Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 21:21   #421
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Swiete slowa.
Ale nie oszukujmy sie i nie pomijamy zaslug Moni w tym watku. Ona jest tu duchowa przewodniczka a niektore dziewczyny calokowicie pominely jej olbrzymie zaslugi!! To dzieki niej tak dlugo to przeżyło!!! Ja bede jej bronic jak lwica!! Haha.
Tyle ode mnie w tej sprawie. mam nadzieję ze wiekszosc z Was przemysli jeszcze raz wszystko i uderzy sie piersi
wydaje mi sie że będą jej bronić wszystkie co ja dłużej znają ! wiec Monia jedno ja jestem z Tobą ! i wali mnie co inni piszą . Czekam na wątek z Tobą

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ja też się z tego wypisuję, wrócę jak monia wróci ale będę podczytywać żeby wiedzieć co słychać u co poniektórych z was.
Prawda jest taka że jeszcze niedawno pisałyście jak to nie możecie się doczekać aż monia wróci, odezwie się, a teraz nagle zmiana zdania? Sam powód tego sporu mnie nie ruszył za bardzo, ale to jak teraz najeżdżacie na nią to już przesada, nie wstyd wam? Zawsze wszystkim doradzała i nie były to rady typu "zrób tak bo ja tak mówię' tylko prosto z serca i doświadczenia. I jeśli chcecie sobie myśleć że ona czuje się właścicielką tego wątku to proszę bardzo, my (czyt. dziewczyny które ją znamy) wiemy, jaka to ciepła i życzliwa osoba i nieraz pomogła nam spiąć tyłek gdy miałyśmy kryzys. Miała prawo wyznaczyć kto ma założyć wątek i to nie oznacza że uważa się za lepszą od was jak sobie ubzdurałyście.

Życzę powodzenia w odchudzaniu i miłych wakacji dziewczynom, które wiedzą jaka jest monia naprawdę
bardzo świetne słowa ! Chodż ja ja krócej znam od Was to uwierzcie ale Monia jest świetna Kobietą i ja nie pozwolę jej obrażać

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
A ja sie zegnam bo nie podoba mi sie juz atmosfera...zycze wszystkim powodzenia
Agunia to jest Twój wybór ale uważam że atmosfera jest ta sama tylko nie porozumienie jest . Byłaś z Nami długo bo jak ja przyszłam już byłaś znasz pewnie Monie lepiej ode mnie byłaś tu dość długo albo nawet długo na wątku nie będzie Ci smutno Nas opuścic ? napewno tu sie poprawi atmosfera za jakiś czas

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
qrcze,a już myślałam że znalazłam idealny wątek... I jak tu się nie wqrwić?Gdzie zajrze tam,albo ktoś wymięka,albo atmosfera zupełnie nie do przyjęcia
Nie będę zabierać głosu w tej sprawie,bo ja ktoś już wcześniej wspomniał "nowe" nie wiedzą za bardzo o co chodzi,choć głównym problemem jest to kto założył ten (do tej pory) świetny wątek.I plujecie się i wypowiadacie na temat osób które nawet tutaj raz się nie wypowiedziały,bo ich tu nie ma
ja uważam że ten wątek jest jeden z lepszych i była i będzie tu fajna atmosfera tylko niech wrócą te fajne dziewczyny i stałe
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 21:32   #422
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Agaaaaa nie odchodź

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

po zmyciu szamponetki, zużyłam 1/2, mało co chwyciło (robiłam od szyi w dół, mam włosy z 5cm za zapięcie stanika) ale w słońcu mam piękne złote refleksy jak jakaś złotowłosa jutro sobi zrobię mocniej, na pewno i kupię jeszcze jedno, szamponetka za 3zł, świetnie pachnie, włosy mam miękkie jak niemowlak, nie zniszczyła, nie wysuszyła włosów, no po prostu cudo
Stary 2012-07-27, 21:33   #423
zelka9o
Zadomowienie

aaaaaa nie ma to jak weekend po tylu godzin pracy a więc piwko się należy
Stary 2012-07-27, 21:56   #424
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
aaaaaa nie ma to jak weekend po tylu godzin pracy a więc piwko się należy
hehe, dokladnie ja juz po polowie winka
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:03   #425
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Jestem zła, wkurzona, zrozpaczona i jest mi strasznie przykro Tak się cieszyłam na wyjazd do mamy, właśnie miałam iść się pakować, a mój TŻ właśnie zadzwonił że z jego winy ktoś w niego przywalił i że rozwalił auto Zawsze się wydzierał na innych kierowców że tak i siak jeżdżą a teraz proszę...zasłużył sobie na to! Wiem że w tej chwili powinnam się cieszyć że nikomu nic się nie stało i że stłuczki się zdarzają, ale wiecie...Siedzę i ryczę i nawet nie wiem czym się pocieszyć...Czy iść po jakieś ciastko, czy zrobić killer...cholera jasna....
Aż mi się serducho kraje jak pomyślę że zaraz zadzwonię do mamy i powiem jej że nie przyjadę
współczuję.

Cytat:
Ja piję kolejnego drinka.
Stary 2012-07-27, 22:10   #426
paulownia
Zakorzenienie

Och, och atmosfera nadal, jak widze, zageszczona.
Dziewczyny, nie kloccie sie...to strata czasu i energii. A my potrzebujemy pozytywnego nastroju, bo od stresow to tylko na slodkie apetyt wzrasta.
Ja tez naleze do ''nowych'' i nie udzielam sie za czesto, wiec nie zabieralam glosu, ale chyba jednak pozwole sobie wypowiedziec moja opinie mysle, ze skoro Monika poprosila o zalozenie nowego watku przez meeedzik, to dobrze by bylo to uszanowac.
Dam przyklad. Watek o pielegnacji lokow, czesc pierwsza - zalozyl nawet nie wiem kto. Ja dolaczylam w drugiej czesci, a ze mna jedna dziewczyna - i to ona stala sie ''szefowa'' glownie z powodu olbrzymiej wiedzy na temat pielegnacji kreconych wlosow i checi do pomagania. Ona zakladala kolejne watki, potem przekazywala ''zakladanie'' innym, doswiadczenszym uczestniczkom. Watek juz ma 14 czesc i funkcjonuje swietnie. Tak chyba i w przypadku Moniki, ona utrzymala watek tak dlugo, i jej zdanie powinnysmy brac pod uwage.
Rybom woda, ludziom zgoda, bez niej nic. Chyba Fredro, ale moge sie mylic.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:25   #427
aszuelka
Zakorzenienie

Ale tez nie przesadzajmy w druga strone - stalo sie, ktos inny zalozyl watek (chcial na pewno dobrze) i tu rozgorzala dyskusja. Moim zdaniem powinien byc to powod do radosci, nie do zlosci, ze tak sie dobrze rozumiecie i tak szybko rozkrecilyscie kolejna czesc uwazam, ze kilka glebokich wdechow i wydechow przyda sie po obu stronach

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:36   #428
ChocoMonster
Zakorzenienie

A ja trochę nie rozumiem tego, że wątek musi założyć osoba, która jest długo na wątku - "matka założycielka" czy ktoś kto jest od 1. częsci. Dla mnie to bez znaczenia. wszyscy są DLA MNIE na równi, czy ktoś jest od poczatku czy od 2 tygodni. co z tego, że zakładała cały czas Monika? Rozgorzała dyskusja jakby się tutaj jakiegoś mordu dokonało, a wszystkie chciałyśmy jak najlepiej i nie będę owijać w bawełnę - bo zostałyśmy bezczelnie zmieszane z błotem i tyle. A przynajmniej ja się czuję co najmniej jakbym miała proces sądowy wytoczony przez to, że założyłam kolejną część. Nie przesadzajmy. Udzielałam/udzielam się w wielu wątkach i nigdzie nie jest tak, że to założycielka, lub osoby, które są od początku koniecznie muszą zakładać kolejne części - robi to osoba, która chce, lub ma pomysł na tytuł czy pierwszą stronę i to wszystko. I to nie było nieuszanowanie decyzji Moniki, tylko nikt nie napisał, z wyznaczonych, że już tworzy wątek, to zarzucanie mi, że się tu panoszę jest chyba trochę przesadzone. Bynajmniej dla mnie. Więc jeśli następnym razem mam dostać w moją stronę aluzję, że ja to sobie mogę podłubać w nosie, to serdecznie dziękuję za taką atmosferę. I to chyba tyle ode mnie.

Edytowane przez ChocoMonster
Czas edycji: 2012-07-27 o 22:39
ChocoMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:54   #429
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
A ja trochę nie rozumiem tego, że wątek musi założyć osoba, która jest długo na wątku - "matka założycielka" czy ktoś kto jest od 1. częsci. Dla mnie to bez znaczenia. wszyscy są DLA MNIE na równi, czy ktoś jest od poczatku czy od 2 tygodni. co z tego, że zakładała cały czas Monika? Rozgorzała dyskusja jakby się tutaj jakiegoś mordu dokonało, a wszystkie chciałyśmy jak najlepiej i nie będę owijać w bawełnę - bo zostałyśmy bezczelnie zmieszane z błotem i tyle. A przynajmniej ja się czuję co najmniej jakbym miała proces sądowy wytoczony przez to, że założyłam kolejną część. Nie przesadzajmy. Udzielałam/udzielam się w wielu wątkach i nigdzie nie jest tak, że to założycielka, lub osoby, które są od początku koniecznie muszą zakładać kolejne części - robi to osoba, która chce, lub ma pomysł na tytuł czy pierwszą stronę i to wszystko. I to nie było nieuszanowanie decyzji Moniki, tylko nikt nie napisał, z wyznaczonych, że już tworzy wątek, to zarzucanie mi, że się tu panoszę jest chyba trochę przesadzone. Bynajmniej dla mnie. Więc jeśli następnym razem mam dostać w moją stronę aluzję, że ja to sobie mogę podłubać w nosie, to serdecznie dziękuję za taką atmosferę. I to chyba tyle ode mnie.
Coco nie musi nie musi.. Ale skoro o cos prosi to mozna uszanowac prawda?? Ty chcialas dobrze i nie mam do Ciebie żadnych pretensji wrecz przeciwnie-podziwiam ze nie rzucilas tego po tej nagonce. Ale nie rozumiem nagonki na Monikę i wytykanei jej"niby panoszenia i rzadzenia się" na watku. Cholera przejrzyjcie wszystkie czesci i zobaczycie jak to wyglada. Tyle dziewczyn sie przewinelo -przychodza, odchodza- a kilaka zostalo weteranek.Odrobina wyczucia. I zeby bylo jasne -ja sie do nich nei zaliczam. Ale spojrzmy obiektywnie. Wszystkie te czesci to zasluga Moni-zalozenia, wstep. I mozna uszanowac. A juz szczytem bylo zglaszanie watku meedzik zalozonego przy 1o wpisie w kontynuacji coco. Rozumniem jaky nastukane bylo z 10stron

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Slodkich snow-ja zmykam
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:55   #430
ChocoMonster
Zakorzenienie

Tak Basia, można uszanować, ja wcale nie pisałam, że musimy udzielać się w tej części, mi to jest obojętne, można założyć nawet nową część i będzie spokój...
Stary 2012-07-27, 22:58   #431
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
wiesz co ja uważam że nikt Cie tu nie osądza nie ma do Ciebie aluzji tylko wystarczyło czytać ze zrozumieniem to co Monia napisała stało się jak stało i nikt myślę że nie ma do Ciebie pretensji chciałaś po prostu dobrze ! Ale tak trudno czasem zrozumieć że Monia chciała żeby Madzia ją zastąpiła przy zakładaniu części kolejnej ? Ona założyła ten wątek , stworzyła go dzięki Niej poznałam tyle fajnych dziewczyn . Zrobiła taka świetną atmosferę gdzie na innych wątkach brakuje tego Jestem Jej nie zmiernie wdzięczna . Mimo tych nie porozumień uważam byśmy ten temat zakończyły nie psujmy tego co stworzyła Monia i My to tyle ode Mnie
Stary 2012-07-27, 23:00   #432
ChocoMonster
Zakorzenienie

Ode mnie to chyba też tyle
Stary 2012-07-27, 23:02   #433
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Tak Basia, można uszanować, ja wcale nie pisałam, że musimy udzielać się w tej części, mi to jest obojętne, można założyć nawet nową część i będzie spokój...
wiesz co podoba mi się to w Tobie że nie jesteś taka jak nie które że zrobiła sie "niby" zła atomosfera i uciekają z wątku czy to rozwiązanie ?

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
ja sie dopiero rozkręcam
Stary 2012-07-27, 23:15   #434
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Swiete slowa. poza tym od 2 do 8 czesci cos znaczy. Zalozyc watek moze kazda z nas ale utrzymac do 8 czesci to jest sztuka. Ktoras sie moze tym pochwalic tutaj??
Ze sie tak wtrace - to takie godne pochwaly starac sie schudnac przez 6 watkow?

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 23:20   #435
zelka9o
Zadomowienie

uciekam dobrano c All
Stary 2012-07-27, 23:40   #436
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia_264 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak możesz wmawiać dziewczynom takie bzdury. Wątek założyła użytkowniczka "Marzycielkaa19" (patrz część pierwsza)Ty dołączyłaś w połowie pierwszej części i ją zagarnęłaś! Krew mnie już zalewa..od tego Twojego rządzenia się!
ale fajnie, że krew Cie zalewa bardzo się cieszę z tego
Pierwszą część założyła Marzycielka, ja dołączyłam nie w połowie a już w 13 stronie z tego co pamiętam więc na samym początku. Marzycielka przestała się udzielać, nie odzywała się więc postanowiłyśmy z dziewczynami kontynuować wątek. I tak od 2 częsci zakładałam nowe wątki aż do teraz.
Tylko po co ja Ci się tłumaczę w ogólę???

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
Ze sie tak wtrace - to takie godne pochwaly starac sie schudnac przez 6 watkow?
Ja schudłam już rok temu ale ponieważ bardzo się zżyłam z dziewczynami nie potrafiłam ich opuścić. Za mało mnie znasz i nie wiesz jak było.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 23:54   #437
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ale fajnie, że krew Cie zalewa bardzo się cieszę z tego

.
już przestała po tym jak zobaczyłam że większość dziewczyn w końcu przejrzała na oczy i Cie olała Ja również to czynie dobrej nocki
16.03.2012 - 80,8
17.06.2012 - 73,7
jest : ....
Cel: 55,0
175cm
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 00:08   #438
monika01011986
Zakorzenienie

Dziewczyny jesteście cudowne
Mureczko, Basiu, Zelko kochane jesteście aż mi się łza w oku zakręciła że tak za mną się wstawiłyście Cieszę się strasznie, że mam takie "wirtualne" przyjaciółki
Margot85, Paulownia również Wam dziękuję

Choco chcę powiedzieć że nie mam do Ciebie żalu że założyłaś nowy wątek. Jest ok - na prawdę wiem, że chciałaś dobrze.
Po prostu to co stało się później mnie wkurzyło. To że Madzi wątek został usunięty itd.
A najgorsze jest to że wypowiadają się tu osoby które kompletnie mnie nie znają a piszą jakieś bzdury na mój temat. Dlatego nie chce mi się tu udzielać a nie dlatego, że Ty założyłas ten wątek.
Ale być może wrócę na wątek bo tak na prawdę to jest część mojego życia i nie chcę zostawiać moich dziewczynek
Wiem, że gdy ja tu wrócę, wrócą też moje dziewczyny a te które mnie nie lubią sobie pójdą stąd także zrobimy tu porządek i będzie jak dawniej
Co Wy na to laseczki??

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
już przestała po tym jak zobaczyłam że większość dziewczyn w końcu przejrzała na oczy i Cie olała Ja również to czynie dobrej nocki
Ty to nazywasz większością??? hahahahhaha co Ty kobieto z matematyki miałaś w szkole??

a te co mnie olały to wcale mnie nie rusza nie potrzebuję fałszywych koleżanek

miło mi bardzo i wzajemnie
dobrej nocki.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-07-28, 05:50   #439
zooska
Zakorzenienie

MoniaMam nadzieję, że w końcu się ułoży i będzie jak dawniej...
Nie rozumiałam trochę tego zamieszania z wątkami, tworzeniem itd. Ale już wszystko jasne i rozumiem Twoją decyzję, tym bardziej ją szanuję. Kiedyś byłam w tym wątku, jakoś w pierwszych jego częściach- ale dosłownie przez 2 tygodnie i zniknęłam, a dołączyłam można powiedzieć "na stałe" w grudniu...? pamiętam Cię z początków mojej przygody z odchudzaniem.

Nie chciałabym, żebyś zniknęła, bo jakby nie patrzeć, napędzasz ten wątek i go ciągniesz i ciągniesz...a tak nagle koniec, zero...już nic? Szkoda by było.
Mam nadzieję, że cała afera minie, wszystko wróci do normy, bo strasznie przykro mi się robi, kiedy wracam po calym dniu do domu, z mnóstwem nieprzyjemności, które przytrafiły mi sie po drodze, chcę do was siąść a tam takie smutne rzeczy.

Damy radę dziewczyny....? Prawda....?

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 07:27   #440
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć Czikas
Ja już wstałam. Wole na siebie nie patrzeć w lustrze ale oczy mam pewnie podpuchnięte jak u alkoholika Umyłam włosy bom wczoraj naolejowała i siedzę z Latte na głowie.
Wczoraj TŻ chciał się po prostu upić to pił piwko, a ja sobie kupiłam wino, to może z 2 lampki wypiłam...

Wczoraj z TŻ to beznadziejnie wyszło. Ja naprawdę cieszę się że nikomu nic się nie stało, ale też mi szkoda samochodu. Sporo sobie swego czasu odmawialiśmy żeby go kupić, bardzo się z niego cieszyłam, mieliśmy go dopiero od Wielkanocy... Ogólnie skasowany jest przód tak na wysokości świateł (czyli kawałek maski, światła, też kawałek błotnika). I TŻ powiedział że on już nie chce robić tego samochodu. Czeka na kasę, pokryje resztę kredytu a samochód chce sprzedać (albo jeśli ja chcę to wymienić na inny)
Ze stłuczką było tak że w zasadzie oboje się zagapili (on i ta kobieta) no ale ona "przepisowo" wymusiła Sama się podobno strasznie wydarła że TŻ nie patrzy jak jedzie, bo miała też jakąś nówkę samochód.
No ale wracając do naszej sprawy...wkurzyło mnie to że on się tak poddał, że w ogóle mu nie zależy na tym na co pracowaliśmy. I od słowa do słowa z tematyki "samochód" zeszliśmy....ekhm...zeszł am na temat "związek"...Nie powinnam. On na pewno też ten wypadek trochę przeżył i się zestresował i pewnie robił dobrą minę do złej gry, a też mu auta było szkoda. No ale taka olewka na wszystko mnie wkurzyła i już nie wytrzymałam.....

Ogólnie Dziewczyny, dziękuję za miłe słowo i wsparcie

Kochane, co do sytuacji Moni - nie będę już roztrząsać. Ale uważam że szacunek należy się każdemu. Nie można nikogo osądzać o rządzenie się (np. weteranek wątku), bo faktycznie tutaj sporo znaczą - przebrnęły przez tyle części. Ale z drugiej strony trzeba zauważyć że jak ktoś inny założył wątek to nie miał złych intencji. I że powinnyśmy się traktować na równi

Choco, ja nigdy nie byłam na paznokciach Zawsze szkoda mi kasy i myślę że i tak zaraz to się "zetrze", chyba że te akrylowe, ale to z kolei podobno płytka się po tym niszczy...

Margot, Olaaaa Nie, no z nią był w ogóle problem. Już nawet nie pamiętam o co na koniec poszło. Chyba o to że ten chłop jej tak dużo kupował i takie drogie rzeczy i ona przychodziła tu, żaliła się nam że takie drogie rzeczy jej kupuje, ale ona bierze bo nie wie co zrobić I że jej kupuje Ptasie Mleczko a ona je zjada chociaż jest na diecie
Jaaaakoś tak

Czikas, ale nie uciekajcie z wątku. Ja wróciłam, tak mi z Wami dobrze, mam do kogo się odezwać i z kim pilnować diety...
Stayyyyyy http://www.youtube.com/watch?v=1nP3XB7hrFo

A jeszcze Was zapytam. Może któraś z Was jadła Vitapil na włoski? Ja dotychczas kupowałam biotynę Zdrovit ale zawsze ją trzeba zamawiać bo nie wiem czemu nie ma jej w regularnej sprzedaży Może jest coś co naprawdę działa. Po Skrzypowicie mi niedobrze, MerzSpezial jest drogi... Więc o tym Vitapilu pomyślałam...

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-07-28 o 07:30
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 08:05   #441
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
że większość dziewczyn w końcu przejrzała na oczy i Cie olała
Ja w ''mniejszosci''!

Cytat:
Czikas, ale nie uciekajcie z wątku. Ja wróciłam, tak mi z Wami dobrze, mam do kogo się odezwać i z kim pilnować diety...
Stayyyyyy http://www.youtube.com/watch?v=1nP3XB7hrFo

A jeszcze Was zapytam. Może któraś z Was jadła Vitapil na włoski? Ja dotychczas kupowałam biotynę Zdrovit ale zawsze ją trzeba zamawiać bo nie wiem czemu nie ma jej w regularnej sprzedaży Może jest coś co naprawdę działa. Po Skrzypowicie mi niedobrze, MerzSpezial jest drogi... Więc o tym Vitapilu pomyślałam...
Zostaniemy, zostaniemy. Probowalas pic pokrzywe i skrzyp na wlosy? Albo drozdze.
Ja kiedys jadlam skrzypowite i guzik mi pomogla.
Moje wczorajsze jedzenie to porazka. To wszystko przez heroine, tak mnie namawiala, zebym sobie zaszalala na urlopie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 09:17   #442
aszuelka
Zakorzenienie

Dzien dobry

Wiecie moze, gdzie moge znalezc (oprocz shape'a) cwiczenia chodakowkiej?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Juz znalazlam

16.06.2018 ślub
Stary 2012-07-28, 09:45   #443
LosingMyWay
Zadomowienie

Hejka
No i wczoraj, po tym ogromnym obiedzie nie zjadłam ani podwieczorka, ani kolacji taka byłam napchana, że nie zmieściłam nic, wypiłam tylko lecha shandy

Choco ja 50 dawno przekroczyłam, bo utrzymuje 48 juz jakiś czas, tylko teraz mi podskoczyło 1,5 kg

A co do reszty, ja nie uważam żeby Monia robiła coś złego, czy inne dziewczyny, ale Monia sama raczej we wszystkich wątkach nie pisała, żeby je utrzymać, tylko wiele dziewczyn się przewijało. I co to ma za znaczenie kto jaki czas pisze ? Jest przez to lepszy ? Raczej nie, a tak to wygląda Była przyjazna atmosfera, a nagle zrobiło się do dupy, bo wyszła sytuacja taka jaka wyszła... Przecież jedna osoba nie powoduje, że wątek doczekał się 9 części, tylko każda z nas Zgadzam się z Agunią, bo niektóre osoby powodują, że te nowsze czują się tu niechciane i jak jakieś przybłędy Oczywiście, że Monika wiele nam pomogła, ale nie ona jedna i np ja dostawałam wsparcie od wielu osób a nie tylko od niej. Nie mam do niej zupełnie nic, ale nie rozumiem tego wychwalania jednej osoby pod niebiosa jakby nie wiem co zrobiła Dlaczego jedna osoba ma decydować kto ma założyć wątek ? Wytłumaczcie mi to, bo Monia tak chciała, ale co z tego ? To nie jest właśnie "szefowanie"?
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:09   #444
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
wiesz co podoba mi się to w Tobie że nie jesteś taka jak nie które że zrobiła sie "niby" zła atomosfera i uciekają z wątku czy to rozwiązanie ?[COLOR="Silver"]
mówiąc szczerze, to miałam odejść
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Choco chcę powiedzieć że nie mam do Ciebie żalu że założyłaś nowy wątek. Jest ok - na prawdę wiem, że chciałaś dobrze.
Po prostu to co stało się później mnie wkurzyło. To że Madzi wątek został usunięty itd.
No to cieszę się, że wszystko wyjaśnione

Cytat:
Cześć Czikas
Ja już wstałam. Wole na siebie nie patrzeć w lustrze ale oczy mam pewnie podpuchnięte jak u alkoholika Umyłam włosy bom wczoraj naolejowała i siedzę z Latte na głowie.
Wczoraj TŻ chciał się po prostu upić to pił piwko, a ja sobie kupiłam wino, to może z 2 lampki wypiłam...

Wczoraj z TŻ to beznadziejnie wyszło. Ja naprawdę cieszę się że nikomu nic się nie stało, ale też mi szkoda samochodu. Sporo sobie swego czasu odmawialiśmy żeby go kupić, bardzo się z niego cieszyłam, mieliśmy go dopiero od Wielkanocy... Ogólnie skasowany jest przód tak na wysokości świateł (czyli kawałek maski, światła, też kawałek błotnika). I TŻ powiedział że on już nie chce robić tego samochodu. Czeka na kasę, pokryje resztę kredytu a samochód chce sprzedać (albo jeśli ja chcę to wymienić na inny)
Ze stłuczką było tak że w zasadzie oboje się zagapili (on i ta kobieta) no ale ona "przepisowo" wymusiła Sama się podobno strasznie wydarła że TŻ nie patrzy jak jedzie, bo miała też jakąś nówkę samochód.
No ale wracając do naszej sprawy...wkurzyło mnie to że on się tak poddał, że w ogóle mu nie zależy na tym na co pracowaliśmy. I od słowa do słowa z tematyki "samochód" zeszliśmy....ekhm...zeszł am na temat "związek"...Nie powinnam. On na pewno też ten wypadek trochę przeżył i się zestresował i pewnie robił dobrą minę do złej gry, a też mu auta było szkoda. No ale taka olewka na wszystko mnie wkurzyła i już nie wytrzymałam.....

Choco, ja nigdy nie byłam na paznokciach Zawsze szkoda mi kasy i myślę że i tak zaraz to się "zetrze", chyba że te akrylowe, ale to z kolei podobno płytka się po tym niszczy...
Czikas
przykro mi z tym samochodem ale faktycznie ta olewka irytująca
ja chodziłam i było ok, paznokcie i tak miałam słabe, teraz dbam nie i są naprawdę długie i zdrowe
moim zdaniem szkoda kasy, sama sobie zrobię jak chce, po nich zawsze musiałam poprawiać...

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hejka
No i wczoraj, po tym ogromnym obiedzie nie zjadłam ani podwieczorka, ani kolacji taka byłam napchana, że nie zmieściłam nic, wypiłam tylko lecha shandy

Choco ja 50 dawno przekroczyłam, bo utrzymuje 48 juz jakiś czas, tylko teraz mi podskoczyło 1,5 kg

A co do reszty, ja nie uważam żeby Monia robiła coś złego, czy inne dziewczyny, ale Monia sama raczej we wszystkich wątkach nie pisała, żeby je utrzymać, tylko wiele dziewczyn się przewijało. I co to ma za znaczenie kto jaki czas pisze ? Jest przez to lepszy ? Raczej nie, a tak to wygląda Była przyjazna atmosfera, a nagle zrobiło się do dupy, bo wyszła sytuacja taka jaka wyszła... Przecież jedna osoba nie powoduje, że wątek doczekał się 9 części, tylko każda z nas Zgadzam się z Agunią, bo niektóre osoby powodują, że te nowsze czują się tu niechciane i jak jakieś przybłędy Oczywiście, że Monika wiele nam pomogła, ale nie ona jedna i np ja dostawałam wsparcie od wielu osób a nie tylko od niej. Nie mam do niej zupełnie nic, ale nie rozumiem tego wychwalania jednej osoby pod niebiosa jakby nie wiem co zrobiła Dlaczego jedna osoba ma decydować kto ma założyć wątek ? Wytłumaczcie mi to, bo Monia tak chciała, ale co z tego ? To nie jest właśnie "szefowanie"?
a no właśnie, coś mi nie pasowało
Stary 2012-07-28, 11:05   #445
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dziewczyny, dajcie już spokój.
Stary 2012-07-28, 11:11   #446
S_Candall
Raczkowanie

Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"

