Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 22:02   #3181
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

ja wcześniej uwielbiałam wszystko co słone, czipsy głównie! Słodyczy niemal nie ruszałam. Teraz na odwrót - oscypek - bleeee

marsi to super, że Ci przeszło, oby nie wróciło!

jeszcze 5 dni do wizyty

idę spać, bo padam

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 22:04   #3182
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A może taka tyci tyci namiastka oscypka jak rolada ustrzycka? Pewnie wiecie co to - po prostu wędzony ser, to można chyba wszędzie dostać.
no nawet w lidlu jest ale do grillowania się nie nadaje
pewnie bedę musiała sie pocieszyc podróbkami typu serek góralski- wyglada nawet identycznie
dzowniłam do TZ bo jest w górach- tylko w rejonie dolnoslaskim, może jest szansa że coś upoluje
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 22:18   #3183
Debrah
Zakorzenienie

Kurczę wiecie...zauważyłam, że mam taki "wydęty pępek" wystaje mi bardziej. Po tym widać, że coś jest na rzeczy..i skóra na brzuchu bardzo opięta taka, widać, że to nie z przejedzenia jest (w ciuchach nie widać grubszych wiadomo, w czymś cienkim tam), po prostu zupełnie inny brzuch.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 22:18   #3184
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no i po co się odzywała

przyślij mi paczkę żywnościową w moim mieście nie ma szans na oscypek
u ale emotka, ale mnie naszly skojarzenia

U mnie w mieście też nie, w centrum naszego kraju? haha kumpela mi przywiozła z gór mniam mniam, ale w sklepie są takie "podrabiane" oscypki które też nieźle smakują

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 22:19   #3185
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, to FMF to po prostu badanie u lekarza z tym certyfikatem

http://www.ultramedica.pl/usg_w_krak...4_tygodni.html
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 22:38   #3186
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę wiecie...zauważyłam, że mam taki "wydęty pępek" wystaje mi bardziej. Po tym widać, że coś jest na rzeczy..i skóra na brzuchu bardzo opięta taka, widać, że to nie z przejedzenia jest (w ciuchach nie widać grubszych wiadomo, w czymś cienkim tam), po prostu zupełnie inny brzuch.
hehe ja mam to samo, pewnie lada moment wywali nam pępek i będziemy mieć taki śmieszny guziczek- ale nie pamiętam w którym to tygodniu
potem jeszcze dojdzie ciemna krecha biegnąc od wzgórka do pępka
Stary 2012-07-24, 23:32   #3187
---AgA---
Raczkowanie

badziebadzia - ja w poprzedniej ciąży zainwestowałam w taka piłkę ale niestety pamiętałam o niej tylko jak mnie kręgosłup bolał od siedzenia przy biurku i tylko wtedy używałam, potem jeszcze kilka razy ale jeżeli masz wiekszą motywację i siłe woli do ćwiczeń to nawet fajne....

Ojjj pamiętam jak ja nieznosiłam tego pępka w poprzedniej ciąży .... Nie sądze żeby coś w tej kwestii sie zmienilo...
---AgA--- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 00:05   #3188
Debrah
Zakorzenienie

Do dziewczyn ktore sa juz mamami: bardzo Wam sie zmienil np biust po ciazy, brzuch?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 01:45   #3189
Lenova
Wtajemniczenie

Piękne macie te sukienki, tez bym sie swoja pochwaila ale nie pamietam strony no ale w sumie to na mailu macie, ja mialam taką retro stylizacje bardziej.
Znowu mi narobiłyscie smaka na oscypka i gdzie ja tutaj go znajde u angolów (((

Mam do Was jeszcze takie pytanie troche z innej beczki. Bo moja bratowa ktora jest w 30 tyg ciazy czyta swojemu Brzuszkowi wieczorem bajki i mowi ze juz od 12 tyg dziecko slyszy a ja mialam gdzies w szkole ze co prawda uszy sie ksztaltuja w I trymestrze ale sluch dopiero sie rozwija w 26 tyg. Myslicie ze my tez juz mozemy czytac i puszczac muztyke maluchom? I co jest lepsze czytanie bajek przez matkę czy puszczanie z płyty przez lektora ?
Wiem ze to taki ni stąd ni z owąd temat ale tak pomyslalam ze moze juz warto naszego malucha otaczac różnymi bodzcami .
pozdrawiam i kolorowych snow
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 06:49   #3190
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
hehe Delicjanko będziemy korespondencyjnie razem biegać

noooooo ja też śpię, codziennie do 11-12 i jeszcze w ciągu dnia mi się zdarza, tak 2 godzinki...... Dzisiaj już dawno bym spała ale była teściowa i jak zwykle ostatnio mi na nią hormony buzują i jestem zła :P
Witam z rano
a co ja mam powiedzieć codziennie o 5 wstaje choć ostatnie dni to tak 10 po i potem pędzę na autobus a spać idę tak 21 z minutami
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 07:25   #3191
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
rany, niech mi ktoś przyśle oscypek i żurawine

mam takiego smaka, co tu zrobić
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Jadłam wczoraj oscypka mmmmmm
Witajcie
ja ostatnio zjadłam scypka (na ciepło bo takie mi bardziej podchodzą) a potem wyczytałam, że w ciąży to nie bardzo zalecają (listerioza)

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 07:44   #3192
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Dzień dobry
Byłam już o 6 na spacerze w lesie z psami. Straaasznie mi się nie chciało, ale obiecałam im wczoraj ten spacer Wróciłam, poszłam po bułeczki i siedzę teraz z moją ucztą śniadaniową
Co prawda bez oscypka, ale był soczek pomarańczowy (w czasie ciąży wszystko co pomarańczowe jest dla mnie number 1) Jest herbatka malinowa, 2 bułeczki i twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem
Zbierało mi się rano na haftowanie, ale jak wlałam tego soku do żołądka pustego to zrobiło się lepiej Ahh też bym chciała znaleźć jakieś fajne ćwiczenia, ostatnio szukałam to nic mi nie wpadło w oko, ale fakt, że miałam wtedy zły humor, więc i tak byłam "na nie" Dość już mam tego nic nie robienia, zawsze jeździłam w długie trasy rowerowe, albo jakieś solidne cardio a teraz to cóż... Chodzę ile się da, ale gdzie ja mam w kółko chodzić, na cmentarz i do biedronki? Po pierwsze to jakieś zajęcie, a po drugie niech te kg idą w dzidzię, a nie w moje schaby plecne Muszę sobie znaleźć jakąś motywację, BlackSanctum ma doskonałą No to moja rozprawka z rana, swoje wymarudziłam już, udanego dzinka dziewczynki
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:04   #3193
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A ja dzisiaj na Szyndzielnię z rodziną
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:20   #3194
badziabadzia
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki ja mam dziś w planach opalanie nóg
Stary 2012-07-25, 08:26   #3195
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Ja tam wierzę, że wyczaję jakieś w lumpie a i tak najwięcej chodzę w legginsach. Z moim 158cm też praktycznie wszystkie spodnie za długie, w smyku powinnam się pewnie ubierać, to byłoby ok Ale skracam sobie zawsze, a fason się nie psuje, bo zawsze można zwęzić, czy coś
Zrobiłas mi ochotę na tego 3bita
Ja tez ledwo 160 i spodnie skaracam wszystkie ale u krawcowej i tak że przyszywa mi orginalny spód i prawie nie widac że skaracane.

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
2 dyszki dołożyć to pewnie, tylko że w mamowych sklepach dżinsy kosztują ok. 160 zł, a za te z targu dałam 70 i też są ok
WIem, tylko że na rynku zapłaciłam 79 a potem w C&A na wyprzedaży kupiłam za 99 i o wiele lepiej leżą; maja jeszcze spódniczki ale jescze nie przecenione.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:31   #3196
ilkas
BAN stały

cześć
nie mogę spać już od 7 jeszcze jak wracałam z toalety do łóżka, to coś mi strzyknęło w kolanie i wywaliłam się prosto na mojego śpiącego męża gdybyście widziały jego minę

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Ewik, cwicze odkad minely mdlosci - pewnie ze trzy tygodnie bedzie a na allegro od 40 zl takie pilki chodza (z wysylka) wiec nie jestt tak zle.. Wlasnie w necie znalazlam cala mase cwiczen na cize z nia i dlatego sie zastanawiam czy kupowanie ma sens
ooo a gdzie znalazłaś takie ćwiczenia? Ja się też coraz poważniej zastanawiam nad ta piłką. W sobotę wyjeżdżam na urlop na 2 tygodnie i chyba sobie zamówię jak wrócę.

Dziewczyny, wiem, że sushi nie wolno - bo surowe, ale można np sushi grillowane czy też nie? Mam smaka i poszła bym dzisiaj

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Zrobiłas mi ochotę na tego 3bita
aaa właśnie ! a propo 3 bita!
jeszcze raz dziękuję za przepis zrobiłam wczoraj i wyszedł przepyszny. Mąż w siódmym niebie
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:32   #3197
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
hehe Delicjanko będziemy korespondencyjnie razem biegać

noooooo ja też śpię, codziennie do 11-12 i jeszcze w ciągu dnia mi się zdarza, tak 2 godzinki...... Dzisiaj już dawno bym spała ale była teściowa i jak zwykle ostatnio mi na nią hormony buzują i jestem zła :P
Zazdroszczę spania - ja wstaję o 6.30 (na 8 do pracy), a w łóżku staram się być przed 22.

Przyjechała wczoraj do moich rodziców kuzynka ze Szwecji ze swoją 2 letnią córeczką - jaka słodka i śliczna (ma ciemną karnację i egzotyczną urodę po ojcu Hindusie) Szkoda mi dziecka, bo niestety jest chora - jest opóźniona w rozwoju choć na pierwszy rzut oka tego nie widać. To po chorobie, jaką przeszła w tamtym roku, z której z cudem wyszła, bo już mózg jej obumierał

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:35   #3198
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Zrobiłam też te badania, o które wczoraj pytałam - grupa krwi i IGM Toxo, zapłaciłam 60zł.
Tani, ja za samą grupę krwi płaciłam 56zł.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
oj tam dziewczyny, nie ma co się przejmować brzucholem, póki się nie przytyje 30kg
ja się boję, że jak do końca ciąży niedajtyboże będę musiała leżeć (a już mnie tym straszy gin) to właśnie skończę na +30kg......
Bratanic amojego męża przytyła prawie 40 kg, teraz już urodziła i po porodzie waga spadła z 108 do 80 ale była na jkichś badanich i stwierdzili że jeszcze ma w organizmie zatrzymane 26 litrów wody. Masakra.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-07-25, 08:38   #3199
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny, a co myslicie o takich pilkach do cwiczen? Warto zainwestowac?
Ja pożyczam niedługo od koleżanki. Nie wiem jak się nią dokładnie ćwiczy ale myślę, że później przy większym brzuchu fajna opcja.
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Śliczne sukienki wszystkie To i ja się pochwalę swoją :P
http://igarbridal.com/galeria/suknie...2011/1126.html

p.s. spacerek z TŻ bardzo udany
Bardzo oryginalna!

Ja nie mam zachcianek. Jedyna rzecz jaka za mną chodzi to sushi Już nawet niech będzie z ugotowaną rybą ale ten ocet, to wasabi..... Ale robić nie ma komu....
Dziś genetyczne USG z TŻtem nie wiem jak to będzie
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:45   #3200
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
tez sie martwie o kg, tym bardziej, ze teraz bylam zadowolona ze swojej wagi ale postanowilam, ze jak juz dojde do siebie po ciazy to zapisuje sie na silke juz ustalilam z tztem, ze bedzie na godzinke zostawal z malutka oczywiscie jak przyjdzie co do czego to moze nic z tego nie wyjdzie, ale jakis plan jest.. A na razie codziennie wieczorem sobie cwicze i mam nadzieje, ze to pomoze jakos
My na zime kupujemy (mam nadzieję) orbitka i po porodzie zamierzam ostro na nim ćwiczyć

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Okej.
Ślubna wygląda o tak:
http://img09.allegroimg.pl/photos/or...6/2514563669_2
Na mnie wygląda zupełnie inaczej, ten dół jest ogromny i bardzo rozłożysty, na żywo jest po prostu duuuuużo ładniejsza.

A na wesele dołączam w załączniku.
Ślubna boska, ta na wesele też
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-07-25, 08:45   #3201
Hosenka*
Zakorzenienie

Siłownia nie dla mnie Nudne strasznie .... Przed ciążą chodziłam parę lat na fitness, a zaraz przed tym jak sie dowiedziałam o dzidziusiu zaczęłam zumbę - zdecydowanie wolę skakanie na fitnessie czy zumbie niż monotonne ćwiczenia na siłowni.

Wiem co bym zjadła Galaretkę warzywno-mięsną Chyba zrobię dziś

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:49   #3202
Ifwka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35491622]Ja daleka jestem od panikowania w tej kwestii, nie wolno to nie używam, proste, ale też nie schizuję jak użyłam wcześniej. Na własnym ślubie piłam, a w ciąży byłam, przecież tego nie cofnę? nie wiedziałam rzecz jasna o ciąży ale nie zadręczałam się, bo to nic nie da.[/QUOTE]
Szaja piękna suknia
Ja używałam np afrin na katar bo mi się ciurkiem z nosa lało że nie mogłam sobie już poradzić a potem doczytałam że w ciąży niewskazane i teraz już nie używam; no ale tego wczesniej nie cofnę, mam nadzieje tylko że nie zaszkodziłam fasolce
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-07-25, 08:54   #3203
marsi11
Zakorzenienie

hej,
ale dziś pospałam
zaraz muszę jakieś ciasto upiec bo dostaliśmy wczoraj zaproszenie do kolegi Samuela z klasy no i mamusia mnie przy okazji na kawkę

Cytat:
Do dziewczyn ktore sa juz mamami: bardzo Wam sie zmienil np biust po ciazy, brzuch?
no mi niestety na początku bardzo- karmiłam cycem dwa lata, byłam załamana i gotowa na operacje o której zresztą zawsze marzyłam
po jakimś czasie cycki wróciły do normy- wtredy miałam miseczkę A małe B, teraz ledwa w C wchodzę a cycusie są cud malina
też mam zamiar karmić, może nie dwa lata a operacje i tak sobie zrobię ale to po 3 dziecku

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Bo moja bratowa ktora jest w 30 tyg ciazy czyta swojemu Brzuszkowi wieczorem bajki i mowi ze juz od 12 tyg dziecko slyszy
ja dużo słucham muzyki i to od ostrego rocka po muzykę poważną
nie czytam do brzucha bo jestem gaduła i dzieciak słyszy,że matce się japa nie zamyka
kiedy urodziłam Samuela gadałam do niego bez przerwy i czytałam mu bardzo szybko (opłaciło się bo szybko zaczął gadać i jest molem książkowym)
baby w szpitaly nic nie mówiły do swoich dzieci- dopiero pod koniec zaczęły do nich mówić- bo im powiedziaam,że jak tak można milczeć do maleństwa

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość

Dziewczyny, wiem, że sushi nie wolno - bo surowe, ale można np sushi grillowane czy też nie? Mam smaka i poszła bym dzisiaj
nooo, ja ostatnio byłam, powiedziałam,że jestem w ciąży i proszę o pyszności pt grillowana ryba, krewetka w tempurze itp
smakowało mi o wiele bardziej niż z surowego
uważaj tylko na knajpe sushi 77- moj TZ kiedyś tam się zatruł
a jak będziesz mieć kiedyś ochotę to możemy spotkać się na sushi

szkoda,że jeszcze nie mieszkam u siebie bo normalnie bym Cie zaprosiła na domowe- jestem miestrzem w robieniu sushi
Stary 2012-07-25, 08:59   #3204
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Jedyna rzecz jaka za mną chodzi to sushi Już nawet niech będzie z ugotowaną rybą ale ten ocet, to wasabi..... Ale robić nie ma komu....
aaa, czyli grillowanie sushi chyba można, prawda? straaaszną mam ochotę. Trzymam kciuki za wizytę !

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Siłownia nie dla mnie Nudne strasznie .... Przed ciążą chodziłam parę lat na fitness, a zaraz przed tym jak sie dowiedziałam o dzidziusiu zaczęłam zumbę - zdecydowanie wolę skakanie na fitnessie czy zumbie niż monotonne ćwiczenia na siłowni.
Siłownia też nie dla mnie. A o zumbie to nawet mi nic nie mów
Wczoraj tak marudziłam o tej zumbie mężowi, że wieczorem powiedział, że mi zrobi zumbę w domu. No i zrobił. Myślałam, że umrę ze śmiechu
Stary 2012-07-25, 09:04   #3205
malizna777
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny.
Pochwalę się i ja, że byłam na usg w zeszłym tygodniu (teraz mam 13 tydzień) i wszystko w porządku. Pan doktor zbadał przezierność, serduszko, "zawartość" głowy malucha, dokonał tysiąca pomiarów i orzekł, że maluch na dzień dzisiejszy jest zdrowy. Same wiecie, jaka to ulga dla "świeżych" mamusiek.
Co prawda miałam niezłe przejścia, bo w środę gdy już byłam w gabinecie mój lekarz dostał tel o komplikacjach przy porodzie i musiałam wracać do domu bez niczego (parenaście km), a następnego dnia na jego dyżurze w szpitalu (na którym miał mi to usg w końcu zrobić) też wypadł akurat wtedy gdy miał mnie zbadać poród i czekałam chyba ze 2 godziny. Plus jest taki, że za wizytę (a chodzę generalnie prywatnie na usg, bo ma lepszy sprzęt) nie wziął kasy.
Takie miałam "szczęście" a usg chciałam koniecznie zrobić bo w piątek wyjeżdżaliśmy na wakacje.
A nawiasem mówiąc już z urlopu wróciliśmy bo dostaliśmy telefon o pogrzebie w rodzinie (dziadek męża) i tłukliśmy się wczoraj pół nocy i pół dnia z Bydgoszczy na południowy-wschód, gdzie mieszkamy.

Aha. I jeszcze mój mąż wreszcie uwierzył (jak zobaczył na monitorze), że będziemy mieli dziecko I bardzo mu się podobało, że jak sam to wyraził maluch "dał z półobrotu" nogą w stronę sondy usg, bo jakoś mu się to gniecenie brzucha nie spodobało i zakłócanie jego spokoju też

Pozdrawiam wszystkie mamuśki.
malizna777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 09:04   #3206
mitabe
Rozeznanie

Hej dziewczyny jeden dzień nieobecności, a wy tyle napisałyście, że chyba cały dzień posty czytać będę.

Ja wczoraj miałam wizytę u giną w związku z moimi bólami brzuszka. Rano jak wstałam jeszcze zrobiłam siku do kubeczka i zaniosłam do laboratorium, jakoś mnie wieczorem przy sikaniu zapiekło więc stwierdziła, ze skoro idę i tak do gina to sprawdzę i to. Gin zrobił usg, u dzidzi wszystko ok , jednak wyniki były nie za dobre. Mam infekcję pęcherza , kazał mi zjeść opakowanie uroseptu, a jak nie przejdzie to będzie antybiotyk. Okazało się, że część z tych boli jakie miałam były wynikiem infekcji a nie powiększającej się macicy.
Dodatkowo moje bóle pleców nie są bólami kręgosłupa, a wynikiem gromadzenia się piasku w nerkach .
A i jeszcze jedno, czasami miałam uczucie tak jakby coś siedziało w środku brzucha twardego, tak jak myślałam to dzidzia, ale to nie za dobrze bo macica mi trwardnieje więc nadal muszę nospę brać, aby nie było tego uczucia - brzusio ma być mięciutki o!
Sory jak zanudzam, ale musiałam się wygadać

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 09:05   #3207
ilkas
BAN stały

Cytat:

nooo, ja ostatnio byłam, powiedziałam,że jestem w ciąży i proszę o pyszności pt grillowana ryba, krewetka w tempurze itp
smakowało mi o wiele bardziej niż z surowego
uważaj tylko na knajpe sushi 77- moj TZ kiedyś tam się zatruł
a jak będziesz mieć kiedyś ochotę to możemy spotkać się na sushi

szkoda,że jeszcze nie mieszkam u siebie bo normalnie bym Cie zaprosiła na domowe- jestem miestrzem w robieniu sushi
oołłł noooł. i po co to mówiłaś?!?! To kiedy się przeprowadzasz na swoje? Ja jeszcze sama nie próbowałam robić - chętnie przyjmę lekcje
ok, 77 będę omijać szerokim łukiem
a co do spotkania na sushi - jestem jak najbardziej ZA
Stary 2012-07-25, 09:25   #3208
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczynki ja mam dziś w planach opalanie nóg
O ja chyba też sobie troche posiedzę na słoneczku hmmm może bym jutro pojechała po samochód tż i pojechała do jego rodzinki na wieś troche posiedzieć na słoneczku hmmm ...

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ja pożyczam niedługo od koleżanki. Nie wiem jak się nią dokładnie ćwiczy ale myślę, że później przy większym brzuchu fajna opcja.

Bardzo oryginalna!

Ja nie mam zachcianek. Jedyna rzecz jaka za mną chodzi to sushi Już nawet niech będzie z ugotowaną rybą ale ten ocet, to wasabi..... Ale robić nie ma komu....
Jak to nie wiesz jak to będzie?? Dzidzia zdrowa ! TŻ zachwycony !

Nie jadłam nigdy sushi bu.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 09:43   #3209
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Nie jadłam nigdy sushi bu.
ja pierwszy raz spróbowałam chyba jakoś 2 lata temu. I odtąd pokochałam miłością absolutną Musisz kiedyś spróbować
Stary 2012-07-25, 09:52   #3210
hope01
Zakorzenienie

Hej
MASKARA, tydzień jest okropny - tak mi się nic nie chce dziewczyny!!!
Siedzę w robocie i głowa mi normalnie sama leci, oczy się zamykają, pogoda burzowa z tego co widzę
w nocy mnie obudził tak cholerny ból obok pępka!!! ani się ruszyć ani nóg podkurczyć - nic. Tylko przeczekać aż przejdzie z zaciśniętymi zębami. To nie od ciąży na pewno bo już od roku mam takie napady nie raz, nie wiem co to może być. Jak powiedziałam lekarce kiedyś to z politowaniem na mnie popatrzyła, że wymyślam
Madam w końcu jesteś, nadrób nas
suknie piękne! Black
mnie coś gardło pobolewa od wczoraj... Co mogę bezpiecznie zażyć albo co, hm?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości