|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
29 zł z przesyłka na allegro są te 200ml
![]() |
#1772 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
![]() Dominik też dzisiaj rano strasznie płakał, ale zrobił kupkę i jak ręką odjął, więc pewnie brzuszek ![]() Ale ze mnie ![]() ![]() Cookie, sory już edytowałam ![]() Też straszą mnie sądem. Ja podałam inne dane, nieprawdziwe, więc list pewnie nie dojdzie, IP napisali że mają ale to jakieś inne nie moje. Czytałam w internecie, żeby nie płacić. To naciągacze. Dzisiaj dzwonię na infolinię. Aga, nie wybierasz się czasem do Wiednia do siostry w odwiedziny? ![]() Bo ja jadę z Dominikiem prawdopodobnie 5 sierpnia na tydzień ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że Hania już lepiej się czuje ![]() Domek ma drzemkę, jak wstanie to jedziemy na spotkanie z Anią i Adasiem ![]() Musimy jechać na rowerze, bo wczoraj zostawiłam auto u mechanika ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcą ochrzcić Fabiana w pl. Może sie wybierzemy do polski na chrzciny bo cos zaczyna przygadywać o chrzestną i można by było Lili zrobić roczek z prawdziwego zdarzenia ![]() A w którą część Wiednia jeździsz? który bezirk? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sernik został- zapraszamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Bry ![]() Filip w żłobku, a ja dzisiaj leniuchuje ![]()
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Sarenka dziękuje za wszystkie komplementy
![]() Dzisiaj na plaze zabieramy córke mojej koleżanki (będzie robiła za nianie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Młody dziś wstał wcześnie bo o 7:50 i przeszedł samego siebie ![]() Dałam go rano do łóżeczka i wzięłam się za robienie śniadania i sprzątanie, bo spodziewamy się dziś wizyty. I kręcąc się w kuchni (mamy aneks) poczułam smrodek, ale myślałam że może to śmieci. A to pielucha młodego nie wytrzymała ciśnienia i bokiem wyszło, a młody rozsmarował wszystko na sobie, prześcieradle i szczebelkach ![]() Nie bardzo wiedziałam od czego zacząć i jak się za to zabrać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super Tymek ![]() Piękna dziewczynka ![]() Cytat:
My wczoraj trochę przeholowaliśmy, bo w sumie 3 godziny jechaliśmy z przerwą około 15-20min na placu zabaw ![]() Dopiero jak człowiek z auta przesiadł się na rower to się okazało, że Kraków zbudowany jest wyłącznie na górkach mniejszych i większych i wszędzie są podjazdy ![]() ![]() A jeszcze odnośnie fotek ze spotkania chłopaków - oni tak dorośle wyglądają. Przy nich mój Julian to taki niemowlaczek ![]()
![]() |
#1777 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do Wiednia do rodziny lecicie, czy tak odpocząć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Hania i Szymek ![]() Brumku Tymek wyglada rewelacyjnie w zabie. Domek i Adas jak starzy kumple ![]() Sarenka jak zwykle urocza. Moja Wiki jak jest zmęczona to staje przy ścianie i sie z nią całuje ![]() Co do roczku. Cały czas byłam przekonana ze będziemy w UK i tu zrobię malutkie przyjęcie z tortem dla naszej trójki. Teraz sie okazuje ze jednak bede wtedy w PL tylko sama z Wiki bo Tz dojedzie juz po urodzinach. No i mam problem bo nie wiem co tu zrobić. Czy robic czy nie robic. Jak tak to gdzie ?? Znów mi sie teściowa wtryni ze swoim obiadem. Ehhh nie miała baba kłopotu. Patik !!!!!!!! No i u nas w koncu lato z prawdziwego zdarzenia ![]() I Wiki jako Chopin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
sprzedałam dzisiaj wózek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Stronczek jestem jestem, czytam.
Brak....pozytywnej energii ![]() Najlepszego dla wszystkich solenizantów. ![]() ![]()
#1782 |
Wtajemniczenie
|
A co sie dzieje Paticzku???
Blondynka duzo jeszcze masz tych wózków? ![]() Aaaaaaa No i zapomnialam napisac u nas noc względna. Rozszyfrowalam ta Mala glizde. Wystarczy wziąć do nas do łóżka na Butle i po zjedzeniu zasypia jak Kamien. Koniec z Mango o 3 nad ranem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zadomowienie
|
Bry Kuny
![]() Hania, Szymuś ![]() Tymek wygląda uroczo w rowerku ![]()
#1784 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Krystianek powoli przekonuje sie do samochodzika-jeździka więc może jest szansa że do rowerka też ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() HaniaSzymonek sto latek dzieciaki ![]() Koledzy dwaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Witamy My już po szczepieniu ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jade do Ikea , no chyba że Tż zmieni plany ... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaka ona juz duza ![]() Cytat:
Brumku Tymus cudny. I te jego oczy. Z moja szyja chyba ciut lepiej, dzieki dziewczyny. Beatko tez robie prowokacje z mlekiem, latwo nie jest, ale mam nadzieje, ze w koncu sie uda. U nas noc superowa, tylko dwie pobudki. Za to mamusia zamiast spac, to sie obijala po katach lozka. ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Hania i Szymonku wszystkiego najlepszego roczniaki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Zadomowienie
|
#1787 |
Zakorzenienie
|
POZNAŁAM TELIKA!!!
![]() ![]() ![]() Szymek i Hania - sto lat pełnych tego, co najpiękniejsze!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1788 |
Wtajemniczenie
|
No i jak?????? Opowiadaj, pisz!!! Bom ciekawa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Raczkowanie
|
hey kuny i kuniątka
![]() moze uda się na chwile wbić, moze skarbulek troche pośpi ![]() Przede wszystkim to chcialabym wszystkim zaległym roczniakom złożyć nasze życzenia gdy nas nie było, sto lat! Dominiki Filip Ala Nati Karolcia Bruno Nataniel Julek Sarka Julka Hania Kinga Zuzia i już dzisiejsze Szymek Hania wybaczcie że tak dużo za jednym razem ale czemu nie, wszystkim się należą, roczek powazna piękna sprawa! ![]() a my dziękujemy za wczorajesze, na 13stke Jaś był pierwszy raz u fryzjera ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zadomowienie
|
Hania Szymuś nasze roczniaki
![]() Ale wątkowe dzieciaczki cudne, wszystkie bez wyjątku! Idę robić obiad, bo teść już szafkami strzela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Raczkowanie
|
pod wrażeniem, udało sie spotkać
![]() opowiadać! Toska też juz raz przerabialam a raczej przebabrałam podobną sytuacje w lożeczku ![]() a może pokażesz nam swojego Julka? zobaczymy czy niemowlaczek czy duży chlopak ![]() Natka Ania ale super! tyle powiem ![]() i wogółe dziewczyny super ze takie znajomości internetowe a się poznajecie i nawiązują się forum przyjaznie fajne to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim pięknie za miłe słowa o moim kolarzu
![]() Dobre pytanie ![]() Cytat:
No patrz, ja też w realu i po 39 ![]() Cytat:
![]() 2. A wiesz, co to znaczy? Że czas na Mondaska ![]() Cytat:
A Wiki się zmienia z dnia na dzień! ![]() ![]() ![]() To kiedy coś nowego kupujesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że macie normalną i życzliwą tę lekarkę i nie robi problemow z receptami. ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Ale ma długie, geste włoski ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale świetne spotkanie ![]() ![]() (Natko, skąd te błękitne spodenki Domka są? Bo poszukuje czegoś w tym kolorze i nie mogę trafić...) Jak? Telik boski: ładny, miły, wesoły, przywiózł prezenty, czekoladki i rozkochał w sobie Tymka ![]() Ma tylko jedną wadę - mieszka grubo ponad 300 km ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 |
Zadomowienie
|
hej,
wpadam na chwilę od rana mam "robotników" od barierki, przez parę godzin zdążyli zrobić kilka dziur w podłodze pod barierki.. rany, jak im to idzie a na obiad mam chłodnik z botwinki, mmmmmmmmm
#1795 | ||
Zakorzenienie
|
Szymek, Hania - sto lat dzieciaczki
![]() Ja tak na szybko, bo muszę chałupę trochę ogarnąć, póki dzecko drzemie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2012-07-25 o 13:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale że co...? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajowa żabka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No mam nadzieję, że się kiedyś na jakimś spacerku spotkamy ![]() ![]() Dr Kokot też fajny, robił mi usg jak pierwszy raz leżałam w szpitalu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() Super, że jednak udało się spotkać ![]() Cytat:
Brumku, no tak, to bardzo poważna wada Telika ![]() No i tyle z ogarniania chałupy bo się dziecko obudziło ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2012-07-25 o 13:18 |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chodziłam do niego - pierwsze trzy miesiące...U mnie totalnie się nie sprawdził, ba- wręcz był ignorantem, opryskliwy...No nie wiem skąd ma tyle dobrych opinii w necie... Mi nie podpasował, zignorował moje bóle nerki, a za kilka dni gdy wylądowałam właśnie z kolką nerkową w szpitalu ( gryzłam tynk z bólu ) to udawał, że mnie nie zna. Brr, nie lubię go. Potem przeżuciłam się na Pająka i byłam b. zadowolona. Chociaż też wiem, że nie sprawdza się u wszystkich. Więc ile pacjentek tyle opinii. W ogóle nie mam humoru. Wczoraj 180 zł straciłam u denty. Ząb oczywiście dalej boli, ale to początek dopiero kanałówki.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2012-07-25 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | ||
Zadomowienie
|
Delikatnie daje do zrozumienia, że głodny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Malwiś ma okropny katar. Nie mam pojęcia, gdzie go złapała. W nocy nie mogła spać, sapała przez sen, wybudzała się. W końcu około 1 nad ranem zaczęła płakać, więc wzięłam ją do łóżka i ładnie przespała do 7.20. Zakrapiam wodą, smaruję maścią majerankową. Chciałam jej Katerkiem odciągnąć, ale zaczęła płakać. Fridy też nie toleruje, jak jej pomóc? ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Załapałam się do testu Colgate ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
kurcza DaKaro przepraszam, że nie odp. na smsa
Na śmierć zapomniałam, byłam akurat w Rzeszowie, i nie miałam nic na koncie, a potem jakoś zapomniałam... Jasne, że możemy się spotkać, ja zapraszam wszystkie mielczanki ( agawoo też ) do siebie na mieszkanie, jestem sama całe dnie, tak że jest do naszej dyspozycji. Uzgodnijmy termin i dawaj. Ależ mnie sąsiad wkurza, wierci wierci i wierci a mały śpi.Aaaaa
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.