Cytat:
Hejka

Zgadzam się z Agunią, bo niektóre osoby powodują, że te nowsze czują się tu niechciane i jak jakieś przybłędy Oczywiście, że Monika wiele nam pomogła, ale nie ona jedna i np ja dostawałam wsparcie od wielu osób a nie tylko od niej. Nie mam do niej zupełnie nic, ale nie rozumiem tego wychwalania jednej osoby pod niebiosa jakby nie wiem co zrobiła Dlaczego jedna osoba ma decydować kto ma założyć wątek ? Wytłumaczcie mi to, bo Monia tak chciała, ale co z tego ? To nie jest właśnie "szefowanie"?
Dokładnie,więc nie dziwota że nowe osoby uciekają i zakładają nowe wątki.
Stary 2012-07-28, 11:40   #447
Milena001
Zadomowienie

Monia załóż 9 część i niech będzie jak dawniej...ciągle wałkuje się ten sam temat, jakieś pretensje nie wiadomo w sumie o co, jak ktoś trafi na ten wątek to nie znajdzie nic ciekawego na temat odchudzania

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

przyspieszmy tę część

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Hejka

zazdroszczę Ci tej wagi ja do takiej nie dążę ale jesteś bardzo chudziutka i idealna
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:50   #448
zielonykotek
Raczkowanie

U mnie nie jest źle - już poniżej 64 kg. Dzisiaj chciałam zrobić sobie dzień bez ćwiczeń, ale nie wiem czy wytrzymam tak 'bezczynnie'. Chciałabym trochę się polenić Ale z drugiej strony nic mi się strasznie nie chce robić, po prostu nic. Wczoraj specjalnie się wcześniej położyłam, żeby dzisiaj wcześniej wstać, ale nic z tego. Mierzyłam się dziś i centymetry spadają aż miło sięgać po centymetr pozdrawiam wszystkich
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:00   #449
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety dla mnie najważniejsze są dziewczyny z którymi jestem już zżyta, którym ufam i wiem, że się na nich nie zawiodę.
Do nowych osób zawsze podchodzę z dystansem ( czy się to komuś podoba czy nie) ponieważ zbyt często już było tak, że te nowe okazywały się później nie zbyt miłe. Ale oczywiście wszyscy są i byli zawsze tu mile widziani i wszystkie starałyśmy się aby się tu świetne czuły te nowe osoby.
Nie uważam że są to jakieś gorsze osoby, tylko po prostu dziewczyny z którymi jestem dłużej są dla mnie ważniejsze i to chyba jest normalne prawda??? Jesteśmy bardzo przywiązane do siebie i znamy się już bardzo dobrze.
Dla mnie zakładanie dalszej części wątku jest czymś bardzo ważnym i "historycznym" jak to Basia napisała. Osoby które są krótko na wątku tego nie zrozumieją niestety bo nie są z nami zżyte.
A ja nie "szefuję" tutaj tylko POPROSIŁAM Madzię aby założyła nowy wątek i tyle. Wyszło inaczej i wkurzyłam się bo wiem, że dla Madzi to też był ważny moment, bardzo chciała załozyć nowy wątek. Nie jestem zła na to, że moją prośbę co nie którzy olali ale głównie też o to JAK potraktowałyście Madzie. Nie rozumiem też dlaczego jej wątek został zgłoszony do usunięcia bez konsultacji z innymi dziewczynami??? Eldo sama podjęła sobie taką decyzję i zgłosiła to moderatorowi.
My tutaj zawsze wszystkie wspólnie podejmowałyśmy decyzję.
No i powtórzę : Nikomu nic nie kazałam! Tylko poprosiłam.
A ponieważ to ja od 2 części zakładałam wątki to chyba mogłam poprosić Madzię aby mnie zastąpiła i zrobiła to za mnie co?????
Dla mnie to nie jest TYLKO wątek - ale część mojego życia.
Jak komuś ciężko to zrozumieć to trudno - nie zależy mi na tym. Myślcie sobie co chcecie. Ja mam swoje ukochane dziewuszki które są ze mną i zawsze były i to jest najważniejsze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-07-28, 12:10   #450
aszuelka
Zakorzenienie

Duzo napisalam, ale sie powstrzymalam. Moim zdaniem pasuje tu jedno slowo - PARANOJA

Monika dlaczego nie otworzycie sobie z dziewczynami swojego prywatnego klubu - wizaz umozliwia wam taki sposob kontaktowania sie. Wtedy nikt spoza Waszej grupy nie bedzie Wam przeszkadzal

16.06.2018 ślub
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości