|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Ja noc przespałam całą jak dzidziuś i nawet już dzisiaj rano ketonalu nie wzięłam Czy zauważyłyście że dzisiaj wszystko na forum się rozjeżdża, zdjęcia mieszają się z tekstem itp a może to tylko tak u mnie się dzieje ![]() Klaudeczko rozmiarowo to mi wyszły bardzo podobne do Twoich właśnie byłam u Ciebie w albumiku pogapić się trochę
Lipiec 2012 Allergan 325MX ArtMed dr Kasprzyk Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-25 o 10:25 |
|
|
|
#662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
młode cycki różne niespodzianki robią Ty masz je dopiero 2mc więc jeszcze wszystko się poukładać może i aż tak bardzo ich czuć nie będziesz, choć podejrzewam, że trzeba mieć bardzo dużo własnej tkanki żeby wogóle nie czuć implantu, ja też potrafie bokami jego brzeg znaleźć a u mnie jest dobrze tłuszczykiem opatulony![]() co do tego, że możesz wszystko po 2mc, owszem możesz, ale nikt Ci nie zagwarantuje jak Twoje cycki po roku będą wyglądały, czy np implant nie wysunie się spod mięśnia, torebka, która go trzyma zaczyna się tworzyć po 6tyg wiec u Ciebie jest dopiero na początku drogi. to Twoje zdjęcie w avatraku?? piękna figurka
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-07-25 o 10:44 |
|
|
|
|
#663 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Klaudeczka, Twoje sny nadają się na scenariusz nowej superprodukcji science fiction ![]() Milenka - mi nic na forum się nie miesza I uważaj na siebie, bo teraz nie powinnaś szaleć, mimo że dużo energii z każdym dniem będzie lepiej!
|
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki jeszcze aby pomieszać nam bardziej w głowach z tymi zaleceniami to np pytałam o pływanie, że podobno po miesiącu jest zalecane????
Usłyszałąm ABSOLUTNIE!!!! NIE ROZCIĄGAĆ!!! sport jakikolwiek po 2 miesiącach po kontroli oczywiście. Poza stanikiem muszę nosić jeszcze taki gumowy pas uciskający piersi od góry. Powinnam też w nim spać ale tu przyznam szczerze, że tego nie robię. A masaże bardzo mi pomagają, gdy zaczyna coś w nich boleć masuję i ulga jest ogromna. A największą radość z tego ma mój bo to jego zadanie sama bym tak nie rozmasowała.---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- ____________ 295 Mentor wys profil dr A.K. |
|
|
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek wariacie macham Ci
![]() teraz ja mam troche luziku, do soboty dzieczyny u babci siedzą, nagle nie wiadomo co z czasem zrobić ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Madziulasz z basenem to nie mieszasz jedyna lekarka która zaleca go po mc operuje w Gdyni, u całej reszty 2-3 mc trzeba odczekać![]() pas jak dostałaś to noś kochanie, wiem, że cholerstwo niewygodne bo sama 6tyg aż nosić musiałam ale to jest naprawde ważne, on zapobiega dalszemu rozwarstwianiu mięśni i przemieszczaniu implantu, u mnie miał też za zadanie wypchnąć dół piersi i podciągnąć suteczki do góry. i masuj się z Tż ile wlezie
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
hejos joasik
![]() MILENKO nno bo podobny rozmiarek mamy ale pasuje Ci taki size???![]() madziulasz no ja mogę po 10 tyg pływać niby a mi masaże też pomagały i teraz też rozluźniają pierś,oby im krzywdy nie zrobić,kurna![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- joasik ja właśnie przeglądałam twoje albumy miesiąc po miesiącu..i one się zmieniały wiadomo,a w 2 miesiącu było trochę widać różnicę między piersiami w wielkości...ja też tak mam tyle że u mnie lewa większa a prawa od góry ściśnięta jest widzę,więc może jak puści to troszkę bardziej się wyrównają,powiedz..wyrówn ały się twoje bardziej teraz w porównaniu z tym co miałaś w 2 miesiącu jest różnica???i w ogóle powiedzmy czy zaszły duże zmiany od 2 miesiąca do teraz u ciebie??i JAK U WAS DZIEWCZYNY.widzicie różnicę między tym co było załóżmy w 2 miesiącu a jest po pół roku???ciekawa jestem jak bardzo jeszcze mi się zmienią piersi![]() a i JOAŚ ja twoje widziałam na żywca,wiadomo i w rzeczywistości są ..mam wrażenie jeszcze raz takie niż na zdjęciu ,też odnosisz takie wrażenie??ja też mam tak ze swoimi...
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-07-25 o 11:55 |
|
|
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
dla tych które narzekają na twardość i nieruchomość piersi zdjęcia poglądowe jak miękkie i plastyczne robią się cycki kiedy da się im czas na dorastanie
|
|
#668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ćwiczyłam sporo - teraz odpoczywam - ja i moje piersi, poczekam aż miną 3 miesiące i wyskakuję na plaży z mężem w końcu pierwsza rocznica ślub zdarza się tylko raz
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek jak dla mnie zaszły duże zmiany od 2mc
ale powiem Ci ze na zdjęciach już ciężko je uchwycić, one są poprostu inne, bardziej takie przyjazne, naturalniejsze, swoje, no i w dotyku to zupełnie co innego ale różnice między piersiami mam nadal i nie liczę że zniknie, widać odwzorowanie stanu wyjściowego na nich, prawa jest szersza, najbardziej to na zdjęciach wychodzi bo w rzeczywistości wogóle tego nie zauważam ani mi nie przeszkadza![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Tusia podejrzałam sobie Ciebie na fb masz bardzo elegancki butik z klimatem na plaże możesz już teraz śmignąć tylko troszkę mocniejszy staniczek od tego z avatarka bym proponowała na początek moja pierwsza rocznica była w '97 hihi jak dinozaur się poczułam
|
|
#670 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
O matko polko!
Umarłam ....Jooasi ty zawsze coś dla mnie szykujesz jak ja taka nieświadoma wejde sobie poczytać! ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski: Ale masz cyca! Ja nie mogę... Ja to się meżowi twojemu nie dziwię że Cię nie chce oglądać w żadnych fikuśnych fatalaszkach! NIE MA CO ZAKRYWAĆ... ![]() pS LEPIEJ OBEJRZYJ MÓJ FILM ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- DZIEWCZYNY ja to się właśnie zastanowiłam... Czy można z cyckami 1. skakać na bungie 2. skakać ze spadochronem 3. nurkować 4. latać na parasailingu paragladingu i inne...Bo na takiej mojej katapulcie to bylo napisane ze przciazenia 6 g
|
#672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:mdlej e ne są IDEALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!a mogę to powiedzieć na 100%bo też dotykałam![]() TUSIA JA Myslałam ze się przyjaźnimy i nie widzę twoich golasków,oczywiscie przyjęłam zaproszonko i ide jeszcze raz pooglądać do Ciebie!!
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
ęOj Tusia ale masz ekstra baloniki. Ja niestety wiem, że gdy już dojdą moje do siebie to raczej ich tak nie połączę ale to mi nie przeszkadza, jeste przyzwyczajona do szerokiego rozstawu.
Dziewczynki jako, że uważam się już za pełnoprawną CYCOLINKĘ A pas noszę o d rana do przed zaśnięcia, tylko nie mam siły w nocy. ____________ 295 okrągłe, Mentor wys. profil dr. A.K. |
|
|
|
#674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
no żartuuuuujesz? a w staniku sportowym?
Nie no bez jaj. Nie mów mi nawet takich rzeczy! Może zadzwonie do Dr? ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- (((( kontuzja w niebie? :P w niebie nie ma sie o co poobijać
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
dzwoń dzwoń jak się dowie że Ty jej cycki katapultujesz w kosmos to padnie trupem przy słuchawce
![]() ja myślę, że wolno wszystko tylko trzeba mieć świadomość tego co się może stać i brać na bary odpowiedzialność a potem nie płakać że się przesunęło albo uszkodziło i tyla ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Gwen w niebie nie ale przy bliskim spotkaniu z ziemią to pewnie i owszem
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
kurde chyba sie nie poprzesuwa
w koncu zaszyte pod miesniem ![]() Urazy to juz inna inszość...można rownie dobrze zrobic cos sobie jezdzac na rolkach to akurat duze prawdopodobienstwo... mi chodzi bardziej o te cisnienia, przeciazenia itp...bo kazdy mowi co innego o nurkowaniu na przyklad... ciekawa jestem. ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- bardzo źle...bo ja wlasnie odkryłam w sobie duszę małego hardcorowca! I wymyślam co tu sobie zrobic, i gdzie sie wystrzelić
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
Hardcorowcu ja na razie tylko widze Twoją buzie szeroko otwartą na filmiku bo mi niedobry komputer fonie odebrał i nie umiem sobie naprawić
ale jak tak będziesz się darła przy tych kosmicznych podbojach to jak nic głos stracisz pierwszy od cycków![]() nurkować wiem, że można tak normalnie, nie można schodzić na bardzo duże głębokości ale tego chyba robić nie chcesz no i wtedy japy nie można otwierać![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- na linie bym nie skoczyła bo tam w pewnym momencie następuję takie szrpnięcie silnie, to może być niefajne dla cycków ale spadachron chyba od Twoich rolek straszniejszy nie jest, to za motorówką to całkiem lajtowe, widziałam w Bułgarii, delikatnie Cie potem do wody sprowadzają albo na łódź od razu ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- oglądam sobie Ciebie w całej krasie na fb nie tylko od strony cycków i mogę się Tobie oświadczyć
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
No joasi ale masz piersi wow jakie one duze
![]() A ja chcialam zrobic Wam zdjec pare i aparat padł. Ale bede twarda i dzis cos zrobie i dam znac jak zamieszcze choc nie lubie swoich piersi na zdjeciach...inaczej wygladaja niz na zywo...---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Dałam zdjecia. I napiszę tu zeby w albumie sie nie rozpisywac-zdjęcia robilam nie zeby było ładnie, a jak jest. Jak widzicie pozowane bo starałam sie te cycki jakos pokazac. Widac wyraznie ze mam autostrade, rozstepy(miałam), ze jak siedze mam slady starego fałdu i nawet jak stoje to jest. Że brodawki mam na roznej wysokosci. Nie lubie robic zdjec bo inaczej widze je w lustrze. Z moja wyjsciowka było trudno. Ale wstawiam zdjecia, chce byc w porzadku wobec tych z Was co maja, jeszcze pomyślicie ze jakis facet jestem i tylko wchodze w Wasze albumy AHA i zdjecia-jakosc beznadziejna, sama robiłam samowyzwalaczem cyfrówka. Ale na razoe takie beda... I widac slady blizn-znaczy widac kiepsko bo i jakosc zdjec kiepska. Przypominam Allergan Inspira UHP 525ml. |
|
|
|
#681 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A co do urazów dziewczyny to powiem Wam dziewczyny, że ostatnio przeszłam sama siebie. Wracałam rowerem do domu i zawsze muszę wnieść go na taką kładkę ze schodami, i oczywiście wywaliłam się jak długa. Teraz mam kolano trzy razy większe i brodę obitą, dobrze że mi jakiś chłopak pomógł się pozbierać. Ale pierwsze co pomyślałam to to czy z moimi cycuchami wszystko ok
![]() ![]()
|
|
|
|
#682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczynki a jak to jest z tym rośnięciem? Bo teraz mam rozmiar stanika sportowego 75C no i oczywiście chciałabym sobie kupić jakieś nowe ale kiedyś ktoś przestrzegał, żeby nie kupować bo one potem za małe się robią. Czy sportowych staników to też dotyczy? O ile one mogą urosnąć i czy u każdego rosną? I kolejne stanikowe pytanie, bo mogę nosić już inne a pamiętam taki bardzo zachwalany przez was model Mamabel to czy jeśli Triaction Trophy N kupiłam 75C to ten Mamabel mogę brać z netu w ciemno w tym samym roznmiarze, czy powinnam udać się do sklepu i mierzyć? A i ten słynny Top Gatta to mogę go do spania już zakładać czy lepiej spać w doktorkowym? A i kiedyś padło pytanie o urlop po 3 miesiącach od zabiegu ale nie pamiętam, która z Was pytała...więc ja planuje wyjazd w sierpniu to będzie 1,5 m-ca po zabiegu i dr powiedział, że nie ma przeciwskazań. Mogę pływać, spacerować, bawić się i nawet opalać tylko oczywiście nie topless
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-25 o 15:44 |
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dr pozwolil teraz jak mialam te blizny poprawiane plywac nad morzem jak bede czyli po 3 tyg od zabiegu. ale pewnie plywac nie bede bo jade nad polskie morze
|
|
|
|
#684 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
|
|
#685 | |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki. Ja i Kasikk juz po. Nie wiem jak u niej z internetem w ciagu najblizszych dni ale dzisiaj razem wyszlysmy z kliniki także melduję że ona tez jest ok
. Pierwsze 2 dni po operacji to byla masakra, tego drugego dnia to chyba najgorszy byl bol plecow. Cycuchy piekne i proste ale moje sa na maxa opuchniete. Mam nadzieje,ze to zejdzie bo inaczej bede wygladala jak Doda a tego to akurat nie chce Ostatecznie dostalam CPG 323 390ml bo tych 333 380 nie mieli wiec wyslali podobne ale wyszlo ok tyle ze ogromne!!!! Jak dlugo schodzi opuchlizna? Mam tez mega problem z podnoszeniem sie z lożka, klata rwie jak cholera Uciekam teraz do łozeczka bo troche mi sie w glowie kreci od przeciwbolowych. Pozdrawiam serdecznie!Cytat:
|
|
|
|
|
#686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
echhhale inne ćwiczenia rozciągające na klate to absolutnie nie i w moim przypadku pow. że zobaczymy czy będzie je można robić po 3 miesiącach, pow. że po normalnym zabiegu wraca się do sportu po 3 miesiącach ale u mnie to nie jest takie oczywiste. Natomiast basen moge tzn. nie to że mi zalecił, poprostu nie ma przeciwskazań i tyle ale już sama nie wiem...może jeszcze poczekać?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-25 o 16:05 |
|
|
|
|
#687 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno mamabel jest lekko usztywniany więc lepiej zmierzyć, moim cyckom nie służył bo miał miseczki w za szeroko rozłożone.
co do rośnięcia zwanego wybijaniem to najbardziej to widać u "zerówek" a jak pierś była rozciągnięta to niewiele się zmienia, może z C na D przeskoczyć ale do E już nie doleci sportowce mają rozciągliwy materiał więc jak kupisz teraz to i potem pasował będzie. jak dr pozwala to przeca możesz a pytałaś o pływanie dodatkowo? bo, że wyjechać na wakacje to sprawa oczywista a pływanie po 6tyg to mało który pozwala
|
|
#688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, że wróciłaś Mnie z łózka mąż podnosił dłuuugo, pomagał prawie 2 tyg.I na początku też postrzegałam moje jako zdecydowanie większe niż teraz więc albo zlazła cała opuchlizna i się skurczyły albo człowiek szybko się oswaja i przyzwyczaja
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno rowerek obciąża łapki a tym samym klatke, nie wiem czy możesz?? i to nie ze wzgędu na możliwość upadku.
co do szkodzenia albo pomagania cyckom to zaleceń lekarza trzeba przestrzegać, dobry stanik non stop, nie mogą luzem biegać i bez wariactw a same sobie poradzą
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie ja chcialam ten mamabel kupic...bo w ogole chcialam kupic cos miekkiego BEZ fiszbin.
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

młode cycki różne niespodzianki robią

na dodatek jakie glupie mam sny,normalnie film scince fiction...że kosmici zabierali całą naszą populację do innego świata i wszyscy się pakowaliśmy i leceliśmy..musiałam pozałatwiać wszystkie sprawy żeby zdążyć,czujecie bluesa???

klask i:

:mdlej e
(((( kontuzja w niebie? :P w niebie nie ma sie o co poobijać