|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: filmiki urodowe cz. VI
Cytat:
stwierdzono u niej dyslekcję. ciekawe, że coś takiego nie istnieje. Boże, błędy takie, że aż wstyd. Nie ma się słownika, żeby sprawdzić? No, kurczę... |
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Ta co była kieeedyś
O te zdjęcia Ciacha na Kwejku itp. Co jakieś rozprawy miały być, policja itp.
|
|
#4653 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tworzyłam swój przykład we wcześniejszym poście o pomidorach to też chciałam napisać,że z Almy ![]() Podoba mi się Twój blog o żywności Jak czytam takie ciekawostki to od razu mam motywację żeby jeść zdrowiej.
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2012-07-26 o 00:42 |
|
|
|
|
#4655 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A bananów za 8 zł nie muszę przecież tam kupować, mogę podskoczyć gdzieś indziej A że są ludzie, których na to stać i którzy być może nie mają czasu na obskakiwanie innych sklepów, to i amatorzy na banany za 8 zł zawsze się znajdą Tak samo jest ze sklepem Azjatyckiego Cukru. Dlatego nie rozumiem, gdzie tu ma miejsce oszustwo. Dziewczyna nawet nie pisze nigdzie: "u mnie kupisz najtaniej" Oszukują to w niektórych hipermarketach, pisząc, że dany produkt jest za 5 zł, a przy kasie okazuje się, że za 10. Ale tutaj można powołać się na prawa konsumenckie i żądać sprzedaży po cenie podanej w gazetce![]() Cieszę się, że kogoś moje notki żywnościowe interesują To bardzo miłe
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4657 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
aż czekam która pierwsza przyzna się w którym wieku straciła dziewictwo albo coś...
|
|
#4658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4659 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Rozeznanie
|
W tych filmikach, w których dziewczyny zdradzają swoje sekrety najgorsza jak dla mnie jest wymuszona mimika twarzy. Wszystkie te pozowane miny, gestykulacje odbieram nie zabawnie, jak zapewne w zamyśle autorkom chodziło, lecz kiczowato i tandetnie... Eh... Niemniej jednak znalazłam kilka filmików, gdzie przedmiotowy tag udał się z gustem i smakiem.
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pamiętam dokładnie ale chyba coś w stylu, że ktoś zdjęcia ciasteczka i chyba nawet jej faceta ( nie jestem pewna czy on też był w to wmieszany) wruczał na kwejka, przerabiał. Ale nie jestem w 100% pewna co do dokładności więc może ktos objasni konkretniej ale coś ze zdjęciami mi się kojarzy. |
|
|
|
|
#4663 |
|
Wtajemniczenie
|
karolina ze stylizacji pokazała swoją minikę i potem dalej wszystkie kopiowały
![]() tak to już jest na naszym polskim youtube, zero kreatywności przez większość dziewczyn, jedna coś wymyśli to potem wszystkie idą tym tropem ![]() przenudne haule i ulubieńcy to jest standard, którego wcale nie oglądam, ponieważ uważam, że większość to produkty które dziewczyny dostają za darmochę i chwalą pod niebiosa.
|
#4664 | |
|
Konto usunięte
|
Jakiś człowiek (nie wiem czy w to więcej osób było wmieszanych) wrzucał obraźliwe obrazki Ciasteczka na kwejka, wioche itp., zobili również filmik na YT. Głównym motywem było, że jest łatwa, sypia z murzynem i ogólnie takie wulgane obrazki.
Właśnie też jestem ciekawa jak to się potoczyło dalej, bo afera była bardzo głośna i ponoć znalazła tego człowieka... nie wiem. Było to chyba w mniej więcej podobnym czasie jak Ciasteczko najeżdżała na wizażanki i podjudzała swoje fanki na fb. Cały jedna część o YT zostałą wtedy zablokowana i ponoć przejęta przez policję, a duża część stałych tu bywalczyń odeszła lub przeniosła się na inne fora. To tak w mega wielkim skrócie, bo dzielił te wydarzenia jakiś tam czas ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
czasem aż sama czuję się zażenowana jak to oglądam, a one silą się na pokazywanie emocji.. hehe
|
|
|
|
|
#4665 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Ogólnie fajna youtubowiczka. Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2012-07-26 o 09:41 |
|
|
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35518460]Jakiś człowiek (nie wiem czy w to więcej osób było wmieszanych) wrzucał obraźliwe obrazki Ciasteczka na kwejka, wioche itp., zobili również filmik na YT. Głównym motywem było, że jest łatwa, sypia z murzynem i ogólnie takie wulgane obrazki.
Właśnie też jestem ciekawa jak to się potoczyło dalej, bo afera była bardzo głośna i ponoć znalazła tego człowieka... nie wiem. Było to chyba w mniej więcej podobnym czasie jak Ciasteczko najeżdżała na wizażanki i podjudzała swoje fanki na fb. Cały jedna część o YT zostałą wtedy zablokowana i ponoć przejęta przez policję, a duża część stałych tu bywalczyń odeszła lub przeniosła się na inne fora. To tak w mega wielkim skrócie, bo dzielił te wydarzenia jakiś tam czas ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Zgadzam się! czasem aż sama czuję się zażenowana jak to oglądam, a one silą się na pokazywanie emocji.. hehe [/QUOTE] wielkie dzięki za wyjaśnienie hmm na którejś z części wątku admin napisał, że temat zamknięty i do wiadomości policji...to chodziło właśnie o tą afere z Ciachem?
|
#4667 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#4668 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle uważam, że owszem, czasami komentarze tutaj padają niezbyt fajne i mogą wywołać burze, zdarza się,że może kogoś ponieśc w tym co pisze ale ogólnie jakby co to nie można zwalać winy na wizaż , na cały wątek bo moim zdaniem nie jest taki straszny jak go czasami malują
|
||
|
|
|
#4669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4670 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Gdzieś tam gościowi zrobili ludzie aferę, bo kupował w jakimś supermarkecie mandarynki czy coś w ten deseń i sprzedawała drożej na targowisku Przecież powinien charytatywnie! Najwięcej niezgodności cen ma chyba real, ale kwestia szczęścia lub jego braku. Ja nie mam czasu latać od sklepu do sklepu, dlatego czasami zadawalam się się wyborem rzeczy w biedronce, czasami gdzieś przepłacam. Gdzie po drodze to idę. Niektóry ceną bolą - wiadomo, ale nikt mi tam kupować nie każe. ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
i niby gdzieś mignął w jakimś filmiku.---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Można przecież jakoś połączyć fajne filmiki dla widzów i zarabianie. Gorzej jak kanał na yt albo blog zmienia się w jedną wielką tablicę reklamową, wtedy się odechciewa zaglądać.
|
|
#4671 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#4672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nie ma co się dziwić dziewczynom (widzkom), że tak reagują na to. Ja sama nie oglądam Maxineczki ale kiedyś weszłam na jej kanał, a tam na samej górze bardzo chamski komentarz od KatOsu. Pomyślałam,a to jednak wredna świnia z niej i w sumie zaczęłam inaczej patrzeć na KatOsu, u której nie czytam komentarzy. Skąd miałam wiedzieć, że ona się tak na prawdę uwielbiają i wzajemnie docinają, nie spędzam całych dni na myśleniu o relacjach YouTubowiczek
|
|
|
|
|
#4673 |
|
BAN stały
|
Co do manipulacji ze strony AC, ona sama kiedyś się przyznała w jednym z filmików, że w związku ze swoją pracą stosuje jakieś sztuczki, które tam właśnie poznała by przyciągać czytelników i tak dalej. Przyznała się do tego bo jak mówiła " i tak by to kiedyś wypłynęło a lepiej byśmy wiedzieli od niej".
Odkąd o tym wiem, mniej przychylnie patrzę na jej wpisy na blogu, które coraz częściej wyglądają mi jak reklamy produktów, które sprzedaje lub lada chwila wrzuci do sklepiku. To tyle z mojej strony. Wylałam jad. hell yeah ! Edytowane przez kwiat wisni2 Czas edycji: 2012-07-26 o 19:38 |
|
|
|
#4674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale nieważne. temat zamknięty.nowy filmik u Aneczu http://www.youtube.com/watch?v=OmT2Q...&feature=g-u-u
|
|
#4675 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4676 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35525794]No pewnie, że jest, ale tam różne teksty latają
i nie ma co się dziwić dziewczynom (widzkom), że tak reagują na to. Ja sama nie oglądam Maxineczki ale kiedyś weszłam na jej kanał, a tam na samej górze bardzo chamski komentarz od KatOsu. Pomyślałam,a to jednak wredna świnia z niej i w sumie zaczęłam inaczej patrzeć na KatOsu, u której nie czytam komentarzy. Skąd miałam wiedzieć, że ona się tak na prawdę uwielbiają i wzajemnie docinają, nie spędzam całych dni na myśleniu o relacjach YouTubowiczek [/QUOTE]No jak dla mnie ich zachowanie jest dziwne, bo Katosu i Maxineczka piszą między sobą, więc to nie jest ich sprawa i nie wiem po co to komentują. ![]() I serio uwierzyłaś, że osoba, która ma tyle widzów co Katosu napisałaby na forum publicznym coś obraźliwego do drugiej "znanej" dziewczyny właściwie bez powodu?
|
|
|
|
#4677 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
Używasz oliwki czy jakichś specjalnych specyfików? ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Nie wiem jeszcze czy ktoś odpowiedział, ale Shilpa to jej nick na wizażu. |
|||
|
|
|
#4678 |
|
Szef ds. Wymianek
|
wolny rynek wolnym rynkiem, ja nikomu nie zabraniam narzucac swoich cen i sie reklamowac - ale pisanie, ze taniej niz w sklepiku AC to zawsze musi byc podroba, jest zwyczajnym klamstwem.
|
|
#4679 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tu robi się już jakaś dziwna dyskusja, która już dawno odbiegła od tej, która była na początku.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

O te zdjęcia Ciacha na Kwejku itp. Co jakieś rozprawy miały być, policja itp.

Jak czytam takie ciekawostki to od razu mam motywację żeby jeść zdrowiej.

Moje nozdrza wydawały się węższe, a mimiczne zmarszczki przy ustach zniknęły na jakiś czas