|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Sa, moj TZ kupuje w Realu. Nawet wole od lososia, ktory czasami jest dla mnie za tlusty, dodatkowo usmazony pstrag pieknie pachnie rzecznymi rybami
No, udalo mi sie troche pocwiczyc.
|
#4622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dzień dobry laski!
Ja już na nogach szykuję się do pracy popijając kawusię ![]() Zaskoczę Was jak powiem, że nawet się dzisiaj wyspałam Nie wiem jaka to dzisiaj u mnie pogoda będzie cholera wie jak tu się ubrać teraz jest 9 stopni Spadek ![]() Cytat:
od razu odrzuciłam to dziadostwo ale mój TŻ to tylko H&S... chociaż i u niego zauważam czasem łupież teraz reklamują jakiś przeciwłupieżowy, dostępny w aptece, nie pamiętam nazwy może to coś warte? Bo Nizoral rzeczywiście drogi ![]() Cytat:
ale zobaczę u mnie w rybnym Pachnie rzecznymi rybami? Czyli czym? Mułem? nie lubię jak mi coś zalatuje rzeką
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Cześć Heroine! Ale wcześnie wstałaś! Ja dostałam @. Rano obudziłam się z sensacjami w brzuchu, wzdymało mnie, pobolewało...No i okazało się że to przez @ ![]() Podobnie jak Heroine popijam sobie kawkę, jestem już po kibelku, dumam nad tym w co się ubrać. Niby niebo bezchmurne ale pogodynka i inne portale pokazują 23 st. dopiero po 15 A tak to max. 20. Dziewczyny które zmagają się z łupieżem - dajcie sobie spokój z szamponami przeciwłupieżowymi z drogerii! Za tą cenę w aptece dostaniecie szampon Catzy Healing Shampoo - kosztuje nieco ponad 10zł a przepędza łupież już po pierwszym użyciu. Jeśli nie wierzycie to zerknijcie na KWC na Wizażu. Naprawdę jest genialny. Ja zobaczyłam go kiedyś u mamy i myślę: łeeee polski szampon przeciwłupieżowy i (wtedy) za 8zł - pewnie dziadostwo. Kurde, nie mogłam się bardziej pomylić. A dodatkowo częste zmienianie szamponów albo jakiś konkretny szampon mogą powodować łupież. U mnie łupież zawsze powoduje Nivea 2w1 zielona. Teraz myję już włosy najtańszym szamponem (tak jak pisałam - pokrzywowym, a później mam chętkę na ten jajeczny), ale je później odżywiam Idę się zbierać do biblioteki. Potrzebuję mądrości na projekt badawczy ![]() Miłego, słonecznego i dietetycznego dzionka Czikas
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-07-23 o 08:29 |
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wcześnie... ale cóż... praca ![]() U mnie pogoda dziwna w słońcu jeszcze ujdzie, ale w cieniu, jak zawieje to ło jesuuu u mnie dziś nadają max 22 stopnie ![]() Ja nie mam łupieżu, ale może polecę mężowi, skoro mówisz, że dobry obecnie, tak jak Ty używam szamponów z tańszej półki, a mianowicie z Mrs Potters aloes i jedwab do włosów zniszczonych zresztą pisałam o tym na forum
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Wtajemniczenie
|
dorby...
pozniej poodpisuje jestem po sniadaniu-> bułka pełnoziarnista + jogurt owocowy. Wiec jest ok
|
#4626 |
|
Raczkowanie
|
zooska gratuluje spadku!!!
![]() ![]() dzien dobry ja wczoraj zjadlam duze frytki dzisiaj rano wstalam i poszlam biegac, bo waga pokazala 60kg dzisiaj juz wracam do normalnych posilkow i mysle, ze w piatek bedzie 59 ![]() na sniadanko dwie kromki ciemnego pieczywa, serek light, pomidor i kawa ![]() dr.sniadanko jak zawsze jogurt a na obiadek cos wymysle jeszcze ![]() lece do pracy, a po pracy do parku sie opalac, bo w koncu w Anglii lato!!! a wieczorem musze jeszcze pocwiczyc,bo przez weekend nic nie cwiczylam:-(milego dniaaa zycze ! ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Po weekendzie u mnie masakra. Jadlam jadlam jadlam. Bylo ognisko grill i nie wiem ile piw wyzlopalam, ehhh.. No i jeszcze jedno mnie martwi. Jak wczesniej pisalam okres mam regularnie co 28 max 29 dni. A dzis jest 31 Wczoraj nawet przed grillem test zrobilam, bo nie wiedzialam pic nie pic. Wyszedl negatywny. Juz sama nie wiem co jes Jak nie urok to sracz...ka! NA wadze dzis 58 Nie wiem czy wy tez tak macie. U mnie jak mam regularnie jak w zegarku @ tak raz w roku okres spoznia sie o ok tydzien. I od kilku lat tak mam . Spr w zerszlyum roku i w sierpniu o 8 dni mialam spozniony Skad sie to bierze??A tak wogole zle sie czuje i nic mi sie nei chce
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za obżarstwo Z @ czasem tak jest lubi płatać figle ale to, że raz do roku Ci się spóźnia to interesujące nie powiem![]() ![]() Mi też się nic nie chce
|
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znosze poneidzialku!!! No ja zawsze @mam na wyjazd. Teraz sie cieszylam ze w koncu bez @ pojede. To pewnei na przekor albo zeby tradycji stalo sie zadosc spozni sie i na urlopie dostane
|
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja dopiero się obudziłam pogoda jak na razie ładna, na termometrze 25 stopni i na cały tydzień widzę zapowiadają do 30 A na wadze spadek dziś 48,4 kg Mielnus ja się chyba nigdy nie odważę na tabletki dobrze mi tak jak jest A do Opola mam 74 km ![]() Murka nadal dbam o włoski tylko już nie olejuję tak często jak kiedyś super, że Tobie aż tyle urosły doganiasz mnie ja będę mierzyć w sobotę, ciekawa jestem czy coś urosły, bo wizualnie to nie widzę
|
#4631 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale dziwnie, zjadlam wczoraj okolo 1500 kcal a na wadze 600 g mniej... Troche zaczynam sie niepokoic czy to moze nie niedoczynnosc tarczycy bo po ciazy mi sie rozregulowala ale do tej pory mialam nadczynnosc i tylko lekami spadala do niedo-. A teraz juz od kilku m-cy nie biore lekow. No nic, zaczne troche wiecej jesc i tyle, bo sama stwierdzilam, ze 49 kg to ciut przymalo, strasze gorna czescia ciala.
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!: ) Wstałam pół godziny temu! W końcu się wyspałam, mam wolne, jutro do pracy dopiero, ale się cieszę że wypocznę w końcu i będę normalnie jeść
Od 17 są zajęcia to wtedy pójdę. Zaraz wstanę, wypiję kawkę, ogarnę się i wyjdę na lumpy, a potem do zoologicznego i po mini zakupy spożywcze ![]() na czczo: woda z cytryna i miodem, woda po śliwkach śń: otręby, śliwki z wody, żurawina, jogurt owocowy, kawka Już II śń chyba nie zjem, bo powinnam coś zjeść ok 14, to od razu obiad zjem. Nie jestem pewna co do tego makaronu z cukinią, ale się zobaczy co tam wszamię ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- W ogóle to od sierpnia nie mam znowu pracy Muszę szukać czegos innego, w sumie to dobrze, bo będę mieć wolne i mam nadzieję, na szybsze znalezienie pracy niż poprzednio, bo ludzie będą się zwalniać z prac wakacyjnych zostawiając miejsce ...także![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Dobra, uciekam do sh Mam nadzieję, że upoluję coś fajnego!!!
|
#4633 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrowienia z gorącej Italii, dziewczyny. Wpadłam na chwilkę, akurat mam trochę czasu, mały się rozchorował i siedzę w domku
![]() Jesteśmy na półmetku urlopu, jest strasznie gorąco, więc odpuściliśmy sobie większość zwiedzania, w tym Rzym (z 2 małych dzieci byłaby to katorga). Staram się w miarę możliwości trzymać dietę, ale też nie odmawiam sobie przyjemności (np zjadam tylko połowę porcji lodów, resztę oddaję dziecku lub mężowi Dzisiaj idziemy na sushi (wiem, wiem, mało włoskie), mam nadzieję, że nie przesadzę z jedzeniem. Aha, i kupiłam sobie sukienkę na wesele, rozmiar 40, świetnie leży i bardzo fajnie sie w niej czuję. To tyle, pozdrawiam jeszcze raz. Buziole.
Edytowane przez ancia13 Czas edycji: 2012-07-23 o 11:37 |
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jakoś ostatnio nie do życia jestem, cały czas wkurzona, dziwnie się czuję, podbrzusze mnie boli codziennie, a okres bede miala dopiero za 2 tygodnie i syfy mi na paszczy wyskoczyły a raczej nie mam z tym problemu Leżę właśnie w łózku i idę oglądać Pretty Little Liars, bo tylko do tego się dzisiaj nadaje
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Na II śń zjadłam małego tosta z chleba wieloziarnistego z plasterkiem sera i łyżeczką kukurydzy i resztką keczupu z oregano.
Myślałam, że od razu obiad zjem, ale muszę jechać do dziekanatu i zusu
|
#4636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok, lece do miasta. Musze odwiedzic optyka, sklep zoologiczny, poczte, kaufland pozdrawiamancia a Tobie to zazdroszcze... Ja marze o Itali mój ukochany kraj.... eh... Mogłabym tam żyć. Uwielbiam ten klima, atmosefere, jedzenie, upały, mode... wszystko
|
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4638 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Nadal nie mam internetu dzis byli panowie podlaczyc mi neta ale nie udalo im sie kabla pociagnac z piwnicy do mieszkania i beda musieli wiercic w scianie a na to musza miec pozwolenie od wlasciciela budynku czyli szefa mojego meza. Moze jutro juz bedzie wszystko zalatwione i w koncu bede miala normalny internet! Poza tym bylam w sobote na tej imprezie urodzinowej szefa mojego meza. Jezu jak bylo za.je.biscie! Jacy cudowni ludzie, przemili i przefajni! Rozmawialam z niki po angielsku a jak ktos nie umial angielskiego ( bo i tacy byli) to maz mi tlumaczyl wszystko byl barman ktory robil drinki roznego rodzaju wiec troche sie upilam moim ukochanym curacao oczywiscie w basenie sie tez kapalam woda podgrzewana miala 34 stopnie ! Wyglupialismy sie wszyscy, grwlismy w pilke, koledzy meza przytapiali mnie pare razy ale wesolo bylo normalnie nigdy na lepszej imprezie nie bylam! I wcale sie nie wstydzilam wyskoczyc w stroju bo na tej imprezie na prawde ludzie cudowni, jak sami swoi maz chodzil dumny jak paw bo ciagle slyszal komplementy na moj temat za 2 tygodnie idziemy na impreze do drugiego kolegi meza z pracy wiec tez bedzie ciekawie. Dzis bylam w przedszkolu zapisac Kolina. Bedzie razem z Oskarem chodzil do tego samego przedszkola. Od 3 wrzesnia ida a ja ide na kurs niemieckiego dzienny. Jeszcze nie wiem co i jak. Dzis maz sie dowie wszystkiego bo idzie na swoj kurs. To tyle co u mnie. Tesciowa w sobote jedzie do domu, my dalej z remontem bedziemy walczyc. Pogoda sliczna, goraco i slonecznie. Wczoraj caly dzien nad jeziorem siedzielismy Musze uciekac juz jak podlacza mi normalnego neta to wszystko nadrobie i kazdej odpisze buziaki kochane tesknie za Wami Meeedzik albo Murka jak nie dam rady zalozyc nowej czesci bo moge jeszcze neta nie miec to zrobcie to za mnie ok ? Chce aby to ktoras z was zrobila bo jestescie najdluzej na tym watku i tak bedzie sprawiedliwie
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczko spoko loko kochana
ale mamy nadzieję, że dasz radę Ty to zrobić ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Monia no widzisz tak się bałaś tej imprezy u szefa, a było super cieszę się, że jesteś tam szczęśliwa i wszystko Wam się układa fajnie, że załatwiliście przedszkole i Ty możesz zapisać się na kurs ![]() Buziaki kochana
|
#4641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem leniem robie 30 dziennie ![]() ![]() ![]() MAKABRA ja mam az dwie oponki a waze cholera 46,5 ;/ musze to jakos wyrobic...
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad kupnem tej maski do włosów : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...cheratina.html
miała któraś? ![]() Ja miałam z tej serii mleczną i z łożysk i z obu byłam/jestem zadowolona no i teraz ta mnie kusi
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam Placentę i Latte, ale w Latte już mi prawie dno widać a w Placencie to mam tak 1/4 opakowania może. Także niedługo chcę znów coś kupić. Ta wydaje się być ciekawa. Szczerze mówiąc chciałam wypróbować maskę Bingo, ale teraz ta mnie będzie korciła
|
|
|
#4644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chetnie wytestuje. Zobacze czy jest w tym sklepie we wro to moze brat by mi odebral ![]() a ja póki co mam problem z ważeniem rozwiązany baterie mi sie skończyly
|
||
|
|
|
#4645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brałam antyki już kilka razy, nie służyły mi żadne, a brałam 5 różnych, więc pozostaje mi to zaakceptować, tym bardziej że nic poza długimi cyklami mi nie dolega. Monia hej Kochana Super, że jesteś zadowolona Widzisz, nie taki diabeł straszny jak go malują A będzie coraz lepiej ![]() Medzik tej nie mam, z kallosa mam tylko latte Ale jestem niesamowicie zadowolona z Joanny z apteczki babuni z maski jajecznej Ale poplątałam Właśnie siedze z nią na głowie A bingo też mam z jakąś glinką ale nie zachwyca
|
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia Hej!
![]() Zmiksowałam sobie:banan, brzoskwinia, mandarynka, 1/4 jabłka, trochę mleka 0,5% i wciągnęłam ![]() Tak nie chce mi się obiadu jeść, że to koszmar jest, nie mam ochoty na nic na ciepło. ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
!---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Uciekam sprzątać. Buziaki!
|
|
#4647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Eee, tej keratyny to tyle co kot naplakal na koncu skladu po zapachu i smaku... Juz lepiej kupic Glorie i dodawac keratyny z Mazidel Natomist Bingo bardzo polecam, sa swietne, mam wersje z elastyna.
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobra na moje falowane suchelce .No i nareszcie sie goraco w panstwie dunskim zrobilo! Juz myslalam, ze sie nie doczekam prawdziwego lata. Dzis przyjechal znajomy TZ-ta, bylismy w Kopenhadze ja zjadlam burgera z piersia kurczaka, bo jakos nie mam ochoty na czerwone mieso. I pilam wode zamiast soku, wiec jeszcze ujdzie. Tyle, ze do kawy TZ kupil sernik z jagodami i trzeba bylo bez protestow zjesc. W srode jedziemy do Szwecji na piec dni Edytowane przez paulownia Czas edycji: 2012-07-23 o 16:03 |
|
|
|
|
#4649 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
w sumie luksus- okres co 40 dni a nie co 30, zawsze 10 dni na plusie jesteś |
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.

Jakoś nie zauważyłam... 

szykuję się do pracy popijając kawusię
cholera wie jak tu się ubrać 
od razu odrzuciłam to dziadostwo
chociaż i u niego zauważam czasem łupież
teraz reklamują jakiś przeciwłupieżowy, dostępny w aptece, nie pamiętam nazwy
ale zobaczę u mnie w rybnym
Pachnie rzecznymi rybami? Czyli czym? Mułem?
nie lubię jak mi coś zalatuje rzeką 

doganiasz mnie 

nie bylaś z tym u lekarza? to strasznie dlugie cykle, nie ejst to normalne.
Właśnie siedze z nią na głowie