|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Jest, jesli dziecko jest na twoich plecach.
Przodem do świata, na twojej piersi to nie nosidło tylko wisiadło, niezdrowe!!! Kup Miecia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
![]() Iście napoleońska strategia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. O matko ![]() Cytat:
![]() 2. Ale zazdroszczę takiej "kwatery" ![]() ![]() ![]() 3. Dziękuję ![]() ![]() 4. mądrze chłopak gada ![]() telik, dojechałaś już? ![]() Marzenko - jak dzisiejsza noc Hani minęła? Doszła już do siebie maleńka?
![]() |
#1833 |
Wtajemniczenie
|
Dotarlam w końcu
![]() Jaś śpi, calu dzień go nie widziałam ![]() Ale chociaż udało mi sie poznać Brumeczka ![]() Fajne spotkanie, cieszę sie że choć na chwilke mogliśmy sie spotkac No i Tymek jest cudowny Isia gratuluje przespanej nocki a tak wogole jak będziesz miała ochotę na jakieś lody w telikowie to zapraszam De Karo bardzo fajna sukienka Fajnie by sie komponowala z rozowymi albo pomaranczowymi dodatkami
Edytowane przez telik Czas edycji: 2012-07-25 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
b.dobre opinie mają Ergobaby Beco Boba Manduca Babybjorn |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
Kolina no właśnie mi ten gaz nie pomógl nic, tylko mnie wku****li bo ciągle ktoś podchodził i kazał mi tym oddychać.
![]()
#1836 |
Zadomowienie
|
Żaneta oto dlaczego mowimy NIE wisiadłom:
https://m.ak.fbcdn.net/a8.sphotos.ak...38289876_n.jpg A co do MT, to kurcze czytalam, ze akurat pentelka nie wygodna. Nie mozesz dodac troche wiecej kaski aby cosik lepszego ustrzelic?? Kolezanka polecala jeszcze nubigo, to jest hybryda MT.http://nubik.pl/nubigo.php
![]() |
#1837 |
Zadomowienie
|
w "Cudzie narodzin" zawsze to kobiety dostawały i faktycznie jakiejś euforii nie widziałam....
#1838 |
Zadomowienie
|
Krystek w nowej fryzurce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zadomowienie
|
na poprawę nastroju siostra puściła mi 2 lapiony (jakiś km ode mnie mieszka)
fajnie było widać, nie doleciały do mnie mam filmik sprzed 2dni jak puszczaliśmy u mnie, Dawid był bardzo zainteresowany i później długo jeszcze szukał go na niebie następnym razem zrobię zdjęcia ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ale elegancik... fiu fiu
#1840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak go wybawiłaś, że potem padł i spał godzinę ![]() ![]() Ślicznie!!! ![]()
![]() |
#1841 |
Rozeznanie
|
Witam :d
Juliś już lepiej chociaż nos dalej zatkany, ja na antybiotyku, TŻ mniej kaszle. Spaliśmy dziś z Julkiem do 8.20 ![]() TŻ poszedł juz spać, ja tylko zjem ogórki w oleju i lecę do kąpania i spać. Przed chwila wyszli znajomi oczywiście gadka o gotowaniu. ![]() ![]() ![]() Vaniliova ja tez (właściwie koleżanka fryzjerka) całe włoski skróciła. U mnie zawirowań rodzinnych kontynuacja, szkoda mi słów, martwię się, przejmuję bo boję się jak wszystko się skończy (tata bardzo kłóci ie ze swoim bratem), ostatnio się sprzeczamy często z tż i ogólnie jakaś taka ciężka atmosfera trochę panuje... ![]()
#1842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No ładniutki ![]() Natka, dobrze, że nic się nie stało jak jechaliście tym rowerem ![]() Chelsea ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój Błaszczaka skomentował że wygląda jak jakiś kosmita z tymi włosami ![]() chodzimy na starówkę na sandomierską - generalnie do Gąsiorowej ale jak trzeba do do Kopciowej albo Kozłowskiej tez ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja przytule ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja bym sie właśnie tego obawiała po tym gazie rozweselającym ![]() jki on sliczny - naprawde pasuje mu taka fryzurka ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- ja się żegnam na dziś - spać - zajrzę do Was jutro z pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też już zmykam spać, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Telik i Tymon
![]()
#1847 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam ten gaz. Jak sie umiejętnie oddycha to pomaga. Serio. Ja po jakiejs pól godzinie Zalapalam jak sie to robi. Jedyny minus to pozniej było mi nie dobrze i
![]() Epidural (zewnatrzoponowe) i był juz luuuzik. Tak to moge codziennie rodzic ![]() Wesele. My tez mamy 18, ale z racji tego ze bede sama w PL to nie Ide. To mojego Tz rodzina i dziwnie tak samej. Ni to z kim potanczyc i pogadać. Każdy w parze chybaze jakieś stare ciotki. Pójdziemy z Wiki do kościoła na sam ślub. |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze to dobrze ![]() Pomysł jaka była by energia gdyby Jeszce Janek tam był ![]() ![]() No to widzę "szał spotkań " Kłade sie i -choć nie wiedziałam ze kiedykolwiek to powiem- czekam aż moje dziecko sie obudzi na karmienie Bo jeszcze sie dzisiaj nie przytulalismi
![]() |
#1849 |
Zadomowienie
|
Hej!
Tak na szybko: Stronczek, dłuuugo będziecie więc jest szansa na spotkanie ![]() Brumek, a ja tak z marszu od razu Was na żagle wsadziłam ![]() ![]() Fajnie że spotkania Brumkowo-Telikowe i Natkowo-Aniowe udane ![]() Kajool, nie zdał ![]() Emi, biedna ![]() No tyle zdąrzyłam... Jutro widzimy się z kolezanką z czasów studenckich ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A te lampiony to musiały pięknie wyglądać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I nawet usłyszysz a z tego już bym sie nie cieszyła ![]() Ciekawe co ciocia Telik pokazuje Tymkowi ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Rozeznanie
|
Wiecie co mamuśki, nie mogłam zasnąć, trochę się poobjadałam, leżałam w łóżku, wszyscy śpią, podczytywałam na kom. ale stamtąd nie mogę się zalogować ale jak przeczytałam że brumek wstawiłą zdjęcia telika i Tymka to zaraz poleciałam do salonu na lapka zobaczyć no i jestem i komentuję.
Cudne!! ![]() ![]() Dobra lecę zasnąć w końcu. Dobranoc ![]() ![]()
#1852 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
Jego największa miłość - lampę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1853 |
Wtajemniczenie
|
Maz mi chrapie... Spać nie moge : mur:
Zdjecia Telika z Tymkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Zakorzenienie
|
Takie kupiłam na urodzinki
![]() ![]() http://allegro.pl/latajace-lampiony-...475625788.html
#1855 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() 6 stron nie nadrobię teraz...postaram się później zacytować więcej ![]() Dziewczyny, Nateczka jest fantastyczna!!! I Domek też! ![]() ![]() ![]() ![]() Domek to cudny, słodki chłopiec ![]() no co Ty, chcesz żebym Cię po nocach straszyła ![]() oo.. kolejne spotkanie? ![]() Już żałuję że mnie nie będzie ![]() Natka, ad. Ikei - pojadę do Krk w piątek to podjadę i kupię to co potrzebujesz ![]() Najważniejsze muszę nadrobić ![]() ![]() ![]() ![]() I dla Adusi, Wiki i Igorka za miesięcznice ![]()
![]() |
#1856 | ||
Zakorzenienie
|
zróbcie zdjęcia
![]() ale fajnie kolejne wizazowe spotkanko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja sie pytam Brumek to gdzie na fotach? ![]() Cytat:
![]() Melduje sie z pracy - zrobiłam już z rana to co najpilniejsze dla prezesa - raporty za wczoraj bo to musi miec z rana na biurku - teraz chyba sobie kawkę pójdę zrobić i się poobijam a potem coś będe dalej pracowac ![]() wczoraj byłam w swojej pierwszej delegacji ![]() w takiej jednej firmie po 1200 specjalnych worków do pakowania ubrań dla Hasco Lek ![]() ![]() ![]() ![]() dobra koniec tego chwalenia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() HEJ Wczoraj kupiłyśmy Jusi sukienkę na urodziny http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...eca-3k2203?c=1 - czadowa jest ![]() Patik, a Ty ile dałaś za HelloKity? ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() telik i Tymon ![]() ![]() rzeczywiście jakiś szał spotkań u nas na wątku ![]() u nas pierwsza "mini-imprezka" roczkowa z głowy ![]() ![]() ![]() ![]() część prezentów już też dostała (od tych, których nie będzie na "głównej" imprezce w sierpniu). i w ten sposób jej zabawkowa rupieciarnia powiększyła się o duplo, książeczki i drewniane zwierzątka. a mamy portfel się chwilowo wzbogacił w pieniążki na hamaxa (postanowiliśmy z mężem kupić dla Hani) ![]() ![]() a teraz jestem w pracy, na dworze już upalnie ( a co to będzie później..) muszę na chwilę wyskoczyć po jakiś drobny upominek imieninowy dla niani. no i idziemy dzisiaj z Hanią na EKG. no i mam stresa..... dla wszystkich naszych wątkowych koleżanek o pięknym imieniu ANNA - imieninowe ![]() no nic. trzeba się wziąć do pracy.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() sto lat dla wszystkich Aneczek wątkowych ![]() moja tesciowa dziś swiętuje - tez Anna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
Wow, ale ładnie! tak równo, świetnie!
A Ty pisałaś, że obstrzyżony do łysa ![]() Identyczną mamy wykładzinę w dużym pokoju ![]() qrde coś miałam pisać, i pustka we łbie.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.