filmiki urodowe cz. VI - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 00:00   #4651
mantas
Zakorzenienie

Dot.: filmiki urodowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
u zmalowanej tag "Moje sekrety":
http://www.youtube.com/watch?v=7BFtrmWNPVY

rozwaliła mnie sekretem: pochodzę z biednej rodziny....

stwierdzono u niej dyslekcję. ciekawe, że coś takiego nie istnieje.

Boże, błędy takie, że aż wstyd. Nie ma się słownika, żeby sprawdzić? No, kurczę...
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 00:02   #4652
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojota Pokaż wiadomość
A jaka afera? bo nie jestem w temacie
Ta co była kieeedyś O te zdjęcia Ciacha na Kwejku itp. Co jakieś rozprawy miały być, policja itp.
Stary 2012-07-26, 00:14   #4653
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
"Na pewno cena jest dużo niższa" - udowodnij fakt, na który się powołujesz. Na piękne oczy nikt nie uwierzy.
"Cukier manipuluje i oszukuje..." - również poproszę o poparcie faktami, bo na razie jest to oszczerstwo. Proponowałabym powściągnąć emocje. Według mnie prowadzenie sklepu i sprzedawanie w nim produktów po cenie wyższej niż np. na aukcjach nie jest oszustwem. Każdy chce zarobić - jak ktoś chce coś kupić taniej to szuka tańszej opcji.
Rynek jest przecież wolny i konsument nie musi kupować u Shilpy, jeśli uzna, że jest za drogo. Gra popytu i podaży ustala cenę. Jeśli kupujący godzi się na jej warunki, to widać, że jemu to odpowiada i tyle. A że ktoś nie szuka tańszych ofert, to co najwyżej jego strata. Przecież jak kupimy bób za 10 zł w Almie, to raczej nie wyzywamy prowadzących sklep od oszustów. Cena była podana, my ją zaakceptowaliśmy. Chyba każdy zdaje sobie sprawę, ze istnieje konkurencja i te same rzeczy występują w różnych cenach. Niektóre osoby kupują drożej, bo chcą mieć pewność, a szkoda im czasu na szukanie wiarygodnych sprzedawców.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 00:40   #4654
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Rynek jest przecież wolny i konsument nie musi kupować u Shilpy, jeśli uzna, że jest za drogo. Gra popytu i podaży ustala cenę. Jeśli kupujący godzi się na jej warunki, to widać, że jemu to odpowiada i tyle. A że ktoś nie szuka tańszych ofert, to co najwyżej jego strata. Przecież jak kupimy bób za 10 zł w Almie, to raczej nie wyzywamy prowadzących sklep od oszustów. Cena była podana, my ją zaakceptowaliśmy. Chyba każdy zdaje sobie sprawę, ze istnieje konkurencja i te same rzeczy występują w różnych cenach. Niektóre osoby kupują drożej, bo chcą mieć pewność, a szkoda im czasu na szukanie wiarygodnych sprzedawców.

Jak tworzyłam swój przykład we wcześniejszym poście o pomidorach to też chciałam napisać,że z Almy

Podoba mi się Twój blog o żywności Jak czytam takie ciekawostki to od razu mam motywację żeby jeść zdrowiej.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2012-07-26 o 00:42
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 00:52   #4655
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Jak tworzyłam swój przykład we wcześniejszym poście o pomidorach to też chciałam napisać,że z Almy

Podoba mi się Twój blog o żywności Jak czytam takie ciekawostki to od razu mam motywację żeby jeść zdrowiej.
Ja nawet lubię tam robić zakupy, bo mają wiele ciekawych rzeczy, których nigdzie indziej nie dostanę A bananów za 8 zł nie muszę przecież tam kupować, mogę podskoczyć gdzieś indziej A że są ludzie, których na to stać i którzy być może nie mają czasu na obskakiwanie innych sklepów, to i amatorzy na banany za 8 zł zawsze się znajdą Tak samo jest ze sklepem Azjatyckiego Cukru. Dlatego nie rozumiem, gdzie tu ma miejsce oszustwo. Dziewczyna nawet nie pisze nigdzie: "u mnie kupisz najtaniej" Oszukują to w niektórych hipermarketach, pisząc, że dany produkt jest za 5 zł, a przy kasie okazuje się, że za 10. Ale tutaj można powołać się na prawa konsumenckie i żądać sprzedaży po cenie podanej w gazetce

Cieszę się, że kogoś moje notki żywnościowe interesują To bardzo miłe
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:10   #4656
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

Boże, błędy takie, że aż wstyd. Nie ma się słownika, żeby sprawdzić? No, kurczę...
Tragedia...Miałam nadzieję, że doda gdzies, że wychowywała się zagranicą, stąd braki w znajomości poprawnej polszczyzny
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:34   #4657
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

Dla mnie te niektóre sekrety nadal powinny zostać sekretami ...

aż czekam która pierwsza przyzna się w którym wieku straciła dziewictwo albo coś...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:46   #4658
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dla mnie te niektóre sekrety nadal powinny zostać sekretami ...

aż czekam która pierwsza przyzna się w którym wieku straciła dziewictwo albo coś...
sprzedawanie swojej prywatności na youtube jest w cenie
Stary 2012-07-26, 09:06   #4659
Kayako
BAN stały

Cytat:
sprzedawanie swojej prywatności na youtube jest w cenie
A że później będzie lans na fb, że stalking atakuje zewsząd
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:08   #4660
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

W tych filmikach, w których dziewczyny zdradzają swoje sekrety najgorsza jak dla mnie jest wymuszona mimika twarzy. Wszystkie te pozowane miny, gestykulacje odbieram nie zabawnie, jak zapewne w zamyśle autorkom chodziło, lecz kiczowato i tandetnie... Eh... Niemniej jednak znalazłam kilka filmików, gdzie przedmiotowy tag udał się z gustem i smakiem.

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:09   #4661
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Ta co była kieeedyś O te zdjęcia Ciacha na Kwejku itp. Co jakieś rozprawy miały być, policja itp.
a co konkretnie było na tym kwejku? bo ja też nie jestem w temacie

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:21   #4662
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
W tych filmikach, w których dziewczyny zdradzają swoje sekrety najgorsza jak dla mnie jest wymuszona mimika twarzy. Wszystkie te pozowane miny, gestykulacje odbieram nie zabawnie, jak zapewne w zamyśle autorkom chodziło, lecz kiczowato i tandetnie... Eh... Niemniej jednak znalazłam kilka filmików, gdzie przedmiotowy tag udał się z gustem i smakiem.
Mam dokładnie tak samo, sekrety jak sekrety ale właśnie ta mimika i gesty mi się nie podobają. Chociaz chyba ten tag na tym polega by wzbogacać go mimiką.

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
Nie pamiętam dokładnie ale chyba coś w stylu, że ktoś zdjęcia ciasteczka i chyba nawet jej faceta ( nie jestem pewna czy on też był w to wmieszany) wruczał na kwejka, przerabiał. Ale nie jestem w 100% pewna co do dokładności więc może ktos objasni konkretniej ale coś ze zdjęciami mi się kojarzy.
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:27   #4663
isabelka00
Wtajemniczenie

karolina ze stylizacji pokazała swoją minikę i potem dalej wszystkie kopiowały
tak to już jest na naszym polskim youtube, zero kreatywności przez większość dziewczyn, jedna coś wymyśli to potem wszystkie idą tym tropem
przenudne haule i ulubieńcy to jest standard, którego wcale nie oglądam, ponieważ uważam, że większość to produkty które dziewczyny dostają za darmochę i chwalą pod niebiosa.
Stary 2012-07-26, 09:37   #4664
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Jakiś człowiek (nie wiem czy w to więcej osób było wmieszanych) wrzucał obraźliwe obrazki Ciasteczka na kwejka, wioche itp., zobili również filmik na YT. Głównym motywem było, że jest łatwa, sypia z murzynem i ogólnie takie wulgane obrazki.

Właśnie też jestem ciekawa jak to się potoczyło dalej, bo afera była bardzo głośna i ponoć znalazła tego człowieka... nie wiem. Było to chyba w mniej więcej podobnym czasie jak Ciasteczko najeżdżała na wizażanki i podjudzała swoje fanki na fb. Cały jedna część o YT zostałą wtedy zablokowana i ponoć przejęta przez policję, a duża część stałych tu bywalczyń odeszła lub przeniosła się na inne fora. To tak w mega wielkim skrócie, bo dzielił te wydarzenia jakiś tam czas

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Zgadzam się!
czasem aż sama czuję się zażenowana jak to oglądam, a one silą się na pokazywanie emocji.. hehe
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:40   #4665
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
karolina ze stylizacji pokazała swoją minikę i potem dalej wszystkie kopiowały
tak to już jest na naszym polskim youtube, zero kreatywności przez większość dziewczyn, jedna coś wymyśli to potem wszystkie idą tym tropem
przenudne haule i ulubieńcy to jest standard, którego wcale nie oglądam, ponieważ uważam, że większość to produkty które dziewczyny dostają za darmochę i chwalą pod niebiosa.
Mnie się podobają te testy kosmetyków u Karoliny. Szczególnie jeśli chodzi o tusze do rzęs. Ogólnie fajna youtubowiczka.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2012-07-26 o 09:41
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:40   #4666
hikari91
Zadomowienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35518460]Jakiś człowiek (nie wiem czy w to więcej osób było wmieszanych) wrzucał obraźliwe obrazki Ciasteczka na kwejka, wioche itp., zobili również filmik na YT. Głównym motywem było, że jest łatwa, sypia z murzynem i ogólnie takie wulgane obrazki.

Właśnie też jestem ciekawa jak to się potoczyło dalej, bo afera była bardzo głośna i ponoć znalazła tego człowieka... nie wiem. Było to chyba w mniej więcej podobnym czasie jak Ciasteczko najeżdżała na wizażanki i podjudzała swoje fanki na fb. Cały jedna część o YT zostałą wtedy zablokowana i ponoć przejęta przez policję, a duża część stałych tu bywalczyń odeszła lub przeniosła się na inne fora. To tak w mega wielkim skrócie, bo dzielił te wydarzenia jakiś tam czas

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Zgadzam się!
czasem aż sama czuję się zażenowana jak to oglądam, a one silą się na pokazywanie emocji.. hehe [/QUOTE] wielkie dzięki za wyjaśnienie hmm na którejś z części wątku admin napisał, że temat zamknięty i do wiadomości policji...to chodziło właśnie o tą afere z Ciachem?

Stary 2012-07-26, 10:00   #4667
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Mnie się podobają te testy kosmetyków u Karoliny. Szczególnie jeśli chodzi o tusze do rzęs. Ogólnie fajna youtubowiczka.
wyjątkowo kreatywna to fakt, dlatego bardzo ją polubiłam
Cytat:
Napisane przez hikari91
.to chodziło właśnie o tą afere z Ciachem?
Dokładnie nie pamiętam, ale w pamięci mam filmik gdzie ciacho powiedziała, że przez ten wątek na wizażu dużo dziewczyn przestało nagrywać z uwagi na nasze komentarze, dziewczyny bójcie się nas
Stary 2012-07-26, 10:15   #4668
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
wielkie dzięki za wyjaśnienie hmm na którejś z części wątku admin napisał, że temat zamknięty i do wiadomości policji...to chodziło właśnie o tą afere z Ciachem?
Tak, chyba o to chodziło.

Cytat:
Dokładnie nie pamiętam, ale w pamięci mam filmik gdzie ciacho powiedziała, że przez ten wątek na wizażu dużo dziewczyn przestało nagrywać z uwagi na nasze komentarze, dziewczyny bójcie się nas
To może być takie alibi, samemu narozrabiać można, a później zwalić winę na dziewczyny z wizażu.

W ogóle uważam, że owszem, czasami komentarze tutaj padają niezbyt fajne i mogą wywołać burze, zdarza się,że może kogoś ponieśc w tym co pisze ale ogólnie jakby co to nie można zwalać winy na wizaż , na cały wątek bo moim zdaniem nie jest taki straszny jak go czasami malują
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:12   #4669
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ralphkaa Pokaż wiadomość
Tak, chyba o to chodziło.

To może być takie alibi, samemu narozrabiać można, a później zwalić winę na dziewczyny z wizażu.

W ogóle uważam, że owszem, czasami komentarze tutaj padają niezbyt fajne i mogą wywołać burze, zdarza się,że może kogoś ponieśc w tym co pisze ale ogólnie jakby co to nie można zwalać winy na wizaż , na cały wątek bo moim zdaniem nie jest taki straszny jak go czasami malują
na myśl mam niesie25, która chwali się opinii publicznym w sagach o swoich ślubnych planach przez ileś godzin, wkleja zdjęcia ze swojego prywatnego życia a potem ma "żal" , że ludzie z buciorami w jej życie wchodzą. Niech bierze przykład z rozsądnej niesi83 z NY, gdzie praktycznie wiemy szczątkowe informację o niej a jedynym osobnikiem jakiego pokazuje jest jej słodziutki koteczek Mufin
Stary 2012-07-26, 11:43   #4670
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Ja nawet lubię tam robić zakupy, bo mają wiele ciekawych rzeczy, których nigdzie indziej nie dostanę A bananów za 8 zł nie muszę przecież tam kupować, mogę podskoczyć gdzieś indziej A że są ludzie, których na to stać i którzy być może nie mają czasu na obskakiwanie innych sklepów, to i amatorzy na banany za 8 zł zawsze się znajdą Tak samo jest ze sklepem Azjatyckiego Cukru. Dlatego nie rozumiem, gdzie tu ma miejsce oszustwo. Dziewczyna nawet nie pisze nigdzie: "u mnie kupisz najtaniej" Oszukują to w niektórych hipermarketach, pisząc, że dany produkt jest za 5 zł, a przy kasie okazuje się, że za 10. Ale tutaj można powołać się na prawa konsumenckie i żądać sprzedaży po cenie podanej w gazetce

Cieszę się, że kogoś moje notki żywnościowe interesują To bardzo miłe
No dokładnie.

Gdzieś tam gościowi zrobili ludzie aferę, bo kupował w jakimś supermarkecie mandarynki czy coś w ten deseń i sprzedawała drożej na targowisku
Przecież powinien charytatywnie!

Najwięcej niezgodności cen ma chyba real, ale kwestia szczęścia lub jego braku.

Ja nie mam czasu latać od sklepu do sklepu, dlatego czasami zadawalam się się wyborem rzeczy w biedronce, czasami gdzieś przepłacam. Gdzie po drodze to idę.
Niektóry ceną bolą - wiadomo, ale nikt mi tam kupować nie każe.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
na myśl mam niesie25, która chwali się opinii publicznym w sagach o swoich ślubnych planach przez ileś godzin, wkleja zdjęcia ze swojego prywatnego życia a potem ma "żal" , że ludzie z buciorami w jej życie wchodzą. Niech bierze przykład z rozsądnej niesi83 z NY, gdzie praktycznie wiemy szczątkowe informację o niej a jedynym osobnikiem jakiego pokazuje jest jej słodziutki koteczek Mufin
anty-fani twierdzą, że się wstydzi swojego faceta i niby gdzieś mignął w jakimś filmiku.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Reaguje alergicznie na takie podejście. Co w tym złego, że ktoś chce zrobić ze swojej pasji źródło utrzymania?
Jak ktoś ma fajne pomysły niech zarabia
Można przecież jakoś połączyć fajne filmiki dla widzów i zarabianie.

Gorzej jak kanał na yt albo blog zmienia się w jedną wielką tablicę reklamową, wtedy się odechciewa zaglądać.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:54   #4671
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
mnie też nie bawią ,niektórzy ludzie w związkach mówią do siebie "spier..." dla mnie to nie jest zabawne ...
chyba jest różnica pomiędzy taką odzywką a "Ile wzielas za reklame tych stron Ty łasa dziewucho :P"

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 15:21   #4672
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
chyba jest różnica pomiędzy taką odzywką a "Ile wzielas za reklame tych stron Ty łasa dziewucho :P"
No pewnie, że jest, ale tam różne teksty latają i nie ma co się dziwić dziewczynom (widzkom), że tak reagują na to. Ja sama nie oglądam Maxineczki ale kiedyś weszłam na jej kanał, a tam na samej górze bardzo chamski komentarz od KatOsu. Pomyślałam,a to jednak wredna świnia z niej i w sumie zaczęłam inaczej patrzeć na KatOsu, u której nie czytam komentarzy. Skąd miałam wiedzieć, że ona się tak na prawdę uwielbiają i wzajemnie docinają, nie spędzam całych dni na myśleniu o relacjach YouTubowiczek
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 19:33   #4673
kwiat wisni2
BAN stały

Co do manipulacji ze strony AC, ona sama kiedyś się przyznała w jednym z filmików, że w związku ze swoją pracą stosuje jakieś sztuczki, które tam właśnie poznała by przyciągać czytelników i tak dalej. Przyznała się do tego bo jak mówiła " i tak by to kiedyś wypłynęło a lepiej byśmy wiedzieli od niej".
Odkąd o tym wiem, mniej przychylnie patrzę na jej wpisy na blogu, które coraz częściej wyglądają mi jak reklamy produktów, które sprzedaje lub lada chwila wrzuci do sklepiku.

To tyle z mojej strony. Wylałam jad. hell yeah !

Edytowane przez kwiat wisni2
Czas edycji: 2012-07-26 o 19:38
kwiat wisni2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 20:13   #4674
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
No dokładnie.

Gdzieś tam gościowi zrobili ludzie aferę, bo kupował w jakimś supermarkecie mandarynki czy coś w ten deseń i sprzedawała drożej na targowisku
Przecież powinien charytatywnie!

Najwięcej niezgodności cen ma chyba real, ale kwestia szczęścia lub jego braku.

Ja nie mam czasu latać od sklepu do sklepu, dlatego czasami zadawalam się się wyborem rzeczy w biedronce, czasami gdzieś przepłacam. Gdzie po drodze to idę.
Niektóry ceną bolą - wiadomo, ale nikt mi tam kupować nie każe.
.
wydaje mi się, że połowa tutaj nie rozumie o co nam chodziło. no ale nieważne. temat zamknięty.

nowy filmik u Aneczu http://www.youtube.com/watch?v=OmT2Q...&feature=g-u-u

Stary 2012-07-26, 20:20   #4675
kwiat wisni2
BAN stały

Cytat:
wydaje mi się, że połowa tutaj nie rozumie o co nam chodziło. no ale nieważne. temat zamknięty.

nowy filmik u Aneczu http://www.youtube.com/watch?v=OmT2Q...&feature=g-u-u
A co chodziło? Bo ja na razie widzę same obrończynie wolnego rynku w wykonaniu AC.
Stary 2012-07-26, 20:28   #4676
pannaleksandra
Wtajemniczenie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35525794]No pewnie, że jest, ale tam różne teksty latają i nie ma co się dziwić dziewczynom (widzkom), że tak reagują na to. Ja sama nie oglądam Maxineczki ale kiedyś weszłam na jej kanał, a tam na samej górze bardzo chamski komentarz od KatOsu. Pomyślałam,a to jednak wredna świnia z niej i w sumie zaczęłam inaczej patrzeć na KatOsu, u której nie czytam komentarzy. Skąd miałam wiedzieć, że ona się tak na prawdę uwielbiają i wzajemnie docinają, nie spędzam całych dni na myśleniu o relacjach YouTubowiczek [/QUOTE]
No jak dla mnie ich zachowanie jest dziwne, bo Katosu i Maxineczka piszą między sobą, więc to nie jest ich sprawa i nie wiem po co to komentują.

I serio uwierzyłaś, że osoba, która ma tyle widzów co Katosu napisałaby na forum publicznym coś obraźliwego do drugiej "znanej" dziewczyny właściwie bez powodu?
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 20:39   #4677
kwiat wisni2
BAN stały

Cytat:
Azjatycki Cukier opowiada ciekawe rzeczy, ale ta otoczka infantylności skutecznie mnie zniechęca do śledzenia jej nagrań.
Na moje oko, ona taka aż za bardzo infantylna, sztucznie dziecinn0 słodka stała się z kilka miesięcy temu. Jeszcze niedawno byłam jej fanką, teraz nie dość, że nie trawię jej minek, piskliwego głosiku i słabej dykcji to jeszcze te reklamy na blogu i głupie druciki za 100 zł czy tam więcej

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Ktoś niedawno wspomniał o tym, że Azjatycki Cukier namawia do kupowania w swoim sklepiku?

"Mam prośbę! Czy możecie mi polecić jakąś stronkę z azjatyckimi kremami BB? Szuałam na allegro i znalazłam ten krem z tymi grzybkami ;p ( 00:49 ), ale on kosztuje 70 zł. Według mnie to dość drogo jak na krem. Dlatego jeśli się ktoś zetknął ze stronką, gdzie można kupić azjatyckie kremy BB, to proszę o podanie nazwy strony Będę wdzięczna

70 to nie jest wcale drogo. Jesli kupisz za grosze, to najparwdopodobniej skonczysz z podrobka, ktora moze zrobic krzywde Twojej skorze. Ja polecam AzjatyckiBazar. com :P
AzjatyckiCukier w odpowiedzi do..."

Polecany przez Agabil sprzedawca na ebay życzy sobie za ten krem 43zł z darmową przesyłką ale to pewnie podróba
Otóż to

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
ie.

Z pozytywów- wypróbowałam wczoraj masaż Tanaka, do którego link był zamieszczony w ostatnim poście u Cukra. Po skończonym masażu czułam mrowienie od policzków do brody, a na dodatek nie mogłam się uśmiechnąć, tylko najwyżej uniosły mi się kąciku ust Moje nozdrza wydawały się węższe, a mimiczne zmarszczki przy ustach zniknęły na jakiś czas . Aż tak dużego placebo chyba nie mogłam mieć
Kurcze, to chyba i ja spróbuję!
Używasz oliwki czy jakichś specjalnych specyfików?

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość

Z tego co pamiętam, napoczątku bloga Cukier podpisywała się jako Shilpa, i tak wyświetlała się np. w komentarzach
Nie wiem jeszcze czy ktoś odpowiedział, ale Shilpa to jej nick na wizażu.
Stary 2012-07-26, 20:41   #4678
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez kwiat wisni2 Pokaż wiadomość
A co chodziło? Bo ja na razie widzę same obrończynie wolnego rynku w wykonaniu AC.
wolny rynek wolnym rynkiem, ja nikomu nie zabraniam narzucac swoich cen i sie reklamowac - ale pisanie, ze taniej niz w sklepiku AC to zawsze musi byc podroba, jest zwyczajnym klamstwem.
Stary 2012-07-26, 20:45   #4679
kwiat wisni2
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Cukrze, ja Ci powiem tak od serca, że przez swoją sklepową działalność tracisz sympatię widzów. Wybacz, ostre słowa, ale wygląda to jak dzika zachłanność z Twojej strony, a moderowanie komentarzy nt, gdzie można zdobyć tańszy krem BB jest no delikatnie mówiąc nieeleganckie. Rozumiem, że prowadzisz sklep i chcesz mieć odpowiednie obroty, ale może powinnaś wybrać inną grupę docelową, bo dla przeciętnej, młodej dziewczyny, ceny, jakie sobie życzysz są po prostu kosmiczne. Sama kupiłam sobie mishę PC na ebey (z polecenia innej youtubowiczki) i mam oryginał i zapłaciłam nieco ponad 50 złotych. Zastanów się, czy pazerność, bo inaczej tego wybacz, ale nie można nazwać, jest warta Twojej wiarygodności. To co robisz, jest czystą manipulacją widzem - "mieszkam w Singapurze, więc moje kremy BB są lepsze od innych sprzedających, bo one pochodzą z niewiadomego źródła", tylko, że inni sprzedawcy ściągają to też z Azji . Widać faktycznie, że swoją wiedzę marketingowo-prową żywo wprowadzasz na swój kanał, jak i do sklepu, ale spokojnie, widz to widzi i mu się to nie podoba. Przepraszam za ostrość tonu, ale jestem przynajmniej szczera.
Stary 2012-07-26, 20:55   #4680
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiat wisni2 Pokaż wiadomość
A co chodziło?
Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
wolny rynek wolnym rynkiem, ja nikomu nie zabraniam narzucac swoich cen i sie reklamowac - ale pisanie, ze taniej niz w sklepiku AC to zawsze musi byc podroba, jest zwyczajnym klamstwem.
właśnie o to chodziło a tu robi się już jakaś dziwna dyskusja, która już dawno odbiegła od tej, która była na początku.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości