|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ale wiesz duży dom a Ty sama w nim to smutno tak . Do tego jutro urodziny ma ehh pracy aż za dużo ! właśnie zaczynam nockę przyszłam godzinę wcześniej i zostaje aż do jutra do 13 |
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
madzia ja swojego nie widzę drugi miesiąc... a jeszcze 3 tygodnie
![]() ja też uciekam spać, dobranoc
|
|
#333 | |
|
Zadomowienie
|
nieee teraz zaczynam
![]() widzisz TY spać idziesz a ja pracować ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa za spadek ![]() Czerpię inspirację z Ciebie normalnie ! ![]() Kolacja smaczna Co prawda białko to to nie jest, ale smaczna na pewno!!!łal...poranne bieganie, coś do czego w życiu bym się nie zmusiła ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- U mnie dzisiaj: 340 ścisków agrafką 3 minuty robienia brzuszków(skośne plus proste) http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ (ten filmik, Agunia kiedyś z niego ćwiczyła) Można się zmachać, a niby nic
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Hello
![]() na szczęscia trafiłam na nowy wątek nie mam siły nadrabiać, przeraziłam się jak zobaczyłam ze 11 stron w jeden dzień![]() Jestem już u ciotki ![]() dziś mój brzuch cierpi, jest nabrzmiały i boli ![]() to ze względu na dlugą podróż autem i zmiane jedzenia. zanosi się też na @ ale to się okazę jutro dopiero bo może to być tylko plamienie. po odstawieniu pigułek to różnie to bywa... dziś diety nie było regularnej ale zgrzeszyłam tylko dwoma małymi kawałkami ciasta a było więcej pokus więc ![]() jutro już zamierzam się pilnować a na obiad już obmyślam placki z cukinii mniam wieczorkiem byłam na przejażdzce rowerowej, jutro też rower i planuje pobiegać wieczorem, dziś nie miałam siły a poza tym ni wypadało bo mieliśmy gości (jakiś znajomi ciotki) buziaki 102 i do jutra
|
|
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam !
Bardzo chciałbym się przyłączyć do Waszego wątku. Podczytuje go już od ponad roku. Nie, nie jestem podglądaczem, po prostu jestem bardzo nieśmiała. W pewnym sensie czuje jakbym Was znała. Liczę na to , że mnie przyjmiecie do swojego grona. Bardzo potrzebuje wsparcia w odchudzaniu . Sama nie daje sobie rady a widzę jak się nawzajem wspieracie i jakie to przynosi rezultaty. pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
zelka9o tez nie lubie siedziec sama w domu
![]() to bedzie juz za nie dlugo wspolczuje,ale dasz rade, wierze w CiebieChocoMonster ja dokladnie jeszcze 4 tygodnie i wracam do Polski, w koncu!!! zooska dziekuje smaczna,ale wiem,wiem nie bialkowa:-(, ale nie mialam innego pomyslu na kolacje, zjadlam ja o 18.00 a dopiero ide spac i nie jestem glodna ![]() dala bys rade na pewno, gdybys wstala kilka razy rano i pobiegala ale widze, ze Ty z fitnesem szalejesz i cwiczeniami :cmok : i pyszne jedzonko sobie robisz, zazdroszcze,bo ja na to nie mam czasu:-(a co myslicie na temat bialka w proszku? szwagier pije codziennie i mysle czy tez nie zaczac go pic wieczorem, zeby byly lepsze efekty diety ![]() ![]() dobranoccc ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
witaj ![]() wszystkie sie wspieramy i razem odchudzamy, napisz nam cos o sobie Ile masz lat, wzrost, waga, ile chcesz schudnac itp. ![]() na pewno pomozemy w odchudzaniu ![]() pozdrawiam
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
tak więc zacznę od tego, że nie nazwałam nikogo intruzem więc sobie nie wkręcajcie takich bzdur.
Problem jest tylko taki, że prosiłam Was o coś a kilka osób to olało. I nie tłumaczcie mi że Madzi nie było, bo Madzia założyła wątek 4 minuty po COCO !!!! I jeśli ktoś szanuje moją prośbę to przeszedłby na wątek Madzi a nie ZGŁASZAŁ go do zamknięcia!!!! Chciałam aby wątek założyła Madzia lub Murka bo są mi najbliższe, jestem z nimi od początku i wiem, że mnie nie zostawią. Nie oznacza to, że innych osób nie lubię czy są intruzami. Dla mnie wszystkie tu dziewczyny są jak rodzina, ale ONE (Madzia i Murka) są dla mnie wyjątkowe i czy się to komuś podoba czy nie, no bo w końcu znamy się od 1 części!!! Nie miałabym nic przeciwko gdyby Madzi nie było na wizażu w ogóle i ktoś inny założyłby wątek. Ale Madzia była i założyła wątek tylko 4 minuty później, a co nie które ją olały ( i mnie w tej sytuacji też) i dodatkowo zgłosiły wątek Madzi do zamknięcia co mi się w ogóle w głowie nie mieści...... Także przykro mi z tego powodu. Mogłabym założyć teraz ósmą część wątku ale nie będę już taką świnią. Poczekam sobie aż będziecie kończyć tą część i spokojnie założę dziewiątą część. Internet w domu już mam więc będę "czuwać". A co do tego że to MÓJ wątek to miałam na myśli tylko to że ja go założyłam i nic poza tym, na pewno nie uważam, że ja tu rządzę czy coś w tym stylu. Osoby które są ze mną na wątku dłuższy czas wiedzą jaka jestem i że nigdy się nie "rządziłam" dlatego wolę aby takie osoby właśnie zakładały nowe wątki bo przynajmniej nie musiałabym teraz czytać o sobie takich bzdur jak tu co nie które piszą. I tyle w temacie. Obrażać się nie będę bo dzieckiem nie jestem, po prostu jest mi przykro. Dozobaczenia w 9 części będę na Was czekała wiecie przecież że Was kocham i nigdy Was nie opuszczę Cytat:
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się na nowym wątku!!! Widzę że nabrałyście rozpędu w hurtowym pisaniu
nawet nie liczę że zdążę to kiedykolwiek przeczytać, ale widzę że odkąd jest Dzaga i Monika to tempo naprawdę jest zawrotne ;-) Także tylko się pochwalę dzisiejszym dniem i zmykam spać.Jadłospis: Śniadanie Jajecznica z 1 jajka i łyżeczki margaryny Bułka II Śniadanie Bułka, serek, pomidor I danie Zupa pomidorowa 250 ml Przekąska Grejfrut Późne II danie Ziemniaki, mizeria, maślanka Do tego: 1h rowerek stacjonarny 40 min Mel B. Powiedzcie mi, co zrobić, żeby jakoś efektywniej jeździć na rowerku? Nie lubię biegać, a sam rowerek nie robi już na moim ciele żadnego wrażenia. Pozdrawiam i życzę miłej nocy |
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Booożeeee spać żłopię kawę i się ogarniam Monia to znaczy nie będziesz pisać w tej części? nie rób tego Margot zawsze widziałam jak podczytujesz witamy! ale powiedz coś więcej o sobie ![]() Madzia, ja jak byłam na obczyźnie to sobie nawet kalendarz zrobiłam, powiesiłam go na ścianie i skreślałam dni do powrotu wszędzie dobrze, ale najlepiej w domu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#341 | |
|
Uzależnienie
|
Witam z rana
muszę coś wymyślić na śniadanko ![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
Bridezilla ![]() Edytowane przez Antilia Czas edycji: 2012-07-27 o 06:55 |
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. nie ogarniam Przecież to nie jest powód żeby od razu przestawać pisać w wątku. Myślę że Choco nie miała złych intencji wręcz przeciwnie Cześć Antilia! Cześć Heroine! Wy to zawsze się wczesnie zerwiecie ![]() A ja opierdzieliłam dziś na śniadanie płatki czekoooo No to paczam do szafki: płatkiiii I to jeszcze te z Carrefourra - one są takie błyszczące, smaczniejsze niż reszta (może oprócz Nesquika - ale te jadłam tak dawno że nie pamiętam już jak smakują).Na drugie zjem pewnie trochę zupy bo wyjeżdżamy na weekend i trzeba ją dojeść, a na obiad część makaronu Poćwiczę z Ewką. Wiecie, wydaje mi się, że u mnie Skalpel daje...hmm..ładniejsze efekty. Po Killerze wydaje mi się że jestem jakaś sflaczała, a po Skalpelu taka...jędrna Ech, dziś czeka mnie pakowanie, muszę jeszcze iść po prezent dla siostrzenicy TŻ (co jej kupić - tydzień temu się urodziła) HELP! I jeszcze mamie po jakieś papiery skoczyć i po kratki wentylacyjne. Jutro idę do fryzjera. Muszę podciąć moje nieszczęsne końcówki, bo są już w opłakanym stanie
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-07-27 o 08:00 |
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki Czytam sobie Was i czytam i można zgłupieć Jakaś nerwowa atmosfera zrobiła się na wątku a nigdy tego tutaj nie było, zauważyłam że druga część też została wcześnie zakończona bo rozwinęła się jakaś kłótnia Może warto założyć już 9 część i iść dalej żeby było wiadomo gdzie pisać i zakończyć te przepychanki słowne... Ja w poniedziałek jadę nad morze na tydzień, mam nadzieję, że przez ten czas wszystko się wyjaśni i atmosfera się polepszy, i że będę miała co czytać bo lubię Was czytać
Pozdrawiam
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#344 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() Co do prezentów - podobno najbardziej przydatne są po prostu pieluchy to zawsze zejdzie Znalazłam wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442044&page=7
Bridezilla ![]() Edytowane przez Antilia Czas edycji: 2012-07-27 o 08:13 |
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Niestety z farbowania nici, okazało się, że mam szamponetkę z Palette, a nie Joanny, opinie ma okropne, zamiast brązu na blond wychodzi rudy, więc wolę nie ryzykować ![]() Nie będę już nic komentować w tamtej sprawie, szkoda moich nerwów, jest jak jest ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Paula jestem tego zdania co Antilia - jakieś ciuszki, pieluchy
|
|
#346 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
No ale generalnie to się trzymałam. Cytat:
Dobry jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aaa Cytat:
|
|||||
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroooszczę morza! baw się dobrze! ![]() Cytat:
najpraktyczniejszy prezent albo jakieś chusteczki nawilżane, krem do ciała, oliwka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Napisz cos wiecej o sobie. Ja zjadlam na sniadanie sporo, wystarczy mi na kilka godzin to chyba od tego morskiego powietrza mam taki apetyt.
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no lepiej nie kupię z joanny
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Pieluchy, no kuuurde, faktycznie taka prosta sprawa a nie pomyślałam. Może dlatego że wydało mi się to zbyt trywialne. Ale to przecież moja przyszła szwagierka więc w sumie co będę się rozczulać nad tym czy to elegancki czy mniej elegancki prezent. U nich z kasą średnio więc na pewno pieluszki się przydadzą
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile żeś wychlała?
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię Stocka żurawinowego
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Stock żurawinowy jest najlepszy.
|
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
heroine86 ja jeszcze nie kupilam
ale codziennie odliczam dni i wiem ile mi zostalo ![]() dokladnie, wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej i w koncu na ktorym watku mamy pisac,bo sie juz glubie... ![]() tutaj, czy na tym co Madzia zalozyla? ![]() ja juz po porannym bieganiu i sniadanko ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#356 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, jakies pieluszki i może jakąś zabawkę do powieszenia na łóżeczku?
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Nom, tak zrobię. Zaraz wyruszę na zakupy.
Dzięki dziewczyny ![]() Swoją drogą: to tam w wątku ktoś w ogóle pisze??? Kurcze mi tu wygodnie
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie siedze i mysle, ze chyba z dieta to musze poczekac az skoncze brac antybiotyk. Co o tym myslicie?
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

Ja bez mojego juz 3 miesiac wytrzymalam,ale ciezko jest:-(
teraz igrzyska to pewnie duzo pracy Cie czeka i szybko czas zleci

Brawa za spadek
Co prawda białko to to nie jest, ale smaczna na pewno!!!

to znaczy nie będziesz pisać w tej części?
ale powiedz coś więcej o sobie 

Tzn. nie ogarniam
I to jeszcze te z Carrefourra - one są takie błyszczące, smaczniejsze niż reszta (może oprócz Nesquika - ale te jadłam tak dawno że nie pamiętam już jak smakują).

No ale generalnie to się trzymałam.
kolana mnie bolą trochę od tego rowerka... przyda się jeden dzień regeneracji