|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: filmiki urodowe cz. VI
Cytat:
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak nie zaprasza jak zaprasza do swojeog zycia
wezmy taka marte z TBOF ja o niej nic nie wiem, poza tym ze ma chlopaka, a ogladam jej/ich filmy czy oleski nawet tez nie mowi nic czy nawet agnieszki nissiax umowmy sie, kto chce ten zaprasza kto nie ten nie Edytowane przez sylwoha Czas edycji: 2012-07-21 o 14:57 |
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Blondi2989 i tyle. O Niesi wiemy na dobrą sprawę wszystko.
O Nisiax prawie nic, poza tym, że pochodzi z Wielkopolski (chyba z Wolsztyna) i jaką szkołę kończyła. Wiemy też, że ma brata w NY i rodziców w Polsce. I nic więcej! Ani, czy ma męża, chłopaka, narzeczonego. Wiadomo, że z kimś żyje i tyle. Jedynie jej kot stał się publiczny ;-) Niesia swojego brata z kolei nawet pokazała... I to je bardzo różni. Dlatego teraz dziwi mnie oburzenie Niesi, bo według mnie podała tyle szczegółów ze swojego życia, nigdy się z niczym nie ukrywała, więc teraz tym bardziej nie powinna być zaskoczona, że tyle wiemy.
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Niesia zrobiła ze swojego kanału śmietnik, bo często jej "produkcje" dalekie były od urodowych i modowych, a bliższe normalnie pamiętnikowi. Nie musiała pokazywać, gdzie jedzie na miesiąc miodowy, co tam robi itp. Nie musiała pokazywać gavina, opowiadać o nim, gdzie się spotkali, po jaką cholerę to. Pokazała brata, jakąś kuzynkę, opowiadała szczegółowo o ślubie. Co się więc dziwić ludziom, że są ciekawi? Ona sama nie postawiła granicy pomiędzy sobą a widzami.
|
|
#4445 |
|
Raczkowanie
|
Gav/Aga czy tam oni obydwoje naprawdę nie mają pojęcia co to jest stalking. Jeśli ktoś nie chce dzielić się wszystkim z nieznajomymi, ma takie ustawienia, że wszystko chowa i zostawia dla znajomych. Zerknęłam na jego profil po Waszych postach i dla mnie to wygląda po prostu żałośnie
![]() U mnie Nieesia wyleciała z subów po wyłączeniu komentarzy do OOTD. Wiecie może jak wywalić bloga z obserwowanych? Nie widzę ostatnio na blogu Niessi nic co by mnie zainteresowało.
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
cje
Cytat:
![]() dlaczego inne youtubowiczki takie jak nisiax83 nie chlapią na prawo i lewo o swoim życiu prywatnym? bo są rozsądne i widzą w tym wszystkim umiar. Niesia25 woli nagrywać swojego męża i żarcie które jedzą bo to by mieć więcej widzów i wejść na filmiki , zamiast sie skupiać na tematyce o ogólnym tytule URODA. nie zdziwie się jak szczegółowo zacznie opisywać swoją ciąże łącznie z tym ile wymiotów dziennie ma i jakie jedzenie ją obrzydza....
|
|
#4447 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Ja już przy 200 filmiku stwierdziłam, że Niesia nagrywa takie głupoty po to, żeby mieć jak najwięcej filmików. Nie widziałam nic ciekawego w jej filmikach, tylko w paru początkowych, więc wyrzuciłam ją z subów, ogólem zrobiłam porządek na Youtubie i mam teraz może z 5 kanałów urodowych, które subskrybuję.
|
|
|
|
#4448 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Tak przy okazji - Niesia pokazała bardzo dużą część swojego prywatnego życia, ale RGP i tak nie pobiła
|
|
#4449 |
|
Raczkowanie
|
Napewno będą filmiki o tej tematyce
![]() np. Co sądzicie, poród w domu czy nie? Rodzic razem? Co zabrałam do szpitala na porod. Pampersy które przetestowałam, projekt denko, zasypki, szamponiki, oliwki dla bobasa
Edytowane przez coffee lover Czas edycji: 2012-07-21 o 15:34 |
|
|
|
#4450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedynym słowem - masakra
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
nie badzcie zlosliwe tez dziewczyny
|
|
|
|
#4452 |
|
biegam dla Zabawy
|
A czemu wam to przeszkadza? To będzie teraz spora część jej życia, więc normlane będzie jak będzie chciała się tym podzielić. Sądzę też, że wiele dziewczyn by chętnie to obejrzało.
|
|
|
|
#4453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko trzeba być w tym konsekwentnym. pokazuję = liczę się z tym, że będę tematem do rozmów. ja lubię niesię mimo jej niekonsekwencji.
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co wam te informacje ? I cały ten temat zrobił się po prostu niesmaczny.
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() --- https://www.youtube.com/watch?v=TXZ7...&feature=g-u-u Haul u RGP- obejrzyjcie od 18:20
Edytowane przez pannaleksandra Czas edycji: 2012-07-21 o 16:35 |
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=LIcyu...&feature=g-u-u
Eh, co ona ma w tych włosach -.- |
|
|
|
#4458 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Dziwisz się, że ludzie szukają informacji na FB? Bo ja nie. Szczerze mówiąc, gdy kogoś poznaję, to często patrzę na jego profil na FB - nie widzę niczego złego w tym, że "sprawdzamy" kogoś na fejscie. FB pozwala ponadto na różne formy zabezpieczenia swojego profilu w taki sposób, że są widoczne tylko niektóre dane, bardzo podstawowe. Jeżeli jesteśmy gdzieś zarejestrowani pod swoim nazwiskiem i udostępniamy takie a nie inne dane, to nie dziwmy się, że ludzie czytają to co napiszemy na FB albo np. Golden Line.
|
|
#4459 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Zadomowienie
|
Podsumowując trochę - to jeśli niesia czy inne dziewczyny chcą się dzielić z widzami i światem swoim życiem to mogą, ich wola, żaden problem. Dziewczyny czasami mówią wiele i nawet jak się człowiek czegoś nie chce dowiedziec to oglądajac filmik się dowie. Ale też nie mogą się później te osoby dziwić,buntować, że o tym się mówi, szuka informacji. Owszem, widzowie tez powinni mieć jakieś hamulce i nie ładować się z butami w szczegóły. Tylko dzisiaj trudno tez chyba ocenić gdzie jest jakas granica i co można a czego nie gdy tak wiele się udostępnia.
Życie w sieci ma swoje blaski ale ma też cienie. Trzeba przemyśleć co się daje widzowi, co nie, a widz też powinien się zastanowić czy aby nie przesadza z ciekawością. Chociaz tu większe pole manewru mają kręcące filmiki bo mogą powiedziec tylko tyle ile chcą a np. natrętne pytania o szczegóły z życia osobistego ignorować albo dać komunikat, że nie odpowie się na te pytania. A jak się już ktoś decyduje mówić wiele to musi się liczyć z tym, że będzie się o tym mówiło. Szpiegowania męża na fb nie popieram i gdyby nie to szpiegowanie to by tego zdjęcia wiele osób nie widziało, to jest fakt. Ale też to jest internet, nie można mieć pretensji, że ktoś coś znalazł, ktoś poszukał. Zwłaszcza jeśli udostępniamy coś dla wszystkich, wtedy nawet jak wydaje się nam to mało prawdopodobne moze nas odnaleźc ktoś zupełnie obcy z końca swiata. |
|
|
|
#4461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opaskę kotka, którą sprzedaje w swoim sklepiku za 100 zł z wysyłką. bardzo denerwuje mnie w niej to, że stylizuje się na japonkę. to trzymanie palca na policzku, te minki. no, ale ja się kulturą japonii nie fascynuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2012-07-21 o 17:51 |
|||
|
|
|
#4462 |
|
Zadomowienie
|
O właśnie jak z tym było : > bo mi się coś kojarzy, że ona będąc w Anglii znała glossyboxa i jak przyjechala do Polski to mówiła (?) o tym, że chce by dziewczyny w Posce też coś takiego miały tu na miejscu i czy to aby Laura nie starała się nawiązać współpracy z firmami, dystrybutorami, zaintersowac kogos tym tematem ? I jak później się udało, glossybox się pojawił to przypisala sobie zasługi. Wyśmiewano to ale jeśli było tak jak mi świta to nawet i słusznie sobie zasługi przypisała
. Ale nie jestem pewna czy tak było czy tylko mi coś się poplątało ? W sumie to nie jest istotne ale tak z ciekawości pytam - ten stopien ciekawosci jest chyba jeszcze ok
|
|
|
|
#4463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
A propos chłopaków vlogerek
Bubzbeauty(jedna z moich ulubionych vlogerek) nagrała kiedyś super tag ze swoim chłopakiem ![]() My Boyfriend Does My Makeup Są przesłodcy
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LOL, 8:02 umarłam ![]() a i cudne psiaki
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2012-07-21 o 18:45 |
|
|
|
|
#4466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2019-12-28 o 21:33 |
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja AzjatyckiCukier uwielbiam no ale może też dlatego, że sama siedzę w "tych" klimatach.
|
|
#4468 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie mam pojęcia, co może być interesującego w kanale Nieesi, natomiast z utęsknieniem czekam na filmik Cukru
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam identyczne zdanie, najbardziej wkurzający głos na youtube.Kiedyś ja subskrybowałam, ale na dłuższą metę się nie dało.
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inaczej jest infantylna i denerwująca. http://www.azjatyckibazar.com/produc...31375_zoom.jpg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

Po co wam te informacje ? I cały ten temat zrobił się po prostu niesmaczny.
, bo jak widac domniemana ciąża Niesi25 sprawia, że jest ona tematem nr 1.