|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
hej hej
![]() wlasnie was nadrobilam ![]() w weekend nie pisalam za bardzo bo nie mialam kiedy... zawsze cos gdzies ![]() ale juz wrocilam![]() witam wszystkie nowe dziewczyny
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
aaaa...jednak zjadłam obiadek
![]() 2,5 garści makaronu razowego penne z połową cukinii i ćwiartką papryki, zasmażane bez tłuszczu na odrobinie mleka 0,5% z ziołami prowansalskimi i vegetą
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail, Madzia, ale Wam fajnie
Pewnie mieszkacie nie daleko siebie, możecie się widywać ![]() Eivor, dzięki za komentarz nt masek. To ja pewnie na Bingo się skuszę. Ciekawe jak one cenowo stoją ![]() Monia, super, że tak fajnie się bawiłaś i że mężuś też zadowolony. Ale wcale mu się nie dziwię Taka laska! ![]() Ja chciałam się poopalać ale słońce mi się już za sąsiedni blok schowało. Na obiad zjadłam zupkę. Byłam dziś na zakupach spożywczych - kupiłam pieczywko, wędlinę, trochę warzyw, budyń - bo mi się ostatnio bardzo zachciewa i daktyle Brzuch mnie boli ale z Ewką poćwiczę skalpel i jutro też bo jutro killera nie dam rady... Teraz oglądam Goka. Lubicie jego programy? Ja uważam że jest 100 x fajniejszy niż Trinny, Susannah i Jacyków razem wzięci.
|
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta!!
Byłam rano na bieżni 30 minut ![]() potem ogarnęłam się do pracy na śniadanie było: jogurt nat. 0% z musli bakaliowym - 370 kcal na drugie: 2 jabłka +kawusia 150 kcal na trzecie kefir owoce leśne 0% - 235 kcalw planie: serek wiejski lekki 160 kcal kefir naturalny 150 kcal proszę nie krzyczeć, jestem w trakcie oczyszczania
Edytowane przez lisa87 Czas edycji: 2012-07-23 o 16:49 |
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4656 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny znowu nie mogłam sie oprzeć coli zero < 3 pije już 3 szklanke.
Moje dzisiejsze posiłki : I Śniadanie - bułka grahamka (góra) + sałata + ogórek + jajko II Śniadanie - ciasteczko owsiane z żurawiną Przekąska - Banan 100g Obiad - makaron pełneziarno + szpinak + feta + pomidorki suszone + łyżka oliwy z oliwek Kolacja - ? i własnie nie wiem czy zjeść jedną gruszke czy też musli z malinami i lyżeczka miodu ![]() Dziś bylam w sklepie i zastanawialam się nad słodzikiem jaki polecacie?? ) i wgl czy to nie jest szkodliwe??? AAA widziałam też fruktoze ale nie było napisane ile ma kcal i innych pierdołek ;< może mi ktoś doradzi co lepsze??
|
|
|
|
#4657 | ||
|
Wtajemniczenie
|
to ja wam powiem że nie mialam okresu przez rok!!! byłam u Ginekolog i mi powiedziała zebym sie nie martwiła bo tak moj organizm reaguje na zmiane miejsca zamieszkania tzn. zmiana klimatu, sposobu odżywiania... Samo wróciło 2 miesiace po wizycie
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
mi dzisiaj wpadły 2 muffiny niesttey... jeden o 18 i traktuje to jako kolacje... a tak to trzymałam się diety na obiad były warzywka na patelnie pozniej napisze wasm moj jadłospis na jutro.---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
|
#4658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
stwierdziła że to zdrowy cukier i powinnam go stosować JEŚLI JUŻ KONIECZNIE musze albo dżem niskoslodzony ja w sumie nie cukruje ani herbaty ani kawy inki która pije sporadycznie
|
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Bolka, wiesz że od coli można się uzależnić tak jak od kawy, fajek, itp? W dodatku nie wiem jak można pić taką chemię. I te wszystkie cole i pepsi są tak masakrycznie słodkie (z resztą jak wszystkie napoje
). Nie lepiej za tą kasę kupić jakieś owocki i sobie sok wycisnąć? Zgadzam się z mielnus - najlepiej to oduczyć się słodzenia. Ja nie słodzę ani kawy ani herbaty i dopiero teraz poczułam ich prawdziwy smak. Podobnie jest z solą. Im mniej słodzimy i solimy tym wrażliwsze na smaki robią się nasze kubki smakowe. A jaka korzyść dla organizmu ![]() Ja już jestem godzinę po kolacji. Zdaję raport: 9.00 owsianka z fruvitą 12.00 drożdżówka z dżemem 15.30 2 chochle zupki + kanapka z polędwicą ćwiczenia - skalpel 19.00 grahamka z rybcią z puszki (1/2 puszki) i jeszcze w międzyczasie parę daktyli podjadłam
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-07-23 o 20:33 |
|
|
|
#4660 | |
|
Raczkowanie
|
mój plan na jutro:
musli bakaliowe z kefirem jabłko i gruszka 2 lekkie (bezmączne) naleśniki z pasztetem kefir do picia naturalny sałatka z serka wiejskiego lekkiego i tuńczyka w sosie własnym ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
jem tak co 2,5-3godz wiec nie jestem jakos mega głodna.PS wpadł mi 7days mały bo kolega przyniósł i wmusił. Ja słodzę słodzikiem wszystko. Trzęsie mnie jakbym, miała białym cukrem posłodzić herbate. a pije kawę i gorzkiej nie wmuszę więc słodzę te 2 tabletki dziennie. Edytowane przez lisa87 Czas edycji: 2012-07-23 o 21:02 |
|
|
|
|
#4661 |
|
Przyczajenie
|
Witam sie dzis z Wami i bardzo dziekuje za mile przyjecie, ze mialyscie chec mnie przywitac mimo iz tu tak gwarno
![]() Ale wlasnie dlatego taki wesoly Wasz watek, ze tyle osobek w nim uczesticzny! dzaga, pogoda nas nie rozpieszcza a niby globalne ocieplenie mamy LosingMyWay, ja bralam tabletki anty dlugo (nie mialam swiadomosci jakie sa szkodliwe) i wyszla mi od nich plama na twarzy. Jak moja nowa ginekolog ja zobaczyla, to od razu mi powiedziala, ze to od tabletek. Nie bede teraz wiecej pisac, bo jestem nowa wizazanka i nawet nie wiem czy moja wiadomosc sie pokaze. Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje, ze moge do Was wpadac |
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
Nadrobiłam Was, a teraz piję herbatkę ziołową poćwiczyłam dzisiaj 65 min na rowerku (24 km) i 100 brzuszków ![]() Monia! ![]() ![]() Skarbie Ty nasz super, że tak się zadomowiłaś w tych Niemczech powinien być dumny! no i pochwal się nam w co się ubrałaś masz dla nas jakieś zdjęcia? czekamy na Twój powrót! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4663 | |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie jutro:
I. płatki owsiane(2 łyżki)+ otreby granulowane z śliwką (1 łyżka)+ szklanka mleka 0,5% II.jogurt owocowy 1,5% + kawa III. 100gram makaronu brązowego+szpinak + ketchup? IV. serek wiejski lekki + 1/2 papryki + herbata na odchudzanie wyszło 100kcal jutro planuje Killera, a dzisiaj jeszcze agrafke zrobic 200 razy ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
#4664 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i szczerze to średnio mi smakują właśnie tak dziwnie śmierdzą Cytat:
![]() pozdrawiamy! ![]() Cytat:
ja kiedyś też miałam takie cykle teraz mam średnio co 32-36 dni Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wszystko przez zmianę klimatu ![]() Cytat:
szczególnie jak mam dzień białkowy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||||
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Goka kiedys ogladalam, T&S takze i jeszcze Perfekcyjna Pania Domu
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spaliła się już dawno!![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Moje menu: na czczo: woda z cytryną i miodem, woda po śliwkach śń: otręby, sliwki, żurawina, jogurt owocowy, kawka IIśń:tost z plastrem sera żółtego i keczupem i oregano przekąska: zmiksowane: banan, brzoskwinia, mandarynka, 1/4 jabłka obiad: 2,5 garście makaronu razowego z połową cukinii, ćwiartką papryki, smażone bez tluszczu na mleku 0,5% podwieczorek: lód kremowo-wodny ![]() kolacja: banan (po treningu) byłam na 2 godzinach fitnessu: Antycellulit i Latunga (odmiana Zumby, idzie bardziej w dancehall) Tak się zmachałam, facet nie zna litości, lało się ze mnie jakbym w deszczu godzinę stała. Wycisk to on daje. Ale to dobrze, przynajmniej szybko zasnę ![]() Latunga - Świetna alternatywa dla ogólnie reklamowanej i mediatyzowanej na całym świecie Zumby. Latunga to nowopowstała nazwa zajęć, oparta na fantastycznej zabawie z wykorzystaniem gorących latynoskich rytmów. To także sposób na zajęcia cardio, oparte na prostych choreografiach złożonych z podstawowych kroków najpopularniejszych tańców Ameryki Łacińskiej. Jutro pracuję od 9 do 15, także obiad będzie znowu odgrzewany w mikrofalówce No ale nic, dobrze że takową mamy w pracy.Także planuję: na czczo: woda z cytryną i miodem, woda po śliwkach śń: otręby, sliwki, żurawina, jogurt owocowy, kawka IIśń: Activia mała pitna obiad: 4 ziemniaczki (małe) z surówką: sałata, kukurydza, feta, pomidor, ogórek potem nie mam pojęcia bo idę z koleżanką na piwo i zobaczę co mi wpadnie w łapki na mieście, ale mam nadzieję że nic grzesznego pomyślałam o waflach ryżowych (jak się dorwę do nich to całe opakowanie na raz idzie, ale to 360 kcal, więc tragedii chyba nie ma jak popiję kefirem... )a kolacja to wieśniak będzie
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Zooska brawo za fitness
|
|
|
|
#4669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zastepuje mi slodycze obecnie, wiem że jest niezdrowa nie od dziś, jestem osobą dorosłą która zdaje sobie z tego sprawe pije ja dlatego bo jest taka slodka do tego jest na aspartanie z tego wynika ze ma malo kcal a gdybym wycisla sok z owocow to owszem chetnie ale owoce zawieraja cukier i raczej nie moge pic 3 szklanek dziennie takiego napoju aby schudnac nie wyobrazam sobie tego ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- 160 )
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
liczę wg kalkulatora http://www.tabele-kalorii.pl/
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ależ mi się wstawać nie chciało no ale jakoś omackiem doszłam do łazienki i sru na łeb zimną wodę umyłam głowę, a teraz piję kawusię ![]() Dzisiaj miał być u mnie upał z tym, że na pogodynce go nie widzę ![]() max. 24 stopnie, a odczuwalna 22 wtf?! ehh... nie chce mi się
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
A tak trudno mi się było do tego zmobilizować ![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Dzień dobry wszystkim :ziewa: Za godzinke mam autobus do pracy, jestem po śniadaniu już, wystarczy się ogarnąć i wyjść. Naszykowałam sobie do pracy wczoraj obiadek (do ziemniaków dałam curry), a po wyjściu z pracy wciągnę kanapkę z chleba (małe kromki) wieloziarnistego razowego z : margaryna, serek z ziołami, pomidor. Wrzucę do torebki jeszcze jabłko czy coś ![]() W tej mojej torbie to więcej jedzenia jest niż czegokolwiek innego, ale nie będę się żywić w fast foodach jak większość ludzi z pracy, albo na kanapkach jechać, to też jest niezbyt dobre dla mojej diety. Miłego dnia dziewczyny
|
#4673 | |
|
Uzależnienie
|
Hej witam z rana
Wczoraj miałam porządny trening - cała dolina kościeliska, 5 jaskiń i jezioro ![]() Cytat:
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie dziś ładna pogoda i chyba wybierzemy się na basen w końcu ![]() Na wadze bez zmian, a wczoraj na wieczór wpadły 2 piwka i drink.
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Masz zadatki na czarownicę
Jak ja bym chciała żeby dzisiaj słońce przygrzało bo bladzioch jestem
|
|
|
|
#4677 |
|
Uzależnienie
|
jeszcze nie pozrzucalam, ale zaraz sie za to zabieram
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
To super, że coś masz!
|
|
|
|
#4679 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry....
Ja już po śniadaniu. W neidziele ćwiczyłam... a dzisiaj dalej mnie wszytsko boli. Miałam zrobic jedną serię dzisiaj ale nie wiem czy dam rade bo mam mase sprzątanie... goście przyjadą życzenia złożyć bratu.
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Ja juz tez w pracy Dzisiaj sie oczyszczam i jem tylko jogurty naturalne kefirek i jabłka i duuuzo wody![]() Ale piekna pogoda dzisiaj
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

). Nie lepiej za tą kasę kupić jakieś owocki i sobie sok wycisnąć?
jem tak co 2,5-3godz wiec nie jestem jakos mega głodna.

powinien być dumny!
czekamy na Twój powrót!
właśnie tak dziwnie śmierdzą 
nie bylaś z tym u lekarza? to strasznie dlugie cykle, nie ejst to normalne.
No ale nic, dobrze że takową mamy w pracy.
z tym, że na pogodynce go nie widzę
i drink.