|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
dziękuję dziewczyny
własnie skończyłam 2 godzinną drzemkę.... ciekawe co zrobię jak w nocy ne będę mogła spać jutro jeszcze wolne więc idę w poszukiwaniu Jantaru ( ew. jeżeli niegdzie go nie znajdę to poproszę koleżankęktóra pracuje w aptece żeby mi go sprowadziła ) i po CP już nie mogę doczekać się zakupów kosmetycznych po wypłacie
|
|
#4712 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ja też mam dziś dzień wolny (w sumie do tej pory w tym mscu miałam ich 5) zaraz go wykorzystam na sprzatanie i ogarniecie kosmetyków ![]() bo przed chwila zrobilam sobie krotka drzemke ![]() dziękuję dziewczyny
|
|
|
|
|
#4713 |
|
Raczkowanie
|
ja również gratuluję
widziałam na Twoim blogu jakie ombre nails zrobiłaś i normalnie
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Weekendowy weselny klimat totalnie mnie zamęczył wciąż czuje się najedzona, tyle pysznego jedzenia wsunęłam że aż wstyd... Nie byłam w tej sukience, którą wam pokazywałam na zdj Ta zostanie na kolejne wesele w pażdzierniku ![]() Udało mi się odrobinę ogarnąć buzię, ale wciąz nie jest tak jak przed wyjazdem, o dekolcie i plecach nie wspominam bo na razie zerowa poprawa Przyciemnic włosów nie zdążyłam.Dziękuje piękne za przywitanie Kitka dzięki za doradę miałam bardzo podobnie upiete włosy jak na tym 1 i 3 zdj co do włosów, ja zawsze śpię w koczku nie wiem czy tak jest lepiej, na pewno wygodniej i lepiej się układają za dnia ![]() Shadii gratulacje ![]() zielone oko Tobie również ![]() Talullah jak długo trzyma ci się henna? ![]() Zaczynam dziś bieganie z Tż, a jutro jeśli pogoda dopisze, jeziorko
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Kitak gratuluję pracy
Dobra atmosfera to połowa sukces!Buahhot świetnego masz promotora, że tak o Ciebie dba! Super fucha i równiez gratuluję Piękne ombre, szczególnie jak na pierwszy raz. Chyba i ja się pokuszę kiedyś je zrobić. Loluśka pokaż się jak wyglądałaś na weselu Dobrze, że opanowałaś sytuację z plamą!Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć gdzie mogę dostać taki zmywacz do paznokci w pisaku? Mam taki z avonu, ale mi się kończy, a już go nie widuję od iluś katalogów. |
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -------- ja widzialam sie wczoraj z przyjaciolka z ktora ostatni arz temu wiudzialam sie rok temu [ona mieszka generalnie w szwajcarii] i bylo super dostalam od niej blyszczykz essence, 2 szminkiz golden rose i pasek z h&m z taka wielka kokarda, pikeny i kupilysmy sobie razem pierscionek w ksztalcie zolwika ![]() dzisiaj odwiedzilam kolejna przyjaciolke i od niej z okazji nadchodzacych imienin dostalam taki koralowy cien do powiek z essence , pigment zzelony [firmy nie pamietam a nie chcxe mi sie wstawac]i roz z manhattanu ![]() jutro idę na lumpki, ciekawe czy wyłowię coś zacnego ![]() w ogole inernet mi nie smiga dobrze, stacjonarny telefon nie chodzi w ogole. coś jest chyba zle podpiete i juz wiem, ze jutro ebde sie z tym motac z TŻ'tem;/ poza tym wrocila piekna pgooda i jest sucpio jutro msuze zrobic chodakowska bo wczoraj i dzisiaj nie mialam na to czasu;/poza tym zrobilam sobie pierwsze zamowienie z yves rocher, mialam od nich w sumie tylko jeden blsyzczyk, wiec jestem ciekawa co to ebdzie. W sumie kupiłam balsam do ust kokoskowy, plyn do czyszczenia rak bez wody, zel pod prysznic, peeling do stóp i gratis bedzie tusz do rzes, taki ktory inez zachwala w sowim filmiku i jaies perfumy, jako ze przekroczylam zamowieniem 29 zł. Ciekawa jestem tego. I tak balsam do ust, zel i tusz pojdana prezent na imieniny dla kolezanki, a peeling do st op doloze mamie do ksiazki, ktora jej kupie na urodziny, wiec mnie w sumie zostana gratisowe perfumy i plyn do rak
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-07-24 o 21:18 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dodaja dziekuje
![]() muszę Wam powiedzieć, że firma o mnie dba dostałam bon do kruka i dwa bilety do multikina już wiem na co pójdę z Tżtem http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1-27872 |
|
|
|
#4718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Cały dzień na dworze i spiekły mi się ramiona jutro muszę zakrytą bluzkę włożyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pojechałabym nad wodę takie ciepło zapowiadają może w niedzielę mi się uda ![]() Coś mnie głowa pobolewa, zmykam spać Dobranoc |
|||
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mialam cwiczyc i jakos mi na to nie wychodzi, rano nie mam czasu zazwyczaj, a wieczorem jestem po jedzeniu i ogolnie jakas zmeczona sie czuje ![]() musze zmienic plan dnia ![]() za to znalazlam godzinke na zakupy i kupilam dwie swietne torebki, ostatnio wszystko kupuje podwojnie, jakos tak sie trafia jak juz cos fajnego znajde ![]() uciekam na male SPA
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sumie troche ma racje wiec sie dopasowuje. Zreszta jego tata tak mial, jego 2 bracia tak maja wiec mowiac mu ze sam ma sobie robic wyjde na kiepska zone przy bratowych i mamie wiec nie mam wyjscia.A z zakupami to po prostu TZ mi ufa, mam upowaznienie na jego konto bankowe wiec jak potrzebuje pieniadze to moge sobie wybrac z konta kiedy chce. Wiec w tym sensie mam nielimitowane mozliwosci finansowe (no w granicach mojego rozsadku:P)Dziewczyny gratuluje pracy i stazy w pt wyjezdzam na wakacje, poki co nie mam czasu do was zagladac, musze sie zajmowac bratankiem TZ bo niby tesciowa sie nim zajmuje ale ostatnio z babcia wielkie problemy i maly zostaje na mojej glowie.. do tego obiady, sprzatanie, zakupy itp i moj czas wolny dla siebie jest na minimum mimo ze nie chodze do pracy mam nadzieje ze jeszcze przed wyjazdem do was zajrze wiec jeszcze sie nie zegnam
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-07-25 o 14:33 |
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też muszę to zobaczyć dodaja, karolcia pokaże jeśli będę mieć zdj od fotografa bo ja nie zrobiłam rzadnego ![]() Drugi dzień bieganie zaliczone, jutro się nie ruszę masakra Ale samopoczucie od razu +50, drugie +50 zrobie hulahopem, jutro zamawiam na all sportowe i będę kręcić bo mój brzuch jest w kiepskiej formie ostatnio, ale mysle że to też kwestia nie ćwiczenia = gorsze samopoczucie = mylne odbicie w lustrze Na buzię wykorzystałam dzisiaj pomysł Aliny, i posłuzyłam się ogórkiem z działki jako tonikiem i na razie jest ok, nawet kremu nie nałożyłam bo czuję nawilżenie poogórkowe, zobaczymy jak będzie na dłuższą mete ![]() Dzień dobry!! Co tutaj taka cisza? U mnie kolejny dzieñ deszczowy i po raz drugi klapa z jeziorkiem Nogi po wczorajszym bieganiu sá w lepszym stanie niz moglam przypuszczac aczkolwiek mocne zakwasy sa i dzisiaj odpuszczam. Mam dzisiaj w planach nalozenie maski na wlosy z jogurtu naturalnego, zóltka, miodu i oleju No i na pewno wykombinuje cos na twarz, jeszcze nie wiem co. A u Was jak tam? angel swietna metamorfoza! Jak wogóle wpominasz spotkanie z Alina?
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-07-26 o 11:03 |
|
|
|
|
#4722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Na włosach mam mieszankę odżywka do wł blond, oliwka fum mama z rumiankiem i sok z cytryny, później zmyję szamponem Joanny len i rumianek ![]() Miłego dnia
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Loluska zazdroszczę, że namówiłaś Tż na bieganie , mój o tym nie chce słyszeć..
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
bylam wczoraj na lumpkach i kupilam 8 super rzeczy ![]() nieldugo bede robic chodakowska, pojde sie wykapac, bo po obiedzie jade do cioci na kawe z okazji jej imienin ja swoje, rowniez dzisiejsze bede wyprawiac w formie grulla dopiero pojutrze ![]() milego dnia a i przyszlo mi zamoiwnie z yves rocher, szybko
|
|
|
|
#4725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to raczej Tż mnie namówił ![]() marta ja odcinam kawałek ogórka i masuję nim twarz, na koniec kładę plastry pod oczy Ja zamówiłam sobie hula hop sportowe z obciążeniem do 1 kg na all, juz nie moge się doczekać kiedy przyjdzie ![]() Idę robić mixturkę na włosy
|
|
|
#4728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z czego będziesz robiła miksturę? Ja już ponad 2 tygodnie czekam na olejek Sesa i się doczekać nie mogę
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
Hej Piękne
Mam chwilkę czasu to nadrobię. Mam mega problem z włosami (znów )Wcześniej używałam szamponów barwa naturia żurawinowa i kolagen do mycia włosów bingo spa; zamiennie. Zrobiły mi się strasznie przesuszone włosy z dnia na dzień, a wcześniej były w takim stanie, że je uwielbiałam, barwa mi się skończyła, zostało tylko bingo (kiedyś uwielbiałam myć nim włosy), włosy dalej suche i przesuszone, mimo, że bardzo o nie dbałam (myślałam już nawet o olejowaniu włosów na długości na dzień delikatnie i zaplataniu ich w warkocz). Bingo mi się skończył i zmieniłam na garniera z olejkiem awokado i masłem karite. Dziś myłam nim pierwszy raz włosy i po umyciu przesuszenie zniknęło jak ręką odjął, ale za to jak spojrzałam w lustro w pracy to zobaczyłam tłuste strąki . Jak nie w jedną stronę to w drugąMoże znacie jakieś fajne szampony, które nie przesuszają i nie obciążają włosów? Bo ostatnio z szamponami to ja mam problem |
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
hej Piekne
wrocilam wczoraj o 7 rano z wakacji. przedluzylam je sobie o 2dni, bo jak w sobote sloneczko wyszlo to zal bylo odjezdzac. poplywalam w morzu, poopalam sie troche, napalilam sie strasznie na kajty zaluje, ze nie mialam przy sobie tyle kasy, to chetnie zapisalabym sie na kurs, bo pogoda do tego byla idealna. ogolnie od wczoraj odsypiam, doprowadzam sie do ladu ![]() dzis odebralam paszport, bylam tez u chirurga stomatologii, stwierdzil ze osemki rosna prawidlowo, nie ma sensu ich usuwac. powinnam tylko pojsc na zabieg laserem, aby usunac kapturek dziaslowy. takze jestem bardzo zadowolona, bo najgorsze mnie ominelo ide poczytac co napisalyscie ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Kitka, Buahhot, Oczko gratuluje sukcesow, fajnie ze wam sie tak udalo ucieszylam sie dzisiaj bedac w SP z nowej gazetki, akurat wszystko mi podpasowalo i kupilam to co ukradli mi na kempingu. stety niestety ale przez te promocje to ja zbankrutuje ![]() kupilam zel-krem z avene clean-ac, uriage wode termalna 300ml, bioderme sensibo h2o 1+1, wosk do wlosow miodowy, biovax jedwab w plynie, mleczko do demakijazu rozowe z garniera (cos ostatnio nie moge dostac mojego ukochanego plynu dwufazowego )zrobilam ombre na paznokciach, musze skromnie przyznac, ze bardzo mi sie podoba
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-07-26 o 18:25 |
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje.
Bardzo miło wspominam. Ala to przemiła osoba i ile komplementów od niej usłyszałam. ![]() Cytat:
Ja lubię te szampony: 1. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wa-wersja.html też ziołowy, ale mnie nie wysusza. 2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...d-drachen.html 3. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...n-koffein.html Wszystkie są dostępne w Rossmannie. ![]() caate pokarz paznokcie.
|
|
|
#4732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
i mam nadzieję że nie ukradli wam nic wartościowegoWróciłam własnie z Warszawy fajnie było ale krótko i zapomniałam aparatu a tak chciałam porobić zdjęcia |
||
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja siedze wlasnie z kleopatra na twarzy, poki jeszcze jest okazja. Walizka juz spakowana, jutro wyjezdzamy ![]() takze wpadlam sie tylko pozegnac i zyczyc wam udanych wakacji ![]() trzymajcie sie
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() angel sama chciałam się do niej zgłosić ale zrezygnowałam przez wyjazd fajnie że ci sie udało party_girl wzajemnie i spokojnej podróży ![]() dzisiejsze spa: włosy: maska z produktów wyżej wymienionych po myciu kilka minut kallos jako odżywka d/s ciało: depilacja masaż syrenką balsam nawilżający pomalowanie paznokci w odcieniu nude buzia: peeling cukrowy masaz ogórkiem - tonik cetaphil epiduo punktowo dobranoc
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Mam na dziś w planach masę roboty" pranie sprzatanie może się poopalam bo słoneczko ładne chciałabym przegląd szafy zrobić no i zadbać o siebie zaraz olej nakładam na włosy z miesiąc tego nie robiłam jak nie dłużej
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Caate super, że wakacje się udały
Pokaż pazuryyy Dzień dobry
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie znowu plany jeziora poszły się rypać Popołudniem widzę się z przyjaciółkami, a teraz może podgonię sobie jutrzejsze sprzątanko...Cytat:
Ale włosy mam tez takie jakieś dziwne, oklapnięte i jakby naelektryzowane Spróbuję jeszcze raz tej mixturki ale jak na razie efekt nie powalił...Miłego dnia
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
u Was jest ładna pogoda? bo ciagle np w radiu slysze ze jest piekna pogoda, swieci slonce iutp, a u nas zaraz bedzie padac i taka nieprzyjemna duchota;/ i tak od wtorku;/
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstawiłam pranie, ręczne zrobiłam zaraz biorę się za sprzątanie. Jutro przyjeżdża siostra i przywozi młodego na miesiąc Nie wiem jak moja sunia to wytrzyma ..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Przyciemnic włosów nie zdążyłam.

Nie wiem jak moja sunia to wytrzyma ..