Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-20, 19:30   #451
Sif
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Sif - współczuję Myślę, że dobrze zrobisz jak faktycznie poszukasz innego lekarza. Nie odpuszczaj. Ja zaczęłam mieć wątpliwości co do lekarza i na 3 tygodnie przed operacją przeniosłam się do innego. Wszystko się udało z terminem i mam cycki a takto bym musiała pewnie z pół roku jeszcze czakać do następnego wolnego.
Dziękuję za wsparcie No właśnie wszystko się o ten czas rozbija Co do lekarza to nie mam wątpliwości, ale nic nie poradzę na to, że mogę w takim terminie, a nie innym. Pracuję i jestem zależna w kwestii urlopu od mojej przełożonej i reszty zespołu i nie mogę sobie tak lekko żonglować tym urlopem, tym bardziej że data operacji już była ustalona, a wczoraj się okazało, że dr idzie na urlop w tym terminie Więc trudno, spróbuję u innego. Ale pocieszające jest to, co napisałaś

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Sif jezeli sa przeciwskazania do narkozy to noe wiem czy zmiana lekarza cos da ale oczywiscie moim zdaniem powinnas robic piersi kiedy masz czas bo potem jeszcze cos wypadnie i bedzie po marzeniaxh a w Warszawie jest wielu dobrych specjalostow.
Z tym przeciwwskazaniem to jest trochę delikatna sprawa, bo to nie jest ścisłe przeciwwskazanie, raczej "środek ostrożności". Tak naprawdę to jest moja decyzja i moja odpowiedzialność. Poza tym ja lekarza nie zmieniam ze względu na tą sytuację, tylko ze względu na ten termin Bo tak jak napisałaś, ja też uważam, że powinnam zrobić piersi wtedy kiedy mam czas, bo potem nie wiadomo co będzie, jak się życie potoczy itd. Ech, no nic, mam nadzieję że jednak się uda!
A jak Ty się dziś czujesz? Minął pełny tydzień

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Sif, Celina ja gdybym za pierwszym razem zrobiła zabieg to byłabym już 1,5 roku po ale czy szczęśliwa? A tak jestem 1 miesiąc po i wszystko wskazuje na to, że będzie ok. (...) Także czasami los szykuje nam niespodzianki, a ja już wiem po co mi był ten dodatkowy czas dany.....
belseno, masz rację, ale mi właśnie bardzo zależy na czasie. Mam 30 lat, za rok planuję ślub, za 2-3 lata dziecko, więc dla mnie im później, tym gorzej. Tym bardziej że teraz mam na operację i czas i pieniądze, a potem nie wiadomo jak się życie ułoży. Mam możliwość spełnienia marzenia, to staram się to zrealizować, a tu jak na złość same kłody pod nogi los mi rzuca

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

madziullasz, super że się tak dobrze czujesz!
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 19:31   #452
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
I witam serdecznie!!!
zaraz będzie doba jak jestem po
cucynie widziałam z rana,zrobil nawet fotki,podobno prawie nie spuchły i czuje się dobrze
Woadomo troch boli ale Panie tutaj mówią,że jak łania brykam
Zaliczyłam tylko jeden odlot,gdy do obiadu usiadłam.Poczułam zapach jedzenia i zemdleć chciałam ale już ok
Do wyboru miałam 300 ml lub 295 ml,różnica minimalna za to te 295 maja węższą podstawę,co jest dobre dla mojego wąskiego mięśnia i duży profil więc do przodu ładnie wystają,chyba 5,4.Sprawdze czy dam radę wrzucić fotki na priva.
BUZIAKI!!!!

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Niestety nie wiem jak je załadować z telefonu
Witaj Cycolinko

Twarda babeczka z Ciebie Gratuluje nowych slicznotek i nie moge sie doczekac by je zobaczyc
Stary 2012-07-20, 19:43   #453
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynu pomocy!szlam juz spac kiedydy zobaczylam na moim opatrunku w prawej pierso krew odpielam pas a tam na staniku tez krew odraxu usiadlam bo slabo mi sie zrobilo co to moze byc?szew mi.pekl czy poprostu krewka poleciala i juz?jejuu nie zasne dzis
Olivka, i co z tym krwawieniem, juz dobrze?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 19:44   #454
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
I witam serdecznie!!!
cucynie widziałam z rana,zrobil nawet fotki,podobno prawie nie spuchły i czuje się dobrze
Zaliczyłam tylko jeden odlot,gdy do obiadu usiadłam.Poczułam zapach jedzenia i zemdleć chciałam ale już ok
Do wyboru miałam 300 ml lub 295 ml,różnica minimalna za to te 295 maja węższą podstawę,co jest dobre dla mojego wąskiego mięśnia i duży profil więc do przodu ładnie wystają,chyba 5,4.Sprawdze czy dam radę wrzucić fotki na priva.
BUZIAKI!!!!

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

MADZIULASZ GRATULACJONES MASZ SWOJE WYMARZONE CYCUNIE JUPI
Stary 2012-07-20, 19:46   #455
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Jadę we wtorek to się upomnę A właśnie Ty pisałaś kiedyś, że wysyłałaś do producenta implantów jakąś kartę - ile czasu na to jest?
To koniecznie sie upomnij. Zawsze lepiej miec te dokumenty, tym bardziej, ze bedziesz w koncu wiedziala co masz
Co to czasu to nie bardzo pamietam ale chyba 2 tygodnie od ich otrzymania. Jak dostaniesz juz te dokumenty to tam wszystko powinno byc napisane. Niech tylko Dr wypisze Ci te dokunety z aktualna data a nie operacyjna, zebys sie mogla w czasie zmiescic. Zreszta on napewno wie jakie sa terminy na to.

Stary 2012-07-20, 19:47   #456
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Łooo jak dziwnie widziec siebie w odliczance
no super,super jest terminek dla ciebie
Stary 2012-07-20, 19:50   #457
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
I witam serdecznie!!!
BUZIAKI!!!!
Witaj Madziullasz. Gatulacje!!! Fajnie, ze juz jestes z nami i ze sie dobrze czyjesz. A biegaj jak lania, biegaj! Teraz tylko cieszyc sie trzeba i czekac az maluszki dojrzeja

Stary 2012-07-20, 20:23   #458
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
I witam serdecznie!!!
BUZIAKI!!!!

Gratulacje
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 20:47   #459
malinkac
Raczkowanie

Madziullasz gratulacje
dobrze, że już po wszystkim. teraz kilka dni "rekonwalescencji" i wszystko będzie dobrze
czekamy na fotki
Stary 2012-07-20, 21:05   #460
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki

poprosze rady na kregoslup bo boli mnie i na dole i na gorze

Sif mam nadzieje ze jednak dogadasz sie z doktorem, a jak nie to idz do innego lekarza na konsultacje

Andzikus krewka nie leci juz, jutro w koncu jade na sciagniecie szwow mam nadzieje ze tam nic sie nie stalo

Ogolnie ze mnie to chyva jakas ciumcia rumcia do dzis nie moge wszystkiego obok siebie zrobic o myciu glowy moge zapomniec nie wiem jak jutro sie pomaluje pojade jak ta czeska

Madziula gratulacje

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Dobranoc dziewczynki ja uciekam bo rano czeka mnie wczesne wstawanie a po kapieli soe zmeczylam jakos

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 22:40   #461
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej dziewczęta

AGATKO dobrze że jutro jedziesz do dr to będziesz wiedziała co i jak,może strupek się zerwał za wczesnie i to tylko tyle

ILOVE mam nadzieję że wypali operacja i sie ułoży po twojemu,zawsze pod górkę...
i ty SIF nooo kurna...jeśli jednak możesz poddac się narkozie to próbuj innego lekarza,bo to co mówisz ,twoje plany,to ma sens,i warto byłoby ziścić marzenia już teraz

a ja...przyjechałam z działeczki,dzieciaczki zostały z moją mamą jeszcze,jutro moj tż tam jedzie i wracają w niedzielę!!a ja na imprezkę!!!matko ...jak to wyglądach op jedzie a baba imprezować bedzie..he..ale spokojnie...myślę że jak porównam jego wyjścia z moimi to będzie 10:1..dla niego oczywiście..więc nie mam wyrzutów!!!

no i...gadałam z koleżanką...pan ''ugotowany''będzie,łoo matkoto trochę jak kuszenie losu....niee no szkoda..gadać!!!nie będę was''zanudzać''i pierdół opowiadać!!!idę się rozerwaćgrzecznie

aa i dziękuję za porady co do ubioru...ASIEK ja na chłopów nie poluję bo już swojego mama ''pan''o którym mówimy to mój były,ale to dosyć emocjonalna sprawa!!ech...a że występował w pewnym programie tv to dziewczyny go widzialy niektóre
chciałam włożyć sexi topik i spódniczkę do tego..tak trochę sexi,no ale ten grillchociaż grill od 19do 22 a później club...więc ten grill to tylko taki wstęp a główna impreza będzie w clubie,bo rezerwacja stolików itd..więc oczywiste...jutro coś pokombinuję po pracy i wam pokażę!!jak się wyrobię

ale właśnie opcje JEANSY plus topik wchodzą w grę,jak najbardziej!!!

ii JOASI pytałas czy ten czarny stanior do dekoltów to ten z h&m..tak tak to ten,,super jest i jak go włożę to mam jakieś wielkie cycki w nim,no bez przesady ale mi powiększa a ma milimetrową gąbeczkę może...hi hi!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-07-20 o 22:41
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 22:40   #462
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Andzikus krewka nie leci juz, jutro w koncu jade na sciagniecie szwow mam nadzieje ze tam nic sie nie stalo
No i tak trzymac

Stary 2012-07-20, 23:06   #463
201711291009
Konto usunięte

klaudeczko dziękiiii!
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 00:39   #464
belseno
Zadomowienie

Aniko, madziullaszz GRATULACJE!

a Ty Aniko to taka rozrabiara jesteś, tu niby małe, niby ma nikt nie zauważyć...ot takie tyci, tyci, żeby tylko były...... a tu proszę jak wystrzeliłaś z rozmiarkiem to z grubej rury

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
belseno, masz rację, ale mi właśnie bardzo zależy na czasie. Mam 30 lat, za rok planuję ślub, za 2-3 lata dziecko, więc dla mnie im później, tym gorzej. Tym bardziej że teraz mam na operację i czas i pieniądze, a potem nie wiadomo jak się życie ułoży. Mam możliwość spełnienia marzenia, to staram się to zrealizować, a tu jak na złość same kłody pod nogi los mi rzuca
Sif mi też los rzucił kłodę ale jak już wzięłam sprawy w swoje ręce i zadziałałam to potoczyło się błyskawicznie, w kliniec, w której na konsultacje czeka się ponad miesiąc mi udało się zorganizować w ciągu tygodnia a jak wpłaciłam zaliczkę na zabieg i dowiedziałam się, że terminy są za 7 m-cy to powiedziałam pani, że to niemożliwe ja musze mieć już bo zwariuję i miałam za 2 tyg. bo ktoś zrezygnował a to było niezbędne min. żeby przygotować się do zabiegu więc nosek do góry jak człowiek czegoś bardzo chce i wyrazi życzenie to wszechświat zaczyna tak działać, żeby je spełnić
Jestem cycoliną z najkrótszym stażem w odliczance a tak wogóle to nie pojmuje dlaczego umówili Ci termin podczas urlopu dr? To mocno niepoważne podejście do pacjenta

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
To koniecznie sie upomnij. Zawsze lepiej miec te dokumenty, tym bardziej, ze bedziesz w koncu wiedziala co masz
Co to czasu to nie bardzo pamietam ale chyba 2 tygodnie od ich otrzymania. Jak dostaniesz juz te dokumenty to tam wszystko powinno byc napisane. Niech tylko Dr wypisze Ci te dokunety z aktualna data a nie operacyjna, zebys sie mogla w czasie zmiescic. Zreszta on napewno wie jakie sa terminy na to.
Andzikus, dzięki - wiesz on może i wie ale jeśli, podpisał dokumenty jak wrócił z urlopu czyli na początku lipca, to ja będę miała potem problem jak coś się w dacie rozjedzie więc lepiej wiedzieć na co zwrócić uwagę, szczególnie, że to miesiąc po zabiegu

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ----------

Cytat:
Czesc dziewczynki

poprosze rady na kregoslup bo boli mnie i na dole i na gorze
Olivka ja robie tak: zwinęłam poduszkę w rulon i owinęłam ją kocem, można sam koc jak jest duży i sztywny i ten wałek jak kładę się spać podkładam pod nogi tak maksymalnie blisko pośladków. Jak już się ułożysz na pleckach, z tym wałkiem pod nogami to postaraj się zrobić taki ruch biodrami do góry jak byś chciała wypchnąć kośc łonową do góry, tak żeby cały kręgosłup przylegał do podłoża, żeby tam pod spodem nie było dziury i rozluźnij się, nogi tak trochę ugięte z kolanami na bok. Ma Ci być bardzo wygodnie. Sprawdź czy nie będzie Ci wygodniej jak będziesz miała wałek pod kolanami. To jest relaksacyjna pozycja z jogi rozluźniająca plecy a im bliżej pośladków przysuniesz wałek tym bardziej dół pleców rozluzniasz - ale przedewszystkim musi Ci być wygodnie. Ja tak śpię od kilku dni i ból pleców zniknął

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
Ogolnie ze mnie to chyva jakas ciumcia rumcia do dzis nie moge wszystkiego obok siebie zrobic o myciu glowy moge zapomniec nie wiem jak jutro sie pomaluje pojade jak ta czeska
Olivka mi mąż powiedział, że jak już sobie zrobie cycki to właściwie nie będę musiała się malować, bo po co odciągać uwagę od tego co piękne Więc nie odciągaj Generalnie masz się oszczędzać więc się oszczędzaj, nie dajesz rady umyć głowy trudno...za 2 albo 3 dni umyjesz, mi po 4 tygodniach udało się wreszcie bagażnik w samochodzie zamknąć, ale nadal mam problem ze zdejmowaniem ubrań zakładanych przez głowe - na wszystko przyjdzie czas.

ilovesleeping gratuluje, że wreszcie coś udało się pchnąć do przodu. Mam nadzieję, że Ci się tak poukłada, że będziesz miała i cycki i opiekę

klaudeczko, nie ma szans, żeby ktokolwiek przeszedł obok Ciebie obojętnie czy to facet czy kobitka... Ty uważaj bo kuuusssssiszzzzz niesamowicie

A ja mam dziś miesięcznicę tzn. moje cycunie mają ale świętować będziemy razem

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-21 o 00:55
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 07:51   #465
anika75
Zadomowienie

Rzadko piszę, bo chłop mi przez plecy zagląda i czeka, kiedy mu laptopa oddam .

Madziulka, gratulacje

Sif, ilove trzymam moooocno kciuki, żeby jednak Wam się udało spełnić swoje marzenia . Na pewno się uda

Belseno, no widzisz kochana, balony mam normalnie . A średniaczki miały być .
Już nie mogę się doczekać kiedy wrzucę zdjęcia moich cycuchów. Stary codziennie zagląda i twierdzi, że są równiutkie, co wydaje mi się raczej niemożliwe (niektóre z Was pewnie pamiętają moje krzywusy). Sama jeszcze nie oglądałam ich w lustrze, boję się podnieść stanik do góry. Mój prawy był znacznie mniejszy i teraz zdecydowanie bardziej boli, niż lewy, wydaje mi się, że to właśnie przez wyjściową wielkość, a raczej niewielkość.

Klaudeczko baw się dobrze, niech faceci popadają z wrażenia, a babki osiwieją z zazdrości

Buziaczki Dziewczyny

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-07-21 o 08:04
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 08:31   #466
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
I witam serdecznie!!!
BUZIAKI!!!!

Gratuluję! Szybkiego powrotu do zdrowia Teraz to każdy kolejny dzień będzie lepszy Najgorsze za Tobą!
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:29   #467
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
A ja mam dziś miesięcznicę tzn. moje cycunie mają ale świętować będziemy razem
A ja mam dzis 3-miesiecznice!!! wiec sciskam serdecznie wszystkie Cycolinki , ktore robily swoje sakrbunie 21-go! Niech nam nasze dzieciatka dojrzewaja i ciesza swoje mamusie swoim pieknem jak najdluzej

Stary 2012-07-21, 09:51   #468
malinkac
Raczkowanie

witam wszystkie
a u mnie 19 lipca minęło 7 mies.
ale ten czas leci...

miłego dzionka
Stary 2012-07-21, 11:03   #469
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Dzien dobry

kasikkk87 23.07 - 2
tasha2 23.07 - 2
MILENKA2012 23.07 - 2
patrycjaw1989 02.08 - 12
Sif 20.08 - 30
Lenkii 06.09 - 46
:ilovesleeping 10.09 - 50
Alex0912 12.11. - 103

Madziullasz gratuluje serdecznie Kochana super ze tak sobie smigasz i ze sie dobrze czujesz buzka

Andzikus wszystkiego naj z okazji 3-miesiecznicy oby sie rozwijały i sluzyły 100 lat
Stary 2012-07-21, 11:10   #470
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
A ja mam dzis 3-miesiecznice!!! wiec sciskam serdecznie wszystkie Cycolinki , ktore robily swoje sakrbunie 21-go! Niech nam nasze dzieciatka dojrzewaja i ciesza swoje mamusie swoim pieknem jak najdluzej
Gratuluję ja też niebawem (2 sierpnia) będę miała 3 miesięcznice ja już czuję cycunie jak swoje własne i nie pamiętam jak to było jak ich nie było

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

kasikkk87 23.07 - 2
tasha2 23.07 - 2
MILENKA2012 23.07 - 2
patrycjaw1989 02.08 - 12
Sif 20.08 - 30
Lenkii 06.09 - 46
:ilovesleeping 10.09 - 50
Alex0912 12.11. - 103

widzę że 23 lipca aż 3 dziewczynki dostaną nowe cycunie czekamy z niecierpliwością
Stary 2012-07-21, 11:12   #471
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Ojjjj tak "cycuchowa trójca"
Stary 2012-07-21, 11:24   #472
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej
BALSENO GRATULUJĘ to już taz zleciało
eee no nie kuszę aż tak...coooś ty...ja raczej z tych skromnych,ale..nie powiem że lubię taki jeden szczegół delikatnie wyeksponować co robi wrażeniechyba a teraz mam takie dwa szczegóły do eksponowania..ale wiesz,przymierzałam ten topik z solara,zółty bez stanika przed moja siostrą i sutki sterczą w nim jak cholera(jak to bez stanika)i moja sister powiedziała że ona by tak nie wyszła...że po prostu by się wstydziła...i juz wiem że to musi robić wrażenie jak sutki stoją,jejuu ale na imprezę chyba tak można co???a po mieście nad morzem??bardzo będę bezpruderyjna:p :

MADZIULLASZ ZAPOMNIAŁAM,,GRATULUJĘ STRASZNIE NOWYCH NABYTKÓW

ANDZIKUSKU tobie też 3 miesiące..ech...ja 04 będę miała dwa.a wiesz że wczoraj umyłam sobie autko teżi oprócz krzyża nic mnie nie boli,tzn piersi nieale się zmachałam,to fakt!!!

kurna dziewczyny,ja się stresuję i emocjonuję to imprezą jakbym nigdy na takiej nie była,ja mam coś z glową,pierdoły mi się śnią,budziałam się w nocy z 5 razy!!coś nie tak pod deklem,stwierdzam!!ja się nie nadają chyba już,łoo matkoa tam będzie z 20lub lepiej znajomych ze studiów..co mnie cieszy na maxa!!!i chyba tylko jedna osoba z nich się ustkowała,a tak to wszyscy wolne strzelce..jak te czasy się pozmieniały,teraz 30tolatki jak 20 zycie prowadzą,średnio 0 10lat się wszystko poprzestawiałoi ja jestem za!!!aż mi dziwnie że mam dwójkę dzieci,staro się z tym czuję jakośtzn jestem najszczęśliwsza z tego powodu pod słońcem ale w tym towarzystwie,,tak mam..chociaż nie wyglądam ponoćmam nadzieję!!!

i jeszcze solenizantce muszę kupić prezent,wymyśliłam jakieś ozdoby z solara,mam nadzieje że to będzie trafiony prezent!!!bo widziałam śliczne tam

sorki że tak pieprzę o tej imprezie..ale ..no wiecie....
Stary 2012-07-21, 11:57   #473
horo_2
Zadomowienie

Cześć dziewczynki,
witam się bardzo gorąco
Gratuluję nowym cycolinkom

ps. zaproszonka przyjęte

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:07   #474
kasikkk87
Zadomowienie

ejjj jak patrze na wyliczanke to mam ciary heheh wyniki mam okyeahhh na razie nie ma czasu na stresa jestem wyjatkowo spokojnapogoda sie robi a ja mam miec operacje no kurna jak na zloscccc wrrrr
anik zadzwonie pozniej mam pare pytan
pozdrowie tashe od was
milenka a Ty gdzie ostatnie przygotowania???
madziula trzymaj sie dobrze ze jest ok
wiecie postanowilam nie brac ketanolu wzielam kiedys na miesiaczke i tak mi nie pomogl wiec po co sie truc mam nurofen forte kiedys o nim wspominaliscie i inny taki przeciwbolowy bez recepty...a chcialam kupic ketonla w masci i zrobili na recepte kupilam inny... jakies rady macie??co zabrac jeszcze???? trzymajcie sie ide dalejbiegac i zalatwiac wszystko

jupik operacja ale jajamikolajak laski:
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:13   #475
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hej
eee no nie kuszę aż tak...coooś ty...ja raczej z tych skromnych,ale..nie powiem że lubię taki jeden szczegół delikatnie wyeksponować co robi wrażeniechyba a teraz mam takie dwa szczegóły do eksponowania..ale wiesz,przymierzałam ten topik z solara,zółty bez stanika przed moja siostrą i sutki sterczą w nim jak cholera(jak to bez stanika)i moja sister powiedziała że ona by tak nie wyszła...że po prostu by się wstydziła...i juz wiem że to musi robić wrażenie jak sutki stoją,jejuu ale na imprezę chyba tak można co???a po mieście nad morzem??bardzo będę bezpruderyjna:p :

MADZIULLASZ ZAPOMNIAŁAM,,GRATULUJĘ STRASZNIE NOWYCH NABYTKÓW

ANDZIKUSKU tobie też 3 miesiące..ech...ja 04 będę miała dwa.a wiesz że wczoraj umyłam sobie autko teżi oprócz krzyża nic mnie nie boli,tzn piersi nieale się zmachałam,to fakt!!!

kurna dziewczyny,ja się stresuję i emocjonuję to imprezą jakbym nigdy na takiej nie była,ja mam coś z glową,pierdoły mi się śnią,budziałam się w nocy z 5 razy!!coś nie tak pod deklem,stwierdzam!!ja się nie nadają chyba już,łoo matkoa tam będzie z 20lub lepiej znajomych ze studiów..co mnie cieszy na maxa!!!i chyba tylko jedna osoba z nich się ustkowała,a tak to wszyscy wolne strzelce..jak te czasy się pozmieniały,teraz 30tolatki jak 20 zycie prowadzą,średnio 0 10lat się wszystko poprzestawiałoi ja jestem za!!!aż mi dziwnie że mam dwójkę dzieci,staro się z tym czuję jakośtzn jestem najszczęśliwsza z tego powodu pod słońcem ale w tym towarzystwie,,tak mam..chociaż nie wyglądam ponoćmam nadzieję!!!

i jeszcze solenizantce muszę kupić prezent,wymyśliłam jakieś ozdoby z solara,mam nadzieje że to będzie trafiony prezent!!!bo widziałam śliczne tam

sorki że tak pieprzę o tej imprezie..ale ..no wiecie....
Pozwól ze sie wypowiem moim zdaniem jesli czujesz sie dobrze bez stanika i sutaski Ci nie przeszkadzaja to sie ludzmi nie przejmuj bo to Ty masz sie dobrze czuc i Tobie ma byc wygodnie a innych nie powinno to obchodzic, a jesli bardzo zwracaja na to uwage i maja krzywe miny to badz pewna ze to z zazdrosci

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki,
witam się bardzo gorąco
Gratuluję nowym cycolinkom

ps. zaproszonka przyjęte
dziekuje
Stary 2012-07-21, 12:44   #476
grazia781
Raczkowanie

Witam was kochane
KLAUDUS co sie bedziesz przejmowała sterczacymi sutkami jak tak dobrze się czujesz to lec na całaego
ja w Egipcie latałam bez stanika do sukienek i topikow wspaniałe uczucie w poniedziałek wracam do pracy i jade po bandzie zakladam zarabista kiecke bez stanika opalenizna jeszcze jest wiec super to wyglada
MADZIULASZ jak tam u ciebie? jak się czujesz?
lece obiadek robic buziale
Stary 2012-07-21, 12:48   #477
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
milenka a Ty gdzie ostatnie przygotowania???

Kasikkk jestem, jestem na razie zero stresu, luzik aż sama się dziwię

Madziulla gratulacje super że już jesteś po

Kasikk, Tasha trzymajcie się teraz nasza kolej
Ja nie biorę ketanolu bo podobno na żołądek nie jest dobry ale ostatnio po operacji brałam pyralginę sprint 1000 lub tramal - na receptę- i było super bezboleśnie więc mam nadzieję że na ból cyckowy też ten zestaw zadziała

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-07-21 o 12:53
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:15   #478
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
hej dziewczęta

no i...gadałam z koleżanką...pan ''ugotowany''będzie,łoo matkoto trochę jak kuszenie losu....niee no szkoda..gadać!!!nie będę was''zanudzać''i pierdół opowiadać!!!idę się rozerwaćgrzecznie

aa i dziękuję za porady co do ubioru...ASIEK ja na chłopów nie poluję bo już swojego mama ''pan''o którym mówimy to mój były,ale to dosyć emocjonalna sprawa!!ech...a że występował w pewnym programie tv to dziewczyny go widzialy niektóre
chciałam włożyć sexi topik i spódniczkę do tego..tak trochę sexi,no ale ten grillchociaż grill od 19do 22 a później club...więc ten grill to tylko taki wstęp a główna impreza będzie w clubie,bo rezerwacja stolików itd..więc oczywiste...jutro coś pokombinuję po pracy i wam pokażę!!jak się wyrobię

ale właśnie opcje JEANSY plus topik wchodzą w grę,jak najbardziej!!!
No ja wiem, że nie polujesz Ale to nie znaczy wcale, że nie możesz wyglądać bombowo
Ważne, żebyś sama czuła się atrakcyjnie i pięknie ;]
A to, że komuś oko za Tobą poleci to nie jest nic złego
Tej historii z "byłym" nie znam, ale nie zaszkodzi, żeby zobaczył że fajna z Ciebie laska A co!

A jeansy i top to naprawdę dobry zestaw, no i uniwersalny ze względu na zmieniającą się pogodę. Wystarczy dobrać do tego żakiet jesli jest chłodniej i dalej wszystko pasuje

Cytat:
hej
Po to masz cycki, żeby je eksponować Przynajmniej ja tak uważam;]
Jeśli nie chcesz, żeby Ci sutki sterczały wystarczy kupić takie małe silikonowe nakładki / nalepki na nie, żeby wygładzały "sterczące przez bluzkę sutki".
Ja też nie należę do osób, które lubią zbyt "goło" się ubierać, ale czasami można zaszaleć, a kiedy masz się tak ubrać jak nie na imprezę
Niech laski zielenieją z zazdrości hihi

Ciekawe jak tam Madziullasz się trzyma
Fajnie, że tak lekko to znosi
Oby innym też tak z płatka to szło Trzymam kciuki dziewczyny!!

Buziaki ;*

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 16:31   #479
MyaDiva
Zakorzenienie

Witam cieplutko wow, ja mam dziś wolne Już jestem po słodkościach z Agatką Sprzątanie może poczekać, gotowanie też- zaległości trzeba nadrobić
Cytat:
Dziewczyny odpadły mi wszystkie strupki i zadzwoniłam do dr z pytaniem jak ja mam dalej pielęgnować te blizny, bo do tej pory smarowałam tłusta maścią i zasłaniałam gazikami. Powiedział mi żeby teraz smarować silikonem w żelu, i pytanko czy na ten silikon też kładzie się jakieś gaziki? Bo nie wiem czy mam kupować kolejne?
Sif, Celina ja gdybym za pierwszym razem zrobiła zabieg to byłabym już 1,5 roku po ale czy szczęśliwa? A tak jestem 1 miesiąc po i wszystko wskazuje na to, że będzie ok. Pierwszy raz jak trafiłam na konsultacje 1,5 roku temu lekarz odradził zabieg, powiedział, że w moim przypadku efekt będzie mierny, że za bardzo zniszczone i za duża wada, że wydam pieniądze, nacierpię się i nie będę zadowolona. Byłam zdruzgotana. Oczywiście nie zdecydowałam się i chwała bogu bo prawdopodobnie ten lekarz z moim przypadkiem by sobie nie poradził a tak znalazłam innego, który nawet przez sekundę nie miał żadnych wątpliwości i teraz jestem szczęśliwą posiadaczką kształtnych cycorków Także czasami los szykuje nam niespodzianki, a ja już wiem po co mi był ten dodatkowy czas dany.....
dokładnie , bardzo ładnie to napisałaś. Szybka droga potrafi być często złudą Pośpiech w podjęciu tak ważnej decyzji nigdy nie kończy niczym dobrym. Minął by rok- a Ty byś była dalej niż przed operacją- przeszła byś wiele, wydała dużo a piersi i tak by były do niczego. I chyba dobrze, że pierwszy lekarz zniechęcił Cię do siebie- no bo jeśli nie czuł na siłach by podjąć się zabiegu to zrobił Ci tylko przysługę nie operując Cię Zaoszczędziłaś wile bólu i pieniędzy

Co do blizn- tym żelem smaruje się bliznę jak kremem- nie trzeba na to kleić opatrunku. Smarujesz , czekasz chwilkę i wkładasz staniczek. Skoro masz już stosować żel z rany nic się nie sączy, jest sucha i wygojona- jałowe gaziki już nie są potrzebne.
Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Rzadko piszę, bo chłop mi przez plecy zagląda i czeka, kiedy mu laptopa oddam .
Belseno, no widzisz kochana, balony mam normalnie . A średniaczki miały być .
Już nie mogę się doczekać kiedy wrzucę zdjęcia moich cycuchów. Stary codziennie zagląda i twierdzi, że są równiutkie, co wydaje mi się raczej niemożliwe (niektóre z Was pewnie pamiętają moje krzywusy). Sama jeszcze nie oglądałam ich w lustrze, boję się podnieść stanik do góry. Mój prawy był znacznie mniejszy i teraz zdecydowanie bardziej boli, niż lewy, wydaje mi się, że to właśnie przez wyjściową wielkość, a raczej niewielkość.

Klaudeczko baw się dobrze, niech faceci popadają z wrażenia, a babki osiwieją z zazdrości
Witam i gratuluję bo my się jeszcze nie widziałyśmy jako dwie cycolinki Zaraz poczytam jak było , czy jesteś zadowolona i czy było ciężko

Cytat:

[/COLOR]ciekawe jak madziula
a ja latam i latam nawet nie mam kiedy sie wyspac w szpitalu i po op odpoczne
mam pare pytan
glownie do dziewczyn od mojej pani dr
kiedy mozna sie normalnie wykapac??w calosci heh??czy szwy sie sciaga po 2 tyg czy wczesniej??kiedy mozna smarowac piersi balsamem??mam bezbarwnaodzywke na paznokciach moge zostawic|??po jakim czasie moge sciagnac ten topik???kiedy zdolam go sciagnac zeby zmienic na inny chodzi mi o ta czasowa niesprawnoschehe co za pytania do tego bez skladu i ladu ale moze zrozumiecie

anik nosisz na razie bluzki rozpinane przez glowe czy juz normalne???
oliwka Ty wspominalas o pilce z krora cwiczylas raczki dr Ci tak zalecal???

to juz zaraz dr do mnie oddzwonila powiedziala ze z tym usg ok ze to nic groznego
Kąpać cała , pod prysznicem będziesz się mogła w 7 dobie- dzień przed zdjęciem szwów. I od tego dnia piersi będziesz mogła balsamować z omijaniem szwów które trzeba zdezynfekować i położyć na nie jałowy gazik. Bezbarwna odżywka może zostać na paznokciach. Topik możesz zmienić kiedy chcesz- i poradzisz sobie z tym sama u nas kochana nie ma lekko, trzeba wracać do sprawności już na drugi dzień po operacji Więc i z topikiem sobie poradzisz- będzie to ogromne wyzwanie ale powolutku dasz radę . Wszystkie wytyczne dostaniesz spisane na kartce jak Pani dr będzie Cię wypisywac do domku

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:01   #480
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
No widzisz, jak zwykle okazuje sie, ze kazda z nas przechodzi rekonwalescencje inaczej. Ty jak zywczyk, a ja przez tydzien kwekalam po takiej samochodowej imprezce Za to dzis, po raz pierwszy wybralam sie na terenowy rowerek. Poltorej godzinki podzielone na 2 raty. Bylo cudnie a moje piersiki wcale nie protestowaly
A'propos imprezki, wcale sie nie dziwie, ze sie przejmujesz. Fajne sa takie spotkania po latach. A do tego jeszcze jak sie ma nowe cycki to juz w ogole... TZ Cie w ogole pusci? Ja tam bym na jego miejscu mozna sie zastanowila, a przynajmniej odwiozla i przywiozla z powrotem, zeby mi sie zoneczka gdzies po drodze nie zagubila

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
ejjj jak patrze na wyliczanke to mam ciary heheh wyniki mam okyeahhh na razie nie ma czasu na stresa jestem wyjatkowo spokojna
No i dobrze, tak ma byc. Wszystko przemyslane, zadecydowane, wiesz gdzie idziesz i po co, teraz czas zakmnac oczy i skoczyc Najwazniejsze to dobre samopoczucie i brak stresu, ktory tylko obniza odpornosc. Kciukasy trzymamy juz!

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-21 o 17:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości