Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 22:55   #3751
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Ana, sterylizacja to naprawde nic zlego. Wieksze zlo to puszczenie kotki samopas i kocenie sie 3 razy w roku.
Jesli chodzi o czas, kiedy najlepiej poddac kotke zabiegowi, to sa dwie szkoly - albo jak najszybciej, albo po pierwszym miocie. Nasza sterylizowana byla nie majac kociakow i ma sie dobrze
Co do pobudki - wspolczuje Ja codziennie wstaje o 5
Meduzka - GRATULACJE!

Dobrej nocy dziewczyny

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 22:56   #3752
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Ale czasu troszkę brakowało. Podczas mojej nieobecności sporo się działo
Zrobiłam prawko i obroniłam magistra i jestem z siebie bardzo dumna

[
i gratulacje!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
[
Dla mnie prawo jazdy to marzenie ściętej głowy... chciałabym...ale bardzo się boję. W związku z tym jestem skazana na komunikację miejską - chyba do końca życia.
odwaz sie
Ja teraz dojrzewam do jazdy w UK(w Pl uwielbialam jezdzic), przeraza mnie jazda po drugiej stronie, mialam juz kilka prob(nieudanych)ale ciagle nie daje mi to spokoju i siedzi w glowiei wiem,ze ułatwiloby mi to zycie...ale to narazie plany przyszloroczne

Zapomnialam dzis wysłac toto lotkajak szlam biegac juz bylo za poznoJutro musze wysłac kupon na sobote, bo raz w tyg musi byc
Stary 2012-07-18, 22:56   #3753
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

no ja jak zwykle ostatnia sie na watku pojawiam

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
magdalenko12344321 tak też Majka a Twoja córcia też taka niegrzeczna ? bo moja to takie chłopaczysko wszędzie wejdzie wszystko wymusza a pani na szczepieniu powiedziała że Maje takie są
no nie pociesze Cie ale tez mam Maje i....diabel wcielony

Cytat:
A mi się dalej ciężko z tym pogodzić

hahahaha mi tez
Cytat:

Wkurza mnie, że po remoncie jednego pokoju trzeba sprzątać całe mieszkanie!! Wszystko w syfie. Ogarnia mnie złość na samą myśl o sprzątaniu
no wlasnie tez to zauwazylam na szczescie dzis ogarnelam mieszkanie tak ze mozna jesc z podlogi (a to wszystko dzieki Mai ktora przewrocila kwietnik z kwiatkami na swiezo umyta podloge po czym razem z kotem przeleciala i narobili bloto w caaaalym mieszkaniu )
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Wymiękam...
Już naprawdę chciałam zakończyć temat, ale... emigra, płyniesz.
Czuję się wręcz wyróżniona - ciągle piszesz, że to było do mnie, że odnosiłaś się do mojej wypowiedzi, że to ja Cię uraziłam i to ja (wg Ciebie) zmieszałam matki karmiące z błotem. A jak któraś z dziewczyn pisze, jak odebrała Twoje wypowiedzi, to od razu zaczynasz się tłumaczyć, że nie o to chodziło, że piszesz w pośpiechu. Sorry, ja też piszę w pośpiechu ale jakoś niespecjalnie się tłumaczę - widocznie wiem, co chcę przekazać
Nie wiem, po co to tupanie nóżką i odchodzenie - zwracasz na siebie uwagę czy jak? Chcesz odejść - to odejdź na dobre, a nie grozisz po raz 10ty.
Chciałam tylko zauważyć, że tak grzmisz nad tym, co napisałam, i wszystkie dalsze przykrości (sprowadzające się do "Nie jesteś matką to się nie odzywaj") kierujesz w moją stronę - szkoda, że umknęło Ci, że mnóstwo dziewczyn zgodziło się w 100% z tym, co napisałam. Ale tak, to mój nick przy tych okrutnych wypowiedziach widniał
Mam wrażenie, że po prostu moja obecność jest Ci tutaj nie na rękę - ot. Nie wiem, czemu. Chyba niepotrzebnie wcześniej broniłam Twoich racji - bo jak widać po obecnej sytuacji piszesz w pośpiechu i teraz nie wiem, czego broniłam - skoro Ty sama nie wiesz, co piszesz...
Przestań po prostu czytać moje posty - przestanie razić Cię zdanie nic nieznaczącej dla Ciebie osoby - bo co może prezentować sobią dziunia, która nie ma dziecka...

Strippi, kółko wzajemnej adoracji... Myśl jak chcesz. Ja tego tak nie widzę.
Owszem, nie zawsze każdemu się odpisuje, bo zwyczajnie nie jest się w stanie. Za dużo nas jest, część też jest z doskoku. Ale nie pisz, że zapomniałyśmy, bo kiedy ostatnio chuchałyśmy i dmuchałyśmy na Twoją ciążę, martwiłyśmy się o pracę i radziłyśmy rezygnację, to się wkurzałaś i odebrałaś nasze troski jako "Jesteś wyrodną matką". Może też dlatego, że tak ostatnio odebrałaś nasze dobre intencje i powiedziałaś, że opuszczasz na jakiś czas wątek (wydaje mi się, że to padło), nie pytamy codziennie co u Strippi. Piszę to za siebie - żeby nie było, że w imieniu ogółu...
A jeśli chodzi o zauważanie czy też nie... Jak zniknęłam na 2 tygodnie, to tylko Strong zauważyła, że mnie nie ma. Ale ogarnęłam się czasowo i wróciłam, bo bardzo miło spędzam tu czas i od kiedy z Wami jestem bardzo wiele się nauczyłam. I nie oczekuję, że codziennie połowa dziewczyn będzie mnie wzywać i tęsknić. Nie zawsze jest czas, ale jeśli jest - wpadam. Bo lubię.
Wbrew pozorom pamiętamy

Skończyłam wywód, dziękuję za wysłuchanie
<owacje na stojaco>

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Witam się z wanny () i lecę nadrabiać! Wróciłam właśnie z basenu, na którym zasnęłam na słońcu... Czuję, że wieczorem będzie ciekawie
ojjjjj bedzie bolaloooo

wiecie co..smutno mi ze nie mam jak z Wami posiedziec i popisac....wpadam na koniec dnia, zdaje relacje i lece spac.....nie podoba mi sie to

jak juz pisalam posprzatalam caaale mieszkanie i padam....remont jeszcze nie skonczony bo musimy zamontowac kominek <> o oblozyc go takimi plytkami kamiennymi i nie wiem jak sie do tego zabrac no i mebli brak (chyba jutro skocze do Ikei ) wiec jak cos to foty beda jak juz bedzie wszystko

aaa WSZYSTKIM SWIETUJACYM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ I SPELNIENIA MARZEN

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 22:59   #3754
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc

n
wiecie co..smutno mi ze nie mam jak z Wami posiedziec i popisac....wpadam na koniec dnia, zdaje relacje i lece spac.....nie podoba mi sie to

jak juz pisalam posprzatalam caaale mieszkanie i padam....remont jeszcze nie skonczony bo musimy zamontowac kominek <> o oblozyc go takimi plytkami kamiennymi i nie wiem jak sie do tego zabrac no i mebli brak (chyba jutro skocze do Ikei ) wiec jak cos to foty beda jak juz bedzie wszystko

za remont
I tak Wam sprawnie idzie

Amani
Stary 2012-07-18, 23:00   #3755
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Ana, sterylizacja to naprawde nic zlego. Wieksze zlo to puszczenie kotki samopas i kocenie sie 3 razy w roku.
Jesli chodzi o czas, kiedy najlepiej poddac kotke zabiegowi, to sa dwie szkoly - albo jak najszybciej, albo po pierwszym miocie. Nasza sterylizowana byla nie majac kociakow i ma sie dobrze
mam takie samo zdanie my naszego kota tez wykastrowalismy jak byl malutki

Stary 2012-07-18, 23:04   #3756
aaby
Zakorzenienie

Butter, rzeczywiscie... Nie warto
Kotek, owacje... Oł jeeeee... Ale wiesz, jeszcze rozami musisz mnie obsypac, tak jak na filmach
Kot pedzacy przez rozsypana ziemie - skad ja to znam Ty masz Maje i kota, ja mam dwa koty
My tez tesknimy! I czekamy na foty poremontowe - zapowiada sie pieknie!
Z reszta nie tylko na Twoje foty czekamy (Butter, swita cos? )

Emilko - piekny av!

Leze w lozku i pisze z telefonu. Nie moge sie od Was oderwac

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-07-18, 23:08   #3757
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek, owacje... Oł jeeeee... Ale wiesz, jeszcze rozami musisz mnie obsypac, tak jak na filmach
Kot pedzacy przez rozsypana ziemie - skad ja to znam Ty masz Maje i kota, ja mam dwa koty
My tez tesknimy! I czekamy na foty poremontowe - zapowiada sie pieknie!

spoko spoko roze mialy byc niespodzianka

oo tak dwa koty to to samo co kot i Maja ale jak oni spieprzali

wiecie co!!!!!!!! cycki mi sflaczaly

Stary 2012-07-18, 23:37   #3758
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana a co ty tak rano wstajesz??

meduzka gratualcje

aaby

Amani o kurde... współczuję.

blonde wyślesz i pewnie wygrasz

Kotku czyli mam się spodziewać, że moja też będzie diabełekiem wcielonym??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 23:47   #3759
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Rany boskie...jaka presja na tym wątku...
świta, ale pisałam, że lampy nie było To co? Fotę bez lampy miałam wstawiać?

Cytat:
A to Ci wyznanie na dobranoc
Ale to od tego remontu? bo jak tak, to ja już nic więcej nie tykam TŻ robi wszystko sam

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 00:46   #3760
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość

zmykam spac.... dobranoc

dobranoc
Cytat:
Czesc

no ja jak zwykle ostatnia sie na watku pojawiam

no nie pociesze Cie ale tez mam Maje i....diabel wcielony

hahahaha mi tez

no wlasnie tez to zauwazylam na szczescie dzis ogarnelam mieszkanie tak ze mozna jesc z podlogi (a to wszystko dzieki Mai ktora przewrocila kwietnik z kwiatkami na swiezo umyta podloge po czym razem z kotem przeleciala i narobili bloto w caaaalym mieszkaniu )

<owacje na stojaco>

ojjjjj bedzie bolaloooo

oj chyba nie jesteś ostatnia, która pojawia się na wątku
To Ci Maja z kotkiem narobiła roboty...
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

za remont
I tak Wam sprawnie idzie

Amani

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 07:27   #3761
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

No Dziewczynki tylko 3 strony nadrabiana DZIĘKUJĘ

Zaraz Wam napiszę jak było wczoraj u mnie romantik tż wrócił z pracy, dostałam róże, ja zrobiłam obiad....... podczas obiadu się zakrztusiłam - zaczęłam strasznie kaszleć, a potem kichać, jak kichnęłam to wszystko co miałam w buzi wylądowało na mojej grzywce, rękach i policzkach a do tego podczas kichnięcia się posikałam - oto jak mieliśmy romantycznie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dziękujęę

może i tak, ale też zauważyłam po sobie i często czuję się tu jak intruz
w sumie i tak nikt nie zwraca na nie uwagi, więc po prostu przestałam się tu już tak udzielać.
Trochę przykre jest to, że odkąd powiedziałam wam o ciąży, 3 tyg temu i wiecie, że jestem na podtrzymaniu, to nikt nie zapytał jak się czuję itd, a widzę jak piszecie o innych zaciążonych, jak pytacie co tam u nich, który tydzień, jak się czują itd.. a ja jestem pomijana, mimo że tak długo się staraliśmy i byłam tyle czasu na tym wątku. Od 1 części.

Wstawię wam na szybko robiony tort niespodzianka dla męża na naszą 3 rocznicę ślubu
Strippi tort bajer masz talent

Przykro mi, że tak się poczułaś mam nadzieję, że się nie obrazisz, tylko będziesz wiecej i częściej o sobie pisała, a nawet jak nie częściej to więcej. Kiedy masz następną wizytę??? Jak to na podtrzymaniu jesteś??? (pewnie uciekło mi to jak byłam na wczasach....... ) w sumie, to mi głupio , że tak to wyszło, przepraszam :kwiatek:
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 07:27   #3762
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Aj, i zepsułam!

A jak moje spie.przają A najlepiej jak np. leżymy już w łóżku, a te zaczynają swoje nocne gonitwy. Mąż z impetem wstaje z łóżka, wpada do pokoju - a jeden kot za tv, drugi udaje, że śpi na drapaku

Jakie wyznanie
Ale że niby od czego? Tak nagle?

Cytat:
Rany boskie...jaka presja na tym wątku...
świta, ale pisałam, że lampy nie było To co? Fotę bez lampy miałam wstawiać?

A to Ci wyznanie na dobranoc
Ale to od tego remontu? bo jak tak, to ja już nic więcej nie tykam TŻ robi wszystko sam
Oj, presja presja... Żadna presja!

Aaa, jak od remontu, to i ja już nie planuję!
A Twój mąż może też niech już skończy, bo jeszcze jemu coś sflaczeje A to byłaby ogromna strata!

Dzień dobry!
Co za masakryczny dzień dzisiaj Absolutnie nie mogłam dziś wstać, wszystko robiłam 14x wolniej... A teraz czuję jeszcze, że mnie gardło pobolewa
Dodatkowa głowa zaczyna - cudnie po prostu!

Ale od rana dostałam cudną wiadomość - po 13h porodu moja przyjaciółka urodziła Mała Lena okazała się być dużą Leną, bo waży 3840g i ma 61cm
Dobrze, że wczoraj nie zrobiłam zakupów, bo już miałam w rękach pajaca na 68cm - stwierdziłam "Grubszy, to będzie większy, będzie miała na później". Widzę, że tu za 74cm muszę się rozglądać
Ależ się cieszę

A poza tym jakie rzeczy dziecięce są słodkie! Muszę kupić dla Leny i dla synka znajomych - naprawdę jest w czym wybierać i zdecydować się nie można... Chciałabym już dla swojego kupować

Jeszcze dziś, jutro, i weekend

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-07-19 o 07:28
Stary 2012-07-19, 07:27   #3763
onyks
Zakorzenienie

Hej kochane
W skrócie: na wizycie i usg wszystko super
trochę mnie plecy złożyły wczoraj i leżałam plackiem, ale dziś już jest lepiej.
Idę nadrabiać, a potem opiszę więcej

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 07:43   #3764
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Ja sie nie zloszcze, tylko nie lubie takich sytuacji, gdzie ktos mnie nie rozumie i zwyczajnie pada mi cierpliwosc jak musze cos po raz enty tlumaczyc, zwlaszcza ze nie mam wiele czasu na takie tlumaczenia i jak pisze to pisze szybko i mysli mi sie myla czesto gesto ... no i jak idac czasem mysle a pisze inaczej

Strippi tort pysznie wyglada - podrzuc mi kawalek ja sie nie odchudzam - chyba sie pogodzilam z byciem grubaskiem
Emigruś, Ty wiesz, że jesteś pierwszą osobą na wizażu która się do mnie odezwała dlatego mam do Twojej osoby wyjątkowy sentyment i mam też nadzieję, że ochłoniesz, minie parę dni i wrócisz do nas, bo na prawdę będzie mi Ciebie brakowało nie wyobrażam sobie nie wiedzieć co u Was

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35375555]Strippi, Tomalinko: ja też nie zawsze bywam na Wizażu, czasem miewam przerwy, a czasem piszę i nikt nie odpowiada - bywa Nie przejmuję się tym, bo jest nas tu dużo i nie sposób o wszystkim pamiętać, wszystkim odpowiadać Ale mimo to uważam, że panuje tu miła atmosfera i dlatego nadal tu jestem, od samego początku [/QUOTE]

Oh, dobrze, że chociaż Ty tak uważasz

Wiecie, i tak nie jest źle, biorąc pod uwagę fakt, że są tu same baby, i tylko raz czy dwa było ostro (a z niektórymi to znam się już z 1,5 roku) to i tak całkiem niezły wyniki. Przyjmijmy, że była to burza dla oczyszczenia atmosfery, wyciągnijmy z niej wnioski, i z czystymi kontami kontynuujmy wątek

Bo jak nie, to wiecie - ja wkroczę do akcji a może być wtedy ostro hihihihihi

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
a ja nigdy nie ogarniam kiedy ktos ma wizyte, po prostu jak widze z niej wiesci to gratuluje badz pocieszam
No i dobrze robisz, ja też nie zawsze wiem.

Może będziemy miały lepszą orientację, jak link do "przeglądu tygodnia" znajdzie się na pierwszej stronie???? Maleństwo

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
no niestety jeszcze nie znam, następna wizyta dopiero 06.08, ale ciągle gdybam czy nie umówić się do innego gina na usg 3d/4d

widzę że Strong urodziła, Kochana Gratuluję!!! Wracajcie szybko do domu! I całuski od nas dla was

Bika super te przyborniki, szkoda że w Pl takich nie ma, ja też mam mało miejsca w szafkach i sobie wymyśliłam że kupię taką otwarty regał i do niego włożę koszyki z rzeczami dzidziolka coś w tym stylu http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...%3Disch&itbs=1
Fajna ta szafeczka, ale nie mam na cosik takiego miejsca

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Bikus , Malenstffo wiedzialam ze mnie nie zawwiedziecie i pomyslicie o mnie

Zaaabcia super ze Dominis tak slicznie rosnie

Strong,
a Ty juz sily na wizaz masz, odpoczywaj kobieto

Jak tam mój zięciu się miewa????

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
masz rację
Ja nie mam czasu przy małym siedzieć tyle co wcześniej, dlatego też wolę zajrzeć do k. , a tu często przelatuję....moje posty też często są pomijane, albo odpowiedzą ze 2-3 osoby....ale w sumie to co się dziwić, jak nie czują sie ze mną związane przez to właśnie, ze nie siedzę tyle ile bym chciała....
Już się nastawiam, że po porodzie będę w podobnej sytuacji, ale to chyba naturalne, że tak to wygląda...... no trudno, doba ma tylko 24h, eh......

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
noz ludzie mi tez wizaz zamula,

dla mnie to raczej normalne ze dziewczyny ktore wiecej czasu spedzaja tu na forum sa bardziej z soba zzyte i czesciej sobie odpisuja,
ja tam mimo wszystko lubie tutaj zagladac

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

dobranoc

Ja się próbowałam wbić na inne wątki, no ale nie dało rady, ekipy zżyte, mało kto odpisywał, więc udzielam się tylko tu, bo tu to się czuję jak w domu

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
Witam was kochane
Jejku , ale mnie długo tu nie było.

Malensstfo – gratuluję ci fasoleczki i magistra oczywiście
Strong – Kamilek spieszył się na świat widzę Najważniejsze , że wszystko dobrze

Mona_ja – słyszałam od wielu znajomych , że usg 3D i 4 D to coś fantastycznego, podobno warte zobaczenia bobaska
Mrowinka – 3mam kciuki za odchudzanie (sama ciągle zaczynam diety, ale ciężko mi w nich wytrwać )
UUuuuuuu..... no to gratulacje a magistra czego????

No to teraz jakie plany na wakacje???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-19, 07:53   #3765
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Mrowinko, trzymam kciuki!
Madziu - za szczepienie
Bika, i ja mam dla Ciebie pół szafy frajdy A tak serio ogromne brawa za wyprasowanie! (choć obstawiam, że Ty jeszcze prawdziwej sterty nie widziałaś - jakbyś chciała nadrobić braki, zapraszam )
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Sama podwiązka to dobry pomysł

Dziękuję

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:

Ja od dawna takie mam, w liceum przytyłam, na studiach schudłam - niestety odbiło się na cycach tż się śmieje, że na starość będę miała pobożne cycki - czyli takie co jak się zdejmuje stanik to padają na kolana

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej kochane
No to super, że super

Ja też się wczoraj poczułam jak prawdziwa ciężarna...... najpierw to kichanie i wpadka, a potem to już cały wieczór coś mnie uwierało, drętwiało, bolało, masakra, pierwszy raz tak miałam...... niestety obawiam się, że będzie tylko gorzej
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-19, 08:09   #3766
tomalinka
Wtajemniczenie

Hejo

Cytat:
Hej kochane
Fajnie, że wszystko jest w porządku
Wpadłam wlaśnie tylko na chwilkę zobaczyć czy coś napisałaś już.

No nic muszę mykać do pracy.. Miłego dnia Wam życzę
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 08:11   #3767
Nikita...
Zakorzenienie

Bryyy!
Po 2 godzinach latania po urzedach zalatwilam 1 papierek, ktory teraz pomoze mi w zalatwieniu drugiego. No ale lepsze to niz nic.

Dziewczynkiiii,
nie klocmy sie . Jest nas duzo, czasem ciezko wszystko spamietac i wszystkim odpisac ale kazda z Was jest wazna .

Strippi,
ja nie mialam pojecia, ze jestes na utrzymaniu . Pamietam problemy z praca, nie wiedzialam nawet, ze sie dlugo staraliscie bo pojawilas sie w sumie na tydzien zamin zrobilas sobie pozytywny test (jezeli dobrze kojarze). Ja nie jestem od poczatku watku wiec z wielu rzeczy mi umknelo. Trzymam za ciebie kciuki aby wszystko przebieglo jak ma

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć
Witaj!!!! Tak samo jak Butter czuje niedosyt zdjec Lenki.
Jak twoje samopoczucie?

Cytat:
dla mnie to raczej normalne ze dziewczyny ktore wiecej czasu spedzaja tu na forum sa bardziej z soba zzyte i czesciej sobie odpisuja,

Cytat:
Witam was kochane
Jejku , ale mnie długo tu nie było.
Podwojne gratulacje za mgr oraz za prawko .
A co studiowalas?

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Witam się z wanny () i lecę nadrabiać! Wróciłam właśnie z basenu, na którym zasnęłam na słońcu... Czuję, że wieczorem będzie ciekawie
Czesc czekoladko! Ajajaj, bedziesz cierpiec... efekt gorejacego cialka w lozku murowany.

[QUOTE=ButterBear;35383450
Dla mnie prawo jazdy to marzenie ściętej głowy... chciałabym...ale bardzo się boję. W związku z tym jestem skazana na komunikację miejską - chyba do końca życia.

Co do diet, mam tak samo
[/QUOTE]

Ale czego dokladnie sie boisz? Konkretnie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Ja teraz dojrzewam do jazdy w UK(w Pl uwielbialam jezdzic), przeraza mnie jazda po drugiej stronie, mialam juz kilka prob(nieudanych)ale ciagle nie daje mi to spokoju i siedzi w glowiei wiem,ze ułatwiloby mi to zycie...ale to narazie plany przyszloroczne
Oj Blond nie dziwie Ci sie. Zawsze jak jestem w UK to mimo, iz ktos mnie wozi to ja dostaje zawalu bo wydaje mi sie, zawsze, ze zle skrecaja itd. Kolezanka w UK to poczatkowo zawsze zle wjezdzala na ronda , dobrze ze akurat wtedy nic nie jechalo. No i ciezko jednak wrzucac biegi lewa reka. Ale wierze w Ciebie! Dasz rade!

Cytat:
Kociak, twoje wpadki na watek sa krotkie ale tresciwe.
I mam nadzieje, ze jak juz sie ogarniesz z tym remontem to bedziesz miec wiecej czasu na pisadlo.

Cytat:
Ale tak same od siebie?

Cytat:
Hej kochane
swietnie!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ja od dawna takie mam, w liceum przytyłam, na studiach schudłam - niestety odbiło się na cycach tż się śmieje, że na starość będę miała pobożne cycki - czyli takie co jak się zdejmuje stanik to padają na kolana
Opis twojego romantiko wieczoru mnie rozwalil, nie bede juz chyba nawet pytac, czy po tym jak sie posiakalas to wykorzystalas jeszcze meza.
A z tymi cyckami to ja czuje w kosciach ze na bank przesadzasz...

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 08:16   #3768
meduzka88
Wtajemniczenie

Bika jestem magistrem pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej

a wakacje niestety już miałam w czerwcu - dwa tygodnie w Turcji

dziękuję za wszystkie gratulacje
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 08:19   #3769
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Opis twojego romantiko wieczoru mnie rozwalil, nie bede juz chyba nawet pytac, czy po tym jak sie posiakalas to wykorzystalas jeszcze meza.
A z tymi cyckami to ja czuje w kosciach ze na bank przesadzasz...
Nie przesadzam, po prostu inwestuję w dobre staniki, więc na bank nikt by się nie domyślił, że nie są one takie na jakie wyglądają ale na szczęście tż ma podejście "nie z cyckami się żeniłem"

A co do świętowania, to ja już na prawdę nie mam przed tż wstydu i tak mnie to rozśmieszyło że ho ho wieczorem poszliśmy do kina na "jak urodzić i nie zwariować" - film z kategorii "lekki, łatwy i przyjemny" raz za czas mogę coś takiego zobaczyć ale ogólnie nie polecam.

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Bika jestem magistrem pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej

a wakacje niestety już miałam w czerwcu - dwa tygodnie w Turcji

dziękuję za wszystkie gratulacje
Aaaaaaaaaaaa............. ... następna masz jakieś perspektywy na pracę??? I na jaką podyplomówkę się wybierasz??? Niestety w tym zawodzie to poniekąd konieczność
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-19, 08:25   #3770
meduzka88
Wtajemniczenie

Jeżeli chodzi o pracę to średnio
Aktualnie pracuję w firmie szkoleniowej i tutaj też mogę rozwijać skrzydła jako wykładowca
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 08:32   #3771
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Jeżeli chodzi o pracę to średnio
Aktualnie pracuję w firmie szkoleniowej i tutaj też mogę rozwijać skrzydła jako wykładowca
Najważniejsze, że praca jest

3 fotki z wczorajszego dnia w moim profilu
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-19, 08:35   #3772
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Kurcze, wizaż coś nawala dziś.

Baobabku, ale to chyba normalne, że dziewczyny które siedzą tu dużo więcej ze sobą gadają i bardziej pamiętają co się dzieje

Powiem szczerze, że jestem zmęczona. Sypialnia wygląda w miarę, ale jeszcze nawet nie zaczęłam przenosić ciuchów...więc fotki dopiero jutro... szczególnie, że nie ma jeszcze lampy

Wkurza mnie, że po remoncie jednego pokoju trzeba sprzątać całe mieszkanie!! Wszystko w syfie. Ogarnia mnie złość na samą myśl o sprzątaniu
toż dlatego napisałam, ze sie nie dziwię

Cytat:
noz ludzie mi tez wizaz zamula,

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

dobranoc
ja sie czuję bardziej zżyta ze "starą ekpipą", dlatego często odpisuję tylko im, bo na resztę nie zawsze mam czas Rozumiem też strippi, ze zrobiło jej się przykro

Cytat:

Zaraz Wam napiszę jak było wczoraj u mnie romantik tż wrócił z pracy, dostałam róże, ja zrobiłam obiad....... podczas obiadu się zakrztusiłam - zaczęłam strasznie kaszleć, a potem kichać, jak kichnęłam to wszystko co miałam w buzi wylądowało na mojej grzywce, rękach i policzkach a do tego podczas kichnięcia się posikałam - oto jak mieliśmy romantycznie

Strippi tort bajer masz talent

Przykro mi, że tak się poczułaś mam nadzieję, że się nie obrazisz, tylko będziesz wiecej i częściej o sobie pisała, a nawet jak nie częściej to więcej. Kiedy masz następną wizytę??? Jak to na podtrzymaniu jesteś??? (pewnie uciekło mi to jak byłam na wczasach....... ) w sumie, to mi głupio , że tak to wyszło, przepraszam :kwiatek:
posikujesz przy kichaniu???? bo ja kurde właśnie w tej ciąży zaczęłam

Cytat:
Hej kochane
super, że po wizycie wszystko ok
A u nas dzisiaj obok bloku jest od 10ej impreza dla dzieciaków róbiona przez MGOPS (moja mama tam pracuje a i ja tam 3 lata pracowałam), więc sie wybieramy z mały, tylko muszę się wykąpać a taaaaaakiego lenia mam, strasznie mnie bolą te dłonie, nadgarstki...nawet mi ciężko chleb posmarować bo mi dłoń paraliżuje
aaaa i my dzisiaj z córcią zaczynamy 30 tydzień jeszcze tylko 7 wytrzymać i będę rodzić (choć nadal nie wiem gdzie)
Wczoraj poprasowałam wszystkie pieluchy tetrowe i ubranka co mi z 5.1015. przyszły więc czekam na ten 37 tydz. spokojnie - wsio gotowe

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 08:40   #3773
agnusek22
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki!!! Dziś już czwartek, to prawie weekend

Wszystkim razem i każdej z osobna gratuluję rocznic (Bika, dałaś czadu z kichaniem ) i wizyt u lekarza! O każdej jak tylko coś naskrobie myślę Strippi, ja sie wczoraj dowiedziałam o Twojej ciąży jak podziwiałam prace nad wstępem naszego Maleństwa, musiało to wyjść ja byłam na urlopie, a nasz Kotek, (której cycuszki wczoraj sflaczały ) nie streściła mi tych moich 2tygodni nieobecności Trzymam w takim razie kciuki aby wszystko było dobrze, bo wiem, że długo czekałaś na te II kreski.

Wszystkie Was uwielbiam i bardzo cenię sobie czas spędzony z Wami Oczywiście, czasem jest mnie więcej, czasem mniej, no ale takie życie. Lubię tu wracać i liczę, że będziecie przy mnie jak sama będę w ciąży

A ze jest nas tak dużo, to naprawdę ciężko (mimo szczerych chęci) czasem wszystko ogarnąć

Także peace love and ecstasy

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 08:41   #3774
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

ja sie czuję bardziej zżyta ze "starą ekpipą", dlatego często odpisuję tylko im, bo na resztę nie zawsze mam czas Rozumiem też strippi, ze zrobiło jej się przykro

A u nas dzisiaj obok bloku jest od 10ej impreza dla dzieciaków róbiona przez MGOPS (moja mama tam pracuje a i ja tam 3 lata pracowałam), więc sie wybieramy z mały, tylko muszę się wykąpać a taaaaaakiego lenia mam, strasznie mnie bolą te dłonie, nadgarstki...nawet mi ciężko chleb posmarować bo mi dłoń paraliżuje
aaaa i my dzisiaj z córcią zaczynamy 30 tydzień jeszcze tylko 7 wytrzymać i będę rodzić (choć nadal nie wiem gdzie)
Wczoraj poprasowałam wszystkie pieluchy tetrowe i ubranka co mi z 5.1015. przyszły więc czekam na ten 37 tydz. spokojnie - wsio gotowe
Taaaaa...... niestety chyba trzeba się zabrać za ćiwczenie mięśni kegla nie tylko przy kichaniu, jak ostatnio próbowałam biec - uciekałam przed deszczem, to tak strasznie się śmiałąm, że też mi się zdarzyło

o matko, to może chcesz teraz przyjechać do mnie???? I poprzygotowywać ale tak na poważnie, to w sobotę jadę do siostry - powybierać ciuszki po chłopakach, początkeim sierpnia jestem umówiona z koleżanką po odbiór ciuchów po dwóch dziewczynkach, listy zakupów zrobione - tylko nie ma czasu na ich realizację, w sierpniu zamawiamy łóżeczko i wózek (są już wybrane) u rodziców składzik rzeczy od siostry rośnie, więc nie jest źle Muszę najpierw porzadnie mieszkanko wysprzątać, a potem wszystko przywiozę i będę się zastanawiać gdzie to upchać
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-19, 08:45   #3775
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:

Bika, rozwaliłaś mnie tym romantycznym opisem

Cytat:
Hej kochane
Super, cieszę się, że wszystko ok

Cytat:

Ja też się wczoraj poczułam jak prawdziwa ciężarna...... najpierw to kichanie i wpadka, a potem to już cały wieczór coś mnie uwierało, drętwiało, bolało, masakra, pierwszy raz tak miałam...... niestety obawiam się, że będzie tylko gorzej

Bika, wymiatasz z samego rana

Dziewczyny, zdjęcia sypialni w moim profilu...
Dziś rano wyszła plama na ścianie i odpadł karnisz z jednej strony

Hania

Stary 2012-07-19, 08:49   #3776
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz to mi sie z kolei zrobilo lyso, bo jestem tutaj od 3 czy 4 czesci, bardzo sie z wami zzylam i myslalam, ze wy ze mna tez i ze nie ma tutaj podzialu na "nowych" i "starych"

Stary 2012-07-19, 08:50   #3777
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze, że praca jest

3 fotki z wczorajszego dnia w moim profilu
Bika, cudne zdjęcia...a to gdzie się przytulacie!! Super
No i ta tarta Cieszę się, że smakowała

Aha, jeszcze a propos moich zdjęć sypialni - jest tam troche pusto...ale chciałam Wam tylko ogólnie pokazać...

Hania

Stary 2012-07-19, 08:52   #3778
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, jeszcze a propos moich zdjęć sypialni - jest tam troche pusto...ale chciałam Wam tylko ogólnie pokazać...
Ja wlasnie podejrzalam i bardzo mi sie podoba! Swietnie wyszla ta sciana za lozkiem.
No i boska macie ta zyrafke, mysle, ze Strong by byla zachwycona.

Stary 2012-07-19, 08:53   #3779
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
A teraz to mi sie z kolei zrobilo lyso, bo jestem tutaj od 3 czy 4 czesci, bardzo sie z wami zzylam i myslalam, ze wy ze mna tez i ze nie ma tutaj podzialu na "nowych" i "starych"
To jak już wszystkim łyso i smutno, to ja też tak się poczułam

Butterku, pięknie!!! Bardzo podobnie jak u nas w sypialni!!!

Zawsze będę wierzyć...

Edytowane przez agnusek22
Czas edycji: 2012-07-19 o 08:54
agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 08:54   #3780
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry!
Co za masakryczny dzień dzisiaj Absolutnie nie mogłam dziś wstać, wszystko robiłam 14x wolniej... A teraz czuję jeszcze, że mnie gardło pobolewa
Dodatkowa głowa zaczyna - cudnie po prostu!

Ale od rana dostałam cudną wiadomość - po 13h porodu moja przyjaciółka urodziła Mała Lena okazała się być dużą Leną, bo waży 3840g i ma 61cm
Dobrze, że wczoraj nie zrobiłam zakupów, bo już miałam w rękach pajaca na 68cm - stwierdziłam "Grubszy, to będzie większy, będzie miała na później". Widzę, że tu za 74cm muszę się rozglądać
Ależ się cieszę

A poza tym jakie rzeczy dziecięce są słodkie! Muszę kupić dla Leny i dla synka znajomych - naprawdę jest w czym wybierać i zdecydować się nie można... Chciałabym już dla swojego kupować

Jeszcze dziś, jutro, i weekend

GRATULACJE dla kolezanki Powoli ogarnia mnie uczucie, ze juz wszystkie urodzily tylko ja jeszcze nie No i tak czekam... i czekam... A tak sie pchal Ktora mi wywrozyla, ze urodze w terminie ???

Cytat:
Hej kochane
Ciesze sie ze wszystko ok

Cytat:

To co juz powoli sie przygotowujesz I bardzo dobrze, bo nigdy nie wiadomo, kiedy zechce sie dzidzius pojawic A potem bedziesz sobie odpoczywala

Cytat:
Taaaaa...... niestety chyba trzeba się zabrać za ćiwczenie mięśni kegla nie tylko przy kichaniu, jak ostatnio próbowałam biec - uciekałam przed deszczem, to tak strasznie się śmiałąm, że też mi się zdarzyło

o matko, to może chcesz teraz przyjechać do mnie???? I poprzygotowywać ale tak na poważnie, to w sobotę jadę do siostry - powybierać ciuszki po chłopakach, początkeim sierpnia jestem umówiona z koleżanką po odbiór ciuchów po dwóch dziewczynkach, listy zakupów zrobione - tylko nie ma czasu na ich realizację, w sierpniu zamawiamy łóżeczko i wózek (są już wybrane) u rodziców składzik rzeczy od siostry rośnie, więc nie jest źle Muszę najpierw porzadnie mieszkanko wysprzątać, a potem wszystko przywiozę i będę się zastanawiać gdzie to upchać
Moj TZ stwierdzil, ze ja nie musze miesni Kegla cwiczyc

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości