razy wstawaliśmy z tż ale pewnie z 50 ![]() janeczko wysłałam pw wczoraj ok 18-30, może nie doszła bo chyba coś sie z wizażem działo w każdym razie chyba się już " znalazłyśmy " ![]() idę się ogarniać, kawa itp |
|
|
|
#2837 |
|
Zadomowienie
|
olka to mozemy przybić sobie 5tki...umnie noc te do bani, mozliwe że niuni idzie druga górna łopata
koniec końców - nie chciała ani butli ani cycusia, znudziło jej się nawet lulanie na rączkach, położyłam ją w naszym łózku, popatrzyła na mnie, na tżta...i poszła kimać![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- ahhh...dzisiaj rano jak jechalismy do city - ja i mała, bo idziemy do lekarza, a tż do pracy, to się poprztykałam z tż, bo coś głupio powiedział. a teraz dostałam smsa ze mam iść kupić sobie coś ładnego |
|
|
|
#2838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
njo farbowałam się i dosłownie wyszłam zielona nadrabiam wiec licze, ze zaraz doczytam co u Ciebie i F ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() U nas nocka masakryczna - malutka cały czas popłakiwała, budziła się... o 3 musiałam jej zrobic jeść, ale i tak spała niespokojnie - myślę, że to wina zęboli - górnych jedynek, któe wychodzą.. Ale ja głupia nie wpadłam na to żeby jej posmarować w nocy dziąsełka żelem
|
#2840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo z ciemnych zrobilam sie zielono-zolta, potem blond, a znow jestem ciemna ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- gratulejszyn ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() moj Tz by nas nie puscil samych na 3tyg
|
||
|
|
|
#2841 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2842 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 6zebow jednoczesnie u nas nadal kasownik ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
oby pogoda dopisala ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
Dobry
![]() u nas nocka taka sobie,mala kolo 2 wstala,nakarmilam ja,i odlozylam i juz prawie spala ale cos tam jej nie pasowalo,wiec ja troche glaskalam,dalam pic z drugiego cyca i wszystko bylo by pieknie i ladnie gdyby nie jakis stwor za oknem,ktory zaczal przerazliwie skrzeczec i piszczec,nie mam pojecia co to bylo w kazdym razie skutecznie obudzil mala,ona sie tak wystraszyla ze nie moglam jej uspokoic,koniec koncow wzielam ja do nas po jakis 15min zasnela w koncu,a rano sie obuzila wprawdzie przed 7 ale taka zadowolona,taka rozgadana,usmiechnieta ooo goldi wrocilas na dobre?
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
U Nas nocka teś fajna. Pobódka na smoka o 4.20 i jedzenie o 5.30 utulałam gza małego w rękach i spał do 7 - kokosił się w swoim wyrku przez 40 min Princ zazdroszczę Ci tych rzęsideł, w przyszłym miesiącu idę i ja. Od dziś zbieram kasiorkę Goldi heja Dziewuchy trzymać kciuki dziś o 11. Obym wyszła zadowolona i z nie spalonymy włosami i nie zielona jak koleżanka wyżej :P Odezwę się wieczorkiem. Bo jeszcze bedę latać po sklepach (spożywczych oczywiście )
Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-07-19 o 08:20 |
|
|
|
#2847 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamusie
U nas nocka też nie zaciekawa ale ciągle idą górne zęby także nie mogę spodziewać się niczego lepszego. A pochwalę się, że my już w piątek lecimy do PL to chociaż w dzień trochę odsapnę od moich gwiazd, wiecie, że nawet głupie wyjście po pieczywo rano na koniec bloku do piekarni ale samemu bardzo mnie cieszy i odpręża a w PL są dziadkowie więc takich wyjść będę miała duuuużo więcej
|
#2848 |
|
Zadomowienie
|
u nas nocka spoko. 2 pobudki tylko. Pogoda za oknem deszcz mam nadzieję że się przejaśni bo nie chce mi się w domu siedzieć.
Może w weekend przyjedzie moja mamcia zobaczymy ![]() Miłego dnia mamuśki zębów nadal nie mamy
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doskonale Cię rozumiem. JA jestem przeszczęśliwa jak mogę sama pojechać do Biedronki |
|
|
|
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

ale, kochana, te fotki są sprzed dwoch lat, wiec póki co chciałabym wygladac tak jak wtedy, chociaż wtedy oczywiście chcialam byc "mniejsza" i potem (dokladnie bezposrednio przed ostatnia ciążą) rzeczywiście mialam jeszcze "szczuplejszy" okres
niektórzy moga to zakwalifikować pod zaczątki czy skłonność do anoreksji, jednak ja twierdzę, ze mi to nie grozi, bo za bardzo lubie jeść

) to na jakiekolwiek jedzienie, nie trafisz za nim

za zebola,oby nastepne wyszly rownie szybko

w każdym razie chyba się już " znalazłyśmy "

w kazdym razie skutecznie obudzil mala,ona sie tak wystraszyla ze nie moglam jej uspokoic,koniec koncow wzielam ja do nas po jakis 15min zasnela w koncu,a rano sie obuzila wprawdzie przed 7 ale taka zadowolona,taka rozgadana,usmiechnieta
ostatnio jak byla to jej chlopcy zelki podbierali (bo robila na podlodze parade zelkowych zwierzatek)