Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 18:31   #2401
Ando
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
dziewczyny mam jedna piers mniejszą co mam zrobic? mam w niej od wczoraj wieczora mniej pokarmu!!!!!!!!!!!!!
spokojnie Prince
ja tak mialam w obu przypadkach
jakos jeden lepiej dzialal i wygodniej mi bylo, a poza tym mimo zestaralam sie pilnowac to wciaz mi sie krecilo ktory byl ostatni, no i jeden byl wiekszy a drugi mniejszy
Jak Ci bardzo zalezy to przystawiaj czesciej do tego mniejszego to moze sie rozkula

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

pani22ka - wspolczuję...My wlasnie dlatego nie wzielismy dzieci na pogrzeb. Nie wiem czy to dobrze ale nie wiedzialam jak zareagują, a Fran jest taki wrazliwy... Poza tym do teraz nie moga zakapowac o co chodzi w grobie. Że jak - skoro jest w niebie to czemu ją zakopali??? I czy mozemy ją odkopac?

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Lunao - z tym Bogiem to troche wkladam kij w mrowisko, ale tak jak piszesz - to takie myslenie na łatwizne, taki podreczny winny.
Moj mąż odszedl z kosciola bo jest cierpienie na swiecie itp... a przeciez Bog nie jest jedyną siłą pozaziemską. Jakos nikt nie bierze tego pod uwage..
Pomijajac szatana i inne duchy
Jest jeszcze natura - czyli system jaki sobie Bog wymyslil zeby swiat jakos dzialal, gdzie slabe i chore jednostki po prostu umierają, bo inaczej gatunek by nie przetrwal... brutalne ale logiczne. A my jestesmy jakby na to nie patrzec czescia tego systemu

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 18:41   #2402
Dasti80
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Po staremu Kochana, nic ciekawego....
a jak u Was??
Teraz z niecierpliwością czekamy na klucze do mieszkania, a w międzyczasie remont planujemy.
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
a mnie 14 dni po tp przetrzymali choć moja położna twierdzi że on nie wygląda na aż tak długo przenoszonego...
w szpitalu ktg 3xdziennie, badanie tętna co 3 godziny i codzienne sprawdzanie wód trochę uspokajało, ale co się naczekałam na ten mały cud...
najlepsze ja nastawiona na wywoływanie a tu nagle doktorka oświeciło, że może by mnie pomierzyć tym sposobem miałam planowaną cc ze względu na zwężoną miednicę (no i ja się upierałam że mi się wody sączą, w gruncie rzeczy nie wiem czy tak było możliwe że gdzieś z góry bo na dole pęcherz był cały) a akcji porodowej nie doczekałam
Chyba dobrze że nie doczekałaś tylko niepotrzebnie przetrzymali Cie tyle czasu bo zwężoną miednicę mogli stwierdzić od razu U nas tez ktg 3 razy dziennie, a wód mi nie sprawdzali bo jeszcze za bardzo przeterminowana nie byłam.
Cytat:
Napisane przez Agna Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi jeśli wymaz z gardła wykazał u mnie bakterie i grzybicę to jest prawdopodobieństwo że mój partner też może je mieć??
zawsze tak mi się przynajmniej wydawało...Mój mąż poszedł do lekarza z prośbą o skierowanie na wymaz z gardła oraz badanie nasienia na posiew (pod kątem bakterii), a lekarka nie dała mu tego na czym nam zależało....dostał za to na tysiąc innych badań z krwi, zupełnie niepotrzebnych , że aż kobieta w laboratorium zapytała czy ona się na jakiś zabieg do szpitala szykuje?? Dostał na chlamydie pneumoniae, glukozę na czczo, kreatynina, lipidogram, jakieś współczynniki wątrobowe, OB, mocz ogólny (to jeszcze ok), ale po co reszta jak najważniejszego nie ma Co mnie zaskoczyło to to, że powiedziała mu że nie musi robić wymazu z gardła i że posiewu też nie musi bo gdybym miała problemy z zjasciem w ciążę to wtedy tak, ale jeśli zaszłam to on nie musi badać nasienia na posiew To pytam jakie badanie pozwala stwierdzić zakażenie układu płciowo-moczowego u mężczyzna ??
Myślę że na dobre badania dostał skierowanie, te badania pokażą ogólny stan zdrowia, a badanie na chlamydie jest bardzo ważne bo chlamydia powoduje poronienia Ty też możesz zrobić to badanie z krwi i z wymazu z pochwy

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:04   #2403
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Teraz z niecierpliwością czekamy na klucze do mieszkania, a w międzyczasie remont planujemy.
oo-my tez
od 1.sierpnia mamy sie przenosic
tyle ze jeszcze wszystkie formalnosci przed nami eh...

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:04   #2404
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Zeberko jak szczepisz swoje malenstwo??? zdecydowałas juz sie na jakies dodatkowe szczepienia?? ja niemam pojecia co wybrac i w ogóle. Jestem zielona slysze rozne opinie o tych dodatkowych
prince- przystawiaj na zmianę raz do jednej raz do drugiej chyba, że z jednej krótko je to drugi raz do tej samej, gumkę do włosów załóż na nadgarstek i przekładaj to się nie zakręcisz

ja nie czytam o tych szczepionkach bo nie chcę się nakręcać...
zapytałam ciocię o szczepienia - poleciła mi infanrix hexa + wzw czyli 6w1 wiem, ze opinie różne na ten temat ale ona mi tylko powiedziała, że 25 lat pracuje w punkcie szczepień i mówi to ze swojego doświadczenia

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:10   #2405
amilcia
Wtajemniczenie

prince - jasne, że to może być przyczyna. Laktator nigdy tak nie wyciągnie mleczka jak mały ssak ta pierś którą podajesz częściej produkuje więcej mleka i jak piersi nabierają to ta wydaje się większa. Musisz przystawiać na zmianę.
Pamiętam kiedyś koleżanka karmiła głównie jedną (.) widać było sporą róźnicę między (.)(.) .

Ja szczepię tylko na podstawowe szczepienia.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Edytowane przez amilcia
Czas edycji: 2012-07-21 o 19:11
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:11   #2406
Luna0
Zakorzenienie

Byłam u endo, konkretny facet ale za wizyte bez USG zapłaciłam 150 zł ja na moje miasto bardzo dużo ale pewnie dlatego że z Krakowa dojezdza...
Kazał mi zwiekszyc dawke do 75 euthyroxu, jodu tyle ile mam w witaminkach ciazowy, zdiagnozował Hashimoto, a niedoczynność subkliniczną-czyli bez objawów
Powiedział też że moje wyniki nie są takie złe, nie ma co się bać ale że to napewno nie tarczyca spowodowała # więc już nic nie wiem...
Ogólnie dobry lekarz kazał zrobić usg, tsh, ft3,4 i przyjsc za miesiąc, ale za miesiąc pojde już do kogos innego na fundusz bo bym zbankrutowała...
Nie załuje pieniedzy bo przynamniej ktoś kompetentny mnie zdiagnozował, a dopierać dawke to już moge na nfz
Ogólnie nie jest tak źle jak myślałam więc się cieszę

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
a mnie 14 dni po tp przetrzymali
Piękny jest Twoj maluszek pokazuj go jak najszczęściej

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
hmm, myślę że nie zazdroszczę, tylko jak na złość mnóstwo moich znajomych zaszło niedawno albo dziewczyny znajome rodzą, bardzo boli, bo moje dziecko byłoby niemal w identycznym wieku, żal mi Aniołka i żal że nie udaje nam się;/
No ja "zazdroszcze" tak jak Ty czyli dobrze że mają "ale czemu ja nie mam?!" U mnie jak na złość też mnóstwo dzieciaczków.. pewnie przez nasz wiek
Nie pamietam czy wam mowilam ale znajoma ostatnio urodziła i napisała na fb "tatuś dzielnie odbierał poród" itd. a tego "tatusia" moi koledzy spotkali na pępkówce w klubie go-go gdzie zwinął jakąs prostytutke
Niepojęte to dla mnie

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
[/COLOR]Lunao - z tym Bogiem to troche wkladam kij w mrowisko, ale tak jak piszesz - to takie myslenie na łatwizne, taki podreczny winny.
Moj mąż odszedl z kosciola bo jest cierpienie na swiecie itp... a przeciez Bog nie jest jedyną siłą pozaziemską. Jakos nikt nie bierze tego pod uwage..
Pomijajac szatana i inne duchy
Jest jeszcze natura - czyli system jaki sobie Bog wymyslil zeby swiat jakos dzialal, gdzie slabe i chore jednostki po prostu umierają, bo inaczej gatunek by nie przetrwal... brutalne ale logiczne. A my jestesmy jakby na to nie patrzec czescia tego systemu
Ja też nikogo nie osądzam, każdy przezywa żałobe jak chce i wini kogo chce od siebie po Boga do lekarzy
Natura jest jaka jest i nie mamy wyjścia musimy to zaakceptować...
Mój TŻ wierzy kiedy chce, czyli jak było ze mną źle to sie modlił... no i powiedział że podziekuje za tego dzidziusia który teraz jest chociaz musiałam mu o tym przypomnieć

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:51   #2407
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Byłam u endo, konkretny facet ale za wizyte bez USG zapłaciłam 150 zł ja na moje miasto bardzo dużo ale pewnie dlatego że z Krakowa dojezdza...
Kazał mi zwiekszyc dawke do 75 euthyroxu, jodu tyle ile mam w witaminkach ciazowy, zdiagnozował Hashimoto, a niedoczynność subkliniczną-czyli bez objawów
Powiedział też że moje wyniki nie są takie złe, nie ma co się bać ale że to napewno nie tarczyca spowodowała # więc już nic nie wiem...
Ogólnie dobry lekarz kazał zrobić usg, tsh, ft3,4 i przyjsc za miesiąc, ale za miesiąc pojde już do kogos innego na fundusz bo bym zbankrutowała...
Nie załuje pieniedzy bo przynamniej ktoś kompetentny mnie zdiagnozował, a dopierać dawke to już moge na nfz
Ogólnie nie jest tak źle jak myślałam więc się cieszę
fajnie, że coś już wiesz. ja dalej nic. w dodatku mam odstawiony euthyrox i nie jestem chyba do tego przekonana.. boję się, że mi to zaszkodzi

ale się dogadaliśmy z mężem.. niedawno się skapnęliśmy, że nie mamy pieczywa na kolację i śniadanie. mąż siedzi w pracy, więc mimo, że koszmarnie mi się nie chciało to polazłam do sklepu, wracam i dostaję smsa od męża, że właśnie wyszedł na przerwie do sklepu i kupił pieczywo takim sposobem mamy 11 bułek swoje zakupy już wsadziłam do zamrażalnika, będą na czarną godzinę.

dziewczyny, czy w ciąży można pić gazowane napoje?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 20:03   #2408
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
fajnie, że coś już wiesz. ja dalej nic. w dodatku mam odstawiony euthyrox i nie jestem chyba do tego przekonana.. boję się, że mi to zaszkodzi

ale się dogadaliśmy z mężem.. niedawno się skapnęliśmy, że nie mamy pieczywa na kolację i śniadanie. mąż siedzi w pracy, więc mimo, że koszmarnie mi się nie chciało to polazłam do sklepu, wracam i dostaję smsa od męża, że właśnie wyszedł na przerwie do sklepu i kupił pieczywo takim sposobem mamy 11 bułek swoje zakupy już wsadziłam do zamrażalnika, będą na czarną godzinę.

hahaha
przed sekundą byłam w sklepie po zimną fante i właśnie sie nią delektuje Chyba można ale nie za często Przecież na samej wodzie się nie da żyć!

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-21, 20:03   #2409
fiolusiek
Zakorzenienie

moni_ka.g w ciąży gazowane tylko nie pij dużo chemicznych soków czy słodkich napojów, bo wiadomo, że w tym sama chemia. Ja od czasu do czasu skuszę się na parę łyków Pepsi, bo mnie do niej ciągnie, a przed ciążą mnie odrzucało

Jak myślicie mogę w takiej sukience na wesele iść W niej wogóle nie wyglądałam jak w ciąży, fajnie wyszczupla
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...kienki/83062/1
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 20:20   #2410
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Przecież na samej wodzie się nie da żyć!
- ja żyję pije tylko wodę, herbatę, kawę, czasem piwo, żadnych napojów i soków

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
- poza zawartą tam chemią to chyba nic więcej nie szkodzi. Z umiarem można.

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Jak myślicie mogę w takiej sukience na wesele iść W niej wogóle nie wyglądałam jak w ciąży, fajnie wyszczupla
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...kienki/83062/1
myślę, że można zwłaszcza w odmiennym stanie

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-07-21, 20:25   #2411
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
- ja żyję pije tylko wodę, herbatę, kawę, czasem piwo, żadnych napojów i soków

- poza zawartą tam chemią to chyba nic więcej nie szkodzi. Z umiarem można.

myślę, że można zwłaszcza w odmiennym stanie
a widzisz ale w ciąży kawa i herbata jest bee dlatego zostaje praktycznie woda i soki Ja nie moge tak żyć, skoro sobie piwka odmowilam to musze sobie coś tam "niegrzecznego" popijać czyt. fanta
No ale na co dzień woda niegazowana tylko wieczorkami czy coś tak żeby nie zwariować to jakaś fanta czy soczek

Za to ja mam pytanie co z herbatkami owocowymi?? Bo dziś chcialam sobie zrobić no bo czarnej niby lepiej unikać a tam hibiskus w każdej! A "podobno" hibiskus też niedobry w ciaży to ja już nic nie wiem

Aniołek 25.05.2012

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-07-21 o 20:27

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-21, 20:30   #2412
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha
przed sekundą byłam w sklepie po zimną fante i właśnie sie nią delektuje Chyba można ale nie za często Przecież na samej wodzie się nie da żyć!
Luna: Kojarzę Cię z wątku mamusiowego : ogromne gratulacje!
Bardzo się cieszę i życzę bezproblemowej ciąży!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 20:48   #2413
Agna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Myślę że na dobre badania dostał skierowanie, te badania pokażą ogólny stan zdrowia, a badanie na chlamydie jest bardzo ważne bo chlamydia powoduje poronienia Ty też możesz zrobić to badanie z krwi i z wymazu z pochwy
ja już jestem po tym badaniu, obydwie chlamydie pneumoniae i trchomatis mam ujemne
a jeśli po stosunku często łapię infekcje to znaczy, że partner może roznosić bakterie? Więc co? Wtedy robi się posiew nasienia?

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Agna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 20:54   #2414
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dobra, wrzucam to zdjęcie, później je usunę.
Już zdecydowałam, zafarbuję sobie sama te jasne końcówki na jakiś ciemniejszy kolor, bo w tym rozpuszczonym nie wyjdę z domu, póki co ściśle spinam włosy.

(Za dobrą radę dziękuję Dasti)

Jutro jeszcze raz wstawię, jak jeszcze ktoś nie widział mojej tragedii na głowie

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2012-07-21 o 23:06
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:06   #2415
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
a widzisz ale w ciąży kawa i herbata jest bee dlatego zostaje praktycznie woda i soki Ja nie moge tak żyć, skoro sobie piwka odmowilam to musze sobie coś tam "niegrzecznego" popijać czyt. fanta
No ale na co dzień woda niegazowana tylko wieczorkami czy coś tak żeby nie zwariować to jakaś fanta czy soczek
w ciąży też piłam tylko wodę no ale mi łatwiej bo ja nie lubię soków ani napojów. Co do herbatek owocowych to nie wiem ale jak wypijesz jedną dziennie to chyba nic złego. Czemu hibiskus jest zły w ciąży?

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35440848]Dobra, wrzucam to zdjęcie, później je usunę.
[/QUOTE] a gdzie buzia ? - ładna fryzurka.
Końcówki masz blond?

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-07-21, 21:10   #2416
Konto usunięte

Cytat:

a gdzie buzia ? - ładna fryzurka.
Końcówki masz blond?
Tak i różnica między moim kolorem a tym farbowanym jest za duża (zwłaszcza z przodu) i nie mogę tak tego zostawić. Jak mnie moje szefy zobaczą z rozpuszczonymi włosami, to padną
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:13   #2417
amilcia
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35441104]Tak i różnica między moim kolorem a tym farbowanym jest za duża (zwłaszcza z przodu) i nie mogę tak tego zostawić. Jak mnie moje szefy zobaczą z rozpuszczonymi włosami, to padną [/QUOTE]
a nie chcesz blondu zostawić na całości ?

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-07-21, 21:17   #2418
Konto usunięte

Cytat:
a nie chcesz blondu zostawić na całości ?
Rozważam taką opcję, ale to znowu wiąże się z ciągłym farbowaniem, a tego nie chcę (dość długo już nie farbuję włosów i jestem całkiem zadowolona, to sobie zrobiłam problem...).
Stary 2012-07-21, 21:23   #2419
amilcia
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35441195]Rozważam taką opcję, ale to znowu wiąże się z ciągłym farbowaniem, a tego nie chcę (dość długo już nie farbuję włosów i jestem całkiem zadowolona, to sobie zrobiłam problem...).[/QUOTE] - dla odmiany możesz zostać przy swoim kolorze, zawsze można zmienić jak się znudzi.

A mój TŻ ostatnio mówił do mojej starszej córki, że "z mamusi musimy kiedyś blondynke zrobić" , tak myślę, czy nie zrobić mu niespodzianki i czy się na blond nie zafarbować ? Ale troche się boję...
Jak Ty się czułaś po takiej zmianie?

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-21, 21:36   #2420
Konto usunięte

Cytat:
Jak Ty się czułaś po takiej zmianie?
No ja właśnie jestem tylko w połowie blondynką... Miały wyjść tylko jaśniejsze końcówki, a wyszło takie coś :/

Ja się dobrze czuję w tych jasnych włosach, chociaż całe życie miałam ciemne. Gdyby nie to, że o farbowane włosy i to jasne trzeba bardzo dbać, żeby nie było odrostów widocznych i żeby nie zżółkły (a więc i czas i $), to zafarbowałabym całość.
Stary 2012-07-21, 21:53   #2421
maksikola
Wtajemniczenie

Perse zbyt duża różnica między końcówkami a górą, ja bym przyciemniła blond.

Amilcia Blond - ale byłaby zmiana u Ciebie, czekam z niecierpliwością
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:58   #2422
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
Perse zbyt duża różnica między końcówkami a górą, ja bym przyciemniła blond.
I tak też jutro chcę zrobić
Stary 2012-07-21, 22:00   #2423
amilcia
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35441532]
Ja się dobrze czuję w tych jasnych włosach, chociaż całe życie miałam ciemne. [/QUOTE]

Cytat:

Amilcia Blond - ale byłaby zmiana u Ciebie, czekam z niecierpliwością
- kiedyś się odważę ale nie wiem czy teraz

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-07-21, 22:11   #2424
maksikola
Wtajemniczenie

pani jak się czujecie? pogłaszcz kropka na dobranoc od e-cioci

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

idę spać, chłopaki i tż śpią. Czas na mnie
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 06:10   #2425
kajaja
Zadomowienie

hejka
sliczne te Wasze Skarby

ja jeszcze 10 tygodni i tez zobacze mojego rozbrykanego Skarbenka
jutro mam usg i mama nadzieje ze potwierdzi sie plec

miłej niedzieli
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 07:54   #2426
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry....

Perse polecam szamp[on niebieski z joanny aby blon nie żółknął

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 07:55   #2427
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
My w Bukowinie od rana, niewyspani ale chyba zadowoleni
Byczyć się i wdychać, wdychać, wdychać!!!!

Cytat:
Przecież na samej wodzie się nie da żyć!
rano piję kubek Ricore, potem tylko woda. Chłop mi kupił jakiegoś Pysia, ale za słodki dla mnie wczoraj byliśmy na urodzinach koleżanki i chłop mi przyniósł z baru "drinka" woda ze spritem, limonką, lodem i miętą. blleeeee jakie słodkie.....

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35440848]

Jutro jeszcze raz wstawię, jak jeszcze ktoś nie widział mojej tragedii na głowie [/QUOTE]to ja czekam na godzinę O

Cytat:
Ale troche się boję...
wow. odważnie! ale do odwaznych świat należy

Cytat:
pani jak się czujecie? pogłaszcz kropka na dobranoc od e-cioci
bardzo dobrze. ja chcę rzygać!!!!!!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-22, 08:27   #2428
Konto usunięte

Mój fryz

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2012-07-22 o 10:35
Stary 2012-07-22, 08:32   #2429
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35443660]Mój fryz[/QUOTE]
heh... włosy masz śliczne, ale... matkoooo... za jasne!
wczoraj jubilatka miała ombre genialne....

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 08:53   #2430
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

bardzo dobrze. ja chcę rzygać!!!!!!
- ja nie rzygałam no co TY ciesz się, że dobrze się czujesz

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości