|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
|
|
|
|
#4082 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie.
U mnie niestety w tym cyklu nie udało się - w sobotę dostałam okres :/ Ale pocieszam się faktem, że niedługo jedziemy na wakacje, może coś zmajstrujemy ![]() Poza tym, miałam pełno roboty w weekend i przez najbliższe dni pewnie też będzie podobnie, więc zaraz nadrobię zaległości z tym co u Was i będę podczytywać Was co jakiś czas ![]() Trzymajcie się |
|
|
|
#4083 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz że fajne to może się jeszcze załapię na nie ![]() Cytat:
kciuki z a bejbika oby się udałoA @ wyganiamyCytat:
A po za tym to Ty moja droga powinnaś uważać teraz na siebie a nie zakupy dźwigać Cytat:
kciuki oby się udało
|
||||
|
|
|
#4084 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Do mnie dzisiaj zawitała @
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już wstałam i od rana latam po mieszkaniu jakoś tak bez celu spać tym razem nie mogę A dziś u nas znowu piękny słoneczny dzionek i Wam kochane życze słoneczka przez cały dzień
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie teraz mi się tak przytrafiło, że tak mię wydłużył. Zawsze miałam cykle 28-29- dniowe, dlatego tak się martwiłam, bo u mnie to nie jest normalne.
|
|
|
|
#4087 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
Dziś ide szukać dywaników do łazienki ![]() Na szczescie do zadnego lekarza sie nie wybieram bo juz mam dość.. Cytat:
![]() Wiesz po tym jak cieszyli się ostatnim razem, boje się. Nie chce ich zawieść, a do konca nie wierze ze to wszystko się uda. Nie umiem sięgnąć wyobraźnią do 5 mies, dla mnie ciąża konczy się na 3 a dalej nie ma nic. Pewnie dlatego że tylko takiej ciąży doświadczyłam, smutne ale prawdziwe-zreszta sama wiesz najlepiej A objawy nic a nic! Trzymam kciuki żeby się powiodło! Bo wiem jak czekałaś na samą decyzje, więc teraz pewnie masz nadzieje że uda się za 1cs, i uda tak jak mi! A takie objawy jak zaparcia, kłucia w jajniku i ból w podbrzuszu to oczywiscie mam, ale to takie standardowe ![]() Dzastin Mam dla Ciebie taki teścik skoro Cie pobolewa w podbrzuszu to zacznij jesc 3x1 dziennie magnezu, mi w ciąży zawsze wtedy to pobolewanie przechodzi Jak masz ochote to sprobuj, bo mnie od rana cos pobolewa zaraz wezme magnez i przejdzie jak zawsze, to samo bylo w tamtej ciąży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzyma kciuki !! i wysyłam fluidy Cytat:
Nadrabiaj z TŻ ile wlezie ![]() Cytat:
A rodzinie powiem za 2 tyg
|
|||||
|
|
|
#4088 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
To 3mamy kciuki żeby nie przyszła i żeby dzwonili z dobrą nowiną w sprawie pracy. ![]() ![]() Cytat:
Piękny dziś dzionek i wczoraj było ładnie. Dobrze, że lato wróciło.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
|
|
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
Isia mam pytanko?
Wiem, że piłaś zioła o.Sroki, myślisz, że mogę je teraz zacząć pić, czy najpierw zbadać hormony? I jeszcze jedno, czy te zioła pijemy do owulacji czy przez cały cykl? |
|
|
|
#4090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj niby pobolał brzuch odrobinę i nic.Dziwne to ... gdybym lutka nie brała to luz, ale brałam! Cytat:
nie było jajek, no i też nie było śluzu, nie było skoku tempki (mimo tego nawet, że brałam lutka). Tu akurat wątpliwości nie mam.
|
|
#4091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem jak się teraz czujesz, przechodziałm przez to samo ![]() Ciekawe jak u Dzastin wygląda sytuacja
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
witam!
mnie bola piersi, brzuch jakby miala przyjsc za chwile@ ![]() z reszta snilo mi sie ze dostalam okres;( |
|
|
|
#4093 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie Kochane
![]() Zaglądam do Was tylko na chwilkę, bo jestem u rodziców na wsi a tu z łączem tak średnio. Poza tym, ciągle siedzimy na dworze, bo pogoda jest cudowna
|
#4094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!
![]() Szejda, trzymam kciuki za kolejny cykl! ![]() Mokka, wypoczywajcie, korzystaj z pogody i dbaj o fasolkę ![]() Kathe, może @ jednak nie przyjdzie. ![]() Marudex, a może zatestuj. Różne cuda się na świecie dzieją. Może faktycznie owu była, ale niezauważona. ![]() U mnie nic nowego, 3 cykl w toku. Na owu jeszcze muszę poczekać. ![]() Pogoda za to coraz piękniejsza. Jak ja lubię jak jest ciepło! Nie mogę się doczekać urlopu, a jeszcze prawie miesiąc pracy przede mną. No nic, trzeba się uzbroić w cierpliwość. |
|
|
|
#4096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to podobnie jak u nas.. odstawilismy zabezpieczanie, tyle ze nie zdecydowalismy czy juz...czy jeszcze chwilka... zdajemy sie na los poki co ![]() ciekawa jestem co tam u Dzastin.... no i witam reszte ;P |
|
|
|
|
#4097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos zaparć też mi doskwierają, jak można im zaradzić jeśli się da w ogóle? Cytat:
![]() i czekamy na relację z wizyty![]() Cytat:
![]() Dlatego na pewno i wam się uda ![]()
|
|||
|
|
|
#4098 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej dziewuszki U mnie tyle że @ nadal nie ma ale dzisiaj mnie strasznie kłują jajniki a zarazem bolą.. może to jakiś znak że zaraz nadejdzie... ale mnie to do tej pory zawodziło... Tak czy siak zapisałam się prywatnie do ginki na jutro na 18:45... więc jeżeli @ do tego czasu przyjdzie to nie pójdę i spokojnie pójdę jak @ mi się skończy na cytologię itd,a jak nie przyjdzie to pójdę i zobaczymy co jest grane więc 3mać kciuki żeby wszystko bylo ok ![]() Dziś pierwszy dzień po urlopie w pracy nie było źle... ale mam teraz kupe spraw na głowie, muszę iść za niedługo do ubezpieczalni wypowiedziec OC żeby nie zrobić takiej kuchy jak w zeszłym roku
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#4099 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moze mały kropek bedzie ![]() i dawaj nam znac
|
||
|
|
|
#4100 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
takze kto wie |
||
|
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja się przed chwilą tak wku***łam na siostre że cała czerwona na twarzy jestem
Ale zaraz zjem jaki obiad i poczytam harrego pottera to pewnie się uspokoje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jabłka jak najbardziej, bo nawet dzieciom się daje na zaparcia i zaraz idzie ![]() Dzastin trzymam kciuki zeby było ok |
||
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj @ powinna przyjść ale jej nie ma
Może po prostu się spóźni, ostatnio często mi się to zdarza. W każdym razie tempka ciągle wysoka, glutek jest więc jest nadzieja Jutro rano zatestuję - trzymać kciuki
|
|
|
|
#4103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bazile to juz 5 miesiac O.o łał. ale szybko leci.. |
|
|
|
|
#4104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#4105 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
Czy mozna sie do was przylaczyc?
|
|
|
|
#4106 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, troche podczytalam podoba mi sie u was ![]() A jesli chodzi o mnie, to zajrzalam tutaj, bo od 2 miesiecy odstawilam wszelkie zabezpieczenia i jak chyba wszystkie tutaj, oczekuje dwoch kresek. ![]() Niestety cale zycie mialam przekonanie, ze pewnie nie bede mogla miec dzieci - mialyscie tak? Albo ze bede miec problemy z zajsciem w ciaze. Co sie troche sprawdzilo, bo niedawno sie dowiedzialam, ze prawdopodobnie mam endometrioze. Zawsze z niedowierzaniem sluchalam par, ktore mowily: a my to niedlugo sie bierzemy i za max 3 mies bedziemy w ciazy. Dla mnie osobiscie jest to chyba jeden z niewielu tematow, ktorych czlowiek nie moze zaplanowac. A wracajac do mnie, to w sob/nd powinnam miec @, wiec bardzo na niego nie czekam jest 28dc i nic mnie nie boli, co jest dosyc dziwne jak na mnie, bo okresy i czas przed nim mam mordercze |
|
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej bortwinkę sobie ugotować z młodych buraczków może coś nie coś pomoże ![]() Cytat:
także uskuteczniam jedzenie jabłek ![]() Cytat:
w takim razie i rano trzymać będziemy i czekamy na dobrą nowinę
|
|||
|
|
|
#4110 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby były II kreski. Plissss...Do nas zawsze się można przyłączyć. Napisz o sobie, ile się starasz, czy robiłaś badania, co bierzesz, czy jakieś leki - itd. WITAMY A mój mąż mnie opuszcza. Musi wrócić do pracy. Jak teraz wyjedzie to wróci dopiero pod koniec września.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

toz to musi wyjsc

Mówie Ci zrób jutro rano test i poczekaj 15 minut! I pod okno daj tak żebyś zobaczyła tą drugą kreske która jestem pewna ze jest 

kciuki z a bejbika oby się udało
wyganiamy