|
|
#811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XV
Cytat:
No i nie zrobili na początku. A później to już było za późno... Mówi, że miała w kartę wpisaną niewspółmierność ale stwierdziła, ze rodzi sn I mówiła, że jak wyszła główka to reszta dziecka "wyskoczyła" natychmiast. No i oczywiście trochę pękła...Ja też sprawdzam po kilka razy czy zamknęłam drzwi do domu i wracam się do samochodu czy na pewno zamknięty Nawet jak mi kliknie auto, że zamknięte to potrafię jeszcze złapać za klamkę "dla pewności"
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe samochód też sprawdzam - nie zawsze, ale najczęściej tak. Nie ważnie że kliknęło, jak se pomacam to jestem pewna
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W takim razie nie wiem co poradzić
|
|
|
|
|
#814 |
|
Zadomowienie
|
Czesc! O matko co za dzień! Dopiero teraz usiadłam na dłużej. Dzisiaj miałam już moment kryzysu z mieszkaniem bo wkurzył mnie hydraulik, który zjawił się na pół godziny i powiedział, że robi naszym sąsiadom łazienkę i , że wróci... nie muszę dodawać, że nie wrócił?!
ponadto koleś od podłączania sprzętów AGD przyjechał i pojechał...ehh i w ogóle...aż beka puściłam przy mężu i teściu i przy innych robotnikach idę spróbowac Was nadrobic. o ile nie padnę na twarz. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- P.s. TAK! Ja też zmieniłam AVATAR
|
|
|
|
#815 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wynajmowałam mieszkanie w Sączu to kiedyś obudziłam się ok. północy z myślą, że nie zamknęłam auta. To było zimą. I co było robić - założyłam spodnie, buty, kurtkę na piżamę i poszłam sprawdzić auto. Oczywiście było zamknięte Ale bez sprawdzenia na pewno bym nie zasnęła ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Współczuję takich robotników. Avatar ładny
|
||
|
|
|
#816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sliczną sesje macie |
||
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dziś spokój
ciekawe jak tam Vestis ![]() generalnie to która następna?
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałatkę z grillowanym kurczakiem. Naleśnika z salami, czarnymi oliwkami i mozzarellą. Jeśli chodzi o nabiał póki co unikam takiego prostego jak mleko i słodka śmietanka. Ogólnie mam mega problem ze zdecydowaniem co jeść
|
|
|
|
|
#819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A fachowcy do wybicia A najgorsze jest to, że często jest się na nich skazanych i trzeba z nimi współpracować jacy by nie byli...Cytat:
Oczywiście autko było zamknięte, ale co se wkręciłam to moje.
|
||
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję Kochana
|
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Od piątku w kinach będzie Batman - zrobiłam rezerwację. Ciekawe czy doczekam w dwupaku
Wolałabym nie, no ale zobaczymy
|
|
|
|
#822 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamcia, zmieniłam avatarka żeby nie było, że krasnal po reksiu rodzi Cytat:
ale moja kuzynka...matko moja...żarla tyklo słodycze i ziemniaczki z sosikiem, przez co obecnie waży jakieś 120kg Cytat:
Cytat:
KOcham to miasto! Mój tata jest z tamtych okolic więc chyba mam to we krwi Mój mąż też zakochał we Wrocku i może kiedyś na starośc tam zamieszkamy... Cytat:
Cytat:
gratulacje! GRatulacje!
|
||||||
|
|
|
#823 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mąż się ze mnie śmieje, że mam nerwicę natręctw ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#824 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do akcji nie zamykania mieszkania i innych mam tak cały czas! Czy to po prostu kobieca rzecz??? Cytat:
haha Mandi wyobrażam sobie Twoją minę jak się zorientowałaś ![]() Kurcze, jakoś po tej akcji w Denver nie mam ochoty na ten film........... |
||
|
|
|
#825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem jest się z czego pośmiać ![]() Póki co film w repertuarze jest. Wątpię, żeby zrezygnowali z wyświetlania filmu - w końcu z tego jest kasa i to nie mała. Cytat:
![]() Możliwe, że to jest kobieca rzecz. Mojemu małżowi coś takiego się nie zdarza (albo się do tego nie przyznaje). Jakiś czas temu jak szliśmy do gina (lekarka gabinet ma w centrum więc chodzimy na piechotę) to wkręciłam sobie, że nie wyłączyłam gazu pod zupą. Pognałam małża do domu, żeby sprawdził. Oczywiście gaz był wyłączony
|
||
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja to mam stracha, że Małemu coś się stanie po nowych produktach. Moja siostra tak miała, dostała biegunki takiej, że się odwodniła I ja tak stopniowo jem, ale tylu produktów mi brakuje Jutro zjem ptasie mleczko, już sobie postanowiłam. A dziś umoczyłam język w napoju gazowanym tak mi się słodkiego picia chce
|
|
|
|
|
#828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a najbardziej mnie rozbawił ostatnio , w te upały. Wyjeżdżaliśmy gdzies z domu a ja mówię: o matko, nie wyłączyłam wiatraka! Zawracaj, trzeba go wyłączac, co jak coś się stanie? A mój mąż na to: czy uważasz, że wiatrak zorientował się, że nas nie ma w domu i powiedział: no to teraz rozwalę im mieszkanie i pozabijam koty? hahhaa bardzo mnie tym rozbawił i nie wracaliśmy do domu |
||
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robiłam test 16 grudnia dopiero
A OM miałam 7 październik. Bardzo w porę Ale zawsze miałam nieregularne @.Idę pooglądać film z TŻ. Jutro może wkleję Wam mój opis porodu. Dobranoc
|
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh ciężko z tym jedzeniem, a w zasadzie z jego brakiem. Cytat:
Idę do małża, obejrzymy sobie jakiś film. Dobrej nocy mamusie |
||
|
|
|
#831 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do kina - to ostatni raz byłam chyba w kwietniu czy maju i prawie cały seans przesiedziałam na schodach bo na fotelu było mi niewygodnie, (nogi mi nawalały). Od tamtego czasu nie chodzę, nie potrafię wysiedzieć tyle... I jakoś też na Batmana po wydarzeniach w Denver ochota mi przeszła. Co do mydeł antybakteryjnych - nie wierzę w takie cuda. Jak słyszę, że dezodorant uaktywnia się pod wpływem adrenaliny albo, że jest nowa odmiana celulitu - wodny i jakiś tam preparat to usuwa, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Biedni ludzie się nabierają. A już pomijam wszystkie preparaty na odchudzanie ![]() Phadwao wydaje mi się, że zwykłe mydło + ręcznik papierowy do wytarcia w zupełności wystarczą. |
|
|
|
|
#832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zaszłam w ciążę najprawdopodobniej 19 listopada, a tydzień później były urodziny mojej przyjaciółki i nie ja byłam kierowcą Ale wypiłam tylko kilka drinków. Co nie zmienia faktu, że do teraz mam wyrzuty sumienia.Akcja z wiatrakiem - super Mój mąż notorycznie uważa, że klucze się przed nim chowają a to dlatego, że ciągle ich szuka Wczoraj przed pracą szukał ich jakieś 15 min. i w końcu mu powiedziałam, żeby jechał bo się spóźni a ja mu otworzę bramę i jak będzie wracał wieczorem to też otworzę. Po czym dzwoni do mnie ok. 18 (do pracy miał na 14) i mówi, że klucze są w plecaku - znalazły się jak wyciągał jedzenie
|
|
|
|
|
#833 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() A, że koniki Fisher nie wypuścił na polski rynek - to nie wiedziałam. Pamiętam za to, że na poczatku ciąży, jak przeglądałam różne fora dotyczące ciąży to dziewczyny pisały o jakiejś żyrafie dla maluszków. Ale do dziś nie zgłębiłam tematu... |
||
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#835 |
|
Rozeznanie
|
Linka sugerujesz żeby się rozpakować?
![]() Ja się żegnam, podążam w stronę sypialni. Spokojnej nocki
|
|
|
|
#836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, nie wydaje mi się to takie złe. Przecież i tak wszystkie rzeczy potrzebne mamy w domu i to tylko kwestia spakowania tego do torby Ale ja chyba jednak spakuję Mąż by się wkurzył jakby musiał się po coś wracać do domu Mimo, że do szpitala jest 7 minut autem
|
|
|
|
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Nadrobiłam pobieżnie...mam dzisiaj mega ciężki dzień i uciekam spać zaraz. Jutro przyjeżdża do mnie koleżanka, więc pewnie cały dzień mnie nie będzie. |
|
|
|
#838 |
|
Rozeznanie
|
No i nici ze spania
|
|
|
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
ja tez nie moge spac, pierwsza noc nie przespana , zaga mi dokucza i pije hrbatke z imbiru
|
#840 |
|
Rozeznanie
|
mnie za to biodra drętwieją więc leżenie odpada a jak siedzę to brzuch się stawia
No ale już prawie 2, do rana coraz bliżej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

Wow, jestem w szoku, że dała radę urodzić... Takie drobne kobietki często rodzą przez cc.
No i nie zrobili na początku. A później to już było za późno... Mówi, że miała w kartę wpisaną niewspółmierność ale stwierdziła, ze rodzi sn 
ponadto koleś od podłączania sprzętów AGD przyjechał i pojechał...ehh i w ogóle...aż beka puściłam przy mężu i teściu i przy innych robotnikach
Ale bez sprawdzenia na pewno bym nie zasnęła
ciekawe jak tam Vestis 

W końcu jak już miała 10cm rozwarcie to skurcze były nieregularne i małą wyciągnęli vacuum (próżnociągiem)
ale moja kuzynka...matko moja...żarla tyklo słodycze i ziemniaczki z sosikiem, przez co obecnie waży jakieś 120kg
"
dla niego za dobrą organizację
I ja tak stopniowo jem, ale tylu produktów mi brakuje
A OM miałam 7 październik. Bardzo w porę
Eh ciężko z tym jedzeniem, a w zasadzie z jego brakiem.