Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XV - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 12:49   #1831
karolka110
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XV

Cytat:
Napisane przez Sala Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, gratulacje dla wszystkich nowych mam!

News z załącznikiem od nas -- nasza mała niespodzianka przyszła na świat wczoraj o 8:04 i jest dziewczynką, 3860g, 54cm . Dostała 10 punktów i ssie jak mały smok.
wow!! Gratulacje!! ślicznotka z niejza szybki poród

hania, anna - wszystkiego co najlepsze z okazji Imieninek:roz a:

prince super, że zaraz wychodzicie

Mandi mam nadzieję,że Maluszek już z Tobą czekamy na wieści
Stary 2012-07-26, 12:52   #1832
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
Wiem wiem, ale od tego siedzenia w domy przed lapkiem same głupie myśli sie tworzą.
no wiesz....mówi się ostatnio jak jak tylko wpiszę się w google objawy to ma się najgorsze choroby ja "miałam" cholestaze a obecnie chyba się sączą wody płodowe

także proszę nic w google nie wpisywać i proszę oczekiwać maleństwa

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:53   #1833
bebe1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
hej
właśnie się zorientowałam że zaczynamy dziś z Hanią 37 tc

Cytat:
Napisane przez Vestis Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny, trochę ponad tydzień mnie nie było, a tu widzę tyle rozpakowanych i szczęśliwych mamuś przybyło Gratuluję

My z Bartusiem od wczoraj jesteśmy w domu, w szpitalu byliśmy tydzień, malutki był na antybiotyku - a to był z kolei efekt mojego lekko hardcorowego 24-godzinnego porodu ale już porządku, jak złapię chwilkę to Was nadrobię i opiszę poród.

Jeszcze raz gratuluję rozpakowanym
Witaj! Gratulacje !!!

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
bebe profilaktycznie przedzwoń tam i się dowiedz co i jak w takiej sytuacji jak Twoja - będziesz mogła lepiej zaplanować drogę do szpitala.
Masz rację, zapytać nie szkodzi .

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
My dzisiaj skończyłyśmy 37tc czyli jesteśmy donoszone

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Witam się imieninowo
Anna-najlepsze życzenia imieninowe Mimo wszystko życzę Ci, aby Franio jeszcze troszkę w brzuszku posiedział

Była u nas dziś położna-ostatni raz, teraz przejmie nas HV.
Marysia waży 2930g Od soboty przybrała prawie 200g
Właśnie! Pisałam, że dziś Anny, a nie pomyślałam, że mamy na wątku Anny i Hanny . Dziewczyny zycze Wam wszystkiego co najlepsze! Zdrówka i grzecznych dzieciaczków .
Marysia ładnie przybrała !

Cytat:
Napisane przez Cz4rnul4 Pokaż wiadomość
Witam
Ja już po wizycie 3 cm rozwarcia szyjka skrócona do 0,5 cm i czop mi odpadł zaczynają się pomału skurcze ale gin powiedziała że to max dziś albo jutro się zacznie
Cytat:
dziś zaczął się 40 tydzień jest oki jestem pełna entuzjazmu Termin 02 sierpnia raczej nieaktualny czekam na silne skurcze..... Gin robiła mi masaz szyjki... Bolllało jak h..... ale pomogło
No to czekamy na kolejnego dzieciaczka! żeby sie rozkręciła akcja!!!

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Niunia Miala usg brzucha i nerek i wszystko ok
Super!

Cytat:

News z załącznikiem od nas -- nasza mała niespodzianka przyszła na świat wczoraj o 8:04 i jest dziewczynką, 3860g, 54cm . Dostała 10 punktów i ssie jak mały smok.

Poród poszedł extra sprawnie i szybko. Rodziliśmy naturalnie i bez znieczuleń, bo do szpitala przyjechaliśmy już z pełnym rozwarciem, o 6:34 nas przyjęli, a 1,5h później mała była na świecie. Udział męża nie do przecenienia! Jego jednego słuchałam w trakcie, reszta do mnie nie docierała kompletnie. Musieli mnie naciąć z powodu wielkości małej i tego, że jako osoba uprawiająca sporty mam strasznie mocne mięśnie, które nie chciały się rozluźnić -- bali się, że za bardzo pęknę. Czuję się jednak super, szczegóły postaram się opisać w wolnej chwili. Od zeszłego piątku miałam rozwarcie na 2 cm i lekarz sądził, że urodzę, a tymczasem skurcze zaczęły się przedwczoraj o 22, i aż do 4 rano udało mi się je przespać. Między 5 a 6 wysiedziałam pod prysznicem, no i dojechaliśmy do szpitala na ostatni moment Uściski dla Was!
Kochana, gratulacje serdeczne !!!
Śliczną macie córunię!
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:55   #1834
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
hania, anna - wszystkiego co najlepsze z okazji Imieninek:roz a:
Cytat:
Napisane przez bebe1987 Pokaż wiadomość
Właśnie! Pisałam, że dziś Anny, a nie pomyślałam, że mamy na wątku Anny i Hanny . Dziewczyny zycze Wam wszystkiego co najlepsze! Zdrówka i grzecznych dzieciaczków .
Marysia ładnie przybrała !
Dziękuję w imieniu swoim i Marysi
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:57   #1835
ewka5891
Zakorzenienie

Sala gratuluje serdecznie
śliczna córeczka

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Ciekawe co tam u Norniczki

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:57   #1836
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałam też bym się Wkurzyla

moja tesciowa nam ciągle pier.do.li żebyśmy psa oddali bo pewnie od niego się mała zaraziła . a najlepsze jest to że wie że to w szpitalu bo sama ten szpital przeklina ale przy każdej okazji tyra za tO psa

A może ją oddać? Przecież też może Małą czymś zarazić...

super wyniki Bardzo się cieszę

Cytat:
I nawet lewatywa naturalna zaczyna działać latam do kibelka jak oszalała... Może dziś się to zakończy wypakowaniem ?
No to już bliziutko, coraz bliżej
Oby poszło szybko

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:59   #1837
Cz4rnul4
Raczkowanie

ide się zdrzemnąć bo strasznie mnie rozbolała głowa
Jakby się rozkręciło dam znać....
Cz4rnul4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:05   #1838
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:

Poród poszedł extra sprawnie i szybko. Rodziliśmy naturalnie i bez znieczuleń, bo do szpitala przyjechaliśmy już z pełnym rozwarciem, o 6:34 nas przyjęli, a 1,5h później mała była na świecie. Udział męża nie do przecenienia! Jego jednego słuchałam w trakcie, reszta do mnie nie docierała kompletnie. Musieli mnie naciąć z powodu wielkości małej i tego, że jako osoba uprawiająca sporty mam strasznie mocne mięśnie, które nie chciały się rozluźnić -- bali się, że za bardzo pęknę. Czuję się jednak super, szczegóły postaram się opisać w wolnej chwili. Od zeszłego piątku miałam rozwarcie na 2 cm i lekarz sądził, że urodzę, a tymczasem skurcze zaczęły się przedwczoraj o 22, i aż do 4 rano udało mi się je przespać. Między 5 a 6 wysiedziałam pod prysznicem, no i dojechaliśmy do szpitala na ostatni moment Uściski dla Was!
Brawa dla Mamy, Córuni i Tatusia

Cytat:
Kochane, oczytalam sie rożnych rzeczy, mądrych i głupich, sama nie wiem czy to normalne ze jak teraz bobas mnie kopie to boli jak jasna cholera? Bo nie wiem, moze spowodowane jest to mala ilością wód? Teraz jakoś mnie to niepokoi?
Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
no wiesz....mówi się ostatnio jak jak tylko wpiszę się w google objawy to ma się najgorsze choroby ja "miałam" cholestaze a obecnie chyba się sączą wody płodowe

także proszę nic w google nie wpisywać i proszę oczekiwać maleństwa
Mój gin mówił mi, że kobiecie w ciąży komputer szkodzi jak jest podłączony do internetu... I coś w tym jest Proszę mi tu nie czytać żadnych bzdur bo zawsze coś znajdziecie. Mały ma mniej miejsca a więcej siły to i bardziej boli
A co do wód płodowych - też mi się wydawało ale to chyba tylko z powodu infekcji miałam bardziej mokro Teraz jest już wszystko dobrze
Nie martwicie się bo na pewno wszystko jest tak jak powinno

Stary 2012-07-26, 13:08   #1839
karmeelek
Zadomowienie

Aniu, Haniu najlepsze życzenia imieninowe!

Sala ogromne gratulacje dla Ciebie i córeczki! I zazdroszczę szybkiego i sprawnego porodu. Jakie imię wybraliście?
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:10   #1840
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Aniu, Haniu najlepsze życzenia imieninowe!
Dziękuję
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:18   #1841
wvictoria
Wtajemniczenie

Na TVN Style jest o surogatkach. Wiecie, że niektóre rodzą nawet 12 dzieci innym parom?

Stary 2012-07-26, 13:19   #1842
red_scorpio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam mniej więcej, ale nie mam humoru dziś Przeczytałam dobre wieści od phdwao, jednocześnie się ucieszyłam, a jednocześnie poryczałam, że u mnie nie dzieje się nadal NIC. Do tego miałam okropną noc, wiem, że nie ja jedna, ale złapało mnie parę skurczy, myślałam że się coś rozkręci a tu Pół nocy nie spałam przez to z wrażenia, i po co mi to było Mam dość

Gratulacje dla phdwao klask i:
I trzymam kciuki za Mandragorrkę
Trzymaj się dzielnie, może też CIę tak znienacka ruszy Jak to mawia mój Mąż - czas biegnie tylko w jedną stronę...

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
dzięki
Jednak ja myślę że mnie od razu weźmie,... mimo brania tabletek i leżenia i tak mam skurcze. A jak ciut więcej pochodzę po domu (bo mam zakaz wychodzenia) to później mam takie rozrywające bóle w podbrzuszu. Lekarz już mi powiedział że u mnie szyjki już praktycznie nie ma i rozwarcie jest. Także byle jeszcze ten tydzień przeczekać i niech sie dzieje wola nieba

agunia jestem z Tobą myślami i trzymam kciuki za powrót do dobrego nastroju i polepszenia sytuacji
Za kolejne 7 dni w dwupaku

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
a w ogole to sie wkurzylam.
wstawilam to moje zdjecie Amelci z burkiem na nk
i dostaje taki komentarz
"jak tak mozesz... brudnego psa koło dziecka "
normalnie sie wkur.wi.lam.
po pierwsze nie zycze sobie mojego kapanego co tydzien odwiedzajacego fryzjera co 2-3 miesiace(swoja droga czesciej ode mnie)
czyszczonego po kazdym po wrocie z dworu brudnym
a po drugie to moje dziecko i c.h.uj komu do tego!!!
czy mam powod do wnerwa?
Z ludzi nie żyjesz, olej ich. Włącz sobie blokadę dodawania komentarzy

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Masakra u ciebie z tym snem
Wiem, dzięki

Cytat:
Witam
Ja już po wizycie 3 cm rozwarcia szyjka skrócona do 0,5 cm i czop mi odpadł zaczynają się pomału skurcze ale gin powiedziała że to max dziś albo jutro się zacznie
No to kochana, może nie wytrzymasz do rana Oby szybko poszło

Cytat:
Ja dziś odstawiam wszystko, ale fenka w ogóle nie brałam więc tylko nospe i mg zobaczymy co to bedzie
Zastanawiam się czy też nie odstawić...
Cytat:
Widziałam też bym się Wkurzyla

moja tesciowa nam ciągle pier.do.li żebyśmy psa oddali bo pewnie od niego się mała zaraziła . a najlepsze jest to że wie że to w szpitalu bo sama ten szpital przeklina ale przy każdej okazji tyra za tO psa

Chyba się czas zastanawiać czy kota na przemiał nie oddać... Ludzie jak nie mają swoich problemów, to lubią wynajdywać problemy u innych -nienawidzę tego!! Super, że usg ok!!

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Dziękuję

Zapomniałam założyć breast pady, zaczęłam karmić Marysię i zaraz z drugiej piersi mi mleko pociekło i taka mokra z jednej strony siedzę
Ja nie karmię, jestem przed porodem a średnio 5x dziennie leje mi się z piersi....

Cytat:

Maluszek cudny, gratulacje
Cytat:
Kochane, oczytalam sie rożnych rzeczy, mądrych i głupich, sama nie wiem czy to normalne ze jak teraz bobas mnie kopie to boli jak jasna cholera? Bo nie wiem, moze spowodowane jest to mala ilością wód? Teraz jakoś mnie to niepokoi?
Też właśnie mam obawy I teraz dostaje takie kopniaki, że szok a zjadła m nektarynkę

Dla wszystkich Anulek i Hanulek wszystkiego co najlepsze!

A tak swoją drogą jak karaoke tak zmogło Mandi to może zacznijmy śpiewać swoim dzieciom

Edytowane przez red_scorpio
Czas edycji: 2012-07-26 o 13:23
red_scorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:20   #1843
sas
Wtajemniczenie

hej
własnie czekam az niunia zasnie bo jest tak padnieta, ze szok.. od 7.30 prawie nie spi tylko drzemie troszke..nie wiem co jej sie podzialo.....a jeszcze pod nami tak wierca ze az mnie nerwa bierze

Haniu, Aniu wszystkiego naj naj kochane

Sala - gartuluję
Cytat:
a w ogole to sie wkurzylam.
wstawilam to moje zdjecie Amelci z burkiem na nk
i dostaje taki komentarz
"jak tak mozesz... brudnego psa koło dziecka "
normalnie sie wkur.wi.lam.
po pierwsze nie zycze sobie mojego kapanego co tydzien odwiedzajacego fryzjera co 2-3 miesiace(swoja droga czesciej ode mnie)
czyszczonego po kazdym po wrocie z dworu brudnym
a po drugie to moje dziecko i c.h.uj komu do tego!!!
czy mam powod do wnerwa?
olej to taka natura niektorych ludzi niestety
Cytat:

moja mała w szpitalu Spi przy mnie. w domu też spokojniej spala przy nas. ale też muszę ją klasc do lozka bo się jeszcze przyzwyczai. i na cycu Spi jak anioł a jak ją odłoże to często marudzi.

w sobotę rano wychodzimy teraz niunia leży z gola dupcia i wietrzy bo ma Odpazona od antybiotyku i tych zasranych Woreczkow.
super ze pojutrze wychodzicie
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
vwictoria
masz rację porod jak sraczka, nadchodzi znienacka - ja coś o tym wiem
oj tak popieram

Cytat:
Napisane przez Vestis Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny, trochę ponad tydzień mnie nie było, a tu widzę tyle rozpakowanych i szczęśliwych mamuś przybyło Gratuluję

My z Bartusiem od wczoraj jesteśmy w domu, w szpitalu byliśmy tydzień, malutki był na antybiotyku - a to był z kolei efekt mojego lekko hardcorowego 24-godzinnego porodu ale już porządku, jak złapię chwilkę to Was nadrobię i opiszę poród.

Jeszcze raz gratuluję rozpakowanym
super ze juz w domku
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej, nadrobiłam Was ale nie odpisuje, mam doła jak rów marsjański, nawet nie chce mi się pisać o co chodzi (napiszę tylko, że z małą wszystko ok).

Ja mogę na jakiś czas ucichnąć, więc nie martwcie się o mnie
3maj sie Agusia mam nadzieje, zewszystko bedzie ok i szybko do nas wrocisz

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wiadomość od Mandragorrki:
Hej jestem na porodówce. Całą noc miałam skurcze i poszłam tylko sprawdzić czy coś z tego będzie. Już nie chcieli mnie stąd wypuścić. Rozwarcie na ok. 6-7 cm. Zrobili mi lewatywkę. Nie było to takie złe. Czekamy na rozwój wypadków

3mam mocno
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, piszę, ale jestem tak zmęczona, że ledwo widzę. Muszę się trochę przebudzić, tylko jak to zrobić bez kawy ??? Ta dieta karmiących mnie dosłownie dobija, a myśl, że będe musiała ją utrzymać przez kilka miesięcy nie poprawia nastroju. Dzisiaj akurat jadłam krewetki z cukinia i makaronem - nie wiem, czy wolno, ale mama mi zrobiła, a ona sprawdza każdy kęs, co jem, żeby małej nie zaszkodziło. No ale kawy nie mogę, bo dziecko będzie pobudzone.
a dlaczego nie pijesz kawy?? ja tez karmie i pije....mzna pic tylko slabsza i najlepiej zaraz po karmieniu...
Cytat:
Przed panstwem Amelia ze starszym bratem
lux

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2012-07-26 o 13:25
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:23   #1844
ajka89
Zadomowienie

O, widzę, że się coś ruszyło Mandi za szybkie rozwiązanie!

Gratulacje dla Sali i Vestis!

U nas straszny upał. Byłam chwilę na dworze, ale szybko uciekłam.
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:27   #1845
houserka
Rozeznanie

phdwa, sala gratuluje
chce_być_mama- ładna córcia, włoski ma niesamowite, takie czarne i długie!
mandragorrka powodzenia!

Ja dziś byłam z Polą u pediatry, skończyła 2 tyg, i waży 3490g (przez 9 dni od wyjścia ze szpitala przybrała 420g) więc jest dobrze, wzrostu jej nie mierzyli, bo podobno się u takich maluchów nie kontroluje wzrostu Następna wizyta za 2 tyg by skontrolować wagę i sprawdzić żółtaczkę, bo jeszcze się jej utrzymuje.
Potem poszliśmy na godzinny spacer. Wtedy zawsze śpiLubi jak jak wytrzepie na wszystkich chodnikach.
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:27   #1846
chce_byc_mama
Zakorzenienie

popelnilam najwiekszy blad zycia...
probowalam ubrac spodnie sprzed ciazy,,,
nie ma takiej opcji....

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:32   #1847
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma takiej opcji....
to jeszcze za wcześnie, nie wygłupiaj się

Stary 2012-07-26, 13:32   #1848
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
to jeszcze za wcześnie, nie wygłupiaj się
dzisiaj kupuje wage choc nie do konca jestem przekonana czy to dobry pomysl i sie okaze....

Amelcia
Stary 2012-07-26, 13:39   #1849
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
nie ma takiej opcji....
Hehe, ja obawiam się, że u mnie będzie o to samo
A na dodatek wyszły mi nowe rozstępy...tym razem na udach

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
dzisiaj kupuje wage choc nie do konca jestem przekonana czy to dobry pomysl i sie okaze....
Ja nie mam wagi, bo tata mi ją zepsuł i to był znak, żeby nie kupować nowej
Stary 2012-07-26, 13:40   #1850
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ma takiej opcji....
nie przesadzaj ledwo urodziłaś
daj sobie chwilę
po co się dołować....głowa do góry
Stary 2012-07-26, 13:40   #1851
ajka89
Zadomowienie

Uciekam robić obiad, bo się głodna zaczęłam robić.
Stary 2012-07-26, 13:41   #1852
wvictoria
Wtajemniczenie

MAMY DZIECKO!!!

Urodziłam o 12.17, waga 3610, 56 cm, 4 szwy po nacięciu. Jest śliczna, ma troszkę włosków a teraz leży i ciomka cyca. Ja jestem wykończona ale szczęśliwa, tz też

super wiadomości
dla całej trójki

Stary 2012-07-26, 13:45   #1853
linzey
Rozeznanie

Cytat:

Gratulacje. Szybciutka akcja
linzey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:45   #1854
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
MAMY DZIECKO!!!

Urodziłam o 12.17, waga 3610, 56 cm, 4 szwy po nacięciu. Jest śliczna, ma troszkę włosków a teraz leży i ciomka cyca. Ja jestem wykończona ale szczęśliwa, tz też

super wiadomości
dla całej trójki
juuuuhuuu

Stary 2012-07-26, 13:45   #1855
red_scorpio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez houserka Pokaż wiadomość
phdwa, sala gratuluje
chce_być_mama- ładna córcia, włoski ma niesamowite, takie czarne i długie!
mandragorrka powodzenia!

Ja dziś byłam z Polą u pediatry, skończyła 2 tyg, i waży 3490g (przez 9 dni od wyjścia ze szpitala przybrała 420g) więc jest dobrze, wzrostu jej nie mierzyli, bo podobno się u takich maluchów nie kontroluje wzrostu Następna wizyta za 2 tyg by skontrolować wagę i sprawdzić żółtaczkę, bo jeszcze się jej utrzymuje.
Potem poszliśmy na godzinny spacer. Wtedy zawsze śpiLubi jak jak wytrzepie na wszystkich chodnikach.
No to super

Cytat:
nie ma takiej opcji....
Też się tego boję....

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Ja nie mam wagi, bo tata mi ją zepsuł i to był znak, żeby nie kupować nowej
Waga czasami nie odzwierciedla naszej sylwetki. Nie ma więc sensu jej kupować. Nie czarujmy się, trochę nam zetrwa zanim założymy nasze fatałaszki ale najważniejsze, że jest to możliwe!!!

red_scorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:45   #1856
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
MAMY DZIECKO!!!

super wiadomości
dla całej trójki
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Amelcia
Stary 2012-07-26, 13:45   #1857
houserka
Rozeznanie

vestis-gratulacje dla Ciebie i maleństwa
anno i haniu -wszystkiego co najlepsze w dniu imienin!
chce_byc_mama ja załoze dzinsy sprzed ciązy , nawet sie dopnę, tylko są bardzoo obcisłe i brzuch mi zwisa, na razie chodzę w jednych spodniach, które zakładałam w 5 miesiącu ciąży. A do zrzucenia mam tylko 3 kiloski
Stary 2012-07-26, 13:47   #1858
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
ja mam cale uda wysypane a po porodzie wyszly mi nawet na tylku...

Amelcia
Stary 2012-07-26, 13:47   #1859
linzey
Rozeznanie

Cytat:
MAMY DZIECKO!!!

super wiadomości
dla całej trójki
Super Gratulacje dla całej rodzinki
linzey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:48   #1860
houserka
Rozeznanie

Mandragorrka cudowna wiadomośćgratuluje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości