![]() |
#931 | |
perfumove love
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
![]() Biała koszula - super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propos gorsetow i taft- im mniejsze miasto tym ich wiecej. Taka prawda. Wszedzie na swiecie.Miejmy nadzieje, ze szybko to umrze-abazury
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie spodziewalam sie tylu pozytywnych komentarz ![]() ![]() ![]() ![]() Bacik mi sie nalezy, za przytycie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
super zakladana spodnica. Zdjecia moze nie najlepszej jakosci ale dopatrzylam, ze to mi sie podoba. Nie jestem fanka legginsow i butow za kostke, a tu milo i kobieco
![]() |
#935 |
Wtajemniczenie
|
Atoska tak jak mówiłam, bardzo ładnie
![]() A Ty Anies jak wyglądałaś na swojej 100dniowce??masz moze gdzieś fotkę?? Dodam jeszcze swoje 5gr na temat sukienek z gorsetem. Powiem brzydko, ze rzygać mi się chce jak na nie patrze, u mnie w szkole niektóre dziewczyny z mojego rocznika (88) miały jeszcze sukienki na kołach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zadomowienie
|
Anies5
Fajnie widzieć nowe zestawy od Ciebie. Jak zwykle świetnie. Podobają mi się wszystkie oprócz pierwszego, ten pasek wygląda trochę dziwnie i buty zdecydowanie lepsze na drugim zdjęciu. I właśnie chciałam spytać skąd je masz? Są cudowne , proste ,kobiece i bardzo stylowe, fantastycznie w nich wyglądasz.Jak znam życie to pewnie allegro.. Zaskakujące,ale bardzo ładne połączenie musztardowej bluzki z szarym żakietem , nie wpadłabym na takie połączenie,a wygląda super.. Aha, i jeszcze chciałam powiedzieć ,że miło widzieć ,że eksperymentujesz z kolorami, masz świetne wyczucie koloru więc liczę na nowe inspiracje dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
Anies - spodnica boska! super w niej wygladasz, ja bym na twoim miejscu ja zostawila i probowala sie przekonac, mimo wszystko:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
drugi zestaw to mój faworyt, zwłaszcza przez torebkę i buty (świetne!) a co do spódnicy - nie waż się w niej nie chodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | ||||||||||||||||||
Raczkowanie
|
Dziewczyny szalejecie - nie nadazam, tyle cudów sie pojawiło
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pieeeekny ten trencz. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak dla caloksztaltu ![]() Cytat:
Skromny, ale za to jaki ladny. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i Bershka - moja miłość ! Czy ktoś sie orientuje, czy te kurtałki są jeszcze dostepne w sklepach ? ![]() "Egzaminacyjny" jest równie boski. Ukłon ode mnie do samej ziemi - jak zawsze zreszta ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: Camila - Bardzo podoba mi sie Twoja zielona bluzka z wiazaniem ![]() |
||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Elfiku, sesja time
![]() Pyra, torba z Allegro. Kosztowała 56 zł, ale z drugiej ręki. Hathayoga, na zdjęciu też mi się podoba ta spódnica, ale siebie na ulicy w niej nie widzę, a raczej w tym kolorze. ![]() Sarah, cieszę się ![]() Kozaki mam z wymiany, więc nie mam pojęcia jakiej są firmy i skąd pochodzą. Ostatnio brat zwrócił mi uwagę, że chodzę w samych szarych i czarnych ubraniach, więc sięgam po kolor, za którym kiedyś przepadałam. Gdzieś podpatrzyłam połączenie musztardowego z fioletem, ciekawe, ale nie mam nic w fiolecie. Maff, Mean dziękuję dziewczyny Justyś, ![]() ![]() ![]() ![]()
#941 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Anies - wszystkie zestawy swietne, ciezko wybrac faworyta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Anies bardzo mi się podobają Twoje zsetawy, a tem z kozaczkami i kopertówką jest po prostu ... ech ... taki -->
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie moje torebki są z giełdy wielkopolskiej. Możemy się razem w jakąś sobotę tam wybrać, Z Evką już się umówiłam. Teraz kupiłam świetną, taką ogromną na wiosnę - niebawem zrobie jakieś fotki i tu zamieszczę. Cytat:
Czerwona spódnica jest świetna, choć i ja za czerwonym kolorem nie przepadam. też myślę, że szara będzie bardziej do ciebie pasować. Wczoraj byłam na giełdzie, niestety koniakowej chloe nie było, tylko czarne - ale pamiętam o Tobie i dalej będę się za nią rozgladać. Szukałam też jakieś fajnej czarnej torby, ale nic dla siebie nie wybrałam. Strasznie podoba mi się ta Twoja YSL, były takie, ale tylko brązowe ![]() Cytat:
![]() Żakiecik oczywiście kupiłam na przecenie, dałam za niego 149zł, wcześniej kosztował 350. Jak podchodziłam do wieszaka, to nawet nie liczyłam, że znajdę swój rozmiar, a tu taka niespodzianka. Długo się nie zastsanawiałam nad jego kupnem, bo to była miłość od pierwszego wejrzenia. Po torebki, chyba będziesz musiała się wybrać z Agą do mnie do Poznania, to by było niezłe ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Anies
zgrabne zestawiki. Najbardziej do gustu przypadly mi: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1170012047 (boski zakiecik!!! ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1170011698 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1170011762 no a tutaj widze, ze blazer poszedl w ruch ![]() ![]() Mam jeszcze do Ciebie pytanie odnosnie czerwonych balerinek- one sa lakierowane? Widze ze nie jestes do nich przekonana, powiem Ci szczerze jakos lepiej prezentowaly sie na tych fotach z aukcji...dziwne. Justa1980 milo mi niezmiernie, ze podoba Ci sie groszkowa sukienka- w lecie bede w niej na bank chodzic- musze tylko dokupic sobie jakies fajne peep toe ![]() Co do bycia diablica- hehe rozbroilas mnie ![]() Lubie rurki- zawsze mi sie podobaly! cieszy mnie fakt, ze nie wygladam w nich jak pokraka ![]() ![]() Atoska ladna z was parka...dobraaaa koniec juz lizusostwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
Zestaw z nową torbą, co myślicie zostawić sobie ją czy nie, bo nie jestem do końca przekonana do tych przeszyć.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to masz sliczna bluzeczke- uwielbiam taki fason! skad i za ile?- jesli mozna wiedziec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Raczkowanie
|
babessa bardzo podoba mi sie w Twoim zestawie koszula ( z bufkami o ile dobrze widze)
![]() ![]() A jesli chodzi o torbe to przede wszystkim Tobie ma sie podobac. Mi sie podoba, bo lubie duze torby, aczkolwiek nie powala mnie na kolana ![]()
#948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
na examen. trochę zamazane wyszły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak nie to ustawiam się w kolejce do oddania ![]()
![]() |
#952 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() Anies nie odp. na mojego posta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Rozeznanie
|
babessa
ja rowniez jestem oczarowana bluzeczka ![]() odnosnie torby mam mieszane uczucia, chociaz akurat w zaprezentowanej wersji jest ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Gosia, Manolita pięknie Wam dziękuję
![]() Babessa również dziękuję ![]() Cieszę się, że pamiętasz o torebce ![]() Mnie Twoja kremowa bardzo się podoba. Przeszycia są oryginalne przynajmniej. Podobna do YSL ![]() ![]() ![]() P.S. Chyba mamy taki sam aparat ![]() Praline, taaaak żakiet wczoraj miał premierę, ale tylko w domu ![]() ![]() Balerinki nie są lakierowane. Zdjęcie z lampą, dlatego wydają się świecić. Mnie one bardziej podobają się na półce, niż na nodze. Nie potrafię przekonać się do czerwonych butów. Nasteczka wybacz, nie zauważyłam. Sukienkę pokazywałam kiedyś, jeszcze w starym wątku. Coś a la baletnica, ale dłuższa wersja. Góra prosta, gładka, dół rozszerzany z tiulu (kilka warstw), leciutko za kolano. Duże złote kolczyki (na pierwszym zdjęciu), pierścionek, a właściwie pierścień, wielki był ![]() Zdjęcia nie są ze studniówki, jeszcze przed robiłam dla koleżanki, także nie zwracaj uwagi na korale i ramiączka od biustonosza. ![]()
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2007-01-29 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Kupowałam, ale zwężałam u krawcowej
![]()
![]() |
#958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zadomowienie
|
moje zestawiki z nutka wiosny i lata!:P
1. polaczenie czerni i fioletu 2. ten sam z trenczem ![]() 3. dzis dokupialm do trenczyku taki szaliczek zey go ozywic jak doradzalyscie moze yc?nie ylo zoltego ![]() 4. nastepny z dzisiejsza zdobycz spodnie z orasaya w "pepitke" szara, zle w nich wygladam? kosztowaly tylko 29 zl i dobrze sie w jich czuje mhh doradzcie mi prosze... 5. jw tylko z biala koszula ![]() 6.zbilenie materialu spodni |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zadomowienie
|
7. juz bardziej letni
![]() 8. ostatni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.