Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-23, 10:39   #571
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Aniko,
cycusie są prześliczne ... równiutkie, pełniutkie i w sam raz

Trzymam kciuki za jutro ... na pewno wszystkie będziecie zachwycone efektem

A ja już ledwo się kulam ... nocy praktycznie nie przesypiam ... kręgosłup siada... nogi drętwieją... biust coraz większy i nie mam szans na zakup odpowiedniego staniczka do karmienia
no to się wyżaliłam...

Agatko,
zmieniłam kolor włosów na "naturalny" ... sama się siebie wystraszyłam w lustrze i ... już dzisiaj znów jestem blondi
horo bez relacji sie nie obejjdzie
raz-czym farbowalas?
dwa-gdzie zdjecia
i trzy-jak wrocilas do jasnego blondu
masz mi tu wszystko opisac

oczywiscie wspolczuje dolegliwosci ciazowych ale trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazania choc to jeszcze troszke

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Tusia - suknia jest śliczna!!!! mi osobiście podobają się takie przylegające do ciała, podkreślające sylwetkę...taki typ "syrenki". ale takie typu " litery A" są także urodziwe

dzisiejsze operacyjne dziewczynki - powodzenia ! trzymam mocno kciuki!!
Sama suknia jak to suknia, ale zalezy jak na kim lezy
ktos moze w syrence wygladac jak monstrum a znowu komus moze A calkiem nie pasowac
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 11:11   #572
Agnesta
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

dziewczyny, mam do "wydania" fajne staniczki triumph w różnych rozmiarach ;-) więcej info na PW ;-)
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 12:04   #573
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Belseno, w pelerynkach
Właśnie przy okazji - co robić, gdy dopada nas dziki śmiech? Teraz to już lepiej, ale w pierwszych dniach to myślałam, że mi cycki się poprzekręcają podczas ataków śmiechu, a im bardziej człowiek się powstrzymuje, tym gorzej i z każdej głupoty rży jak głupi do sera
Aniko co tam śmiech...z lepszym lub gorszym skutkiem ale jakoś się nad tym da zapanować fakt, że częściej z gorszym hihihiii ale kochana co ja miałam z kichaniem... szczególnie, że mnie na byle kurz w nosie kręci...jak się człowiek w porę nie zorientował i za nos nie złapał...łoo matko boska... a kaszel...to też cała historia o mało się nie udusiłam, bałam się kaszlnąć a w gardle drapało, łzy leciały a ja takie dziwne dzwięki wydawałam, że aż mąż się wystraszył, wode mi podawał, kuleczki z chleba.... ojjj jak dobrze, że to już minęło... gdzieś po 3 tyg. udało mi się tak w miarę normalnie kichnąć....co za luksus
Stary 2012-07-23, 12:15   #574
anne001
Raczkowanie

Hej dziewczynki nie pisałam długo ale czytałam wszystko jakoś dół mnie dopadł ciągle mam wrażenie że za małe te cycuchy jednego dnia jest OK. drugiego już nie... sama nie wiem. na dodatek chorowałam trochę. anika piękne cycuszki Ci wyszły,naprawdę masz okrągłe?? Olivko, musisz to przeżyć i już. mi tez sie odechciewało wszysk=tkiego z tej niemocy i płakać mi się czasem chciało,ale po dwoch tygodniach jest coraz lepiej coraz wiecej rzeczy możesz,głowa do góry kochana, warto pocierpiec,a jakie później szczęście jest... nie do opisania dziewczynki juz na stole pewnie... ciekawe jak wszystkie 3 inaczej będą to przechodzić Klaudeczko,były to się ślinił zapewne, wyobrazam sobie, uwielbiam takie spotkania z ex czy ktoś się zorientował ze taka odmieniona jestes?? Horo, oby do konca... znam ten ból,mialam dosc 9 miesiaca,ale na cycuszki nie narzekałam chociaz bo wtedy urosły tak bardzo z tego mojego marnego b patrząc na Ciebie, robisz mi apetyt na jeszcze Graziu podziwiam Cie za wytrwałość, wielka musi być Twoja miłość, Ja bym dawno pewnie się poddała. twarda a zarazem cieplutka babka jestes żabulek pięknie wyglądasz w tej bluzeczce,masz co tam pakować aaaaaa i Toniu, pięęekna suknia ślubna,cudowna, Ja juz po ślubie niestety

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

belseno gratuluje pierwszego miesiąca o OCZYWIŚCIE 100LAT DLA ANIKI, Z OKAZJI URODZIN, SPEŁNIENIA MARZEŃ W NOWYM CYCUSZKOWYM ŻYCIU

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

MYA kochana, bardzo Ci dziękuję za wiadomość, bardzo pomocną zresztą, tak obrazowo i dokładnie mi odpowiedziałaś że naprawdę natychmiast zmieniłam swoje zachowanie lepiej nie mogłaś mnie zniechęcić do pośpiechu który i do mnie się wkradł. dziękuję Ci baardzo,jakby każdy lekarz tak podchodził do pacjentki,było by zdecydowanie mniej popsutych później piersiaków. dobrze że tu jesteś DKS sp. z o.o
Stary 2012-07-23, 12:57   #575
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Aniko co tam śmiech...z lepszym lub gorszym skutkiem ale jakoś się nad tym da zapanować fakt, że częściej z gorszym hihihiii ale kochana co ja miałam z kichaniem... szczególnie, że mnie na byle kurz w nosie kręci...jak się człowiek w porę nie zorientował i za nos nie złapał...łoo matko boska... a kaszel...to też cała historia o mało się nie udusiłam, bałam się kaszlnąć a w gardle drapało, łzy leciały a ja takie dziwne dzwięki wydawałam, że aż mąż się wystraszył, wode mi podawał, kuleczki z chleba.... ojjj jak dobrze, że to już minęło... gdzieś po 3 tyg. udało mi się tak w miarę normalnie kichnąć....co za luksus
O tak, kaszel to tragedia . Ja sobie syrop przeciwkaszlowy kupiłam na ten okres pooperacyjny, bo rzeczywiście boli okropnie i cycki nagle twardnieją jak kamienie, wrrrrr . Na szczęście nie kicham, a jak tylko w nosie zakręci to rzeczywiście pomaga zaciskanie skrzydełek

Anne001, cycuszki dziękują za komplement , mam anatomiczne . Masz świetne cycunie, zamieniamy się, to już postanowione . Ale siniaki też w pakiecie bierzesz
Stary 2012-07-23, 12:59   #576
grazia781
Raczkowanie

Witam was kochane
po 3 tyg labie moj pierwszy dzien w pracy powiem wam tragedia ale o 15 juz do domku
OLIVKO kochana spokojnie wiem,że sa ciezkie te pierwsze dni ale masz juz z goreczki nic sie nie zalamuj kochana musisz byc silna masz w koncu swoje wymarzone piersiatka
Jestem ciekawa jak tam nasze dziewczynki mam nadzieje,że sie szybko odezwa
Stary 2012-07-23, 13:02   #577
horo_2
Zadomowienie

Aniko,
sportowce są za małe ... moje piersi już się nie mieszczą

Agatko,
nakładałam kolorek u fryzjera... coś z goldwella na wodzie chyba 3% , kolor 9 NN.
Dzisiaj miałam tam iść celem nalożenia na to zlota (fryzjerka też niekoniecznie byla zadowolona z efektu), ale nie wytrzymałam i nalożyłam sama w domku farbę - loreal 10.21. Może nie jest jeszcze idealnie, ale prawie wróciłam do stanu przed "głupim pomysłem"

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 13:19   #578
MILENKA2012
Raczkowanie

Dziewczyny dzięki wielkie za kciuki i ciepłe słowa
Jestem już po i jest na razie super nic nie boli słonia na klacie nie mam ale pewnie dlatego że jestem na przeciwbólowych jeszcze pooperacyjnych stanęło na 325MX więc rozmiarek jak dla mnie idealny ciekawe jak tam Kasikk i Tasha- buziaki kochane

Anika całuję urodzinowo i melduję że u mnie bubli nie ma
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 13:23   #579
anika75
Zadomowienie

Horo, a może kupuj nadal rozmiar K (większych nie widziałam), ale z obwodem np. 80, nie 70. Miska pewnie będzie w nich większa, ale można przecież pozszywać gdzie trzeba. Naprawdę masz kłopot, bo Twoje piersiątka będą potrzebowały konkretnego "rusztowania"

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Milenka cholero,Ty już tutaj? No nie mogę . Czym oni Cię tam naszprycowali? Ja o tej porze leżałam wpatrzona w sufit. Gratulacje wielkie . Dziękuję za życzenia, Tobie bardziej się należą
Stary 2012-07-23, 13:51   #580
MILENKA2012
Raczkowanie

Aniko jest super leżę sobie w łóżeczku i bez przerwy gapię się w dekold ale radocha

Kasikk Tasha mam nadzieję że u Was też wszystko ok i macie już swoje wymarzone cycuszki

Na razie mogę napisać szczerze dla wszystkich dziewczyn przed że nie ma się czego bać, sam zabieg i kilka godzin po to luzik a jak będzę później jak przeciwbólowe przestaną tak silnie działać dam znać

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-07-23 o 14:02
Stary 2012-07-23, 13:58   #581
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

milenka gratulacje

ciekawe jak tam tasha i kasik, dziewczyny trzymajcie sie

zapraszam do albumu nareszcie wstawilam moje maluchy

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2012-07-23 o 13:59
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 14:01   #582
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Wystarczy jeden dzień nieobecności, a jakie zaległości trzeba nadrabiać!!!
Piszecie jak szalone!!

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

jak któraś z Was jest zaciekawiona... http://www.suknieslubne.szczecin.pl/.../DONATELLA.jpg

tylko mój biust wygląda w niej o wiele lepiej niż u modelki
gratuluję zakupu śliczna! czekamy na fotki z przymierzalni
i uważaj, żeby tam jej babeczki nie dawały do mierzenia innym, bo Ci mogą zniszczyć jeszcze przez ten rok... moja koleżanka miała taką przygodę właśnie :/ jej suknia nadal służyła za model do sprzedaży...
potem z niej zrezygnowała...

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
[/COLOR]A ja mialam wscieklizne od rana Nawet nie wiecie jak sie wkurzylam ........ :
A myślałam, że tylko ja mam takie naloty złości Czyli wścieklizne! mi to ostatnio często się zdarza wpadać w humorki...

Cytat:
Jak juz wzielam aparat w obroty, to pstryknelam tez tube i nowy stanior
WOW!!! Wyglądasz szałowo! Oj wiele bym dała za taki dekold...
musisz częściej ten aparat brać w obroty!

Cytat:
Uznam, ze to pytanie bylo tez i do mnie Bo stara nie jestem Zaslubiona 2 razy i 2 razy rozwiedziona Z obecnym TZ planujemy slub na 2045 rok Wtedy bede sliczna 65letnia panna mloda

Wlasnie cos mi sie nie zgadzalo z ta data i az weszlam do Andzikus sprawdzic No i byl tam poslizg o 2 lata Bo 65 lat bede miala w 2045, a nie w 2043
Ja kolejny ślub też planuję za...w przybliżeniu milion lat świetlnych...
Ale to może dlatego, że ja mam niefajne wspomnienia i jakiś uraz
Ale dosyć marudzenia!

Mam nadzieję, że nikt nigdy nie będzie podzielał mojej historii
Wychodźcie za mąż i bądźcie szczęśliwe jak nikt inny!!
Mocno trzymam kciukasy!

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Jestem już po i jest na razie super nic nie boli słonia na klacie nie mam ale pewnie dlatego że jestem na przeciwbólowych jeszcze pooperacyjnych stanęło na 325MX więc rozmiarek jak dla mnie idealny ciekawe jak tam Kasikk i Tasha- buziaki kochane

Jestem w szoku! Tak szybko na wizażu??
Twardzielka z Ciebie!!!
Widać, że prawdziwa cycolino-wizażystka z Ciebie
Gratuluję nowych nabytków!

Trzymamy jeszcze kciuki za Kasika i Tashę
Oby znosiły to tak dobrze jak Ty Milenko

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 14:05   #583
MILENKA2012
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny na razie znikam odezwę się później

A i zapomniałam dodać że gardło boli od tej rury jakbym miała anginę

Czas edycji: 2012-07-23 o 14:06
Stary 2012-07-23, 14:20   #584
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki nie pisałam długo ale czytałam wszystko jakoś dół mnie dopadł ciągle mam wrażenie że za małe te cycuchy jednego dnia jest OK. drugiego już nie... sama nie wiem.
anne jesteś już po zabiegu więc nie ma sobie co zawracać głowy czy za małe czy za duże, wiadomo, że w miarę jedzenie apetyt rośnie ale naprawdę masz fajne te cycunie

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:

Milenkaa o łoo matkooo to o której Ty miałaś zabieg, że już tu z nami jestes? No gratuluje samopoczucia i oczywiście cycorów
Stary 2012-07-23, 15:15   #585
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

MILENKA2012 skądś to znam, też gapiłam się w moje cycuchy jak w jakiś skarb hehe. Dobrze, że już jesteś po operacji
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 15:52   #586
19lipiec
Przyczajenie

Witam Was wszystkie!
Z racji takiej, iż piszę tutaj pierwszy raz to chciałabym się przedstawić.
Mam na imię Ania, mam 23 lata i mam małe cycki.
To jest mój największy kompleks, problem i uprzykrzacz życia! Już od paru lat czaję się z zamiarem zrobienia sobie piersi, to jest moje marzenie.
Bardzo zazdroszczę innym dziewczynom, co mają pełne, krągłe piersi.
Prawie całe moje życie kręci się wokół piersi... bo chyba każda z Was mnie zrozumie, że czasem fajne ciuchy nie wyglądają tak fajnie na ubogiej klatce piersiowej, jak u dziewczyn z ładnym większym biustem.
Ciągłe przebieranie ciuchów, które bardzo mi się podobają, odrzucanie tych, co mają większy dekolt... Jakieś wielkie push upy... to jakaś zmora!
Życie z takim kompleksem bardzo męczy i nie pozwala mi rozwinąć skrzydeł, jestem nieśmiała, wycofana.
Jestem z TŻ, z którym planujemy ślub, jakoś nie wyobrażam sobie mojej sukni ślubnej, która jest zabudowana, tylko dlatego, żeby zakryć mały biust. albo wypychać go sobie wkładkami!
Mimo, że mój TŻ mnie bardzo kocha i akceptuje mnie taką jaką jestem nie potrafi mnie zrozumieć od razu słyszę z jego strony 'NIE!'.
Chociaż ostatnio rozmawiałam z Nim na ten temat na poważnie, moje argumenty o złym samopoczuciu, o nie akceptowaniu siebie trochę poskutkowało.
Jestem dziewczyną o szczupłej figurze, która ma krągłe biodra i pupę - co bardzo mi się podoba, ale z małymi piersiami wygląda to śmiesznie, jakby mi się góra nie rozwinęła...
Mam dość! Mam prawo czuć się dobrze we własnym ciele! Chce czuć się kobietą! sexowną kobietą!

Ufff... w końcu to z siebie wyrzuciłam, coś czuję, że akurat Wy mnie zrozumiecie.

Po przeczytaniu pierwszego postu, wiem, że na razie muszę dać się trochę poznać aby należeć do klubu i móc oglądać Wasze nowe, większe szczęścia. Mam nadzieje, że i ja niedługo będę tą szczęśliwszą kobietą.

Pozdrawiam Was serdecznie!
Stary 2012-07-23, 17:29   #587
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

kasikkk87 23.07 - dziś
tasha2 23.07 - dziś
MILENKA2012 23.07 - dziś
patrycjaw1989 02.08 - 10
Sif 20.08 - 28
Lenkii 06.09 - 44
:ilovesleeping 10.09 - 48
Alex0912 12.11. - 101

witam kobitki

alez mialam dzis ciezki dzien w pracy.... nawnerwiałam sie ze ho ho, mało tego ze byl zapiepsz to jeszcze okresu dostałam = za☠☠☠isty ból brzucha i mega ból głowy malo tam nie pozabijałam
hehe musialam sie wyzalic a jak wam minał dzien kochane?

MILENKA no jestes przemocna kobitko gratuluje Ci z calego serduszka szogunie nasz
a jak tam Tasha i Kasikkk?? pewnie tez po i juz razem śmigają po sali i zagladaja w dekolciki hehe caluski
Stary 2012-07-23, 18:18   #588
malinkac
Raczkowanie

Cytat:

ale z Ciebie express
gratuluję dołączenia do cycolinek i zazdroszczę dobrego samopoczucia
Stary 2012-07-23, 19:51   #589
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki dziewczyny na razie znikam odezwę się później

A i zapomniałam dodać że gardło boli od tej rury jakbym miała anginę

A Ty juz wrocilas???? WOW super, ze tak swietnie sie czujesz Gratuluje piersiatek
Stary 2012-07-23, 19:54   #590
zabulek1
Wtajemniczenie

ANIKA KOCHANA ZDROWKA , SZCZESCIA I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6394908-bukiet-ra-a--i-szampan-nad-biaa--ym-ta--em.jpg (19,4 KB, 18 załadowań)
Stary 2012-07-23, 19:54   #591
Majirel
Raczkowanie

a ja oczywiście w złym miejscu wczesniej napisalam :/
więc ponawiam tutaj
hej dziewczynki! Mam pytanie do wszystkich użytkowniczek ktore powiększyły piersi obecnie mam miseczkę A piersi spadły mi o 2 rozmiary po ciąży i 3 wrzesnia idę na zabieg do doktorka w Warszawie, wybraliśmy Protezy teksturowane okrągłe Model 510 Dual Gel o wielkości 375cc no i teraz mam wielki dylemat czy nie będą za duże? ktora z was ma taką wielkość zrobioną i wkładki okrągłe proszę o pomoc!!!
Stary 2012-07-23, 20:00   #592
grazia781
Raczkowanie

OLIVKO kurcze kochana dobra jesteśgratuluje nowych nabytków szybko doszłas do siebie ja zdychałam jak traba jerychońska
jestem ciekawa jak u reszty naszych dziewczynek jak one sie czuja
ALEX witaj w klubie ja dzis pierwszy dzien w pracy po 3 tyg wakacjach i tez okresu dostałam myslałam ze zwarjuje ale dobrze ze pracuje juz teraz na pierwsze zmiany euro sie skonczyło i zycie wróciło do normy
Jutro Grazia jedzie na rowerku do pracy z koleżanką bedzie piekna pogoda a w sobote na basenik sie wybiore bo ma byc piekna pogoda
Stary 2012-07-23, 20:20   #593
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Graziu no witam w klubie "zrypanych dni w pracy" hehe u mnie tez piekna pogoda i chyba jutro wybiore sie na zakupki po pracy i poprawie sobie troszke humor w ten nieznośny w babskim zyciu czas
Aniko i ja dołaczam sie do zyczen. sto latek szczescia i milosci no i pieniąchów oczywiscie
Stary 2012-07-23, 20:21   #594
Agatau88
Zakorzenienie

OLIWKA
dalam cos od siebie w albumie

Gratuluje nowym Cycatkom
Stary 2012-07-23, 20:40   #595
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki dziekuje za odwiedziby w albumie to nie pozostaje mi nic innego jak czekac

Dzis podczas mycia i smarowania piersi oliwka zobaczylam dwa paski i niestety to rozstepy troche sie zalamalam ale moja skora jest podatna na rozstepy smaruje je oliwka czy mam cos jeszcze robic czy juz zoatana te rozstepy i beda nowe sie pojawiac?

Czy ja moge juz podnosic rece do gory? Sorki za tyle pytan no ale nadeszla moja chwila kiedy moge Was podpytac

Agatau a gdzie,Twoje cycorki? Mialy byc

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 20:44   #596
Agatau88
Zakorzenienie

OLIWKO
wstawie zdjecia
musze zrobic
rece na ile Cie nie boli mozesz, ale spokojnie.
Nie tak całkiem do gory.

ja tez mam rozstepy, caly dól piersi

Dziewczyny czy ktoras z Was korzystala z jakichs fajnych zabiegow ujedrniajacych na cialo i cos moze napisac?
Stary 2012-07-23, 20:48   #597
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 19lipiec Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie!
Z racji takiej, iż piszę tutaj pierwszy raz to chciałabym się przedstawić.
Mam na imię Ania, mam 23 lata i mam małe cycki.
To jest mój największy kompleks, problem i uprzykrzacz życia! Już od paru lat czaję się z zamiarem zrobienia sobie piersi, to jest moje marzenie.
Bardzo zazdroszczę innym dziewczynom, co mają pełne, krągłe piersi.
Prawie całe moje życie kręci się wokół piersi... bo chyba każda z Was mnie zrozumie, że czasem fajne ciuchy nie wyglądają tak fajnie na ubogiej klatce piersiowej, jak u dziewczyn z ładnym większym biustem.
Ciągłe przebieranie ciuchów, które bardzo mi się podobają, odrzucanie tych, co mają większy dekolt... Jakieś wielkie push upy... to jakaś zmora!
Życie z takim kompleksem bardzo męczy i nie pozwala mi rozwinąć skrzydeł, jestem nieśmiała, wycofana.
Jestem z TŻ, z którym planujemy ślub, jakoś nie wyobrażam sobie mojej sukni ślubnej, która jest zabudowana, tylko dlatego, żeby zakryć mały biust. albo wypychać go sobie wkładkami!
Mimo, że mój TŻ mnie bardzo kocha i akceptuje mnie taką jaką jestem nie potrafi mnie zrozumieć od razu słyszę z jego strony 'NIE!'.
Chociaż ostatnio rozmawiałam z Nim na ten temat na poważnie, moje argumenty o złym samopoczuciu, o nie akceptowaniu siebie trochę poskutkowało.
Jestem dziewczyną o szczupłej figurze, która ma krągłe biodra i pupę - co bardzo mi się podoba, ale z małymi piersiami wygląda to śmiesznie, jakby mi się góra nie rozwinęła...
Mam dość! Mam prawo czuć się dobrze we własnym ciele! Chce czuć się kobietą! sexowną kobietą!

Ufff... w końcu to z siebie wyrzuciłam, coś czuję, że akurat Wy mnie zrozumiecie.

Po przeczytaniu pierwszego postu, wiem, że na razie muszę dać się trochę poznać aby należeć do klubu i móc oglądać Wasze nowe, większe szczęścia. Mam nadzieje, że i ja niedługo będę tą szczęśliwszą kobietą.

Pozdrawiam Was serdecznie!
WITAJ
Ja tez miałam miseczke A a teraz mam 70 E powiem ci,że warto realizować swoje marzenia. Każdy ciuch wygląda teraz inaczej. Spełniaj swoje marzenia bo warto. Twój TŻ na pewno to doceni i bedzie mu się podobać
Stary 2012-07-23, 21:03   #598
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziekuje za odwiedziby w albumie to nie pozostaje mi nic innego jak czekac

Dzis podczas mycia i smarowania piersi oliwka zobaczylam dwa paski i niestety to rozstepy troche sie zalamalam ale moja skora jest podatna na rozstepy smaruje je oliwka czy mam cos jeszcze robic czy juz zoatana te rozstepy i beda nowe sie pojawiac?

Czy ja moge juz podnosic rece do gory? Sorki za tyle pytan no ale nadeszla moja chwila kiedy moge Was podpytac

Agatau a gdzie,Twoje cycorki? Mialy byc
o cholera! Olivko moim zdaniem sama oliwka nie wystarczy, ja mimo, że skóra stara i już z rozstępami po ciąży to profilaktycznie zakupiłam krem Pharmaceris dla kobiet w okresie ciąży i karmienia i jade tym 2x dziennie. Ja dawno temu byłam w ciąży i do tej pory kosmetyki się zmieniły i nie wiem czy to co ja mam jest ok, pani w aptece poleciła. Z tego co pamiętam to Gwendolinka pisała mi, że robiły się jej rozstępy i używała jakiś specyfików a ona też młodziutka i chyba jej poznikały ale to jej musisz dopytać.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-23 o 21:14
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 21:06   #599
MILENKA2012
Raczkowanie

Dziewczyny dzięki jeszcze raz za wsparcie

Kasikkk, Tasha jak u Was?
U mnie: Ból mnimalny - jak zakwasy po intansywnym wysiłku, samopoczucie super, staniczek 65 F oddycham bez problemu i nadal gapię się w dekold z niedowierzaniem

Dobrej nocki wszystkim, szczególnie dla TASHY I KASIKKK

Czas edycji: 2012-07-23 o 21:09
Stary 2012-07-23, 21:11   #600
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majirel Pokaż wiadomość
a ja oczywiście w złym miejscu wczesniej napisalam :/
więc ponawiam tutaj
hej dziewczynki! Mam pytanie do wszystkich użytkowniczek ktore powiększyły piersi obecnie mam miseczkę A piersi spadły mi o 2 rozmiary po ciąży i 3 wrzesnia idę na zabieg do doktorka w Warszawie, wybraliśmy Protezy teksturowane okrągłe Model 510 Dual Gel o wielkości 375cc no i teraz mam wielki dylemat czy nie będą za duże? ktora z was ma taką wielkość zrobioną i wkładki okrągłe proszę o pomoc!!!
Witaj , to bardzo indywidualna sprawa i nawet jak znajdziesz dziewczynę z takimi wkładkami to nie znaczy, że uzyskasz ten sam rozmiar biustu bo każda ma troszkę inną wyjściówkę, inne wymiary, wzrost, wagę. Ja podaje za przykład siebie gdzie w jednej piersi mam 325ml a w drugiej 275ml a wizualnie teraz te piersi mają ten sam rozmiar Posiedź tu troszkę z nami na forum i niebawem dylematy się rozwieją

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Dziewczyny dzięki jeszcze raz za wsparcie

Kasikkk, Tasha jak u Was?
U mnie: Ból mnimalny - jak zakwasy po intansywnym wysiłku, samopoczucie super, staniczek 65 F oddycham bez problemu i nadal gapię się w dekold z niedowierzaniem

Dobrej nocki wszystkim, szczególnie dla TASHY I KASIKKK
Milenka ja też tak miałam, czułam to jak zakwasy, szczęściaro jedna i dodam, że ból mnie nie dopadł wogóle więc jest duża szansa, że u Ciebie też skończy się "tylko zakwasami"

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-23 o 21:13
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości