|
|
#3241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
Cytat:
jest taki cytat i mysle ze jest w nim troche prawdy: "faceci nie rozmawiaja tylko klepia sie po plecach". Ciezko im przyznac sie do porazki... Zamiast o tym mówić i mowić i płakać dniami i nocami, wolą iść odreagować na imprezie albo rybach, pracy lub wizycie w burdelu po pjjaku itd.... Cięzko to ogarnąc, w końcu oni są z Marsa... |
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale to fakt faceci są inni ... ile bym dała by w końcu usłyszeć prawdę na pewne tematy faceci to tchórze.
|
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała wyjść na imprezę ale nie mam z kim :-( bo koleżanki w innych miastach
i siedzę w domu i siedzę na wizażu i myślę za dużo i czekam na tel od przyjaciela mamy się niby dzisiaj spotkać na chwilę pogadać ...
|
|
|
|
#3245 |
|
Wtajemniczenie
|
mogg skąd jesteś?
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Pw
Edytowane przez mogg Czas edycji: 2012-07-21 o 14:25 |
|
|
|
#3247 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tak. Ale to był facet zakochany i porzucony, a nie taki, który zostawił dziewczynę, bo mu się chciało spróbować jak smakują inne.
|
|
#3248 |
|
BAN stały
|
Dobra, zmiana w moim łbie!
CHCĘ odzyskać tego kolesia. Jeszcze nie wiem jak to zrobię i kiedy to się uda, może za miesiąc a może za pół roku, ale muszę go odzyskać
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
im więcej czasu mija tym ciekawszych rzeczy się dowiaduję co mówił o mnie eks ... nie wiem mam ochotę mu to wygarnąć żeby w końcu powiedział mi prawdę .. dlaczego faceci nie mogą powiedzieć prawdy przy rozstaniu? tylko gadają głupoty pt : nie wiem co do Ciebie czuję ... chciał podkopać moją samoocenę - udało mu się teraz to już w ogóle czuję się jak nie zero tylko nic.
|
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
mogg najgorzej się dowiedzieć od osób postronnych. Mam nadzieję, że ja nidgy się tego nie dowiem. Nie mieliśmy wspólnych znajomych, w czym w tej chwili widzę plus.
|
|
|
|
#3251 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też bym wyszła. Gdziekolwiek. Cytat:
Edytowane przez aqu Czas edycji: 2012-07-21 o 18:51 |
||
|
|
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dajcie znać skąd jesteście
ja również chętnie bym się spotkała na jakiegoś drinka pogadać U mnie przełom. Co prawda zrobił mi świństwo bo cały dzień prosił o spotkanie a na ostatnią chwilę wystawił, ale bardzo dobrze, bo idę się spotkać z kolegą i będę się dobrze bawić mam nadzieję Udanego wieczoru życzę i dużo optymizmu (kurczę co we mnie wstąpiło? )
|
#3253 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem z centrum Polski, sądzę że fajne by było spotkanie w większej grupie
|
|
|
|
#3254 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? co za ch** , nie nawidze takiego wystawiania, ja niewiem za kogo oni sie czasem mają? myślą że nie mamy nic ciekawszego do roboty tylko czekać aż książe łaskawie raczy zaproponować nam spotkanie? i do tego w ostatniej chwili sie wycofac ale dorbze ze sie nie przejełaś zbytnio i wychodzisz z kolegą![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem z Kielc ...
Radzę sobie naprawdę ale czasem mam taki dzień jak ten jak dowiaduję się rzeczy które niby wiem ale wypowiedziane głośno bardzo bolą .. nie będę z tym człowiekiem idę do przodu ale czasem robiąc 2 kroki do przodu robisz jeden w tył ... to po prostu mnie boli i dotyka bezpośrednio strasznie głęboko ... staram się idę do przodu ale jest mi ciężko z tym wszystkim mam dni dobre i złe .. dziś znów siedze cały dzień w 4 ścianach.. to nie pomaga.. za oknem beznadziejna pogoda :/ |
|
|
|
#3256 |
|
Wtajemniczenie
|
mogg i monika226 macie do mnie prawie po równo :P :P
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
to forum mi chociaż pomaga i jeszcze mnie przyjaciel olał miałam się z nim dzisiaj widzieć miał się odezwać pewnie zapomniał a ja nie będę mu już 2 raz przypominać i pójdzie z moim eks na imprezę i będą się świetnie bawić ...
|
|
|
|
#3258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A niech idą na tą impreze. Może są siebie warci? Kij im w oko. Jestem zdania, że to jak się zachowujesz w stosunku do innych ludzi, co robisz, z czasem do Ciebie wraca. Czyli że jeśli jesteś życzliwy,ta życzliwość też Cie spotka ze strony innej osoby. Jesteś świnią - ktoś kiedys potraktuje Cie tak samo źle. Pomyśl sobie Mogg, że jeszcze troche, pewnego dnia żal mu dupę ściśnie. |
|
|
|
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
aqu- a Ty skąd jesteś?
troszkę mnie dzisiaj zirytowało w exie to że on już jest pewien że ja wrócę... a może odniosłam takie wrażenie bo gadaliśmy przez telefon. zasmucił się też podobnież że odstawiłam tabletki. lol |
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
staram się tak o tym myśleć bo drugiej głupiej nie znajdzie ... ale zabił we mnie wszystko co najlepsze ... nie wierze w miłość tyle złego wyrządził tak mnie skrzywdził a ja mu wybaczałam bo wierzyłam w niego w jego miłość ... a on ato wolał zgrabniutką małolatkę ... on jeszcze nie wie co zrobił do niego jeszcze nie dotarło to .. po prostu dzisiaj mnie to boli może jutro będzie już lepiej .. pomagacie mi i jestem Wam za to wdzięczna.. bo czuję się samotnie ta jakby nikt się nie przejął gdyby mnie zabrakło :-( ...
Czasem potrzebuję wyrzucić z siebie negatywne emocje.. mimo iż mam głowę wysoko podniesioną i wiem że z czasem będzie lepiej i że dam radę ale potrzebuję czasem się jeszcze wyżalić ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- mój też jest pewny że ma do kogo wrócić bo przecież tak go kocham ... do niego dotrze bo przyjaciel za miesiąc wyjeżdża i skończą się imprezy i wtedy sobie przypomni o mnie. |
|
|
|
#3261 |
|
Wtajemniczenie
|
tutaj to troche inna sytuacja, on myśli że wróci bez problemów, chce wrócić tylko że on myśli że to będzie takie hopsiup i juz że się nie będzie musiał starać, mam takie wrażenie. może mylne, czasem nadinterpretuję boję się poprostu że np nie będzie się w ogóle starał żeby między nami było ok
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- on twierdzi że będzie ale... pożyjemy zobaczymy. umówiliśmy się na czwartek. |
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- :d |
|
|
|
|
#3264 |
|
Wtajemniczenie
|
masz rację, o tyle dobrze że nie mieszkaliśmy razem
bardzo mądrze mówisz. niech wie że będzie musiał się postarać.... nie wiem jak mam to rozegrać bo zawsze podawałam się na srebrnej tacy. ale ogólnie jestem raczej chłodna
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnaś wyznaczać tempo .. jeśli chcesz do niego wrócić nie możesz mu wypominać tej dziewczyny musisz przełknąć to i starać się nie mówić o tym .. ale to nie oznacza że nie pamiętać ... |
|
|
|
|
#3266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wszystkie mamy do siebie daleko niestety. A tak byśmy się na jakiegoś drinka ugadały i najpierw obrąbały tyłki facetom, a potem pobawiły
|
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie ja właściwie przy soczku bo nie można mi pić nic % ale chociaż byśmy się wszystkie rozumiały bez słów
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
jest dobrze staram się nie myśleć o nim ,dzisiaj cały dzień sprzątam i robię rewolucję w pokoju słucham muzyki pomaga mi to ![]() wczoraj byłam na rolkach trochę się wyżyłam , dzisiaj brzydka pogoda, ale jutro jak będzie ładnie też idę śmigać A Ty Kochana jak się czujesz? ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- trzymaj się ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Jesteśmy wszystkie z Tobą , będzie dobrze !!!
|
|
#3269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To na pewno ![]() Jestem teraz w tak pogiętej sytuacji i nie mogę przestać myśleć o tym. Przydaoby mi się wyjście gdzieś, żeby skupić te myśli na czymś innym i odpocząć psychicznie. |
|
|
|
|
#3270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajmij się sobą jakieś hobby czy sport , znajomi , dużo zabawy i będzie dobrze.Jak tylko poczujesz się źle pisz tutaj.---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

... ale to fakt faceci są inni ... ile bym dała by w końcu usłyszeć prawdę na pewne tematy faceci to tchórze.

)
ale dorbze ze sie nie przejełaś zbytnio i wychodzisz z kolegą