Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.7 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-22, 22:20   #4621
Eivor
Rozeznanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A są filety z pstrąga? Jakoś nie zauważyłam...
Sa, moj TZ kupuje w Realu. Nawet wole od lososia, ktory czasami jest dla mnie za tlusty, dodatkowo usmazony pstrag pieknie pachnie rzecznymi rybami

No, udalo mi sie troche pocwiczyc.

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 06:00   #4622
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Dzień dobry laski!

Ja już na nogach szykuję się do pracy popijając kawusię
Zaskoczę Was jak powiem, że nawet się dzisiaj wyspałam
Nie wiem jaka to dzisiaj u mnie pogoda będzie cholera wie jak tu się ubrać teraz jest 9 stopni

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem co jutro waga pokaże
Spadek

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
A najgorzej że znów mi łupież wrócił kupiłam head&sholders ale nie wiem czy pomoże bo różne opinie są o tym szamponie, jednym pomaga innym pogarsza sprawę, no ale na Nizoral mnie nie stać. Już mam tego dość, od zawsze mam ten łupież i znika na jakiś czas i wraca
Ja po H&S dostałam łupieżu od razu odrzuciłam to dziadostwo ale mój TŻ to tylko H&S... chociaż i u niego zauważam czasem łupież teraz reklamują jakiś przeciwłupieżowy, dostępny w aptece, nie pamiętam nazwy może to coś warte? Bo Nizoral rzeczywiście drogi

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
Sa, moj TZ kupuje w Realu. Nawet wole od lososia, ktory czasami jest dla mnie za tlusty, dodatkowo usmazony pstrag pieknie pachnie rzecznymi rybami
Nie mam Reala... ale zobaczę u mnie w rybnym Pachnie rzecznymi rybami? Czyli czym? Mułem? nie lubię jak mi coś zalatuje rzeką
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:27   #4623
dzaga1989
Zakorzenienie

Dzień doberek

Cześć Heroine! Ale wcześnie wstałaś!

Ja dostałam @. Rano obudziłam się z sensacjami w brzuchu, wzdymało mnie, pobolewało...No i okazało się że to przez @

Podobnie jak Heroine popijam sobie kawkę, jestem już po kibelku, dumam nad tym w co się ubrać. Niby niebo bezchmurne ale pogodynka i inne portale pokazują 23 st. dopiero po 15 A tak to max. 20.

Dziewczyny które zmagają się z łupieżem - dajcie sobie spokój z szamponami przeciwłupieżowymi z drogerii! Za tą cenę w aptece dostaniecie szampon Catzy Healing Shampoo - kosztuje nieco ponad 10zł a przepędza łupież już po pierwszym użyciu. Jeśli nie wierzycie to zerknijcie na KWC na Wizażu. Naprawdę jest genialny. Ja zobaczyłam go kiedyś u mamy i myślę: łeeee polski szampon przeciwłupieżowy i (wtedy) za 8zł - pewnie dziadostwo. Kurde, nie mogłam się bardziej pomylić. A dodatkowo częste zmienianie szamponów albo jakiś konkretny szampon mogą powodować łupież. U mnie łupież zawsze powoduje Nivea 2w1 zielona. Teraz myję już włosy najtańszym szamponem (tak jak pisałam - pokrzywowym, a później mam chętkę na ten jajeczny), ale je później odżywiam I łupieżu już nie mam

Idę się zbierać do biblioteki. Potrzebuję mądrości na projekt badawczy A potem pewnie z godzina-dwie przenudnych praktyk

Miłego, słonecznego i dietetycznego dzionka Czikas

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-07-23 o 08:29
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:42   #4624
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Cześć Heroine! Ale wcześnie wstałaś!

Podobnie jak Heroine popijam sobie kawkę, jestem już po kibelku, dumam nad tym w co się ubrać. Niby niebo bezchmurne ale pogodynka i inne portale pokazują 23 st. dopiero po 15 A tak to max. 20.

Dziewczyny które zmagają się z łupieżem - dajcie sobie spokój z szamponami przeciwłupieżowymi z drogerii! Za tą cenę w aptece dostaniecie szampon Catzy Healing Shampoo - kosztuje nieco ponad 10zł a przepędza łupież już po pierwszym użyciu. Jeśli nie wierzycie to zerknijcie na KWC na Wizażu. Naprawdę jest genialny. Ja zobaczyłam go kiedyś u mamy i myślę: łeeee polski szampon przeciwłupieżowy i (wtedy) za 8zł - pewnie dziadostwo. Kurde, nie mogłam się bardziej pomylić. A dodatkowo częste zmienianie szamponów albo jakiś konkretny szampon mogą powodować łupież. U mnie łupież zawsze powoduje Nivea 2w1 zielona. Teraz myję już włosy najtańszym szamponem (tak jak pisałam - pokrzywowym, a później mam chętkę na ten jajeczny), ale je później odżywiam I łupieżu już nie mam
Dobry

No wcześnie... ale cóż... praca
U mnie pogoda dziwna w słońcu jeszcze ujdzie, ale w cieniu, jak zawieje to ło jesuuu u mnie dziś nadają max 22 stopnie

Ja nie mam łupieżu, ale może polecę mężowi, skoro mówisz, że dobry obecnie, tak jak Ty używam szamponów z tańszej półki, a mianowicie z Mrs Potters aloes i jedwab do włosów zniszczonych jest dosyć tani, ale rewelacyjny na włoski dodatkowo używam maski Kallos i moje włosy są teraz takie mięęęęęeciutkie! jakiś czas temu odstawiłam szampony z silikonami, bo miałam po nich tłuste włosy zresztą pisałam o tym na forum masakra
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-07-23, 08:45   #4625
mielnus
Wtajemniczenie

dorby...

pozniej poodpisuje jestem po sniadaniu-> bułka pełnoziarnista + jogurt owocowy. Wiec jest ok
Stary 2012-07-23, 08:45   #4626
madzia6245
Raczkowanie

zooska gratuluje spadku!!!

dzien dobry ja wczoraj zjadlam duze frytki ale bylismy caly dzien na wycieczce i nie bylo nawet nic normalnego do jedzenia,albo kebaby,albo jakies frytki, hamburgery itp, same fastfoody:-(
dzisiaj rano wstalam i poszlam biegac, bo waga pokazala 60kg
dzisiaj juz wracam do normalnych posilkow i mysle, ze w piatek bedzie 59

na sniadanko dwie kromki ciemnego pieczywa, serek light, pomidor i kawa
dr.sniadanko jak zawsze jogurt
a na obiadek cos wymysle jeszcze
lece do pracy, a po pracy do parku sie opalac, bo w koncu w Anglii lato!!! dzisiaj ma byc nawet do 30 stopni a wieczorem musze jeszcze pocwiczyc,bo przez weekend nic nie cwiczylam:-(
milego dniaaa zycze !

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:02   #4627
czbasia
Zakorzenienie

Czesc.
Po weekendzie u mnie masakra. Jadlam jadlam jadlam. Bylo ognisko grill i nie wiem ile piw wyzlopalam, ehhh..
No i jeszcze jedno mnie martwi. Jak wczesniej pisalam okres mam regularnie co 28 max 29 dni. A dzis jest 31 i ani widu. No cholera!! Tragedii by nei bylo bo nibyz z mezem bedziemy planowac ale po przyjezdzie z Chorwacji Wczoraj nawet przed grillem test zrobilam, bo nie wiedzialam pic nie pic. Wyszedl negatywny. Juz sama nie wiem co jes Jak nie urok to sracz...ka! NA wadze dzis 58 MAm nadzieje ze to przed okresem. Brzuch mam wzdety.
Nie wiem czy wy tez tak macie. U mnie jak mam regularnie jak w zegarku @ tak raz w roku okres spoznia sie o ok tydzien. I od kilku lat tak mam . Spr w zerszlyum roku i w sierpniu o 8 dni mialam spozniony Skad sie to bierze??
A tak wogole zle sie czuje i nic mi sie nei chce
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:08   #4628
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Czesc.
Po weekendzie u mnie masakra. Jadlam jadlam jadlam. Bylo ognisko grill i nie wiem ile piw wyzlopalam, ehhh..
No i jeszcze jedno mnie martwi. Jak wczesniej pisalam okres mam regularnie co 28 max 29 dni. A dzis jest 31 i ani widu. No cholera!! Tragedii by nei bylo bo nibyz z mezem bedziemy planowac ale po przyjezdzie z Chorwacji Wczoraj nawet przed grillem test zrobilam, bo nie wiedzialam pic nie pic. Wyszedl negatywny. Juz sama nie wiem co jes Jak nie urok to sracz...ka! NA wadze dzis 58 MAm nadzieje ze to przed okresem. Brzuch mam wzdety.
Nie wiem czy wy tez tak macie. U mnie jak mam regularnie jak w zegarku @ tak raz w roku okres spoznia sie o ok tydzien. I od kilku lat tak mam . Spr w zerszlyum roku i w sierpniu o 8 dni mialam spozniony Skad sie to bierze??
A tak wogole zle sie czuje i nic mi sie nei chce
No hej

Za obżarstwo

Z @ czasem tak jest lubi płatać figle ale to, że raz do roku Ci się spóźnia to interesujące nie powiem

Mi też się nic nie chce do domu bym poszła
Stary 2012-07-23, 09:16   #4629
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
No hej

Za obżarstwo

Z @ czasem tak jest lubi płatać figle ale to, że raz do roku Ci się spóźnia to interesujące nie powiem

Mi też się nic nie chce do domu bym poszła
To witaj w klubie poniedzialkowych leni. Nie znosze poneidzialku!!! No ja zawsze @mam na wyjazd. Teraz sie cieszylam ze w koncu bez @ pojede. To pewnei na przekor albo zeby tradycji stalo sie zadosc spozni sie i na urlopie dostane
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 10:15   #4630
meeedzik
Zakorzenienie

Dzień dobry ja dopiero się obudziłam pogoda jak na razie ładna, na termometrze 25 stopni i na cały tydzień widzę zapowiadają do 30 już nie mogę się doczekać kiedy pojedziemy na basen i znów się będę mogła opalać
A na wadze spadek Heroine jak Ty mnie znasz dziś 48,4 kg chcę w tym tygodniu spaść tak do 47,8 kg chociaż

Mielnus ja się chyba nigdy nie odważę na tabletki dobrze mi tak jak jest
A do Opola mam 74 km

Murka nadal dbam o włoski tylko już nie olejuję tak często jak kiedyś super, że Tobie aż tyle urosły doganiasz mnie ja będę mierzyć w sobotę, ciekawa jestem czy coś urosły, bo wizualnie to nie widzę
Stary 2012-07-23, 10:20   #4631
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Pachnie rzecznymi rybami? Czyli czym? Mułem? nie lubię jak mi coś zalatuje rzeką
Haha, nie... Nie wiem jak to wyjasnic, jadlas kiedys samodzielnie zlowione w rzece ryby?

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Nie wiem czy wy tez tak macie. U mnie jak mam regularnie jak w zegarku @ tak raz w roku okres spoznia sie o ok tydzien. I od kilku lat tak mam .
Ja mam zupelnie losowo miedzy 24-30 dni wiec nawet nie zwracam uwagi. I czesto nie notuje w kalendarzyku, potem na oko uzupelniam 3 m-ce wstecz.

Ale dziwnie, zjadlam wczoraj okolo 1500 kcal a na wadze 600 g mniej... Troche zaczynam sie niepokoic czy to moze nie niedoczynnosc tarczycy bo po ciazy mi sie rozregulowala ale do tej pory mialam nadczynnosc i tylko lekami spadala do niedo-. A teraz juz od kilku m-cy nie biore lekow.
No nic, zaczne troche wiecej jesc i tyle, bo sama stwierdzilam, ze 49 kg to ciut przymalo, strasze gorna czescia ciala.

Stary 2012-07-23, 11:13   #4632
zooska
Zakorzenienie

Dzień dobry!: ) Wstałam pół godziny temu! W końcu się wyspałam, mam wolne, jutro do pracy dopiero, ale się cieszę że wypocznę w końcu i będę normalnie jeść A nie, wszystko w biegu i pośpiechu. Miałam iść na 10 na fitness, ale odpuściłam sobie bo wolałam się wyspać Przemęczona już jestem, co sobie tempo zabójcze narzucać będę.
Od 17 są zajęcia to wtedy pójdę.

Zaraz wstanę, wypiję kawkę, ogarnę się i wyjdę na lumpy, a potem do zoologicznego i po mini zakupy spożywcze

na czczo: woda z cytryna i miodem, woda po śliwkach
śń: otręby, śliwki z wody, żurawina, jogurt owocowy, kawka

Już II śń chyba nie zjem, bo powinnam coś zjeść ok 14, to od razu obiad zjem. Nie jestem pewna co do tego makaronu z cukinią, ale się zobaczy co tam wszamię

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

W ogóle to od sierpnia nie mam znowu pracy Muszę szukać czegos innego, w sumie to dobrze, bo będę mieć wolne i mam nadzieję, na szybsze znalezienie pracy niż poprzednio, bo ludzie będą się zwalniać z prac wakacyjnych zostawiając miejsce ...także

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Dobra, uciekam do sh Mam nadzieję, że upoluję coś fajnego!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 11:35   #4633
ancia13
Raczkowanie

Pozdrowienia z gorącej Italii, dziewczyny. Wpadłam na chwilkę, akurat mam trochę czasu, mały się rozchorował i siedzę w domku
Jesteśmy na półmetku urlopu, jest strasznie gorąco, więc odpuściliśmy sobie większość zwiedzania, w tym Rzym (z 2 małych dzieci byłaby to katorga).
Staram się w miarę możliwości trzymać dietę, ale też nie odmawiam sobie przyjemności (np zjadam tylko połowę porcji lodów, resztę oddaję dziecku lub mężowi ). Wydaje mi się, że taka polityka skutkuje, bo waga systematycznie spada (od przyjazdu schudłam kilogram)
Dzisiaj idziemy na sushi (wiem, wiem, mało włoskie), mam nadzieję, że nie przesadzę z jedzeniem.
Aha, i kupiłam sobie sukienkę na wesele, rozmiar 40, świetnie leży i bardzo fajnie sie w niej czuję.
To tyle, pozdrawiam jeszcze raz. Buziole.

BODY REVOLUTION

Been there, done that, got the T-shirt

Edytowane przez ancia13
Czas edycji: 2012-07-23 o 11:37
ancia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 12:45   #4634
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej
Jakoś ostatnio nie do życia jestem, cały czas wkurzona, dziwnie się czuję, podbrzusze mnie boli codziennie, a okres bede miala dopiero za 2 tygodnie i syfy mi na paszczy wyskoczyły a raczej nie mam z tym problemu I w jeden dzień bym zjadła konia z kopytami a w następny mogę nie jeść wcale.

Leżę właśnie w łózku i idę oglądać Pretty Little Liars, bo tylko do tego się dzisiaj nadaje
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 13:05   #4635
zooska
Zakorzenienie

Na II śń zjadłam małego tosta z chleba wieloziarnistego z plasterkiem sera i łyżeczką kukurydzy i resztką keczupu z oregano.
Myślałam, że od razu obiad zjem, ale muszę jechać do dziekanatu i zusu

Stary 2012-07-23, 13:05   #4636
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej
Jakoś ostatnio nie do życia jestem, cały czas wkurzona, dziwnie się czuję, podbrzusze mnie boli codziennie, a okres bede miala dopiero za 2 tygodnie i syfy mi na paszczy wyskoczyły a raczej nie mam z tym problemu I w jeden dzień bym zjadła konia z kopytami a w następny mogę nie jeść wcale.

Leżę właśnie w łózku i idę oglądać Pretty Little Liars, bo tylko do tego się dzisiaj nadaje
może bedziesz miała wczesniej okres??? Bo na to wygląda. typowe objawy okresowe... przechodziłam to w zeszłym tygdoniu.

ok, lece do miasta. Musze odwiedzic optyka, sklep zoologiczny, poczte, kaufland pozdrawiam

ancia a Tobie to zazdroszcze... Ja marze o Itali mój ukochany kraj.... eh... Mogłabym tam żyć. Uwielbiam ten klima, atmosefere, jedzenie, upały, mode... wszystko
Stary 2012-07-23, 13:32   #4637
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
może bedziesz miała wczesniej okres??? Bo na to wygląda. typowe objawy okresowe... przechodziłam to w zeszłym tygdoniu.
Na pewno nie, mam 23 dzień cyklu, a cykle mam 38-40 dniowe, więc to duuuużo za wcześnie jak dla mnie
Stary 2012-07-23, 13:35   #4638
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Na pewno nie, mam 23 dzień cyklu, a cykle mam 38-40 dniowe, więc to duuuużo za wcześnie jak dla mnie
ilo dniowe?! nie bylaś z tym u lekarza? to strasznie dlugie cykle, nie ejst to normalne.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 13:55   #4639
monika01011986
Zakorzenienie

Hej laseczki
Nadal nie mam internetu dzis byli panowie podlaczyc mi neta ale nie udalo im sie kabla pociagnac z piwnicy do mieszkania i beda musieli wiercic w scianie a na to musza miec pozwolenie od wlasciciela budynku czyli szefa mojego meza. Moze jutro juz bedzie wszystko zalatwione i w koncu bede miala normalny internet!
Poza tym bylam w sobote na tej imprezie urodzinowej szefa mojego meza. Jezu jak bylo za.je.biscie! Jacy cudowni ludzie, przemili i przefajni! Rozmawialam z niki po angielsku a jak ktos nie umial angielskiego ( bo i tacy byli) to maz mi tlumaczyl wszystko byl barman ktory robil drinki roznego rodzaju wiec troche sie upilam moim ukochanym curacao oczywiscie w basenie sie tez kapalam woda podgrzewana miala 34 stopnie ! Wyglupialismy sie wszyscy, grwlismy w pilke, koledzy meza przytapiali mnie pare razy ale wesolo bylo normalnie nigdy na lepszej imprezie nie bylam! I wcale sie nie wstydzilam wyskoczyc w stroju bo na tej imprezie na
prawde ludzie cudowni, jak sami swoi maz chodzil dumny jak paw bo ciagle slyszal komplementy na moj temat za 2 tygodnie idziemy na impreze do drugiego kolegi meza z pracy wiec tez bedzie ciekawie.
Dzis bylam w przedszkolu zapisac Kolina. Bedzie razem z Oskarem chodzil do tego samego przedszkola. Od 3 wrzesnia ida a ja ide na kurs niemieckiego dzienny. Jeszcze nie wiem co i jak. Dzis maz sie dowie wszystkiego bo idzie na swoj kurs. To tyle co u mnie. Tesciowa w sobote jedzie do domu, my dalej z remontem bedziemy walczyc. Pogoda sliczna, goraco i slonecznie. Wczoraj caly dzien nad jeziorem siedzielismy

Musze uciekac juz jak podlacza mi normalnego neta to wszystko nadrobie i kazdej odpisze buziaki kochane tesknie za Wami

Meeedzik albo Murka jak nie dam rady zalozyc nowej czesci bo moge jeszcze neta nie miec to zrobcie to za mnie ok ? Chce aby to ktoras z was zrobila bo jestescie najdluzej na tym watku i tak bedzie sprawiedliwie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 14:25   #4640
meeedzik
Zakorzenienie

Moniczko spoko loko kochana ale mamy nadzieję, że dasz radę Ty to zrobić

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Monia no widzisz tak się bałaś tej imprezy u szefa, a było super cieszę się, że jesteś tam szczęśliwa i wszystko Wam się układa fajnie, że załatwiliście przedszkole i Ty możesz zapisać się na kurs
Buziaki kochana
Stary 2012-07-23, 14:39   #4641
bolkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
ech... tez miałam ten prbl ale zlikwidowałam ten tłuszczyk zwykłymi brzuszkami na mięśnie proste
Teraz męcze się z oponką pod pępkiem Nic nie działa!!!
ja robie brzuszki i nic moze za malo jestem leniem robie 30 dziennie MAKABRA ja mam az dwie oponki a waze cholera 46,5 ;/ musze to jakos wyrobic...
bolkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 14:51   #4642
meeedzik
Zakorzenienie

Zastanawiam się nad kupnem tej maski do włosów : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...cheratina.html
miała któraś?
Ja miałam z tej serii mleczną i z łożysk i z obu byłam/jestem zadowolona no i teraz ta mnie kusi
Stary 2012-07-23, 15:09   #4643
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się nad kupnem tej maski do włosów : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...cheratina.html
miała któraś?
Ja miałam z tej serii mleczną i z łożysk i z obu byłam/jestem zadowolona no i teraz ta mnie kusi
Ojej ojej A coż to za nowinka. Nie znam...Jak z keratyny to pewnie fajna dla prostych włosków.
Ja też mam Placentę i Latte, ale w Latte już mi prawie dno widać a w Placencie to mam tak 1/4 opakowania może. Także niedługo chcę znów coś kupić. Ta wydaje się być ciekawa. Szczerze mówiąc chciałam wypróbować maskę Bingo, ale teraz ta mnie będzie korciła
Stary 2012-07-23, 15:32   #4644
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Też tak mam ostatnio, ale to przez @ zapewne, bo w tym tyg dostane ;/
Cytat:
miała któraś?
Ooo jakbyś zamawiała to pamiętaj o mnie chetnie wytestuje. Zobacze czy jest w tym sklepie we wro to moze brat by mi odebral

a ja póki co mam problem z ważeniem rozwiązany baterie mi sie skończyly
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 15:38   #4645
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ilo dniowe?! nie bylaś z tym u lekarza? to strasznie dlugie cykle, nie ejst to normalne.
Byłam nie raz, jest normalne póki jest regularnie. Nienormalne by było jakbym raz okres miała a raz nie, a póki mam co te 38-40 dni to jest ok i taka moja uroda Brałam antyki już kilka razy, nie służyły mi żadne, a brałam 5 różnych, więc pozostaje mi to zaakceptować, tym bardziej że nic poza długimi cyklami mi nie dolega.

Monia hej Kochana Super, że jesteś zadowolona Widzisz, nie taki diabeł straszny jak go malują A będzie coraz lepiej

Medzik tej nie mam, z kallosa mam tylko latte Ale jestem niesamowicie zadowolona z Joanny z apteczki babuni z maski jajecznej Ale poplątałam Właśnie siedze z nią na głowie A bingo też mam z jakąś glinką ale nie zachwyca
Stary 2012-07-23, 15:41   #4646
zooska
Zakorzenienie

Monia Hej! A tak się martwiłaś tą imprezą, a widzisz, wszystko dobrze!

Zmiksowałam sobie:banan, brzoskwinia, mandarynka, 1/4 jabłka, trochę mleka 0,5% i wciągnęłam

Tak nie chce mi się obiadu jeść, że to koszmar jest, nie mam ochoty na nic na ciepło.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Medzik tej nie mam, z kallosa mam tylko latte Ale jestem niesamowicie zadowolona z Joanny z apteczki babuni z maski jajecznej Ale poplątałam Właśnie siedze z nią na głowie A bingo też mam z jakąś glinką ale nie zachwyca
Ja też! Faaaajna jest!

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Uciekam sprzątać. Buziaki!

Stary 2012-07-23, 15:42   #4647
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Poza tym bylam w sobote na tej imprezie urodzinowej szefa mojego meza. Jezu jak bylo za.je.biscie! Jacy cudowni ludzie, przemili i przefajni! Rozmawialam z niki po angielsku a jak ktos nie umial angielskiego ( bo i tacy byli) to maz mi tlumaczyl wszystko byl barman ktory robil drinki roznego rodzaju wiec troche sie upilam moim ukochanym curacao oczywiscie w basenie sie tez kapalam woda podgrzewana miala 34 stopnie ! Wyglupialismy sie wszyscy, grwlismy w pilke, koledzy meza przytapiali mnie pare razy ale wesolo bylo normalnie nigdy na lepszej imprezie nie bylam! I wcale sie nie wstydzilam wyskoczyc w stroju bo na tej imprezie na
prawde ludzie cudowni, jak sami swoi maz chodzil dumny jak paw bo ciagle slyszal komplementy na moj temat za 2 tygodnie idziemy na impreze do drugiego kolegi meza z pracy wiec tez bedzie ciekawie.
Super, a tak sie martwilas No i w koncu w jakiej bylas kreacji?

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Jak z keratyny to pewnie fajna dla prostych włosków.
Eee, tej keratyny to tyle co kot naplakal na koncu skladu po zapachu i smaku... Juz lepiej kupic Glorie i dodawac keratyny z Mazidel
Natomist Bingo bardzo polecam, sa swietne, mam wersje z elastyna.

Stary 2012-07-23, 16:02   #4648
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
Eee, tej keratyny to tyle co kot naplakal na koncu skladu po zapachu i smaku... Juz lepiej kupic Glorie i dodawac keratyny z Mazidel
Natomist Bingo bardzo polecam, sa swietne, mam wersje z elastyna.
Ja mam ta shea i piec alg bardzo dobra na moje falowane suchelce.
No i nareszcie sie goraco w panstwie dunskim zrobilo! Juz myslalam, ze sie nie doczekam prawdziwego lata.
Dzis przyjechal znajomy TZ-ta, bylismy w Kopenhadze ja zjadlam burgera z piersia kurczaka, bo jakos nie mam ochoty na czerwone mieso. I pilam wode zamiast soku, wiec jeszcze ujdzie. Tyle, ze do kawy TZ kupil sernik z jagodami i trzeba bylo bez protestow zjesc.
W srode jedziemy do Szwecji na piec dni do Karlskrony, na turniej szachowy. Juz trzeci rok jezdzimy, mieszkamy w milutkim hotelu. To tak na koncowke wakacji - w przyszlym tygodniu wracam do pracy.

Edytowane przez paulownia
Czas edycji: 2012-07-23 o 16:03
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 16:08   #4649
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Byłam nie raz, jest normalne póki jest regularnie. Nienormalne by było jakbym raz okres miała a raz nie, a póki mam co te 38-40 dni to jest ok i taka moja uroda Brałam antyki już kilka razy, nie służyły mi żadne, a brałam 5 różnych, więc pozostaje mi to zaakceptować, tym bardziej że nic poza długimi cyklami mi nie dolega.
a no to dobrze że masz regularnie. skoro masz takie cykle od dawna to faktycznie najwyraxniej tak Twój organizm jest uregulowany. grunt że okres jest jak nie ma innych doelgliwosci to super!

w sumie luksus- okres co 40 dni a nie co 30, zawsze 10 dni na plusie jesteś
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 16:15   #4650
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
a no to dobrze że masz regularnie. skoro masz takie cykle od dawna to faktycznie najwyraxniej tak Twój organizm jest uregulowany. grunt że okres jest jak nie ma innych doelgliwosci to super!

w sumie luksus- okres co 40 dni a nie co 30, zawsze 10 dni na plusie jesteś
No właśnie cieszę się bardzo, bo okres do przyjemności nie należy, więc fajnie że chociaż rzadko mam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości