Wymienię Czerwiec wyłącznie MINERAŁY u Cynaamonki Meow SilkNaturals Aromeleigh EDM - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-23, 08:33   #271
cynaamonka
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czerwiec wyłącznie MINERAŁY u Cynaamonki Meow SilkNaturals Aromeleigh EDM

Cytat:
Napisane przez asieńczyk Pokaż wiadomość
No a co z uszami
Zrozumiałam, że Ciebie taka niewielka wymiana nie interesuje. Możesz powiedzieć które lakiery Ci wpadły w oko ze zdjęć, do których dałaś linki? Wszystkie?

PS. Tak w ogóle, to ja bym była chętna na tę białą pikowaną torebeczkę, gdyby z wymianki, w której jest zarezerwowana nic nie wyszło

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez iamblue Pokaż wiadomość
hej, widzę że już nic nie zostało chyba z tych rzeczy które mi się podobały na zdjęciu z podkładami wpadły mi jeszcze w oko sample meow purrfect 1-abissynian oraz w drugim rządku na tym zdjęciu 3 inne sample (pierwsze od lewej z naklejką peace) - nie wiem co to za firma. są one jeszcze dostępne? a może masz pod ladą jeszcze jakieś próbeczki jasnych podkładów mineralnych w tonacji zółtej (jestem golden fair w EDM)? do odlania tigi znalazłam albo pudełeczko po biosilku 10 ml, albo po szamponie hotelowym 38 ml.
Abisyńczyka nie mam już, dziś wysyłam właśnie. Te 3, o których mówisz, są z Adorned with Grace Minerals i są dostępne. Ale za odlewkę Tigi to będzie za mało

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość
Witaj kochana

...to udało nam się namierzyć

a Odlewkę She Wood Crystal Creek nadal posiadasz ? (sprawdź, jeśli będziesz miała trochę czasu - poczekam cierpliwie, bo bardzo chciałabym poznać ten zapach )

I daj znać na ile paczek mangów i figów oceniasz moje chciejstwa
Czy 2xmango + 1xfigi byłoby Twoim zdaniem ok? SheWood mam, mignęło mi wczoraj w moim wymiankowym koszyczku (ekhm... tzn. pudle ).
cynaamonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-23, 09:20   #272
zywieczdroj
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 97% pozyt.

Hej cynamonko Pamiętam, że umawiałyśmy się na jakąś wymianę, ale całkiem o niej zapomniałam, przepraszam...

Może będziesz nadal chętna wymienić się za:
korektor EDM Intensive Fair
silk naturals perfecting powder date bait
EDM mint
podkład EDM intensive fair
podkład Peace
cienie Pink Coral i Tea Rose ?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-23, 09:32   #273
iamblue
Zadomowienie

Przekupka: 53 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez cynaamonka Pokaż wiadomość

Abisyńczyka nie mam już, dziś wysyłam właśnie. Te 3, o których mówisz, są z Adorned with Grace Minerals i są dostępne. Ale za odlewkę Tigi to będzie za mało
A żadnych innych próbeczek podkładów jasnych, żółtawych, nie masz? Jesli nie, to trudno, będę czatować na dokładkę z nadzieją że AwGM się uchowa
iamblue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-23, 10:23   #274
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Hej cynamonko Pamiętam, że umawiałyśmy się na jakąś wymianę, ale całkiem o niej zapomniałam, przepraszam...

Może będziesz nadal chętna wymienić się za:
korektor EDM Intensive Fair
silk naturals perfecting powder date bait
EDM mint
podkład EDM intensive fair
podkład Peace
cienie Pink Coral i Tea Rose ?
Rany Julek, kompletnie nie pamiętam co od Ciebie chciałam, chociaż faktycznie świta mi, że się umawiałyśmy. Przejrzałam Twój wątek i nic mi się nie skojarzyło. Z rzeczy, o które pytasz nie mam korektora EDM, reszta by była.
Stary 2012-07-23, 10:29   #275
zywieczdroj
Zakorzenienie

Z tego co pamiętam to podobała Ci się jakaś apaszka i coś jeszcze, ale nie pamiętam dokładnie
Stary 2012-07-23, 12:38   #276
cynaamonka
Wtajemniczenie

Dokładka książkowa

Czasopisma wymienię tylko jako komplety, np cały rocznik PPH, nie pojedyncze wydania. Najchętniej oddam czasopisma jednej osobie, wówczas nie będę się targować i wezmę w zamian coś przydatnego po prostu, ale proszę brać pod uwagę, że wysyłka tego dobrodziejstwa w całości będzie kosztować około 20zł i będę to sobie chciała jakoś zrekompensować.

CZASOPISMA

Glosa, prawo gospodarcze w orzeczeniach i komentarzach wydawanego przez Oficyna Wolters Kluwer.
Rocznik 2009
Stan perfekcyjny z wyłączenie jednego numeru, z którego została oderwana pierwsza strona, ale ją mam i nie jest nawet pognieciona, oderwała się gdy rozpakowywałam kopertę z prenumeratą.

Prawie kompletny rocznik (11 numerów) czasopisma Nieruchomości - prawo, podatki, praktyka, miesięcznika wydawanego przez BECKa.
W komplecie wszystkie dodatki i załączniki do poszczególnych numerów
Rocznik 20092 + numer pierwszy z 2010.
Stan perfekcyjny.

kompletny rocznik MoP - Monitora Prawniczego wraz z segregatorami.
W komplecie wszystkie dodatki i załączniki do poszczególnych numerów
Rocznik 2009 + numer pierwszy z 2010.
Stan perfekcyjny.

kompletny rocznik PPH - Przeglądu Prawa Handlowego.
Rocznik 2009 + numer pierwszy z 2010.
Stan perfekcyjny.

KSIĄŻKI
Rakoczy Bartosz, Pchałek Marcin,

Wybrane problemy prawa ochrony środowiska, Wolters Kluwer 2010, s. 382

Przełom XX i XXI wieku wraz z agresywnym rozwojem gospodarczym i pogłębiającymi sie problemami natury ekologicznej przyniósł ze sobą również dynamiczny rozwój gałęzi prawa ochrony środowiska. Ogrom tej jakże pięknej dziedziny regulacji predestynuje obecnie wręcz do miana mikrokosmosu, którego zgłębienie i uporządkowanie wymaga niebywałego poświęcenia zarówno ze strony organów stanowiących prawo, stosujących je, jak i adresatów norm.
Niniejsza publikacja powstała z zamiarem przedyskutowania części tych dylematów, których istota dla praktyki ochrony środowiska wydaje się być najdonioślejsza. Rozważania sprowadzone zostały do następujących obszarów tematycznych: postępowanie w sprawie oceny oddziaływania na środowisko, ochrona przyrody, gospodarka wodno-ściekowa, gospodarka odpadami, odpowiedzialność prawna.
Autorzy artykułów, dokonując dogłębnyc
h analiz, podjęli próbę odnalezienia "Gwiazdy Północnej" wskazującej drogę w mikrokosmosie komentowanej regulacji oraz nadającej jej sens. Poza wywodami porządkującymi system norm, publikacja obfituje we wnioski w zakresie wykładni zagadnień problemowych oraz postulaty odnośnie do pożądanych rozwiązań legislacyjnych. Dedykowana jest wszystkim tym, którym prawo ochrony środowiska towarzyszy w pracy zawodowej i naukowej.

Górski Marek, Prawo Ochrony Środowiska, Wyd. Wolters Kluwer, Warszawa 2009, s. 612

Prawo ochrony środowiska jest stosunkowo nowym zespołem przepisów, które w wyniku obejmowania swym zakresem kolejnych zagadnień, poszukiwania skuteczniejszych rozwiązań prawnych i dostosowywania norm do wymagań prawa wspólnotowego ulegają częstym zmianom i uzupełnieniom. Ciągłe zmiany prawa w obrębie szeroko pojmowanej dziedziny ochrony środowiska stwarzają wiele trudności związanych ze stosowaniem i interpretacją przepisów, dlatego Autorzy podjęli próbę ich usystematyzowania, uwzględniając liczne nowelizacje dokonane w 2008 r.
Książka składa się z dwóch części, pierwsza z nich przedstawia zagadnienia dotyczące zasad ogólnych prawa ochrony środowiska, zarządzania sprawami z ochroną środowiska związanych - w tym zadań i kompetencji organów, instrumentów finansowych, a także porusza problematykę odpowiedzialności prawnej. W drugiej części omówiono natomiast regulacje sektorowe dotyczące przede wszystkim prawa emisyjnego, ochrony powietrza, postępowania i usuwania skutków poważnych awarii, gospodarki odpadami, ochrony wód morskich, ochrony różnorodności biologicznej.
Prezentowany podręcznik będzie pomocny studentom studiów prawniczych i administracyjnych oraz innych kierunków związanych z ochroną środowiska, korzystać z niego mogą także specjaliści innych dziedzin zainteresowani zagadnieniami z zakresu ochrony środowiska
.

Górski Marek, Odpowiedzialność administracyjnoprawna w ochronie środowiska

Regulacje prawne związane z ochroną środowiska zostały w ciągu ostatnich lat w bardzo istotny sposób przebudowane, co wynikało przede wszystkim z konieczności dostosowania polskiego prawa wewnętrznego do wymagań prawa wspólnotowego. Proces dostosowania trwa w dalszym ciągu, wchodzą bowiem w życie nowe wymagania. Jednym z najnowszych przykładów są przepisy o odpowiedzialności za szkody w środowisku.

Wprowadzane zmiany nałożyły na przedsiębiorców i inne podmioty korzystające ze środowiska nowe obowiązki, które muszą być wykonywane, i których wykonanie powinno być egzekwowane. Skonstruowano wobec tego szereg instrumentów prawnych służących egzekwowaniu odpowiedzialności z tego tytułu, główną rolę przyznając instrumentom o charakterze administracyjnoprawnym, z których korzystać powinny właściwe organy administracji.

Przykładem regulacji o charakterze prawnoadministracyjnym, stosunkowo niedawno wprowadzonych do polskiego porządku prawnego, są przepisy o odpowiedzialnościza szkody w środowisku (ustawa z 13 kwietnia 2007 r. transponująca do polskiego prawa wewnętrznego wymagania wynikające z dyrektywy nr 2004/35/WE z kwietnia 2004 r.). Analiza konstrukcji prawnych i obowiązków wprowadzonych ustawą jest zasadniczą częścią opracowania, uzupełnioną rozważaniami dotyczącymi innych instytucji odpowiedzialności administracyjnoprawnej z tytułu nieprzestrzegania wymagań ochrony środowiska.

Opracowanie nie ma charakteru klasycznego komentarza do poszczególnych przepisów określonych aktów prawnych, jest bardziej ich omówieniem i prawniczą analizą, niemniej dla wygody czytelnika uzupełniono te rozważania o teksty badanych i omawianych przepisów.
214 stron

Krzysztof Gruszecki. Ustawa o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko. Komentarz.
Cena detaliczna: 148,00 zł

Jest to komentarz do najnowszej, uchwalonej w 2008 r., tzw. ustawy środowiskowej. Zawarte w nim wyjaśnienia dotyczące wprowadzonych przepisów i wynikających z nich konsekwencji są przeznaczone zarówno dla organów prowadzących postępowania związane z szeroko rozumianą ochroną środowiska, jak i dla podmiotów planujących realizację przedsięwzięcia mogącego znacząco oddziaływać na środowisko oraz członków społeczeństwa zainteresowanych udziałem w przedmiotowych postępowaniach. Autor jest jednym z najlepszych w Polsce specjalistów z zakresu prawa ochrony środowiska, którego komentarze do ustaw cieszą się dużą popularnością i uznaniem.
Dodatkowe informacje:

Oprawa: twarda
ISBN: 9788361188209
Wydanie: 2
Książka jest nowa, stan idealny

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  1.jpg
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  9,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  2.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  7,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  20,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  4.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  14,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  5.jpg
Rozmiar:  32,9 KB  

Nazwa:  6.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  21,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  7.jpg
Rozmiar:  90,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  8.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  48,5 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2012-07-23, 13:11   #277
asieńczyk
Zakorzenienie

Jeżeli w grę wchodzi któryś z zaznaczonych, to jak najbardziej jestem za
Albo mam jeszcze inną propozycję, bo teraz doczytałam, że szukasz:
- wymienne, nowe końcówki do elektrycznej szczoteczki Braun,
mam kilka oczywiście nowych
- jakieś resztki jedwabiu też się znajdą ( tylko jakie wymiary) takiego jak tu:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1338322059,
koronki i taśmy też, ale tu również potrzebuję wymiarów i kolorów
- mam też trochę skóry, ale ekologicznej w fajnych kolorach, ale to raczej próbki niż resztki
tylko mnie interesowałaby za to książka:
Bale i bankiety Drugiej Rzeczpospolitej

A torebka została dzisiaj wysłana, szkoda, że wcześniej nie mówiłaś
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  lakiry.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  52,4 KB  

Edytowane przez asieńczyk
Czas edycji: 2012-07-23 o 13:12
asieńczyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-23, 13:47   #278
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeżeli w grę wchodzi któryś z zaznaczonych, to jak najbardziej jestem za
Albo mam jeszcze inną propozycję, bo teraz doczytałam, że szukasz:
- wymienne, nowe końcówki do elektrycznej szczoteczki Braun,
mam kilka oczywiście nowych
- jakieś resztki jedwabiu też się znajdą ( tylko jakie wymiary) takiego jak tu:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1338322059,
koronki i taśmy też, ale tu również potrzebuję wymiarów i kolorów
- mam też trochę skóry, ale ekologicznej w fajnych kolorach, ale to raczej próbki niż resztki
tylko mnie interesowałaby za to książka:
Bale i bankiety Drugiej Rzeczpospolitej

A torebka została dzisiaj wysłana, szkoda, że wcześniej nie mówiłaś
ooooooo, Kochana! Szybciutko mi tu powiedz ile masz tego jedwabiu I czy to naturalny czy syntetyczny?
Torebeczkę miałaś wyszarzoną, to głupio mi było o nią pytać.
Stary 2012-07-23, 14:54   #279
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Też jakieś jedwabie mam (naturalne), nawet nie wpadłam na to, żeby się pochwalić

Ile potrzebujesz i w jakich kolorach?

Edytowane przez MysiaJadwisia
Czas edycji: 2012-07-23 o 14:56
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-23, 14:59   #280
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość
Też jakieś jedwabie mam (naturalne), nawet nie wpadłam na to, żeby się pochwalić

Ile potrzebujesz i w jakich kolorach?
ulala super. W ilościach większych niż spłachetek - tak na patchwork, czyli kwadrat 20x20cm to minimum przyzwoitości, górnego limitu nie ma, a jak jedwab naturalny to i nad kolorami zbytnio nie wybrzydzam, chyba, że bardzo wzorzyste, to bym musiała pomyśleć, czy będę miała z czym spasować.
Stary 2012-07-23, 16:27   #281
asieńczyk
Zakorzenienie

O konkurencja mi rośnie pod bokiem Pamiętaj, że to ja pierwsza przeczytałam ze zrozumieniem Twoją wish
Mam takie, jak w załączniku - kupowałam w postaci jedwabnego sari i niestety nie wiem czy naturalny, czy syntetyczny - jak mi podpowiesz jak sprawdzić, to sprawdzę. Test ognia przeszedł - topi się i "pachnie" mocno
Wymiary:
- turkus - 50 cm na 60 cm
-granat - 22 cm na 34 cm
to ta sama grubość, bo z jednego ubranka
-beż\róż - sporo bo jeszcze się do niego nie dobrałam
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  PICT2015.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  98,5 KB  
Stary 2012-07-23, 17:35   #282
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
O konkurencja mi rośnie pod bokiem Pamiętaj, że to ja pierwsza przeczytałam ze zrozumieniem Twoją wish
Mam takie, jak w załączniku - kupowałam w postaci jedwabnego sari i niestety nie wiem czy naturalny, czy syntetyczny - jak mi podpowiesz jak sprawdzić, to sprawdzę. Test ognia przeszedł - topi się i "pachnie" mocno
Wymiary:
- turkus - 50 cm na 60 cm
-granat - 22 cm na 34 cm
to ta sama grubość, bo z jednego ubranka
-beż\róż - sporo bo jeszcze się do niego nie dobrałam
Spokojnie, ja jestem uzależniona od szycia i mam niezaspokojony apetyt na fajne materiały
Po zdjęciu nie umiem powiedzieć, czy naturalny czy sztuczny, jak obmacam to dam Ci znać bo zaryzykuję, chociaż syntetyków nie cierpię Granatu trochę mało, ale bym się skusiła, turkus koniecznie. I róż-beż też, jeśli znajdziesz coś w zamian. Generalnie - bierz co chcesz, ja sobie dobiorę materiały i ewentualnie szczoteczki, gdybyś mnie chciała mocno ogołocić.

PS. Czy chcesz powiedzieć, że moja wish jest niczytelna?

Edytowane przez cynaamonka
Czas edycji: 2012-07-23 o 17:39
Stary 2012-07-23, 19:52   #283
Agateczka*
Zakorzenienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.

Stary 2012-07-23, 19:55   #284
asieńczyk
Zakorzenienie

W takim razie ja poproszę:
- Bale i bankiety Drugiej Rzeczpospolitej, Maja i Jan Łozińscy, 139 stron wydanie albumowe, stan idealny
- trosani - pierwszy z lewej
-kiko - drugi z lewej
- i ewentualnie zielony Sephora- pierwszy z lewej ( nie ten, który wcześniej zaznaczałam)
i listę tego, co mam pakować, bo w środę będę na poczcie

P.S.
Twoja lista jest bardzo czytelna Szkoda tylko, że nie wszyscy na te nasze wish zaglądają
Stary 2012-07-24, 08:57   #285
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
W takim razie ja poproszę:
- Bale i bankiety Drugiej Rzeczpospolitej, Maja i Jan Łozińscy, 139 stron wydanie albumowe, stan idealny
- trosani - pierwszy z lewej
-kiko - drugi z lewej
- i ewentualnie zielony Sephora- pierwszy z lewej ( nie ten, który wcześniej zaznaczałam)
i listę tego, co mam pakować, bo w środę będę na poczcie

P.S.
Twoja lista jest bardzo czytelna Szkoda tylko, że nie wszyscy na te nasze wish zaglądają
Dobrze, wszystko to Ci zapakuję
Czy mogłabym w zamian dostać wszystkie 3 kawałki jedwabiu?
Stary 2012-07-24, 09:01   #286
Agateczka*
Zakorzenienie

cynaamonko a co ze mną
Stary 2012-07-24, 09:02   #287
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
To w takim razie proszę o zaka jutro, pozdrawiam
Przepraszam Cię, ale Kiko zdecydowałam wymienić z kim innym, bardziej mi się przydadzą tkaniny niż książka
Stary 2012-07-24, 09:05   #288
Agateczka*
Zakorzenienie

Czyli z naszej wymianki nic z tego
Stary 2012-07-24, 09:06   #289
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Czyli z naszej wymianki nic z tego
Domyślam się, że na Kiko zależało Ci najbardziej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-24, 10:31   #290
Agateczka*
Zakorzenienie

No to trudno, może następnym razem
Stary 2012-07-24, 11:42   #291
asieńczyk
Zakorzenienie

Oczywiście
Zmierzyłam jeszcze ten różowo-beżowy - ma 200 cm na 100 cm, bo przedtem napisałam, ze dużo, a to pojęcie względne
Jeśli wszystko Ci odpowiada, to poproszę o adres
Stary 2012-07-24, 18:02   #292
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Na chwilę obecną mam dla Ciebie ten żółty top (szalik jest bodajże z Topshop i jeszcze tydzień temu zastanawiałam się na co mi on, ale strasznie mi się podoba i ciężko mi się z nim rozstać... ale jeśli miałabym go jednak więzić w szafie, to wrócimy do tematu ). Reszta moich jedwabnych szat jest poupychana w szafach, a te co znalazłam darzę podobnym sentymentem jak szaliczek, zresztą i tak są raczej w przygaszonych, neutralnych kolorach (szarości, khaki).

Planuję od dłuższego czasu wrzucić też na wymiankowy czekoladową jedwabną halkę Autograph, ale raczej na patchwork się nie nadaje

Mam też próbkę korektora pod oczy Frisky Angora
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  100_1352.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  99,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  halka.jpg
Rozmiar:  84,8 KB  
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 18:56   #293
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

niczego konkretnego nie szukam, najchętniej wymieniłabym się na rzeczy codziennego użytku czyli żele do mycia, balsamy, szampony itd. z tym, że używam rzeczy raczej z naturalnym składem lub bardzo łagodne np balsamy hipp czy żele do mycia baby dream
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 21:07   #294
tricomi
Zakorzenienie

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.

Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuję. Czy mogłabyś mi podesłać listę róży z ich zużyciem?
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 22:42   #295
Marigold19
🦄

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

Cynamonko, to z tych gazetek nic mnie nie zainteresowało, ale jeszcze zerknę w Twój wątek na spokojnie. Dam znać

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 11:22   #296
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.

Cynamonko, co to jest za bronzer dolny rząd, drugi od lewej? Wygląda jasno i ciekawie, poszperam w necie by się przyjrzeć, tylko potrzebuję nazwy
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 12:09   #297
cynaamonka
Wtajemniczenie

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;35502119]Cynamonko, co to jest za bronzer dolny rząd, drugi od lewej? Wygląda jasno i ciekawie, poszperam w necie by się przyjrzeć, tylko potrzebuję nazwy [/QUOTE]

WildCats, KinkyKat - błyszczący (!)
Stary 2012-07-25, 12:20   #298
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez cynaamonka Pokaż wiadomość
WildCats, KinkyKat - błyszczący (!)
Dzięki
To nie dla mnie

pozdrawiam
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 08:51   #299
zywieczdroj
Zakorzenienie

Hej i co, wypatrzysz coś u mnie?
Stary 2012-07-29, 16:57   #300
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Hej i co, wypatrzysz coś u mnie?
Przepraszam Cię, ja mam już przedurlopowe szaleństwo i od środy nie zaglądałam na Wizaż. Nie widzę u Ciebie dla siebie nic konkretnego, ale tampony się zawsze przydadzą, więc jeśli chcesz coś porównywalnej wartości, to chętnie się wymienię
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości