III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październikowe - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 10:41   #2101
katiem
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Kochana pokazałam to mężowi. Wprawdzie nie jest dermatologiem tylko radiologiem, ale powiedział, ze na pewno nie jest to alergia bo wtedy steryd by pomógł.
A słuchaj może jest jakieś forum dermatologiczne, albo coś podobnego gdzie odpowiada specjalista i wysłałabys te zdjęcia. Nic Ci to nie szkodzi, a może akurat ktoś odpisze.

A na IP uważam, że powinni Cię przyjąć bez mrugnięcia okiem. Jest sobota i nie jestes w stanie dzisiaj dostać skierowania. A jak Cię odeślą to poproś na pismie o odmowie przyjecia. w końcu to dziecko.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:46   #2102
zielona1911
Zakorzenienie

Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
A dlaczego mieliby Cie wywalić skoro przychodzisz z dzieckiem chorym i nie wiesz co robić bo nic nie pomaga.
Ja bym jeszcze smarowała tą maścią co masz może trza ciut czasu żeby reakcja łagodząca zaczeła działać.
Nie mam juz sil,chce mi sie plakac jak patrze na niego.Tyle dobrze,ze on sie dobrze czuje.
Po prostu rece mi opadaja
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:49   #2103
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a myslicie ze z IP mnie nie wywalą? powiedza ze skoro juz mam masc to mam smarowac,wiesz jaka jest sluzba zdrowia
nikt cie nie wywalinie daj się zbyć! powiedz, ze po maści jest jeszcze gorzej jedź niech coś pomogą, bo dziecko sie męczy, a żeby sie jeszcze gdzie indziej nie rozniosło

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:49   #2104
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Kochana pokazałam to mężowi. Wprawdzie nie jest dermatologiem tylko radiologiem, ale powiedział, ze na pewno nie jest to alergia bo wtedy steryd by pomógł.
A słuchaj może jest jakieś forum dermatologiczne, albo coś podobnego gdzie odpowiada specjalista i wysłałabys te zdjęcia. Nic Ci to nie szkodzi, a może akurat ktoś odpisze.

A na IP uważam, że powinni Cię przyjąć bez mrugnięcia okiem. Jest sobota i nie jestes w stanie dzisiaj dostać skierowania. A jak Cię odeślą to poproś na pismie o odmowie przyjecia. w końcu to dziecko.
szukam wlasnie takiego forum gdzie mozna dodac zdjecia,ale jakos znalezc nie moge
Stary 2012-07-28, 10:51   #2105
katiem
Wtajemniczenie

Muszę lecieć do fryzjera. Jak wróce to jeszcze tez przejrze internet.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:52   #2106
anesh_
Zakorzenienie

Hellołłłłł
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:54   #2107
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam juz sil,chce mi sie plakac jak patrze na niego.Tyle dobrze,ze on sie dobrze czuje.
Po prostu rece mi opadaja
Wierze Ci ale sie nie załamuj, wyjść jeszcze troche jest i na pewno znajdzie sie w końcu pomocny lekarz - wierze w to!!!
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:57   #2108
LadyBeatta
Zadomowienie

hej. wpadam tylko powiedziec, ze wczoraj strasznie mi twardnial brzuch, bylam u gina i dostalam fenoterol i isoptin. strasznie mnie teraz po fenku telepie, jak troche przestanie to wpadne tutaj
Stary 2012-07-28, 11:00   #2109
aloy
Raczkowanie

zielona jedź na IP, to wygląda strasznie i nie dziwię ci się, że się denerwujesz! jedź!

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:12   #2110
zielona1911
Zakorzenienie

pojade,tylko dam malemu jesc bo dopiero teraz sie obudzil
Stary 2012-07-28, 11:13   #2111
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
DziękiJednak zadzwoniłam do ginekologa,powiedział,że to działanie uboczne fenoterolu i to minie po kilku dniach,mam nie brać isoptinu.
Czy któraś łyka go samego,bez innych wspomagaczy???
Ja biorę Isoptin 3xdziennie bez żadnego innego lekarstwa od 16 tygodnia do dzisiaj i pewnie będę go brać do końca ciąży.
marzenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:40   #2112
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o rogal do karmienia to ja nie kupuje , wolę przeznaczyć te pieniądze na coś bardziej potrzebnego kiedyś takich rzeczy nie było i ludzie sobie radzili
Kiedyś nie było też pampersów i pralek automatycznych i ludzie też jakoś dawali radę :P

Ja na pewno kupię, ze względu na wygodę. Nawet u mnie w szpitalu jest na liście rzecy do wzięcia

Co do szczepionek i autyzmu, to już dawno stwierdzono, że to nie ma żadnego związku ze sobą. Po prostu wiek dziecka, kiedy pojawiają się pierwsze objawy autyzmu, zbiega się z momentem przyjmowania tych szczepień. Robię specjalizację z psychologii klinicznej dziecka, więc miałam przedstawiane najświeższe badania na ten temat
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:47   #2113
marzenka1984
Rozeznanie

Czy któraś z Was jest z Warszawy i może mi doradzić albo powiedzieć na który szpital się zdecydowała?
Stary 2012-07-28, 11:50   #2114
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
witam się, a ja mam pytanko troche z innej beczki - jak to jest z przewijakami, bo widziałam na allegro taki jakby prześcieradełko z gumką na nie, no ale czy to jest sens kupować, skoro np bde przewijac Małego i mu się przydarzy to takich przescieradeł trzeba mase, a znowu kąłśc na tą cerate to okropne - sama nie wiem czy to wykorzystywać pieluszki tetrowe czy takie podkłady, bo ta ceratka taka sztuczna, a znowu w sumie to jest jej własnie taki cel, że jak się zdarzy niespodzianka to łatwo się z nią uporac, jak będziecie praktykowac??
Ja kupiłam, ale to tylko dlatego, że kupiłam przewijak używany i tam jest peknięcie - żeby to zakryć.

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
Nie kochanie, na chorobowe nie mialam okazji pojsc, za to na macierzynskie owszem (nie wiem jak to jest w Polsce,ale w UK mozna isc na macierzynskie juz w 27tc)
O to widzisz... nawet nie wzięłam pod uwagę, że możesz gdzie indziej mieszkać, a nie spojrzałam:P. U nas jest po urodzeniu 20 tygodni macierzyńskiego, plus można 4 dodatkowe tygodnie macierzyńskiego plus niewykorzystany urlop. A jak jest u Was?

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
W jakiej temperaturze pierzecie ubranka, bo gdzies tam wyczytalam,ze najlepiej w 60st,zeby wszystkie zarazki wyginel???
Tak sie sklada,ze ja mam juz wszystko wyprane,ale w 40st, bo balam sie zniszczyc, a poza tym na wiekszosci ubraneg bylo zeby prac w 40st.
W 40 st. + prasowanie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przecież to , że nie ma tej rurki w środku nie oznacza że nie jest antykolkowa teraz to już chyba większość butelek taka jest
Pewnie masz rację. Tylko na tej z rurką dodatkowo napisane jest antykolkowa:P

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko powiedzieć, że ja chyba wyczerpałam limit dobrego samopoczucia w ciąży. Tak jak dotąd nie miałam prawa narzekać, tak teraz dopada mnie na każdym kroku. Dzisiaj chyba od tych upałów 3 razy Poza tym cały czas mi słabo i czuję się jakbym miała zaraz zemdleć. Idę do łóżka, mam nadzieję, że jutro lepiej się poczuję, bo od 10 muszę być już w pracy.
Kochana, Ty tak dużo pracujesz... Odpoczywaj więcej jak wracasz do domu, a nie drugi etat...

Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
ja sie martwie bo nawet pare razy dziennie czuje czkawkę.... chyba to jest czkawka bo takie rytmiczne ruchy....
znowu mam pytanko - kupujecie rogala do karmienia? bo ja się zastanawiam czy warto, chodzi mi dokłądnie o tą fasolkę małą, a nie ten 190 cm rogal do spania
Ja nie kupuję.

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Anesh - Super, że z Małą wszystko w porządku!

Dziękuje
Skurcze nadal występują.. Fakt, najwyższy 60, wcześniej najwyższy to 75.. Jednak teraz te skurcze są bolesne..
Dogadałam się z położną, zadzwoniłam do Doktorka.. I mam się stawić na oddziale nie w czwartek, ale w poniedziałek. Zobaczymy, co się wtedy dzieje i podejmiemy decyzje, co dalej..
Strasznie mnie to irytuje.. Bo co by było gdybym fenka nie brała???
Dziękuję
To teraz się oszczędzaj Kochana

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Czekając na odp.Colds,pokaże Wam,co zakupiłam dziś w sh

Colds tzn.w poniedziałek 6.sierpnia?oby trzymali Cię w dwupaku jak najbliżej terminu porodu
Śliczne
Stary 2012-07-28, 12:30   #2115
angel166
Zakorzenienie

Hey mamuśki,

wróciłam dopiero wczoraj od teściów zostaliśmy u nich na noc, a wczoraj mężul wziął na żądanie i po odpoczywaliśmy nad wodą troszkę

ja właśnie gotuję szczawiową i piekę placek ze śliwkami, bo dostałam całą masę warzyw i owoców od teściowej

idę Was nadrabiać tylko pierw się pochwalę, że dzisiaj wkraczamy z malutką w 34 tydzień także w ten upalny dzień lody dla wszystkich

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

konczita to super, że z malutką wszystko w porządku co do lekarze to tez mnie czeka przerwa, bo mój idzie w sierpniu na urlop. Jeszcze nie wiem dokładnie na ile
sandra mi się podoba niebieski
zielona no to dzielny ten Twój kawalersuper, że wyniki w porządku
asiulka no to widzę, że godzina zero coraz bliżej kawał chłopa jużz Twojego Jasia
kate ja tak miałam na początku, później organizm mi się przyzwyczaił. Mi nie kazali brac isoptinu

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:38   #2116
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
a mialam tez inna spacerowke z tej firmy(espiro magic 4-taka lzejsza)to po 4 miesiacach sie porwala.
A cena taka średnia jak mówisz, że nietrwała...

Cytat:
Napisane przez asiejka86 Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że wszystko będzie dobrze. Ciesze się bardzo Teraz możesz być spokojna i cieszyć się urokami ciąży.

Cytat:
Oskarowi to uczulenie coraz bardziej sie rozrasta i jest coraz bardziej czerwone. Brakuje mi juz sił... Poczekam na tzta i uzgodnimy co dalej,ale mysle,ze jeszcze pare dni bede mu smarowac ta nowa mascia i jak efekt bedzie zerowy to ide do dobrego pediatry prywatnie,czytalam o nim bardzo dobre opinie,wiec mam nadzieje ze chociaz on postawi dobra diagnoze i da dobre leki i w koncu bedzie dobrze.Bo juz mi sie serce kraja jak widze jak ludzie na niego patrza jak gdzies idziemy.Wiec nawet go na zaden plac nie zabieram.Bedziemy siedziec w domu.
Biedny...

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Uffff a widzisz?
ach... tyle nerwów mnie to kosztowało... i Malutką chyba też, bo od wczoraj w brzuszku szaleje. W ońcu wiem co to znaczy jak caly brzuch faluje. Wcześniej taka spokojna była.

Cytat:
katiem
wlasnie tylko na buzce i zaczynam sie zastanawiac czy to sie mu nie rozrosło temu ze smarowalam sterydem na początku.ale naprawde jest coraz gorzej
przedwczoraj mial takie jak na 1 zdjeciu a dzis juz takie jak na drugim
Jeju co to jest? Naprawdę mu się rozrasta

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Współczuje, bo ja bym rady nie dała. Strasznie szybko się męcze
A w ten upał to nawet nie mówie.
Przygotowałam ziemniaki i kure wsadziłam do piekarnika i sie zmęczyłam i leże w wyrku.
Normalnie stary babor sie czuje
Ja te jak stara baba się czuję...

Cytat:
a myslicie ze z IP mnie nie wywalą? powiedza ze skoro juz mam masc to mam smarowac,wiesz jaka jest sluzba zdrowia
Jedź nie ma co się zastanawiać... Trzeba maluszkowi jakoś pomóc.
Stary 2012-07-28, 12:51   #2117
angel166
Zakorzenienie

spioszka śliczny brzusio
choco naj naj najlepszego wszystkiego na nowej drodze życia kochana
dearlie 7 miesiąca

jejku nie dam rady Was nadrobić, muszę się położyć jestem morka jak szczur. GORĄCO! dobrze, że już ugotowałam zupę i ciasto upieczone także mogę chwilę poleżeć, dopóki męzul nie zacznie wersalki przenosić

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:53   #2118
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
idę Was nadrabiać tylko pierw się pochwalę, że dzisiaj wkraczamy z malutką w 34 tydzień także w ten upalny dzień lody dla wszystkich
Stary 2012-07-28, 12:59   #2119
Almariel
Zakorzenienie

Witam w ten upalny dzień. Najchętniej to bym pod prysznicem zamieszkała.
Nie nadrabiam, bo za chwilę zbieramy się do moich rodzicow, tak że przyszłam Wam życzyc miłego dnia.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:02   #2120
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A cena taka średnia jak mówisz, że nietrwała...

Biedny...

ach... tyle nerwów mnie to kosztowało... i Malutką chyba też, bo od wczoraj w brzuszku szaleje. W ońcu wiem co to znaczy jak caly brzuch faluje. Wcześniej taka spokojna była.

Jeju co to jest? Naprawdę mu się rozrasta

Ja te jak stara baba się czuję...

Jedź nie ma co się zastanawiać... Trzeba maluszkowi jakoś pomóc.
no ona 400 zł kosztowala,wiec nie wiem czy srednia

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:11   #2121
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was jest z Warszawy i może mi doradzić albo powiedzieć na który szpital się zdecydowała?
Ja na Madalińskiego będę rodzić. Blisko, piękna porodówka po remoncie, fajne położne i możliwość dopłaty za pokój poporodowy z łóżkiem dla partnera i innymi udogodnieniami
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:34   #2122
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
No my myślimy, że wrzucisz.
Wszystkiego najlepszego

Dearlie, I_K - Gratuluję 7. miesiąca!

Moja cera, od samiuśkiego początku ciąży, jest okropna Tak samo dekold, plecy.. Czasem nawet wyskoczy coś na szyi! Nigdy nie miałam takich problemów

Będę szcze pić tylko na to, co jest refundowane..

Anesh - Super, że z Małą wszystko w porządku!

Dziękuje
Skurcze nadal występują.. Fakt, najwyższy 60, wcześniej najwyższy to 75.. Jednak teraz te skurcze są bolesne..
Dogadałam się z położną, zadzwoniłam do Doktorka.. I mam się stawić na oddziale nie w czwartek, ale w poniedziałek. Zobaczymy, co się wtedy dzieje i podejmiemy decyzje, co dalej..
Strasznie mnie to irytuje.. Bo co by było gdybym fenka nie brała???
Spokojnie połóżą Cię i napewno Cie podtrzymają jak najdłużej nie sstresuj się i tak juz mamy dosuyć wysoką ciąże
Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
dzien dobry
ale u mnie w nocy byla burza...walilo az sie caly dom trzesl.
wczoraj wieczorkiem bylam na spacerze i komary mnie pociachalypo nogach.wstaje zaraz bo musze na poczte leciec i odrazu kupie cos przeciw koomarom.

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

no ja wlasnie czytalam o nim na innym watku i dziewczyny bardzo chwalily.tak sie zastanawiam czy moze kupic tego konika zamiast karuzelki do lozeczka
Ja mam dla Zuzki tego konia od poczataku i do 2 lat sie z nim nie rozstawala jak dla mnioe super sprawa
Cytat:
katiem
wlasnie tylko na buzce i zaczynam sie zastanawiac czy to sie mu nie rozrosło temu ze smarowalam sterydem na początku.ale naprawde jest coraz gorzej

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

przedwczoraj mial takie jak na 1 zdjeciu a dzis juz takie jak na drugim
ojej straszne. Tak jak dziewczyny mówią jedz na IP bo to nie ma zartów i zle to wyglada. mam nadzieje ze mu poomoga.

Gda tak dokładnie też słyszałam. Ze szczepionki nie maja nic wspolnego. po prostu kiedys autyzm był mniej rozpoznawalny niz teraz mi lekarz mówił ze teraz jest nawet NADrozponawalny, ze czasami rodzice rozpuszcza dziecko i wola mu wmowic chorobe niz przyznac sie do bledu.

my bylysmy z Zuzia u rodziców na basenie boze jaka rozkosz w taki upal sie wykapac a jak Zuzia wstanie to jedziemy do tesciow nad stawek i tez bedziemy sie pluskac
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:38   #2123
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Ja na Madalińskiego będę rodzić. Blisko, piękna porodówka po remoncie, fajne położne i możliwość dopłaty za pokój poporodowy z łóżkiem dla partnera i innymi udogodnieniami
Też się zastanawiałam

Tylko u mnie to troszkę skomplikowane jest bo mam prowadzącą lekarz na Solcu ale tam broń Boże a na piechotkę 5 minut mam na Lindleya a chciałabym na Madalińskiego właśnie bo dobre opinie czytałam.

Przeraża mnie myśl, że coraz bliżej a ja jeszcze w lesie z takimi rzeczami.

Edytowane przez marzenka1984
Czas edycji: 2012-07-28 o 13:39
Stary 2012-07-28, 13:42   #2124
aaliyah
Zakorzenienie

Czesc Dziewczyny!

Nie było mnie trochę bo mam strasznie dużo roboty w papierach. Mam nadzieję, że przez sobotę i niedzielę większosc zrobię i będę miłla wreszcie trochę czasu...

Ja też się zastanawiam nad rogalem do karmienia. Chyba najpierw spróbuję bez i ewentualnie zdecyduję sięj ak uznam, że jest potrzebny. Myślę jeszcze poważnie nad nosidłem, wybrałam już wstępnie manducę http://www.manduca-baby-carrier.eu/m...-in-olive.html
Kupujecie jakieś?

Już oficjalnie ósmy miesiąc zaczęłam i trochę mnie przeraża jak ten czas szybko leci.

Anesh, jeśli dobrze zrozumiałam to z dzidzią wszystko ok?

Gratuluję wszystkim rozpoczętych tygodni.

Zielona, te zmainy na buźce synka wyglądają strasznie. Koniecznie idźcie do innego dermatologa. A może one się zaostrzają bo ma styczność ciągle ze świnką morską? Może spróbuj odizolować dziecko od zwierzątka na kilka dni? A wapno dajesz?
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:42   #2125
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie masz rację. Tylko na tej z rurką dodatkowo napisane jest antykolkowa:P
Ta rurka nie oznacza że jest antykolkowa tylko ta rurka to czujnik ciepła. Jak pokarm jest za gorący to ta rurka jest czerwona a jak pokarm zimny to niebieska. Szkoda ze nie ma koloru jak sie nadaje do picia
A te butelki z TT faktycznie są wszystkie chyba antykolkowe i to widać przy odkręceniu smoczka że jest dziurka w plastiku
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:50   #2126
spioszka
Raczkowanie

Hej!
Co do rogali(tych duzych) to mam go juz od 2 miesiecy, Tz-ta tak dlugo meczylam,az mi kupil. Wczesniej sie nie wysypialam, teraz nie wyobrazam sobie zasnac bez niego, poprostu rewelka! Tania nie byla, ale napewno warta tych pieniedzy, no i nadaja sie rowniez do karmienia albo jako poducha na ktorej mozna polozyc troszke wiekszego bobaska;
http://www.ebay.co.uk/itm/SUMMER-INF...item1e68c93f05

Cytat:

O to widzisz... nawet nie wzięłam pod uwagę, że możesz gdzie indziej mieszkać, a nie spojrzałam:P. U nas jest po urodzeniu 20 tygodni macierzyńskiego, plus można 4 dodatkowe tygodnie macierzyńskiego plus niewykorzystany urlop. A jak jest u Was?
U nas zasilek macierzynski trwa 39 tygodni, niezaleznie od jakiego momentu sie wezmie.

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
spioszka śliczny brzusio

Zielona
strasznie Ci wspolczuje, bo nie wyglada to za dobrze, na jednym ze zdjec, to tak jakby mial troche napuchniete nawet. Pedz do prywatnego i to jak najszybciej!

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 14:10   #2127
kraven
Zakorzenienie

Zielona ja dodałam dzisiejsze zdjęcia na moim forum i teraz czekam na odpowiedz. Ale jedz na IP - a macie gdzieś w pobliżu szpital dermatologiczny?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 14:15   #2128
kajaja
Zadomowienie

hejka ale skwar masakra!!!

Zielona ja też bym radzila tak jak dziewczyny zgłosić się na Ip

pranie zrobione posprzatane i chwila relaksu teraz choc troche dziwnie mi bo żniwa są a ja nic nie moge pomagac

dziewczyny wszystkie kupujecie wozki? bo ja myślałam ze moze kupić łózeczko a wozek na wiosne? bo w zimie to na spacer raczej nie pojde
a i dziś na suwaczku rowno 30 tc czyli leci nam 31
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2012-07-28 o 14:16
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 14:24   #2129
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka ale skwar masakra!!!

Zielona ja też bym radzila tak jak dziewczyny zgłosić się na Ip

pranie zrobione posprzatane i chwila relaksu teraz choc troche dziwnie mi bo żniwa są a ja nic nie moge pomagac

dziewczyny wszystkie kupujecie wozki? bo ja myślałam ze moze kupić łózeczko a wozek na wiosne? bo w zimie to na spacer raczej nie pojde
a i dziś na suwaczku rowno 30 tc czyli leci nam 31
To jest zart??? A dlaczego niby w zime nie mialabys isc na spacer???

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 14:24   #2130
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Zielona ja dodałam dzisiejsze zdjęcia na moim forum i teraz czekam na odpowiedz. Ale jedz na IP - a macie gdzieś w pobliżu szpital dermatologiczny?
Zielona mam nadzieję, że pojechałaś na IP bo to naprawdę wygląda poważnie. Daj znać jak tylko się coś dowiesz i dużo uścisków dla Twojego synka.

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
Ja zamierzam dużo spacerować zarówno w zimie. Tylko się teraz zastanawiam czy nie lepiej jest kupić sam wózek głęboki a spacerówkę później oddzielnie na wiosnę.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości