|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Ja wolne uwielbiam spędzać z rodzinką Oczywiście z plażowania całkowicie nie rezygnuje , bo to wielka frajda dla mojej córci , ale staram sie unikać i to pewnie po części z powodu moich cycków . Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-07-24 o 12:37 |
|
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Joasiu myślę,że trafiony
choć zobaczymy co będzie gdy opuchlizna zejdzie, której podobno też nie ma dużo.... DO mojej sylwetki w sam raz, wyglądają na spore ale naturalne nie ma się rażenia, że jakieś doczepione. a dziś już pomalutku pranie poskładałam co prawda trochę się zmęczyłam i robiłam to powolutku. Także jest super, tylko rąk staram się do góry nie podnosić i n absolutnie nic nie dziwgam, sama się myję tylko do głowy kogoś zatrudniam.... JEST SUPER!!! ![]() ____________ 19 lipiec dr. A.K. 295 Mentor OKRĄGLASKI ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- A i do AGATAU jeśli chodzi o zabiegi po drugiej ciąży 3 mc po robiłam endermologię na brzuch w 10 mc po fale radiowe też na brzuch, ogólnie wrażenia pozytywne ale czy to tak naprawdę pomaga nie wiem NA PEWNO NIE SZKODZI. jestem jednak fanką sportów, i ZIMNEJ WODY, uważam ją z najlepszy kosmetyk i ogólne systematyczne smarowanko.
|
|
|
|
#633 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę! I oczywiście trzymam kciuki. ![]() Czy mówisz o p. dr co ma nazwisko jak męskie imię? ![]() To bardzo dobrze, bo nie mam zamiaru wsadzać sobie piłek do kosza, chciałabym, żeby efekt był jak najbardziej naturalny. ![]() No chyba zbiorę się w sobie i pójde... ale na samą myśl chce mi się płakać... robie w końcu jakiś krok w stronę cycuszków. Co do air maxów, no powiem Ci, że nie raz już chcieli mnie zatrudnić do przeprowadzania dzieci przez jezdnie.
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
właśnie nie skomentowalam sukienki Toni! A widziałam ją
) Toniu będziesz wygladała jak księżniczka ! Ja nie mogłam moczyć do chyba dnia przed zdjęciem szwów. Mialam się myć pod pachami itp... jak kot. Nie moczyć. Później się prysznicowałam a pierwsza kąpiel z bąbelkami to nie pamiętam nawet kiedy...ze 2 miesiace? ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- no fajne fajne Ja mam chuste w kolorze twoich air maxów... NEONÓWA też zwraca uwagę , szczegolnie jak się ściemnia
|
#635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a i teraz mu się całkiem podoba bo mam taki delikatny napis, po op planuje kolejny na żebrach pod nowym cycem to dopiero będzie hardcore ale to jeszcze trochę czasu minie bo muszę poczekać aż wszytko się wygoi, no to dawaj na ulice dzieci przeprowadzać za porządną stawkę na cycki dorobisz sobie
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Czytałam o tej p. dr dużo w internecie i bardzo ją chwalą. ![]() TŻ nie będę się słuchać to ja mam się czuć dobrze we własnym ciele! i niech się mnie słucha, bo to na pewno odbije się na plus także w sypialni. ![]() Mój nie ma nic do tatuaży, sam na mój drugi tatuaż mnie umówił jako prezent. I też mam plan żeby sobie coś fajnego na żebrach zrobic, oczywiście po operacji. ![]() A mogę zapytać ile u tej p. dr kosztuje taka przyjemność? gwendolinka no najlepiej jest jak już się ściemnia i widać tylko jak idą same buty.
|
|
#637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() madziulla to stracha mi napedzilas ta dziewczyna ![]() dziekuje za odwiedziny w albumie to kremu na rozstepy moge uzywac juz teraz tak? ten z vichy mam bo ciagle sie nim smaruje na nogach, ale mam tez inne kremy wiec moge juz teraz?nie zaszkodzi to nic?
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivka cycuchy możesz smarować jak najbardziej, tylko omijaj blizenki
skóre trzeba nawilżać a Ty jak masz skłonności do rostępów to musisz się ratować i ciesz się, że cycunie powolutku sobie do przodu idą a nie wywaliły się odrazu bo pewnie by skórka popękała. jak sie dzisiaj czujesz Kochanie?
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Jooasi czuje sie w miare dobrze, dzis sciagam plasterki i boje sie tego strasznie
bie lubie dotykac moich piersi jakos dziwnie sie czuje jak je smaruje ale z dnia na dzien coraz lepiej mam nadzieje ze najgorsze za mna Mam pytanko czu ja moge juz cos podnosic, dzis musialam poniesc dwie teczki i nie byly za lekkie i oczywiscie dziwne mam mysli
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
Agatko,
tak źle wyglądałam, ze do głowy by mi nie przyszło fotografować tego czegoś ![]() ... tak smutno, szaro, ponuro.Co do podwieszania jestem pewna, że nie będę musiała. Od dobrego miesiąca, albo dłużej większość czasu chodzę bez stanika i na szczęście nic mi nie opadło... chyba jednak nie mam tendencji do obwisania ... zresztą pamiętacie moją wyjściówkę po 3 dzieci ... nic tam nie wisiało
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli tylko sie cieszyc, uff a juz myslalam ze jakies podwieszanie bedzie. A tak unikniesz tego, co najwyzej za kilka lat wymienisz implanty ale która z nas za kilka lat o tym nie pomysli no znaczy będą takie ale nie ja Ja na pewno za kilka lat albo po ew. ciazy/ciazach uwaznie przyjrze sie mojemu biustowi czy nie nalezy mu się tuning |
|
|
|
|
#643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A piersi u każdej z nas, tak jak inaczej wychodzą po op, tak inaczej będą się zachowywać w ciąży i w okresie karmienia Miałam Wam jeszcze coś opisać.... pojechałam dzisiaj z dziećmi nad jeziorko. Niedaleko wylegiwała się panienka ze zrobionymi piersiami. Były to najkoszmarniejsze piersi, jakie w życiu widziałam... chodzi mi o rozmiar Mój biust przy tych cycach (bo inaczej nie jestem w stanie ich określić) to mikrusy Laska mega szczupła... kości biodrowe wystające, łopatki sterczące, a biust przeogromny, sztywniutki (jak dla mnie świeżo zrobiony), ani drgnął ![]() ... taka panienka rozmiaru 32 z biustem 2 razy większym od mojego (nie przesadziłam z tym porównaniem)
|
|
|
#644 |
|
Przyczajenie
|
Czy jeszcze mogę się przywitać
niezłe macie tempo.Chyba będe czytać na dyżurach w nocy ;D Udało mi się osttatnio badać piersi z implantami i gdyby pacjentka nie poinformowała mnie o fakcie i nie zauważyłabym blizn, to w życiu bym się nie poznała. Bardzo mnie to przekonało ale nie śmiałam jej spytać, czy czuje "jakoś inaczej" zawartość swego biustu. Musiałabym zerknąć do bochenka i przebiegu nn.czuciowych....Dajcie znać czy "nowe" nabytki integrują się całkowicie z wami...
Edytowane przez Pachinko Czas edycji: 2012-07-24 o 19:48 |
|
|
|
#645 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
- ja miałam poza kąpielą chodzić w biustonoszu na okrągło. Nawet do spania i leżenia. I generalnie miałam chodzić a nie leżeć właśnie po to by się chłonka wchłaniała
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-24 o 20:36 |
||
|
|
|
#646 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno ale tu widać wyraźnie, że dr chce sprzedać konkretny produkt
dając taką argumentacje wie co wybierze dziewczyna zielona w temacie a przecież implanty mentora są również implantami teksturowanymi choć występują też w gładkiej formie i jest pełen wybór kształtów i projekcji.
|
|
#647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a czym się zajmujesz, że w cudze biusty zaglądasz?moje cycuszki długo się integrowały, na dziś prawie całkowicie są moje choć chwilami odczuwam ich zawartość. może mi to w głowie siedzi ociupine
|
|
|
#649 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-24 o 21:32 |
||
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja już w domku, myślałam, ze gorzej tę jazdę zniosę, ale jest dobrze Dziewczyny dziękuję za życzenia urodzinowe i gratulacje cyckowe Pisała do mnie Kasik - cycuszki już ma, ale ledwo żyje, cycki ciągną, bolą plecki itp, czyli wszystko w normie ![]() Madziulka, ja broń Boże nie mogę masować, więc co lekarz to zalecenia i nie strasz tu nas Kochana . Pierwszą kąpiel miałam dopiero w 7 dobie po zabiegu, a teraz mogę wykąpać się pod prysznicem dopiero w piątek, czyli 11 dni od operacji. Od piątku mogę jedynie delikatnie wklepywać oliwkę omijając szwy. Najlepiej przestrzegać zaleceń swojego lekarza, bo każdy inną techniką operuje.Horo, nie zazdroszczę widoku
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez TUSIA325 Czas edycji: 2012-08-02 o 09:17 |
|
|
|
#652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi dziś na kontroli - jestem miesiąc po - lekarz nie kazał masować, w biustonoszach sportowych mam chodzić do 3 mcy po zabiegu - ale fakt, że zapomniałam zapytać czy mogę wogóle bez
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Belseno dzienkuje za odpowiedz
teczki na pewno 3 kg nie wazyly Ale mam nastepne pytanie dzis zdjelam plasterki i tam gdzie jest blizna zostaly mi takie cienkie paseczki i noe wiem cxy to tez zdjac czy to moze jakies zabezpieczenie?jutro zadzwonie do doktora chyba bo nie wiem co z tym zrobic Piersi z dnia na dzien coraz bardziej mi sie podobaja bol mija a radosc coraz wieksza na 2 tygodnie cykne jakies zdjecia bo wydaje mi sie ze troszke sie zmienilyA i jeszcze podkladam sobie pod stanik gdzie blizny opartunwk zby nic nie ucieralo chyba nic sie nie stanie? Sorki za bledy, ale pisze z kom a tak wychodzi
|
#654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A torbę przed wyjściem z domu ważyłam ![]() A i dziewczynki coś niesamowitego, bo dziś już bez maści i tych gazików więc przymierzyłam pierwsze bikini takie trójkąty z materiału bez wkładek, usztywniaczy i poduszek ahahaa i miały się na czym trzymać
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-24 o 21:56 |
|
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
witajcie kochane
mam pytanko odnośnie pensjonatu we Frydku pytanie do pań które się tam zatrzymały jaki jest koszt dla dwojga???będę wdzięczna za odpowiedź z góry dziękuję
|
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja aż taką twardzielką to nie jestem jak tu piszecie po prostu wcinam ketonal co 8 godzin
jedynie z wstawaniem mam czasami problemy jak zbyt płasko się położę ale dzisiaj dużo się ruszam i raczej siedzę niż leżę wielkie dla doktora że takie ładne cycuszki mi wyczarował z tak koszmarnej wyjściówki pierwszy raz w życiu paraduję po domu w samym staniku ku wielkiej radości mojego męża dla którego rozmiarek jest extra w sam raz a dla mnie wciąż wydają się za duże ale pewnie się przyzwyczaję i jak większość dziewczyn za parę tygodni dostanę porażenia nerwu wzrokowego i będę marudzić że mogłyby być większe
Lipiec 2012 Allergan 325MX ArtMed dr Kasprzyk Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-25 o 10:01 |
|
|
|
#657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Dziewczyny dodałam zdjęcia moich nowych piersi mam nadzieję, że komentarze będą szczere
|
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
kurna..w końcu mogę napisać
bo mam chwilę!!jak już dzieci w domu to czas mi się zminimalizował a jeszcze wczoraj urodzinki małej![]() MILENKO jesteś mega!!mi to i ketonal nie pomagał przez pierwsze 4 dni!!a pierwsze 5 nocek budziłam się co godzinę i moje plery.... ech ciężko było ale to tylko te pierwsze kilka dni!!a ty widzę dzielna jesteś..i gratulujęOLIVKO no i już lepiej?? BALSENO ja już Ci popisałam w albumiku...noo niewiarygodne ile te twoje piersi przeszły a juz wymiatasz...jestem z Ciebie dumna!!! ![]() ANIU tiaa spotkania z byłym...żeby to było takie proste !!akurat ten były nie jest mi całkiem obojętny,chociaż każdy z nas ma poukładane życie,.szczególnie ja!!...ale to już raczej zamknięta historia!!a jak się spotkamy gdzieś to później mam myślówę jakiś czas a co do piersi.. że ja tam nie ukrywam że robiłam sobie.. to powiem szczerze że usłyszałam że rewelka i to nie raz...![]() kurka....a ja masuję właśnie dziewczynki te moje piersi kocham je wiecie zeby mi się tam nic nie porobiło tylko..a jeden lewy dalej większy a prawy z kolei spięty od góry jeszcze,jakby właśnie mięsnień trzymał..i to staram się masować więcej ![]() GWEN i jak topiki...zrobiłaś furrorę co ???i te twoje zabawy...ja Cię kręcę...dawaj filmik![]() HORO a ty jak,,już końcóweczka...i córeczka będzie z tobą..ależ fajnie
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczko
super, że tak uwielbiasz swoje piersi... swoją drogą są prześliczne A ja niby przy końcu, ale to jeszcze 5 tygodni... najgorsze przede mną
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Ty masz niezły meksyk w ciąży i trójka na głowie..masz ty horo co robić...podziwiama ja miałam ciężką noc i wieczór,najpierw wkurzył mnie mój chłop...i to ostro....później mój syn nie mógł spać i tak latał do 1;30,i o tej godz córka się obudziła i marudziła do prawie 3 w nocy...ja nie wiem..jakaś pełnia była czy coś???jestem nieprzytomna a juz w pracy na dodatek jakie glupie mam sny,normalnie film scince fiction...że kosmici zabierali całą naszą populację do innego świata i wszyscy się pakowaliśmy i leceliśmy..musiałam pozałatwiać wszystkie sprawy żeby zdążyć,czujecie bluesa???
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

.

bie lubie dotykac moich piersi jakos dziwnie sie czuje jak je smaruje

a jeszcze wczoraj urodzinki małej