Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-23, 21:19   #601
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

gwendolinka stosowala vichy.

DZIEWCZYNY ponawiam pytanie czy ktoras z Was korzystała kiedys z jakichs zabiegow ujedrniajacych na skore?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 21:46   #602
gwendolinka
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

hej !!!
http://www.google.pl/imgres?q=vichy+...7-4GgBg&zoom=1
Taki długi link bezposrednio do obrazka. ja uzywalam tego. Mi popekala skora po ok 2-3 tygodniach,zaczely sie pojaiac czerwone kreski. wszsystko zeszlo. systematycznie smarowalam. Wczesniej smarowalam profilaktycznie pharmacerisem dla kobiet ciezarnych i dupa. Po vichy wszystko zeszlo, smarowalam na przemian z fissanem, Warto wcieraz ten krem w rozstepy poki sa czerwone. Ja wlasnie jestem a drodze do domu.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Powiem tylko ze nadrobilam 5 dniowe zaleglosci i prawie dojechalam do gdanska! haha! Fajnie dziewczyny ze macie nowe cycki! beda teraz dojrzewac.... Nasza niedobra Olivka chyba o czyms tu zapomniala.,,, jakie male !? tyle ml! i małe? Czekaj az sie wybiją!!!!
Klaudeczko ja ten zolty topik mialam na imprezie w sobote w Wiedniu w niebieskim jechalam polskim busem! sa super ! mam gdzies ze sutki widac... chociaz u siebie na smieciach w trojmiescie gdzie wszyscy mnie znaja faktycznie moze bede sie bardziej krepowac
Wyjazd mi sie udal ogólnie! zaliczylam wszystkie najgorsze atrakcje w tym parku rozrywki i UWAGA dalam wystrzelic sie z katapulty ...dwa kubelkowe nieosloniete siedzenia z pasami oczywiscie na gumowych linach wystrzelajace na wysokość 100m z predkościa max 160km/godz! Mam z tego film kupiony!. Nawet siedzi na fb! Wrazenia niesamowite ...i ten chwilowy stan niewazkosci! Mmmm! Darlam sie tak i smialam ze teraz jestemn gwiazda na fb
Jak wiadomo apetyt rosnie w miare jedzenia ...teraz marzy mi sie cichutko paragliding w turcji...czyli przywiazuja cie do motorowki , nakladaja ci spadochron....i latasz!!!!! Jak uda mi się z moim friendem wyczaić jakies tanie last minute to jedziemy latać do Turcji...
A co mi tam!!!! kto by za mna plakal

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 21:55   #603
Agatau88
Zakorzenienie

Nie mam fb...moze da sie jakos ten film zobaczyc inaczej, podeslesz linka?
Kurde muszę zobaczyc
Stary 2012-07-23, 22:04   #604
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Wyjazd mi sie udal ogólnie! zaliczylam wszystkie najgorsze atrakcje w tym parku rozrywki i UWAGA dalam wystrzelic sie z katapulty ...dwa kubelkowe nieosloniete siedzenia z pasami oczywiscie na gumowych linach wystrzelajace na wysokość 100m z predkościa max 160km/godz! Mam z tego film kupiony!. Nawet siedzi na fb! Wrazenia niesamowite ...i ten chwilowy stan niewazkosci! Mmmm! Darlam sie tak i smialam ze teraz jestemn gwiazda na fb
Jak wiadomo apetyt rosnie w miare jedzenia ...teraz marzy mi sie cichutko paragliding w turcji...czyli przywiazuja cie do motorowki , nakladaja ci spadochron....i latasz!!!!! Jak uda mi się z moim friendem wyczaić jakies tanie last minute to jedziemy latać do Turcji...
ale Ci fajnie Gwen
mi się zawsze marzyły takie atrakcje ale jakoś się nie udało.
a teraz odkąd zostałam mamą zaczęłam się trochę obawiać takich wyskoków..
za dużo razy oglądalam " oszukać przeznaczenie" :P
Stary 2012-07-23, 22:18   #605
TUSIA325
Raczkowanie

Dziewczyny ratujcie!
Przed chwilką brałam prysznic - i wyczułam na boku prawej piersi stwardnienie...coś tam wyczuwam, czy to implant? Boli mnie to czasem... Natomiast na drugiej piersi takie karbowane nierówności u góry -niczego nie widać, ale martwię się bo jest to wyczuwalne, od operacji minęły 2 miesiące....
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 22:19   #606
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
ale Ci fajnie Gwen
mi się zawsze marzyły takie atrakcje ale jakoś się nie udało.
a teraz odkąd zostałam mamą zaczęłam się trochę obawiać takich wyskoków..
za dużo razy oglądalam " oszukać przeznaczenie" :P
Hihi ja jak słyszę ten tytuł to mi się ogromny kac przypomina Spróbujcie kiedyś- co ofiara to jedna lufa- i nie idzie się upić ale kac rano jest normalny

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 22:25   #607
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Hihi ja jak słyszę ten tytuł to mi się ogromny kac przypomina Spróbujcie kiedyś- co ofiara to jedna lufa- i nie idzie się upić ale kac rano jest normalny
oj Myu muszę kiedyś wypróbować
ale by mnie pozamiatało że hej
Stary 2012-07-23, 22:35   #608
TUSIA325
Raczkowanie

Dziewczyny...czy miała któraś z was podobne stwardnienie u boku piersi - tam gdzie się kończy implant? Kurczę może to ten obkurcz torebki- oby nie! Jutro dzwonię do lekarza - martwi mnie bo mam objawy tego przykurczu- boli mnie, jest twardy i w miejscu gdzie sie kończy implant.... :-(
Stary 2012-07-23, 22:43   #609
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Olivko, Aniko, Milenko gratuluję serdecznie nowych nabytków Życzę szybkiego powrotu do zdrówka

Ale się tu pozmieniało, ehhh....zaraz podpisik chyba też będę musiała zmienić, żeby mnie nikt stąd nie wykopał
A ja do piątku jeszcze w pl Od wtorku mam Mirenke, boshh....ból straszny przy zakładaniu, potem tylko cały dzień dziwny ucisk podbrzusza, ale następnego dnia już byłspokój, nawet nie czuję że ją mam a samopoczucie bardzo dobre
Roleczki też nabyłam. Baaa i to jakie, Fila przecenione z 780zł na 260zł Jestem mega zadowolona, nie zapomniałam jak się jeździ, tylko gorzej z hamowaniem:P:P Ewentualnie mogę się zatrzymać na jakimś przystojniaku:P:P:P hihihihi
Rezcy do odświeżenia nowego domku też już zakupione, to jak wróce do Belgii to mogę brać się za remont

P.S. Olivkoo wreszcie się doczekałaś swoich piersiątek Bardzo się cieszę z tego powodu

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 22:59   #610
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
My z Kasilkiem tez bedziemy mialy blizniacze u pani dr dzisiaj. To juz za 2 h i nie wiem ktora z nas idzie na pierwszy ogien bo obie jestesmy na 8-mą Trzymajcie kciuki. Milenka buziaczki z Trojmiasta!!!!!
Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
CZESC DZIEWCZYNY
TASHA do zobaczonka nie dlugo hehhe
milenka jeszcze raz trzymam kciuki
Dziewczynki już pewnie są po kolacji . Nie zdążyłam Wam życzyć powodzenia- więc teraz życzę spokojniej nocki Razem leżycie na sali więc będzie Wam raźniej w ciężkich chwilach- jeśli będą.

Cytat:
Napisane przez Majirel Pokaż wiadomość
a ja oczywiście w złym miejscu wczesniej napisalam :/
więc ponawiam tutaj
hej dziewczynki! Mam pytanie do wszystkich użytkowniczek ktore powiększyły piersi obecnie mam miseczkę A piersi spadły mi o 2 rozmiary po ciąży i 3 wrzesnia idę na zabieg do doktorka w Warszawie, wybraliśmy Protezy teksturowane okrągłe Model 510 Dual Gel o wielkości 375cc no i teraz mam wielki dylemat czy nie będą za duże? ktora z was ma taką wielkość zrobioną i wkładki okrągłe proszę o pomoc!!!
Model DualGel 510 to są wkładki anatomiczne- więc wkradł się mały błąd w Twoja wypowiedz. A czemu akurat ten model- a nie np. model 410 ? normalny, sprawdzony i w zrozumiałej cenie. Czemu akurat wybór padł na model 510? czym lekarz to uzasadnił? Co do wielkości myślę że warto byś zrobiła focie i nam pokazała - dziewczynki z podobną wyjścióweczką powiedzą jak oceniają efekty operacji u siebie, czy są zadowolone i jaki by teraz wybrały rozmiar i model

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Dziewczyny...czy miała któraś z was podobne stwardnienie u boku piersi - tam gdzie się kończy implant? Kurczę może to ten obkurcz torebki- oby nie! Jutro dzwonię do lekarza - martwi mnie bo mam objawy tego przykurczu- boli mnie, jest twardy i w miejscu gdzie sie kończy implant.... :-(
Dwa msc po operacji i stwardnienie torebki - to się nie da więc spokojnie.
Z opisu trudno coś powiedzieć- czy czujesz to w tkance poza implantem? czy się przesuwa? jaki ma kształt i jak jest twarde? jaki ma kolor podczas naciku? No nie da rady zdiagnozować co to jest z opisu nawet jak odpowiesz na wszystkie te pytania. Może choć zdjęcie zrób. To może być krawędz implnatu, może być jakiś szew wewnętrzny albo po prostu zmarszczka na implancie. Zanim się implanty nie ułożą takie rzeczy nie są niczym niezwykłym- zresztą potem też nie. Zadzwoń do lekarza i wytłumacz wszystko- jestem pewna że dojdziecie co to może być

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-07-23, 23:05   #611
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziekuje za odwiedziby w albumie to nie pozostaje mi nic innego jak czekac

Dzis podczas mycia i smarowania piersi oliwka zobaczylam dwa paski i niestety to rozstepy troche sie zalamalam ale moja skora jest podatna na rozstepy smaruje je oliwka czy mam cos jeszcze robic czy juz zoatana te rozstepy i beda nowe sie pojawiac?

Czy ja moge juz podnosic rece do gory? Sorki za tyle pytan no ale nadeszla moja chwila kiedy moge Was podpytac

Agatau a gdzie,Twoje cycorki? Mialy byc
Oliveczko ja tez mam rozstepy jak Cie to pocieszy Nie wiem, czy można z tym wygrać, ale metod zwalczania trochę jest. Ostatnio jakiś roller stosowałam, ale nie na piersi...

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNY ponawiam pytanie czy ktoras z Was korzystała kiedys z jakichs zabiegow ujedrniajacych na skore?
Wydaje mi się, że MEZOTERAPIA jest takim zabiegiem, ale sama nie korzystałam.
Stary 2012-07-23, 23:09   #612
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki już pewnie są po kolacji . Nie zdążyłam Wam życzyć powodzenia- więc teraz życzę spokojniej nocki Razem leżycie na sali więc będzie Wam raźniej w ciężkich chwilach- jeśli będą.

Witam,
Model DualGel 510 to są wkładki anatomiczne- więc wkradł się mały błąd w Twoja wypowiedz. A czemu akurat ten model- a nie np. model 410 ? normalny, sprawdzony i w zrozumiałej cenie. Czemu akurat wybór padł na model 510? czym lekarz to uzasadnił? Co do wielkości myślę że warto byś zrobiła focie i nam pokazała - dziewczynki z podobną wyjścióweczką powiedzą jak oceniają efekty operacji u siebie, czy są zadowolone i jaki by teraz wybrały rozmiar i model

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Dwa msc po operacji i stwardnienie torebki - to się nie da więc spokojnie.
Z opisu trudno coś powiedzieć- czy czujesz to w tkance poza implantem? czy się przesuwa? jaki ma kształt i jak jest twarde? jaki ma kolor podczas naciku? No nie da rady zdiagnozować co to jest z opisu nawet jak odpowiesz na wszystkie te pytania. Może choć zdjęcie zrób. To może być krawędz implnatu, może być jakiś szew wewnętrzny albo po prostu zmarszczka na implancie. Zanim się implanty nie ułożą takie rzeczy nie są niczym niezwykłym- zresztą potem też nie. Zadzwoń do lekarza i wytłumacz wszystko- jestem pewna że dojdziecie co to może być
Sama nie wiem- mi samej trudno to opisać, ale za dużo sie naczytałam. Twarde jest, taki pasek stwardniały... i czasem mnie uciska w tym miejscu. Wezmę tabletkę na spanie a jutro dzwonię do lekarza i jade do niego pokazać się... miałam po op krwiaka - więc wolę dmuchać na zimne...po przejściach nie wyobrażam sobie poprawki:-/
Stary 2012-07-23, 23:15   #613
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

No nie mogę a co to za pytanie
Agatka Was podpuszcza
Ty się nie wygłupiaj tylko nam tu coś poleć

Cytat:
hej !!!
Taki długi link bezposrednio do obrazka. ja uzywalam tego. Mi popekala skora po ok 2-3 tygodniach,zaczely sie pojaiac czerwone kreski. wszsystko zeszlo. systematycznie smarowalam. Wczesniej smarowalam profilaktycznie pharmacerisem dla kobiet ciezarnych i dupa. Po vichy wszystko zeszlo, smarowalam na przemian z fissanem, Warto wcieraz ten krem w rozstepy poki sa czerwone. Ja wlasnie jestem a drodze do domu.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Powiem tylko ze nadrobilam 5 dniowe zaleglosci i prawie dojechalam do gdanska! haha! Fajnie dziewczyny ze macie nowe cycki! beda teraz dojrzewac.... Nasza niedobra Olivka chyba o czyms tu zapomniala.,,, jakie male !? tyle ml! i małe? Czekaj az sie wybiją!!!!
Klaudeczko ja ten zolty topik mialam na imprezie w sobote w Wiedniu w niebieskim jechalam polskim busem! sa super ! mam gdzies ze sutki widac... chociaz u siebie na smieciach w trojmiescie gdzie wszyscy mnie znaja faktycznie moze bede sie bardziej krepowac
takie masz ciągoty- latanie w motorówce ale to razem by Was wsadzili - czy osobno. Szalona dziewczyno Super, że wyjazd się udał. A filmik musisz nam koniecznie pokazać

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-07-23 o 23:18
Stary 2012-07-23, 23:20   #614
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
No nie mogę a co to za pytanie
Agatka Was podpuszcza
Ty się nie wygłupiaj tylko nam tu coś poleć
No wlasnie ja ujedrniajacych nie znam...
takich co wykonuje kosmetyczka.
Endermologia-teraz sie chyba wybiore.
a z innych "mechanicznych" nie znam...
fraxel-jasne styuluje kolagen, efekty swietne no ale nie teraz w wakacje zebym lazila z brzuchem jak owinietym workiem na śmiecischodzace czarne łuski
Stary 2012-07-23, 23:52   #615
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Andzik, Ty mówisz, że tam opuchlizny nie ma??? No to teraz te wszystkie, które mnie na cycki namówiły - macie dwoić się i troić by wymyślić jak ja te cycki teraz ukryję. Nooooo
hihihi- nie da rady ukryć tylko mnie nie uduś teraz
No dobra , a tak poważnie będą z tego super średniaczki. Ja tam widzę obrzęk i to spory -zresztą po siniakach też można wnioskować że zbiera się w piersiach sporo płynów. Choć wcale to nie znaczy, że piersi się zmniejszą jak ta opuchlizna zejdzie. Za to zmienią swój kształt- będą "normalniejsze" , no i będą mobilniejsze. A więc będą zupełnie inne niż teraz- inaczej będą się nosić teraz masz dwa kamienie w nieodpowiednim miejscu które ograniczają ruchy . Jak zaczną "żyć" i będziesz mogła powiedzieć że " już są takie Twoje" nie będziesz chciała ich ukrywać .
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzieki za wsparcie dzis rano z tego wszystkiego az sie poplakalam z tej bezsilnosci. Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej. Mam do Was kilka pytan jak mam dbac o blizny? Narazie mam plasterki ale we wtorek mam je zdjac i panicznie sie boje tego ze cos mi sie rozerwie jak sie mylyscie ja narazie uztwam gabeczki z mydlem i gabka z sama woda splukuje. Ale chyba moge normalnie prysznicem ?

Obiecalam zdjecia ale nawet nie wchodze na komputer vo nie mam sily ale moje te brzydkie kaczatka w porownianiu z aniki, kochana piekne piersi
Ja jeszcze nie byłam na str 16 i nie wiem czemu Olivko płakałaś?????????? zaraz doczytam. Co do szwów i plasterków- no czego tu się bać Co się ma rozerwać??- jeśli plasterki się przylepiły musisz je namoczyć. Weź dłuższy prysznic i odejdą same - możesz się już myć jak zawsze (bez moczenia się w wannie). Po prysznicu osusz starannie szwy, odkaź je i jeśli jeszcze coś się z nich sączy to połóż pod staniczek jałowy gazik. I na razie nic więcej nie musisz robić

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość

[/COLOR]MYA kochana, bardzo Ci dziękuję za wiadomość, bardzo pomocną zresztą, tak obrazowo i dokładnie mi odpowiedziałaś że naprawdę natychmiast zmieniłam swoje zachowanie lepiej nie mogłaś mnie zniechęcić do pośpiechu który i do mnie się wkradł. dziękuję Ci baardzo,jakby każdy lekarz tak podchodził do pacjentki,było by zdecydowanie mniej popsutych później piersiaków. dobrze że tu jesteś DKS sp. z o.o
hihi- ocho chyba było bez emikonek przepraszam jeśli byłam za rzeczowa. Na prawdę warto się wstrzymać- na pewno sobie tym nie zaszkodzisz a wręcz przeciwnie

Stary 2012-07-24, 01:02   #616
belseno
Zadomowienie

Cytat:
hej !!!

szaaalona dziewczyna Ja kiedyś na rolokasterze zjechałam z moim dzieckiem i to tylko dlatego, że musiałam bo był za mały i nie mógł bez opieki, boszzzee do tej pory mi niedobrze na samą myśl a to małe sie tak cieszyło ale wyrosło na takiego szaleńca jak i Ty i kompletnie nie wiem po kim
Suuper, że ten link podałaś to ja też się w zaopatrzę w ten kremik

Wstawiłam foto z moimi 1-miesięcznymi, Olivko ja wprawdzie inne problemy miałam z moim biustem ale zobacz sobie jak same szwy wyglądały na początku a jak teraz, a ja ich naprawde sporo mam i twierdzę, że nie warto było o to beczeć

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-24 o 01:15
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 09:04   #617
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Horo, a może kupuj nadal rozmiar K (większych nie widziałam), ale z obwodem np. 80, nie 70. Miska pewnie będzie w nich większa, ale można przecież pozszywać gdzie trzeba. Naprawdę masz kłopot, bo Twoje piersiątka będą potrzebowały konkretnego "rusztowania"
Kochana,
kupiłam jeden z obwodem 80, ale w nim już miski są tak ułożone, ze nie da rady po ludzku przerobić na węższy ...
wygląda po prostu okropnie ... a Pani w sklepie ostrzegała, ze tak będzie... i że jak już go zacznę przerabiać to nie mam szans na zwrot
I mi najbardziej zależy na typowych do karmienia ... żeby mała nie denerwowała się zanim z takiego zwyklego "wydobędę pokarm"

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 09:14   #618
Majirel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Witaj , to bardzo indywidualna sprawa i nawet jak znajdziesz dziewczynę z takimi wkładkami to nie znaczy, że uzyskasz ten sam rozmiar biustu bo każda ma troszkę inną wyjściówkę, inne wymiary, wzrost, wagę. Ja podaje za przykład siebie gdzie w jednej piersi mam 325ml a w drugiej 275ml a wizualnie teraz te piersi mają ten sam rozmiar Posiedź tu troszkę z nami na forum i niebawem dylematy się rozwieją

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Milenka ja też tak miałam, czułam to jak zakwasy, szczęściaro jedna i dodam, że ból mnie nie dopadł wogóle więc jest duża szansa, że u Ciebie też skończy się "tylko zakwasami"
Obserwuję wasze rozmowy od dłuższego czasu szczerze to nie wiedziałam na początku jak mam zagadać :p

Cytat:

Agatko spróbuj sobie masażu gorąca czekoladą, jest tańszy od tzw. zabiegów ujędrniających a w moim przypadku pomógl

[QUOTE=MyaDiva;35474866] Dziewczynki już pewnie są po kolacji . Nie zdążyłam Wam życzyć powodzenia- więc teraz życzę spokojniej nocki Razem leżycie na sali więc będzie Wam raźniej w ciężkich chwilach- jeśli będą.

Witam,
Model DualGel 510 to są wkładki anatomiczne- więc wkradł się mały błąd w Twoja wypowiedz. A czemu akurat ten model- a nie np. model 410 ? normalny, sprawdzony i w zrozumiałej cenie. Czemu akurat wybór padł na model 510? czym lekarz to uzasadnił? Co do wielkości myślę że warto byś zrobiła focie i nam pokazała - dziewczynki z podobną wyjścióweczką powiedzą jak oceniają efekty operacji u siebie, czy są zadowolone i jaki by teraz wybrały rozmiar i model[COLOR="Silver"]

szczerze mówiąc to lekarz pokazał mi te wkladki oraz Mentora powiedzial że wybierając mentora brzegi wkładki w szczególności od spodu piersi są wyczuwalne, a od tych teksturowanych ponoć nie...
No niestety ja już nie mogę zmienic decyzji jestem po badaniach na liście rezerwowej i wkładki też już są zamówione
Jejjjju ja chcem cyce już
Gdzie mam dodać fotkę przed?
Stary 2012-07-24, 09:17   #619
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

DZIEWCZYNY Olivko, Aniko, Milenko !!! serdecznie gratuluje. troszkę mnie tu brakuje ale mam urlop i szaleję sobie gdzie popadnie dziś basenik! Cieszę się że wy już po i zaraz się będziecie mogły cieszyć swoimi nabytkami jejkuu nowy wątek, tyle zmiann... ahhh ciężko się odnaleźć i na pewno nie nadrobię na razie ))
Stary 2012-07-24, 09:39   #620
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY Olivko, Aniko, Milenko !!! serdecznie gratuluje. troszkę mnie tu brakuje ale mam urlop i szaleję sobie gdzie popadnie dziś basenik! Cieszę się że wy już po i zaraz się będziecie mogły cieszyć swoimi nabytkami jejkuu nowy wątek, tyle zmiann... ahhh ciężko się odnaleźć i na pewno nie nadrobię na razie ))
Ise jak ja Ci zazdroszczę urlopu!!!ja już mogłabym odpoczywać....
A Ty gdzie odpoczywasz? odpoczywaj i szalej za osoby pracujące
Gwen Ty to szalona kobita jesteś!! Ja bym się nie dała wystrzelić w kosmos a tym bardziej latać za motorówką. Raz miałam okazję schodzić po linie ze skały....ale myślałam że nie przeżyję tego!!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:00   #621
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

horo
a zdjec nie masz z tych ciemnych?
Szkoda...naprawdę bylo tak zle?
A że tak nieśmiało zapytam chyba nie czeka Cię podwieszanie/podciąganie czy jak to się tam zwie? Żadna wymianka?
Jak czujesz ze bedzie?

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
szaaalona dziewczyna Ja kiedyś na rolokasterze zjechałam z moim dzieckiem i to tylko dlatego, że musiałam bo był za mały i nie mógł bez opieki, boszzzee do tej pory mi niedobrze na samą myśl a to małe sie tak cieszyło ale wyrosło na takiego szaleńca jak i Ty i kompletnie nie wiem po kim
Suuper, że ten link podałaś to ja też się w zaopatrzę w ten kremik

Wstawiłam foto z moimi 1-miesięcznymi, Olivko ja wprawdzie inne problemy miałam z moim biustem ale zobacz sobie jak same szwy wyglądały na początku a jak teraz, a ja ich naprawde sporo mam i twierdzę, że nie warto było o to beczeć
Zdjecia widzialam, fajnie dojrzewaja, blizenki rewelka beda piekne
Stary 2012-07-24, 10:10   #622
MILENKA2012
Raczkowanie

Kasikkk Tasha czekam z niecierpliwością na wieści od Was

U mnie poranek ok bez bólu bo oczywiście jestem na ketonalu jeszcze dzisiaj widziałam je na golaska i muszę przyznać nieskromnie że już są śliczne ale trochę duże
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:33   #623
jooasi
Wtajemniczenie

Milenko gratulacje wielkie, dla Kassika i Tashy też jak sie pojawią ale będzie co podziwiać, tylko nie trzymajcie nas za długo w niepewności dziewczyny i pokazujcie swoje wymarzone skarby
Milenko duże tylko na początku się wydają, potem to każdy mililitr na wagę złota

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Tusia jesteś bardzo szczupła to co czujesz to napewno brzeg implantu, od zewnetrznej strony piersi najłatwiej je wyczuć, to fałdowanie na drugiej też jest wyczuwalne ze względu na brak własnej tkanki pod skórą i raczej zostanie, czasem bywa widoczne nawet na skórze u tak szczupłych dziewczyn.
Stary 2012-07-24, 10:37   #624
MILENKA2012
Raczkowanie

Joasi dzięki fotki będą zapewne wklejone po pierwszej kontroli na golaska a za kilka dni wstawię w staniczku pewnie najbardziej czeka Ilove która ma mieć ten sam implant co ja niesamowite uczucie posiadać wreszcie piersi
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:58   #625
Littaleya
Raczkowanie

WITAM KOBITKI

Miałam kilka dni wolnego , i z przyjemnością spędziłam ten czas z rodzinką , jak tylko była chwila to Was czytałam i tyle tu sie działo ze hoho ...

Na pierwszym miejscu GRATULACJE dla dziewczyn
MILENKO, KASSIK, TASHA życzę Wam szybkiego powrotu do sprawności i dużo dużo zdrówka i oczywiście zadowolenia z efektów

Suknia ślubna przepiękna
Boska jak z bajki o księżniczce ....

OLIWKO ja przeciw rozstepom uzywalam krem dla kobiet w ciąży z fharmacerisa i jak dla mnie to bardzo dobry krem i to jest racja ze nawet jak juz powstaną rozstępy to trzeba je smarować . Świeżo pęknieta skóra jest w stanie sie zregenerować jeżeli o nią zadbamy , więc jeśli będziesz smarować te świerze rozstepy to jest to prawie pewne ze zejdą , ja przynajmiej tak miałam .

ANNE byłam jeszcze raz w Twoim albumie ....
Boskie są te Twoje piersi , no fakt to nie jest jakiś mega cyc , ale są Śliczne zgrabne , z profila cudowne Ciesz sie kobito ze je masz i ze wszystko ok .

Miłego dnia dziewczyny

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-07-24 o 11:14
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:52   #626
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Littaleya ale Ci zazdroszczę, że masz wolne. Z chęcią poleżałabym plackiem na plaży i trochę się podsmażyła ale jeszcze trochę i będzie .
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:55   #627
madziullasz
Raczkowanie

Hej witam po przerwie!!!!!!!!!!
Jestem od niedzieli w domku, w ciągu dnia czuję się super i praktycznie nie muszę brać nawet nic przeciwbólowego, jedynie w nocy zaczynam odczuwać ból, głównie w prawusku...
Jestem naprawdę zaskoczona!!!!
Trochę Was poczytałam i ja dostałam trochę inne zalecenia niż piszecie np. co do kąpieli, ja już zaliczyłąm w klinice na drugi dzień po operacji a masaż miałam już przy pierwszej zmianie opatrunku w 12h po.
Ogólnie mam brać prysznić i potem masowanko, konkretne po 15 min każdego cycunia, i owszem na początku gile z nosa lecą ale potem jest ulga i tak 2 razy dziennie. To zadanie dla męża bo sama bym tak nie wymasowała. Należy rozmasować każde zgrubienie aby nie porobiły się skrzepy i aby krew mogą spokojnie odpłynąć do węzłów chłonnych. A i po masowanku mam leżeć z godzinkę z naguskami aby nic nie uciskać.

Na sali leżała ze mną dziewczyna, która miała zabieg 3 miesiące temu i nie rozmasowała dobrze prawej piersi, nazbierała jej się chłonka, mieli robić jej punkcję ale w trakcie pękł jej szew i krew zaczęła nim wychodzić. MUSIELI wyciągnąć jej implanta!!!! Teraz miała wsadzanego go ponownie. WIĘC DZIEWCZYNY M A S O W A Ć!!!!!!!!!!T

Tam miałąm tylko dwa większe bóle gdy zaczęła boleć mnie prawa pierś od drenu, zanim go usunęli a potem nazbierała się w nim wieczorem chłonka i trzeba było rozmasować cycunia, bolało na maxa ale po tym nastąpiła już ulga. A i pierwszego dnia po zabiegu gdy przyniesli mi obiad to pod wpływem zapachu ODLECIAŁAM.

Teraz największą zmorą jejst mó napompowany brzuch. Wyglądam jak w 4 miesiącu (tego się najbardziej obawiałam) i mam problemy z załatwianiem.
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:58   #628
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
WITAJ
Ja tez miałam miseczke A a teraz mam 70 E powiem ci,że warto realizować swoje marzenia. Każdy ciuch wygląda teraz inaczej. Spełniaj swoje marzenia bo warto. Twój TŻ na pewno to doceni i bedzie mu się podobać
Jak się czyta forum, to widać, że każdy nawet największy zwolennik naturalnego A, potem cieszy się z implantowego C czy D ;D
Nie ma się co martwić facetem, każdy z nich się cieszy jak dziecko jak widzi duże cycki!

Cytat:
hej !!!
Taki długi link bezposrednio do obrazka. ja uzywalam tego. Mi popekala skora po ok 2-3 tygodniach,zaczely sie pojaiac czerwone kreski.
owiem tylko ze nadrobilam 5 dniowe zaleglosci i prawie dojechalam do gdanska! haha!
Niezła wariatka z Ciebie;] czekamy na jakąś fotorelację, a przede wszystkim na zdjęcia w tych topikach!!
Też sobie skopiuję ten link, a co! Może się kiedyś przydać;]
Rozumiem, że jednak swoich ślicznotek nie pogubiłaś na tych wszystkich zjeżdżalniach, katapultach czy jak się to tam zwie???

Cytat:
Pomysł dobry, ciekawy!! Muszę go sprzedać znajomym!

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Kasikkk Tasha czekam z niecierpliwością na wieści od Was

U mnie poranek ok bez bólu bo oczywiście jestem na ketonalu jeszcze dzisiaj widziałam je na golaska i muszę przyznać nieskromnie że już są śliczne ale trochę duże
Szczęściara ale fajnie, że tak lekko to przechodzisz podnosisz tym na duchu inne przyszłe cycoliny że może i nam się uda tak bezboleśnie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Milenko gratulacje wielkie, dla Kassika i Tashy też jak sie pojawią ale będzie co podziwiać, tylko nie trzymajcie nas za długo w niepewności dziewczyny i pokazujcie swoje wymarzone skarby
Milenko duże tylko na początku się wydają, potem to każdy mililitr na wagę złota[COLOR="Silver"]
.
Ja też z niecierpliwością czekam na pozostałe dziewczyny
Mam nadzieję, że szybciutko napiszą jak się czują jako cycolinki już

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:10   #629
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 19lipiec Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie!
Z racji takiej, iż piszę tutaj pierwszy raz to chciałabym się przedstawić.
Mam na imię Ania, mam 23 lata i mam małe cycki.
To jest mój największy kompleks, problem i uprzykrzacz życia! Już od paru lat czaję się z zamiarem zrobienia sobie piersi, to jest moje marzenie.
Bardzo zazdroszczę innym dziewczynom, co mają pełne, krągłe piersi.
Prawie całe moje życie kręci się wokół piersi... bo chyba każda z Was mnie zrozumie, że czasem fajne ciuchy nie wyglądają tak fajnie na ubogiej klatce piersiowej, jak u dziewczyn z ładnym większym biustem.
Ciągłe przebieranie ciuchów, które bardzo mi się podobają, odrzucanie tych, co mają większy dekolt... Jakieś wielkie push upy... to jakaś zmora!
Życie z takim kompleksem bardzo męczy i nie pozwala mi rozwinąć skrzydeł, jestem nieśmiała, wycofana.
Jestem z TŻ, z którym planujemy ślub, jakoś nie wyobrażam sobie mojej sukni ślubnej, która jest zabudowana, tylko dlatego, żeby zakryć mały biust. albo wypychać go sobie wkładkami!
Mimo, że mój TŻ mnie bardzo kocha i akceptuje mnie taką jaką jestem nie potrafi mnie zrozumieć od razu słyszę z jego strony 'NIE!'.
Chociaż ostatnio rozmawiałam z Nim na ten temat na poważnie, moje argumenty o złym samopoczuciu, o nie akceptowaniu siebie trochę poskutkowało.
Jestem dziewczyną o szczupłej figurze, która ma krągłe biodra i pupę - co bardzo mi się podoba, ale z małymi piersiami wygląda to śmiesznie, jakby mi się góra nie rozwinęła...
Mam dość! Mam prawo czuć się dobrze we własnym ciele! Chce czuć się kobietą! sexowną kobietą!

Ufff... w końcu to z siebie wyrzuciłam, coś czuję, że akurat Wy mnie zrozumiecie.

Po przeczytaniu pierwszego postu, wiem, że na razie muszę dać się trochę poznać aby należeć do klubu i móc oglądać Wasze nowe, większe szczęścia. Mam nadzieje, że i ja niedługo będę tą szczęśliwszą kobietą.

Pozdrawiam Was serdecznie!
Witaj Aniu jesteśmy rówieśniczkami z tym samym problemem więc rozumiem co czujesz ja mam już wyznaczony termin op za 9 dni właśnie w klinice w Twoim miejscu zamieszkania na Saskiej masz blisko więc jeśli naprawdę marzysz o nowym biuście to idź do p.dr. na konsultacje
to bardzo miła kobieta taka wyrozumiała ciepła, wszystko tłumaczy i o nic się nie denerwuje, ani nie traktuje z góry ja b.ją polecam o efetkach będziemy mogły porozmawiać za klika dni ale po zdjęciach które widziałam wiem że będzie dobrze, więc nie bój się idź uprzedzam że p.dr. nie lubi robić zbyt dużych piersi tymbardziej jak napisałaś że jesteś drobna, proponuje takie wkładki żeby były zachowane proporcje, a więc wracając do konsultacji zaproponuje rozmiar będziesz mogła przymierzyć implant zobaczysz zdjęcia a po za tym wyjaśni jakie mogą wystąpić komplikacje P.S zaj....air maxy na avatarku
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:13   #630
jooasi
Wtajemniczenie

Madziulasz no właśnie każdy lekarz ma inne metody i inne zalecenia to co dobre dla jednej jest niewskazane dla drugiej i tak jest też z masowaniem Twój każe to robić a inny nie pozwala tykać piersi
nawet z głupim prysznicem u każdego inaczej, Ty odrazu, ja w 3 dobie a są dziewczyny co i 2 tyg cycków moczyć nie mogą spuchniętym brzusiem, choć jest denerwujący bardzo się nie martw, zejdzie w ciągu tygodnia góra dwóch,
bardzo się cieszę z każdej dziewczynki która lekko znosi ten pooperacyjny okres no i na fotki czekam a jak rozmiarek? trafiony?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości