|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Hej
![]() byłam wczoraj na piwie i smażonych serkach z zurawina spotkanie ze znajomymi-urok wakacji dieta moze sie w wakacje za przeproszeniem GONIĆ![]() OLIWKA a jak Twoje ranki? Ty chyba nie masz zaczerwienionego wokol? Co dr kazał Ci z nimi robic? |
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
hej dziewczyny powiedzcie mi kiedy ze tak powiem mozna uznac ze narkoza wyplukala sie z organizmu?troche bez sensu zadane to pytanie ale na pewno wiecie o co chodzi
![]() a i jeszcze jedno to klucie,szczypanie w piersiach jest oznaka gojenia??ooo matko przed chwila kichnelam 2 razy pierwszy raz po operacji szukam teraz cyckow na dywanie |
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Horo, dr kazała mi kupić właśnie taki
, w ogóle cycków nie trzyma. Pozszywałam sobie trochę, ale nadal luźny![]() Dziękuję Joasi, kupię 70 D. Dobrze, że jest ścisły. Dziewczyny, napiszcie mi jeszcze, czy taki rwący ból tuż pod szwem jest normalny? No ten prawy tak mi dokucza, tuż pod szwem (wgłąb cycka) czuję takie bolące rwanie, jakby tam jakiś ropny wrzód był, czy coś . Też tak miałyście?
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
anika a jak Ty sie czujesz na dzien dzisiejszy???juz w domku wiec jak funkcjonujesz?
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko mam cienka linie gdzie bylo ciecie i jest w kolorze skory i male strupki ktore jak odpadna to mysle ze na blizny zlego slowa nie powiem ale jeszcze nic nie mowie bo nie wiem jak bedzie. Doktor powiedzial zebym uwazala na wode i nie musze niczym smarowac tylko na strupki koncowka palca oliwka smarowac i tyle
ale pod stanik podkladsm sobie gaziki bo jakos sie boje ze mi sie stanik bedzie wbijal w blizny, a Ty jakie masz zalecenia?
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
Kasik, czułabym się świetnie, gdyby nie ta ręka i prawy cycek
. Ból barku nie przechodzi, a w cycku rwie coś. Jak leżę to nie boli ręka, ale za to boli pierś, natomiast gdy chodzę to pierś trochę się uspokaja, ale ręka zaczyna szaleć A Ty? Lepiej już? Dziewuszki, znów pytanie - na allegro są Energy i Trophy, a ja oczywiście nie wiem, który to ma być . Chyba Trophy, coooo
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te z Was co sa swiezo po op jak wygladaja Wasze ranki? tam gdzie szwy byly.
|
|
|
|
#938 |
|
Zadomowienie
|
Agatko, ja mam cienką czerwoną kreskę pokrytą równomiernie strupkiem, i czerwone kropki w miejscach, gdzie były szwy. Skóra dookoła szwów jest blada, jak reszta ciała (prócz siniaczków). Wygląda to dobrze na moje oko
|
#939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest takie zioło silnie regenerujące m.in.wątrobę - ostropest plamisty- można kupić w organic farma zdrowia lub przez internet, poczytaj sobie o nim
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba tylko ja mam wokol jakies takie czerwone
co to jest do cholerci
|
|
|
|
#941 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
ja tak miałam a teraz 89-90 pod mam 71 więc mamy podobnie i o co komon??? ja mam średniaki wizualne..takie C pełne myślę mimo że stanik 70 D lub nawet E byłoby ok..i staniki zaczynają mnie cisnąć coś![]() wczoraj byłam w bluzeczce na ramiączkach w biustonoszy tym z H&M to koleżanka mi mówi..jakie masz wielkie cycki ,mój chłop że cycki wywalam...ja pierdzielę...to po co je mam... ![]() A JA POLECAM TEN DLA KARMIĄCYCH Z H&M ..ciężko go bardziej opisać,mam a albumie..ale trzyma piersi,uwydatnia je i idealny do dekoltów ,mama zwęziła mi pod biustem i jest super,tyle że tyckę miska mogłaby być większa ale szczerze,ja wybiorę się do h&m,może mają takie w kolorze cielistym..lub białym,byłoby cudnieTASHA cudownie ![]() i SŁONKA te kłucia,dziwne szczypania,smyrania..JA TO WSZYSTKO MIAŁAM,będzie z tydz u mnie 2 miesiące a po bokach jeszcze mam coś takiego czasem jakby ktoś wziął i mnie tam szczypał,aż zaglądam czy to nie stanik,ale to od środka,tam gdzie były odczepiane mięśnie..dr mi pokzaywał gdzie musiał je oderwać..brr i tam właśnie podszczypuje mnie coś![]() KASIKK I TASHA gdzie foty ![]() ![]() MILENKO twoje cycunie już śliczne a jeszcze tyg nie mają..ojj będą piękne cycochy z nich ![]() JOAŚ no znamy się a ta twoja fota w staniku..no kurde..te twoje piersi powinny reklamować staniki victoria's secret i wszystkie inne w sumie!!dziewczyny przytakną![]() OLIVKO zaraz idę zobaczyć co tam u twoich cycusiów słychać AGATKO ja myślę jak joaś ,powietrz troszkę te blizny,i ja tak robiłam ze swoimi i ja tez miałam zaczerwienione dosyć długo wiesz Noo MAYU dawno Cię nie było!!! GWEN pamiętaj ja od poniedziałku okupuję wybrzeże
|
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika jako ten pierwszy to chyba energy albo workout (nie do dostania praktycznie) masz kupić, trophy też się przyda ale poniżej 75 nie występuje, bedziesz musiała sobie zwęzić obwód ale go kup bo jest super ja nosze do teraz.
Agatko ale żadna nie naklejała plastrów silikonowych na świeże ranki. dla mnei wygląda to poprostu na odpażenie bo sam szew jest ok.
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
KLAUDECZKO
dr nie kazał smarowac, Ty tez tak mialas? JOASIU juz nie naklejam, ale mam niczym nie smarowac, zadna mascia dr nie kaze.... Co ja mam robic moze smarowac wokol? Czy smarowac tez te strupy? Boze...poradźcie coś bo głupieje. jejku no odechciewa mi sie wszystkiego |
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Klaudeczko dziękuję
Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe słowa w albumie Wiolu zaproszenie przyjęte
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
Hejo
patrycjaw1989 02.08 - 5![]() Sif 22.08 - 25![]() Lenkii 06.09 - 39![]() : ilovesleeping 10.09 - 43![]() Alex0912 12.11. - 96![]() Nooo to dzis zabieram sie za ostre trenowanie (a tak mi sie nie chce) jakis trening z grą a potem na cross trainer a potem padne na dziub i sie juz nie podniose Agatko serki z zurawina ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- kupilam wczoraj dwie super bluzałki zawiazywane pod cycuchami no to teraz trzeba brzuchola zgubic bo jak to tak z sadełkiem na wierzchu?
|
#946 |
|
Zadomowienie
|
AGUś nie wariuj
ja też się przestraszyłam bo miałam czerwone wokół długo..serio!!!!chodź bez stanika albo podciągnij żeby ranki się wietrzyły![]() ![]() MILENKO noo a ile masz pod biustem...i ile terz w obwodzie??ciekawa jestem ![]() jejku no odechciewa mi sie wszystkiego
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
ja tribiotic uzywalam jak pempek so przekułam i raz dwa sie zagoiło... no moze głupie porownanie ale to tez była rana
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata moim zdaniem poprostu ich nie ruszaj i daj oddychać, odpuść sobie fiszbinki i biegaj na golasa albo w topiku miękkim żeby nic ich nie drażniło. jak to odparzenie czy podrażnienie to za 3-4 dni powinno być lepiej a jak nie to dalej myśleć będziemy
|
|
#949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek masz śliczne focie na fb, super fotogeniczna jesteś a zeby masz jak z reklamy, cudne
w tym roku jeszcze piękniej na plaży będziesz wygląda ojojoj
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
Klaudek ja to chętnie !
z taką laską na drinka z parasolką...kto by odmówił
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
jak Wy sie dwie blondyny do kupy zbierzecie to wybrzeże Wasze
koniecznie wspólną fotke poprosze
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co... mam znów doła cyckowego ... tzn nie doła a "refleksje" że te moje cycki to są jednak małe.
![]() Kurde tutaj takie implanty jak ja dostają dziewczynki 45kg :P no i one to się gubią na calą sylwetkę :P bez stanika nie chodzę chyba że obcisłe rzeczy... bo mi się gubią cycki... po ubraniem ich nie widac
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
a weź Ty sie opanuj kobito, ja zaraz do 60 dobije a w zupełności mi wystarcza to co mam a mam to samo
po 30-tce zrobisz sobie balony wielgaśne
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
eeee zrobie sobie po dzieciach... albo później chyba blizej 4 dych jak mi skóra sie nie wyciagnie... Czyli dzieci na horyzoncie brak... mam na oku ten implant co ma MYA nie wiem jaka ma podstawe ale z 1cm szerszy by mógł być...w każdym razie nie ma co gdybać ale bede celowac +450... pewnie do tego czasu mi w biodrach przybedzie
![]() Nie wiem, jak jestem troche chudsza to nawet mi pasi ten mój cycek bo jeszcze da rade go upchnać w marynarke i kurtke 36...takie skórzane czy coś. a później to cieżko cieżko. jakby nie było albo nie zapinac albo za szerokie kupować. Bo ja z tymi cyckami to przechodzę walkę wewnetrzna... chcialabym wieksze i nie Jak kupuje staniki to mi sie wydaja ogromne... a jak widze sie w lustrze i chce cycki POKAZAC w sukience to musze upychac w gabke żeby było wrazenie hihihi . Ty sienie odzywaj bo ty masz to samo co ja, ale jakoś inaczej, wieksze blizej i w ogole ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- ale TERAZ SOBIE POMYSŁAŁAM....wczoraj gadałam z mya że na te moje bungie i spadochrony co to je mam w planach i to niby szarpac cycków nie wypada to doszlysmy do wniosku że dobrze ze sa małe ... to jak się je unieruchomi bandazem elastycznym a na to obcisnac tri actionem ...to co sie tam może przesunac? jak wszystko bedzie zapakowane? ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- wiecie co tak mnie jeszcze korci żeby ponurkować ! BO NIGDY W ZYCIU NIE NURKOWAŁAM! Ale to na mala głebokość wiec tu sie taczej nic nie zdarzy :P Myślicie ze te mentory to są takie faktycznie mocne implanty? Ciekawa jestem jakby po nich poskakać czy by pękły? Robili Wam lekarze takie testy? tzn na wkładce ? bo ja sobie nie przypominam hihi---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- mogliby zrobić jakieś implanty rekomendowane przez NASA... Ci którzy ludzi wysyłają w kosmos budzą moje zaufanie to już jest hi tech
|
#956 |
|
Wtajemniczenie
|
no nienasycona baba
![]() ja bym większych ani ciut nie chciała a nawet by mogły być trochę bardziej plaskate bo bym rozmiar musiała zmienić, już teraz mi w 36 ciasno w cycach a jak mierze 38 to cyc mógły być ale ramiona już nie leżą i w pasie odstaje. to jak później ciucha kupić? wszystko przerabiać? nie nie to by mi nie pasowało ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- wiesz co ja te implanty gurduliłam w łapach i nie sądzę żeby pękły nawet od skakania po nich, no chyba że słonia dr mi pokazywał przecięty na pół i to nie nie wygląda jak woreczek z czymś w środku tylko taka jednolita struktura, nawet po przecięciu wszystko się spójnie trzyma i nic nie wypływa, mnie to baaaardzo do mentorów przekonało.
|
|
#957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Agatko właśnie sprawdziłam: są cieńkie i zaróżowione, a strupki mam tylko z boku. Smaruję maścią Baneocin, 2x dziennie i osłaniam wacikami.
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra Dziewczynki dzwonilam do dr nie kazal niczym smarowac. Zadzwonic za kilka dni i bedziemy myslec.
Na razie nie wchodze tu chyba bo mam dola ![]() ze tez ja zawsze pod gorke, jak cycki juz dochodza do siebie to tu znowu sie pieprzy:/ a co to moze byc JOASI jak nie odparzenie? Przy poprzednich mialam nie dosc ze przerosniete to zaognione wokol caly czas
|
|
|
|
#959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- wiecie co poszlam dzis z mezem na spacerd so sklepu to nie daleko tak zeby sie dotlenic bo od 6 dni nie wychodzilam...ide kawalek jest ok tylko szlam powoli i gdzies w polowie drogi dostalam takiego mega klucia ktore normalnie trwa 5 min a tu cala powrotna droge \no i ide ide upal jak cholera patrze mroczki przed oczami,zbladlam...spocila m sie,rece sie trzesa prawie zemdlalam az w koncu doszlam do domu jak na zlosc wokol zadnej lawki...masakra jak ja mam do domu pociagiem w srode wrocic??mam nadzieje ze bedzie lepiej...no i od tej pory czuje te klucia od rana tylko duzo mnijsze ![]() kiedy bedzie lepiej jezeli chodzi o te wyjscia ???
|
|
|
|
|
#960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
W taki upał zdrowym ciężko funkcjonować - a co dopiero komuś po operacji Do środy jeszcze kilka dni więc i sił będziesz miała więcej. Dasz radę- w pociągu przecież jest chłodno i będziesz siedzieć. Może wybierz pociąg wieczorny? wtedy z pewnością będzie chłodniej i nie będzie tak duszno.---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
- oj , a może lepiej nie bo jak go zniszczę grozi mi odpowiedzialność karna No ale jak już pęknie taki implant- to mówiąc szczerze nie ma znaczenia czy coś wycieka czy się trzyma w środku- implant jest do wymiany. Oczywiście lepiej że nie wycieka bo jest mniej kłopotów- no ale najlepiej jak nie pęknie w ogóle.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

, w ogóle cycków nie trzyma. Pozszywałam sobie trochę, ale nadal luźny
. Też tak miałyście?
ale pod stanik podkladsm sobie gaziki bo jakos sie boje ze mi sie stanik bedzie wbijal w blizny, a Ty jakie masz zalecenia?

ja tak miałam a teraz 89-90 pod mam 71 więc mamy podobnie i o co komon???

patrycjaw1989 02.08 - 5
z taką laską na drinka z parasolką...kto by odmówił

Do środy jeszcze kilka dni więc i sił będziesz miała więcej. Dasz radę- w pociągu przecież jest chłodno i będziesz siedzieć. Może wybierz pociąg wieczorny? wtedy z pewnością będzie chłodniej i nie będzie tak duszno.