|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
![]() \ hejka ja tez mam dzis wizyte i usg dla wszystkich
|
#1262 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
zaciśnięte Cytat:
![]() też nic nie mam oprócz ubranek ![]() mi zostało niecałe 9 tygodni... jakoś mi się nie chce, bo nic mi się nie podoba ![]() za to siebie ciągle obkupuje na tych wyprzedażach wyrodna ze mnie matka, co? ![]() ale wylicytowałam otulaczek wczoraj na all - Basia będzie czerwonym kapturkiem |
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej
![]() Ale dzisiaj słonko ładne za oknem, mam nadzieje że bedzie ładnie przez reszte dnia Trzymam kciukaski za wizytki ![]() Kurcze myślałam że już wszystko mam dla dzieciaczka i moge zamykać liste a tu kochana Konczitka sklerotyczce przypomniała o kosmetykach że nie mam niiiiic ![]() Wczoraj kupiłam proszek do koloru lovela i płyn do płukania bambi. Myślałam że ta lovela to ten zapach co ja chciałam ale to jednak nie ten. No cóż, może go jeszcze znajde kiedyś ![]() Dzisiaj w lidlu jakieś dzieciowe ciuszki mają być więc jak mężul wstanie po nocce to jadymyyyy ![]() Oby już nie było poprzebierane... O, a musze Wam powiedzieć że 33 tydzień dzisiaj mamy!!!! |
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Filusia mój mnie chciał już o 5 wywalić ale jakoś dobiliśmy do 6 ![]() Zielona i Kajaja trzymam kciuki za wizytę
|
#1265 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...479912830.html Cytat:
Cytat:
witam z rana.Ja o pierwszej poszlam spac a juz po 6 sie obudzilam.Potem szwagierka mi 2 dzieci przywiozla bo nie ma komu dzis wiec bede sobie ogladać dzis jak to z 4 bo Szymek ma tez od dzis ferie Trzymajcie kciuki za mnie,dobrze ze nie musze obiadu robić bo mam z wczoraj z imprezy mase jedzenia |
||||||
|
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
Iwoncia dzięki za cynk ja też się chętnie wybiorę do tego Lidla
![]() mam jeszcze w planie obskoczyć dziś lumpki (świeżo po dostawie ![]() ja się martwię z kolei że może być dziś za ciepło dla mnie na takie eskapady ![]() Kraven już przestaje narzekać, bo dziś to rozpieściła mamusię, bo cały zeszły tydzień o 4 mnie zrywała Lucia! co się wcale nie chwalisz co wrzuciłaś na maila?! ![]() no no no! ale tym sposobem miałam miłą poranną niespodziankę ![]() ślicznie Kochana wyglądałaś - to jest najlepszy dowód że da się być w ciąży atrakcyjną ![]() wszystko takie dobrane... nawet włosy pasują jednym słowem ciąża Ci służy! ![]() wyglądasz kwitnąco! |
|
|
|
#1267 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Ale naskrobałyście przez weekend - kiedy ja to nadrobię - litości U mnie dziś piękny dzień się zapowiada Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i zabieram się do nadrabiania I mam pytanie - chciałam wczoraj zdjąć obrączkę i pierścionek, bo palce coraz grubsze. I obrączka zeszła, ale pierścionka nie mogę zdjąć żadnym sposobem |
|
|
|
#1268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki
![]() Ja też dzisiaj do gina na 9:30. I trzymam kciuki za wszystkie wizyty Cytat:
Może trochę ciężki, ale mamy windę więc nie ma to dla mnie większego znaczenia. W moich okolicach mnóstwo ich jeździ - dlatego się zainteresowaliśmy. Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-07-23 o 11:12 |
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() My już dzisiaj od 5:40 na nogach, bo TŻ pojechał w trasę do Holandii. Na szczęście tylko odbiera marynarzy i wraca, więc mam nadzieję, że najpóźniej jutro popołudniu już będzie z nami. A ja dziś się znowu lenię w domu Jak już ogarnę mieszkanie, to też chyba wyciągnę moją mamuśkę do Lidla zobaczyć te ciuszki. Ja nie mam jeszcze żadnego pajacyka, a widziałam, że mają być chyba po 19,99. Może chociaż na jeden bym się skusiła. I jeszcze chyba skarpetki całkiem tanio wypadają, bo 2 pary za 9,99, o ile nie kręcę. Mają być też fajne body, ale troszkę już ich mam, więc zobaczę już na miejscu czy zakupię. Tylko czy mi się będzie chciało tak daleko gnać, na drugi koniec miasta. ![]() Katee27, colds, kraven, anesh_, Konczita - dziękujemy za miłe słowa odnośnie naszego brzuszka. Cytat:
To chyba czwartek był? Wiem, że pisałam dzień wcześniej, bo tego dnia byłam cały dzień w pracy.
ANTOŚ 28.10.2012 Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2012-07-23 o 08:10 |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam w sobote już napisać tylko przez ten weekend byłam tak padnięta że marzyłam tylko o spaniu. Też troszke obawiam sie upału bo.do tego lidla trzeba do sąsiedniego miasta zajechać, ale myśle że z klimą to jakoś przetrwam tą trase
|
|
|
|
|
#1271 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry !!!
mąż do pracy wyprawiony po 5 a ja do łóżka wróciłam .. nie wiem jak to się działo że przez cały jego urlop ja byłam zmęczona a wszystko on robił, na dodatek na wszystko brakowało mi czasu - straszne nie ? czuję że godzina 0 jest coraz bliżej ...jak zeszłam poniżej tych 50 dni na suwaczku to mnie dreszcz przeleciał - no serio ... jakoś tak chciałabym już Dusie tulić a jednocześnie obawa czy ja sobie z Tą kruszynką poradzę? znowu mnie naleciały różne rozmyślenia i kwestie co to będzie .. jak to będzie ... ale jakoś daję radę i trzymam się w pionie Cytat:
dziękuje bardzo ... mi zostały właśnie kosmetyki i zastanawiałam się nad Hippem jednak .. chciałabym żel do kąpieli i do mycia włosków w jednym, do tego oliwka, do pupci linomag do buźki jakiś kremik jeszcze muszę mieć ... tu moje pytanie jak z buźką maleństw? smarujemy zawsze po porannej toalecie ??? bo wieczorkiem to rozumiem że tak ... no i przed wyjściem na spacerek z faktorem jakiś bądź jakiś na wiatr i słońce w jednym nie ? Cytat:
Cytat:
za wizytę !!!Cytat:
za 33 u Was !!ja też nie mam nic z kosmetyków i właśnie w tym tyg nabędę co potrzeba ale muszę skonsultować to by nie nakupić zbędnych farmazonów Cytat:
Cytat:
nareszcie kochana !!! należy Ci się więc odpoczywaj bo później na to czasu nie znajdziesz !!!!
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki, a powiedzcie mi proszę ile płaciłyście za glukozę z obciążeniem? Robiłyście na czczo, po 1 h i 2 h? Chyba w środę wybiorę się na to świństwo.
|
#1273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lece po chlebek i jakąś słodką bułkę![]() ale mała cyrki w brzuszku wyprawia
|
|
#1274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj Pewnie, że przyjmiemy Cię do naszego grona. Powiedz coś więcej o sobie. Jak się czujesz? Jak miewa się Twoje maleństwo w brzuszku? |
|
|
|
|
#1275 | |||
|
Zakorzenienie
|
mnie 73
![]() zazdroszczę![]() Cytat:
![]() ja tych kosmetyków z baby dream jakoś dla synka nie brałam - miałam hippa, a potem johnsona/bambino, ale moja siostra używała i chwaliła trzymam ![]() Cytat:
![]() to też trzymam kciuki ![]() ja do lidla nie jadę, nie lubię jakości tych ciuszków, po jednym praniu bodziaki miały rozwleczone dekolty dla synka parę rzeczy teściowa mi tam kupiła i z niczego nie byłam zadowolonaa tak wogóle to dzień dobry idę się kąpać i będę swoich aukcji pilnować, kończy mi sie paka ciuszków po synku![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
za 2 tyg....
|
|
#1276 |
|
Rozeznanie
|
Anesh co za lekarz, nic tylko go
Ale na pewno wszystko jest ok - nie denerwuj się. Zobaczysz, że w piątek lekarz Cię uspokoi Trzymam kciuki ![]() ![]()
|
|
|
|
#1277 | |
|
Konto usunięte
|
Witajcie laseczki po weekendzie.Mam dziś wizyte i widziałam że dużo mamusiek też.Ide was nadrobić.Mam jakąś depresje ciązową chyba bo nie chce mi sie ruszać z łóżka,już bym chciała Leoska mieć przy sobie a jednocześnie wiem że jeszcze nie jego czas i dobrze by było żeby sobie posiedział z miesiąc,echh...
Cytat:
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
Katiem w Warszawie jest wszędzie wszystkiego pełno, ale wózio rzucił nam się w oczy bo jest bardzo nowoczesny i wygląda na stabilny
opinie w necie też MIODZIO, ceny komentować nie będę (na szczęście tatuś nie zamierza na tym oszczędzać ![]() Dearlie ano właśnie ja też mam kawałek do tego Lidla, a wyprawkę jużw sumie mam kompletną... a nie każdy Iwonciu może sobie na klimę pozwolić - przypominam że ja jestem dopiero w trakcie robienia prawa jazdy właśnie jutro JAAAZDY dobrze że rano to może jeszcze nie będzie skwaru - ehhhh znowu się tych upałów boję ![]() Dearlie ja też robiłam na nfz - a wyniki poznam już jutro
|
|
|
|
#1279 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Iwoncia już coraz coraz blizej #mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Ja glukozę robiłam normalnie płaciłam w laboratorium chyba 3 zł czy coś takiego. jak ja się cieszę że juz mam za soba to badanie zawsze po badaniu mówiłam Tzetowi ze dzisiaj taki sam drink wypija na kolacje Ja juz po sniadanku córka w przedszkolu. nNiestety złapała katatrek i mam nadzieję że nic wiecej sie nie rozwinie bo wtedy napewno ja od niej złapie |
|
|
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po weekendzie
widzialam ze doszlo nam mamusiek, witajcie dzis mialam pobudke o 4 u mnie dzis sloneczko, wiec spacerkiem sobie pojde na wizyte mam o 12 ![]() gratuluje rozpoczetych tygodni dziewczyny, coraz blizej ![]() Lukrecja pieknie wygladalas na weselu ale nabazgralyscie przez week ide nadrobic
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robiłam po 1 i po 2 h i za każde ukłucie chyba 11 zł płaciłam więc coś około 35 mnie wyszło
|
|
#1283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jesteś sama z tym dumaniem ![]() Mnie też coraz częściej uruchamia sie takie myślenie i właśnie jestem nawet w trakcie ![]() Co do kosmetyków to pewnie coś sie kupi co będzie niepotrzebne (w moim przypadku ) ale sie nie przejmuje bo może ja zużyje ![]() Cytat:
ja płaciłam 18zł i miałam na czczo po 1h i po 2h badane. Dasz rade ![]() Też sie obawiałam tego ale poszło sprawnie i szybko ![]() Oby poród taki był ![]() Cytat:
![]() Ja bez klimy jeździłam 8 lat - dopiero 2,5 miesiąca temu zmieniliśmy fure i wreszcie klima jest ![]() Teraz jakoś ten letni klimat upalny coś sie robi więc naprawde można zdechnąć bez nawiewu. |
|||
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Hey kochaniutkie,
Równiutko za tydzień mam wizytę już się nie mogę doczekać, bo WRESZCIE podejrzę dzidzię to już chyba ostatnie usg będzie ![]() my dziś z niuńką pospałyśmy sobie do 8 męzul miał na 6 do pracy i tak cichutko się rano zachowywał, że mnie nie obudził (jak to bywa zazwyczaj). Dziś czeka mnie "ciężki dzień", muszę się zatem zaraz ogarnąć i brać za robotę między 10, a 15 mają przywieść pralkę, w tych godzinach tez przyjedzie teściu walczyć z framugą, w dodatku muszę dziś zrobić remanent w meblach, bo męzul chce w tym tyg przenosić sypialnie z salonem i na porzadek w segmentach nastał czas. Oczywiście mam się nie przemęczać i przesegregować tylko swoje rzeczy, porcelanę i dokumenty![]() lidka wow to aż tyle tego dostałaś lidka, kasiam, kajaja za wizytękasiam no ja właśnie na 62 mam nie wiele, więcej na 3-6mc i na 68cm. Bo kupowałam głównie w lumpkach, a tam te rozmiarówki w miesiącach 0-3, 3-6, 6-9 anesh studniówecz kimi do tp zostało 56 dni ![]() dearlie śliczny brzusio ja robiłam po 1h i płaciłam coś koło 20zł za badanie za samą glukozę w aptece nie całe 3zł jakoślucia ślicznie wyglądałaś na wesele ![]() anusia to mam nadzieję, że już nie długo sobie odpocznę, bo koło 20 wyprowadzam się do teściowej
|
#1285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Idziemy dziś meble oglądać i może coś zakupimy. Wymyśliłam, że weźniemy raty a za dwa miesiące spłacimy całość bo inaczej nie da rady, bo trzeba jeszcze wyremontować pokój i kupić wózek a ja spać nie mogę przez brak mebli właśnie. Cytat:
![]() No ale i tak wczoraj zanim ja się do niego zaczęłam dobierać to on dopadł mnie i lipa z mego planu ![]() Cytat:
- oliwkę Hipp - balsam i krem nawilżający Johnsonna ( wygrałam w konkursie więc jest, tak bym nie kupowała ) - chusteczki do dupki - krem przeciw odparzeniom Nivea Muszę kupić: - żel do mycia ciała i włosów Kremu do buzi z filtrem nie kupuję, na wrzesień uważam że to zbedna sprawa. Na wiatr dokupie później w razie konieczności. Buźkę będę normalnie w kąpieli oliwką też przemywała więc nie trzeba specjalnego kremu. Im mniej tym lepiej. Trzymam Cytat:
Jadę nad morze w środę na kilka dni Mama zadzwoniła przed chwilą że dowiadywała się o noclegi i kiedy jedziemy, jutro czy w środę. O kasę mam się nie martwić, ona stawia. Babski wyjazd taki, mama, ja, Paula i bratowa A jeszcze rano marzyłam o morzu
|
|||
|
|
|
#1286 |
|
Konto usunięte
|
zazdrozcze Ci odwagi.tez chciałam gdzieś jechac.nawet blisko w góry ale sie boje w 3 trymestrze
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dziękuję za odpowiedzi w sprawie glukozy!
Widzę, że rozbieżność cen jest olbrzymia, więc w sumie nadal nie wiem ile mniej więcej się spodziewać w moim lab Zabiorę w takim razie w zapasie większą kwotę ze sobą. Ja glukozę już mam zakupioną, bo ginek mi kazał to zrobić. Na badanie poczekam aż TŻ wróci, żeby poszedł tam ze mną wspierać mnie w tej ciężkiej chwili. ![]() Powiem Wam, że jestem przerażona ilością wolnego czasu, który dzisiaj mam. Niby mam kilka rzeczy do załatwienia, ale tak jakoś jestem przytłoczona tym dniem wolnym, tym bardziej, że TŻ-ta nie ma. Pewnie wyskoczę choć na chwilę do gabinetu posiedzieć, jak znam siebie, bo zacznę prędzej czy później wariować tutaj. Na szczęście mam do niego jakieś 100m od naszego bloku.
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
o mamciu ![]() ![]() Kurcze cytat mi wcięło... Mianowicie o ten pierścionek zablokowany mi chodzi. Ja miałam ostatnio taki problem to wieczorem potrzymałam w zimnej wodzie z płynem, a potem przy ściąganiu jeszcze mydłem w płynie polałam i zeszło. Też myślałam że moją obrączke szlag trafi, o palcu nie wspomne
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to gratuluję rozpoczętych tygodni oraz trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Cytat:
|
|
#1290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko sie nie przemeczaj ![]() Cytat:
No no zazdroszczę morze no i babski wypad swoją drogą czasami super bez facetów wyjechać.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

moja przyjmuje tylko co 4 tyg, chciałam częściej, miałam zagrożoną ciążę z synkiem, szyjka skrócona, leki, pessar, wiec chciałam, częściej chodzić, ale ta jest nieugięta

za 33 u Was !!

ten kciuk musial bolec....