Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.7 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-22, 14:05   #4561
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
A ktory trening robisz ? ten z kwietniowego shape czy lipcowego?
Powiem Ci ze z kwietniowego tylko robie cwiczenia czyli skalpel.... bo ten drugi wogole mi nie podchodzi i mnie wrecz wkur****
Na poczatku mialam problemy , chyba juz za 3 razem wszystkie cwiczenia zrobilam
ja zaczęłam robić od lipcowego tego kwietniowego nie mam a lepszy jest ? bo ten lipcowy to jak dla Mnie jako początkująca to ciężki

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Zelka, właśnie, a który trening robisz?
Wiesz, ja na początku trochę oszukiwałam mięśnie. Wprawdzie nie było to zdrowe, ale przynajmniej je przyzwyczaiłam do wysiłku (bo przez okrągły rok moja aktywność była zerowa). Kupiłam sobie w Biedrze rozpuszczalne "Tigery" o nazwie "BePower". Rozpuszczałam jedną tabletkę przez treningiem i później robiłam cały bez zatrzymywania się. A teraz już spokojnie i Skalpel i Killer robię bez "wspomagaczy" bo mi się już mięśnie wyrobiły trochę.
ja robię ten lipcowy tego wcześniejszego nie mam . Ale ten lipcowy to ładnie zadyszkę mi dał w połowie ćwiczeń z Ewą już nie mogłam więcej oooo to i ja zakupie ten zakup w biedrze i wtedy będę ćwiczyć z Ewą . Bo moje mięsne póki co to słabe są na takie ćwiczenia
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 14:08   #4562
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
co do tabletek anty to ja się boję brać taka boidupa ze mnie jest bałabym się, że mimo wszystko znajdę się w tym 0,01 % i zajdę w ciążę takie mam szczęście
no ale... na gumkach jest wieksze ryzyko przecież
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 14:09   #4563
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Żelka, no nie bardzo masz udaną pogodę na urlop a do kiedy jesteś w PL? może jeszcze się załapiesz na trochę słoneczka
jestem w Polsce do 1 sierpnia a póki co jest szaro buro i beznadziejna pogoda . Chciałam jechać z TŻ i wziąć Brata Mojego nad morze lub na Węgry do Hajduszoboszlo ale zobaczymy jak to wyjdzie bo TŻ chce na jakiś głupi hip hop kemp jechać do Czech z kolegami
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 14:22   #4564
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bolkaaaaa Pokaż wiadomość
w sumie to tak ale najgorzej jest właśnie teraz, nie mogę sie powstrzymać i czasami zjem jakieś ciastko czy 2 gałki lodów :<
Tez tak miałam pod koniec odchudzania Myślałam sobie że tyle już schudłam to moge sobie pozwolić, a dwa ostatnie kilogramy spadaaaały i spadaaaały Chyba dwa razy dłużej niż cała reszta
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 14:44   #4565
bolkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
O jesteś mojego wzrostu i mamy ten sam cel gratuluje 47 kg ja tkwię na 48,8

I powiem Ci, że ja tez podpijam cole zero domownicy na mnie krzyczą ale na każdego mam haka - papierosy, przesadzanie z solą - sami niezdrowo żyją ale najłatwiej się kogoś czepiać
o jak miło razem damy rade a jeśli można wiedzieć to co zwykle jadasz w ciągu dnia?

ja mam tłuszczyk na brzuchu a w szczególnosci pod biustem i nie mogę się go pozbyć... mam straszne kompleksy na tym punkcie :< i tak już jest znacznie lepiej niż kiedyś..

HAHAHA po mnie też czasami wypijam 1l dziennie to mi pomaga nie jeść slodyczy, niestety nie jest to zdrowe dla zębów natomiast nie pijam kawy, herbaty dlatego pozwalam sobie na coś takiego
bolkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 14:51   #4566
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
o jak miło razem damy rade a jeśli można wiedzieć to co zwykle jadasz w ciągu dnia?

ja mam tłuszczyk na brzuchu a w szczególnosci pod biustem i nie mogę się go pozbyć... mam straszne kompleksy na tym punkcie :< i tak już jest znacznie lepiej niż kiedyś..

HAHAHA po mnie też czasami wypijam 1l dziennie to mi pomaga nie jeść slodyczy, niestety nie jest to zdrowe dla zębów natomiast nie pijam kawy, herbaty dlatego pozwalam sobie na coś takiego
och gdyby tak dobrze przeanalizować moje jadłospisy to by się baty należały zwykłe posiłki jadam w sumie jak przed dietą - kanapki, jajecznica, sałatki owocowe, obiady jak reszta rodziny - po prostu obliczam odp ilość kalorii., no i wiadomo unikam zbyt tłustego czy słodkiego, wyrzucone są słodkie napoje. ale z pewnością robię coś nie tak, bo dalej mnie męczą zgagi, zwłaszcza po białkowych posiłkach ;/
A jak wyglądają Twoje jadłospisy?

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla

Edytowane przez Antilia
Czas edycji: 2012-07-22 o 15:00
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 15:18   #4567
heroine86
Zakorzenienie

Melduję 60 min na rowerku (23 km) i 100 brzuszków

I jestem właśnie po obiadku: 3 małe ziemniaczki, pierś z kurczaka, fasolka szparagowa, korniszonek
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 15:26   #4568
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja dziś mam na obiad pieczonego łososia a do tego sałatka.
Stary 2012-07-22, 15:35   #4569
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja dziś mam na obiad pieczonego łososia a do tego sałatka.
Ja łososia miałam wczoraj
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-07-22, 15:41   #4570
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Mielnus super że @ dostałaś a co do tabletek anty to ja się boję brać taka boidupa ze mnie jest bałabym się, że mimo wszystko znajdę się w tym 0,01 % i zajdę w ciążę takie mam szczęście

A co do zaparć to na mnie najlepiej działa kawa piję na drugie śniadanie i zaraz na kibelek lecę nawet 2 razy
no jestem mega happy a porpos tabletek, to ja chce je brac jeszcze ze względu na cere. Strasznie ptrzeżywam okres przed miesiączką. Wysypuje mnie na każdym milipetrze mojej twarzy. To nie sa zwykle chrostki tylko takie ropniaki. Wiem że tabletki hormonalne czyli anty są tez dopierane pod wzgledem cery... Popytam pani ginekolog jak bede już tak daleko z wizytą

u mnie narazie wszystko pięknie... o 15 oprócz tego jogurtu był mały kawałek ciasta z jagodami. Jeszcze sobie na to pozwoliłam... zostało z urodzin. Za godzine ide ćwiczyć Ewę spali się.... jest narazie wszystko po mojej myśli. Kupiłam w Leoy 2 białe doniczki hahaha
Stary 2012-07-22, 15:55   #4571
bolkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
och gdyby tak dobrze przeanalizować moje jadłospisy to by się baty należały zwykłe posiłki jadam w sumie jak przed dietą - kanapki, jajecznica, sałatki owocowe, obiady jak reszta rodziny - po prostu obliczam odp ilość kalorii., no i wiadomo unikam zbyt tłustego czy słodkiego, wyrzucone są słodkie napoje. ale z pewnością robię coś nie tak, bo dalej mnie męczą zgagi, zwłaszcza po białkowych posiłkach ;/
A jak wyglądają Twoje jadłospisy?
Hmm ja nie moge jadać tego co rodzina bo jedzą zwykle tłusto i dużżo soli ) może podam Ci mój dzisiejszy jadlospis
sniadanie - omlet z jednego jajka bez tluszczu bez soli i bez cukru z połową łyzki mąki pełnoziarnistej i 2 lyzkami mleka 0,5% z łyżeczką miodu i 4 plasterkami banana ( uwielbiam omlety i jajecznice i to zwykle jadam na sniadanie )
II sniadanie/obiad chochelka zupy koperkowej z 2 łyzkami ryżu brązowego jak wiadomo zupy są bardzo pożywne i niskokaloryczne a tą zupe akurat mialam gotowana na piersi z kurczaka i małej ilosci smietany 12%? czy jakoś tak
Obiad 100g łososia z grilla z sałatka z rukoli, pomidorkami i feta
podwieczorek 2 gałki sorbetu malinowego
kolacja jedna duza brzoskwinia

+ ponad 1,5 litra wody i oczywiscie moja cola zero mozliwe ze czasami 1l dziennie ;<

i w sumie jadam w ten sposób często jem też pasty jajeczne z lososiem wedzonym koperkiem 1 jajkiem i jogurtem naturalnym albo greckim oczywiscie do tego grahamka

z salatkami owocowymi uwazaj bo owocoe niby sa zdrowe ale tez zawieraja duzo cukru i niektore duuuuzo kalorii, węglowodanów
mnie np mecza zgagi po posilkach za bardzo solonych z dodatkiem glutaminianu

Edytowane przez bolkaaaaa
Czas edycji: 2012-07-22 o 16:00
Stary 2012-07-22, 16:15   #4572
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Hmm ja nie moge jadać tego co rodzina bo jedzą zwykle tłusto i dużżo soli ) może podam Ci mój dzisiejszy jadlospis
sniadanie - omlet z jednego jajka bez tluszczu bez soli i bez cukru z połową łyzki mąki pełnoziarnistej i 2 lyzkami mleka 0,5% z łyżeczką miodu i 4 plasterkami banana ( uwielbiam omlety i jajecznice i to zwykle jadam na sniadanie )
II sniadanie/obiad chochelka zupy koperkowej z 2 łyzkami ryżu brązowego jak wiadomo zupy są bardzo pożywne i niskokaloryczne a tą zupe akurat mialam gotowana na piersi z kurczaka i małej ilosci smietany 12%? czy jakoś tak
Obiad 100g łososia z grilla z sałatka z rukoli, pomidorkami i feta
podwieczorek 2 gałki sorbetu malinowego
kolacja jedna duza brzoskwinia

+ ponad 1,5 litra wody i oczywiscie moja cola zero mozliwe ze czasami 1l dziennie ;<

i w sumie jadam w ten sposób często jem też pasty jajeczne z lososiem wedzonym koperkiem 1 jajkiem i jogurtem naturalnym albo greckim oczywiscie do tego grahamka

z salatkami owocowymi uwazaj bo owocoe niby sa zdrowe ale tez zawieraja duzo cukru i niektore duuuuzo kalorii, węglowodanów
mnie np mecza zgagi po posilkach za bardzo solonych z dodatkiem glutaminianu
Owocki jem przed południem i patrze też, żeby kalorie były odpowiednie - a to moje główne źródło witamin, bo nie przepadam za surowymi warzywami (zwłaszcza pomidorem), warzywa najbardziej lubię takie z kurczakiem z patelni ogólnie staram sie kombinować, żeby to miało ręce i nogi ale czasem idę na łatwizne i jem po prostu kromkę z szynką

Bridezilla
Stary 2012-07-22, 16:20   #4573
pupus
Przyczajenie

Czy moge sie do Was przylaczyc?
pupus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 16:20   #4574
bolkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Owocki jem przed południem i patrze też, żeby kalorie były odpowiednie - a to moje główne źródło witamin, bo nie przepadam za surowymi warzywami (zwłaszcza pomidorem), warzywa najbardziej lubię takie z kurczakiem z patelni ogólnie staram sie kombinować, żeby to miało ręce i nogi ale czasem idę na łatwizne i jem po prostu kromkę z szynką
a jaka szynkę jadasz? ja zrezygnowałam z szynki i wedlin do 0 a to pewnie zle...
Stary 2012-07-22, 16:25   #4575
meg_121
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Trochę mnie tu nie było, ale to wszystko przez pewne zawirowania i zmiany życiowe ;D
W każdym razie mój bilans to do tej pory stracony jeden cały kilogram ;/ okropnie mało, ale od tygodnia do swoich ćwiczeń wprowadziłam skakankę ok 500 skoków dziennie + te ćwiczenia co kiedyś - brzuszki i biegi
I oczywiscie dalej nie wychodzę poza 1000 kcal
Matko kochana czemu to tak wolno leci :<
meg_121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 16:32   #4576
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
a jaka szynkę jadasz? ja zrezygnowałam z szynki i wedlin do 0 a to pewnie zle...
smaczną - to jest moje kryterium numer 1 wiadomo, że staram się jakąś chudszą, bez wyraźnego tłuszczu ale jednak smak jest najważniejszy

Bridezilla
Stary 2012-07-22, 16:39   #4577
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pupus Pokaż wiadomość
Czy moge sie do Was przylaczyc?
Hej jasne, że możesz tylko opowiedz coś więcej o sobie co robisz, ile masz lat, ile ważysz i ile masz wzrostu itedeitepe

Cytat:
Napisane przez meg_121 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Trochę mnie tu nie było, ale to wszystko przez pewne zawirowania i zmiany życiowe ;D
W każdym razie mój bilans to do tej pory stracony jeden cały kilogram ;/ okropnie mało, ale od tygodnia do swoich ćwiczeń wprowadziłam skakankę ok 500 skoków dziennie + te ćwiczenia co kiedyś - brzuszki i biegi
I oczywiscie dalej nie wychodzę poza 1000 kcal
Matko kochana czemu to tak wolno leci :<
No hej! zmiany życiowe? więcej szczegółów prosimy!

jeśli nawet nie ma spadku wagowego to na pewno jest efekt wizualny dzięki ćwiczeniom
Stary 2012-07-22, 16:47   #4578
meg_121
Raczkowanie

Zmiany -> jako maturzystka 2012 otrzymałam wyniki, dostałam się na studia zakończyłam też jeden związek i..
mam bardzo silną motywację żeby zrzucić kilka kg xd
Zauważyłam też, że 'niedojadanie' nie daje dobrych rezultatów -> pełne 1000kcal i ćwiczenia -> to owszem
Zrobiłam dziś 500skoków i hmm myślę co tu dalej ;d
meg_121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 16:53   #4579
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meg_121 Pokaż wiadomość
Zmiany -> jako maturzystka 2012 otrzymałam wyniki, dostałam się na studia zakończyłam też jeden związek i..
mam bardzo silną motywację żeby zrzucić kilka kg xd
Zauważyłam też, że 'niedojadanie' nie daje dobrych rezultatów -> pełne 1000kcal i ćwiczenia -> to owszem
Zrobiłam dziś 500skoków i hmm myślę co tu dalej ;d
Gratuluję dostania się na studia! a jakie?

I podjadanie też jest zgubą u mnie w szczególności

No brawo za ćwiczonka
Stary 2012-07-22, 17:01   #4580
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

O matko, prędkie jesteście dziewczyny tu już nowa strona.
Także lat mam DWAJŚCIA wzrost 173 cm, waga będzie z 62 kilo może 3. Może to nie jest jakaś tragedia i w ogóle, może przesadzam. Ale kiedyś było 58. I czułam się o wiele lepiej.
Pytanie jak to zrobić, żeby piersi nie spadły - sa moją dumą .
W planach mam częste, ALE MAŁE posiłki. Bez ciągłego opychania się, serio - potrafię przytargać do łóżka: czekoladę, kanapkę z boczkiem, jakąś zupkę chińską, lody, piwo, jakąś kiełbaskę. I tak siedzę i upycham jak chomik.
Mam cellulit jak diabli (czemu mnie to nie dziwi?). Z którym muszę walczyć! Marzy mi się podniesiona pupa, smukłe nogi, płaski brzuch i najokropniejsza zmora (poza cellulitem) sflaczałe ramiona!!

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 17:08   #4581
dzaga1989
Zakorzenienie

Antilia, Lisa, Eldorado,Goniak, dzięki za info o tym senesie. Zawsze to dobrze wiedzieć.

Antilia, ojj nie wątpię że łatwo się uzależnić a do szpitala już nie daleko w takim przypadku. Ja po swojej babci widzę jak lekarstwa, ziółka i wszystkie świństwa uzależniają. Dla niej te napary, herbatki i syropiki to już na porządku dziennym są. Ostatnio wylądowała w szpitalu z anemią, bo te herbatki jej witaminy wypłukiwały

Medzik, i bardzo dobrze. Ja wiem że jest masę zwolenniczek tabletek bo nie ma skutków ubocznych które mogą się jakoś poważniej odbić na zdrowiu. Dodatkowo tak jak mówi Eldo tabletki anty to lepsze zabezpieczenie przed ciążą. Jednak córka mojej sąsiadki właśnie przez tabletki anty (na 100% przez nie) nie może teraz zajść w ciążę już przez baaaardzo długi czas. Jej brat jest młodszy i ma już 3 letniego synka a ona zawsze takim smutnym wzrokiem na nich patrzy aż mi jej szkoda. Ja zatem też wolę nie ryzykować, zwłaszcza że bardzo chcę mieć dzidziusia A z gumką to zawsze...bezpieczniej dla zdrowia.
Co do kawki, to ja tylko parzoną muszę się katować żeby na kibelek iść. Rozpuszczalna to już na mnie słabo działa

Zelkaaa, ale wiesz, żeby jakoś Ci to nie zaszkodziło Mi tam się niby nic nie działo i właśnie obiecałam sobie, że tak jedno opakowanie tego BePowera wypiję i postaram się zrobić Skalpel bez co by się chemią nie faszerować. No i zrobiłam. Ale ciekawe jak mi z Killerem pójdzie. Ale może powoli powoli i przy Killerze złapię kondycję i bez BePowera się obejdzie.

Heroine, Rozumiem że na stacjonarnym? Ja się przymierzałam do zakupu, bo niby lubię rower na świeżym powietrzu, ale to zależy od siły wiatru, temperatury - jak jest wietrznie i zimno to nie chce mi się nosa wyściubiać. Ogólnie nie lubię aktywności na świeżym powietrzu, dlatego rowerek lub orbitrek to wynalazki stworzone dla takich jak ja. Ale chyba takie w miarę jakościowo trochę kosztują i na razie sobie odpuściłam ;(

Eldo, Heroine, zazdroszczę łososia Pewnie był przepyszny

Pupus, hej hej!

Meg, miło poznać - chyba się nie znamy Zdradzisz na co się dostałaś?

Ja dopiero teraz się kompa dorwałam, tzn. neta i Wizażu. Wcześniej naginaliśmy w GTA Ugotowaliśmy też pyszną zupkę z kalafiorem, brokułem i cukinią Teraz idziemy się przejść chociaż jest tak zimno że masakra. Co się dzieje z naszym klimatem? Przypomina mi to lato w Anglii - tam w lipcu praktycznie cały czas biegałam z długim rękawem Albo w koszuli albo w jakimś sweterku.

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-07-22 o 17:09
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 17:12   #4582
Eldo_rado
amor vincit omnia

problemy z zajściem w ciąże po antykach to jednostkowa sprawa i nie ejst ona związana jako tkao z antykami a z tym, że w trakcie nie robilo się badan, nie kontrolowało tego co się dzieje z organizmem. do tego to kwestie indywidualne, których nie da się w większości wykryć/przewidzieć... medycznie nie potwierdzono NIGDY że tabletki anty powodują problemy z zajściem w ciąże. wręcz rpzeciwnie- po odstawieniu łątwiej często zajść, bo poziom hormonów jest wy ższy. także nie ma co panikować i straszyć innych. każdy wybiera odpowiednią dla siebie metdoę antykoncepcji. najwazniejsze żeby się regularnie badać

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-07-22 o 17:16
Stary 2012-07-22, 17:14   #4583
Goniak2
Zakorzenienie

Też dziś macie taki dzień 'bez mocy' ? Ja wyszłam tylko na małe zakupy i zalegam w łóżku

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 17:17   #4584
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość
Też dziś macie taki dzień 'bez mocy' ? Ja wyszłam tylko na małe zakupy i zalegam w łóżku
ja miałam rano moc jak poszłam na siłownię- machnełąm 40min na bieżni, 20min na rowerku i jeszcze 10 min na biezni... po pworocie do domu siły mnie magicznie opuściły i tak się miotam po domu od 14 albo leżę w łózku
Stary 2012-07-22, 17:24   #4585
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DagmaraRose2000 Pokaż wiadomość
O matko, prędkie jesteście dziewczyny tu już nowa strona.
Także lat mam DWAJŚCIA wzrost 173 cm, waga będzie z 62 kilo może 3. Może to nie jest jakaś tragedia i w ogóle, może przesadzam. Ale kiedyś było 58. I czułam się o wiele lepiej.
Pytanie jak to zrobić, żeby piersi nie spadły - sa moją dumą .
W planach mam częste, ALE MAŁE posiłki. Bez ciągłego opychania się, serio - potrafię przytargać do łóżka: czekoladę, kanapkę z boczkiem, jakąś zupkę chińską, lody, piwo, jakąś kiełbaskę. I tak siedzę i upycham jak chomik.
Mam cellulit jak diabli (czemu mnie to nie dziwi?). Z którym muszę walczyć! Marzy mi się podniesiona pupa, smukłe nogi, płaski brzuch i najokropniejsza zmora (poza cellulitem) sflaczałe ramiona!!
Eee, no to została Ci końcówka, że tak powiem odrzucisz słodkie, weźmiesz się za jakieś ćwiczenia i spadnie samo na cellulit to właśnie pomagają ćwiczenia polecam też peeling z kawy no i oczywiście dieta bogata w białko i dużo wody mineralnej!

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Heroine, Rozumiem że na stacjonarnym? Ja się przymierzałam do zakupu, bo niby lubię rower na świeżym powietrzu, ale to zależy od siły wiatru, temperatury - jak jest wietrznie i zimno to nie chce mi się nosa wyściubiać. Ogólnie nie lubię aktywności na świeżym powietrzu, dlatego rowerek lub orbitrek to wynalazki stworzone dla takich jak ja. Ale chyba takie w miarę jakościowo trochę kosztują i na razie sobie odpuściłam ;(

Eldo, Heroine, zazdroszczę łososia Pewnie był przepyszny
Tak, na stacjonarnym kupiliśmy sobie z TŻ-tem dosyć niedawno, chyba z miesiąc temu nie mam takiego normalnego, a jak byśmy chcieli kupić to by trzeba było kupić dwa czyli stacjonarny lepiej się opłacało ja ogólnie lubię wolę np. bieganie na bieżni czy rowerek stacjonarny od zwykłego warunki są zawsze komfortowe jeśli chodzi o bieganie (już pomijając to, że średnio lubię bieganie), to dużo bardziej wolę bieżnię na dworze strasznie szybko się męczę chcieliśmy z TŻ-tem bieżnię, ale za taką solidną trzeba dać co najmniej 4 tys więc sorryyy, ale nie na nasz budżet orbitrek z tych lepszych też tani nie jest a za rowerek magnetyczny naprawdę super jakości daliśmy 430 zł uważam to za super zakup, bo ćwiczysz kiedy chcesz, ile chcesz

a łosoś był boski mogłabym jeść co drugi dzień no ale niestety... tani to on nie jest
Stary 2012-07-22, 17:28   #4586
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
jeśli chodzi o bieganie (już pomijając to, że średnio lubię bieganie), to dużo bardziej wolę bieżnię na dworze strasznie szybko się męczę
ja tak samo- robiłam kilka podejść do biegania na dworze ale szybko odpuszczalam- ba, ledwo zaczynalam nie dawałam rady. a teraz chodzę na siłownię i biegam na biezni- spokojnie 30-40min zmiennym tempem biegam. też się zmęcze, napocę, ale biegnę dzielnie
Stary 2012-07-22, 17:33   #4587
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo- robiłam kilka podejść do biegania na dworze ale szybko odpuszczalam- ba, ledwo zaczynalam nie dawałam rady. a teraz chodzę na siłownię i biegam na biezni- spokojnie 30-40min zmiennym tempem biegam. też się zmęcze, napocę, ale biegnę dzielnie
Oo, no to widzę, że nie jestem wyjątkiem zdecydowanie lepiej się biega na bieżni
Stary 2012-07-22, 17:37   #4588
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Oo, no to widzę, że nie jestem wyjątkiem zdecydowanie lepiej się biega na bieżni
na dworze to po 10min zdycham... kurde, co ja gadam, czasem po 5 już nie zyłam prawie i zaczynałam iść no i z biegania robił mi się spacer a na biezni- fakt, zmęczę się, ale intensywnie ćwiczę- ze zmiennym tempem ale ciągle w ruchu
Stary 2012-07-22, 17:40   #4589
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
na dworze to po 10min zdycham... kurde, co ja gadam, czasem po 5 już nie zyłam prawie i zaczynałam iść no i z biegania robił mi się spacer a na biezni- fakt, zmęczę się, ale intensywnie ćwiczę- ze zmiennym tempem ale ciągle w ruchu
No to ja dokładnie tak samo!

Idę sobie kawkę strzelę, a co latte
Stary 2012-07-22, 17:44   #4590
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Idę sobie kawkę strzelę, a co latte
gdyby nie to że nie piję kawy to też bym sobie zrobiła, bo oczy to mi się zamykają same
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości