|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
gwendolinka stosowala vichy.
DZIEWCZYNY ponawiam pytanie czy ktoras z Was korzystała kiedys z jakichs zabiegow ujedrniajacych na skore? |
|
|
|
#602 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
hej !!!
http://www.google.pl/imgres?q=vichy+...7-4GgBg&zoom=1 Taki długi link bezposrednio do obrazka. ja uzywalam tego. Mi popekala skora po ok 2-3 tygodniach,zaczely sie pojaiac czerwone kreski. wszsystko zeszlo. systematycznie smarowalam. Wczesniej smarowalam profilaktycznie pharmacerisem dla kobiet ciezarnych i dupa. Po vichy wszystko zeszlo, smarowalam na przemian z fissanem, Warto wcieraz ten krem w rozstepy poki sa czerwone. Ja wlasnie jestem a drodze do domu. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Powiem tylko ze nadrobilam 5 dniowe zaleglosci i prawie dojechalam do gdanska! haha! Fajnie dziewczyny ze macie nowe cycki! beda teraz dojrzewac.... Nasza niedobra Olivka chyba o czyms tu zapomniala.,,, jakie male !? tyle ml! i małe? Czekaj az sie wybiją!!!! Klaudeczko ja ten zolty topik mialam na imprezie w sobote w Wiedniu w niebieskim jechalam polskim busem! sa super ! mam gdzies ze sutki widac... chociaz u siebie na smieciach w trojmiescie gdzie wszyscy mnie znaja faktycznie moze bede sie bardziej krepowac Wyjazd mi sie udal ogólnie! zaliczylam wszystkie najgorsze atrakcje w tym parku rozrywki i UWAGA dalam wystrzelic sie z katapulty ...dwa kubelkowe nieosloniete siedzenia z pasami oczywiscie na gumowych linach wystrzelajace na wysokość 100m z predkościa max 160km/godz! Mam z tego film kupiony!. Nawet siedzi na fb! Wrazenia niesamowite ...i ten chwilowy stan niewazkosci! Mmmm! Darlam sie tak i smialam ze teraz jestemn gwiazda na fb Jak wiadomo apetyt rosnie w miare jedzenia ...teraz marzy mi sie cichutko paragliding w turcji...czyli przywiazuja cie do motorowki , nakladaja ci spadochron....i latasz!!!!! Jak uda mi się z moim friendem wyczaić jakies tanie last minute to jedziemy latać do Turcji... A co mi tam!!!! kto by za mna plakal
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam fb...moze da sie jakos ten film zobaczyc inaczej, podeslesz linka?
Kurde muszę zobaczyc
|
|
|
|
#604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mi się zawsze marzyły takie atrakcje ale jakoś się nie udało. a teraz odkąd zostałam mamą zaczęłam się trochę obawiać takich wyskoków.. za dużo razy oglądalam " oszukać przeznaczenie" :P
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratujcie!
Przed chwilką brałam prysznic - i wyczułam na boku prawej piersi stwardnienie...coś tam wyczuwam, czy to implant? Boli mnie to czasem... Natomiast na drugiej piersi takie karbowane nierówności u góry -niczego nie widać, ale martwię się bo jest to wyczuwalne, od operacji minęły 2 miesiące.... |
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbujcie kiedyś- co ofiara to jedna lufa- i nie idzie się upić
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale by mnie pozamiatało że hej
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny...czy miała któraś z was podobne stwardnienie u boku piersi - tam gdzie się kończy implant? Kurczę może to ten obkurcz torebki- oby nie! Jutro dzwonię do lekarza - martwi mnie bo mam objawy tego przykurczu- boli mnie, jest twardy i w miejscu gdzie sie kończy implant.... :-(
|
|
|
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Olivko, Aniko, Milenko gratuluję serdecznie nowych nabytków Ale się tu pozmieniało, ehhh....zaraz podpisik chyba też będę musiała zmienić, żeby mnie nikt stąd nie wykopał ![]() A ja do piątku jeszcze w pl ![]() Od wtorku mam Mirenke, boshh....ból straszny przy zakładaniu, potem tylko cały dzień dziwny ucisk podbrzusza, ale następnego dnia już byłspokój, nawet nie czuję że ją mam a samopoczucie bardzo dobre![]() ![]() Roleczki też nabyłam. Baaa i to jakie, Fila przecenione z 780zł na 260zł ![]() Jestem mega zadowolona, nie zapomniałam jak się jeździ, tylko gorzej z hamowaniem:P:P Ewentualnie mogę się zatrzymać na jakimś przystojniaku:P:P:P hihihihiRezcy do odświeżenia nowego domku też już zakupione, to jak wróce do Belgii to mogę brać się za remont ![]() P.S. Olivkoo wreszcie się doczekałaś swoich piersiątek
|
#610 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Model DualGel 510 to są wkładki anatomiczne- więc wkradł się mały błąd w Twoja wypowiedz. A czemu akurat ten model- a nie np. model 410 ? normalny, sprawdzony i w zrozumiałej cenie. Czemu akurat wybór padł na model 510? czym lekarz to uzasadnił? Co do wielkości myślę że warto byś zrobiła focie i nam pokazała - dziewczynki z podobną wyjścióweczką powiedzą jak oceniają efekty operacji u siebie, czy są zadowolone i jaki by teraz wybrały rozmiar i model ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
- to się nie da więc spokojnie. Z opisu trudno coś powiedzieć- czy czujesz to w tkance poza implantem? czy się przesuwa? jaki ma kształt i jak jest twarde? jaki ma kolor podczas naciku? No nie da rady zdiagnozować co to jest z opisu nawet jak odpowiesz na wszystkie te pytania. Może choć zdjęcie zrób. To może być krawędz implnatu, może być jakiś szew wewnętrzny albo po prostu zmarszczka na implancie. Zanim się implanty nie ułożą takie rzeczy nie są niczym niezwykłym- zresztą potem też nie. Zadzwoń do lekarza i wytłumacz wszystko- jestem pewna że dojdziecie co to może być
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#611 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za pytanie Agatka Was podpuszcza Ty się nie wygłupiaj tylko nam tu coś poleć ![]() Cytat:
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-07-23 o 23:18 |
||
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takich co wykonuje kosmetyczka. Endermologia-teraz sie chyba wybiore. a z innych "mechanicznych" nie znam... fraxel-jasne styuluje kolagen, efekty swietne no ale nie teraz w wakacje zebym lazila z brzuchem jak owinietym workiem na śmieci
|
|
|
|
|
#615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mnie nie uduś terazNo dobra , a tak poważnie będą z tego super średniaczki. Ja tam widzę obrzęk i to spory -zresztą po siniakach też można wnioskować że zbiera się w piersiach sporo płynów. Choć wcale to nie znaczy, że piersi się zmniejszą jak ta opuchlizna zejdzie. Za to zmienią swój kształt- będą "normalniejsze" , no i będą mobilniejsze. A więc będą zupełnie inne niż teraz- inaczej będą się nosić teraz masz dwa kamienie w nieodpowiednim miejscu które ograniczają ruchy . Jak zaczną "żyć" i będziesz mogła powiedzieć że " już są takie Twoje" nie będziesz chciała ich ukrywać .Cytat:
Cytat:
przepraszam jeśli byłam za rzeczowa. Na prawdę warto się wstrzymać- na pewno sobie tym nie zaszkodzisz a wręcz przeciwnie
|
|||
|
|
|
#616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Suuper, że ten link podałaś to ja też się w zaopatrzę w ten kremik ![]() Wstawiłam foto z moimi 1-miesięcznymi, Olivko ja wprawdzie inne problemy miałam z moim biustem ale zobacz sobie jak same szwy wyglądały na początku a jak teraz, a ja ich naprawde sporo mam i twierdzę, że nie warto było o to beczeć
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-24 o 01:15 |
|
|
|
|
#617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupiłam jeden z obwodem 80, ale w nim już miski są tak ułożone, ze nie da rady po ludzku przerobić na węższy wygląda po prostu okropnie ... a Pani w sklepie ostrzegała, ze tak będzie... i że jak już go zacznę przerabiać to nie mam szans na zwrot I mi najbardziej zależy na typowych do karmienia
|
|
|
#618 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczerze to nie wiedziałam na początku jak mam zagadać :pCytat:
![]() [QUOTE=MyaDiva;35474866] Witam, Model DualGel 510 to są wkładki anatomiczne- więc wkradł się mały błąd w Twoja wypowiedz. A czemu akurat ten model- a nie np. model 410 ? normalny, sprawdzony i w zrozumiałej cenie. Czemu akurat wybór padł na model 510? czym lekarz to uzasadnił? Co do wielkości myślę że warto byś zrobiła focie i nam pokazała - dziewczynki z podobną wyjścióweczką powiedzą jak oceniają efekty operacji u siebie, czy są zadowolone i jaki by teraz wybrały rozmiar i model ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- szczerze mówiąc to lekarz pokazał mi te wkladki oraz Mentora powiedzial że wybierając mentora brzegi wkładki w szczególności od spodu piersi są wyczuwalne, a od tych teksturowanych ponoć nie... No niestety ja już nie mogę zmienic decyzji jestem po badaniach na liście rezerwowej i wkładki też już są zamówione ![]() Jejjjju ja chcem cyce już Gdzie mam dodać fotkę przed?
|
|
#619 |
|
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNY Olivko, Aniko, Milenko !!! serdecznie gratuluje. troszkę mnie tu brakuje ale mam urlop i szaleję sobie gdzie popadnie
dziś basenik! Cieszę się że wy już po i zaraz się będziecie mogły cieszyć swoimi nabytkami jejkuu nowy wątek, tyle zmiann... ahhh ciężko się odnaleźć i na pewno nie nadrobię na razie ))
|
#620 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A Ty gdzie odpoczywasz? odpoczywaj i szalej za osoby pracujące ![]() Gwen Ty to szalona kobita jesteś!! Ja bym się nie dała wystrzelić w kosmos a tym bardziej latać za motorówką. Raz miałam okazję schodzić po linie ze skały....ale myślałam że nie przeżyję tego!!! |
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
horo a zdjec nie masz z tych ciemnych? Szkoda...naprawdę bylo tak zle? A że tak nieśmiało zapytam chyba nie czeka Cię podwieszanie/podciąganie czy jak to się tam zwie? Żadna wymianka? Jak czujesz ze bedzie? ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
beda piekne
|
|
|
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
Kasikkk Tasha czekam z niecierpliwością na wieści od Was
U mnie poranek ok bez bólu bo oczywiście jestem na ketonalu jeszcze dzisiaj widziałam je na golaska i muszę przyznać nieskromnie że już są śliczne
|
|
|
|
#623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Milenko gratulacje wielkie, dla Kassika i Tashy też jak sie pojawią
ale będzie co podziwiać, tylko nie trzymajcie nas za długo w niepewności dziewczyny i pokazujcie swoje wymarzone skarby![]() Milenko duże tylko na początku się wydają, potem to każdy mililitr na wagę złota ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
Joasi dzięki
pewnie najbardziej czeka Ilove która ma mieć ten sam implant co ja niesamowite uczucie posiadać wreszcie piersi |
|
|
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
WITAM KOBITKI
Miałam kilka dni wolnego , i z przyjemnością spędziłam ten czas z rodzinką , jak tylko była chwila to Was czytałam i tyle tu sie działo ze hoho ... Na pierwszym miejscu GRATULACJE dla dziewczyn MILENKO, KASSIK, TASHA życzę Wam szybkiego powrotu do sprawności i dużo dużo zdrówka i oczywiście zadowolenia z efektów Suknia ślubna przepiękna ![]() Boska jak z bajki o księżniczce .... OLIWKO ja przeciw rozstepom uzywalam krem dla kobiet w ciąży z fharmacerisa i jak dla mnie to bardzo dobry krem i to jest racja ze nawet jak juz powstaną rozstępy to trzeba je smarować . Świeżo pęknieta skóra jest w stanie sie zregenerować jeżeli o nią zadbamy , więc jeśli będziesz smarować te świerze rozstepy to jest to prawie pewne ze zejdą , ja przynajmiej tak miałam . ANNE byłam jeszcze raz w Twoim albumie .... Boskie są te Twoje piersi , no fakt to nie jest jakiś mega cyc , ale są Śliczne zgrabne , z profila cudowne Ciesz sie kobito ze je masz i ze wszystko ok .Miłego dnia dziewczyny Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-07-24 o 11:14 |
|
|
|
#626 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Littaleya ale Ci zazdroszczę, że masz wolne. Z chęcią poleżałabym plackiem na plaży i trochę się podsmażyła ale jeszcze trochę i będzie
![]() .
|
|
|
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
Hej witam po przerwie!!!!!!!!!!
Jestem od niedzieli w domku, w ciągu dnia czuję się super i praktycznie nie muszę brać nawet nic przeciwbólowego, jedynie w nocy zaczynam odczuwać ból, głównie w prawusku... Jestem naprawdę zaskoczona!!!! Trochę Was poczytałam i ja dostałam trochę inne zalecenia niż piszecie np. co do kąpieli, ja już zaliczyłąm w klinice na drugi dzień po operacji a masaż miałam już przy pierwszej zmianie opatrunku w 12h po. Ogólnie mam brać prysznić i potem masowanko, konkretne po 15 min każdego cycunia, i owszem na początku gile z nosa lecą ale potem jest ulga i tak 2 razy dziennie. To zadanie dla męża bo sama bym tak nie wymasowała. Należy rozmasować każde zgrubienie aby nie porobiły się skrzepy i aby krew mogą spokojnie odpłynąć do węzłów chłonnych. A i po masowanku mam leżeć z godzinkę z naguskami aby nic nie uciskać. Na sali leżała ze mną dziewczyna, która miała zabieg 3 miesiące temu i nie rozmasowała dobrze prawej piersi, nazbierała jej się chłonka, mieli robić jej punkcję ale w trakcie pękł jej szew i krew zaczęła nim wychodzić. MUSIELI wyciągnąć jej implanta!!!! Teraz miała wsadzanego go ponownie. WIĘC DZIEWCZYNY M A S O W A Ć!!!!!!!!!!T Tam miałąm tylko dwa większe bóle gdy zaczęła boleć mnie prawa pierś od drenu, zanim go usunęli a potem nazbierała się w nim wieczorem chłonka i trzeba było rozmasować cycunia, bolało na maxa ale po tym nastąpiła już ulga. A i pierwszego dnia po zabiegu gdy przyniesli mi obiad to pod wpływem zapachu ODLECIAŁAM. Teraz największą zmorą jejst mó napompowany brzuch. Wyglądam jak w 4 miesiącu (tego się najbardziej obawiałam) i mam problemy z załatwianiem. |
|
|
|
#628 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma się co martwić facetem, każdy z nich się cieszy jak dziecko jak widzi duże cycki! Cytat:
Też sobie skopiuję ten link, a co! Może się kiedyś przydać;] ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale fajnie, że tak lekko to przechodzisz podnosisz tym na duchu inne przyszłe cycoliny Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybciutko napiszą jak się czują jako cycolinki już
|
|
|
#629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to bardzo miła kobieta taka wyrozumiała ciepła, wszystko tłumaczy i o nic się nie denerwuje, ani nie traktuje z góry ja b.ją polecam o efetkach będziemy mogły porozmawiać za klika dni ale po zdjęciach które widziałam wiem że będzie dobrze, więc nie bój się idź uprzedzam że p.dr. nie lubi robić zbyt dużych piersi tymbardziej jak napisałaś że jesteś drobna, proponuje takie wkładki żeby były zachowane proporcje, a więc wracając do konsultacji zaproponuje rozmiar będziesz mogła przymierzyć implant zobaczysz zdjęcia a po za tym wyjaśni jakie mogą wystąpić komplikacje P.S zaj....air maxy na avatarku
|
|
|
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziulasz no właśnie każdy lekarz ma inne metody i inne zalecenia
to co dobre dla jednej jest niewskazane dla drugiej i tak jest też z masowaniem Twój każe to robić a inny nie pozwala tykać piersi![]() nawet z głupim prysznicem u każdego inaczej, Ty odrazu, ja w 3 dobie a są dziewczyny co i 2 tyg cycków moczyć nie mogą spuchniętym brzusiem, choć jest denerwujący bardzo się nie martw, zejdzie w ciągu tygodnia góra dwóch,![]() bardzo się cieszę z każdej dziewczynki która lekko znosi ten pooperacyjny okres no i na fotki czekam a jak rozmiarek? trafiony?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

w niebieskim jechalam polskim busem! sa super ! mam gdzies ze sutki widac... chociaz u siebie na smieciach w trojmiescie gdzie wszyscy mnie znaja faktycznie moze bede sie bardziej krepowac
ESy florESy (.)(.) 

Trzymajcie kciuki. Milenka buziaczki z Trojmiasta!!!!!
- to się nie da
to nie pozostaje mi nic innego jak czekac
troche sie zalamalam ale moja skora jest podatna na rozstepy