Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 22:20   #331
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
zelka9o wytrzymasz Ja bez mojego juz 3 miesiac wytrzymalam,ale ciezko jest:-(
jeszcze miesiac i wracam do Polskiii
milej pracy teraz igrzyska to pewnie duzo pracy Cie czeka i szybko czas zleci
MÓJ TŻ juz jedzie samochodem ale wiesz duży dom a Ty sama w nim to smutno tak . Do tego jutro urodziny ma ehh pracy aż za dużo ! właśnie zaczynam nockę przyszłam godzinę wcześniej i zostaje aż do jutra do 13 makabraaa
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:22   #332
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

madzia ja swojego nie widzę drugi miesiąc... a jeszcze 3 tygodnie
ja też uciekam spać, dobranoc
Stary 2012-07-26, 22:22   #333
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Żelka, a ja myślałam, że Ty już w pracy a kiedy TŻ do Ciebie wraca?
nieee teraz zaczynam widzisz TY spać idziesz a ja pracować co za sprawiedliwość

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
madzia ja swojego nie widzę drugi miesiąc... a jeszcze 3 tygodnie
ja też uciekam spać, dobranoc
dobranoc
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:31   #334
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj znow zjadlam loda:-( ale juz koniec z tym, jutro juz na pewno wstaje biegac rano widze, ze nozki mi schudly
ciagle wszyscy mi powtarzaja, ze na efekty trzeba czekac i czekac wiec juz sie malych doczekalam i boczki z brzucha mi znikly warto bylo codziennie cwiczyc i dalej mam zamiar to robic

ja dzisiaj na kolacje 5 lyzek jogurtu naturalnego+3 lyzki platkow kukurydzianych+jedna mala mandarynka
brzuszki zaliczone, cwiczenia na nogi zaliczone
jutrooo poranne bieganie, praca, cwiczenia i wieczorna dodatkowa praca
slodkich i milego dnia jutro wszystkim !!!
Brawa za spadek !!! Podziwiam Cię!
Czerpię inspirację z Ciebie normalnie !
Kolacja smaczna Co prawda białko to to nie jest, ale smaczna na pewno!!!
łal...poranne bieganie, coś do czego w życiu bym się nie zmusiła

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

U mnie dzisiaj:
340 ścisków agrafką
3 minuty robienia brzuszków(skośne plus proste)
http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ (ten filmik, Agunia kiedyś z niego ćwiczyła)
Można się zmachać, a niby nic

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 23:07   #335
lisa87
Raczkowanie

Hello
na szczęscia trafiłam na nowy wątek nie mam siły nadrabiać, przeraziłam się jak zobaczyłam ze 11 stron w jeden dzień
Jestem już u ciotki

dziś mój brzuch cierpi, jest nabrzmiały i boli
to ze względu na dlugą podróż autem i zmiane jedzenia.
zanosi się też na @ ale to się okazę jutro dopiero bo może to być tylko plamienie. po odstawieniu pigułek to różnie to bywa...
dziś diety nie było regularnej ale zgrzeszyłam tylko dwoma małymi kawałkami ciasta a było więcej pokus więc
jutro już zamierzam się pilnować a na obiad już obmyślam placki z cukinii mniam tylko przepis muszę jeszcze wybrać najlepszy.
wieczorkiem byłam na przejażdzce rowerowej, jutro też rower i planuje pobiegać wieczorem, dziś nie miałam siły a poza tym ni wypadało bo mieliśmy gości (jakiś znajomi ciotki)

buziaki 102 i do jutra
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 23:15   #336
Margot85
Wtajemniczenie

Witam !
Bardzo chciałbym się przyłączyć do Waszego wątku.
Podczytuje go już od ponad roku. Nie, nie jestem podglądaczem, po prostu jestem bardzo nieśmiała. W pewnym sensie czuje jakbym Was znała. Liczę na to , że mnie przyjmiecie do swojego grona. Bardzo potrzebuje wsparcia w odchudzaniu . Sama nie daje sobie rady a widzę jak się nawzajem wspieracie i jakie to przynosi rezultaty.
pozdrawiam serdecznie
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 23:29   #337
madzia6245
Raczkowanie

zelka9o tez nie lubie siedziec sama w domu
to bedzie juz za nie dlugo wspolczuje,ale dasz rade, wierze w Ciebie

ChocoMonster
ja dokladnie jeszcze 4 tygodnie i wracam do Polski, w koncu!!!juz sie doczekac nie moge, dni odliczam

zooska
dziekuje
smaczna,ale wiem,wiem nie bialkowa:-(, ale nie mialam innego pomyslu na kolacje, zjadlam ja o 18.00 a dopiero ide spac i nie jestem glodna
dala bys rade na pewno, gdybys wstala kilka razy rano i pobiegala polubilam bieganie i bede ciagle biegac

ale widze, ze Ty z fitnesem szalejesz i cwiczeniami:cmok : i pyszne jedzonko sobie robisz, zazdroszcze,bo ja na to nie mam czasu:-(

a co myslicie na temat bialka w proszku? szwagier pije codziennie i mysle czy tez nie zaczac go pic wieczorem, zeby byly lepsze efekty diety czytalam na internecie, jedni polecaja drudzy, odradzaja, co wy mysliscie o tym? pomozcieeee
dobranoccc

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Witam !
Podczytuje go już od ponad roku. Nie, nie jestem podglądaczem, po prostu jestem bardzo nieśmiała. W pewnym sensie czuje jakbym Was znała. Liczę na to , że mnie przyjmiecie do swojego grona. Bardzo potrzebuje wsparcia w odchudzaniu . Sama nie daje sobie rady a widzę jak się nawzajem wspieracie i jakie to przynosi rezultaty.
pozdrawiam serdecznie

witaj jasne,ze mozesz sie przylaczyc, zapraszamy
wszystkie sie wspieramy i razem odchudzamy, napisz nam cos o sobie
Ile masz lat, wzrost, waga, ile chcesz schudnac itp.
na pewno pomozemy w odchudzaniu
pozdrawiam

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 23:31   #338
monika01011986
Zakorzenienie

tak więc zacznę od tego, że nie nazwałam nikogo intruzem więc sobie nie wkręcajcie takich bzdur.
Problem jest tylko taki, że prosiłam Was o coś a kilka osób to olało. I nie tłumaczcie mi że Madzi nie było, bo Madzia założyła wątek 4 minuty po COCO !!!! I jeśli ktoś szanuje moją prośbę to przeszedłby na wątek Madzi a nie ZGŁASZAŁ go do zamknięcia!!!!
Chciałam aby wątek założyła Madzia lub Murka bo są mi najbliższe, jestem z nimi od początku i wiem, że mnie nie zostawią. Nie oznacza to, że innych osób nie lubię czy są intruzami. Dla mnie wszystkie tu dziewczyny są jak rodzina, ale ONE (Madzia i Murka) są dla mnie wyjątkowe i czy się to komuś podoba czy nie, no bo w końcu znamy się od 1 części!!!
Nie miałabym nic przeciwko gdyby Madzi nie było na wizażu w ogóle i ktoś inny założyłby wątek. Ale Madzia była i założyła wątek tylko 4 minuty później, a co nie które ją olały ( i mnie w tej sytuacji też) i dodatkowo zgłosiły wątek Madzi do zamknięcia co mi się w ogóle w głowie nie mieści......
Także przykro mi z tego powodu.
Mogłabym założyć teraz ósmą część wątku ale nie będę już taką świnią.
Poczekam sobie aż będziecie kończyć tą część i spokojnie założę dziewiątą część. Internet w domu już mam więc będę "czuwać".
A co do tego że to MÓJ wątek to miałam na myśli tylko to że ja go założyłam i nic poza tym, na pewno nie uważam, że ja tu rządzę czy coś w tym stylu. Osoby które są ze mną na wątku dłuższy czas wiedzą jaka jestem i że nigdy się nie "rządziłam" dlatego wolę aby takie osoby właśnie zakładały nowe wątki bo przynajmniej nie musiałabym teraz czytać o sobie takich bzdur jak tu co nie które piszą. I tyle w temacie.
Obrażać się nie będę bo dzieckiem nie jestem, po prostu jest mi przykro.

Dozobaczenia w 9 części będę na Was czekała wiecie przecież że Was kocham i nigdy Was nie opuszczę

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
było miło dziewczyny, ale ja wole relacje partnerskie a nie schemat dowódzca plus reszta, było miło Was poznać no ale słowa Moniki która nakrzyczała że panoszymy się na wątku... Tak nie powinno być, więc zmykam na inny. Powodzenia;*
Pokaż mi cytat w którym nakrzyczałam na Ciebie. Chyba Ci się coś pomyliło kobieto

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 01:08   #339
zielonykotek
Raczkowanie

Melduję się na nowym wątku!!! Widzę że nabrałyście rozpędu w hurtowym pisaniu nawet nie liczę że zdążę to kiedykolwiek przeczytać, ale widzę że odkąd jest Dzaga i Monika to tempo naprawdę jest zawrotne ;-) Także tylko się pochwalę dzisiejszym dniem i zmykam spać.

Jadłospis:

Śniadanie
Jajecznica z 1 jajka i łyżeczki margaryny
Bułka

II Śniadanie
Bułka, serek, pomidor

I danie
Zupa pomidorowa 250 ml

Przekąska
Grejfrut

Późne II danie
Ziemniaki, mizeria, maślanka

Do tego:
1h rowerek stacjonarny
40 min Mel B.

Powiedzcie mi, co zrobić, żeby jakoś efektywniej jeździć na rowerku? Nie lubię biegać, a sam rowerek nie robi już na moim ciele żadnego wrażenia. Może macie jakąś taktykę?

Pozdrawiam i życzę miłej nocy
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 06:10   #340
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Booożeeee spać żłopię kawę i się ogarniam

Monia to znaczy nie będziesz pisać w tej części? nie rób tego

Margot już tyle razy miałam Ci pisać żebyś dołączyła zawsze widziałam jak podczytujesz witamy! i życzymy sukcesów w odchudzaniu ale powiedz coś więcej o sobie

Madzia, ja jak byłam na obczyźnie to sobie nawet kalendarz zrobiłam, powiesiłam go na ścianie i skreślałam dni do powrotu także domyślam się jak się cieszysz wszędzie dobrze, ale najlepiej w domu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 06:46   #341
Antilia
Uzależnienie

Witam z rana muszę coś wymyślić na śniadanko

---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
tak więc zacznę od tego, że nie nazwałam nikogo intruzem więc sobie nie wkręcajcie takich bzdur.
Problem jest tylko taki, że prosiłam Was o coś a kilka osób to olało. I nie tłumaczcie mi że Madzi nie było, bo Madzia założyła wątek 4 minuty po COCO !!!! I jeśli ktoś szanuje moją prośbę to przeszedłby na wątek Madzi a nie ZGŁASZAŁ go do zamknięcia!!!!
Chciałam aby wątek założyła Madzia lub Murka bo są mi najbliższe, jestem z nimi od początku i wiem, że mnie nie zostawią. Nie oznacza to, że innych osób nie lubię czy są intruzami. Dla mnie wszystkie tu dziewczyny są jak rodzina, ale ONE (Madzia i Murka) są dla mnie wyjątkowe i czy się to komuś podoba czy nie, no bo w końcu znamy się od 1 części!!!
Nie miałabym nic przeciwko gdyby Madzi nie było na wizażu w ogóle i ktoś inny założyłby wątek. Ale Madzia była i założyła wątek tylko 4 minuty później, a co nie które ją olały ( i mnie w tej sytuacji też) i dodatkowo zgłosiły wątek Madzi do zamknięcia co mi się w ogóle w głowie nie mieści......
Także przykro mi z tego powodu.
Mogłabym założyć teraz ósmą część wątku ale nie będę już taką świnią.
Poczekam sobie aż będziecie kończyć tą część i spokojnie założę dziewiątą część. Internet w domu już mam więc będę "czuwać".
A co do tego że to MÓJ wątek to miałam na myśli tylko to że ja go założyłam i nic poza tym, na pewno nie uważam, że ja tu rządzę czy coś w tym stylu. Osoby które są ze mną na wątku dłuższy czas wiedzą jaka jestem i że nigdy się nie "rządziłam" dlatego wolę aby takie osoby właśnie zakładały nowe wątki bo przynajmniej nie musiałabym teraz czytać o sobie takich bzdur jak tu co nie które piszą. I tyle w temacie.
Obrażać się nie będę bo dzieckiem nie jestem, po prostu jest mi przykro.

Dozobaczenia w 9 części będę na Was czekała wiecie przecież że Was kocham i nigdy Was nie opuszczę
No nigdy nas nie opuścisz, bo nas kochasz ale tu nie będziesz pisać, bo ten watek jest jakiś gorszy?

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla

Edytowane przez Antilia
Czas edycji: 2012-07-27 o 06:55
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 07:59   #342
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Witam z rana muszę coś wymyślić na śniadanko

---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

No nigdy nas nie opuścisz, bo nas kochasz ale tu nie będziesz pisać, bo ten watek jest jakiś gorszy?
No właśnie...To dla mnie jest co najmniej..dziwne Tzn. nie ogarniam Przecież to nie jest powód żeby od razu przestawać pisać w wątku. Myślę że Choco nie miała złych intencji wręcz przeciwnie

Cześć Antilia!
Cześć Heroine!
Wy to zawsze się wczesnie zerwiecie

A ja opierdzieliłam dziś na śniadanie płatki czekoooo Jejciu już mi się chciało zjeść coś innego niż owsianka. Nie żebym już miała jej dość (choć ostatnio jadałam ją codziennie pod tą samą postacią) ale chciało mi się czegoś super No to paczam do szafki: płatkiiii I to jeszcze te z Carrefourra - one są takie błyszczące, smaczniejsze niż reszta (może oprócz Nesquika - ale te jadłam tak dawno że nie pamiętam już jak smakują).

Na drugie zjem pewnie trochę zupy bo wyjeżdżamy na weekend i trzeba ją dojeść, a na obiad część makaronu Powód ten sam co z zupą Poćwiczę z Ewką. Wiecie, wydaje mi się, że u mnie Skalpel daje...hmm..ładniejsze efekty. Po Killerze wydaje mi się że jestem jakaś sflaczała, a po Skalpelu taka...jędrna

Ech, dziś czeka mnie pakowanie, muszę jeszcze iść po prezent dla siostrzenicy TŻ (co jej kupić - tydzień temu się urodziła) HELP! I jeszcze mamie po jakieś papiery skoczyć i po kratki wentylacyjne.
Jutro idę do fryzjera. Muszę podciąć moje nieszczęsne końcówki, bo są już w opłakanym stanie

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-07-27 o 08:00
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:03   #343
Milena001
Zadomowienie

Cześć dziewczynki Czytam sobie Was i czytam i można zgłupieć Jakaś nerwowa atmosfera zrobiła się na wątku a nigdy tego tutaj nie było, zauważyłam że druga część też została wcześnie zakończona bo rozwinęła się jakaś kłótnia Może warto założyć już 9 część i iść dalej żeby było wiadomo gdzie pisać i zakończyć te przepychanki słowne... Ja w poniedziałek jadę nad morze na tydzień, mam nadzieję, że przez ten czas wszystko się wyjaśni i atmosfera się polepszy, i że będę miała co czytać bo lubię Was czytać Pozdrawiam
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:08   #344
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
No właśnie...To dla mnie jest co najmniej..dziwne Tzn. nie ogarniam Przecież to nie jest powód żeby od razu przestawać pisać w wątku. Myślę że Choco nie miała złych intencji wręcz przeciwnie

Cześć Antilia!
Cześć Heroine!
Wy to zawsze się wczesnie zerwiecie

A ja opierdzieliłam dziś na śniadanie płatki czekoooo Jejciu już mi się chciało zjeść coś innego niż owsianka. Nie żebym już miała jej dość (choć ostatnio jadałam ją codziennie pod tą samą postacią) ale chciało mi się czegoś super No to paczam do szafki: płatkiiii I to jeszcze te z Carrefourra - one są takie błyszczące, smaczniejsze niż reszta (może oprócz Nesquika - ale te jadłam tak dawno że nie pamiętam już jak smakują).

Na drugie zjem pewnie trochę zupy bo wyjeżdżamy na weekend i trzeba ją dojeść, a na obiad część makaronu Powód ten sam co z zupą Poćwiczę z Ewką. Wiecie, wydaje mi się, że u mnie Skalpel daje...hmm..ładniejsze efekty. Po Killerze wydaje mi się że jestem jakaś sflaczała, a po Skalpelu taka...jędrna

Ech, dziś czeka mnie pakowanie, muszę jeszcze iść po prezent dla siostrzenicy TŻ (co jej kupić - tydzień temu się urodziła) HELP! I jeszcze mamie po jakieś papiery skoczyć i po kratki wentylacyjne.
Jutro idę do fryzjera. Muszę podciąć moje nieszczęsne końcówki, bo są już w opłakanym stanie
Ja ostatecznie wciągnełam kanapkę z indykiem, a płatki czekoladowe uwielbiam ale zawsze mi żal, że ich tak mało jak sobie odliczę odpowiednio kaloryczna porcję

Co do prezentów - podobno najbardziej przydatne są po prostu pieluchy to zawsze zejdzie a jak chcesz kupić ciuszek to lepiej trochę większy i na mamie z klasą czytałam, że pluszaki to marny pomysł i nie mają potem co z tym robić :P
Znalazłam wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442044&page=7

Bridezilla

Edytowane przez Antilia
Czas edycji: 2012-07-27 o 08:13
Stary 2012-07-27, 08:18   #345
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cześć
Niestety z farbowania nici, okazało się, że mam szamponetkę z Palette, a nie Joanny, opinie ma okropne, zamiast brązu na blond wychodzi rudy, więc wolę nie ryzykować
Nie będę już nic komentować w tamtej sprawie, szkoda moich nerwów, jest jak jest

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Paula jestem tego zdania co Antilia - jakieś ciuszki, pieluchy
Stary 2012-07-27, 08:27   #346
natalkaa7522
Zakorzenienie

Hej Ja jestem mega dumna z siebie! Wczoraj gril, pełno jedzenie-a ja nie jadłam nic. Generalnie to zdziwiona jestem, że tak wcześnie wstałam Popiłam wczoraj trochę ale głowę mam mocną więc jak poszłam spać pijana po północy to po 7 już gotowa byłam. Coś jeść musiałam i zjadłam 5 kanapek białego chleba zrobionych na grilu i tyle, ale nie lubię pić bez jedzenia. No ale generalnie to się trzymałam.

Cytat:
jak tak na Was patrzę, to mam taką motywację, że normalnie masakra zrobię sobie na kolację jajecznicę chyba a jutro na śniadanie spróbuję omlet (nigdy nie jadłam, matko jak ja mało rzeczy jem )
na razie lecę pomagać koleżance przy płocie
Jedz omleta. Dobry jest

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
taaa ;D tylko zapominam aktualizować, ogólnie zaczęłam o nie dbać, nie farbuje ( a też byłam ślicznym rudzielcem, tyle że moje włosy były w masakrycznym stanie :P) olejuje, nawilżam i te sprawy
Ja też bawię się w olejowanie i te sprawy.

Cytat:
a ja nigdy nie spałam pod namiotem a zawsze chciałam raz już nawet z koleżanką miałyśmy rozłożony namiot w ogródku ale przyszła burza i rodzice kazali spać w domu
Ja spałam i akurat wtedy deszcz padał. Ale śmiesznie było

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne od ćwiczeń kolana mnie bolą trochę od tego rowerka... przyda się jeden dzień regeneracji

O ludzie jakie piękne:

http://www.stylowebutki.pl/products/...Platforms.html

inna sprawa, że bym się w nich zabiła

aaa

Cytat:
Cześć
Niestety z farbowania nici, okazało się, że mam szamponetkę z Palette, a nie Joanny, opinie ma okropne, zamiast brązu na blond wychodzi rudy, więc wolę nie ryzykować
No jak ma wyjść rudy to lepiej nie próbowac.
Stary 2012-07-27, 08:29   #347
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Czytam sobie Was i czytam i można zgłupieć Jakaś nerwowa atmosfera zrobiła się na wątku a nigdy tego tutaj nie było, zauważyłam że druga część też została wcześnie zakończona bo rozwinęła się jakaś kłótnia Może warto założyć już 9 część i iść dalej żeby było wiadomo gdzie pisać i zakończyć te przepychanki słowne... Ja w poniedziałek jadę nad morze na tydzień, mam nadzieję, że przez ten czas wszystko się wyjaśni i atmosfera się polepszy, i że będę miała co czytać bo lubię Was czytać Pozdrawiam
Hej zazdroooszczę morza! baw się dobrze!

Cytat:
Co do prezentów - podobno najbardziej przydatne są po prostu pieluchy to zawsze zejdzie a jak chcesz kupić ciuszek to lepiej trochę większy i na mamie z klasą czytałam, że pluszaki to marny pomysł i nie mają potem co z tym robić :P
Też uważam, że pieluchy najpraktyczniejszy prezent albo jakieś chusteczki nawilżane, krem do ciała, oliwka to się zawsze przyda!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-07-27, 08:31   #348
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Witam !
pozdrawiam serdecznie
A to trafilas w dobre miejsce. Napisz cos wiecej o sobie.
Ja zjadlam na sniadanie sporo, wystarczy mi na kilka godzin to chyba od tego morskiego powietrza mam taki apetyt.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:36   #349
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Hej Ja jestem mega dumna z siebie! Wczoraj gril, pełno jedzenie-a ja nie jadłam nic. Generalnie to zdziwiona jestem, że tak wcześnie wstałam Popiłam wczoraj trochę ale głowę mam mocną więc jak poszłam spać pijana po północy to po 7 już gotowa byłam. Coś jeść musiałam i zjadłam 5 kanapek białego chleba zrobionych na grilu i tyle, ale nie lubię pić bez jedzenia. No ale generalnie to się trzymałam.

No jak ma wyjść rudy to lepiej nie próbowac.
ileś wypiła?
no lepiej nie kupię z joanny
Stary 2012-07-27, 08:37   #350
dzaga1989
Zakorzenienie

Pieluchy, no kuuurde, faktycznie taka prosta sprawa a nie pomyślałam. Może dlatego że wydało mi się to zbyt trywialne. Ale to przecież moja przyszła szwagierka więc w sumie co będę się rozczulać nad tym czy to elegancki czy mniej elegancki prezent. U nich z kasą średnio więc na pewno pieluszki się przydadzą Ewentualnie może bym coś na łóżeczko kupiła co? No i słodkości dla świeżo upieczonej mamy, albo jak już pojadę do mamuśki to może jakieś ciacho upichcę i zaniosę
Stary 2012-07-27, 08:37   #351
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że ostro było ile żeś wychlała?
Stary 2012-07-27, 08:40   #352
natalkaa7522
Zakorzenienie

A kto to liczy? Straciłam rachubę, ale stocka mogę pić ciągle.
Stary 2012-07-27, 08:42   #353
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A kto to liczy? Straciłam rachubę, ale stocka mogę pić ciągle.

Ja lubię Stocka żurawinowego
Stary 2012-07-27, 08:44   #354
natalkaa7522
Zakorzenienie

Stock żurawinowy jest najlepszy. W ogóle to jest najlepsza wódka. Gładko wchodzi..
Stary 2012-07-27, 08:45   #355
madzia6245
Raczkowanie

heroine86 ja jeszcze nie kupilam
ale codziennie odliczam dni i wiem ile mi zostalo
dokladnie, wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej

i w koncu na ktorym watku mamy pisac,bo sie juz glubie...
tutaj, czy na tym co Madzia zalozyla?

ja juz po porannym bieganiu i sniadanko uciekam zbierac sie do pracy, do uslyszenia wieczorem

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:47   #356
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Pieluchy, no kuuurde, faktycznie taka prosta sprawa a nie pomyślałam. Może dlatego że wydało mi się to zbyt trywialne. Ale to przecież moja przyszła szwagierka więc w sumie co będę się rozczulać nad tym czy to elegancki czy mniej elegancki prezent. U nich z kasą średnio więc na pewno pieluszki się przydadzą Ewentualnie może bym coś na łóżeczko kupiła co? No i słodkości dla świeżo upieczonej mamy, albo jak już pojadę do mamuśki to może jakieś ciacho upichcę i zaniosę
Jak im kasy nie zbywa to tym bardziej będzie trafiony

Bridezilla
Stary 2012-07-27, 08:48   #357
ChocoMonster
Zakorzenienie

Paula, jakies pieluszki i może jakąś zabawkę do powieszenia na łóżeczku?
Stary 2012-07-27, 09:05   #358
dzaga1989
Zakorzenienie

Nom, tak zrobię. Zaraz wyruszę na zakupy.
Dzięki dziewczyny

Swoją drogą: to tam w wątku ktoś w ogóle pisze??? Kurcze mi tu wygodnie
Stary 2012-07-27, 09:07   #359
aszuelka
Zakorzenienie

Tak sobie siedze i mysle, ze chyba z dieta to musze poczekac az skoncze brac antybiotyk. Co o tym myslicie?

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 09:14   #360
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Tak sobie siedze i mysle, ze chyba z dieta to musze poczekac az skoncze brac antybiotyk. Co o tym myslicie?
A czemu? Tzn. czy jedno i drugie się kłócą?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości