filmiki urodowe cz. VI - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 11:30   #4711
isabelka00
Wtajemniczenie

Dot.: filmiki urodowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=B8vYOhLj0vA&feature=plcp
W świetle dziennym widać jak moooocny ona robi makijaż.
Straszny...
rzucie gumy na filmiku? nie no rewelacja
Stary 2012-07-27, 11:32   #4712
lush_lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
a propo BB Kremów, macie jakieś linki gdzie się może w te cudeńka zaopatrzyć ? do sprzedawców np. azjatyckiego bazarku nie musicie podawać, znam adres
ja kupuję na ebay'u, od tego sprzedawcy/czyni
http://myworld.ebay.co.uk/bello-girl...id=p4340.l2559
z Korei, ale wysyłka jest darmowa
lush_lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 11:51   #4713
whip
psy-chopatka

Cytat:
"codzienny " makijaż u Saruni:
http://www.youtube.com/watch?v=n-Wsi-dqggI&feature=plcp
"ja nawet do klubu sie tak nie maluje, jak Ty do lekarza hahaha"
komentarz
ja też się tak na wyjścia nie maluje
ok, każdy po swojemu dba o siebie i o wygląd, ale u Saruni naprawdę zauważam ostre przegięcie w stronę nadmiaru wszystkiego, od biżuterii po makijaż i włosy
Jej mąż mówił że lubi takie mocne makijaże. Powiedziałabym, zaskakujące, niby taki normalny chłopak a u kobiet podobają mu się makijaże a'la drag qeen. Makijaże - maski.
W każdym razie myślę że to może być powód dla którego ona codziennie się tak maluje - chce się podobać swojemu facetowi.
Ale! Może się mylę.

Ogólnie Sarunia wygląda jak z kreskówki ale najbardziej odstrasza mnie maniera z którą mówi, sposób formułowania myśli....ogólnie nie jest osoba od której mogłabym się czegokolwiek nauczyć, źle mi się jej słucha....szkoda czasu.
Stary 2012-07-27, 12:42   #4714
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whip
Jej mąż mówił że lubi takie mocne makijaże. Powiedziałabym, zaskakujące, niby taki normalny chłopak a u kobiet podobają mu się makijaże a'la drag qeen. Makijaże - maski.
nie mogę z tego
myślałam, że tylko faceci transwestyci robią tego typu make up
Stary 2012-07-27, 14:03   #4715
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=B8vYOhLj0vA&feature=plcp
W świetle dziennym widać jak moooocny ona robi makijaż.
Straszny...
taaa,faktycznie ohyda...no coś Ty, przecież ona naprawdę robi fajne makijaże i fajnie w nich wygląda,są dość wyraziste, może i wyzywające,ale ona takie lubi i jest też wiele osób, którym się to podoba-nie powiedziałabym ,że są straszne

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:10   #4716
Ramona1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
taaa,faktycznie ohyda...no coś Ty, przecież ona naprawdę robi fajne makijaże i fajnie w nich wygląda,są dość wyraziste, może i wyzywające,ale ona takie lubi i jest też wiele osób, którym się to podoba-nie powiedziałabym ,że są straszne

no nie żartuj sobie.. jej makijaże są nie dośc ze tandetne to jeszcze kiepsko wykonane - nie roztarte, niechlujne, naciapane. Jak widzialam jej eyeliner kiedys to myslalam ze to zart - jedna wielka fala. Jej makijaze przypominają mi makijaze typowych bywalczyń solarium - byle dużo i wszedzie. Jej makjaże są OCHYDNE

Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2
Czas edycji: 2019-12-28 o 21:19
Ramona1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:26   #4717
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Na początku też myślałam, że ona te makijaże robi w porządku, tylko strasznie tapeciarskie, ale w pewnym momencie zaczęłam sie przyglądać zbliżeniom i zgadzam się, że technicznie są jednak beznadziejne...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:43   #4718
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Dla mnie są straszne ze względu na zbyt dużą intensywność, przeładowanie, napaćkanie wszystkiego do bólu.
Być może gdyby Sara zachowała umiar,lepiej by to wyglądało,lżej może.
Dziewczyna umie nakładać cienie,rozcierać itp,gdyby tylko nie przesadzała z ilością tego wszystkiego.
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:50   #4719
Ramona1980
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie są straszne ze względu na zbyt dużą intensywność, przeładowanie, napaćkanie wszystkiego do bólu.
Być może gdyby Sara zachowała umiar,lepiej by to wyglądało,lżej może.
Dziewczyna umie nakładać cienie,rozcierać itp,gdyby tylko nie przesadzała z ilością tego wszystkiego.

nie załamujcie mnie, dziewczyny... czy Wy nie widzicie tego jak to jest naciapane i nie roztarte? gdyby miala lepsza kamere to by bylo widac jak na dloni, ale w obecnej sytuacji i tak to widac. Najgorsze, ze ona uwaza sie na jakąs mega wizażystke, lisa eldridge normalnie, i nie da sobie nic przetłumaczyc. Ja serdecznie współczuje jej 'klientkom'.
...

Czas edycji: 2019-12-28 o 21:17
Stary 2012-07-27, 14:53   #4720
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez Ramona1980 Pokaż wiadomość
nie załamujcie mnie, dziewczyny... czy Wy nie widzicie tego jak to jest naciapane i nie roztarte? gdyby miala lepsza kamere to by bylo widac jak na dloni, ale w obecnej sytuacji i tak to widac. Najgorsze, ze ona uwaza sie na jakąs mega wizażystke, lisa eldridge normalnie, i nie da sobie nic przetłumaczyc. Ja serdecznie współczuje jej 'klientkom'.
Ja może po prostu wierzę,że ona umie to robić
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:54   #4721
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Niestety muszę się z Tobą zgodzić. Sarunia nie potrafi dobrze rozcierać cieni, ewentualnie nie robi tego celowo. Tutaj można obejrzeć galerię jej prac: http://www.facebook.com/media/set/?s...4984041&type=3

Doprawdy nie wiem dlaczego ta dziewczyna przykleja te tandetne rzęsy, zwłaszcza że własne ma rozkosznie długie i stosunkowo gęste.

Ps. Tutaj są jej własne rzęsiory: http://sarunia7771.blox.pl/resource/P1050286.JPG

27.09.2014r.

Edytowane przez Justyna.kociaczek
Czas edycji: 2012-07-27 o 14:57
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:08   #4722
LadyBeatta
Zadomowienie

przepraszam, ze tak wpadam ni z tego, ni z owego, ale na fb Saruni rozwalil mnie jeden komentarz od jakiegos goscia:
Uwielbiam cię! Nie tyle interesuję mnie to jak robisz Makijaż ale bardzo lubię cię słuchać bardzo przyciągający Głos i sposób wypowiedzi. Szczerzę mówiąc Wysłałem połowę twoich filmików Moim Kumpelkom żeby zobaczyły jak się się maluje.
normalnie
Stary 2012-07-27, 15:17   #4723
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Niestety muszę się z Tobą zgodzić. Sarunia nie potrafi dobrze rozcierać cieni, ewentualnie nie robi tego celowo. Tutaj można obejrzeć galerię jej prac: http://www.facebook.com/media/set/?s...4984041&type=3

Doprawdy nie wiem dlaczego ta dziewczyna przykleja te tandetne rzęsy, zwłaszcza że własne ma rozkosznie długie i stosunkowo gęste.

Ps. Tutaj są jej własne rzęsiory: http://sarunia7771.blox.pl/resource/P1050286.JPG
na tym zdjęcie z bloga wygląda przyzwoicie, natomiast te z face... trochę już chodzę po tym świecie i nigdy tyle tapety na buzi nie miałam u siebie
Stary 2012-07-27, 15:32   #4724
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

no ładna z niej dziewczyna, pewnie,że mogłaby się nie malować, albo malować delikatnie, ale jeśli tak lubi, to co w tym złego?Mi się naprawdę podoba jak wyglądaAbstrahuję tu od tego jak się wysławia, bo tu już jest ciut gorzej,ale sama chciałabym się umieć tak umalować ,ale brak mi cierpliwości,czasu i umiejętności

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:45   #4725
Ramona1980
Raczkowanie

Cytat:
no ładna z niej dziewczyna, pewnie,że mogłaby się nie malować, albo malować delikatnie, ale jeśli tak lubi, to co w tym złego?Mi się naprawdę podoba jak wyglądaAbstrahuję tu od tego jak się wysławia, bo tu już jest ciut gorzej,ale sama chciałabym się umieć tak umalować ,ale brak mi cierpliwości,czasu i umiejętności
jak dla mnie to takie makijaże jak ona robi wykonuje sie wlasnie bez cierpliwości, czasu i umiejętności :P
spróbuj, możne nawet będziesz od niej lepsza (chociaz o to nie trudno )

Czas edycji: 2019-12-28 o 21:15
Stary 2012-07-27, 15:47   #4726
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
na tym zdjęcie z bloga wygląda przyzwoicie, natomiast te z face... trochę już chodzę po tym świecie i nigdy tyle tapety na buzi nie miałam u siebie
Te makijaże są okropne, byle więcej i grubiej. Ani to ładnie roztarte ani dopasowane.
Tak przy okazji, na fb są jej zdjęcia, na których twarz wygląda dużo szczuplej. Nawet jest jakiś komentarz, że przesadziła z komputerowym wyszczuplaniem się. Ona oczywiście pisze, że nic nie robiła i tak wygląda. To możliwe, że to kwestia ujęcia?
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:50   #4727
Selfish Girl
Life is a drink ...

Jak się ma profesionalną kamere a nie aparat który używa się do kręcenia to nie ma w tym nic dziwnego, że na filmikach ma pełniejszą twarz.

Kamera (nieprofesionalna) dodaje tu i tam.
Sprawdziłam to na sobie :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 16:04   #4728
bold12
Raczkowanie

Projekt denko u Szusz"
cz.1 http://www.youtube.com/watch?v=6JtRS...eature=g-all-u
cz.2 http://www.youtube.com/watch?v=eO7Th...eature=g-all-u

A z ciekawostek powiem, że Szusz zrobiła niedawno tatuaż na nadgarstku i ma go zaprezentowac w filmie z ulubieńcami lipca Ale pewnie wiecie, bo pisala jakiś czas temu na fb

bold12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 16:05   #4729
Ramona1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Te makijaże są okropne, byle więcej i grubiej. Ani to ładnie roztarte ani dopasowane.
Tak przy okazji, na fb są jej zdjęcia, na których twarz wygląda dużo szczuplej. Nawet jest jakiś komentarz, że przesadziła z komputerowym wyszczuplaniem się. Ona oczywiście pisze, że nic nie robiła i tak wygląda. To możliwe, że to kwestia ujęcia?

e tam, moze i graficznie (w sensie photoshopa) nic nie robila, tylko najzwyczajniej rozciaglnela zdjecie wzdłuż :P widać to perfidnie. Zdjecie robione od góry ma dodatkowo wyszczuplic twarz, ale daje jedynie efekt (za przeproszeniem) tzw. zdjecia z perspektywy robienia l**a :P

BTW, czy jest ktos w stanie wyjaśnic mi o co chodzi z tymi soczewkami? One sa wrecz okropne, wyglądają nienaturalnie nawet z daleka..

Edytowane przez Ramona1980
Czas edycji: 2012-07-27 o 16:07
Stary 2012-07-27, 17:20   #4730
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Jak się ma profesionalną kamere a nie aparat który używa się do kręcenia to nie ma w tym nic dziwnego, że na filmikach ma pełniejszą twarz.

Kamera (nieprofesionalna) dodaje tu i tam.
Sprawdziłam to na sobie :P
Tylko, że na większości zdjęć wygląda podobnie jak na yt, a tylko na 2-3 ma dużo szczuplejsza twarz.

Cytat:
e tam, moze i graficznie (w sensie photoshopa) nic nie robila, tylko najzwyczajniej rozciaglnela zdjecie wzdłuż :P widać to perfidnie. Zdjecie robione od góry ma dodatkowo wyszczuplic twarz, ale daje jedynie efekt (za przeproszeniem) tzw. zdjecia z perspektywy robienia l**a :P

BTW, czy jest ktos w stanie wyjaśnic mi o co chodzi z tymi soczewkami? One sa wrecz okropne, wyglądają nienaturalnie nawet z daleka..
Właśnie też mi się tak wydawało, ale skoro tak zaprzeczała to juz pewna nie byłam.
Stary 2012-07-28, 07:33   #4731
bold12
Raczkowanie

Ulubieńcy lipca 2012:

Susz1313: http://www.youtube.com/watch?v=MEVzZ...eature=g-all-u

Nissiax83
: http://www.youtube.com/watch?v=mYAzZ...eature=g-all-u

Sympatyczna końcówka filmu, gdzie Nisia wspomina o wizażu

Edytowane przez bold12
Czas edycji: 2012-07-28 o 08:37
bold12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 09:30   #4732
gabriellakrk
Raczkowanie

Kolejny tag z sekretami...

http://www.youtube.com/watch?v=iRvhca8oaw4

Pozwole sobie tylko zacytować komentarz z największą ilością kciuków w górę:

bez sensu jest ten tag - wszystkie robicie takie same miny

nezka78 13 godz. temu 22
Stary 2012-07-28, 09:53   #4733
Selfish Girl
Life is a drink ...

O ile Oleski nie trawię ... to jej odpowiedz na ten TAG jest bardzo na poziomie.

Jak widzę teksty w stylu 'nikt mnie nie lubił, nikt mnie nie kochał, jestem z biednej rodziny' to mnie zbiera na słowa : Człowieku ogarnij sie..
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:18   #4734
alkaxy
biegam dla Zabawy

nieesia25 wrzuciła filmik "Z poradnika letnika":
http://www.youtube.com/watch?v=vULG6...&feature=g-u-u
Stary 2012-07-28, 11:18   #4735
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
Ulubieńcy lipca 2012:

Susz1313: http://www.youtube.com/watch?v=MEVzZ...eature=g-all-u

Nissiax83
: http://www.youtube.com/watch?v=mYAzZ...eature=g-all-u

Sympatyczna końcówka filmu, gdzie Nisia wspomina o wizażu
Obejrzałam z ciekawości filmik Susz, niestety ciągle nudy a większość prezentowanych produktów to gratisy

Za to filmik Nissiax bardzo mi się spodobał, zmotywował i podsunął parę pomysłów na pielęgnację szalejącej ostatnio cery.
Fajnie też, że wspomniała o wizazu bo tak na prawdę to chyba prawie każda youtubowiczka z niego korzysta a wspominany jest tylko gdy wybuchnie jakaś afera.
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:21   #4736
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Fajnie też, że wspomniała o wizazu bo tak na prawdę to chyba prawie każda youtubowiczka z niego korzysta a wspominany jest tylko gdy wybuchnie jakaś afera.
Też to zauważyłam. któraś z dziewczyn nawet pisała, że Ciacho mówiła, że przez ten wątek niektóre dziewczyny przestały nagrywać... moim zdaniem to jest przesada, tak samo można zwalić to na komentarze pod filmikami jak i wiadomości prywatne, które ludzie do nich piszą. Już niech tak nie gada, że my tu takie złe i ciągle obgadujemy. Przecież dużo dziewczyn jest tutaj chwalonych, ale o tym już chyba żadna nie wspomni.

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:52   #4737
happyswallow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
Też to zauważyłam. któraś z dziewczyn nawet pisała, że Ciacho mówiła, że przez ten wątek niektóre dziewczyny przestały nagrywać... moim zdaniem to jest przesada, tak samo można zwalić to na komentarze pod filmikami jak i wiadomości prywatne, które ludzie do nich piszą. Już niech tak nie gada, że my tu takie złe i ciągle obgadujemy. Przecież dużo dziewczyn jest tutaj chwalonych, ale o tym już chyba żadna nie wspomni.
Pogrubione - podczytuję wątek już od jakiegoś czasu, a nie widziałam tutaj żadnych wielkich obelg, więc bez przesady... gorsze rzeczy można przeczytać w komentarzach pod filmikami, tam ludzie się czasami kompletnie nie hamują.
I już nie mówię o polskim youtube, niedawno trafiłam na stronę gurugossip, tam jest dopiero krytyka.
happyswallow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:58   #4738
kwiat wisni2
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
Usuwają przez ten wątek? :O
podczytuję was i jeszcze nie znalazłam jakiejś mega dołującej wypowiedzi : (
kwiat wisni2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:59   #4739
Mitsukki
Naczelny Hipster

Ciasteczko tamten filmik zrobiła kilka części wątku temu... Co nie zmienia faktu, że wtedy ten wątek był jednym wielkim offtopem, nie wiem jak miał kogokolwiek obrazić

Ej, to fajne, że nissiax pozdrowiła wizażanki

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 14:06   #4740
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Ciasteczko tamten filmik zrobiła kilka części wątku temu... Co nie zmienia faktu, że wtedy ten wątek był jednym wielkim offtopem, nie wiem jak miał kogokolwiek obrazić

Ej, to fajne, że nissiax pozdrowiła wizażanki
poprzednich części niestety nie czytałam, ale kojarze, że niedawno któraś dziewczyna to pisała Ciacha też nie oglądam, ale ona chyba nie pierwszy raz na wizaż narzeka. Pamiętam, że oglądałam jakiś filmik, w którym mówiła, że tutaj jest chlew

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości