III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październikowe - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-23, 06:53   #1261
kajaja
Zadomowienie

Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Witajcie
ja zaraz spadam do lekarza,trzymajcie kciuki

\

hejka ja tez mam dzis wizyte i usg juz nie moge sie doczekac a to dopiero o 16

dla wszystkichnam zostalo10 tygodni a ja jeszcze nic nie mam
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 07:15   #1262
Filusia88
Zadomowienie

Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Cytat:
Witajcie
zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość

\

za Ciebie też będę trzymać kciuki w okolicach 16

też nic nie mam oprócz ubranek
mi zostało niecałe 9 tygodni...
jakoś mi się nie chce, bo nic mi się nie podoba
za to siebie ciągle obkupuje na tych wyprzedażach
wyrodna ze mnie matka, co?

ale wylicytowałam otulaczek wczoraj na all - Basia będzie czerwonym kapturkiem
Stary 2012-07-23, 07:21   #1263
Iwoncia81
Zakorzenienie

Heeeeej
Ale dzisiaj słonko ładne za oknem, mam nadzieje że bedzie ładnie przez reszte dnia

Trzymam kciukaski za wizytki

Kurcze myślałam że już wszystko mam dla dzieciaczka i moge zamykać liste a tu kochana Konczitka sklerotyczce przypomniała o kosmetykach że nie mam niiiiic
Wczoraj kupiłam proszek do koloru lovela i płyn do płukania bambi.
Myślałam że ta lovela to ten zapach co ja chciałam ale to jednak nie ten.
No cóż, może go jeszcze znajde kiedyś

Dzisiaj w lidlu jakieś dzieciowe ciuszki mają być więc jak mężul wstanie po nocce to jadymyyyy
Oby już nie było poprzebierane...

O, a musze Wam powiedzieć że 33 tydzień dzisiaj mamy!!!!
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 07:29   #1264
kraven
Zakorzenienie

Cześć.
Filusia mój mnie chciał już o 5 wywalić ale jakoś dobiliśmy do 6

Zielona i Kajaja trzymam kciuki za wizytę

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 07:55   #1265
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy macie takie odczucie czasem parcia na pochwę,odbyt i okolice bo się martwię,od rana dzisiaj mam takie uczucie jakby mnie mała naciskała tak nisko.
ja mam i to szczegolnie jak ide na wc

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
kurcze, tak kusicie tymi wiśniami, że i mi się zachciało domowego dżemu tylko, że u mnie wiśnie po 6 zł
powariowali z tymi cenami w tym roku

trzeba się chyba będzie zadowolić konfiturą z mirabelek, bo póki co tylko to drzewko owocuje. czereśnie robale pożarły, mimo że pryskane były
ale pocieszam się, że na jesieni wreszcie weźmiemy się za sad

w tym roku marnie u mnie z przetworami. do tej pory zrobiłam tylko ogórki kwaszone i korniszony z miodem. pomroziłam fasolkę szparagową i jagody. może jeszcze uda mi się zrobić kilka słoików papryki, nie wiem tylko czy dam radę
u mnie po 7 euro!! Ale ja nic nie zaprawiam w tym roku bo nie mam sil a pozatym nie chce potem tych sloikow taszczyc przy przeprowadzce bo mam chyba z 50 z zeszlego roku jeszcze
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
dobrze wam, ze macie możliwość wizyt co 2 tyg moja przyjmuje tylko co 4 tyg, chciałam częściej, miałam zagrożoną ciążę z synkiem, szyjka skrócona, leki, pessar, wiec chciałam, częściej chodzić, ale ta jest nieugięta mam wizyty po 2 naprzód umawiane pewnie ta 3 wrzesnia będzie już ostatnią
a nie mozesz no isc na dodatkowa wizyte prywatnie u niej albo do innego lekarza gdzies jak mialas problemy i by cie to pewnie uspokoilo
Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
ja tez szukam turystycznego tylko taakiego porzadnego, żeby nam posłuzył i dało sie go złozyc w cos malego rzuac linkami mamy co maja
my mamy dwa,to z graco jest lepsze ,a skladaja sie podobnie i wielkosciowo tez podobnie wychodzą.Sa welkosci 2 mikrogalowek na dlugosc kolo siebie polozonych

http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...479912830.html

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Mi dwa dni temu pękł Kubek mój ulubiony jak herbate zalewałam.. dobrze że się nie rozleciał tylko pół go pękło tak wzdłóż i mi się wrzątek zaczął bokiem wylewać..
ja to w ciazy juz prawie polowe kubkow wytrzaskalam i prawie wszystkie talerze.Bylam w pl terz to sobie nowy zestaw przywiozlam jeszcze z naszego wesela

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
w ogóle to podczytywałam lipcówki i jak widze te zdjecia tych malutkich bobasków to normalnie ja tez juz chce potrzymać, potulic, pocałowac ta moja niunie choc wiem, że po po rodzie pewnie bede jeczac i narzekac to teraz no nie moge sie doczekac
ja mam juz 2 a i tak sie nie moge doczekac.Z jednej strony chcilabym juz byc po wsszystkim bo nie jest leko przy dwuch takich malych skarbach,bliźniaki w brzuchu nosic ale z drugiej niech siedza tam jak najdluzej

witam z rana.Ja o pierwszej poszlam spac a juz po 6 sie obudzilam.Potem szwagierka mi 2 dzieci przywiozla bo nie ma komu dzis wiec bede sobie ogladać dzis jak to z 4 bo Szymek ma tez od dzis ferie Trzymajcie kciuki za mnie,dobrze ze nie musze obiadu robić bo mam z wczoraj z imprezy mase jedzenia
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 07:59   #1266
Filusia88
Zadomowienie

Iwoncia dzięki za cynk ja też się chętnie wybiorę do tego Lidla
mam jeszcze w planie obskoczyć dziś lumpki (świeżo po dostawie ) i nie obędzie się bez małego haczyka przez Galerie Mokotów

ja się martwię z kolei że może być dziś za ciepło dla mnie na takie eskapady

Kraven już przestaje narzekać, bo dziś to rozpieściła mamusię, bo cały zeszły tydzień o 4 mnie zrywała

Lucia! co się wcale nie chwalisz co wrzuciłaś na maila?!
no no no!
ale tym sposobem miałam miłą poranną niespodziankę

ślicznie Kochana wyglądałaś - to jest najlepszy dowód że da się być w ciąży atrakcyjną
wszystko takie dobrane... nawet włosy pasują
jednym słowem ciąża Ci służy!
wyglądasz kwitnąco!
Stary 2012-07-23, 08:02   #1267
asiejka86
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny
Ale naskrobałyście przez weekend - kiedy ja to nadrobię - litości
U mnie dziś piękny dzień się zapowiada
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i zabieram się do nadrabiania

I mam pytanie - chciałam wczoraj zdjąć obrączkę i pierścionek, bo palce coraz grubsze. I obrączka zeszła, ale pierścionka nie mogę zdjąć żadnym sposobem Możecie coś polecić? Czy konieczne będzie jego rozcięcie?
asiejka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:07   #1268
katiem
Wtajemniczenie

Cześć laseczki

Ja też dzisiaj do gina na 9:30.

I trzymam kciuki za wszystkie wizyty

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
Witam poniedziałkowo
a co to wszystkie śpią jeszcze?
tylko moja Baśka spełniła obywate;sli obowiązek i wywaliła matkę z łóżka?

zaraz nadrabiam...

katiem jak Ci się sprawuje wózeczek?
Jest bardzo fajny. Jedyny minus który znalazłam to cena. To był taki zbiorczy prezent od teściów i moich rodziców. Nadal jest w idealnym stanie. Zadnych problemów z kołami - mam pompowane. Raz mi zgineła jakaś śrubka to też bez problemu w serwisie wszystko załatwiłam. łatwo się składa. nie mam zastrzeżeń.
Może trochę ciężki, ale mamy windę więc nie ma to dla mnie większego znaczenia.

W moich okolicach mnóstwo ich jeździ - dlatego się zainteresowaliśmy.

Pawełek

Kubuś

Edytowane przez katiem
Czas edycji: 2012-07-23 o 11:12
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:08   #1269
Dearlie
Zakorzenienie

Dzień dobry!

My już dzisiaj od 5:40 na nogach, bo TŻ pojechał w trasę do Holandii. Na szczęście tylko odbiera marynarzy i wraca, więc mam nadzieję, że najpóźniej jutro popołudniu już będzie z nami.

A ja dziś się znowu lenię w domu Nie mam umówionej żadnej klientki, więc w końcu mam czas na odpoczynek.
Jak już ogarnę mieszkanie, to też chyba wyciągnę moją mamuśkę do Lidla zobaczyć te ciuszki. Ja nie mam jeszcze żadnego pajacyka, a widziałam, że mają być chyba po 19,99. Może chociaż na jeden bym się skusiła. I jeszcze chyba skarpetki całkiem tanio wypadają, bo 2 pary za 9,99, o ile nie kręcę. Mają być też fajne body, ale troszkę już ich mam, więc zobaczę już na miejscu czy zakupię. Tylko czy mi się będzie chciało tak daleko gnać, na drugi koniec miasta.

Katee27, colds, kraven, anesh_, Konczita - dziękujemy za miłe słowa odnośnie naszego brzuszka.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dearline piękny brzusio KOchana, chyba przegapiłyśmy naszą studniówke kilka dni temu.

Zmykam do łóżeczka. Do jutra dziewczynki
Kraven nasza zakręcona kobietko, ja chyba dzień przed naszą studiówką gratulowałam Ci jej. To chyba czwartek był? Wiem, że pisałam dzień wcześniej, bo tego dnia byłam cały dzień w pracy.

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2012-07-23 o 08:10
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:18   #1270
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Iwoncia dzięki za cynk ja też się chętnie wybiorę do tego Lidla
mam jeszcze w planie obskoczyć dziś lumpki (świeżo po dostawie ) i nie obędzie się bez małego haczyka przez Galerie Mokotów

ja się martwię z kolei że może być dziś za ciepło dla mnie na takie eskapady
Nie ma za co
Miałam w sobote już napisać tylko przez ten weekend byłam tak padnięta że marzyłam tylko o spaniu.
Też troszke obawiam sie upału bo.do tego lidla trzeba do sąsiedniego miasta zajechać, ale myśle że z klimą to jakoś przetrwam tą trase
Stary 2012-07-23, 08:26   #1271
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry !!!

mąż do pracy wyprawiony po 5 a ja do łóżka wróciłam .. nie wiem jak to się działo że przez cały jego urlop ja byłam zmęczona a wszystko on robił, na dodatek na wszystko brakowało mi czasu - straszne nie ?

czuję że godzina 0 jest coraz bliżej ...jak zeszłam poniżej tych 50 dni na suwaczku to mnie dreszcz przeleciał - no serio ... jakoś tak chciałabym już Dusie tulić a jednocześnie obawa czy ja sobie z Tą kruszynką poradzę? znowu mnie naleciały różne rozmyślenia i kwestie co to będzie .. jak to będzie ... ale jakoś daję radę i trzymam się w pionie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Konczi pytałaś o kosmetyki, ale ja mam naprawdę wersję mini.
Ja mam zielony balsam do kąpieli z babydream. Niczym ciałka już nie smaruje. Do pupci Bepanthen, albo mąka w kryzysowych sytuacjach.
Do włosków szmapon babydream lub hipp.
Do buźki Bambino - faktor 4 - tez bez tlenku cynku.
A na słoneczko Nivea 50.
Do pępuszka Octenisept.

dziękuje bardzo ... mi zostały właśnie kosmetyki i zastanawiałam się nad Hippem jednak .. chciałabym żel do kąpieli i do mycia włosków w jednym, do tego oliwka, do pupci linomag do buźki jakiś kremik jeszcze muszę mieć ...

tu moje pytanie jak z buźką maleństw? smarujemy zawsze po porannej toalecie ??? bo wieczorkiem to rozumiem że tak ... no i przed wyjściem na spacerek z faktorem jakiś bądź jakiś na wiatr i słońce w jednym nie ?

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
ja kupilam niebieskie babydream:
-mydelko
-zel do mycia
-oliwke
-balsam
-krem do twarzyczki
-puder
nie wiem czy to nie za duzo
.

chyba ten balsam na początek zbyteczny jest ciom ???

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość

za wizytę !!!

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Heeeeej
Ale dzisiaj słonko ładne za oknem, mam nadzieje że bedzie ładnie przez reszte dnia

Kurcze myślałam że już wszystko mam dla dzieciaczka i moge zamykać liste a tu kochana Konczitka sklerotyczce przypomniała o kosmetykach że nie mam niiiiic
Wczoraj kupiłam proszek do koloru lovela i płyn do płukania bambi.
Myślałam że ta lovela to ten zapach co ja chciałam ale to jednak nie ten.
No cóż, może go jeszcze znajde kiedyś

za 33 u Was !!
ja też nie mam nic z kosmetyków i właśnie w tym tyg nabędę co potrzeba ale muszę skonsultować to by nie nakupić zbędnych farmazonów

Cytat:
Napisane przez asiejka86 Pokaż wiadomość
I mam pytanie - chciałam wczoraj zdjąć obrączkę i pierścionek, bo palce coraz grubsze. I obrączka zeszła, ale pierścionka nie mogę zdjąć żadnym sposobem Możecie coś polecić? Czy konieczne będzie jego rozcięcie?
Spróbuj mydła może pomoże .. szkoda że wcześniej nie ściągałaś bo o tych pierścionkach i obrączkach to się właśnie słyszy ...

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

My już dzisiaj od 5:40 na nogach, bo TŻ pojechał w trasę do Holandii. Na szczęście tylko odbiera marynarzy i wraca, więc mam nadzieję, że najpóźniej jutro popołudniu już będzie z nami.

A ja dziś się znowu lenię w domu Nie mam umówionej żadnej klientki, więc w końcu mam czas na odpoczynek.

nareszcie kochana !!! należy Ci się więc odpoczywaj bo później na to czasu nie znajdziesz !!!!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:28   #1272
Dearlie
Zakorzenienie

Mamuśki, a powiedzcie mi proszę ile płaciłyście za glukozę z obciążeniem? Robiłyście na czczo, po 1 h i 2 h? Chyba w środę wybiorę się na to świństwo.
Stary 2012-07-23, 08:34   #1273
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Mamuśki, a powiedzcie mi proszę ile płaciłyście za glukozę z obciążeniem? Robiłyście na czczo, po 1 h i 2 h? Chyba w środę wybiorę się na to świństwo.
ja nie pomogę bo robilam na nfz lece po chlebek i jakąś słodką bułkę

ale mała cyrki w brzuszku wyprawia
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:36   #1274
asiejka86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tysia01 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie ciężaróweczki
Wiem, że jest pozno- i godzina pózna i czas (3 trymestr) ale chciałabym poprosić o możliwość dołączenia do waszego grona. Już od jakiegoś czasu podczytuje Was incognito i wreszcie postanowiłam założyć sobie wizażowe konto i się odezwać
W brzuszku noszę córeczkę i minął nam już 28 tydzień. Biorąc z Was przykład poleciałam po centymetr- pokazał 101 cm!! Jestem wielorybem...

Przyjmiecie wieloryba na ostatniej przedporodowej prostej?

Witaj
Pewnie, że przyjmiemy Cię do naszego grona. Powiedz coś więcej o sobie. Jak się czujesz? Jak miewa się Twoje maleństwo w brzuszku?
Stary 2012-07-23, 08:38   #1275
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Nam zostały 43dni..

mnie 73

Cytat:

Zaczęliśmy 35 tydzień.
zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość

ten kciuk musial bolec....
moj paluszek napuchl jak bania....zawinelam go na noc w bandarz,zeby byl nieruchomo....
pierwszy raz ,az tak gleboko sobie rozcielam

ja kupilam niebieskie babydream:
-mydelko
-zel do mycia
-oliwke
-balsam
-krem do twarzyczki
-puder
nie wiem czy to nie za duzo
bolał i to bardzo i nie chciał się goić
ja tych kosmetyków z baby dream jakoś dla synka nie brałam - miałam hippa, a potem johnsona/bambino, ale moja siostra używała i chwaliła

Cytat:
Witajcie
trzymam fajnie tak z rana

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość

a nie mozesz no isc na dodatkowa wizyte prywatnie u niej albo do innego lekarza gdzies jak mialas problemy i by cie to pewnie uspokoilo.
ja do niej prywatnie chodze od samego początku właśnie i tym bardziej nie rozumiem w czym jest problem, ze nie chce częsciej kasy w łapę dostawać

Cytat:
Cześć laseczki

Ja też dzisiaj do gina na 9:30.
to też trzymam kciuki

ja do lidla nie jadę, nie lubię jakości tych ciuszków, po jednym praniu bodziaki miały rozwleczone dekolty dla synka parę rzeczy teściowa mi tam kupiła i z niczego nie byłam zadowolona ja za to polecam bodziaki i pajacyki z early days z UK - miałam nakupowane na 2 lata na zaś, nic im się nie działo i te uniwersalne po synku dla małej trzymam one taniutko wychodzą, zwłaszcza jak ktoś ma dostęp bezpośrednio z UK, ale na all tez tego pełno i śliczne są dobre jakościowo są też body i pajace z tesco w wielopakach
a tak wogóle to dzień dobry idę się kąpać i będę swoich aukcji pilnować, kończy mi sie paka ciuszków po synku

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
ja robiłam tylko na czczo i po 2 godzinach i płaciłam 6 zł, a glukozę sama kupowałam za 4 zł. Wyniki ciut podwyższone i powtarzałam i wyszły jeszcze gorsze, ale dzień wcześniej obiadłam się bananów...teraz powtórzę przed wizytą za 2 tyg....

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:38   #1276
asiejka86
Rozeznanie

Anesh co za lekarz, nic tylko go Ale na pewno wszystko jest ok - nie denerwuj się. Zobaczysz, że w piątek lekarz Cię uspokoi
Trzymam kciuki
Stary 2012-07-23, 08:41   #1277
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Witajcie laseczki po weekendzie.Mam dziś wizyte i widziałam że dużo mamusiek też.Ide was nadrobić.Mam jakąś depresje ciązową chyba bo nie chce mi sie ruszać z łóżka,już bym chciała Leoska mieć przy sobie a jednocześnie wiem że jeszcze nie jego czas i dobrze by było żeby sobie posiedział z miesiąc,echh...

Cytat:
ja miałam 75 po 2 h.50 zł
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:42   #1278
Filusia88
Zadomowienie

Katiem w Warszawie jest wszędzie wszystkiego pełno, ale wózio rzucił nam się w oczy bo jest bardzo nowoczesny i wygląda na stabilny opinie w necie też MIODZIO, ceny komentować nie będę (na szczęście tatuś nie zamierza na tym oszczędzać )... Jeszcze tylko wycieczka do sklepu nas czeka żeby sprawdzić jak się go prowadzi i chyba się zdecydujemy

Dearlie ano właśnie ja też mam kawałek do tego Lidla, a wyprawkę jużw sumie mam kompletną... a nie każdy Iwonciu może sobie na klimę pozwolić - przypominam że ja jestem dopiero w trakcie robienia prawa jazdy
właśnie jutro JAAAZDY dobrze że rano to może jeszcze nie będzie skwaru - ehhhh znowu się tych upałów boję

Dearlie ja też robiłam na nfz - a wyniki poznam już jutro
Stary 2012-07-23, 08:52   #1279
asiejka86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Hej.

Mam pytanie - czy jadłyście w ciąży kaszankę? Małż kupił żeby było dziś na obiad... Ale nie jestem do niej przekonana...

Ja jadłam - bardzo ją lubię od czasu do czasu

Anusia479 - hemoglobina ładnie wzrasta po natce pietruszki, burakach, kaszy i gotowanych rybach.
Stary 2012-07-23, 08:56   #1280
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dzien dobry

Iwoncia już coraz coraz blizej

#mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Ja glukozę robiłam normalnie płaciłam w laboratorium chyba 3 zł czy coś takiego. jak ja się cieszę że juz mam za soba to badanie zawsze po badaniu mówiłam Tzetowi ze dzisiaj taki sam drink wypija na kolacje

Ja juz po sniadanku córka w przedszkolu. nNiestety złapała katatrek i mam nadzieję że nic wiecej sie nie rozwinie bo wtedy napewno ja od niej złapie
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:01   #1281
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

witam po weekendzie
widzialam ze doszlo nam mamusiek, witajcie
dzis mialam pobudke o 4 bo maz jechal do Poznania z moja mamcia i tak juz nie spie..
u mnie dzis sloneczko, wiec spacerkiem sobie pojde na wizyte mam o 12
gratuluje rozpoczetych tygodni dziewczyny, coraz blizej
Lukrecja pieknie wygladalas na weselu
ale nabazgralyscie przez week ide nadrobic

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:08   #1282
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

ja robiłam po 1 i po 2 h i za każde ukłucie chyba 11 zł płaciłam więc coś około 35 mnie wyszło
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:08   #1283
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dzień dobry !!!

czuję że godzina 0 jest coraz bliżej ...jak zeszłam poniżej tych 50 dni na suwaczku to mnie dreszcz przeleciał - no serio ... jakoś tak chciałabym już Dusie tulić a jednocześnie obawa czy ja sobie z Tą kruszynką poradzę? znowu mnie naleciały różne rozmyślenia i kwestie co to będzie .. jak to będzie ... ale jakoś daję radę i trzymam się w pionie

za 33 u Was !!
ja też nie mam nic z kosmetyków i właśnie w tym tyg nabędę co potrzeba ale muszę skonsultować to by nie nakupić zbędnych farmazonów
Dziękuje

nie jesteś sama z tym dumaniem
Mnie też coraz częściej uruchamia sie takie myślenie i właśnie jestem nawet w trakcie

Co do kosmetyków to pewnie coś sie kupi co będzie niepotrzebne (w moim przypadku ) ale sie nie przejmuje bo może ja zużyje

Cytat:

ja płaciłam 18zł i miałam na czczo po 1h i po 2h badane.
Dasz rade
Też sie obawiałam tego ale poszło sprawnie i szybko
Oby poród taki był

Cytat:

Dearlie ano właśnie ja też mam kawałek do tego Lidla, a wyprawkę jużw sumie mam kompletną... a nie każdy Iwonciu może sobie na klimę pozwolić - przypominam że ja jestem dopiero w trakcie robienia prawa jazdy
właśnie jutro JAAAZDY dobrze że rano to może jeszcze nie będzie skwaru - ehhhh znowu się tych upałów boję
Pewnie że to wiem że niekażdy może sobie pozwolić
Ja bez klimy jeździłam 8 lat - dopiero 2,5 miesiąca temu zmieniliśmy fure i wreszcie klima jest
Teraz jakoś ten letni klimat upalny coś sie robi więc naprawde można zdechnąć bez nawiewu.
Stary 2012-07-23, 09:09   #1284
angel166
Zakorzenienie

Hey kochaniutkie,
Równiutko za tydzień mam wizytę już się nie mogę doczekać, bo WRESZCIE podejrzę dzidzię
to już chyba ostatnie usg będzie
my dziś z niuńką pospałyśmy sobie do 8 męzul miał na 6 do pracy i tak cichutko się rano zachowywał, że mnie nie obudził (jak to bywa zazwyczaj).
Dziś czeka mnie "ciężki dzień", muszę się zatem zaraz ogarnąć i brać za robotę między 10, a 15 mają przywieść pralkę, w tych godzinach tez przyjedzie teściu walczyć z framugą, w dodatku muszę dziś zrobić remanent w meblach, bo męzul chce w tym tyg przenosić sypialnie z salonem i na porzadek w segmentach nastał czas. Oczywiście mam się nie przemęczać i przesegregować tylko swoje rzeczy, porcelanę i dokumenty

lidka wow to aż tyle tego dostałaś
lidka, kasiam, kajajaza wizytę
kasiam no ja właśnie na 62 mam nie wiele, więcej na 3-6mc i na 68cm. Bo kupowałam głównie w lumpkach, a tam te rozmiarówki w miesiącach 0-3, 3-6, 6-9
aneshstudniówecz ki

mi do tp zostało 56 dni

dearlie śliczny brzusio ja robiłam po 1h i płaciłam coś koło 20zł za badanie za samą glukozę w aptece nie całe 3zł jakoś

lucia ślicznie wyglądałaś na wesele

anusia to mam nadzieję, że już nie długo sobie odpocznę, bo koło 20 wyprowadzam się do teściowej

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:10   #1285
tamlin111
Zakorzenienie

Dzień dobry Mój synek kończy dzis 31 tygodni
Idziemy dziś meble oglądać i może coś zakupimy. Wymyśliłam, że weźniemy raty a za dwa miesiące spłacimy całość bo inaczej nie da rady, bo trzeba jeszcze wyremontować pokój i kupić wózek a ja spać nie mogę przez brak mebli właśnie.
Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Tamlin zazdroszcze,ja choć moge nie chce mi sie wcale. Wieczorem to mi sie tylko lozko marzy już
Mi też kochana, to zawsze Kropek wychodzi z inicjatywą i aż mi głupio, jeszcze pomyśli że już mnie nie rajcuje czy cóś
No ale i tak wczoraj zanim ja się do niego zaczęłam dobierać to on dopadł mnie i lipa z mego planu

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
mam pytanko, czy któraś skompletowała może kosmetyki dla maluszka i może napisać co nabyła???
Ja mam:
- oliwkę Hipp
- balsam i krem nawilżający Johnsonna ( wygrałam w konkursie więc jest, tak bym nie kupowała )
- chusteczki do dupki
- krem przeciw odparzeniom Nivea
Muszę kupić:
- żel do mycia ciała i włosów
Kremu do buzi z filtrem nie kupuję, na wrzesień uważam że to zbedna sprawa. Na wiatr dokupie później w razie konieczności. Buźkę będę normalnie w kąpieli oliwką też przemywała więc nie trzeba specjalnego kremu. Im mniej tym lepiej.

Cytat:
Witajcie
Trzymam

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez asiejka86 Pokaż wiadomość
Poczekaj do wieczora, powinno byc lepiej. Ja rano mam serdelki a wieczorem normalne palce i też pierścionek wieczorem ściagałam.

Jadę nad morze w środę na kilka dni
Mama zadzwoniła przed chwilą że dowiadywała się o noclegi i kiedy jedziemy, jutro czy w środę. O kasę mam się nie martwić, ona stawia. Babski wyjazd taki, mama, ja, Paula i bratowa A jeszcze rano marzyłam o morzu
Stary 2012-07-23, 09:17   #1286
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
D
Mama zadzwoniła przed chwilą że dowiadywała się o noclegi i kiedy jedziemy, jutro czy w środę. O kasę mam się nie martwić, ona stawia. Babski wyjazd taki, mama, ja, Paula i bratowa A jeszcze rano marzyłam o morzu
zazdrozcze Ci odwagi.tez chciałam gdzieś jechac.nawet blisko w góry ale sie boje w 3 trymestrze
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:19   #1287
Dearlie
Zakorzenienie

Kochane dziękuję za odpowiedzi w sprawie glukozy! Widzę, że rozbieżność cen jest olbrzymia, więc w sumie nadal nie wiem ile mniej więcej się spodziewać w moim lab Zabiorę w takim razie w zapasie większą kwotę ze sobą. Ja glukozę już mam zakupioną, bo ginek mi kazał to zrobić. Na badanie poczekam aż TŻ wróci, żeby poszedł tam ze mną wspierać mnie w tej ciężkiej chwili.

Powiem Wam, że jestem przerażona ilością wolnego czasu, który dzisiaj mam. Niby mam kilka rzeczy do załatwienia, ale tak jakoś jestem przytłoczona tym dniem wolnym, tym bardziej, że TŻ-ta nie ma. Pewnie wyskoczę choć na chwilę do gabinetu posiedzieć, jak znam siebie, bo zacznę prędzej czy później wariować tutaj. Na szczęście mam do niego jakieś 100m od naszego bloku.
Stary 2012-07-23, 09:19   #1288
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Iwoncia już coraz coraz blizej

o mamciu

Cytat:

Kurcze cytat mi wcięło...
Mianowicie o ten pierścionek zablokowany mi chodzi.
Ja miałam ostatnio taki problem to wieczorem potrzymałam w zimnej wodzie z płynem, a potem przy ściąganiu jeszcze mydłem w płynie polałam i zeszło.
Też myślałam że moją obrączke szlag trafi, o palcu nie wspomne
Stary 2012-07-23, 09:21   #1289
Dearlie
Zakorzenienie

A tak w ogóle to gratuluję rozpoczętych tygodni oraz trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

Cytat:

Ależ Ci zazdroszczę!!!!
Stary 2012-07-23, 09:25   #1290
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Hey kochaniutkie,
Równiutko za tydzień mam wizytę już się nie mogę doczekać, bo WRESZCIE podejrzę dzidzię
to już chyba ostatnie usg będzie
my dziś z niuńką pospałyśmy sobie do 8 męzul miał na 6 do pracy i tak cichutko się rano zachowywał, że mnie nie obudził (jak to bywa zazwyczaj).
Dziś czeka mnie "ciężki dzień", muszę się zatem zaraz ogarnąć i brać za robotę między 10, a 15 mają przywieść pralkę, w tych godzinach tez przyjedzie teściu walczyć z framugą, w dodatku muszę dziś zrobić remanent w meblach, bo męzul chce w tym tyg przenosić sypialnie z salonem i na porzadek w segmentach nastał czas. Oczywiście mam się nie przemęczać i przesegregować tylko swoje rzeczy, porcelanę i dokumenty

lidka wow to aż tyle tego dostałaś
lidka, kasiam, kajajaza wizytę
kasiam no ja właśnie na 62 mam nie wiele, więcej na 3-6mc i na 68cm. Bo kupowałam głównie w lumpkach, a tam te rozmiarówki w miesiącach 0-3, 3-6, 6-9
aneshstudniówecz ki

mi do tp zostało 56 dni

dearlie śliczny brzusio ja robiłam po 1h i płaciłam coś koło 20zł za badanie za samą glukozę w aptece nie całe 3zł jakoś

lucia ślicznie wyglądałaś na wesele

anusia to mam nadzieję, że już nie długo sobie odpocznę, bo koło 20 wyprowadzam się do teściowej
Dobrze ze dzisiaj będzie koniec historii z pralką Tylko sie nie przemeczaj

Cytat:
I

Gratulacje
No no zazdroszczę morze no i babski wypad swoją drogą czasami super bez facetów wyjechać.
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości