Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-22, 18:02   #541
grazia781
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny dzis u mnie troche lepiej rani mialam trochw goraczki ale teraz ok. tylko dalej ciezko mi cos przy sobie zrobic meczy mnie to strasznie ale to chyba tylko ja tak przechodze ta opercje
OLIWKO kochana ja po 2 tyg cos mogłam zrobic wiecej ale tez bardzo uwazałam autem najlepiej mi sie jezdziło po miesiacu i tak ciezko bylo mi jedynke i wsteczny właczać
ANIKA75 dzieki za przyjecie
dziewczynki przed operacją ja tez mialam nerwa a nakrecona byłam,ze szokzakrecona bylam jak stado wiertarek albo jak baranie rogi. Z kumpela bylam umowiona na wyjazd o 5 rano a ona do mnie dzwoni a ja jeszcze spie i niestety wyjechałysmy godzinke pozniej
Stary 2012-07-22, 19:38   #542
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Witajcie Dziewczynki
Wrzuciłam trzy zdjęcia moich krzywusów w nowym, większym wydaniu . Są duuuuże, ale mam nadzieję, że to opuchlizna i trochę się zmniejszą.
Widzialam, są baaardzo fajne

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Czesc dziewczyny dzis u mnie troche lepiej rani mialam trochw goraczki ale teraz ok. tylko dalej ciezko mi cos przy sobie zrobic meczy mnie to strasznie ale to chyba tylko ja tak przechodze ta opercje
Kazdy przechodzi inaczej wiec nie ma co się kimś sugerowac
bedzie coraz lepiej
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 19:58   #543
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
No nie No przeciez nie mowilam o Tobie Napisalam Ci kiedys komenta, ze biore ja slub Jak bede miala 65 lat Tyle, ze data mi sie pomylila i zamiast 2045 napisalam, ze w 2043 To tak odlegla data, ze mi sie przyspieszylo o 2 lata hehehehehehe Ale ten slub to powaga Mame juz zaprosilam, ale ona stwierdzila, ze moze do tego slubu nie dozyc bo wypadnie jej, ze bedzie przed 100:cojes t:
A ja juz sie przestraszylam, ze za az takiego dinozaura mnie masz

Kasikk, Tasha, Milenka, jutro Wasz wielki dzien!!! Jak nastroje? Nie stresujcie sie nic a nic, bedzie dobrze!!!! Calujemy, sciskamy i czekamy na wiesci od Was

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 20:06   #544
tasha2
Raczkowanie

Dzieki wielkie! Nastroj stresowy (zostało tylko 12 h ale słowa wsparcia dziewczyn cholernie pomagaja Dzięki sliczne i będę na bieżąco informowała o postępach

Kasikk, Tasha, Milenka, jutro Wasz wielki dzien!!! Jak nastroje? Nie stresujcie sie nic a nic, bedzie dobrze!!!! Calujemy, sciskamy i czekamy na wiesci od Was [/QUOTE]
Stary 2012-07-22, 20:10   #545
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczynki powodzenia jutro
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 20:13   #546
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:

Witajcie Dziewczynki
Wrzuciłam trzy zdjęcia moich krzywusów w nowym, większym wydaniu . Są duuuuże, ale mam nadzieję, że to opuchlizna i trochę się zmniejszą.
Ja tam specjalnie opuchlizny nie widze Za to widze przepiekne, rowniutkie cycunie. Gratulacje Anika!!!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 20:39   #547
anika75
Zadomowienie

Dziewczyny, dziękuję za komentarze i opinie

Milenko, dziękuję za życzenia urodzinowe .
Trzymajcie się jutro, naprawdę nie jest źle . Trochę poboli i już

Andzik, Ty mówisz, że tam opuchlizny nie ma??? No to teraz te wszystkie, które mnie na cycki namówiły - macie dwoić się i troić by wymyślić jak ja te cycki teraz ukryję. Nooooo
Stary 2012-07-22, 20:43   #548
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Andzik, Ty mówisz, że tam opuchlizny nie ma??? No to teraz te wszystkie, które mnie na cycki namówiły - macie dwoić się i troić by wymyślić jak ja te cycki teraz ukryję. Nooooo

Teraz to chcesz chować, a za chwilę będziesz dekolty zakładać

Tonia, śliczna sukienka

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 20:50   #549
kasikkk87
Zadomowienie

anika to na naj nalepsze zyczona dla Ciebie bo moge juto nie byc w stanie Ci ich zlozyc

dziewczynki dzieki za trzymanie kciukow,dalej trzymajcie az do jutra
ja na razie luz,jestem juz w gdansku pozostala kapiel i moze jakis film dla relaksuidziemy tam na 8 wiec trzeba rano wstac i sie ogarnac ,ostatni wypasiony prysznic wziac hehe
odezwe sie do was jak bede w stanie ale jak juz wroce z kliniki bo kompa ze soba nie biore bede odpoczywac mialam duzo spraw na glowie to chociaz tam odpoczne
no to chyba na tyle trzymajcie sie pappapa

ps i tak nie wierze ze to jutro i beda cycki
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 21:10   #550
belseno
Zadomowienie

Cytat:

Witajcie Dziewczynki
byłam, widziałam i są piękne a co do wielkości to, mi dziewczyny pisały, że jak opuchlizna zejdzie i mięsień puści to one raczej mają tendencję do powiększania a nie zmniejszania ale aniko nic a nic się nie martw bo do dobrego człowiek szybko się przyzwyczaja, widzę po sobie, że wcale bym się nie zmartwiła jak by były większe

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
narazie jesteś w szoku pooperacyjnym ale jak tylko Ci przejdzie to będziesz się dwoić i troić żeby je eksponować a tak na poważnie, to wszystko zależy od tego jak się ubierzesz. Jak założysz luźną bluzkę to nie będzie się jakoś bardzo rzucać w oczy. W ostateczności będziesz chodzić w pelerynkach

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
anika to na naj nalepsze zyczona dla Ciebie bo moge juto nie byc w stanie Ci ich zlozyc

dziewczynki dzieki za trzymanie kciukow,dalej trzymajcie az do jutra
ja na razie luz,jestem juz w gdansku pozostala kapiel i moze jakis film dla relaksuidziemy tam na 8 wiec trzeba rano wstac i sie ogarnac ,ostatni wypasiony prysznic wziac hehe
odezwe sie do was jak bede w stanie ale jak juz wroce z kliniki bo kompa ze soba nie biore bede odpoczywac mialam duzo spraw na glowie to chociaz tam odpoczne
no to chyba na tyle trzymajcie sie pappapa

ps i tak nie wierze ze to jutro i beda cycki
oj! Będą, będą Kasikk trzymam kciuki

Tasha, Milenka trzymajcie się jutro dzielnie i wracajcie szybciutko z nowymi cycorkami

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-22 o 21:12
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 21:26   #551
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

MILENKA, Kasikkk, Tasha jeszcze raz powodzonka, zdrowka i szybkiego powrotu do zycia codziennego trzymam kciuki jak i wszystkie kobitki buziole

Aniko a Ty nie chowaj tylko eksponuj

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

ps. wyslalam Ci zaproszonko
Stary 2012-07-22, 21:27   #552
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
ja też miałam strasznie 3 tygodnie spałam praktycznie na siedząco.. aż pewnej nocy się przełamałam i jak się położyłam na płasko to taka niesamowita ulga i dopiero po 3 tygodniach zaczynałam pomału jako tako funkcjonować
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 21:27   #553
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Aniko,
cycusie są prześliczne ... równiutkie, pełniutkie i w sam raz

Trzymam kciuki za jutro ... na pewno wszystkie będziecie zachwycone efektem

A ja już ledwo się kulam ... nocy praktycznie nie przesypiam ... kręgosłup siada... nogi drętwieją... biust coraz większy i nie mam szans na zakup odpowiedniego staniczka do karmienia
no to się wyżaliłam...

Agatko,
zmieniłam kolor włosów na "naturalny" ... sama się siebie wystraszyłam w lustrze i ... już dzisiaj znów jestem blondi

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 21:34   #554
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Olivko mimo, że po operacj nie cierpiałam w sensie bólu to też długo wielu rzeczy robić nie mogłam i nadal nie mogę a jestem miesiąc po np. jak coś jest wąskie i mało rozciągliwe to nie ma szans żebym sama to założyła i zdjęła przez głowę. Samochodem jeżdżę ale czuje to przy wrzucaniu biegów i parkowaniu mimo, że mam wspomaganie. Bagażnik raz sama zamknęłam ale ciągnęło mnie tak, że narazie nie będę więcej próbować. Jak wycieram kurze to nie tak szybko i zamaszyście jak przed op. tylko powolutku i z gracją aaa i może to dziwne ale jak założyłam buty na obcasach to czułam mocny dyskomfort w cycorach i chodzę tylko na płaskich wiec takich rzeczy można mnożyć i wymieniać ale też zauważałam każdego dnia, że mogę robić coś więcej niż poprzedniego np. 1-go mogłam tylko łyżeczkę z herbatą podnieść do ust bo kubek za ciężki był a drugiego już kubeczek dawałam rade, tylko pół musiało być upite trzeciego cały itd... wiec nie wymagaj od siebie za dużo , rób tyle ile możesz a na resztę przyjdzie czas.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
A ja już ledwo się kulam ... nocy praktycznie nie przesypiam ... kręgosłup siada... nogi drętwieją... biust coraz większy i nie mam szans na zakup odpowiedniego staniczka do karmienia
no to się wyżaliłam...

Agatko,
zmieniłam kolor włosów na "naturalny" ... sama się siebie wystraszyłam w lustrze i ... już dzisiaj znów jestem blondi
ojjj horo... no końcówkę, masz ciężką, bidulko A co ze staniczkiem? To w czym będziesz trzymać swoje skarby? Długo planujesz karmić?

klauduś jak tam imprezka się udała? Odsypiasz czy Cie porwali? W czym w końcu poszłaś?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-22 o 21:37
Stary 2012-07-22, 21:41   #555
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ojjj horo... no końcówkę, masz ciężką, bidulko A co ze staniczkiem? To w czym będziesz trzymać swoje skarby? Długo planujesz karmić?
ciężko, ciężko... niestety... jednak ciąża w "podeszłym " wieku daje o sobie znać
A karmić planuję tak ok. 4 miesiące, a potem powoli wrócić do pracy
Problem jedynie ze stanikiem ... na razie noszę moją ostatnią koronkę 70 K, ale co będzie za miesiąc ??? ... lipa

Stary 2012-07-22, 21:45   #556
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny dzieki za wsparcie dzis rano z tego wszystkiego az sie poplakalam z tej bezsilnosci. Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej. Mam do Was kilka pytan jak mam dbac o blizny? Narazie mam plasterki ale we wtorek mam je zdjac i panicznie sie boje tego ze cos mi sie rozerwie jak sie mylyscie ja narazie uztwam gabeczki z mydlem i gabka z sama woda splukuje. Ale chyba moge normalnie prysznicem ?

Obiecalam zdjecia ale nawet nie wchodze na komputer vo nie mam sily ale moje te brzydkie kaczatka w porownianiu z aniki, kochana piekne piersi

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 21:55   #557
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Co do blizn- tym żelem smaruje się bliznę jak kremem- nie trzeba na to kleić opatrunku. Smarujesz , czekasz chwilkę i wkładasz staniczek. Skoro masz już stosować żel z rany nic się nie sączy, jest sucha i wygojona- jałowe gaziki już nie są potrzebne.
to ja jeszcze się wstrzymam, bo w jednej piersi mi nitki zostały i jak przykładam gazik to coś tam na nim zawsze jest, niech lekarz to obejrzy i zrobi co trzeba a 2 dni to chyba mnie nie zbawi jak nie będę tym żelem smarować?

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Dziewczyny dzieki za wsparcie dzis rano z tego wszystkiego az sie poplakalam z tej bezsilnosci. Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej. Mam do Was kilka pytan jak mam dbac o blizny? Narazie mam plasterki ale we wtorek mam je zdjac i panicznie sie boje tego ze cos mi sie rozerwie jak sie mylyscie ja narazie uztwam gabeczki z mydlem i gabka z sama woda splukuje. Ale chyba moge normalnie prysznicem ?

Obiecalam zdjecia ale nawet nie wchodze na komputer vo nie mam sily ale moje te brzydkie kaczatka w porownianiu z aniki, kochana piekne piersi
olivko wejdz kochana do mojego albumu i zobacz blizny o które ja beczałam dziś jak się zbiorę to zrobię fotki na dowód, że niewarto było Mi po zdjęciu szwów dr kazał smarować skórę piersi kremem nawilżającym a blizny natłuszczać co najmniej 2xdziennie Alantanem+ i zasłaniać gazikami, żeby biustonosza nie brudzić i tak aż do odpadnięcia strupków. Pod prysznicem jakoś specjalnie ich nie dotykałam - tzn. blizn - a resztę piersi normalnie namydloną gąbką myłam, potem wszystko spłukiwałam prysznicem.
I więcej nie becz, ten jeden raz wystarczy Nasze ciała mają jakąś cudowną moc samoregeneracji, tylko nie można im w tym zbytnio przeszkadzać. Głaskaj je, gadaj do nich, mów im jakie są piękne i zdrowe i zobaczysz jak szybko Cię posłuchają

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-22 o 22:01
Stary 2012-07-22, 21:55   #558
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

Olivko,
na pewno z każdym dniem będzie coraz lepiej

A piersi na pewno są śliczne ... każda z nas u siebie widzi najwięcej "minusów"

Stary 2012-07-22, 22:11   #559
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:

klauduś jak tam imprezka się udała? Odsypiasz czy Cie porwali? W czym w końcu poszłaś?
hej słonko!!!odsypiałam dziś,później sprzątałam mieszkanie i moi wszyscy wrócili o 18 więc dom pełny z powrotem
a było za☠☠☠iście !!!echbyło 30 osób ze studiówi wszyscy którzy mieli byćnie będę się rozpisywać bo mój tż siedzi obok,a jest taki zazdrosny że zaczyna mnie to wkurzać,poważnie!!!

OLIVKO nie martw się ,ja też właśnie z tej bezsilności płakałam,masakraale już z górki,serio,zaraz przejdziepamiętasz jak ja miałam i wam marudziłam

TASHA,KASIIK,MILENKA JESTEM Z WAMI JUTRO..jak mówiłam,będe szykować imprezkę dla córci i będę o WAS myślała,już od ranazobaczycie już jutro jak to cudownie MIEĆ PIERSI...

ANICZKO piękne już są te piersiaki,a ja nie pamiętam twojej wyjsciówkijaka byłanie masz zdjęci nie martw się ze są za duże...jeszcze się zmienią a i tak nie będziesz żałowała zobaczyszhi

a kobitki,ubrałam się w top i jeansy a później wskoczyłam w spódniczkęoczywiście był'' ugotowany''no i ........super!!powspomina ć fajnieże tak powiem

olivciu pokaż nam cycorki
Stary 2012-07-22, 22:14   #560
Sif
Raczkowanie

toniu, piękna sukienka, z Twoimi piersiami super będziesz w niej wyglądać

zabulek, a Ty w tej tubie wyglądasz zjawiskowo I staniczek miodzio, uwielbiam taki kolor

olivka trzymaj się, widocznie Twój organizm dłużej dochodzi do siebie więc bądź cierpliwa i postaraj się spokojnie przez to przejść, bo te nerwy na pewno zdrowiu nie służą i nie przyspieszą zdrowienia, wręcz przeciwnie Z każdym dniem będzie coraz lepiej

madziullasz, jak się czujesz?

horo bidulko, jeszcze trochę i dziecinka pojawi się na świecie, a Tobie będzie już z górki

anika, cudowne cycki!

milenka, kasikkk i tasha - mega dużo kciuków za Was jutro!!! Jutro wieczorem już wszystkie będziecie miały swoje skarby

Cytat:
Nasze ciała mają jakąś cudowną moc samoregeneracji, tylko nie można im w tym zbytnio przeszkadzać. Głaskaj je, gadaj do nich, mów im jakie są piękne i zdrowe i zobaczysz jak szybko Cię posłuchają
Święte słowa

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-07-22 o 22:19
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 22:30   #561
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Kochane wrzuciłam jeszcze jedno zdjecie mojej wyjsciowki moj luby pomogl mi zrobic i tu juz troche widac ze lewy jest mniejszy i sutasek wyzej buuuuu moze dwa rozne implanty zalawtily by ta sprawe? zajrzyjcie jak macie chwilke
Stary 2012-07-22, 22:35   #562
Wiola33
Raczkowanie

Kasikk, Tasha, Milenka powodzenia jutro

Olivko spokojnie ja też bardzo powoli dochodziłam do siebie. Wszystkie musimy o tym pamietać, że jest to operacja, która ingeruje w nasze ciało i potrzebuje nasz organizm czasu na regeneracje. Nasza pani dr zaleca dwa tygodnie bycia "księżniczką", czyli najlepiej nic nierobienia i pokazywania palcem. Dużo odpoczywaj, nigdzie się nie śpiesz

Toniu sukienka śliczna
Stary 2012-07-22, 22:48   #563
malinkac
Raczkowanie

dziewczynki powodzenia

pobiłyście mój rekord byłam operowana w ten sam dzień z Nadinką
ale za to my byłśmy u tego samego doktora :P
Stary 2012-07-23, 01:53   #564
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
dziewczynki powodzenia

pobiłyście mój rekord byłam operowana w ten sam dzień z Nadinką
ale za to my byłśmy u tego samego doktora :P
i macie bliźniacze cycuszki
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 06:21   #565
tasha2
Raczkowanie

My z Kasilkiem tez bedziemy mialy blizniacze u pani dr dzisiaj. To juz za 2 h i nie wiem ktora z nas idzie na pierwszy ogien bo obie jestesmy na 8-mą Trzymajcie kciuki. Milenka buziaczki z Trojmiasta!!!!!

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
i macie bliźniacze cycuszki
Stary 2012-07-23, 06:48   #566
kasikkk87
Zadomowienie

CZESC DZIEWCZYNY
TASHA do zobaczonka nie dlugo hehhe
milenka jeszcze raz trzymam kciuki
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 07:58   #567
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
My z Kasilkiem tez bedziemy mialy blizniacze u pani dr dzisiaj. To juz za 2 h i nie wiem ktora z nas idzie na pierwszy ogien bo obie jestesmy na 8-mą Trzymajcie kciuki. Milenka buziaczki z Trojmiasta!!!!!

oooo to będziecie mogły sobie nawzajem zrobić foty, new cycorków Dziewczyny życzę zero bólu i super cycuszków i pokażcie je szybciutko
Stary 2012-07-23, 08:11   #568
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
pobudka o 4:30 a ja o tej porze kładłam się po pracy spać

i, dziewczyny, muszę się Wam pochwalić.... kupiłam sobie suknię ślubną... już ślub mam za rok 27.07 i już mam suknię
alee... najlepszy jest dekolt pani ze sklepu się tak zachwycała że duży i jędrny i że się fajnie układa a ja: spojrzenie w lustrze na siostrę i uśmiech oczywiście mama się popłakała, bo jakżeby inaczej

jak któraś z Was jest zaciekawiona... http://www.suknieslubne.szczecin.pl/.../DONATELLA.jpg

tylko mój biust wygląda w niej o wiele lepiej niż u modelki
Suknia jest przepiękna!!! Szkoda, że ja mam to już za sobą, to już rok... a pamiętam jak mi pani wszywała poduszeczki do sukni co by przy dekoldzie co nie co podreperować - teraz dekolt byłby inny...

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki! Powodzenia!!!!
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:48   #569
anika75
Zadomowienie

Dziewczyny, trzymam kciuki

Dziękuję Wam za tyle pochlebstw na temat moich cycuchów

Toniu, kiecka rewelacja

Olivka, Ty się tak nie przejmuj. Pamiętasz, jak Ise to przechodziła? Bardzo podobnie. Mi może i nie boli tak mocno, jak się spodziewałam, ale wielu czynności też nie wykonuję, bo się boję, że coś się stanie z moimi cyckami . Zresztą teraz jest trochę gorzej niż na początku, bo prawy (ten mniejszy)strasznie ciągnie, to chyba szwy , sama nie wiem. Prawa ręka drętwieje i mrowi. O plecach nawet nie wspomnę
I ja Ci zaraz dam brzydkie kaczątka, niedobra dziewczyno . Rozbieraj się i zdjęcia nam tu wrzucaj

Klaudeczko, wyjściówkę mam w komórce, wrzucę po powrocie do domu, bo my nadal w tym pensjonacie siedzimy, a tu takie zadupie, że jedyną atrakcją jest liczenie wagonów w przejeżdżających pociągach .
Super, że spotkanie się udało. Kobitki zgrzytały zębami z zazdrości, co?

Horo, robaczku, jak ja Ci współczuję, w dodatku zaczynają się upały . Z tymi biustonoszami to rzeczywiście masz problem, a po porodzie biuścik będzie pewnie jeszcze większy, przynajmniej u mnie tak było. Może zwykłe sportowce? Tylko przy karmieniu niezbyt wygodne

Belseno, w pelerynkach
Właśnie przy okazji - co robić, gdy dopada nas dziki śmiech? Teraz to już lepiej, ale w pierwszych dniach to myślałam, że mi cycki się poprzekręcają podczas ataków śmiechu, a im bardziej człowiek się powstrzymuje, tym gorzej i z każdej głupoty rży jak głupi do sera
Stary 2012-07-23, 09:52   #570
korinka
BAN stały

Tusia - suknia jest śliczna!!!! mi osobiście podobają się takie przylegające do ciała, podkreślające sylwetkę...taki typ "syrenki". ale takie typu " litery A" są także urodziwe

dzisiejsze operacyjne dziewczynki - powodzenia ! trzymam mocno kciuki!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości