Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 21:43   #3571
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Pisalyscie sporo o alkoholu w ciazy.
Szczerze mowiac to mam pewne obawy. O ciazy dowiedzialam sie dopiero w 9 tyg., a do tego czasu zdarzylo mi sie jednak cos czasem wypic (niewiele, bo ogolnie nie przepadam za alkoholem). Kawe tez czaaasem pilam, nawet w saunie bylam

Do genetycznego jeszcze ponad 2 tygodnie, zwariuje do tego czasu!
tak kochana pisałyśmy o alkoholu i papierosach- w 6 miesiącu ciąży

a ja byłam z TZ na zakupach i jutro będę robić sushi
grillowane oczywiściwe, obiecuję wstawić photo
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 21:46   #3572
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
tak kochana pisałyśmy o alkoholu i papierosach- w 6 miesiącu ciąży

a ja byłam z TZ na zakupach i jutro będę robić sushi
grillowane oczywiściwe, obiecuję wstawić photo
Nie tylko, dziewczyny pisaly tez o innych okresach

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 21:54   #3573
Delicjanka
Zakorzenienie

Nowe kobietki, ja, jako opiekunka/prowadząca wątek II i później III (wcześniej prowadziła MadamAgula, no ale nie daje o sobie znać, więc .. ) ogłaszam że :
od 100 POSTÓW WPISUJE NA LISTĘ myślę że to będzie sprawiedliwe. Było wiele dziewczyn które były wpisane na listę, a nie odzywają się w ogóle, więc to bez sensu. 100postów i jesteście wpisane

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 21:58   #3574
djerba
Wtajemniczenie

Hej kobity,

nadrobiłam, ale nie dam rady zacytować bo jestem padnięęęęta po jeziorku..młoda mnie wykończyła tak jak nigdy...swoim wspaniałyyym zachowaniem..wymęczyłam siię okrutnie..

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Nowe kobietki, ja, jako opiekunka/prowadząca wątek II i później III (wcześniej prowadziła MadamAgula, no ale nie daje o sobie znać, więc .. ) ogłaszam że :
od 100 POSTÓW WPISUJE NA LISTĘ myślę że to będzie sprawiedliwe. Było wiele dziewczyn które były wpisane na listę, a nie odzywają się w ogóle, więc to bez sensu. 100postów i jesteście wpisane
Stary 2012-07-26, 22:00   #3575
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.
Jestem nowa na wizażu ale wypatrzyłam wasz wątek i baardzo jestem zainteresowana

Jestem w 11 tyg ciąży a termin mam na 13 lub 14 luty 2013
( mój maluszek będzie chyba bardzo kochliwy bo na same walentynki się urodzi )

W sumie dopiero dowiedziałam się o ciąży w 10 tyg
(trochę u mnie to skomplikowane)

Moje pytanie;

Czy mogę do was dołączyć?
Witamy serdecznie i zapraszamy
Widzę że mamy ten sam termin porodu ciekawa jestem czy nasze dzieciaczki zrobią nam prezent i urodzą się na walentynki czy może zmienią zdanie
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:11   #3576
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Delicjanko Ty przywódco hehe może by tak pod tym kątem też przetrzepać listę? No i zdecydowanie jestem za założeniem nowego klubu, bo chyba innej opcji nie ma?

Dziewczęta jestem miszczem - kupiliśmy WIELKĄ rogówę ponad miesiąc temu i została nam ta pipidówka mała którą mieliśmy wcześniej, oczywiście męża się nie mogłam doprosić, ani groźbami, ani prośbami, ani łzami żeby się jej pozbył (porobił tylko zdjęcia). Więc wzięłam sprawy w swoje ręce i wystawiłam na tablicy, hahaa 3 minuty - 50 wyświetleń i od razu telefon od jakiegoś małżeństwa, czy to nadal aktualne, no i przyjeżdżają w sobotę mąż nie mógł uwierzyć a ja tylko żałuję, że wcześniej tego nie zrobiłam tylko czekałam aż on się za to weźmie

mała - do wesela się zagoi kuruj się

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2012-07-26 o 22:12
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:15   #3577
BlackSanctum
Zakorzenienie

Delicjanka, dobry pomysł. Tutaj już mamy swoje stałe grono piszących, to wiadomo, że wszystkie powinny być na liście, ale z nowymi dziewczynami różnie bywa - niektóre się raz odezwą i potem nic nie piszą... Kurczę, ale to naprawdę fajna sprawa, że mamy ten wątek.

