|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Dobry wieczór, moje Miłe
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja jeszcze w nim nie prałam, ale pachnie NIE ZIEM SKO! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1592 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Cytat:
dasz rade kochana sojka,zielona sliczne z was kobitki a ja swoje włosy dzis pierwszy raz od dawna wyprostowalam i sie zdziwilam,bo juz prawie do pasa siegaja .po porodzie odrazu do fryzjera smigam![]() w czwartek bede miala łóżeczko tamlin milego wypoczynku zycze....
Cała sztuka polega na tym,żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym ! ![]() Edytowane przez sandra23s Czas edycji: 2012-07-24 o 22:38 |
|
|
|
|
#1593 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteśmy błogosławione,bo dziecko jest darem...a błogosławieństwo to szczęście ![]() Cytat:
Potem po porodzie nie chcę zostawiać synka pod opieką dziadków na czas spotkań,tymbardziej,że one na 19.00 a wtedy zwykle kąpiel bobasa,cycuś i spanie ,więc odbębnimy i będzie z głowy. No-spe biorę teraz 3x2,więcej chyba nie można... Jeszcze raz udanego odpoczynku,buziak Zmykam spać.Pa! Colds trzymam kciuki już na jutro!pamiętam ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
albo lanie albo opamiętanie dosta łaś 2w1.A bobra masz racje, nie jest tak łatwo okiełznać jak ma się taki "daszek"
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-07-24 o 22:41 |
|||
|
|
|
#1594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak wczoraj z ciekawości się zmierzyłam, więc.. w 35t mam 89cm ![]() Filusia - Żelazo dadzą i będzie dobrze Ważne też, że z Baśką wszystko dobrze ![]() Cytat:
Kate - Dziękuje Ci!!! No, reszta też trzymać za wizytę kciukasy
|
||
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nie moge sie denerwować bo mi ciśnienie skacze do granic normalności i od wczoraj mam dawke zwiększoną, a jak ginowi powiedziałam to mnie jak zwykle standardowo szpitalem postraszył dzisiaj ![]() Jerona ide już spać bo dość mam tego dnia. Oby mnie jutro nic i nikt nie wkurzał ![]() Dobranoc babeczki |
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymamy
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Filusia szybkiego powrotu do domku
![]() Colds trzymam ![]() Nadrobilam i zmykam spac
|
|
|
|
#1598 | ||
|
Zakorzenienie
|
muminku śliczna ta sesja...
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
PS. Co to jest Pandora? ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana dobrze że Basią jest wszystko ok, podadzą Ci żelazo wzrośnie ładnie i puszczą do domku - spokojnie .. pierwsze obycie przed Tobą ale nie będzie źle Cytat:
Bafi mam pytanie - gdzie rodzisz?
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Będzie dobrze .Najważniejsze, że Basieńka zdrowa i duża ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- No właśnie... niewierzący chrzestny... coś tu nie gra. ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- tamlin obyś odpoczęła
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pandora to firma z biżuterią. Ale wypuściła bransoletki i milion róznych koralików. potem to samo zrobił Apart i inne firmy. ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Przecież nikt się ateistą nie rodzi. ![]() A tym bardziej jak się jest wychowywanym w wierze katolickiej. |
|
|
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
a co tu dzis tak pusto???
dzien dobry a co myslicie o imieniu JULITA???
tak - na zwsze 30,09,2012 30.03.2016 Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2012-07-25 o 06:52 |
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Pyskowice rodziłam tam Klaudię, dodatkowo mam info z pierwszej ręki, bo kolegi żona tam w maju rodziła a 2 tygodnie temu moja sąsiadeczka, która ze mną prawie łeb w łeb w ciąży chodziła
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-07-25 o 07:03 |
|
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
wstawać śpiochy ![]() ja już na nogach jestem pranie zaczęłam robić Niuni dzisiaj trzeba było się już zmobilizować bo dzisiaj w nocy miałam pierwszy skurcz .. nie był jakiś mega mocny i długi ale mnie obudził a więc trzeba się szykować pomalusieńku ale trzeba Cytat:
Julitka bardzo ładnie, mojej koleżanki córcia ma tak na imię i jest kochana Cytat:
rozumiem czyli pyskowice mają lepsze warunki niż Gliwice wg Ciebie ? jejku ja nadal niezdecydowana a jak ze znieczuleniem w pyskowicach ???
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, ale ja dzisiaj miałam noc dziką
![]() Jak nie do wc trza było wstać to dzidzia nie dawała potem zasnąć. Coś mu sie ostatnio pory pomieszały bo w nocy sobie baluje i żebra mi przestawia. Wczoraj wieczorem myślałam że z bólu sie skręce. Kilka lat temu pies mi wyszarpał w barku ręke i jak gwałtownie nią coś zrobie to mi z zawiasu wyskakuje i musze ją sama na miejsce włożyć. Niby wczoraj nic gwałtownie nie zrobiłam tylko to co zwykle bo sie podnosiłam z łóżka żeby wstać i tak mi strzeliło że chyba zbladłam. A mój chłop jeszcze do mnie z pretensjami co ja wyprawiam i że mam iść z tą ręką coś zrobić. Tak, teraz pójde albo najlepiej zaraz po urodzeniu a ten palant sam z niemowlakiem zostanie. Jezu jaki on jest z ciemnej masy ulepiony kurrrr!!!!!! Konczi co Ty już za skurcze miewasz?? |
|
|
|
#1606 |
|
Raczkowanie
|
Cześć mamcie witam się z samego rana i lecę Was nadrabiać
![]() Do później
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidulka .. zostaw go z Niuniusiem szybko Cię do domu sprowadzi ehh ale z tym barkiem to niefajnie nie wiem co to za skurcz ale się pojawił ... były dwa trzeci już się nie zjawił
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ból nie straszny i wiem, że to wytrzymam, po marudzę trochę pomarudzę i urodzę . Moja siostra rodziła w Gliwicach i bardzo sobie chwaliła, ale ona tam rodziła min dlatego, że na porodówkę ma 5 minut w kapciach, do tego personel szpitala się zmienił na lepszy, fajne położne więc teraz już nie ma tam takiej jazdy. Ja znów jak miałam rodzić Klaudię to mój ginek od razu polecił mi Pyskowice.
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-07-25 o 07:49 |
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochaniutkie,
zwariuję ![]() znalazła sobie nową zabawkę: kawałek rurki pcv i zaczęła po mnie z nią skakać dobrze, że nie po brzuchu tylko po nogach i koło twarzy.Wstawiłam za to sobie pranie z rzeczami dla malutkiej, bo teściu wczoraj przywiózł mi proszek, w którym teściowa prała pościel itp.: Lovele. Tylko, że do białego ona jest nic się nie stanie jak upiorę w niej też kolor??![]() czy włączałyście podczas prania dziecięcych ubranek funkcje łatwe prasowanie? normalnie na program dziecięcy ją nastawić? sojka ślicznie wyglądasz zazdroszczę takiej figurki, a o biuście nei wspomnę maggie to widzę, że nie jestem jedyna niecierpliwa Chyba nasze dziewczynki już nie okażą się chłopcami co? co do płynu to sam proszek wystarczy kate nie no pewnie najlepiej wyrwać zęba zamiast go próbowac leczyc, ah Ci mężczyźni ![]() a my nie mamy chrzestnej nie może być dwóch facetów?zielona filusia najważniejsze, że z niunią wszystko ok. W szpitalu dadzą leki i wszystko wróci do normy ![]() iwoncia nie stresuj się na zapas, damy rade. Mnie poród tez straaasznie przeraża ale staram się o nim nie myśleć Ja porodówkę zwiedziłam podczas pobytu w szpitalu ale teraz w sierpniu wraz z mężulem po porodówce i oddziale oprowadzi nas położna![]() kajaja mi się nie podoba
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.mamazone.pl/artykuly/ciaz...na-hicksa.aspx
|
|
#1611 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam straszną zgage od wczorajszego wieczora.juz nie wiem jak sobie z nią radzić.ostatnim razem cola pomogła a teraz nic |
|
|
|
|
#1612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie martw się. Zrobią badania, wykryją przyczynę i zadziałają. Najważniejsze, że z malutką jest wszystko ok. A Ciebie mam nadzieję nie będą trzymać zbyt długo w szpitalu. |
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 33 tydzień leci i w piątek wskoczymy w 34 - cholibka to będzie 6 tygodni do punktu 0
Nic ubieram się budzę małą bo mają wycieczkę do amfiteatru na górze Świętej Anny
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki kochana już czytałam właśnie więc nie panikuję jutro idę do ginki to się zobaczy co tam mała wyprawia co do szpitala w sobotę pojadę do pyskowic i do gliwic i zobaczę co zdecyduję Bafi właśnie sprawdziłam, że wg OM mamy 1 dzień różnicy między sobą
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-07-25 o 07:59 |
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie to ja już miewam od chyba miesiąca ale baaaaaardzo rzadko i znikają jak pozycje zmienie. A mnie coś umknęło że Bafi z naszych okolic ![]() Ała, mój biedny bark będzie mnie boleć teraz tydzień ![]() Włączyli ciepłą wode Jak wreszcie zwleke sie z wyra to pranie nastawiam i wreszcie porządnie sie wieczorem sama wypiore
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Konto usunięte
|
konczi Ty przynajmniej skurcze czujesz a mi wychodzą na ktg a ja nic
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie te delikatne to ja czuję od 19t tak? nawet przy fenku a teraz były inne ale spoko damy radę jeszcze 3 t donoszę mówię Wam a jak nie to yyy nie no muszę i już [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;35497592]konczi Ty przynajmniej skurcze czujesz a mi wychodzą na ktg a ja nic no tak moja ginka nie panikuje bo przecież wg niej to 34t i że spokojnie za 2 tyg odstawimy fernka i rodzić można ...
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze w tym wątku coś czuje że narodziny pierwsze sie posypią ![]() Musze se aż ciśnienie zmierzyć... |
|
|
|
|
#1619 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieeeń dobry!
Choco, co się stało na Ujastku że masz takie zdanie? Kasia, to super że Ci się podoba w Koali, mieliśmy się wybrać już dawno ale mój mąż nie może się zebrać żeby wybrać termin zajęć jak dziś nas nie zapisze to będzie awanturka
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
konczita mi ginek też chce odstawić fenka gdy 36t będę miała skończonych. Masakra to będzie koło 17 sierpnia
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

), ale przy okazji mają mi zrobić badania w celu wykrycia przyczyn aż takiej anemii...

.po porodzie odrazu do fryzjera smigam
trzymamy

po 50 miałam 154 dlatego lekarz kazał mi powtórzyć badanie, tym razem 75 g... a przez te niecałe dwa tygodnie miałam się w niczym nie ograniczać i jeść normalnie by nie zafałszować wyniku. a Ty czekałaś do powtórzenia badania czy od razu zalecono Ci dietę?