Przed chwilą zrobiłam pełną stylizację na wesele, z butami, torebką, czerwonymi ustami itp - wypas. A teraz jem pomidorki ze śmietaną i leżę już w łóżeczku.

LadyWhisper, sprawdź wiadomości, tam czeka zaproszenie.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-07-26 o 22:19
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:19   #3578
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Delicjanko Ty przywódco hehe może by tak pod tym kątem też przetrzepać listę? No i zdecydowanie jestem za założeniem nowego klubu, bo chyba innej opcji nie ma?

Nom, usunęłam już dziewczyny, które w ogóle się nie odzywają.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:23   #3579
LadyWhisper
Zakorzenienie

ślepa jestem
dziękuję

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:40   #3580
Lubcia
Zadomowienie

Nadrobiłam was bo wczoraj nie miałam siły nawet na pięć minut usiąść do komputerka Różne tematy się przewijały alkohol, papierosy ja mówię im stanowcze nie choć przyznam szczerze że wypiłam 4 lub 5 piw ale nie wiedziałam że jestem w ciąży jest mi z tym bardzo ciężko bo wiem że mogłam moją dzidzię narazić na różne choroby do samego porodu będę miała obawy czy wszystko jest w porządku a nawet i dłużej bo choroba może ujawnić się kilka miesięcy później
Od kiedy wiem że jestem w ciąży alkoholu nie tykam z papierosami nie było problemu bo ich w ogóle nie paliłam i nie będę palić nigdy

Gratuluje pokaźnych brzuszków i udanych wizyt u lekarzy ważne że dzidzie są zdrowe i rosną
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 00:08   #3581
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że będziesz mieszkała dwa kroki od pracy Elmii o ile dobrze wywnioskowałam z tego co pisała pare razy.
jak będzie po pierogi "pod wierzbę" biegać, to ją wypatrzę

ale się dzisiaj podłamałam; w sobotę idziemy na wesele i zamówiłam sobie sukienke na all, tylko wczesniej mierzyłam ją w sklepie, super leżałą i w ogóle; dzisiaj ją ubieram jeszcze raz, nie ejst za ciasna ani nic, bo z takiego fajnego materiału i fajny fason, ale wyglądam w niej jak betoniarka przez miesiąc mi brzuszek urósł i sukienka już tak fajnie nie leży, talii nie widać i ogólnie mam jeszcze jedną, w którą wejdę (tylko mama musi dwie zaszewki zrobić ), ale ja chciałam w tamtej i w związku z tym wyżyłam się przez tel na mężu i jeszcze większa

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 07:42   #3582
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
O kurczaki to muszę nadgonić pisanie
Wybaczcie dziewczyny, ale przez prace, wesele miałam urwanie głowny, znaczy często nadal mam więc zdążę podczytać ale nie koniecznie już odpisać.

A Delicjanko mogę mieć prośbę zmiany? Bo pomylono moją datę TP - jest 19.02 a nie 9.02 jedyneczka się zjadła Ale to już widziałam nawet w pierwszym poście MadamAguli

Dzisiaj strasznie nie chciało wstać mi się do pracy, jedyne co mnie zmotywowało to fakt, że jest piątek przede mną perspektywa weekendu i dzisiejszego wypadu z dziewczynami do kina na Magik Mike
Stary 2012-07-27, 08:00   #3583
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
a ja na pierwszym w żadnym wątku nigdy tyle nie zapisałam, co z Wami :P wy niedobre

aga84 właśnie się miałam zapytać o suknię ślubną, masz gdzieś real foto na Tobie?

Proszę bardzo
Poszłam spać wczoraj o 20 i obudziłam się dziś o 7 rano, taka padnięta byłam po tym sprzątaniu ehhh
A dziś dalsza część porządków, trzeba jeszcze graty z balkonu powynosić :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_7257.jpg (115,8 KB, 63 załadowań)

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-07-27 o 08:02
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:09   #3584
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam ochote na pierogi ruskie ooojojojojj
Ja też ale u mnie dziś spagetti. Wogóle wreszcie brat wrócił z wakacji i zabrali wczoraj psa który był na przechowaniu, więc wczoraj całe popołudnie spędziłam na szorowaniu podłóg ( duży pies i jednak nauczony dużo w domu siedzieć) przy okazji jeszcze pranie, okno w kuchni, i z tego wszystkiego zapomniałam o obiedzie i robiłam o 21 sos do tego spagettti, makaron Tż dziś ugotuje i będzie oki.
Wogole to mam lekki odrzut od mięsa, wędlin wogóle nie jem, co najwyżej kiełbaskę swojską, nawet z grilla mi tak nie bardzo smakuje. Głównie jajka, biały ser, pasztet, parówki
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:13   #3585
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja też ale u mnie dziś spagetti. Wogóle wreszcie brat wrócił z wakacji i zabrali wczoraj psa który był na przechowaniu, więc wczoraj całe popołudnie spędziłam na szorowaniu podłóg ( duży pies i jednak nauczony dużo w domu siedzieć) przy okazji jeszcze pranie, okno w kuchni, i z tego wszystkiego zapomniałam o obiedzie i robiłam o 21 sos do tego spagettti, makaron Tż dziś ugotuje i będzie oki.
Wogole to mam lekki odrzut od mięsa, wędlin wogóle nie jem, co najwyżej kiełbaskę swojską, nawet z grilla mi tak nie bardzo smakuje. Głównie jajka, biały ser, pasztet, parówki
ja też...tylko same twarogi, sery i tym podobne jem a z mięsa to kabanosy i nic poza tym
Stary 2012-07-27, 08:14   #3586
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
I jeszcze chciałam się pochwalić, że ogarnęłam ebaya, pay pala i całe te szaleństwo i poczyniłam pierwszy zakup na brytyjskim UK. Nówka funkiel nie śmigane wylicytowane uwaga za .... 1 funia czyli troszkę ponad piątaka wyślą mi na adres koleżanki z UK a ona mi przywiezie jak będzie jechać do Polski sesese czuje, że te buciki to początek lawiny
Ja chociaz to dopiero 10 tydzień, i nie wiem jaka płeć, zaczęłam kupować, na razie tylko 4 bodziaki i jednen kombinezonik welurowy, bodziaki tanie po 7 zł w auchan i tesco, za kominezon już 35 ale był taki śłiczny żenie mogłam się oprzeć. W tesco jest teraz dużo wyprzedaży ale więcen na dziewczynkę a ja na razie w neutralnych koloroach kupuję.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-07-27, 08:15   #3587
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Ja nawet pasztetu ani parówek - totalny mięsny odrzut. I w ogóle jedzenie mi nie smakuje, ostatnio co nie zrobię na obiad to mam sraczkę
Stary 2012-07-27, 08:18   #3588
ilkas
BAN stały

czeeeść

aleee napisałyście od wczoraj
A ja miałam wczoraj urwanie głowy. Najpierw lekarz - wszystko jest ok. Próbował coś tam mierzyć, ale było ciężko. To dopiero 11 tydzień i część się udało zmierzyć, a część nie, dlatego mam przyjść za 2 tyg - będzie 13 i wtedy lepiej będzie wszystko widać. Ale i tak byłam pod wrażeniem bo pierwszy raz widziałam moją dzidzię już taaaką dużą. Widziałam nosek, rączki, nóżki. Wierzgał nogami, drapał się po głowie Chyba go obudziliśmy, bo się przeciągnął na początku Świetnie to wyglądało.
Mój małż zachwycony. To był jego pierwszy raz i nie mógł uwierzyć, że to już tak wszystko tam widać i że mały taki ruchliwy

Potem mieliśmy duuużo gości. Najpierw teście przyjechali, więc pół dnia z nimi spędziliśmy a potem wieczorem jeszcze znajomi wpadli. Położyłam się dopiero po 1 i myślałam, że dzisiaj się wyśpię, ale gdzie tam! Budzę się codziennie teraz o 7 i koniec spania Nie wiem co jest...zawsze byłam śpiochem...
A jutro wyjeżdżamy z tż na urlop nad jezioro na 2 tyg z moją rodzinką i nie możemy się doczekać. Komp jedzie ze mną więc oczywiście będę ciągle z Wami
U Was też już od rana tak gorąco?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:24   #3589
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja chociaz to dopiero 10 tydzień, i nie wiem jaka płeć, zaczęłam kupować, na razie tylko 4 bodziaki i jednen kombinezonik welurowy, bodziaki tanie po 7 zł w auchan i tesco, za kominezon już 35 ale był taki śłiczny żenie mogłam się oprzeć. W tesco jest teraz dużo wyprzedaży ale więcen na dziewczynkę a ja na razie w neutralnych koloroach kupuję.
a ja wczoraj przekopałam się przez większość kartonów z ciuszkami po córce i znalazłam jednego bodziaka...w kolorze pomarańczowym.... reszta same falbanki, róże albo inne takie tam dziewczęce elementy
czyli wszystko muszę kupować od początku..
Stary 2012-07-27, 08:28   #3590
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo
Poszłam spać wczoraj o 20 i obudziłam się dziś o 7 rano, taka padnięta byłam po tym sprzątaniu ehhh
Aga piękna ta suknia, na modelce średnio mi się widziała, ale TY wyglądałaś w niej super.

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Ja nawet pasztetu ani parówek - totalny mięsny odrzut. I w ogóle jedzenie mi nie smakuje, ostatnio co nie zrobię na obiad to mam sraczkę
Parowki i pasztet to żadne mięso , kurczak mi idzie, zobaczę jak dziś to spagetti, w sobotę robimy znowu grila i tak się zastanawiam co tu dla siebie przygotować, bo kiełbaski czy szaszłyki jakoś mi nei idą, nie wiem jak będzie z karkowką
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-07-27, 08:28   #3591
hope01
Zakorzenienie

No jestem jestem
wczoraj mnie tak TŻ wymęczył, że nie miałam już sił wejść na forum
Gratuluję wizyt i podejrzanych dzieciaczków
Witam nowe mamusie
Delicjanko, myślę, że pomysł "od 100 postów" jest sprawiedliwy
od czasu do czasu widzę na pasku, że sąsiadki z ciążowego forum nas obczajają pewnie, czy aby dalej nie psioczymy

"Pod wierzbę" to biegam po co popadnie ale TŻ stamtąd pierogi lubi

Jutro odbieramy klucze do mieszkania

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2012-07-27 o 08:30
hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:39   #3592
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
No jestem jestem
wczoraj mnie tak TŻ wymęczył, że nie miałam już sił wejść na forum
Gratuluję wizyt i podejrzanych dzieciaczków
Witam nowe mamusie
Delicjanko, myślę, że pomysł "od 100 postów" jest sprawiedliwy
od czasu do czasu widzę na pasku, że sąsiadki z ciążowego forum nas obczajają pewnie, czy aby dalej nie psioczymy

"Pod wierzbę" to biegam po co popadnie ale TŻ stamtąd pierogi lubi

Jutro odbieramy klucze do mieszkania
super !!

co do sąsiadek: gdzie to widać? na jakim pasku?
Stary 2012-07-27, 08:41   #3593
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
super !!

co do sąsiadek: gdzie to widać? na jakim pasku?

Ten wątek obecnie przeglądają: 14 (13 użytkowników i 1 gości) djerba, eff8, ilkas, Debrah, hope01, mikakrolikowa, ninagg, Ifwka, meneq, nazeczona, Aga8484

na dole pod okienkiem szybkiej odpowiedzi
Stary 2012-07-27, 08:42   #3594
ilkas
BAN stały

aha, Marsi, rzuciło mi się gdzieś w oczy, że coś pisałaś że będziesz robić sushi osz Ty!! Koniecznie poproszę zdjęcia !!

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Ten wątek obecnie przeglądają: 14 (13 użytkowników i 1 gości) djerba, eff8, ilkas, Debrah, hope01, mikakrolikowa, ninagg, Ifwka, meneq, nazeczona, Aga8484

na dole pod okienkiem szybkiej odpowiedzi
ahh no jasne ! dzięki. tak nisko, nie zjeżdżałam nigdy na wątku
Stary 2012-07-27, 08:44   #3595
eff8
Zakorzenienie

Dzien dobry witam sie z rana

właśnie zajadam płatki z mlekiem i zaraz idziemy na plac zabaw

Delicjanko bardzo dobry pomysl juz wiemy kto bedzie Nam tu wątki zakładał i listy prowdził

co do ciuszków to ja jeszcze nic na maluszka nie kupiłam... czekam jednak na płeć, tym bardziej ze dziewczecych ciuszkow mam duzo, tzreba bylo by jakis kombinezon zimowy dokupic i cos wiecej pewnie tez no ale jak bedzie chlopak to czeka mnie duzo wiecej zakupow takze resztkami sił ale się wstrzymuje

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:50   #3596
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

hej dziewczyny
Cytat:

I jeszcze chciałam się pochwalić, że ogarnęłam ebaya, pay pala i całe te szaleństwo i poczyniłam pierwszy zakup na brytyjskim UK. Nówka funkiel nie śmigane wylicytowane uwaga za .... 1 funia czyli troszkę ponad piątaka wyślą mi na adres koleżanki z UK a ona mi przywiezie jak będzie jechać do Polski sesese czuje, że te buciki to początek lawiny
ja nawet nie zabieram się za ebaya, jestem pewna, ze źle by się to dla mnie skończyło
a buciki cudne
do mnie jadą takie oto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg attachment.jpg (12,2 KB, 11 załadowań)

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:59   #3597
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A ja się czaję na taką serię, zakochałam się

http://allegro.pl/listing.php/search...nokio+mi%C5%9B

to jest firma Pinokio, seria MIŚ, piękne, prawda? A dla dziewczynek typowo (bo wg mnie Miś jest unisex) jest takie:

http://allegro.pl/listing.php/search...category=89313 seria Paulina

Ale drogie wszystko :/ Na półśpioszki się skuszę i body jakieś.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 09:00   #3598
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

ja nawet nie zabieram się za ebaya, jestem pewna, ze źle by się to dla mnie skończyło
a buciki cudne
do mnie jadą takie oto
śliczne!
Ja na razie staram się ograniczać. Tamte kupiłam, ale mówiłam sobie, że to tylko sprawdzam czy mi się uda cokolwiek zrobić na tym ebayu
Ale jak tylko poznam płeć - nie będzie przebacz

Siedzę dziewczyny za biurkiem w pracy i tak mi się spać chce, że położyłabym się gdziekolwiek i kazała obudzić o 15tej na porę wyjścia a robota sama się nie zrobi ...
Stary 2012-07-27, 09:04   #3599
mitabe
Rozeznanie

Hej dziewczyny, ale piękna pogoda u mnie mam tylko nadzieję, ze nie będzie za gorąco

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo
Ślicznie się prezentuje

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 09:05   #3600
sylwietta1988
Zakorzenienie

czesc Mamuski z już nie tak samego rana
jaki mnie spioch dopadl ostatnio to szok, jak wyszłam z pierwszego trymestru to uż było lepiej ale tak od tygodnia po prosto spałabym po 14 godz i mało.....
jej, nie poruszajcie tematów jedzeniowych bo
jak sie naczytam to mnie pozniej takie smaki nachodzą, że szok. A że mieszkam w małej wiosce to czasami , bo nie ma gdzie kupic takich pysznosci
A jak jeszcze mąż mi autem z garazu nie wyjedzie ( a pojedzie do pracy)to już jestem zupełnie uziemiona- dla mnie jest tam strasznie ciasno i nie chciałabym mojego kropka porysowac albo zniekształcic

Ahhh, dzisiaj strartujemy z 18 tyg czyzby to już 5 miesiąc?
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości